|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
liwiusz: pewnie! walcz do koñca
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
jak mówi³am I. ze smutni tacy je¿dz± to zapyta³, czy ja bym siê cieszy³a jakby mnie pó³ miasta nie lubi³o. A teraz te¿ mam swojego ulubionego
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
mój E. te¿ mnie uspokaja³ jak mi zgas³o autko
![]() Ale jak czeka³am na teoriê to przygl±da³am siê z przyjació³ka egzaminatorom i wszyscy jacys tacy dziwni...zero u¶miechu jak kto¶ mu mówi³ dzieñ dobry, same takie gbury...takie moje wra¿enie...z reszta kolega taty jest egzaminatorem i on te¿ jest taki inny...zawsze powa¿ny, normalnie strach sie przy nim odezwaæ ale ogólnie sympatyczny go¶æ, ale z wygl±du, minie...okropieñstwo!
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2011-01-20 o 20:46 |
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zapamiêta³am dwa zdania -
Jomic, staczamy siê, uderzymy w drzewo...I to bardzo spokojnie, powoli powiedzia³. Do WORDu jechali¶my Jomic, do WORDU - i gestykulowa³ przy tym. wyszukiwarka to pan z 7.01. by³.
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 198
|
Prze¿y³am
zobaczymy co bêdzie dalej przyznam siê szczerze, ¿e nie bardzo jestem przekonana do robienia przeze mnie prawa jazdy, robiê bo wiem, ¿e kiedy¶ mo¿e mi siê to przydaæ, a nie dlatego ¿e chcê Zawsze mia³am wra¿enie, ¿e siê do tego nie nadajê i ¿e bêdê tylko zawalidrog±![]() Ale mo¿e siê stopniowo zacznê przekonywaæ
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
liwiusz
aby jutro by³ Twój szczê¶liwy dzieñ |
|
|
|
#2797 | |||
|
Rozeznanie
|
witam
przepraszam ¿e nie odniosê siê do poprzednich stron ale tak rzadko zagl±dam ostatnio ¿e chyba bez sensu abym wyci±ga³a te poprzednie posty ![]() verumka, Areti witajcie ![]() Cytat:
3mw, ja nie gada³am z egzaminatorem .... wydawa³ tylko polecenia. mo¿e to i lepiej hihihihi bo jeszcze by mnie zagada³ i na g³upocie bym siê roz³o¿y³a a tak pe³ne skupienie na je¼dzie Cytat:
Cytat:
mi pewna osoba ju¿ po zdanym egzaminie powiedzia³a ze teraz to trzeba upiec ciasto i ... brzegi dla instruktora, ¶rodek dla mnie a wisienka dla egzaminatora hehe o tak o? u nas losowani s± tu¿ przed egzaminem hmmm
|
|
#2798 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
ale stopniowo odchodze od tej teorii... przyznam szczerze, ¿e du¿a w tym zas³uga instruktora, który mi ci±gle powtarza "czemu Ty mówisz ¿e nie umiesz jak umiesz" albo "na egzaminie masz sie skupic i zdasz bez problemu, tylko uwierz troche w siebie"
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 676
|
ju¿ w sobotê je¿d¿ê eLk±
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
![]() ale jako¶ na pocz±tku kursu w±tpi³am,¿e bêdzie ze mnie bezpieczny kierowca-puszcza³am kierownicê, samochód kierowa³ mn± a nie ja nim.. pó¼niej przyszed³ kryzys-chcia³am rezygnowaæ, dziewczyny mnie powstrzyma³y (
|
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 642
|
Cytat:
a propo tych gburowatych min egzaminatorow,to wydaje mi sie,ze oni chyba sa wyczuleni na kursantow. Albo chca dodac zdajacym emocji Ja przy pierwszym i trzecim podejsciu mialam takiego powaznego Pana Dariusza,przy drugim podejsciu mialam tez super egzaminatora. Wyczytal moje nazwisko i pozniej w ogole mu nie schodzil usmiech z buzi. Przy czwartym podejsciu tez bardzo przemily starszy Pan -Jomic ten z 7.01 a tydzien temu baardzo powazny i wlasnie taki troche gburowaty Pan,ale za to ze mi wypisal pozytywa to nic do niego nie mam
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro poznam kolejny termin egzaminu
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 676
|
ja mia³am bardzo nieprzyjemnego egzaminatora
za wszelk± cenê chcia³ mi pokazaæ, ¿e jestem nikim.
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Cze¶æ kaszkasz, jak zdrowie?
Verumka - te¿ tak my¶la³am. I co? I nie powiem, ze marzê o je¼dzie ka¿dego dnia itp. Ale wygoda niesamowita, satysfakcja ogromna i CV (mia³am zaktualizowaæ i jakos do tej pory nie mia³am czasu).
|
#2805 |
|
Rozeznanie
|
dziêkujê jomic, zatoki chwilowo odpu¶ci³y.
obiecujê sobie zadbaæ o zdrowie ale zawsze co innego wa¿niejsze
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarka - mi³y starszy pan to rewelacja. Dopiero po egz go doceni³am i stwierdzi³am, ze chyba moj± najlepsz± szansê straci³±m. Ale jego podej¶cie, zachowanie, rozmowa po wszystkim jak mnie pod WORD odwozi³ da³o mi taaakiego kopa... Nastepnego dnia by³am w WORDzie zapisaæ siê na kolejny egz.
Za to ten z 14 - dla mnie mia³ taki g³os bez emocji. Równie dobrze móg³ jaki¶ automat wydawaæ polecenia. Gdyby by³ moim instr to d³ugo bym z nim nie wytrzyma³a. I zaskoczy³ mnie swoj± pozycja jak wyje¿d¿a³am ty³em. Przez moment nie wiedzia³am co siê dzieje. A ten ostatni - nie wygl±da³ na spokojnego cz³owieka, raczej na takiwgo "zapomnij, ze zdasz. Nie masz po co wsiadaæ do samochodu". A bardzo mi³y cz³owiek. Jak to wygl±d mo¿e zmyliæ ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- kaszkasz, nie ma nic wa¿niejszego od zdrowia
|
#2807 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Ja ju¿ spadam dziewczyny bo jutro z rana mam jazdy, wiec trzeba byc wyspanym
![]() Kole¿ance, która zdaje jutro egzamin ¿yczê powodzenia i napewno bêdê trzymaæ kciuki ![]() mam nadzieje, ¿e mimo tego, ¿e jutrzejszy dzien mam ca³y zaplanowany znajdê chwile, aby tu zajrzeæ i dowiedziec siê co i jak ![]() dobranoc. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Ja ju¿ spadam dziewczyny bo jutro z rana mam jazdy, wiec trzeba byc wyspanym ![]() Kole¿ance, która zdaje jutro egzamin ¿yczê powodzenia i napewno bêdê trzymaæ kciuki ![]() mam nadzieje, ¿e mimo tego, ¿e jutrzejszy dzien mam ca³y zaplanowany znajdê chwile, aby tu zajrzeæ i dowiedziec siê co i jak ![]() dobranoc.
|
#2808 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dziewczynki nie dziêkujê, ¿eby nie zapeszyæ
Przyznam siê wam, ¿e siê cholernie bojê tej jutrzejszej próby. Czujê, ¿e nie dam rady, a co gorsze, ¿e znowu polegnê na czym¶ cholernie banalnym - typu ten nieszczêsny ³uk.
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Liwiusz powodzenia jutro!!! Trzymam kciukole mooooooooooooocnoooo
i czekam na relacjone ![]() dziewczyny Wam te¿ wiza¿ tak muli??? nie mogê nic popisaæ bo mnie normalnie trafia ;/
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
liwiusz, ¶ciskam i powodzenia!
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Moonik, u mnie ok.
Liwiusz - patrz punkt 11. Skup siê, wierz w siebie i do przodu I
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
ja te¿ narzeka³am na ³uk, a wyszed³
za to czerwone ¶wiat³o wykraka³am
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego:
potrafimy, poka¿emy, pochwalimy. ZDAM, ZDAM, ZDAM, ZDAM, ZDA£AM, ZDA£AM, ZDA£AM, ZDA£AM ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Karolina, o której je¼dzisz?
|
#2814 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór!
Ale nabazgra³y¶cie ![]() A ja w³a¶nie malujê paznokietki na jutrzejsze spotkanie z panem Markiem Cytat:
Udanych jazd ¿yczê, na pewno bêdziesz zachwycona Ciekawe jak d³ugo bêdziesz musia³a czekaæ ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- o 12:00
|
|
|
#2815 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 198
|
Liwiusz, równie¿ ¿yczê powodzenia
![]() Witam i dziêkujê, Karolink4 ![]() Pewnie macie racjê, mo¿e to tylko takie moje pocz±tkowe obawy, ¿e siê nie nadajê itp. Wszystko wyjdzie w praniu, jaki ze mnie materia³ na kierowcê
Edytowane przez verumka Czas edycji: 2011-01-20 o 22:27 |
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
jomic ten Pan egzaminator chyba ma w sobie jakas pozytywna energie,bo ja za zadne skarby nie chcialam sie zapisac na moj kolejny egzamin. Dopiero po jego slowach: 'Pani Angeliko, Pani nie ma najmniejszego problemu ze zdaniem tego egzaminu' uwierzylam w koncu w siebie... Liwiusz-powodzenia! Trzymam kciuki! ja zdalam w piatek tydzien temu,a ty zdasz jutro
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarka, pamiêtam "ostatni raz próbujê i przerwa do wiosny".
I zobacz - wszyscy wokó³ mówi± i nie uwierzysz, a powie egz i jako¶ inaczej. Mi te¿ powiedzia³, ze mam siê zaraz na nastêpny zapisaæ i nie ma mowy o poddawaniu siê. ¯eby by³o wiêcej egz z takim nastawieniem to wszystkie fora o kursach i egz wygl±da³y by jak to (bo tutaj siê chwali i instr i egz)
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
Liwiusz, ¿yczê szczê¶cia! Powodzenia!
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
cze¶æ dziewczyny
![]() oj ! Jak tu nad±¿yæ za Wami jak siê w pracy siedzi ca³ymi dniami...?Liwiusz jutro bêdziemy bardzo mocno trzymaæa za mnie te¿ jutro tak troszeczkê potrzymajcie bo mam wa¿ne spotkanie z wa¿n± osob± w pracy
|
#2820 |
|
Zadomowienie
|
jomic to prawda.. gkruk-trzymamy kciuki!
za mnie tez mozecie potrzymac takie mini kciuczki,bo czeka mnie jutro szukanie dokumentow mojego brata 10km od domu ,wyrzuconych przez tych zlodziei.. oby sie znalazly..
Filologia germañska-Wir beginnen ... Edytowane przez wyszukiwarka Czas edycji: 2011-01-20 o 22:53 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

ale ogólnie sympatyczny go¶æ, ale z wygl±du, minie...okropieñstwo!
zobaczymy co bêdzie dalej

za wszelk± cenê chcia³ mi pokazaæ, ¿e jestem nikim.
nie ukrywam, ¿e siê strasznie bojê
! Jak tu nad±¿yæ za Wami jak siê w pracy siedzi ca³ymi dniami...?