|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VI
Witam Was serdecznie, znając życie wejdę z tematem ni w pięć ni w dziewięć, ale liczę, że mimo to mi pomożecie. Wydaje mi się, że był kiedyś wątek dla osób poszukujących danych produktów, nie chcę zaśmiecać forum osobnym wątkiem i tu pojawia się pytanie - czy istnieje jeszcze taki wątek, czy muszę szukać pomocy w jakimś innym temacie?
Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
#3122 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169812
O to chodzi?
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
Tak! Dziękuję
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co,ja to mam jednak cudnego mezczyzne
Kiedy wczoraj uslyszal,ze mialam taki ''niedzien'' wrocil do domu z taaaaakim bukietem tulipanow i stwierdzil: ''nie mieli wiecej''. Kwiaty pomiescilam w czterech wazonach a usmiech mi z twarzy nie schodzi No i jeszcze ten paskudny biszkopt pomogl mi wczoraj upiec.... No ,musialam sie pochwalic
|
|
|
|
#3125 |
|
Zadomowienie
|
AAAAAwwww.... co za słodki facet!
|
#3126 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mi zależy by dotrzeć do jak największej liczby Was, wiec z premedytacją przeklejam tego posta w dwa tematy:
Drogie kobiety, Jeśli macie jeszcze (na pewno macie) własnie takie zapomniane biżutki, proszę, przeznaczcie jedne na wsparcie akcji Kuby. http://www.otowroclaw.com/news.php?id=59154 Co wymyśliłam: 1. Wystawiamy na Allegro biżutek z linkiem do artykułu, dodajemy tez zdjęcie biednego psa i wielkimi literami zaznaczamy, że pieniądze mają zostać przelane na konto fundacji. Po zakończeniu aukcji kontaktujemy się z fundacją (wystarczy wpisać w Google Fundacja Mrunio, tam są dane) by dali znać kiedy taka a taka kwota wpłynie na ich konto. Wysyłamy klientowi paczuszkę, a Kubie moc pozytywnej energii. 2. Wysyłamy biżutki na adres fundacji, e-mailem podsyłamy im zdjęcia, by akcja się ładnie prezentowała i oni się tym zajmują. Dziesięć minut temu wysłałam do fundacji e-mail z proponowaną akcją, czekam na odpowiedź która opcja się sprawdzi. Jeszcze jedna prośba: Opiszcie historię Kuby na blogach, pokażcie filmik i dane Mrunia komu tylko możecie, każda złotówka się liczy. jeśli możecie umieśćcie link w podpisie, Wizaż to ogromne zbiorowisko ludzi, musza się między nimi znaleźć dość wrażliwi, by wesprzeć akcję choćby symbolicznie. Zrobiłam też wydarzenie na Facebooku. Dołączcie i zaproście przyjaciół. http://www.facebook.com/event.php?eid=177041735665650
A teraz, drogie dzieci, księżniczka opuszcza bajkę, otwiera zimne piwo i zapala fajkę. Mój wątek Edytowane przez Yori Czas edycji: 2011-01-22 o 11:39 |
|
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Yori: *nie* dodajemy zdjęcia psa. Błagam. Każdy czuje się w obowiązku dodać, podać, wystawić, podetknąć pod nos i wmusić obejrzenie. Jeżeli chcesz, to daj linka, opisz sytuację, COKOLWIEK, ale nie zdjęcie. Dość.
|
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się, bo zdjęcia są przerażające...
|
|
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam jeszcze trochę biżuterii "po Klonach", popytam autorek czy zgodzą się przeznaczyć ja dla innego psiaka no i dorzucę coś od siebie...
Myślę, że ten drugi scenariusz byłby lepszy, bo Klient móglby w kilku aukcjach licytować z jednym kosztem wysyłki, ale pewnie nie będzie to możliwe (coś jest z tym, że trzeba mieć zgodę na przeprowadzanie licytacji czy czegoś takiego, przez organizacje tego typu, ale to tylko o uszy mi się obiło...) |
|
|
|
#3130 |
|
Wtajemniczenie
|
Poryczałam się i już ...
|
|
|
|
#3132 | |
|
Rozeznanie
|
Tragedia. Jak ten pies musi cierpieć. Jedna wielka żywa rana.
Cytat:
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
Mamahania, ależ masz niesamowitego chłopa
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanko. Można gdzieś w necie zobaczyć ten program w którym była Wiolka z Bukowca?? Byłabym wdzięczna za namiar - choć jaki to program
|
|
|
|
#3135 |
|
Rozeznanie
|
Cykl reportaży emitowanych na TVP Info: "Jej sukces - sklep internetowy" z dn. 01.01.
Niestety nigdzie w necie nie znalazłam tego materiału
|
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam na płytce, ale w fatalnej jakości
Jeśli uda mi się zgrać, postaram się gdzieś go wystawić.
|
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jest wątek o materiałach innych niż srebro? Jakoś nie przypominam sobie i nie mogę znaleźć. Jak nie ma, to zaraz założę, ale wolę się wcześniej upewnić
.
|
|
|
|
#3139 |
|
Wtajemniczenie
|
Było coś o posrebrzakach...
|
|
|
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie
|
|
|
|
#3141 |
|
Wtajemniczenie
|
A to nic takiego nie pamiętam
|
|
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
Miedź się po cichu przewijała w lutowaniu, oksydowaniu itp. Ale fakt że przydałby się taki wątek
|
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
Już działam, ale zaczęłam się rozpisywać
![]() .
|
|
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
Super że założyłaś ten wątek, brakowało mi tego (chociaż pewnie z nieco innych powodów
). Miejmy tylko nadzieję że zaawansowane osoby będą chciały dzielić się swoją wiedzą![]() W sumie można by przejrzeć kiedyś te parę wątków "dla zaawansowanych" które funkcjonują i zebrać informacje w to jedno miejsce, ale jest szansa że doinformowane osoby napiszą tam wszystko od początku
Edytowane przez maly_karaluszek Czas edycji: 2011-01-24 o 22:47 |
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Czym się interesują teraz trzynastolatki? Chłopcy...
Mam zrobić karteczkę, wydrukowałam sobie retro samochód, a TŻ mnie wyśmiał... No i nie wiem co teraz, bo kartka ma być na środę, a ja nie będę miała dostępu do kolorowej drukarki...
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Głównie komputery i gry chyba... Niektórzy piłka nożna, motoryzacja... Jakbyś napisała ze 3 godziny temu to bym zadzwoniła do brata i spytała
![]() Chociaż nie wiem czy w ogóle chłopcy w tym wieku są pozytywnie nastawieni do kartek, więc możesz zrobić cokolwiek byle nie różowe... |
|
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), jak i Twojemu klientowi (zamawiającemu karteczkę dla...), to 13-latek będzie miał w d**** karteczkę. Interesuje go zawartość plus prezent. Taki wiek
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Rozeznanie
|
Playstation, komputer, gry.....jedyne zainteresowania mojego brata
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Grami komputerowymi, gadżetami? Może jakaś piłka nożna?
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to bez sensu zamawiać kartkę dla trzynastolatka, no chyba, że w kształcie koperty z kasą, którą może przeznaczyć na to czym się interesuje...
Od tej klientki zawsze mam jakieś takie beznadziejne zadania do wykonania. Poprzednio miałam zrobić kartkę z maczugą
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

No i jeszcze ten paskudny biszkopt pomogl mi wczoraj upiec.... No ,musialam sie pochwalic