|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
bardzo prosto sie robi, ja dzis robilam i pycha przepis wklejalam jakies 2 str temu...
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem rozeznana gdyż jestem tu nowa. Trzeci rok studiów jedyyna droga praca, praktyki to życia szkoła. Zabiegana musisz być stale, podziwiam zatem, że rymy tworzysz o tej porze tak dbale. Uśmiech na pewno pomoże nam wszystkim w zrzuceniu wagi I w trudnych, codziennych momentach przewagi Pokusy nad rozsądkiem. Niech jednak przyświeca Wam cel Panowie i Panie Że jesteśmy silni, bo jesteśmy na Dukanie! |
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#484 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jak czuc rybe to wiedza ze Marysia sie zajada :P ![]() a bulki to kwestia nauczenia sie dobrego wykonania :P mi pierwsza wyszla jakas skapciala i nie usmiechalo mi sie jej jesc ale zjadlam i zyje hihiiDOBRANOC KOCHANI MOI IDE SPAC ![]() slodkich snow i do jutra Dukanowe Potworki ![]() niech Wam sie snia takie rzeczy jakie sobie wymarzycie a jak a cooo! Nam tez sie cos nalezy Yabba daba doooooo!
|
||
|
|
|
#485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo wpadnij do mnie na poczęstunek pewnie zrobie niebawem, bo zwariowałam dla nich mniamii![]() hehe uciekam spac o 5 pobudka DOBRANOC
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
|
#486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Chyba tylko ja mam wolne - ferie
|
|
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
twórczość wieczorna zapanowała na wątku
![]() a ja leżę przed tv jako że po 4 miesiącach w końcu udało nam się załatwić antenę
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jak zwykle przed egzaminem dostaję bzika i rzucam się na notatki. I tak już pewnie mój biedny mózg sobie niczego nie przyswoi
.
|
|
|
|
#489 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrób te z twarogiem, pyyycha A ja do szkoły biorę wieśniaki albo serki homo, co z tego że się na mnie patrzą dziwnie ![]() ![]() TEŻ MAM FERIE
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja się tu na wątku zapuściłam
![]() Nie mam czasu z wami siedzieć bo mam urwanie glowy z tą salą. Ciągle gdzieś dzwonie, piszę, szukam... Jutro jedziemy zobaczyć dwie oby były wyjściowe bo wiochy nie znoise ![]() Dietki się trzymam choć nie mam za bardzo czasu na jedzenie. Ale kupiłam sobie kiełki i były przepyszne z łososiem i wreszcie zrobiłam dziś pomidorówke bo za mną juz dość długo chodzia a na niej ugotowałam pierś z kuraka. Jutro znów P więc na śniadanko zjem bułeczkę z łososiem a na obiadek upieke udko z kuraka. Kupiłam też ten serek homo naturalny w lidlu 3% mam nadzieje ze ok, taki w wiadereczku? Dobranoc dukaneczki
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
miał być basen, koleżanka zapomniała, że czepka nie ma
![]() no i to już 2 tygodnie zastoju.
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkich dukajacych
wstałam wcześnie więc mam chwilę by zajrzeć i się przywitać zaraz muszę biec do pracy w dosłownym tego słowa znaczeniu a teraz się pochwalę - zjadłam bajecznie pyszną owsiankę na śniadanie - czemu ja jej wcześniej nie robiłam? i teraz z pełnym brzuszkiem i chęciami idę pracować, oczywiście w ramach mozliwości będę dziś zaglądać miłego dnia życzę i spadków wielkich po przebudzeniu Cytat:
jeszcze raz miłego dzionka i uciekam |
|
|
|
|
#493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzień dobry.. ![]() znów musiałam odmawiać ciasteczka i jeszcze się tlumaczyć, że nie mogę hehe i Pani powiedziała " nie denerwuj mnie dziecko" hehe bo ja jestem najmłodsza w pracy i mam tu nawet jedną mamusię oczywiście my 2 najgłośniejsze tutaj..co do diety się trochę zmartwiłam, przez pierwsze 2 dni fajnie chudłam a teraz spokój;/ jutro zaczynam 2 fazę.
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Wczoraj byl dzien sprawdzania wagi i .................waga stoi w miejscu jest dokladnie taka jak tydzien temu Dlatego od dzisiaj zadnej NUTELKI , KAKAO I MLEKA W PROSZKU Jedyne co moge pozytywnego napisac to spadlo mi 2 cm w pasie i prawie 2 cm w udzie
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-01-26 o 07:59 |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich,
ja wracam z zaświatów, wczoraj nagrzeszyłam następującymi rzeczami: - 2 garści winogron - 1 pomarańcza - Miś Lubiś (czy jak to coś się zwie) - około 10 piankożelków Jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie to to, że miałam wczoraj ponad 39 stopni i nie miałam siły nawet po lek przeciwgorączkowy pójść, a córka we mnie ładowała co było na stole. Dzisiaj na odmianę 35 mam i nie chce mi się jeść... Pomimo wczorajszego obżarstwa węglowodanami to dzisiaj mniej na wadze, psychicznie nastawiam się zastój w najlepszym wypadku. |
|
|
|
#496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale gratuluję tych centymetrów, super ![]() pobiegałam - zmęczyłam się , jest fajnie ![]() kupię dziś w aptece herbatkę z senesem czy coś.. mam już dość tych zaparć, może to w końcu mnie przeczyści
|
|
#498 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko nie wiem za co ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ci się uda to może chociaż po części postaraj się przestrzegać diety
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina
nutelce i mleku w proszku mowie stanowczo NIE ![]() Z centymetrow bardzio sie ciesze
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki moje kochane
![]() ![]() ![]() ![]() jak ja Was kocham naprawdę jesteście dla mnie tak wielkim wsparciem ![]() ![]() ![]() dziś po 3 tygodniu II fazy waga pokazała mi 74,8 to jest o - 5,5 kg niż na początku tak strasznie chce Wam podziękować bo gdyby nie Wy nie wiem czy dałabym rade a teraz idę robić śniadanko
|
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje!!!!! : oklaski:
|
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wklejam Wam zdjęcie przystojniaka, który dzisiaj do mnie zarywał ![]() ![]() BUZIAKI dla wszystkich
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=xplasticlove;246237 39]
alez Ty masz szczescie ![]() Sliczne widoki
|
#505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie, że widoki śliczne! W końcu udało mi się spełnić moje marzenie
|
|
|
#506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mmm niezły przystojniaczek... wygląda na twardziela (dobiłaś mnie tym zdjęciem ja tu nad książkami siedzę, za oknem coś w rodzaju śniegu a u ciebie plaża, palmy, żółwie... pozazdrościć )
|
|
|
|
|
#507 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy ja brałam kilka lat temu tabletki to miałam znaczenie krótsze krwawienia. Właśnie zastanawiałam się nad xylitolem,ale on ma 24okcal w 100g produktu (węglowodany - 99g, białko i tłuszcze po 0,1g). Cytat:
![]() Cytat:
Mając wybór ten 3%, czy do sernika wzięłam do sernika, bo tam są tłuszcze, ale za to węglowodanów mniej OMG ależ laseczka z Ciebie , może zostaniesz naszą muzą i natchnieniem?
|
||||||
|
|
|
#508 | |||
|
BAN stały
|
SIALALALLALALABABMAA!!!
aaaaaaaaaaa WCHODZE NA WAGE A TAM !! MINUS 0,8KG cały przyrost poszedł... WAGA POKAZAŁA 66KG ![]() ![]() Cytat:
![]() znajdziesz w koncu jakas sale, moja kuzynka na wychodziła za mąz to w 2 tygodnie znalazła sale a na zadupiu jakimś to było haha takze moze poszukaj gdzies poza granicami miasta a teraz znowu siostra tż wychodzi za mąż i szukają sali, ale ona to ma fajnie bo wszystkim prawie zajmuje sie jej przyszły tylko ze juz budżet przekroczył o 200% Cytat:
ja wczoraj zrobiłam sobie dzien bez kakaa i mleka w proszku i spadek 0,8kg Cytat:
![]() to obie dzis mamy swietowanie Edytowane przez popolka Czas edycji: 2011-01-26 o 09:07 |
|||
|
|
|
#509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko 3 strony i będę na bieżąco
![]() Cytat:
A dzisiaj to już obowiązkowo, właśnie nabrałam chęci na tuńczyka i zaraz pójdę sobie zrobić Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wez mnie tam do siebie ![]() buziak dla przystojniaka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

.
A ja do szkoły biorę wieśniaki albo serki homo, co z tego że się na mnie patrzą dziwnie 

a na niej ugotowałam pierś z kuraka. 

tylko nie wiem za co
)