|
|
#511 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś kolejny spadek -0,3kg, czyli od początku diety jest mnie mniej o 5kg
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz od jakiegoś czasu na 2/2 jestem no czasem 3/3 jak mnie w weekend poniesie z jedzeniem warzyw Chwaliłam to sobie, ale 2/2 dla mnie wygodniejsze bo zrobie obiad na 2 dni i mam z głowy ![]() Dzien dobry dziewczynki! ![]() Ja już po śniadanku Chciałam kawkę wypić a tu patrze i nie ma zaraz trzeba będzie się zbierać po nową bo nie wyrobię bez kawy Narazie piję herbatkę poziomkową Dziś mam ostatni dzien P 3 dzień.... masakra jakaś Ale za to teraz 3 dni PW
|
|
#513 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień Doberek ;-))
sniadanko, sernik dukanowy z polewą nutellową, pychaaaa zrobiłam ten sernik w sobote w tortownicy 23cm, i zostało mi jeszcze pół tortownicy, chyba nie przesadzam z jedzeniem go co ? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
brawo kochana, mi też dziewczyny ppmagają, czasami mało sie udzielam, ale czytam i to dodaje mi skrzydeł
|
|
#514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie zapomniałaś wspomnieć o najważniejszym, że niestety budyń starczyć ma na 3 dni ![]() Mi ten czekoladowy wcale nie smakuje ![]() Cytat:
b - 11g w - 2,4g t - 3g Nie mam do porównania parametrów z Piątnicy (bo wczoraj na śniadanie ostatni zjadłam), ale ten z mlekovity pewnie ma bardzo podobne, mi bardziej smakuje no i jest tańszy o jakieś 30gr. Cytat:
Współczuję, ja niedawno straciłam bojownika i też mocno to przeżyłam wiem, że rybka to nie to samo co pies, ale mimo to jakoś tak przywiązałam się do niego... Teraz mam gupiki Cytat:
To zacytowane najbardziej mi się podoba ![]() Ja naliczyłam, że średnio latam 12-14 razy na dobę ![]() Ja i wydaje mi się, że ten tryb mi odpowiada Wymiękłam dobrze, że w łóżku siedzę, bo z pewnością upadłabym na podłogę. Cytat:
![]() Cytat:
Zrób z twarogiem i z otrębami są przepyszne. Ja ostatnio dodałam ziół prowansalskich i były
|
||||||
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a u mnie zastój
Waga ani drgnęła... no nic, chyba muszę to przeczekać... może jutro będzie lepiej, dzisiaj P.Dziewczyny macie do polecenia jakąś fajną wagę? Mam jakiegoś no-name i może z okazji diety dobrze by było sobie sprezentować coś porządniejszego? ![]() Cytat:
Super!!! Ile masz stopni na zewnątrz? Przyznaj się bez bicia ![]()
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcisnęłam w siebie tunę z cebulą, jogurtem, pietruszką i odrobiną serka L Niestety gorzej mi dzisiaj idzie z piciem, od rana tylko 1/4 szkl. coli i teraz kawa. Muszę wziąć się w garść... |
|
|
|
|
#517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eheeee, tylko że tłuszcz mi sie wylewa z kostiumu, jednoczesciowego nie dostane na swoje cycki albo raczej cyce jak wielkie donice...., a poza tym chyba mam lenia na plecach
|
|
#518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W pierwszej fazie codziennie chudłaś? Ja Ci napisze jaką mam wagę jak będę w domu, w kwiatki,ładna sprawdza nawet zawartość wody, tłuszczu i coś tam.
|
|
#519 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do dzidziusia mi się jeszcze nie spieszy:P Cytat:
ale masz widokiCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja nie dodałam słodzika, ani tym bardziej cukru. potraktowałam waniliowy tylko odrobiną soku wiśniowego czekoladowego nie jadłam![]() zważyłam się. wiem, że nie miałam aż do poniedziałku, lub chociaż piątku ...ale mam 0,8 km mniej czyli równe 5kg mniej oh,ah,eh. chyba dziś znów pójdę na fitness albo siłownię.....
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
hEJ ...
nie wiem jak to dziala ...ale jem duzo i chudne ,oprocz tego , ze okresu nie dostalam to sie dobrze czuje ....jeszcze tak dobrze sie nie odchudzalam z pelnym brzechkiem ![]() Dukanie jestes super ...tak przy okazji dalam sobie krew pobrac....no bo ten brak okresu moze tez byc przez moja sper niedoczynnosc tarczycy spowodowana (ginekolog mowil) zobaczymy jutro jakie wyniki beda ![]() MINUS :6 KG ![]() bylo 04.01 :71 kg jest :65 Kg |
|
|
|
#521 |
|
Buc
|
cześć dziewczyny,
ja choć wczoraj obżarłam się jak świnopas na noc i do tego rzeczami, które choć są dozwolone, zostały w niedozwolony sposób przygotowane, to dziś rano spadło mi o 0.5 kg. ![]() Zważywszy na ten fakt albo na fakt rozwalonej wagi tudzież metabolizmu dziwacznego dla bezpieczeństwa własnego i bezpieczeństwa ewentualnego zamienienia się we wspomnianą kobietę parówkę vel wieprza, przechodze na III fazę.
|
#522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a po 1 dniu na II fazie jeszcze o 0,4kg waga poleciała... a teraz cisza.Czekam na info dotyczące wagi, dzięki
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#524 |
|
Zadomowienie
|
ja po pierwszym dniu schudłam -1.5 po drugim -.1,2 i po 4 - 0,2 i stop... i nie wiem czy coś zle robie czy to normalne..
|
#525 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie masz mniej do zrzucenia niż ja i dlatego mniej na I fazie spadnie. Ale nie przedłużaj i przejdź na II - w końcu to na II fazie mamy schudnąć, na I leci woda...
Ja sobie to tak tłumaczę, że na te kilka dni i tak dużo poleciało, nawet bardzo - pewnie trzeba cierpliwości żeby maszyna się odpowiednio nakręciła
|
#526 | |
|
BAN stały
|
Aaaaa znowu jestem w euforii!!!
zaliczyłam exam z ubezpieczeń !! na 4,5 chyba mam dobry dzień dzis ![]() Cytat:
ale co juz?
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie, że mam podobnie do Ciebie od jutra 2 fazę zaczynam
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
Kochani ratujcie!!!
Mimo bezgrzesznego dukania mam przyrost... I to jaaaaki!! 15.01 ważyłam już 62,3,a dziś!!??? Wstaje rano, zadowolona, bo pogubiłam z każdej mierzonej strefy mojego ciała po 1cm. Zadowolona też ze względu na pracę moich mięśni (pracuję też nad brzuszkiem by po zrzuceniu tych kg był ładne,kobiecy kaloryferek) i dobrze mi to idzie, bo jak mój luby stwierdził, to mięśnie mam już lesze niż on (a on ma kaloryferek) Więc w pełni zadowolnona staję na wagę, a tu co: 63,3. Szlak mnie trafi, a dzisiaj jest równo XX dzień mojej diety!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() |
|
|
|
#529 |
|
Buc
|
bo za szybko, dziennie chudne między 0,5 - 0,7 kg ( o ile waga działa ) więc boje się, że nie chudnę zdrowo i odbije mi się to później jak skończe Dukana. A zjadłam łososia z pastą z rukoli i suszonych pomidorów a później grillowane koteciki cielęce, które na moje były robione w dośc dużej ilości oliwy. no własnie nie wiem, cóż mam począć.
|
#530 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może @ się zbliża? Cytat:
czyli 2P + 5PW? albo w ogóle na sam tryb PW i zobacz. bo na III fazie już się raczej nie chudnie. po prosty zmniejsz dni P. i zobacz co i jak
|
|
|
#531 | |
|
Buc
|
Cytat:
dziękuję, myślę, że 2P plus 5PW, jest sensowny.
|
|
#532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moze masz taki metabolizm ze szybko ci spala
|
|
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
Jeny chciałabym mieć taki problem
suszarka, może poczekaj, bo zaraz pewnie zwolni... no nie wierzę, że tydzień w tydzień będziesz gubić MINIMUM 3,5kg. Po prostu mission impossible
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
spróbuj, a jeśli nadal będzie za szybko, to rób tylko PW
![]() Cytat:
ale faktycznie, 3,5kg tygodniowo to niemożliwe... więc myślę, że się uspokoi przy trybie 2/5
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-01-26 o 11:07 |
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
tchnienie-wiatru, wiem,ze mięśnie ważą więcej, ale jednak ta waga.... juz liczyłam,ze zbliżam się do 5 z przodu.... a @ skończył się 2 dni temu
|
|
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie dobrze!
|
|
|
#537 | |
|
Buc
|
bmi mam w normie, 23,7 obecnie. może i mam, ale wcale mnie to nie cieszy, bo czuje, że później szybko nadrobię. ![]() Cytat:
|
|
#538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() idę się uczyć a tak mi się nie chce
|
|
|
#539 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lenia weź i wyrzuć, a jak już go się pozbędziesz to leć na zakupy zaopatrzyć się w kostium (nie wierzę, że na Twoje nic się nie znajdzie) i myk na basenik Cytat:
Cytat:
Na all jest pełno tego w kwiatki, listki i różne takie ![]() Liczyłam na łagodne potraktowanie dobrze, że bacikiem nie dostałam. Dzisiaj już przepisowo, tuńczyk i sola no i wody mi się zachciało Dlaczego? Ja powiem Ci z doświadczenia, że gdybym jeszcze raz miała wybór, to zdecydowanie chciałabym dziecko na studiach. Ja urodziłam 4 lata po skończeniu studiów i to za późno jest. Cytat:
![]() To ja już wolę słodzik. Ja wiem, Ty wiesz, ale ta osoba, która o to pytała nie wiedziała. Cytat:
![]() Ja też, pierwsza dieta przy której jestem najedzona i chudnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi nie przeszkadzałoby to, że więcej ważę kiedy jednocześnie miałabym efekty co do gubienia cm... Cytat:
To, że niezdrowo to chyba wszyscy o tym wiemy, na granicy ryzyka to chyba też o tym wiemy... nerki, wątroba muszą wykonać pracę przeogromną. Do tego serce, sód powoduje wzrost ciśnienia, mam nadzieję, że każda o tym wie... Tak to jest na dietach monotonicznych (czyli preferujących jeden składnik pożywienia), przy diecie z owocami i warzywami w roli głównej to z kolei jest obciążona trzustka. Przy Dukanie możemy wspomóc się pijąc dużo płynów, wypłukując sód. |
||||||||||
|
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
ja też od piątku zaczynam chodzić na basen
ale nie będę miała na wszystko czasu. A basen pewnie lepiej wpłynie na moje kształty...hihiih
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

Waga ani drgnęła... no nic, chyba muszę to przeczekać... może jutro będzie lepiej, dzisiaj P.

tylko nie wiem za co
...

a tak mi się nie chce