|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
z jednej strony chciałabym ja miec juz przy obie a z drugiej jak najdalej te chwile odwlecto takie mieszane uczucia jak z tesciową i nowym samochodem mieszane uczucie to jak twoja tesciowa spada w przepasc twoim nowiutkim samochodem ...Cytat:
fuuuj nie cierpie tego snu Cytat:
ale jak u nas cos kupujesz to musi byc rózowe i to jeszcze takie majtkowe no ale tych rózowych tez mam sporo Cytat:
nie wiem na ile to prawda ale mowiła ze tam na urodzenie syna jest róz a na dziewczynke niebieski Cytat:
![]() dostał na kawalerskie![]() a u mnei dzis kolejny dzien walki z rekami pojechałam dzis znow do lekarki bo myslalam ze mi rano rece rozerwie tak bolało a ona mi na to ze to normalne i musze przemeczyc sie jeszcze te 1,5 miesiaca profilaktycznie skierowała mnie na badanie nerek masakra.... odechciało mi sie wszytskiego i martwi mnie jeszcze jedno moj nagły skok wagi... jak była w zeszłą środe u niej z wynikami badań z tym cukrek to wazyłam 64 kg a dzis mnie postawiła na wadze i jest 66 dwa kilo w tydzien?? jest mozliwe ze to ta opuchlizna tak podniosła wagę?
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-01-28 o 13:21 |
|||||
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Święta, święta i po świętach - właśnie rozebrałam choinkę w pracy. I jakoś tak łyso... ile ja mam tutaj miejsca!
![]() No i gratis jestem cała w brokacie (sypało się z bombek) ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
Aniu, współczuję puchnięcia, mam nadzieje, że szybko minie, albo szybko zleci 1,5m-ca. A co do wagi, to nie mam pojęcia. Jeśli zbiera Ci się woda w organizmie to jak najbardziej waga może pokazywać więcej kilogramów.
|
|
#453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Martucha...ale ten Twój Pat jest cudniasty
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
widze ze o kolorach rozprawiacie tu w irlandi to dla niemowlakow sa praktycznie tylko 2 kolory roz dziewczynki blekit chłopczyk kupienie bodziakow w innym kolorze graniczy z cudem nie mowiac juz np o checi kupienia rajtuz dla chłopca dla starszych dzieci sa rozne kolory ale dla niemowlakow bardzo ubogoA co do koloru rozowego to tez go lubie i moj tel tez ma takie akcentyMartucha mały przystojniak z tego twojego synalka a twoj kolor wlosow zawsze powala mnie na kolana
|
|
|
|
#455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wylicytowalam jedna pake ciuszkow to sporo rozu jest ale duzo tez unisexu czyli kremu, zoltego, bezowego, brazowego, oglnie takie jasne odcienie zielony tez mi sie podoba do dziewczynki w paseczki mam troche Cytat:
a pat to czysty tata a po mamie wlosy tzn ja tu widze rude, a ty masz rude chyba naturalne, a teraz pofarbowane na marchewkowy ![]() a ja sie okropnie mecze z rwa kulszowa najcudowniej jak siedze nie boli ale jak wstane to jest tragedia ![]() ![]() jak poszlam na zakupy do grosika to po powrocie bylo lepiej ale posiedzialam i sie zaczelo przeciez nie bede stc calyfdzien |
||
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
dziękuję dziękuję, musimy tą grzechotkę kupić jeszcze raz, bo teraz Patryk tak nią walił w podłogę że jedna kulka wyleciała.. a tak ją lubił... hmm trzymam kciuki żeby się naprostował i spał ładnie.. 3 pobudki to i tak nie źle, swoją drogą człowiek szybko się przyzwyczaja do dobrego.. na początku karmiałam w nocy co 2 godziny i jakoś żyłam, a teraz 3 razy wstać to masakra.. buhaha co ja mówię - 2 noce przespał nam całe wczoraj obudził się raz i narzekałam hahahaa co do maty to jest fajna bardzo nam się podoba i Patowi też a to najważniejsze a prezenty na walentynki hahahaha boskie ![]() Gucia dziękuję bardzo, to że Ana nas podgląda to wiem ale że mam więcej widzów miło ![]() a jego ślinienie ojjj bardzo wczoraj i dziś to już w ogóle.. może w końcu się coś wykluje.. ojj choinka rozebrana.. a ty masz gratis brokat coby powspominać ![]() celi25 dziękuję ![]() bardzo i jeśli chcesz takiego to ja trzymam kciuki ![]() anika współczuję puchnięcia.. a to nie ma związku z tym cukrem czy tamto już wszystko ok? AgatkaL dziękuję bardzooo ![]() agnes dziękuję w imieniu swoim i syna, a to widzę że w irl serio przeginają jeśli chodzi o kolory... agus dziękuję za ciepłę słowa Pat się robi ni to blondyn ni to szatyn - na fotkach pod rudy pod chodzi ale nie wiem czemu może kwestia światła, mój mąż jak był dzieckiem o był blondynek więc Pat się upodabnia ja jestem naturalnie ruda albo "szara" zależy od światła ale w późna wiosna lato i wczesna jesień rudo mam na głowie, ale dużo bardziej wole mój teraźniejszy rudy..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-28 o 15:56 |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
agus mi pomagalo na rwe jak mnie maz masowal bardzo intensywnie - bolaloooo ale pozniej bylo lepiej. i jedna noc spalam na podlodze
|
|
|
|
#459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem czy ta opuchlizna to normalna sprawa, gdybyś puchła trochę to ok, ale do tego stopnia ![]() A jakie masz ciśnienie ostatnio? Nie za wysokie czasem? Te 2 kg dodatkowe to pewnie od wody zatrzymującej się w organizmie. |
||
|
|
|
#460 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
schody super, świetny kolor samaba ja jestem ubezpieczona w pzu i mam składkę 56 zł, tz też podobnie, ogólnie to się nie opłaca płacić, ale jak np urodzisz dziecko to zawsze to jakiś zastrzyk gotówki A ja jeszcze jutro do pracy, krótki będzie weekend w tym tygodniu, bo do tego tz ma w niedzielę służbę, a w sobotę jak zwykle remont po pracy. i w sobotę będą już nasze drzwi do pokoju, jak zwykle nie wyrobiliśmy się i będą pewnie z miesiąc stały
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Anika ja tez myśle ze te opuchlizny to nic innego jak zatrzymana woda w organizmie, zwiększona objetosc krwi a co za tym idzie zwiekszona waga, patrzac na ta sytuacje odwrotnie to jak sie odchudzamy to na poczatku tez szybko bo woda właśnie schodzi a pozniej wolniej gdy sprawa o tłuszczyk sie opiera
![]() ty nabrałaś wody wiec i waga wzrosła duzo odpoczywaj a ze lekarka dała ci skierowanie na nerki to dobrze bo pewnie chce wykluczyc symptomy zatrucia ciążowego. No i koniecznie duzo pij!!! |
|
|
|
#462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marta cudne zdjęcia z PAtem jaki on do Tż podobny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli Ci się zbiera woda to faktycznie mogłaś spokojnie 2 kg w tydzień przybrać. Cytat:
![]() Agnes a jak tam u Was sytuacja z pracą?Nie przeraża Was to co tutaj się dzieje? stokrotka dzięki
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-28 o 15:12 |
|||||
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Atomofka no ciekawie nie jest ale narazie nie siejemy paniki co prawda u tz zwalniaja ale on poki co pracuje a co bedzie jutro no coz tego nikt nie wie. Jak potracimy prace to zapewne trzeba bedzie powziasc jakies kroki moze wrocić do polski bo poki pracujemy to tak siedzimy siedzimy i leci kolejny rok a przeciez przyjechalismy tylko na 1 rok tutaj a siedzimy 4
![]() Czytałam ze macie juz bilety gratuluje a optymistyczna postawą kolezanki sie nie przejmuj w koncu jak przylecialas do ie to tez łatwo nie było a jednak dalas rade wez pod uwage jezyk i inna kulture
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2011-01-28 o 15:18 |
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Anika mi też się wydaje, że ten twój wzrost kilogramów to opuchlizna. Patrz uważnie na to, bo mam koleżankę, która w jedną lub dwie noce przybrała ok 8 kg. Trafiła do szpitala z zatruciem ciążowym. Ale ty się nie przejmuj, tak jak dziewczyny pisały pij dużo wody
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak poszłam do połoznej sie zarejestrowac to ona jak na mnie popatrzyła to powiedział no normalnie do szpitala jakas ty spuchnięta rece jak baloniki oczy opuchniete załzawione pomierzyła cisnienie (jest ok) no i ta waga ze 2 w ciągu tygodnia
a jak weszłam do lekarki to ona powiedziała ze wszytsko jest ok ze puchnięcie to normalna rzecz ze jeszcze az tak nei jestem spuchnieta ze mam odpoczywac i ze jeszcze sprawdzimy nerki dała jakies skierowanie z ktorego nei wiem co wynika bo umiałam odczytac ze to mocz i morfologia najgorsze ze mnie te rece tak rwą ze nawet w prawej (bo ona szczegolnie boli) szczoteczki do zebów nei umiałam utrzymac co do tej wody to własnei kurna jest problem bo nie moge pic wody mineralnej po wypiciu kilku łyków mam normalnie zgage!! pije soki ale to zas cukier
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-01-28 o 15:43 |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Anika a nie masz jakiejs babci co robi kompoty na zime niech ci podaruje pare słoików super sprawa a jak nie to kup troche jablek i sama sobie ugotuj zawsze to lepsze niz soki z kartonu mniej chemi i przedewszystkim cukru albo moze masz mrozone owoce w zamrazalce truskawki maliny te nawet lepsze niz te jabłka zlezane
A i obserwuj opuchlizne rano po przebudzeniu powinna byc mniejsza po odpoczynku jesli nie to trzeba bardzo sie pilnowac bo moze grozic zatruciem tak lekarka powiedziała mojej kolezance tak ze tez sobie zwroc na to uwage moga to byc przydatne informacje dla lekarza Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2011-01-28 o 15:55 |
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
mamy w domu słoiki ale tez sam cukier
na zmiane pije jak mi ktorys zniesie na dół kompot to pije a jak jestem u siebie to kartonikowe
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
to moze rozcienczaj sobie je mocniej woda a to i tak lepsze niz te soki z koncentratów itd cukier cukrem ale chemii mniej na dłuższa mete
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie po nocy jest najgorszy ból rekami wogole nie umiem ruszyć i sa całe zaognione potem jak pomasuje i poruszam to przechodzi a dziś bol został
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego lekarka skierowała cie na badanie nerek zeby sprawdzić czy wszystko w porzadku. A te opuchlizny ciazowe to rzeczywiscie koszmar moja kolezanka miala problem z nogami w dodatku lato upały to chodzila w wielkich klapkach meza bo stopy sie jej nie miescily nawet w plastikowe japonki pozniej dostała specjalne rajtuzy do noszenia takie opinajace troche jej pomogły Trzymam za ciebie kciuki
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bratowa meza rodziła w lipcu i tez potwornie opuchła az jej nogi zaczeły siniec i jedyne buty jakie mogła zalozyc to były takie gumowe japonki myślałam ze jak ja w zimę będę w ciąży to mnie to dziadostwo ominie ale widac łapie sie mnie wszystkie zło konieczne które w ciąży może sie przydarzyć
|
|
|
#472 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale jestem wkurzona. Normalnie śmieszy mnie obgadywanie za plecami. Ale resztę napiszę w k. Jednak rodzice dzieci czasami są powalający ![]() Cytat:
hehe się czyta ... Pudelka szczególnie te pierwsze wymiata hehe Cytat:
ooo właśnie, bo ja też mam siwe ![]() ze zmywarki się głównie cieszy mąż, bo to on zmywa ![]() Klion bardzo łądny telefon Cytat:
|
|||
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
echem a teraz czas uciekac do pracy bo sie dzis na forum rozgadałam jak zadko
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
anika trzymam kciuki!Moja siostra w 1wszej ciąży też miała problemy z opuchlizną...
Cytat:
Dokładnie my też przyjechaliśmy na rok ,a już prawie 6 minęło ![]() Dziś złożyłam wypowiedzenie,moja szefowa mnie nie zaskoczyła wredne babsko,nawet nie powiedziała słowa w stylu powodzenia czy coś....ale spodziewałam się tego...
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nic nowego, praca, cięcia w pracy... jeszcze nie poleciałam, ale szykuję się psychicznie... Opiekuję się moją małą pociechą, a w poniedziałek idę wykastrować Filipka Niestety nic ze starań grudniowych, bo dziś dostałam @... także się podłamałam.... bzyczka1 podziwiam brzuszek.. atomufka piękne nowoczesne schodki! Jak ja marzę o naszym mieszkanku... ![]() klion78 ale to nie jest róż! to jest fiolet! ja też lubię takie kolorki
|
|
#476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tez mialam takie przeczucie od saego poczatku i sie sprawdzilo Cytat:
ale da sie przezyc, ja juz nawet zaczynam myslec o drugim dziecku bo zaraz po porodzie to myślałam "kategorycznie nie!"Cytat:
![]() żyrafki są fajne ![]() Cytat:
chyba padne zaraz hahahatak wogole to wchodze na stary watek zadowolona ze mam malo do nadrobienia a tu zonk nowy watek i 16 stron to mnie załatwiłyściebzyczka - śliczne imie i brzuchol martucha - Pat przesłodki i jaki już duży
|
|||||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki macie moze jakis sposób na pranie ubranek welurkowych
bo o ile były sliczne przed praniem to po praniu i prasowaniu sa takie... przyklapnięte ale mnie Natka tłucze po prawym boku
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
anika bo welurowych sie nie prasuje
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Anika, a Ty pokazałabys też mieszkanko Natalki co?
![]() Agatek, nie podłamuj się, nie w grudniu to w styczniu! Trzymam kciuki Celi, zaczynacie się starać o maleństwo? Klion, zapomniałam ci powiedzieć, że ja też mam telefon z różowym. w trochę mniejszych ilościach ale zawsze ![]() o taki: http://www.sklepagdrtv.pl/p/pl/2163/...lack+pink.html Kliwia, jak tam u Was? Jak Zuzia? Zaczynacie się rozumieć? Anika, troszkę się martwię tą Twoją opuchlizną. Może skonsultuj to jeszcze z drugim lekarzem? Agnes, fajnie, że zawitałaś na dłużej Madzielanka, co się dzieje? Ja wróciłam do domu, ugotowałam obiad - dzisiaj chińszczyzna. teraz szybka herbata z siostrą i czekam na mojego mena
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie łam się ! Tylko próbuj dalej ! Zaraz mają przyjechać jacyś ludzie oglądać mieszkanie.Ciekawe czy je wezmą Chcielibyśmy się pozbyć,bo mamy umowę na internet na 12 miesięcy...Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-28 o 18:39 Powód: dopisek |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Jak emocje??
z jednej strony chciałabym ja miec juz przy obie a z drugiej jak najdalej te chwile odwlec

Czemu wszystko musi byc takie "słitaśne"? 

U mnie nic nowego, praca, cięcia w pracy... jeszcze nie poleciałam, ale szykuję się psychicznie... Opiekuję się moją małą pociechą, a w poniedziałek idę wykastrować Filipka
także się podłamałam....
ale da sie przezyc, ja juz nawet zaczynam myslec o drugim dziecku bo zaraz po porodzie to myślałam "kategorycznie nie!"
nowy watek i 16 stron