|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
. Nie mogę się przemóc. Ja uwielbiam zwierzęta A moją ukochaną suczkę to wprost wielbię ![]() Oj,wypadku? |
||
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Namietne_usta ja też się boję ciemności ![]() Jak jestem sama w domu to śpię przy świetle.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-02-01 o 00:09 |
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mnie nie będzie. Tzn. będę maksymalnie do północy. Dobrze,że znalazłaś te kody |
|
|
|
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
A my śpimy we 3
![]() Ja i 2 sunie pekińczyki ![]() Czasami też we 4, bo czasem TŻ u mnie śpi
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gupku, a co ćwiczysz? Zdradź ![]() Noo była mowa o garnier, była. A odżywkę też miałaś, czy sam szampon? No to ładnie. Mam wobec tego kolejny 100% zakup. Muszę się jednak ogarnąć i odczekać! ![]() Mi po kawie wali serce, czuję się jak w szklanej kuli i ogólnie okropnie! |
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez suczka, ale w sumie to do pekińczyka mało podobna oprócz lekko przypłaszcznego pyszczka Słodka jest, chociaz już babusia 9lat
|
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wtedy go zazwyczaj budzę, bo wyobrażam sobie, że gryzie się w śnie z jakimś psem. Bo o czym pies może śnić ? ![]() Też bardzo kocham zwierzęta |
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak śpimy w 2 (ja i pies) to mi to nie przeszkadza, ale dla 3 sztuk to rzeczywiście moje łózko jest troche za ciasne. Tylko co ja poradzę, ze pies juz się nauczył tak ze mną spać i nawet jak jest też tż to nie mam sumienia wywalać psa do siebie. Zresztą tż nigdy nie miał spa więc dla niego spanie z nim w jednym łóżku jest czymś nienormalnym.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-02-01 o 00:15 |
|
|
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
My zazwyczaj też śpimy w trójkę, tzn. ja, TŻ i pies
![]() My na jednej połowie łóżka, pies na drugiej
|
|
|
|
#641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Namietne_usta on też je kocha tak jak ja
![]() Z resztą jak zajmą pół łóżka to ma pretekst,żeby się do mnie przytulić hehehe
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszę, tym bardziej, że do tej pory każdy komu o tym mówiłam twierdził,że jestem dziwna.
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwicze Brazil Butt Lift czy jakoś tak ![]() nawet fajne to jest, po tygodniu ciało staje się takie bardziej zbite, mniej galaretowate w sensie ![]() Miałam sam szampon, odżywki używałam garniera do wlosów blond tylko ![]() Ogólnie z garniera naturana pielęgnacja duzo przetestowałam z racji że łatwo dostępne, ładne buteleczki i tanie i bez silikonów ![]() - najpierw miałam ten z awokado- nawilża bardzo fajnie, wygładza włosy - do wszystkich rodzajów włosów z aloesem- oczyszcza i tyle, zwykly szampon, ale wole go od tego z awokado ze względu na to że włosy sa abardziej puszyste - obecnie używam dla mężczyzn z cytryną- mój ulubieniec oczyszcza tak że włosy skrzypią i sa puszyste (jak na swoje mozliwosci) Teraz w kolejce na półce czeka ten do włosów farbowanych z żurawiną..Ale stoją też 2 szampony schaumy push-up i duży herbal essences i jakiś biedronkowy i... ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- A co do spania z psem to ja z psem nie śpię, bo ona nie może spać w pokoju, który jest zamknięty, a ja nie potrafię spac przy otwartym.. więc spi z mamą
|
|
|
#645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
eee, a co to takiego?
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja moją zawsze budzę, jak piszczy przez sen. |
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię tego u siebie, ale nie potrafię zmienić. Jak moi rodzice gdzieś wyjeżdzają to zaraz sprowadzam do siebie tża, najgorsze jak po kilku dniach chce iść na jedną noc do siebie a ja mam zaraz focha.
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, pamiętam do dziś jedną hardkorową - kilka okrążeń na TAAAAAKIM stadionie. To był koszmar ![]() Te Twoje ćwiczenia sugerują po nazwie, że chodzi o pośladki.. jak dokładnie wyglądają ? (nie pośladki, tylko ćwiczenia )Też nie umiem spać przy otwartych drzwiach. (patrz w/w wkręty i schizy )
Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-02-01 o 00:29 |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka minut temu miałam dowód takich snów psów. Mój piesek przez sen zawył jak wilk do księżyca. Ciekawe co jej w tej głowie siedzi.
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym czytała o sobie! Ja akurat teraz mieszkam sama z TŻ, który ostatnio często miał nocne dyżury. Także zostawałam tylko ja i psy + kot sami! W wielkim domu. To dopiero schiza.
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Już wywęszyłam analizę składu - jest całkiem, całkiem. Napewno z czasem kupię tą odżywkę CHI
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
My zastanawiamy się własnie nad wynajęciem mieszkania i już zapowiedziałam wszystkim, że jakby tż musiał pracować na nocne zmiany to sama nie zostanę. Będę spała u rodziców jeśli dojdzie do tego wynajęcia
Moja mama mówi, że jak była młoda też tak miała. Nawet jak ja już miałam 4 lata i wprowadziliśmy się do obecnego mieszkania, a tato musiał iśc na noc do pracy to się pakowałyśmy (ja i mama) i jechałyśmy do babci i dziadka. Po jakimś czasie uznała, że to nie jest normalne, przemogłą się i nauczyła się. Już nie jeździłyśmy do jej rodziców. Dzisiaj mówi, że dziwna była i się śmieje z tego. Chyba mam to po niej.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-02-01 o 00:33 |
|
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też zawsze nasłuchuję czy nic nie stuka, nie puka, obracam się co chwilę leżąc w łóżku. Też tego nie lubię, może z czasem nam to jakoś minie ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- U mnie ostatnio nawet spała Koleżanka jak TŻ był w pracy, a że Jej TŻ jest bardzo zazdrosny to też spał u mnie haha. Byli za ścianą i większego problemu z zaśnięciem nie było To jest dopiero wstyd
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są 4 programy do wyboru, w zalezności co chcecie z tą pupą zrobić ![]() Fajne jest to, że jest kilka filmików i w sumie zaplanowane jest tak, że raczej dzien po dniu nie robi się tego samego więc się tak nie nudzi ![]() Zaglądnijcie sobie tu na chomika: http://chomik uj.pl/asiupka2/Fitness*2c+*c4*87wiczenia *2c+itp/Beachbody/Brazil+Butt+Lift Tzn wiaodmo nie oglądniecie każdego filmiku, le zawsze to 10 min i zobaczycie jak te ćw mniej więcej wyglądają ![]() (usuńcie spację w chomik-uj)
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Musi nam minąć. Uciekam chyba. Nie chce mi się spać, ale rano muszę wstać więc nie ma co siedzieć za długo.
Nie piszcie dużo, żebym nie musiała nadrabiać setki stron Najlepiej też się kładźcie. Dobranoc
|
#658 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego jeszcze używam jedwab CHI i spray przed prostowaniem (jakiś Schwarzkopf), bo bez prostownicy ani rusz.---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez Sara777 Czas edycji: 2011-02-01 o 00:37 |
||
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Z szamponów używałam:
- pharmaceris h keratinum - trzy zioła do przetłuszczających się - barwa ziołowa ze skrzypem - dawniej babydream Odżywki, maski, psikacze etc : -garnier avocado i karite - radical ampułki - radical mgięłka wzmacniająca - himalaya herbals olejek rewitalizujący - wax zagraniczny z brązowymi etykietami - garnier neril tonik (już parę miesięcy nie używałam) - seboradin lotion niger - seboradin lotion z żeń-szeniem - seboradin balsam z żen-szeniem - biovax do wypadających na zmianę z tym do zniszczonych - woda brzozowa z rosmanna - Beauty formulas Honey Treatment Wax - CHI keratin mist (ta mgięłka z keratyną niby) - CHI silk infiusion coś jak jedwab - Vatika - Olej kokosowy jadalny - Olej rycynowy - Olejek babydrem taki w błękitnym opakowaniu wewnętrznie to silica, skrzypovita i belisse trochę - w sumie to żadne z tych nie pomogły, zrobiłam przerwę długą. Teraz stosuję vitapil z biotyną i jestem bardziej zadowolona. Robię sobie czasami koktajle domowe. A od paru dni staram się dobrze odżywiać, no i piję soki. Wcześniej też pepsi lubiłam pić dużo, ale od dziś tylko soki. Co do tych odżywek itp. to wypisałam te które mam w swoich obecnych zbiorach poza tonikiem nerilu. Mam nadzieję że pomimo zmęczenia niczego nie pominęłam. |
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Saro, mam identyczną sytuację - mama pracuje za granicą, a ja mieszkam tutaj z TŻem. ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Ja chętnie bym się wzięła za Aerobiczną 6 Weidera. Moja mama cwiczyła i to jest świetne! Tylko jeśli chodzi o te ćwiczenia to trzeba być konsekwentnym Tak! zacznę Weidera!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

Ale cóż, kocham tego kudłacza i jestem mu w stanie to wybaczyć.
. Nie mogę się przemóc. 

)