|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Inna znajoma ma tez 3 letnia coreczke i od jakiegos czasu mala siadala na misku i robi dziwne ruchy ..
no i raz przyjechali dziadki do nich i mowia malej ze wezma ja na weekend do siebie a ona taka ucieszona mowi do mamy " mamus to przynajmniej bedziecie mogli z tatusiem pocwiczyc jak mnie w domu nie bedzie "
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
[[/B]
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny jakoś nie mogę zebrać się do nauki, chyba się odzwyczaiłam. za tydzień mam egzamin semestralny składajaćy się z 7 przedmiotów
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
India marsz do nauki
szybciej się nauczysz, szybciej będziesz miała czas na wizaz
|
|
|
|
#1264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to mi się przypomniało, że przyszedł do nas (do mnie i brata) trochę na siłę taki chłopiec, co w gości do sąsiadki przyjechał i my z bratem postanowiliśmy go nastraszyć ![]() ![]() ![]() Podobny do tego: http://allegro.pl/skaczacy-wlochaty-...395614562.html Cytat:
i postanowiłam znaleźć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do nauki odmaszerować!
|
||||
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobitki!!
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myslicie o tej ławie ? mnie się spodobała i tak mysle czy jej nie zamówic?
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Dziewczyny co myslicie o tej ławie ? mnie się spodobała i tak mysle czy jej nie zamówic? http://www.skapiec.pl/img/779709-280...lana-roma.html
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
India a jaką kanapę będziesz miała??
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
szara, a ława oczywiscie ma być wenge, bo na zdjeciu to jakis jasniejszy braz
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() india cięzko będzie to utrzymać w czystości ![]() Madzia zamówiłam narożnik,ciekawe jak będzie wyglądał ![]() A u nas taka wichura ,w sumie to taki trochę cyklon....jechałam dziś do domu i na prostej drodze leżał tir zaraz mam jechać po Tż i jestem przerażona....
|
|
|
|
#1272 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Boziu jak u nas wieje - doczytałam Atomufka że u Was też - trzymam kciuki za bezpieczną jazdę po TŻ! Jak szłam do sklepu to mnie normalnie pod blokiem przesunęło - dobrze że nie byłam blisko naszego stawu, bo bym chyba do niego wpadła
![]() Myszka - a nie chcesz małemu kupić normalnej bawełnianej białej koszuli i spodenek - te z aukcji są z poliestrem, jak go ubierzesz w to plus rożek to się zapoci. Anika - nie kupuj małej sukienki typowo do chrztu - myślę że nie warto, niestety te sukienki są z dziwnych materiałów szyte. Kup jej zwykłą białą bawełnianą sukienkę, do tego biały sweterek i rajstopki. Wykorzystasz to później w lecie, bo takiej sukienki typowo do chrztu to już nie. Sama się oszukałam sukienki dla chrześnicy Tż do chrztu i nic normalnego nie znalazłam, bo te typowo "chrzcielne" sukienki były jak zrobione z plastiku. Cytat:
Samba - budowa domu to niestety spore przedsięwzięcie i może Tż czuje się przytłoczony ponieważ teraz dopiero zobaczył co to znaczy? Bo co innego powiedzieć - załatwimy pozwolenie na budowę domu a co innego zacząć to załatwiać - bo nagle się okazuje że w ramach tego trzeba kilka mapek, przyłącza, wjazd na drogę publiczną i inne, a kasa idzie. Porozmawiaj z nim na spokojnie, ustalcie podział obowiązków i się tego trzymajcie. Powodzenia! Cytat:
![]() Żabcia - wytrwałości w pakowaniu życzę - i konsekwencji w wywalaniu zbędnych rzeczy! JAk Ci idzie szukanie dodatkowej pracy? Pożegnałaś się już z babcią na dobre? Cytat:
Z drugiej strony w domu też się tak zachowują? A latanie po całym osiedlu z bandą przerobiłam doskonale - do domu się wracało jak już ciemno się robiło - zabawy w podchody, testy sprawnościowe, gra w państwa, klasy, gumę, chowanego, piłka nożna, siatkówka, najazdy na bazę sąsiedniej bandy Teraz - ogrodzone osiedla, i dzieci ery cyfrowej. Do tego strach puścić dziecko na ulicę, nie jest bezpiecznie a i miejsca do zabawy się skurczyły. India - mnie ta ława jakoś tak nie podchodzi.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-02-04 o 17:38 |
|||
|
|
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet jak mam przy szaliku frędzelki to je zaplatam. Kiedyś zapomniałam się w kościele i zaczęłam pleść warkoczyki, dopiero tż mi zwrócił uwagę ![]() U mnie dziś pogoda pod psem - rano sypał śnieg, a teraz leje deszcz. Czekam jeszcze za mężem, bo dziś ma duzo pracy po pracy i nie wie kiedy wróci Dobrze, ze przynajmniej dzień mi szybko zleciał, najpierw poszłam na szybką herbatkę do koleżanki, potem przyjechała do mnie ciocia a potem przyszła koleżanka z synkiem.A jutro do szkoły Nie wiem jak ja tam wysiedzę do 18.45 |
||
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale jestem wkurzona zapraszam do k. wszystko opisałam i czekam na jakieś rady
![]() Atomufka mam nadzieję, ze sie spodoba Iwka może rodzice im tak pozwalają w domu?? To u Was takie wiatry?? współczuję. A Holenderskie wiatry dobrze niestety pamiętam ech... ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Właśnie mąż dzwonił, że wraca... to dobrze, bo już mam dość wszystkiego. Idę ogarnąć i za jakieś 2-2,5 godzinki powinien być, bo mówił że droga jest nieciekawa. |
|
|
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Madzia mam nadzieję,że ten narożnik będzie ładny wybrałam ciemnoszary
|
||
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Kiedy ma być??
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za około 20 dni
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
No to pięknie
u nas tez miało byc za 20 dni a było chyba po 2 tygodniach czy jakoś tak, zależy jak mają kursy.
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem
![]() Byłam u babci, bo jest w szpitalu... ![]() A babcia do mnie z tekstem... jak Ty ładnie wyglądasz na buzi, czy czasem coś nie powstało i nie będzie Was troje? haha ja nic o tym nie wiem
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a co się stało babci?? oooo a może babcia coś wyczuła??
|
|
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
ale mnie głowa dzisiaj boli normalnie szok już od poniedziałku się tak męczę , i nic nie daje , zatoki na bank znowu bo mnie policzek oko i ucho boli do tego teraz jak wydmucham się w chusteczkę to normalnie granicz z cudem żeby cos poleciało ale nagle jak zaczeło mi schodzić wszystko to przeżyłam szok w tym co zobaczyłam na chusteczce fuuuu.... mąż mnie dzisiaj wkurza miał być prawie 2 godziny temu i jeszcze go nie ma , chyba dzisiaj będzie miał lanie i to nie złe ![]() dzisiaj nić nie pisałam jeśli chodzi o pracę ale głowa mnie boli i jusiałam posprzątać a teraz jestem zła
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serce ehhh.. ma wielki puls waha się 100-160... ma mieć robioną koronografię pod koniec lutego, a teraz co parę tygodni ląduje w szpitalu i leży na erce pod aparatami i monitoringiem.Nie sądzę bo jakiejś awarii nie było przynajmniej z tego co ja wiem, chyba że jak spałam |
|
|
|
|
#1283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajna Cytat:
ja zaraz mykam do domu
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu odpocznij dziś i tak już dużo piszesz. A mężowi lanie sie przyda, że ho ho
Ana ech.. życzę babci zdrówka. |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby przywieźli wcześniejPrzykro mi z powodu babci . |
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
hm... ciekawy pomysł na jajeczka
muszę wypróbować;D
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo rzeczy do pakowania na szczescia nie ma ![]() ale masz racje ciezko sie pozegnac z rupieciami .. "bo moze akurat sie przydadza" ![]() tak z babcia sie pozegnalam na dobre dzwonila jeszcze do mnie ze ma nadzieje ze nie jestem zla i ze nie miala innego wyjscia i ze bardzo mnie kocha i ma nadzieje ze zostaniemy w kontakcie teraz pracuje srody i czwartki u dzieciakow takze nie jest zle ![]() dzieki ze pytasz Cytat:
mojej ostatnio sie snily ze bede miala blizniaki dwoch chlopakow .. to samo chrzestnej mojej
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a może babcia ma racje...
dużo zdrówka dla niej india ława super gorzej z czystością jej... ale jak ci się podoba to czemu nie, grunt żeby oko cieszyła![]() ktosia ja też przy szaliku hahahahahah mam to samo a dzień dobry
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
ktora chciala te oldscholowe spiochy??? |
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
dzein dobry
![]() ja zaraz wyruszam doprowadzac dom do porządku, aby wkrótce się przeprowadzić
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

no i raz przyjechali dziadki do nich i mowia malej ze wezma ja na weekend do siebie a ona taka ucieszona mowi do mamy " mamus to przynajmniej bedziecie mogli z tatusiem pocwiczyc jak mnie w domu nie bedzie " 

szybciej się nauczysz, szybciej będziesz miała czas na wizaz
i tak jak sie czasem cofne pamiecia do niektorych akcji to chyba bym takiego dzieciaka zabiła 

zaraz mam jechać po Tż i jestem przerażona....
więc zamiast się zrelaksować ja miałam oczy dookoła głowy
Dobrze, ze przynajmniej dzień mi szybko zleciał, najpierw poszłam na szybką herbatkę do koleżanki, potem przyjechała do mnie ciocia a potem przyszła koleżanka z synkiem.
u nas tez miało byc za 20 dni a było chyba po 2 tygodniach czy jakoś tak, zależy jak mają kursy.