|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Haha podświetlić no tak nie pomyślałam o tym idiotka
|
|
|
|
#2162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba dzisiaj nie dam rady wstawić zdjecia... obiecuje jutro dziś oglądam film z TŻem. jeszcze czekają mnie 8min legs uwielbiam te ćwiczenia! wiecie co... postanowiłam zmienić kolor włosów na blond haha będzie ciężko! postanowiłam nie farbować włosów i później odrosty zafarbować na blond. haha to będzie ogrooooomne wyzwanie, ale trzymajcie za mnie kciuki ![]() czy któraś z Was podejmowała takie wyzwanie?
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ale się rozpisałyście!
Agnes, czekam na zdjęcie .
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oduczyłam sie tego na co Ci stanie na glowie? ![]() ja to jestem łamaga, o ile w dzecinstwie latałam po drabinkach, robilam mostki i inne dziwne rzeczy, teraz nogi nie potrafie wyprostowac w sensie że usiasc, wyprostowac i dotknac dlońmi stopy
|
|
#2167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już nie pamiętam kiedy założyłam zwykłe jeansy. Na zimę kupiłam sobie 2 pary takich jakby legginsów z jeansu, które sięgają mi do pępka i chodzę tylko w nich ze spodni, bo cały brzuch mam schowany i boczki nie wyłażą, chyba, że pod spód ubiroe wrzynające się i podcinając e brzuch majtki to i tak go widać. Jako alternatywa dla mnie to sukienki odcinane pod biustem i spódnice do pasa
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też w niej jestem ;D a stanie na głowie na taniec- dancehall
|
|
|
|
|
#2169 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc to odradzam wszystkim wszelkie farbowanie, a na blond to już zwłaszcza, bo włosy strasznie się niszczą Ostatnio widziałam w autobusie, młoda dziewczyna, blond balejaż miała na głowie - i takie cienkie włosy! Łysina wszędzie jej prześwitywała... Miała może z 1/4 tego co ja mam na głowie ![]() Cytat:
Miałam fajne ćwiczenia na boczki, muszę ich poszukać, żeby Wam zaprezentować. Tzn. wiem jak się je robi, ale ciężko byłoby wytłumaczyć ;P Sadełko znika w mgnieniu oka |
||
|
|
|
#2170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Sama kiedyś tak się bawiłam i strasznie zniszczyłam sobie włosy mimo, że o nie dbałam. Teraz kolor mam swój, ale chciałaby je podkolorować jakoś ton w ton, to się boję. Od pól roku zaczęły mi strasznie wypadać włosy, a ostatnio jeszcze bardziej. Nigdy w życiu nie miałam z tym problemów, a teraz maskara ![]() Poszukaj tych ćwiczeń na boczki koniecznie I śniadanko zjadłam - kromkę razowca z szynką ogórkiem pomidorem i twarożkiem + jajko. Na obiad bedzie pierś z sałatką. Muszę odpokutować wczorajszą tortille z sosem do którego dodałam majonezu i pare frytek, które dziubnęłam TŻ-towi A i jak wyszła papryka?
|
|
|
#2171 |
|
Rozeznanie
|
Hej małpeczki ale wy duuużo piszecie masakra
Dzisiaj leniuchowo mi się załacza na maxa kurde przez te studniówkę jestem w finansowej dup*ie A widzę że dużo nowych dziewczyn dołączyło wytrwałości ![]() Agnes moja koleżanka kiedyś z czarnych chciała zejsc na blond. I szła na jakieś... ściąganie koloru czy cos
|
#2172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej to jak Ty to przeczytałaś? ![]() Cytat:
A właśnie ja nienawidzę wszystkiego co jest odcinane pod biustem, w takim kroju to dopiero wyglądam jak wieloryb z mnoga ciążą :P Cytat:
A papryka pyszna, na wierzch starkowałam trochę żółtego sera,zrobiłam 3 łódki i porządnie się objadłam :P zdrowo i sycąco ![]() Cytat:
Takie ściąganie koloru jest ryzykowne bo trzeba wybrać dobry salon i chyba straaasznie drogie Agnes ja bym odradzała bo możliwe, że wyjdzie rudy :P może stopniowo farbuj na 2-3 tony jaśniejszy kolor aż uzyskasz w miarę jasny brąz i wtedy walnij blond? ale ze mnie żadna specjalistka, 21 lat na karku i nigdy farby w rękach |
||||
|
|
|
#2173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W "pępku" mam 85 w talii około 74 w najweższym miejscu. Ale to się zmieni![]() O pokrzywie myślałąm, chyba kupie, bo i tak strasznie dużo pije, to lepiej zamiast herbaty zwykłej - zioła
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, wy tu chyba macie jakąś masową produkcję, nie ogarniam
mam do odpisania kilku osobom, ale teraz muszę wracać do nauki a poza tym się zdemotywowałam, bo od wczoraj mam +0.4 ;/ beeez seeensu. no, to idę się uczyć, phi.
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak to nie będzie, do końca lutego będę super laską,o. |
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale faktycznie jasne koloru bardziej niszcza i wypalaja wlosy
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie że będziesz, wszystkie będziemy
Ja wkrótce będę przed @ i też wiem, ze waga mi pójdzie w góre i już mnie to wkórza, ale nie poddam się. A mój TŻ to małpa wstrętna dzisiaj już mi złożył kilka propozycji, gdzie to mnie może zabrać 0 do KFC, McD albo na pizze, normalnie to ja go zawsze naciągałam jak głupia, a jak wie, że powiem NIE, to co mu szkodzi być tak "miłym" i mi zaproponować ![]() Jego to moje przytycie średnio rusza, a widzi w nim i pozytywne strony, mam raz większe piersi więc nie widzi powodu bym się odchudzała.Ale teraz będzie mi znikał na całe tygodnie w delegacje, więc będę mieć motywacje, by co weekend witać go o kilo szczuplejsza
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Real foto body za 19.90zł. :P
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=416 Kusi oj kusi
|
|
|
|
#2180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az sie zalamalam bo u mnie to normalka ![]() Cytat:
ja mialam masowe wypadanie maj-lipiec albo nawet odkwietnia sie zaczelo. Nie radzilam sobie kompletnie, wiazalam codziennie w kite co moglo jeszcze gorzej wplynac na wlosy. Od siebie polecam wszelkie wcierki z dłuuuugim ziołowym składem. Chyba najlepsza jest ta "Farmona Jantar, odżywka do włosów z bursztynem,"bez alkoholu i same dobre rzeczy,ja od siebie polecam odzywki fitomedu, wcierane w cebulki wlosa. Teraz mi wszytsko odrasta, nie moge nosic opaski bo mam druga grzywke ktora odrasta ![]() Cytat:
polecam, są w tesco w tych wiekszych marketach ,marka F&F, kosztuja 47 zl ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
dziewczyna akurat kupila taki kolor jak chcialam ![]() strasznie mnie to drazni, na dworze piździ, na wizazu wszyscy kupuja balerinki, takie ubranka, szalenstwo
|
|
#2181 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myje Pharmaceris Kertineum, wcieram, czeszę delikatnie, i było ciut lepiej ale ostatnio wypadania się zwiększyło. Jak te tabletki nie pomoga to idę do dermatologa. Na razie łysa nie jestem, ale w sumie ja miałam gęste włosy więc tego tak nie widać ile ich ubyło. I też sie boje czesać, spinam lekko by ich tyle nie wypadło, ale źle sie w takich spiętych czuje. Chyba skróce włosy, choć uwielbiam długie i nie wiem co to da, może jak będą lżejsze, nie będą się tak plątać, więc mniej wypadnie przy czesaniu i myciu. A myś muszę max co 2 dniJak skończe seboradin, kupie ten fitomed. Cytat:
![]() Idę zrobić sobie obiad - nie jej maminego. Będzie pierś a`la gyros z brokułami i sałatą lodową z papryką, ogórkiem i pomidorem.
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wczoraj?ważysz się codziennie?przecież to kompletnie bez sensu, wiadomo, że to sa naturalne wahania wagi. waż się najczęściej raz w tygodniu, wtedy zobaczysz efekt i nie będziesz miała głupich myśli "boże przybyło mi 100g :O, a przeciez trzymam się diety" |
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lecę robić obiad: warzywa na patelnię, dietetyczny mielony i chyba sos czosnkowy. A na śniadanie była jajecznica z plastrem szynki, papryką, jedno jajko (ale dwa żółtka:P)+grahamka z pomidorem.
Ale przed obiadem jeszcze 8 min legs zrobię
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
ale cwaniary, osobne obiadki sobie gotują no
ja jem maminy, ale potrawka z kurczaka z ryzem wiec nie jest źle.Monia jakie warzywa robisz na patelnie, ktore lubisz najbardziej? ja chyba te z biedry, ale tam ziemniaki są. Kupowalam kiedys w realu ale dziwne warzywa tam byly a z hortexu raz ze za drogie, a dwa jakies takie drobne.
|
#2186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jadam te z Biedry, ale czasem sobie dorzucam brokuła. Dobra jest tez mieszank chińska z Biedronki. Do kurczaka w kawałkach w sam raz Ja chyba sobie zrobi 8 min arms, też o nie muszę zadbać bo flaczeją. Będzie bez ciężarków i wody, bo mam tylko 1 butelkę
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
Hej
dziś mam trochę lepszy humor nie lubię niedziel bo jak wracam do domu po kilku tygodniach nieobecności to zawsze tata robi ucztę i muszę jeść ziemniaki, mięso smażone i w ogóle niedietetyczne rzeczy ale na szczęście dziś zjadłam udko gotowane więc w miarę ok ![]() co do ubrań... ja zazwyczaj noszę rozmiar 34, czasem 36. ciężko dobrac mi bluzki bo jak są dobre w pasie to za szczupłe w biuście spodnie zazwyczaj wiszą mi na udach jakaś taka niewymiarowa jestem
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wchodzi w drugą fazę SB to chyba wskazane jest codzienne ważenie, żeby nie przesadzić z węglami na początek...
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
8min legs odbębnione, na wieczór zostało hh
Cytat:
tłuszczem ich przecież nie polewam Z biedronki smakowała mi jeszcze mieszanka grecka bodajże opakowanie 250g za 2.99,ale starczało mi na jakieś 3 razy :PCytat:
![]() Taki ładne słońce u mnie wyszło, temperatura też przyzwoita,a Tż w pracy,a ja mam taaaką ochotę na spacer. Może po obiedzie psa wyciągnę na przechadzkę :P |
||
|
|
|
#2190 |
|
Zadomowienie
|
Też mam ochotę na spacer, ale TŻ nie daje się wyciągnąć, bo mu wieje
![]() Z psem sama iść nie mogę bo to mały wariat. Mieszkam na wsi, gdzie czasem większe psy "powsinogi" biegają same, albo szczekają zza płotu i jak mój je widzi to od razu chce je zjeść i nie jestem w stanie go utrzymać na smyczy. TŻ daje rade Ehh i kiedy ja znów wejdę w 34...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

uwielbiam te ćwiczenia!
haha będzie ciężko! 

Łysina wszędzie jej prześwitywała... Miała może z 1/4 tego co ja mam na głowie 

a poza tym się zdemotywowałam, bo od wczoraj mam +0.4 ;/ beeez seeensu. no, to idę się uczyć, phi.

a z hortexu raz ze za drogie, a dwa jakies takie drobne.