Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 22:26   #1591
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No, ale mi jej jest żal
Mi też, bo ona niszczy sobie po prostu życie i pewnie za jakiś czas jak coś do niej dotrze, to będzie żałowała tego straconego czasu na rozpacz za exem, ale my robimy wszystko co możemy. Prośbą, groźbą, żartem - nic nie działa i jeszcze nam się za to dostaje i ona widzi w tym jakiś nasz ukryty cel, by jej zaszkodzić

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:29   #1592
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak stać się bardziej pewną siebie?
Skomplikowana sprawa. Zależy w jakiej sytuacji jesteś, jakie jest Twoje mniemanie o sobie w danym momencie życia. Generalną zasadą jest zastanowienie się kim jestem, a kim chciałabym być, porównanie tych dwóch list i zastanowienie się, czego mi brakuje do tej drugiej listy I robienie tego, co trzeba, żeby listy były jednakowe Bez patrzenia na płeć męską
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 22:35   #1593
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość

miłość jest ślepa
Niestety wiem

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Mi też, bo ona niszczy sobie po prostu życie i pewnie za jakiś czas jak coś do niej dotrze, to będzie żałowała tego straconego czasu na rozpacz za exem, ale my robimy wszystko co możemy. Prośbą, groźbą, żartem - nic nie działa i jeszcze nam się za to dostaje i ona widzi w tym jakiś nasz ukryty cel, by jej zaszkodzić
Smutne...

A i nie ma tu ironi, Ilonko

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-06 o 23:12
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:14   #1594
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
A i nie ma tu ironi, Ilonko

bo nikogo tu nie ma...wszyscy juz śpią

dzieki kimi i elve za pomoc
pewnie jutro wpadnę na chwilkę zakomunikowac co i jak wyszło z tym potencjalnym ale raczej mysle że juz jutro będę go nazywac niedoszłym

a i jeszcze dizs mnie przyjaciółka nastraszyła ze to nic ze napisąłam mojemu ex ze jest wyrachowanym oszustem i żeby mi dał spokój...ona zna ten typ i powieidżła ze moge się spodziewać go niedługo w moim miejscu pracy jako suprise i w sumie to jak nad tym pomysle to wcale to nie ejst dla mnie trudne do wyborażenia czyli faktycznie to jest możwlie....oby nie.....oby faktycz\nie tak jak ostatnio mówił wyjeżdzał w tym tyofdsniu do pracy zagranice .....;/

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-06 o 23:20
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:20   #1595
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
bo nikogo tu nie ma...wszyscy juz śpią
Ja jeszcze nie śpię
W niedzielę zawsze mi się włącza jakaś zajaweczka na eksiczka, ale spoko, to podobno normalne jest, więc się nie martwię Jutro zaczynam wielkie szkolenie, ciekawe co to będzie.
Stary 2011-02-06, 23:23   #1596
howdoi
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=QA8DMHkY2hA

aż mi się na płacz zebrało
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:29   #1597
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość

Mi też.
Stary 2011-02-06, 23:35   #1598
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Mi też.

Obejrzałaś filmik ? ;>
Stary 2011-02-06, 23:37   #1599
Malla
Nie depcze krokusów

Nadrabiam...
Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
coz faktycznie co nas nie zabije to nas moze tylko wzmonic
Powodzenia! Przynajmniej jak Wam nie wyjdzie, to będziesz mieć pewność, że zrobiłaś co mogłaś.
Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Nie mam zamiaru na niego czekać,ale i tak wiem że wróci do mnie.To się czuje.
Nie chcę podcinać skrzydeł, ale nasz wątkowy kolega też był o tym przekonany...
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj CIESZĘ, że jestem przeziębiona i spędzę weekend w domu...książkę poczytam...nóg nie ogolę łba nie umyję i takie tam małe radości z życia
Tak więc cóż...czekamy na wiosnę
Przespałam prawie cały weekend, kompletnie wypompowana i bez życia. Ale sen się przydał.
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Wiecie ja nie dam rady byc silna..to pewnie kwestia dni kiedy pekne..
W tygodniu pewnie sie do niego odezwe.. nie dam rady inaczej( po tym roku )
Mówiłam już - oddaj mamie wyłączony telefon na przechowanie, jeśli nie jest Ci niezbędny na co dzień.
Cytat:
nawet z nim sie nie potrafilam cieszyc i ryczalam (jedna niedziela cala przeplakalam..) bo pytalam -mnostwo pytan zadawalam.. caly czas sie martwilam czy to juz koniec..czy poczatek konca..
Z takim podejściem nigdy nie osiągniesz szczęścia, nie będziesz czyjąś partnerką, tylko udręką. Naprawdę potrzebujesz profesjonalnej pomocy, bo kompletnie się u Ciebie model związku wywrócił
Cytat:
A jeszcze mi smutno..Bo sa tu starsze ode mnie i w zwiazkach.. sa kochane..spedzaja ten weekend z kims..
To nieprawda, że lepiej być z kimkolwiek niż samemu.
Jakie leki bierzesz?
Cytat:
Teraz jak pojade autobusem do wrocka bede przejezdzala kolo miejsca w ktorym mnie odbieral a 100 m dalej bylo nasze mieszkanie..
A ja bede musiala jechac dalej do dworca..
W sumie to nie było "wasze" mieszkanie, bo przyjeżdżałaś na weekendy, a on miał współlokatorów...
Wspomnienia najlepiej zastąpić innymi lub unikać tych miejsc. Mieszkam w tym samym miejscu po rozstaniu, chodzę do tych samych knajp i jakoś już mi się z eksem nie kojarzą, a wcale nie jestem silną osobą. Po prostu ŻYCIE kojarzy mi się nie tylko z nim, a Ty swoje poświęciłaś jemu.
Cytat:
Zreszta może jest w domu, tylko Cie okłamał, bo chce mieć w koncu świety spokój. Serio, mam negatywny stosunek do facetów, ale tu zaczynam go rozumieć, bo to co Ty, Ilona wyprawiasz, to przekracza wszelkie granice... Ja też bym kłamała gdyby od miesiecy ktoś mnie nachodził, ryczał mi do słuchawki, robił jakieś cyrki...
Całkiem możliwe... Już tyle razy mówił, że nie wróci, a wracał - może miał nadzieję na pusty dom?
Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Nie mówi że kocha tak jak kiedyś mówił i troche mnie to martwi, ale może powinnam być cierpliwa? Wiem, że Malla miała podobnie ze słowami "kocham" od tej drugiej połówki. I w końcu usłyszała
Jak eks nabroił, to gdy się zeszliśmy, cały czas mi to powtarzał. Dlatego Twoja sytuacja mnie niepokoi, ale spokojnie, nie zmuszaj go, bo jeśli będzie między Wami dobrze, to wyjdzie naturalnie
Od Nowego usłyszałam to znowu całkiem niedawno po przerwie, ale nie rozstaliśmy się ze sobą, nie podkopaliśmy zaufania, więc to inny przypadek.
Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
A ten mój kolega dzwonił do mnie ok2 w nocy, ale nie odbierałam, wracał z imprezy, kiedy rano wstałam, miałam smsa: kocham cię. Eh...
Nie za pochopnie takie wyznania z jego strony?
Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Tęsknię za nim okropnie, jak go widzę i jak mówi do mnie, uśmiecha się, patrzy, to powstrzymuję się od płakania, w ogóle nie płaczę przy nim albo tak, żeby nie widział. Pamiętam i dobre chwile i złe, o tych złych nie myślę, a mam nadzieję, że te dobre kiedyś wspomnę z uśmiechem na twarzy, że przeżyłam coś tak wspaniałego, b to mimo wszystko było wspaniałe...
A nasze spotkania raczej nie nabiorą większej częstotliwości, bo on wyprowadza się z miasta. Raczej będą jeszcze rzadsze.
Dobrze, że się wynosi. Im mniej spotkań, tym mniej okazji do powstrzymywania się od płaczu.
O złych chwilach MUSISZ myśleć. To znaczy nie rozpamiętuj ich ciągle, ale przypominaj sobie o nich, gdy nachodzą Cię tęsknotki. Bo zrobił Ci wiele złego.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-06 o 23:40
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:43   #1600
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Obejrzałaś filmik ? ;>
Tak jest To słodkie, co zrobił. Jednak z tego co pamiętam, to ona z nim nie była potem.
Stary 2011-02-06, 23:43   #1601
lily92920
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=6QyVi...eature=channel troche balsamu dla złamanych serc
Stary 2011-02-06, 23:44   #1602
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
ad 1
no to często
myslałam ze moze raz na 2 miesiace
a czmeu uważasz się za kiespka partię....nie rozumiem czego Ci brakuje ? tzn kazdemu coś brakuje...ale jakoś ludize żyja i druga osoba akcpetuje i wspiera....więc czemu myslisz ze nie ejstes dobra partią,
ehhh...kazdy ma jakies słabosci i wady
Czasami przy przy pewnych siebie wyluzowanych osobach, zaczynam sobie ekręcać, że mi daleko do nich brakuje. Często słyszałam od eksa, że ta i siaka, to jest taka za***ista, a dlaczego ja nie jestem taka wysoka, szczupła, kasiasta...(wpisac dowolne). Ja zawsze byłam ta gorsza od innych kobiet, no więc czułąm się szczęśliwa, że chociaż on mnie chce - jest taki wspaniały i każda by na niego poleciała, a on wybrał mnie. To cos na kształt takie myślenia. I tak przez jakieś 10 lat.
Moje poczucie wartości było uzależnione od humorów jaśnie pana. Jak mu zrobiłam na śniadanie jajka na miękko, to dostałąm ochrzan, że są za długo gotowane Jak gotowałąm obiad, to zawsze ten, jaki zrobiła mamusia/ koleżanka / babcia był lepszy. Pod koniec słyszałam, że nawet kochać się nie potrafię. Ogólnie to było dłuuugie proszenie się o uznanie, docenienie... ech...

Ja sobie doskonale zdaję sprawę, że jestem wartościową osobą, znam swoje zalety, możliwości, rodzice mnie akceptują, jaką jestem, mój tata potrafi okazywać pozytywne uczucia wobez córki, nie mam w rodzinie takiego wzorca, któy byłby przykłądem toksycznego związku. Na początku powtarzałam często M, się zachwyca, bo moja złą stona go przerazi, przestałam, jak mi powiedział, że chyba jeszcze mnie słabo zna i nie poznał mojej złej strony - bo sobie uświadomiła, że tak włąściewie, to eks mi wmówił tą moją złą stronę, któej nie ma.

Nie potrafię też wejść w nowe towarzystwo przebojem, trzymam się na uboczu i obserwuję, zanim zacznę się angażować, udzielać.

Cytat:
ja mam wrazenie ze on po prostu nie jest pewnien czego chce...cos na zasadzie - bedzie mi na tobie zalezec jesli tobie bedzie zależeć....czyli to nie ejst szczere, ze mu sie spodobałam i dlatego pisze polubiłem cie...tylko musi miec coś w zamian ....jesli tak jest jak pisze no to za mało cierpliwy jest.. tak jakby się kurde nie mozna było spotkac raz na jakis czas, poznac i wtedy zadecdywac...nie daje czasowi czasu musi byc bach od razu ....zrezta przyznał się że jego poprzedni zwiazek był krótki ale intensywny ;/

Cytat:
Bo jak ktoś ma wbijane takie herezje do głowy przez 10 lat, to siłą rzeczy zaczynasz się zastanawiać, czy nie ma w tym racji...

Toksyczne związki zbierają swoje okrutne żniwo jeszcze dłuuuugo po ich zakończeniu...
Niestety, masz rację.
Tylko jak długo jeszcze...

Cytat:
ale przeciez w miedzyczasie ktos nie tylko przez te 1o lat jest w zwiazku, ale pracuje, spotyka sie z innymi ludzmi , uczy się....jakoś zdanie jednej osoby (choćby najblizszej) to nie ejst chyba zdanie jakiegos boga....
jak mi mój ex probowął pojechac po moim poczuciu wartosci to raz że wysmiałam go i nie uwierzyłam mu bo 1. znam swoją wartosc ...a 2. to i tak widiząłam jak inni mnie szanują i lubią....

mnie sie wydaje że kimi mogła już to wynieśc z dziecistwa....a nie od niego, on sie tylko dorzucił i to pogłębił ...poprostu ma tendencje do bycia niepewną, ma o wpojone nie od niego tylko jeszcze wczesniej keidy sie kształtuje osobowosc i dlatego mogła mu uwierzyc i dac sie w to wciągnąć....
bo zaledwie jednej osobie sie nie wierzy jak sie samemu z siebie jest pewnym siebie
Jestem najstarszą wnuczką, pierwszym dzieckiem moich rodziców, ale nie wiem, czy to miało znaczący wpływ. Może fakt, że ode mnie się dużo wymagało, jako od najstarszej. ZAwsze musiałam tą reprezentatywną, a nie po prostu sobą. Tylko, że to juz odchorowałam - i moja rodzinka też dłuuugim okresem buntu, co mi pozwoliło zająć się swoim życiem, a nie spełnianiem zachcianek innych. Ale był to bardzo burzliwy okres w moim zyciu. Może dlatego teraz buduję swoje poczucie wartości od podstaw prawie,
Eks to była moje pierwsza poważna miłość, jak słyszysz podobne rzeczy od bliskiej osoby, to zaczynasz myśleć, że coś z tobą nie halo.

Cytat:
Nie przejmuję się tym, co myślą inni tylko właśnie dziś zdałam sobie sprawę z tego jak związek z eksem obniżył moją samoocenę. Muszę ją jakoś odbudować.
Właśnie chciałabym zrzucić zimowe sadełko, ale nie mam za grosz silnej woli. Muszę się jakoś zawziąć.
Skądś to znam...

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
u mnie padło z moim poprzednim ex jak mnie zostawił " Ty jestes za mądra, musze mieć głupsza "
Też słyszałąm

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:49   #1603
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzałaś filmik ? ;>
Ja obejrzałam, ale nie musiałam tego robić, bo płacze już cały dzień, jestem taka słaba psychicznie
Stary 2011-02-06, 23:50   #1604
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Ja obejrzałam, ale nie musiałam tego robić, bo płacze już cały dzień, jestem taka słaba psychicznie
Czemu płaczesz?
Stary 2011-02-06, 23:57   #1605
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=6QyVi...eature=channel troche balsamu dla złamanych serc

http://www.youtube.com/watch?v=CkA4xcIAvuw ,
polecam tą piosenkę

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:

co się stało?
Stary 2011-02-06, 23:59   #1606
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:

chlip chlip
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 00:00   #1607
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Czasami przy przy pewnych siebie wyluzowanych osobach, zaczynam sobie ekręcać, że mi daleko do nich brakuje. Często słyszałam od eksa, że ta i siaka, to jest taka za***ista, a dlaczego ja nie jestem taka wysoka, szczupła, kasiasta...(wpisac dowolne). Ja zawsze byłam ta gorsza od innych kobiet, no więc czułąm się szczęśliwa, że chociaż on mnie chce - jest taki wspaniały i każda by na niego poleciała, a on wybrał mnie. To cos na kształt takie myślenia. I tak przez jakieś 10 lat.
Moje poczucie wartości było uzależnione od humorów jaśnie pana. Jak mu zrobiłam na śniadanie jajka na miękko, to dostałąm ochrzan, że są za długo gotowane Jak gotowałąm obiad, to zawsze ten, jaki zrobiła mamusia/ koleżanka / babcia był lepszy. Pod koniec słyszałam, że nawet kochać się nie potrafię. Ogólnie to było dłuuugie proszenie się o uznanie, docenienie... ech...

Ja sobie doskonale zdaję sprawę, że jestem wartościową osobą, znam swoje zalety, możliwości, rodzice mnie akceptują, jaką jestem, mój tata potrafi okazywać pozytywne uczucia wobez córki, nie mam w rodzinie takiego wzorca, któy byłby przykłądem toksycznego związku. Na początku powtarzałam często M, się zachwyca, bo moja złą stona go przerazi, przestałam, jak mi powiedział, że chyba jeszcze mnie słabo zna i nie poznał mojej złej strony - bo sobie uświadomiła, że tak włąściewie, to eks mi wmówił tą moją złą stronę, któej nie ma.

Nie potrafię też wejść w nowe towarzystwo przebojem, trzymam się na uboczu i obserwuję, zanim zacznę się angażować, udzielać.

Jestem najstarszą wnuczką, pierwszym dzieckiem moich rodziców, ale nie wiem, czy to miało znaczący wpływ. Może fakt, że ode mnie się dużo wymagało, jako od najstarszej. ZAwsze musiałam tą reprezentatywną, a nie po prostu sobą. Tylko, że to juz odchorowałam - i moja rodzinka też dłuuugim okresem buntu, co mi pozwoliło zająć się swoim życiem, a nie spełnianiem zachcianek innych. Ale był to bardzo burzliwy okres w moim zyciu. Może dlatego teraz buduję swoje poczucie wartości od podstaw prawie,
Eks to była moje pierwsza poważna miłość, jak słyszysz podobne rzeczy od bliskiej osoby, to zaczynasz myśleć, że coś z tobą nie halo.
nie trzeba byc z toksycznej rodziny żeby nie wyrobic sobie silnego poczucia własnej wartosci
mam sąsiadów bardzo bogaci, ku;turalni, i mają rozpieszczone dziecko które jest sfrustrowane bo maja wymagania wobec niego już sa ogromne, rodzice chcą by odziedziczył aptekę.... czy oni sie zapytali co on chce? nie, po prostu ułozyli mu już zycie
oczekiwania najbliższych i niemożnosc kroczenia własną scieżka sprawiają że już tracimy na swoim poczuciu wartości,
miałam tak z moim ex...niby akcpetpuje ale jednak nie...
ale ja zawsze byłam indywidalustką, szłam pod prąd i wgl wiec nie rpzejmuje sie tym ze mnie ktoś nie akcpetuję, nie ejstem od nikogo zależna...lubie jak ktoś się szczerze mna interesuje...moze dlatego mi tak ten potencjalny podpadł....bo nie wyczułam szczerego zainteresoania tylk ocoś na zasadzie ja ci powiem że cie lubie, ale w zamian ty mi tez to powiedz, bo jak nie to się ofochuje to on sie deklarowal i jak widac po to żeby sie prsypodobac a tak naprawde owinąc wokół palca żebym tanczyła tak jak on zagra.....zreszta co to za człowiek który niby sie zgadza ze nie bedziemy sie spotkac wieczorami a potem to propnuje...to z kogo on chce durnia zrobić...z siebie czy ze mnie
zreszta post wczesniej pisłąam że pewnie dzis potencjlany stanie się niedoszłym ...i miałam racje, juz wiem ze się nie odezwie .... dzis wieczorwm tylko tu zaglądne zeby potwierdzić ze jednak się nie myliłam, a juz wiem że kobieca intuicja mnie nie zawiodła

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-07 o 00:12
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 00:01   #1608
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
chlip chlip

ojjj przepraszam, nie chciałam spowodować tym filmikiem płaczu... ;/
Stary 2011-02-07, 00:02   #1609
martuska2o
Rozeznanie

Człowiek 12 godzin w pracy, wraca a tu 10 nowych stron... MASAKRA ! :d ale zapylacie

Ps. Napisała do mnie godzinę temu siostra byłego. Co słychać i że ma pytanko czy nie widziałam się jakoś niedawno z nim.
No i ciekawe o co chodzi.
Mimo wszystko rozbudziła moją ciekawość, bo i więcej nic nie napisała.
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 00:03   #1610
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ZagubionaWuczuciach Pokaż wiadomość
Mam problem z niską samooceną. Moje poczucie własnej wartości jest zerowe w tym momencie. Zawsze czuje się tą gorszą. Stąd moje zachowanie. Myślałam że tym obrażaniem się wymuszę coś na nim. Nie wystarczały mi jego słowa, że zakochał się we mnie jak głupi, że pierwszy raz czuje coś tak mocnego i tak szybko do kobiety. Zawsze wynalazłam sobie powód by się obrazić ( strasznie dziecinne zachowanie ;/ ), ciągle wkręcałam sobie że już mu na mnie nie zależy, że może tak szybko usłyszałam od niego :" Kocham Cię" bo chce mnie szybciej zdobyć czyt. PRZESPAĆ SIĘ ze mną
jak mi nie napisał sms'a o danej godzinie już wariowałam. No ale ok dość tych smętów. Sedno sprawy jest takie że zerwał, a ja nie umiem sobie z tym poradzić.
Nie będę się rozpisywać. Problem jest głębszy niż jedno zerwanie i szablon może powielać się w kolejnych związkach, więc proponuję kontakt z psychologiem i wyprostowanie tego i owego.
Cytat:
Napisane przez pureevil Pokaż wiadomość
Sms od eksa: X (moje imię), Y (imię obecnej) jest w ciąży.
Co za brak taktu, żeby mi o tym pisać. Cycki opadają . Dodam, że on ma 20 lat, ona-17.
Ufff... co za szczęście, że to nie Ty
Cytat:
Napisane przez pureevil Pokaż wiadomość
Po 5 miesiącach od rozstania, próbach zniszczenie mojego życia i błaganiach o powrót przez eksa, spotkałam wyjątkową osobę . Jestem szczęśliwa .

Cytat:
Dziewczyny, a to możliwe, że cycuchy mi urosły same z siebie, tak bez niczego?
Mi przed ostatnim okresem urosły tak, że się Ciacho przestraszyło, że jestem w ciąży. Każdy kilogram się na nich odbija.
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
My zrezygnowaliśmy z gumek na rzecz tabletek.
No jesteśmy świeże mięso z odzysku
Nie mogę brać, więc zostają gumiszcza.
o taaak!
Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
No chyba ten kontakt z dzieckiem jest jeszcze trudniejszy niż jakby już dziecka w ogóle nie widywali.
A to nie zakazują kontaktu, nie oddają nieznanym osobom?
Cytat:
mam jej pasc do stóp bo jak to okreslil inaczej to ze mną załatwi.

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Ja tu grzecznie nic do exa nie pisze , nie mam nawet jego numeru gg ani w znajomych na nk .. Nie widuję go ani nic a tu mi jakies jego wielbicielki na nk piszą Że ja nie szanuje nikogo , jestem wredną suką i nie mam żadnych uczuc .. No i że nikogo nie kocham tylko wszystkich w ch*ja robię A najlepsze jest to , jak mówi , że w poniedziałek mi na***ie Skąd sie tacy ludzie biorą ?!
Nie wiem skąd się biorą, ale za to mogą skończyć na policji
Cytat:
Napisane przez karolinaSTW Pokaż wiadomość
Ponad 4 lata związku i wspólne mieszkanie... (...) To był toksyczny związek- alkohol, przezwiska, brak szacunku. Sama się dziwię, że tak długo wytrzymałam:mur :.
Dzisiaj właśnie ex TŻ wpadł tak zawalony do domu, że wyrżnął w przedpokoju, po czym jak już doczołgał się do łóżka stwierdził, że się zakochał że poznał dziewczynę w pewnym sklepie i, że się zakochał Życzę powodzenia młodej parze...
o, jak dobrze, że już nie jesteście razem!
Niech se teraz rzyga do niej
Stary 2011-02-07, 00:11   #1611
kopamatakawa
Rozeznanie

Biedna Malla, cały weekend nadrabia
Stary 2011-02-07, 00:19   #1612
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Biedna Malla, cały weekend nadrabia

A ja to co?! nie biedna?! pf!
Tak wiem niezauważalna jestem a przecież duża baba ze mnie
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 00:22   #1613
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
A ja to co?! nie biedna?! pf!
Tak wiem niezauważalna jestem a przecież duża baba ze mnie
No tak, Ty też biedna, bo 10 stron nadrabiasz Wybacz, że Cię pominęłam
Stary 2011-02-07, 00:33   #1614
Malla
Nie depcze krokusów

Nadrabiam dalej, Martuśka też
Cytat:
wspolnej znajomej powiedzialam 1 zdanie na temat jego nowej panny, zreszta to on o niej tak moiwl, doszlo to do nich i jazda tylko ze mowiac to powiedzialam" wg niego ona jest taka bla bla..."
A swoją drogą, to fajna znajoma, skoro wypaplała dalej...
Cytat:
aaa...i jeszcze rozpocząć naukę operowania eyelinerem
Polecam WIBO, dostępne m.in. w Rossmannie za parę złotych.
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
W ogóle praktycznie się nie maluję, tylko fluid, jakiś puder + błyszczyk i czerwona szminka.
Szacun dla tych, które potrafią przeżyć dzień w czerwonej szmince!
Cytat:
Po prostu nie wiem co dalej.. Czy to calkiem koniec -on chce sie spotkac..
On CHCE, czy Ty go zmuszasz histerią?
Nie wiesz co dalej? Przecież to koniec, nie jesteście razem, a on ma inną.
Cytat:
Jak juz nie mogl wytrzymac to trzaskal drzwiami i wychodzil(po czym wracal)
Wracał do SWOJEGO domu. Ty tam tylko pomieszkiwałaś w weekendy.
Cytat:
ale powiedzial ze wylaczy i nie wylaczyl..
A bo to pierwsza rzecz, w której skłamał?
Cytat:
Pamietam ze kiedys jak wyjechal na weekend pare dni wczesniej mowilam zebysmy byli w kontakcie.. i przez weekend i pn sie nie odzywalam(zawzielam sie) dzwonil 3 razy i pisal :co sie dzieje: bo myslal ze mi sie cos stalo..Wiec to jednak ma sens..
To nie sens, to NADINTERPRETACJA. Jego pytanie o niczym nie świadczy. Może sobie pomyślał, że się zabiłaś z żalu za nim i zaraz będzie miał pały na głowie.
Chcesz, by za Tobą latał, zaczął się starać? To go olej. Ale on już nie zacznie, ma inną.
Cytat:
A panience do dymania by po budyn nie lecial? !Bo ona jest tylko od dymania a nie od jedzenia budyniu..
1. chciał mieć chwilę spokoju i pospacerować po mieście
2. nie chciał przy Tobie dzwonić do swojej nowej, żebyś nie zrobiła awantury, to wyszedł pod byle pretekstem
3. nie chciał płaczu i wyrzutów z Twojej strony
4. chciał, żebyś mu zrobiła budyń, bo sam nie umie
Raaany, trzymasz się kurczowo drobnych oznak jego "uczucia", a nie widzisz, że:
1. ma inną
2. nie chce być z Tobą w związku
3. olewa Cię od dłuższego czasu
Cytat:
I sex z nim byl z glowa.. on mi sie pytal wczesniej czy chce zebym pozniej nie plakala..
Zapytał prosto z mostu, czy chcesz z nim brykać bez miłości. Zgodziłaś się i wmawiasz sobie (i nam), że zrobił to, bo coś do Ciebie czuje.
I tak płakałaś...
Cytat:
ale modlitwa to nie głupi pomysł...kiedyś wyczytałam w necie, że jest archanił Haniel, można się do niego modlic o uzdrowienie relacji, albo o pomoc w znalezieniu życiowego partnera.
nic nie szkodzi, a pomóc może ...w akcie desperacji :P

Cytat:
Napisane przez karolinaSTW Pokaż wiadomość
Fak, w agencjach chociaż zarabiają a Ty wszystko stracisz, włącznie z szacunkiem do samej siebie, o ile go jeszcze masz.
Kobieto, zostań z nami
Cytat:
Napisane przez 89szalona89 Pokaż wiadomość
Mimo, że się nie wypowiadałam to WSZYSTKIE Wasze rady stosowałam i jestem przykładem, że działają w 100%. Urwanie kontaktu z ex to podstawa inaczej się tylko człowiek zadręcza.
Stary 2011-02-07, 00:40   #1615
Fubizka
Zakorzenienie

Archanioł Haniel? Już googluję
Stary 2011-02-07, 00:42   #1616
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Szacun dla tych, które potrafią przeżyć dzień w czerwonej szmince!

To akurat do mnie pasuje bo jestem blada Zwykle robię tak, że nakładam błyszczyk, a na to szminkę...ale cały dzień tak nie chodzę, nie chciałoby mi się tego ciągle poprawiać

Też słyszałam o tym Archaniele :P Podobno miłość przynosi
Check out your worth because you're worth more than that."

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2011-02-07 o 00:43
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 00:44   #1617
Fubizka
Zakorzenienie

Te modlitwy do Haniela nie są głupie:

Cytat:
Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu,
Któremu Pan Zastępów powierzył wszystko,
Co przyjemne w życiu człowieka.
Kiedy odwiedzasz ziemię
Napełniasz ją bogactwem i pięknem.
Zwracam się dziś do Ciebie.
Przynieś mi miłość, radość i harmonię.
Naucz mnie czytać w ludzkich sercach,
Abym odnalazła miłość prawdziwą i szczerą
I umiała rozpoznać prawdziwe uczucie,
Odróżniając je od chwilowego zauroczenia.
Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem,
Jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera.
Przynieś mi proszę, odwzajemnione uczucie
Do wspaniałego człowieka, z którym razem
Będziemy szczęśliwie iść przez życie
I nawzajem dawać sobie najpiękniejsze doznania.
Niech nasze wspólne przebywanie ze sobą
Daje nam radość, rozkosz i odprężenie,
Niech związek nasz będzie dla nas
Oparciem, ukojeniem i inspiracją do życia.
Niech nasza wzajemna miłość
Będzie dla nas źródłem Mocy, siły i natchnienia.
Spraw Łagodny Archaniele, Opiekunie uczuć,
Że ta miłość da nam obojgu spełnienie
Na wszystkich płaszczyznach istnienia,
Wzbogacając nas o najpiękniejsze doświadczenia.
Przynieś mi szczęśliwą, odwzajemnioną miłość
I osłoń ją swoimi skrzydłami.
Ja tam sobie odmówię, chociaż im więcej czytam tych modlitw, tym bardziej widzę, że muszę zmienić chłopaka
Stary 2011-02-07, 00:47   #1618
Brook
Zakorzenienie

Dziekuje Malla oby nam wyszlo i nigdy wiecej kryzysow
dziekuje Wam za ten watek przydal mi sie w ciezkich chwilach i za wasze wsparcie i i pnkt widzenia
Zycze wszystkim Wam rowniez szczescia i milosci!

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 01:16   #1619
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:

Wy tak na serio z tym płakaniem? bo ja jakoś nie mogę...

Cytat:
No następna... co to w ogóle za gadanie: słaba psychicznie? To raczej wymówka: nie chce mi się. Lily, co jak co, ale Ciebie na zmarnowanie nie damy, wiec wybij sobie z głowy, że wiecznie będziesz płakać przez eksa. Twoje dni czarnej rozpaczy są policzone.

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
Dziekuje Malla oby nam wyszlo i nigdy wiecej kryzysow
dziekuje Wam za ten watek przydal mi sie w ciezkich chwilach i za wasze wsparcie i i pnkt widzenia
Zycze wszystkim Wam rowniez szczescia i milosci!
Ja też Ci życzę dużo szczęścia. Oby wam sie udało.

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Te modlitwy do Haniela nie są głupie:

Ja tam sobie odmówię, chociaż im więcej czytam tych modlitw, tym bardziej widzę, że muszę zmienić chłopaka
A co to w ogóle jest ten Archanioł Haniel? Ja znalazłam informacje o nim na stronach o jakiś wróżkach, astromagiach? eeee?
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 01:32   #1620
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
A co to w ogóle jest ten Archanioł Haniel? Ja znalazłam informacje o nim na stronach o jakiś wróżkach, astromagiach? eeee?
Też pierwsze słyszę, pewnie z jakichś apokryfów.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości