|
|
#1621 | |
|
Flawless
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
łoooooo, ja znalazłam to:
Cytat:
|
|
|
#1622 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Ale to nie zmieni faktu, że ma inną i że już nie jesteś dla niego najukochańszym kwiatuszkiem. Przykro mi. Trwanie w tym "związku" jest chore. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
35,4 stopnia - to Ty jeszcze żyjesz?! ![]() Fajnie to brzmi ![]() Rozumiem te rozterki, może więc czas porozmawiać o wydłużeniu czasu spotkań lub zwiększeniu częstotliwości? Spędzeniu kilku dni razem pod rząd, przyjazdach w tygodniu, nocowaniu raz u jednego, raz u drugiego w tygodniu i dojazdach do pracy? Przecież nie rzucicie pracy po to, by zamieszkać ze sobą i znaleźć inne w jednym mieście... Przynajmniej nie teraz ![]() Cytat:
Niech to nasze młódki przeczytają ![]() Myślisz, że on nie wie, czego oczekuje od życia i kobiety? Może po prostu jest porządnym gościem, który nie działa pochopnie?
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba następnego sobie wezmę takiego koło 30stki właśnie
![]() Oczywiście jak się trafi |
|
|
|
#1624 | |||||||||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Co za tasiemiec mi wyszedł
![]() Cytat:
Też myślę, że święta są rodzinne, ale nie uniknęłam niewygodnych pytań... Cytat:
![]() Ja też byłam pewna swojego i to był błąd, przestałam się starać. Cytat:
Cytat:
Rozumiem problemiki tego etapu znajomości, ale chyba macie trochę większe problemy z komunikacją niż powinniście po 1 spotkaniu...Cytat:
Cytat:
Nigdy nie myślałam, że zwiążę się z robolem, umięśnionym sportowcem, podczas gdy w życiorysie mam samych informatyków...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To takie duże zadupie.Cytat:
to miało być jeszcze 40 minut wąskiej dróżki nad przepaścią! Co za rozczarowanie ![]() Cytat:
W paru miejscach brakowało mi centymetrów, ale dałam radę to przejść, dla chcącego nic trudnego. Na początek polecam Granaty, przyjemne i bezpieczne wspinanie, niedługi spacer, zapierające dech widoki... też mam na NK ![]() Cytat:
Cytat:
Jak wezmą ślub w ciągu roku, to będę się turlać ze śmiechu! Cytat:
---------- Dopisano o 03:44 ---------- Poprzedni post napisano o 03:07 ---------- Może po prostu źle to opisałaś, bo ja zrozumiałam tak samo jak Elve, że koleś jest burakiem, który chce się zaszpanować prowadząc się z ładną dziewczyną. To taki minus krótkich postów w internecie... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja już widziałam efekty 5 dni stosowania przez Ciacho kreatyny i nowych białek... Cytat:
Uśmiechając się na swój widok
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wyczułam szczerego zainteresoania tylko coś na zasadzie ja ci powiem że cie lubie, ale w zamian ty mi tez to powiedz, bo jak nie to się ofochuje to on sie "deklarowal" (tęsknie za toba, musimy ise lepiej poznać, polubiłem, cię ) i jak widac po to żeby sie przypodobac a potem owinąc wokół palca żebym tanczyła tak jak on zagra (bo jeśli facet takie rzeczy mi napisał to o jejku, powinnam sie cieszyc i odzwajaemniac się tym samym, kuć żelazo póki gorące ....no sorry, te słowa go nic nie kosztowąły no może kilka seskund na napisanie tego, a dla mnie słowa choć piękne to tylko puste słowa które jak się okazało nijak się nie mają do tego jak się zachowuje, a zachowuje się niekonsekwentnie, bo tak to mnie niby polubił i chce blizej poznac że nawet nie zapytał o zdrowie , w to nie uwierzę ![]() ![]() nic nie badał po prostu jest nieuczciwy a ja nie dałam się w to wciagnąć ![]() ale szacunek dla Ciebie i podziw że przed 4 rano odniosłaś się do moich wypowiedzi to jest naprawde bardzo dobra recepta na pewność siebie ![]() dodałabym jeszcze ze obracanie się wsród ludzi którzy szczerze darzą sympatią a unikanie fałszywych
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-07 o 08:31 |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Przychodzi człowiek o 8 rano, a tu klepią od 4.
![]() Malla mialam kiedys myslenie, ze 28 to stara d. Tera mi wisi. choć chyba dziwne jazdy lapie nieswiadomie przed tymi 30 urodzinami. /Narazie nie wiem, czy jet mozliwe poswiecanie wiecej czasu, z powodu pracy, ale kombinujemy, jak mozemy zeby sie moze spotkac w tygodniu. Mieszkanie - to jeszcze za wczesnie chyba. Staramy sie te pare godzin w sobote wykorzystac na maksa. Planujemy wspolny weekend, ale do 19 to niemozliwe - ja mam urodziny i robie impreze 13, on sie 19 lutego broni na uczelni. Moze pozniej, zobaczymy. dolce mysle, ze masz racje, ze to mialo jakis wplyw na moje poczucie wartosci. Pozegnalam juz przeszlosc i nie mysle o tym. Nie ma to juz na mnie wplywu, oprocz takich skutkow. Mam gdzies to, co inni o mnie mysla, buduje swoje poczucie wartosci w oparciu o moje przekonania, a nie opinie innych ludzi. Wygrzebalam sie, bo zawsze mialam duza poczucie niezaleznosci i nie lubie jak sie mnie do czegos naklania, namawia, a to nie sluzy moim interesom. Nie poswiecam sie juz. Kosztowalo mnie takie myslenie sporo wysilku, ale mozne, jak sie chce. ![]() Zaczynam przeżywac stres zwiazany z przedstawieniem M rodzince, bo sie zadeklarowal wpasc w niedziele. Moja motywacja do pracy róna sie dzis 0. Mam luzniejszy czas i troche mniej pracy, to sie lenie, zamiast przysiasc. Potem sie bede wsciekać, ze siedze do pozna.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh...ponoć jest tak z tym poczuciem włąsnej wartości to jest tak, ze dopiero jesli warunki zewnętrzne go nie złamią (opinia innych ,utrata pracy)....to znaczy ze jest silne ![]() ad2 nie bedzie źle
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
dolce - w taki wypadku moje jest bardzo silne. Czasami spada razem z poczuciem pewnosci siebie. Ale odkad rozstalam sie z eksem, mam takich skokow coraz mniej. I mam nadzieje, ze niedlugo znikną. Dostalam dobra szkole w poprzedniej pracy, zeby miec gdziej opinie innych o sobie, teraz musze byc w pracy stanowcza, konsekwentna i zdecydowana, wiec tez mi to teoche pomaga.
Narazie nie ma szefa i jestem nastawiona na nic nierobienie. ![]() Co do wizyty M, to nastawiam sie tak, ze po prostu wpadnie do mnie znajomy. Pozwala mi to nie panikowac.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1 no obys miała takich skoków coraz mniej aż znikną do zera ![]() ad2 ja tez jestem nastawiona na nicnierobienie bo choruje....do południa a popółudniu do pracy sobie pójde ad3 nom....i słusznie
|
|
|
#1630 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie podoba mi się to, że jak jakiś brytyjski lord oczekuje wymiany sztucznych uprzejmości. Przecież jak ktoś jest w początkowej fazie poznawania się, to wiadomości od niego powinny być czymś więcej niż "jak mija dzień, idę po ogórki do sklepu, buziak" (miałam tak po paru latach, nie dniach). Brakuje mi tego elementu chęci poznania Cię, Twoich opinii i poglądów. Z tego co piszesz wygląda na to, że on sobie zrobił smsowego bloga, pisze do Ciebie co u niego, pyta co u Ciebie, ale brakuje w tym emocji. Równie dobrze mógłby pisać w dowolnym wątku społecznościowym na Wizażu ![]() To trochę za wcześnie na intensywniejsze emocje, ale zainteresowanie Tobą powinno objawiać się też zainteresowaniem Twoim zdrowiem - może za mało mu dajesz do zrozumienia, że jesteś chora i źle się czujesz? Może myśli, że chcesz go w ten sposób spławić? Może po prostu nie umie sobie radzić w takiej sytuacji, bo nie miał chorej dziewczyny, nie potrafi się zachować, nie wie czego oczekujesz? Zamiast wyrzutów i zniechęcania się proponuję skierować jego tok myślenia na właściwy tor, wspomnieć o złym samopoczuciu, zainteresować się nim, zapytać o coś, co nie jest związane z przetrawionym śniadaniem ![]() Przy Ciachu musiałam się przestawić na kontakt smsowy i na początku wkurzała mnie lawina wiadomości, ale... hmm... nie wiem, jakaś taka radość i zainteresowanie z nich tryskały - nie wiem czy u Ciebie tego nie ma, czy nie zauważasz, czy po prostu to nie Twoje zapotrzebowanie i trzeba go pokierować albo dać sobie spokój... O, właśnie dostałam smsa "Znowu poszłaś późno spać, co się stało? Wyspałem się, idę na śniadanie. Jest piękna pogoda, poszlibyśmy na kopiec porobić wiosenne zdjęcia. Buziak, miłego dnia". Analizując go - zawiera troskę o mnie, bloga o sobie i chęć spędzenia ze mną czasu. Czy dostajesz wiadomości w tym stylu, czy raczej "Jadę do pracy, ale wieje, co u Ciebie, sąsiad kupił nowy samochód, szef na szczęście na urlopie, będą luzy." Cytat:
![]() Cytat:
To kombinujcie Cały weekend wspólnie spędzony to świetna sprawa! Nie mówię o wspólnym mieszkaniu, bo to jeszcze nie ten czas, ale lepiej się poznacie, spędzając ze sobą więcej niż jedną dobę pod rząd, a weekend u któregoś z Was lub wspólny weekendowy wyjazd to odpowiednia ilość czasu jak na ten etap związku.A to dopiero
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw sporsotowanie- nie ejstesmy w zwiazku, do niczego między nami nie doszło, poza jednym spotkaniem (bardzo fajna rozmowa przy jerbacie w przez 3h ), i wymianą serdecznego uścisku, smsowaniem i telefonowaniem ![]() 1 po prostu myslał że jak sam bedzie mi pisał co robi to ja mu odpisze co ja robię, jak napisze ze mnie lubi to ja też tak zrobię, niestety...ja nie będe uydawac że ktoś kogo ledwo znam tydzien czy dwa nagle jest dla mnie taqk ważny że musze mu sie spowiadac i już mu podbudowywac ego jaki on fajny, prawda jest taka ze poza tym ze owszem, fajny jest, wydawało mi sie ze pogadalismy sobie na szczere tematy ale cóz, jest niespójny ![]() 2 skoro twierdzi ze bardzo mnie polubił i chciałby mnie blizej poznac to czemu od 2 dni smsa nie napisze z pytaniem jak sie czuje skoro conajmniej jednego smsa potrafił napisac....znam odpoiwiedz: po prostu jest sfochowany że nie zrobiłam tego czego on oczekiwał (umwówienie sie z nim na 2 dni) a obrana przez niego strategia okazała się nieskuteczna i nie moze sobie darowac że nie ma mnie podanej na tacy ![]() 3 zadnych wyrzutów niem zrobie bo nie ejstesmy na takim etapie zeby robic wyrzuty, jeśli by sie teraz odezwał i probówał to wyjasnic to jestem w stanie z nim pogadac, ale inicjatywa musiałby wyjsc od niego , bo to on cos schrzanił...jeśli tego nie widzi i nie ma potrzeby no to trudno 4 mnie nie wkurzałaby lawina wiadomosci (bo moze tak lubi i ma taką potrzebę ) gdyby nie oczekiwał ze ja tez bede go takimi smsami bombardowac ale jak robi to po to żeby uzyskac kontrole nade mną (pisze co robi zebym sama napisąła) i fochuje sie ze tego nie robię no to goodbye ![]() 5 dostawłąm wiaodmosci w stylu piekna pogoda, chciałbym cie zabrac na spacer, jakie masz plany na weekend, skzoda ze sie nie znamy blizej bo przyjechałbym do X na piatek i sobote" a jak stweirdiząłm że 1no spotkanie to za mało zeby od razu porywac sie na dwa dni (w tym wiecżór ) i ze moze wpaśc w jakis dzien w weekend no to jakoś zamilkł a nasteopnego dnia stwierdizł ze późno wstal i nie przyjedzie 6 a ja tylko miałam na myśli ze wywody mimo 4 rano były logiczne i precyzyjne i dlatego podziwam ale się rozpisałam ...ehh...zbieram sie do pracki
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-07 o 11:47 |
|
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Hej
******Jezu, ale się wczoraj upiłam Tyle win to chyba w życiu nie wypiłam Ale dobre były Idę się ogarnąć i lecę na miasto z 'bratem' I strasznie dużo napisałyście... ![]() Miłego dnia
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam straszny humor...
Moja matka doprowadziła mnie wczoraj do płaczu... Tak mi się milutko zrobiło... byłam w sobotę u znajomych...Spowiedź przed wyjściem była gdzie idę po co jak i dlaczego... Wczoraj wieczorem przyjechała moja siostra z córą... Jak młoda poszła spać to szukałam ciuchów na dzisiaj do pracy... Wieszałam ostatnio pranie i znając matke pewnie ściągnęła wiec sie pytam czy widziała moje bokserki?? A matka do mnie "Poszukaj ich w bramie albo tam gdzie sie wczoraj szlajałaś"... Spojrzałam sie na nią i się pytam czy ona w ogóle zdaje sobie sprawę z tego co do mnie powiedziała...A on do mnie,że tak... Popłakałam się tak mi się miło zrobiło... A ona się potem dziwi,ze jej nienawidzę i ze w ogóle z nią nie rozmawiam...Może powinna najpierw przemyśleć to jak ona sie odzywa do mnie a potem cokolwiek mówić odnośnie mojego olewactwa w jej kierunku... Nie mogę już...
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
P.S.
czy ktoś słyszal o tym że herbata z cytryną szkodzi? a juz doczytałam ...fusiasta z cytryna sprawia ze powstaje cytrynian glinu co jest szkodliwe, sam napar zakwaszony cytryną nie jest szkodliwy ;]
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-07 o 11:56 |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś to mi nigdy nie wychodziło, zawsze mi coś w sobie nie pasuje
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie masz ejszcze odpowiedniego dystansu do siebie i swoich wad (które ma każdy)
|
|
#1638 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Wpada tylko po mnie jak przyjeżdża i mnie zabiera gdzieś, dzieńdobry, dowidzenia...a ja mam za każdym razem stres. Jakoś przedstawienie rodzicom...i zaproszenie do domu, do siebie do pokoju...traktuję jako wyższy level
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
elve, no co?
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko kurczę chciałabym stać się tą samą dziewczyną, którą byłam przed związkiem z eksem. Myślicie, że to w ogóle możliwe? Muszę popracować nad sobą .Głowa mi pęka od Wielkich Teorii Socjologicznych. Mam dość
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Malla, oczywiscie ze Kraków!! Zrobilam literowke
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Powiedziała, że jak skończę 15 lat, to pójdziemy - wyżebrałam 2 lata wcześniej Do dziś pamiętam lipcowe pokłady śniegu na górze i tą Matkę Boską...mam swoje zboczenia - Zawrat, jajecznica tylko na Kondratowej, ukochana Dolina Roztoki...ech Dawać wiosnę!(a Młody ma lęk wysokości...będzie siedział na Gubałówce z browarem, a ja będę udawać kozicę )O w życiu! Chyba jedyny moment, kiedy autentycznie bałam się gór...respekt zawsze, ale wtedy to czułam strach w pietach...brrr. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- U mnie kiedyś ciotka mi rzuciła takim tekstem. Kazałam udowodnić że się puszczam, a jak nie posiada dowodów, to zamknąć gębę. Nie odzywa się do mnie piąty rok. Cóż.
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe
wystarczy tego chcieć
|
|
#1645 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wystarczy chcieć, jeszcze trzeba wcielić plan w życie
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
możwlie jest - wystarczy chcieć
![]() żeby juz się stało (a nie tylko było możliością) to nie ma zmiłuj, trzeba działać ![]()
|
|
#1648 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Temu, że jestem w tym wieku, kiedy rodzice każdego przyprowadzanego chłopa traktują jak potencjalnego zięcia i ojca ich wnuków
Jak Młody pierwszy raz wpadł po mnie, to potem mi matka suszyła łeb 2 tyg tekstami o jego urodzie "jaki on śliczny, ładne dzieci będą" Mało tego, przez 7 lat układu z eksem wsiąkłam w jego rodzinę po same uszy...cholernie mi trudno teraz pogodzić się z tym, że ich nie ma w moim życiu...że czują do mnie niechęć. Nie chcę znowu do tego dopuścić, wizyty u Młodego ograniczam do minimum, jego matula za bardzo mnie polubiła - niebezpieczne ![]() Temu Ci pisałam na pw, że jak się będzie psuło, to będę musiała doprowadzić do tego, że to on mnie zostawi, mnie nie wolno Przegwizdane ![]() Poza tym my room is my kingdom, nie lubię jak mi się moja jaskinia kojarzy z facetem, który nie znaczył na tyle dużo, żebym chciała z nim coś kojarzyć ![]() Wiem, pokrętne Ale tak mam, że na spacerki w swoje ukochane miejsca itd zabieram tylko tego, który zasługuje na znienawidzone przeze mnie wizażowe określenie Towarzysz Życia.
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie odzywała sie kilka lat ale już jej przechodzi (czasem dzowni, ale na szczęscie nie przychodzi )
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-07 o 12:28 |
|
|
|
|
#1650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Serio nie jest w moim typie ( nie lubię blondynów ) ale strasznie mnie coś do Niego ciągnie. M A S A K R A
Serio... Swietnie bylo!! krakowa jest przepiekny!

skoro conajmniej jednego smsa potrafił napisac....