Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 00:30   #2101
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

howdoi, weź idź do łazienki i zimny prysznic na głowę, ok? PO CO chcesz mu to pisać, zrobisz tylko z siebie pośmiewisko, w jego oczach tylko i wyłącznie stracisz, on już ma inną dziewczynę, której serdecznie współczuję. Ten facet w ogóle Cię nie szanuje, pokazuje Ci swoją wyższość, sam sprawdza jak bardzo może Ci pokazać, że ma Cię w dupie, żebyś wciąż chciała z nim gadać. I Ty myślisz, że go wzruszy to, co mu napiszesz? Równie dobrze możesz recytować wiersze krowiemu plackowi w szczerym polu Ja rozumiem, że tęsknisz, że płaczesz, że to kawał chama, ale co Ci da wspominanie jak to kiedyś naiwnie myślałaś, że on jest fajny?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

PS. ja się w ogóle nie dziwię, że łapią Was chwilę, że tylko wyć i ryczeć, bo to co ja robiłam po rozstaniu, to już zakrawa na teatr starożytny, gdzie dramaturgia musi być tak przesadzona, żeby ją było widać ze 100 metrów. Ale potem trzeba się wkurzyć, wstać wytrzeć i coś zrobić a nie wyciągać jakieś pół biletu kinowego, który on kiedyś kupił, bo była promocja akurat czy coś i oprawiać to w ramkę. Ludzie no!
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 00:34   #2102
Malla
Nie depcze krokusów

A co to za masowe użalanie się?!

Cytat:
Napisane przez CrazyOlcia Pokaż wiadomość
Postanowiłam uciąć.. ułatwić sobie i jemu odejście.. usunęłam nasze fotki...

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
nie potrafię tak wszystkiego wsadzić do kartonu i położyć w kąt, zapomnieć...
Ale musisz i dobrze o tym wiesz.
Co do zasuszania kwiatów, ledwo zasuszyłam bukiet od eksa (zawsze były pojedyncze kwiaty, a tu nagle bukiet), a już zniknął
Stary 2011-02-09, 00:39   #2103
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Spokój ma być!!! Nie nakręcać mi się tutaj wzajemnie! Wasze eksy to dupki, tak samo jak i mój, nie ma za kim ryczeć. Cieszcie się właśnie, że nie będą waszymi mężami. Chciałaby jedna z drugą mieć męża z takim podejściem? Jakiś problem, a go już nie ma? No sorry, ogarnijcie się, ale to już! Na noc się rozkminek zachcialo no!
Dobrze mówisz...

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe...
????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??
Niestety jest, ale i tak twierdzę, że z tym co nam się przytrafiło można spokojnie żyć. Serio ludzie mają prawdziwe tragedie. My tu sobie popłaczemy, ponarzekamy, ale jesteśmy piękne i młode, wstajemy rano i świat stoi przed nami otworem. Ci nasi eksowie to kompletni idioci, jak to któraś kiedyś napisała: nGŻ = największy shit życia.

Cytat:
Więc obejmuję cie moimi ramionami
i mam nadzieję, że nie zrobię niczego źle.
Moje oczy patrzą na ciebie, one patrzą na ciebie
i mam nadzieję, że mnie nie zranisz.

Tańczę w pokoju tak, jakbym była z tobą wśród drzew.
Nie potrzeba niczego, oprócz muzyki.
Muzyka jest dla mnie dowodem na to, że czas ciągle istnieje.
czas ciągle istnieje.
czas ciągle istnieje.

Elisa - Dancing, kocham tą piosenkę...
Znam jeszcze kilka takich porozstaniowych zamulaczy, ale wam nie wyślę, bo się nakręcicie
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 00:41   #2104
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
howdoi, weź idź do łazienki i zimny prysznic na głowę, ok? PO CO chcesz mu to pisać, zrobisz tylko z siebie pośmiewisko, w jego oczach tylko i wyłącznie stracisz, on już ma inną dziewczynę, której serdecznie współczuję. Ten facet w ogóle Cię nie szanuje, pokazuje Ci swoją wyższość, sam sprawdza jak bardzo może Ci pokazać, że ma Cię w dupie, żebyś wciąż chciała z nim gadać. I Ty myślisz, że go wzruszy to, co mu napiszesz? Równie dobrze możesz recytować wiersze krowiemu plackowi w szczerym polu Ja rozumiem, że tęsknisz, że płaczesz, że to kawał chama, ale co Ci da wspominanie jak to kiedyś naiwnie myślałaś, że on jest fajny?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

PS. ja się w ogóle nie dziwię, że łapią Was chwilę, że tylko wyć i ryczeć, bo to co ja robiłam po rozstaniu, to już zakrawa na teatr starożytny, gdzie dramaturgia musi być tak przesadzona, żeby ją było widać ze 100 metrów. Ale potem trzeba się wkurzyć, wstać wytrzeć i coś zrobić a nie wyciągać jakieś pół biletu kinowego, który on kiedyś kupił, bo była promocja akurat czy coś i oprawiać to w ramkę. Ludzie no!

Słucham smętów i tak wyszło Nie bój się, już do Niego nie będę się odzywała

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Elisa - Dancing, kocham tą piosenkę...
Znam jeszcze kilka takich porozstaniowych zamulaczy, ale wam nie wyślę, bo się nakręcicie

Ojjj nie tylko TY
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 00:46   #2105
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
co najgorsze zaczyna mnie boleć nerka ( mam kamicę nerkową ) a nie chce iść do szpitala...
DO SZPITALA JUTRO RANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A co to za masowe użalanie się?!
Też nie wiem co nas tak naszło... Może wpływ pogody? ciśnienia? jakaś pełnia była czy cos?

Fubizka, kocham Cie za te teksty. Pamiętam jak jakiś miesiąc temu byłaś w totalnej rozsypce, nie wyobrażałaś sobie życia bez niego, a dzisiaj twarda babka, brawo. W ogóle to przyszłyśmy na forum w tym samym czasie.
Stary 2011-02-09, 00:47   #2106
Malla
Nie depcze krokusów

heja, ruszamy tyłki

Stary 2011-02-09, 00:52   #2107
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Słucham smętów i tak wyszło Nie bój się, już do Niego nie będę się odzywała
NO!

Cytat:
Fubizka, kocham Cie za te teksty. Pamiętam jak jakiś miesiąc temu byłaś w totalnej rozsypce, nie wyobrażałaś sobie życia bez niego, a dzisiaj twarda babka, brawo. W ogóle to przyszłyśmy na forum w tym samym czasie.
Teraz też wciąż jestem w rozsypce. Ale staram się robić coś, żeby z niej wyjść a nie się coraz bardziej pogrążać, bo byłam już baaardzo nisko i okazuje się, że wcale niekoniecznie tam jest dno, od którego można się odbić. Równie dobrze tam może być samobójcza śmierć, albo szpital psychiatryczny, więc takie samobiczowanie się jest dla mnie niedopuszczalne. No nie można tak i koniec.

A teraz złapała mnie TOTALNA załamka, bo właśnie się zorientowałam, że pozwoliłam wczoraj mojemu tacie wyrzucić moje glany. Miałam je 11 lat, przeżyły ze mną wszystkie cudy świata Zjechały ze mną pół Polski i były na nie wiem ilu koncertach. CO JA ZROBIŁAM?!?!?!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 01:03   #2108
howdoi
Zadomowienie

Ale mam wahania nastrojów, mam nadzieje że niedługo one miną
nie poznaję siebie przez nie... ;/
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 01:04   #2109
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam wahania nastrojów, mam nadzieje że niedługo one miną
nie poznaję siebie przez nie... ;/
Nie martw się, to klasyczny objaw, trochę to jest wyczerpujące, ale minie
Stary 2011-02-09, 01:12   #2110
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie martw się, to klasyczny objaw, trochę to jest wyczerpujące, ale minie
Minie, ale i są takie dni że wraca, ale musimy sie jakoś brać w garść, bo co by z nas zostało.

Mi już całkiem przeszło, rozwaliła mnie piosenka Malli.
Stary 2011-02-09, 01:33   #2111
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
margolcia - jesteś moim dzisiejszym guru. Jak Cię czytam to od razu mam ochotę ćwiczyć, biegać, chce mi się żyć
Miło mi to czytać Ale naprawdę, ruch daje dużo pozytywnej energii
Ja dziś zaczęłam ćwiczyć po 4miesięcznej przerwie, więc spokojnie, bo jeszcze okres mam... W niedzielę idę pobiegać. Trzeba się wziąć za siebie

zjedzmniebejbe: przeczytałam to, co napisałaś i... ja miałam to samo. Tzn jeśli chodzi o temat zdrady. Pisałam tutaj wiele razy o tym i eks mówił mi, że go zdradzam niemalże codziennie. A skąd mu się to brało, to nie wiem, chyba z jego chorej zazdrości. Ale i tak za każdym razem bolało. Dobrze, że go zostawiłaś. Nie ma sensu niszczyć sobie życia z kimś takim, bo zazdrość jest ok, nawet czasem bywa słodka, ale nie taka...

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

To dobra wiadomość, choć tak jak Elve wspomniała delikatnym kolorkiem, krwawić można też w ciąży
Hehe nie, to nie jest delikatne krwawienie... Potok

Dziś spędziłam miły dzień
Byłam na mieście z 'bratem', później spotkaliśmy się ze znajomymi i praktycznie od 14 do 00:30 byłam z K.(ten mój kolega, któremu się podobam od zawsze, czyt: od kiedy się znamy, tj jakieś 4 lata). W ogóle spędzamy ze sobą mnóstwo czasu, jest fajnie, zabawnie Dobrze się przy nim czuję Jutro, a właściwie już dziś, idziemy do kina i szykuje dla mnie jakąś niespodziankę na walentynki :P Nie wiem, co on wymyślił, ale dziś coś załatwiał i stwierdził, że będzie mi się podobać Jestem ciekawa co to może być

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.

Edytowane przez marg0lcia
Czas edycji: 2011-02-09 o 01:34
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 05:07   #2112
normalnyFacet
Zakorzenienie

heja dziewczyny ktora tam pomnik exowi stawia teraz zaraz tu zaradzimy
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 06:59   #2113
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Czesć, wpadam się przywitać i zara lecę do pracy.
Nie mam kompletnie na nic czasu.
A może to i dobrze? Chyba się nie mogę za bardzo odnaleźż w tym wszystkim, za dużo chciałabym zrobić na raz.

Miłego dnia

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:51   #2114
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

wiecie co? Zróbmy zlot samotnych kobitek z tego forum
Plany były ale nam się wszystko posypało ;/
Ja z chęcią bym się spotkała ale mam w kiche terminów obstawionych aż do połowy marca
i co zrobić

Kawusiaaaaa od rana
Życzę miłego dnia kochane
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:09   #2115
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze myślałam sobie, że z tego kubeczka ktory mi dał bedą piły nasze dzieci i będą sie tak słodko pytać kiedyś tatuś kupił go mamusi,
ja dzis o 6 rano dostałam smsa od ex- miałam wywalić bez czytania ale zawsze siła rzeczy pojawia mi sie początek smsa no i czytam
a było 'KUBEK OD CIEBIE WYGLADA LEPIEJ W KAWAŁKACH "
nie czytałam więcej bo nie chciałąm się denerwowac
jaki psychol

Cytat:
Gdyby ktos dał mi gwarancje, że nie zobacze eksa przez 10 lat, to byłabym najszczęśliwsza na ziemi...
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość

ooooooo ja też

Kawusiaaaaa od rana
Życzę miłego dnia kochane
miłego dnia
Stary 2011-02-09, 09:37   #2116
Baby14
Zakorzenienie

Cześć , można się tutaj dołączyć ?

Mój przypadek jest niezmiernie skomplikowany , cały czas kocham niedojrzałego chłopaka , wczoraj wszystko popusilismy , ja juz nie mam na nic siły :/
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:38   #2117
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

dolce - moj eks mi pisal ze znalazl jakies moje "szmaty" i je spalił.

Potem sie odzywał, ze jeszcze jakies moje rzeczy zalazl, niby bielizna ale napisałam, że nic mi nie brakuje z rzeczy w domu, a bielizne ma mi kto kupować.
i sie zamknął, buc.

/olej dziada, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.
Szkoda twoich nerwów.

/miałam nie pisac z pracy, wrrrrr

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:45   #2118
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Nie będę komentować tego, co tutaj się działo w nocy, bo poleciałoby parę mocno nieprzyjemnych słów. Zwłaszcza w kierunku lily.

Cytat:
A teraz złapała mnie TOTALNA załamka, bo właśnie się zorientowałam, że pozwoliłam wczoraj mojemu tacie wyrzucić moje glany. Miałam je 11 lat, przeżyły ze mną wszystkie cudy świata Zjechały ze mną pół Polski i były na nie wiem ilu koncertach. CO JA ZROBIŁAM?!?!?!
Taa, moja matula wywaliła jakoś rok temu moje, niestety bez mojej zgody. Myślałam, że rozniosę dom ze złości...do dziś mam żal...wiem, że już sobie glanów nie kupię, a na koncerty stare były idealne...ech.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
ja dzis o 6 rano dostałam smsa od ex- miałam wywalić bez czytania ale zawsze siła rzeczy pojawia mi sie początek smsa no i czytam
a było 'KUBEK OD CIEBIE WYGLADA LEPIEJ W KAWAŁKACH "
nie czytałam więcej bo nie chciałąm się denerwowac
jaki psychol
DOBRE

Zapamiętam na następne rozstanie
Stary 2011-02-09, 09:48   #2119
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny..

SPałam.. dzisiaj w nocy.. normalnie spałąm..ale to tylko dlatego, żee.. przez ostatni tydzień..zupełnie nic nie spałam.. dodoatkowo wczoraj wymęczyłąm się na siłcee.. i przespałam całą noc..

Rano.. zbudziałam się.. i.. mój TŻ.. do mnie napisał.."Dobranoc..".. i potem dzwonił.. a ja nie odebrałam.. i oczywiście milion.. myśli.. nagly wylęg myśli..

W innym wątku.. skomentował moje wpisy.. odnośnie magii, która nas łączyła,że jemu też jest ciężko..

Qrdee.. a oczywiście w moich oczach.. znowu histeria.. rycze.. i nie potrafię znowu przestać.. i..jest mi tak.. dalej.. pusto.. smutno...

Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 09:55   #2120
kaleta77
Przyczajenie

potrzebuje rady!
jestem z chłopakiem 6 lat, poszedł na domówkę, wrócił pijany, parę dni później przy przypadkowym przeglądaniu jego komórki znalazłam filmik gdzie 2 typki leżą na łóżku odpoczywają, a mój chłopak zaczyna je kręcić, one robią głupie miny do kamery, a on do nich z tekstem, że -bez takich min, może jakieś buzi... one zbliżają się do siebie ustami, a on -bliżej, ahaaa, bliżej, po daniu sobie buziaka, dziękuje im i przerywa filmik...
oczywiście nie pamiętał, że takie coś nagrał, a wiem ze jak dużo wypije to ma dziury... mówi, że z filmu wnioskuje ze to miało być głupie, żałosne podjudzanie, ze go to śmieszyło, jego głos na filmie nawet wskazywał na ironię, ale mi się wydaję, że go to kręciło i nie chce się przyznać.. wszyscy dookoła mówią mi że robie z igły widły, proszę o jakoś rade!
kaleta77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:58   #2121
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
bo wiem na pewno że nie chce być z kimś takim. Ale to znowu boli
Mam to samo.. Wiem że nie mogę być z draniem, no toż to nierealne, on jest chory psychicznie. I WIEM że się nie zmieni. WIEM też, że teraz mam okres tęsknoty (włącza się co chwile) płaczu za nim, i wspomnień - mimo tego co mi zrobił. Ale wierze że to minie.. że włączy mi się wreszcie trzeźwe myślenie.. Wspólne chwile.. tfu! ;/ chwile? Będąc z nim w Toruniu na sylwestra on cały czas był w kontakcie z nią. Nie wiedziałam że spotkał się z nią na święta.. okłamywał mnie.. A będąc razem w Zakopanem? Też z nią był w kontakcie! tylko ładnie się kamuflował. Między nimi wciąż coś było.. wrrr kłamca!

Wezmę sobie kropki na uspokojenie i pójdę się uczyć. Jutro egzamin.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:07   #2122
Malla
Nie depcze krokusów

d0lcevita - cóż, pozostaje przeczekać aż wyleje z siebie wszystkie żale i da Ci spokój...
Stary 2011-02-09, 10:10   #2123
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

DOBRE

Zapamiętam na następne rozstanie
Ja też zapamiętam :P Eksowi nie napiszę tak, bo na kubek od niego nie mogę patrzeć, więc nie ma mowy o braniu go w ręce :P

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:13   #2124
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ah, Malla - przeraża mnie Twój avatar, ta laleczka

Stary 2011-02-09, 10:16   #2125
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Mnie też.. ;P

Eeeh...dziewczyny.. moje serce krwawi..
Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:19   #2126
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
nGŻ = największy shit życia.

http://www.youtube.com/watch?v=VmqDt...eature=related moja ulubiona piosenka , znowu idealnie pasuje

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:21
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:21   #2127
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dowiedziałam się, że zdałam najgorszy egzamin.. uf.. ale czemu mnie to w ogóle nie cieszy?! ... w ogóle, ani troszeczkę. Tylko płaczę.

Zamiast się cieszyć to płaczę, bo nie mogę się JEMU tym pochwalić..
Jaka ja jestem głupia!

Stary 2011-02-09, 10:26   #2128
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
dodatkowo wczoraj wymęczyłąm się na siłcee.. i przespałam całą noc..
Polecam częściej ćwiczyć, same korzyści
Cytat:
Rano.. zbudziłam się.. i.. mój TŻ.. do mnie napisał.."Dobranoc..".. i potem dzwonił.. a ja nie odebrałam.. i oczywiście milion.. myśli.. nagly wylęg myśli..
W innym wątku.. skomentował moje wpisy.. odnośnie magii, która nas łączyła,że jemu też jest ciężko..
Z chęcią bym nu nakopała Zachowuje się jak gówniarz! Robi Ci niepotrzebny mętlik w głowie.
Cierpisz, bo z niego taki romantyk, któremu nie pozwolono być z ukochaną... sraty pierdaty!!!
Sorry, ale jeśli nie jesteś z rodziny królewskiej, to NIKT nie może mieć nic do tego, z kim się zadajesz. Jeśli on nie jest z Tobą, to znaczy, że nie chce. Zresztą wspominałaś, że był już na jakiejś randce - gdyby tak szalenie i niemożliwie Cię kochał, to by tego nie zrobił.
Cytat:
Napisane przez kaleta77 Pokaż wiadomość
oczywiście nie pamiętał, że takie coś nagrał, a wiem ze jak dużo wypije to ma dziury... mówi, że z filmu wnioskuje ze to miało być głupie, żałosne podjudzanie, ze go to śmieszyło, jego głos na filmie nawet wskazywał na ironię, ale mi się wydaję, że go to kręciło i nie chce się przyznać.. wszyscy dookoła mówią mi że robie z igły widły, proszę o jakoś rade!
Dla mnie to nie są z igły widły. Chłopak ma problemy z alkoholem. Nigdy nie będziesz wiedzieć, co robił, gdy "miał dziury".
Cytat:
Cytat:
Mnie też.. ;P
Często to słyszę, a ona jest taka słodka i podobna do mnie...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:27
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:40   #2129
kaleta77
Przyczajenie

Malla
ale myślisz, że powinnam wybaczyć, on mówi, że nie musi pić, ja się zawiodłam na nim bardzo... w sumie też by mnie to śmieszyło, jakbym podjudzała 2 kolesi, żeby pokazali swoje klaty, a oni by myślili, że są seksowni!... co ja mam zrobić, co wybyście zrobili na moim miejscu! proszę pomożcie

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

na tej imprezie była z nim moja dobra koleżanka, rozmawiałam z nią, mówi, że siedział z kolesiami w kuchni i tam pili, ze był grzeczny, a ten filmik nakręcił jak szedł sam na fajke...
kaleta77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:46   #2130
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez kaleta77 Pokaż wiadomość
Malla
ale myślisz, że powinnam wybaczyć, on mówi, że nie musi pić, ja się zawiodłam na nim bardzo... w sumie też by mnie to śmieszyło, jakbym podjudzała 2 kolesi, żeby pokazali swoje klaty, a oni by myślili, że są seksowni!... co ja mam zrobić, co wybyście zrobili na moim miejscu! proszę pomożcie

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

na tej imprezie była z nim moja dobra koleżanka, rozmawiałam z nią, mówi, że siedział z kolesiami w kuchni i tam pili, ze był grzeczny, a ten filmik nakręcił jak szedł sam na fajke...

Problemem nie jest to, że podjudził dwie laski do buziaczka - u mnie na imprezach gorsze rzeczy się dzieją, na to bym akurat uwagi nie zwróciła - w końcu sam się z nimi nie całował

Problemem jest to, że pije tak, że mu się film urywa. Prześpi się z jakąś i nie będzie tego pamiętał...

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Cytat:
Mnie też.. ;P

Przecież ona jest przesłodka

Znalazłam jedną pasującą do mnie, tyle że ja nie wstawię jej w avek, bo z dzioba nie jestem do owych laleczek podobna, natomiast Malla owszem

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości