Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 22:35   #3211
Fiodoria
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja Cejrowskiego uwielbiam za jego książki, uśmiałam się na fest czytając je A co do Wojciechowskiej to nie mam zdania - ni ziębi mnie, ni grzeje ta postać.
Ale widzę Kiediska, że Ty zatwardziała feministka jesteś! (przynajmniej takie odniosłam wrażenie po przeczytaniu kilku Twoich postów)
dlaczego zatwardziała feministka? ma najnormalniejsze jak dla mnie poglądy. a co do np. e. dzikowskiej ma absolutna rację- wielka podrózniczka nazwana małżonką, no usmialam sie przez łzy rozpaczy. nie siejmy ciemnogrodu, tylko mi ciśnienie skacze- a feministyczne poglądy są co? dziwne? złe? nienormalne? walnięte baby?boziuuuu

kończmy offtopa! zgadzam się.

kiediska, Angel- nagrywać!no!

Edytowane przez Fiodoria
Czas edycji: 2011-02-09 o 22:36
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:44   #3212
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
heh, coś mi się wydaję, że zasoby finansowe wojciechowskiej i cejrowskiego nie rozna się od siebie jakos dramatycznie.

Teraz być może nie,oboje podróżują za telewizyjne pieniądze.
Ale jak Wojciechowska była małą dziewczynką, to wtedy Cejrowski już przemierzał amazońską dżunglę.
Facet od 25 lat podróżuje,ma przygotowanie merytoryczne o danych miejscach,zna języki,kulturę,obyczaje,p lemiona.Ma przygotowanie antropologiczne i etnograficzne jednym słowem mówiąc.

Cytat:
Ja cejrowskiego nie znosze, za poglady przede wszystkim, totez w pewnym sensie jestem uprzedzona do niego i po prostu go nie lubię.

Ale co mają poglądy do podróży?Ja jego postrzegania świata również nie rozumiem i nie akceptuję,nie moja bajka,ale trzeba mu przyznać,że na Ameryce Południowej się zna.

Cytat:
Sadzę, że nie bez znaczenia jest fakt, że wymieniłaś tutaj w tej egzemplifikacji tylko i wyłacznie mężczyzn i to zresztą jakich! (E. Dzikowska funkcjonuje u ciebie jako małżonka, zrozumiałabym gdyby nie była osobą znaną, ale jest). Myślę, że jest tak, że jak facet coś robi, to z założenia robi to lepiej, działania kobiet są umniejszane, mniej istotne, gorsze po prostu. .

Dziękuję za dogłębna analizę na temat mojego postrzegania wyższości mężczyzn nad kobietami.
Jest akurat odwrotnie,ale widzę,że wiesz lepiej.
Napisałam przykładowe nazwiska i nawet się nie zastanawiałam,że tylko mężczyzn wypisałam,wymieniłam najbardziej znanych-szerszej publiczności- podróżników,nie moja wina,że polskie kobiety na początku XX w. nie miały takich możliwości podróżowania po świecie. ale oczywiście takowe również były,jak choćby Maria Antonina Czaplicka.
O świetnych Amerykankach jak np.Margaret Mead czy Ruth Benedict nie zapominając.

A panią Elżbietę Dzikowską miałam okazję poznać osobiście i bardzo ją podziwiam. Niesamowita kobieta.

Cytat:
Facet jest podróżnikiem, kobieta turystką. Czemu? bo tak. Tak to już niektórzy mają wdrukowane. No offence, bo Cię nie znam, tak tylko mi się nasuneło.

W przypadku Cejrowski-Wojciechowska tak akurat jest.
Martyna jeździ turystycznie,ucina sobie pogawędki z kobietami,robi sobie słodkie zdjęcia z małymi lwiątkami,słonikami,małpk ami,itd.Zero w tym głębszej refleksji nad kulturą,żadnego etnograficznego kontekstu.
Wojciechowski bije ją na głowę-wiedzą,obeznaniem,przekaz em.
Zapomniałam również napisać o Beacie Pawilkowskiej-dobra polska podróżniczka. Pisze ciekawe książki.

W TVP jest fajny pogram podróżniczy,prowadzi je małżeństwo Elżbieta i Andrzej Lisowscy.Fajnie się ogląda-fachowo,konkretnie i na temat.

http://pejzaze.onet.pl/57841,gr,7,0,...a,galeria.html

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:46   #3213
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

niech któraś nagra o fajnych i skutecznych maseczkach na pyszczek

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:46   #3214
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Jakoś często takie feministyczne aluzje rzucasz.

Akurat nie chodziło mi o Cejrowskiego. Bardziej o ten fragment z wypowiedzi:

Koniec Offa
Ktoś ostatnio pytał o bazę Lumene - KasiaD w swoim tutorialu no make up ją chwali
sor, ale muszę. przepraszam, jeżeli czujesz się przeze mnie atakowana, to nie jest moją intencją po prostu nie rozumiem, czemu użyłaś tego przymiotnika "zatwardziała", tzn. rozumiem, bo w naszym społeczeństwie pokutuje takie przekonanie, że feministki to lesby, świruski i takie coby najchętniej facetów to Iron Maiden wkładały, ale to mitomania, naprawdę A zarzucam feministycznymi aluzjami, bo feministką po prostu jestem, nie zatwardziałą ani żadna inna, po prostu, normalną

jeżeli chodzi o bazy, to ja zakochana jestem z paintpotach, totalne zauroczenie z artdeco kiedyś miałam, ale zupełnie mi się nie sprawdziła, rolowała się i dziwnie pachniała, poza tym odczuwałam ja na powiece, jakby nie scalała się z nią. PS. Inglot robi paintpoty? wiecie coś o tym?
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:01   #3215
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fiodoria Pokaż wiadomość
dlaczego zatwardziała feministka? ma najnormalniejsze jak dla mnie poglądy. a co do np. e. dzikowskiej ma absolutna rację- wielka podrózniczka nazwana małżonką, no usmialam sie przez łzy rozpaczy. nie siejmy ciemnogrodu, tylko mi ciśnienie skacze- a feministyczne poglądy są co? dziwne? złe? nienormalne? walnięte baby?boziuuuu

kończmy offtopa! zgadzam się.

kiediska, Angel- nagrywać!no!
Dzisiaj dzień tworzenia, muszę zrealizować na mordencji swoją nocną wizję

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość

O świetnych Amerykankach jak np.Margaret Mead czy Ruth Benedict nie zapominając. przeagentki

A panią Elżbietę Dzikowską miałam okazję poznać osobiście i bardzo ją podziwiam. Niesamowita kobieta. Lubię i ją i śp małżonka - fajnie pisał

Cejrowski - uwielbiam

Zapomniałam również napisać o Beacie Pawilkowskiej-dobra polska podróżniczka. Pisze ciekawe książki. Mam 6 Cudowna lektura do poduszki.

W TVP jest fajny pogram podróżniczy,prowadzi je małżeństwo Elżbieta i Andrzej Lisowscy.Fajnie się ogląda-fachowo,konkretnie i na temat. Nie znam, ale poznam

http://pejzaze.onet.pl/57841,gr,7,0,...a,galeria.html
Nie mogłam
Idę malować
Stary 2011-02-09, 23:29   #3216
201604250941
Konto usunięte

Ten watek zyje offami wiec dajcie spokoj. To nie szkola- cicho bo idzie pani. Jak nie ma co ciekawgo ogladac to gadamy, zawsze tak bylo.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 00:26   #3217
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak Wojciechowska była małą dziewczynką, to wtedy Cejrowski już przemierzał amazońską dżunglę.
Facet od 25 lat podróżuje,ma przygotowanie merytoryczne o danych miejscach,zna języki,kulturę,obyczaje,p lemiona.Ma przygotowanie antropologiczne i etnograficzne jednym słowem mówiąc.l
po 25 latach to dziwne zeby sie na tym nie znal szczegolnie ,że z tego żyje .
gdy on zaczynal w tv byly 2 programy wiec trudno porownywac co i kiedy robi dla tv a kiedy dla siebie.
Jeszcze zarzucie M.W ,że jest mlodsza od WC na minus dla niej, litosci.

Cytat:
W przypadku Cejrowski-Wojciechowska tak akurat jest.
Martyna jeździ turystycznie,ucina sobie pogawędki z kobietami,robi sobie słodkie zdjęcia z małymi lwiątkami,słonikami,małpk ami,itd.Zero w tym głębszej refleksji nad kulturą,żadnego etnograficznego kontekstu.
Wojciechowski bije ją na głowę-wiedzą,obeznaniem,przekaz em.
Zapomniałam również napisać o Beacie Pawilkowskiej-dobra polska podróżniczka. Pisze ciekawe książki.
l
Ich programy sie różnią wiec trudno je porównywać ,mają co innego przedstawiać i o czym innym opowiadać.
Trudno w progarmie pol godzinnym zawrzeć refleksję ,zarowno MW jak i WC przedstawia ciekawostki,skrawki,urywk i.
WC specjalizuje się zdaje sie w krajach ameryki ,program MW byl krecony na calym swiecie i ma innych charakter.Zastanawiam się ile z tych historyjek WC wymyślił lub usłyszał od kogoś i sobie zaadoptował.

Pawlikowskiej znieść nie moge ta jej maniera i wymądrzania się ,do tego jej styl mnie rpzeraż a,im starsza tym nosi krósze mini , w myśl zasady z tyłu liceum z przodu muzeum-ale to moje odczucia i nie zapominajmy ,że jest żona WC.
Co do ksiazek sie nie wypowiem bo autorka mnie odrzuca.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 07:07   #3218
ewwwa
Zakorzenienie

Niessia wrzuciła haul ciuchowy http://www.youtube.com/watch?v=DFP6Q...&feature=feedu Fajne ciuszki

fafinettex tez wrzuciła filmik-haul http://www.youtube.com/watch?v=Y1cB0...&feature=feedu Ona coś rzadko nagrywa
Stary 2011-02-10, 07:18   #3219
201804100943
Konto usunięte

zupełnie nie urodowe:
http://www.youtube.com/watch?v=n-d-e...eature=related
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:43   #3220
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę.
Napiszcie mi proszę co myślicie o Martynie Wojciechowskiej jako o kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp), matce, podróżniczce, osobie medialnej, itp. Będę bardzo wdzięczna!

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Osobiście myślę ,że MW jest bardzo fajną ,mądrą kobietą z swoimi wyborami i zazdroszczę jej odwagi

I uważam ,że jest lepsza matka niz np.słodkopierdząca Górniak bez jaj.

Nie znam zbyt dobrze programów Wjecechowskiej jak i jej samej.Do niedawna strasznie mnie drażniła i po prostu przełączałam program jak ją widziałam. Zdanie troche zmieniłam po tym jak obejrzałam ją u Majewskiego. Wydała mi się naprawdę fajną babką , które przede wszystkim ma dystans do siebie . Wiecej niestety o niej nie wiem Co do jej wyglądu. Generalnie nie podoba mi się ale ma w sobie jakieś takie światło, które rozpromienia jej osobę i sprawia miłe wrażenie jak się na nią patrzy.

Co do Cejrowskiego . Ja faceta strasznie lubię. Lubię jego programy, ksiązki i jego podejście. Co do jego poglądów, kurcze wyluzowac trzeba , ja na nie spoglądam z przymrożeniem oka i nie biore tego do siebie a czasem nawet się uśmiechnę.
Więcej dystansu i mniej feminizmu.

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-02-10 o 08:10
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:00   #3221
tobb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Fajny kanał, ale jej blog jest jeszcze lepszy - piękne zdjęcia i stylizacje
http://jetsonstreet0.blogspot.com
tobb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:09   #3222
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tobb Pokaż wiadomość
Fajny kanał, ale jej blog jest jeszcze lepszy - piękne zdjęcia i stylizacje
http://jetsonstreet0.blogspot.com

Stylizacje nie w moim guscie, kosmetyki, tez nie badzo natomiast zdjecia bardzo mi sie podobaja. No i zaskoczona bylam jak zobaczylam ze ona ma 23 lata. Wyglada na ok 30 .

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-02-10 o 10:19
Stary 2011-02-10, 10:28   #3223
kreska333
Raczkowanie

Swietny filmik Joy. Piękna jak zwykle.
kreska333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:32   #3224
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość

Nie znam zbyt dobrze programów Wjecechowskiej jak i jej samej.Do niedawna strasznie mnie drażniła i po prostu przełączałam program jak ją widziałam. Zdanie troche zmieniłam po tym jak obejrzałam ją u Majewskiego. Wydała mi się naprawdę fajną babką , które przede wszystkim ma dystans do siebie . Wiecej niestety o niej nie wiem Co do jej wyglądu. Generalnie nie podoba mi się ale ma w sobie jakieś takie światło, które rozpromienia jej osobę i sprawia miłe wrażenie jak się na nią patrzy.

Co do Cejrowskiego . Ja faceta strasznie lubię. Lubię jego programy, ksiązki i jego podejście. Co do jego poglądów, kurcze wyluzowac trzeba , ja na nie spoglądam z przymrożeniem oka i nie biore tego do siebie a czasem nawet się uśmiechnę.
Więcej dystansu i mniej feminizmu.
ale to jest szalenie niebezpieczne podejście. cejrowski nie jest zabawnym panem opowiadajacym zawabne, nieszkodliwe anegdotki. To jest czlowiek, który w XXI wieku jest w stanie powiedziec, że miejsce kobiet jest przy garach, ze kobieta to tak naprawde mózgu w sumie to nie posiada, i ze gejowi reki nie poda, bo zarazi go hivem. Jak do czegos takiego mozna się zdystansowac?

I naprawde nie rozumiem wrogiego nastawienia do feminizmu. Gdyby nie feministki, sufrażystki i feminisci nie gadalabym tu z dziewczynami z wyksztalceniem wyzszym, z prawem glosu, z checia realizowania kariery zawodowej, z pogladami politycznymi, ze swiadomoscia, co to w ogole jest orgazm i ze kobieta moze miec miec przyjemnosc z seksu itp itd. No halo. Ja do swoich poglądów nie namawiam, ale warto jest się zastanowic.
Stary 2011-02-10, 11:11   #3225
Lea_
Wtajemniczenie

Ok zmienmy temat bo się tu pokłócimy

Kupiłam sobie ostatnio serum do włosów Loton ProVit i powiem Wam ze jest prześwietny
Włosy są sypkie, nawilżone i mają fajny połysk . Używam zamiast jedwabiu i staje na wysokosci zadania

Stary 2011-02-10, 11:16   #3226
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Ok zmienmy temat bo się tu pokłócimy

Kupiłam sobie ostatnio serum do włosów Loton ProVit i powiem Wam ze jest prześwietny
Włosy są sypkie, nawilżone i mają fajny połysk . Używam zamiast jedwabiu i staje na wysokosci zadania
a to z jakiejś firmy czy po prostu tak się nazywa? i gdzie kupiłaś? bo ja również poszukuję a przetłuszcza włosy?
Stary 2011-02-10, 11:22   #3227
Lea_
Wtajemniczenie

Ta firma to sie chyba wlasnie Loton nazywa
Kosztowalo mnie to 9,90 w Naturze i moich wlosow nie przetluscilo.

Stary 2011-02-10, 12:00   #3228
hypnotized28
Raczkowanie

a ja mam do Was takie chyba trochę nietypowe pytanie czy znacie jakieś kanały dziewczyn z kręconymi włosami (oprócz nissiax83) większość dziewczyn które oglądam ma proste lub lekko falowane włosy a chętnie obejrzałabym filmiki jakiejś "zakręconej" może udałoby mi się podpatrzeć jakieś fajne stylizacje włosków lub dowiedzieć się czegoś ciekawego o pielęgnacji kręconych włosów
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:52   #3229
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
ale to jest szalenie niebezpieczne podejście. cejrowski nie jest zabawnym panem opowiadajacym zawabne, nieszkodliwe anegdotki. To jest czlowiek, który w XXI wieku jest w stanie powiedziec, że miejsce kobiet jest przy garach, ze kobieta to tak naprawde mózgu w sumie to nie posiada, i ze gejowi reki nie poda, bo zarazi go hivem. Jak do czegos takiego mozna się zdystansowac?

I naprawde nie rozumiem wrogiego nastawienia do feminizmu. Gdyby nie feministki, sufrażystki i feminisci nie gadalabym tu z dziewczynami z wyksztalceniem wyzszym, z prawem glosu, z checia realizowania kariery zawodowej, z pogladami politycznymi, ze swiadomoscia, co to w ogole jest orgazm i ze kobieta moze miec miec przyjemnosc z seksu itp itd. No halo. Ja do swoich poglądów nie namawiam, ale warto jest się zastanowic.
Jeśli chodzi pana Cejrowskiego uwielbiam jego program na Tvn Style. Jego rady, jakie kupować pamiątki, że mężczyzna powinien walczyć o kobietę jak lew, a jak jego mamusia się wtrącą to pokazać, że w jego domu jego żona ma królestwo, mamusia to może być królową u siebie Zabawnie, miło i przyjemnie. O wypowiedziach pokazujących jego homofobię słyszałam, ale to, że o takich, w których umieszcza kobietę w roli sprzątaczki, praczki, kucharki, bez mózgu czy co tam jeszcze nie słyszałam, więc trudno mi się na ten temat wypowiadać. Oczywiste jest, że z takimi poglądami się nie zgadzam, chociaż adopcja dzieci przez pary homoseksualne nie jest zgodna z moim światopoglądem.
A i oczywiście programy podróżnicze tego pana lubię.

a co do pani Martyny Wojciechowskiej- prowadzi zupełnie inne programy niż Cejrowski. Sam tytuł "Kobieta na krańcu świata" wskazuje o czym program będzie, więc nie jest jej celem wchodzenie w dżunglę w poszukiwaniu anakondy czy czegoś podobnego. Ale jej osiągnięcia jak zdobycie Korony Ziemi moim zdaniem stawiają ją w szeregu z innymi wybitnymi podróżnikami/ zdobywcami itp.
Jaką jest matką? Nie wiem, bo nie przebywam z nią i jej dzieckiem. To, że wyjeżdża często i na długo nie może być wyznacznikiem oceny jej jako matki. Rodzice są ze swoim dziećmi 365 dni w roku,a może nic z tego nie wynikać. Dodatkowo widziałam z nią jakiś program jej życiu prywatnym itp i mam wrażenie, że to po prostu taki typ matki- bez tekstów moja słodziusia, piękniusia córunia, puci puci, dzidzia, nie rezygnująca z części swojego życia jaką są podróże itp. i niektórzy mogą ją odbierać jako wyrodną matkę.
to i ja mam udział w offtopie.

Dziewczyny jakie macie zdanie- lepszy podkład revlon colorstay czy podkład kobo? Ogólnie nie mam dużo do zakrycia, raczej parę krostek, który od czasu do czasu wyskoczą, ale przydałby mi się podkład, który wyrównałby koloryt skóry. Możecie coś polecić?

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

a i jeszcze miałam napisać Kiediska nagrywaj sprawdzam codziennie Twój kanał w oczekiwaniu na nowość
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:55   #3230
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie macie zdanie- lepszy podkład revlon colorstay czy podkład kobo? Ogólnie nie mam dużo do zakrycia, raczej parę krostek, który od czasu do czasu wyskoczą, ale przydałby mi się podkład, który wyrównałby koloryt skóry. Możecie coś polecić?

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

a i jeszcze miałam napisać Kiediska nagrywaj sprawdzam codziennie Twój kanał w oczekiwaniu na nowość

Ja stawiam na Revlon mam cere bezproblemowa, bez wypryskow ale uwielbiam efekt wygladzenia i wyrownania kolorytu po użyciu Colorstay. Zdecydowanie , z calego serca polecam ten podklad.
Kobo tez mialam i nie jest zly, powiedzialabym - poprawny. Ale kolo revlona to on nawet nie stał

Stary 2011-02-10, 14:08   #3231
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Zbyt poważnie podchodzisz do tego, co Wojtuś plecie
Jakby rzeczywiście jego ideałem była kobieta średnio wykształcona, stojąca przy garach, i spełniająca swoje małżeńskie obowiązki - to by taką żonę poślubił, a wybrał kogoś zupełnie odmiennego ;-)
Medialność zazwyczaj zapewniają kontrowersyjne wypowiedzi, więc on gada, bo na tym zarabia.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Jaką jest matką? Nie wiem, bo nie przebywam z nią i jej dzieckiem. To, że wyjeżdża często i na długo nie może być wyznacznikiem oceny jej jako matki. Rodzice są ze swoim dziećmi 365 dni w roku,a może nic z tego nie wynikać. Dodatkowo widziałam z nią jakiś program jej życiu prywatnym itp i mam wrażenie, że to po prostu taki typ matki- bez tekstów moja słodziusia, piękniusia córunia, puci puci, dzidzia, nie rezygnująca z części swojego życia jaką są podróże itp. i niektórzy mogą ją odbierać jako wyrodną matkę.
to i ja mam udział w offtopie.?

Dokładnie, moim zdaniem lepiej mieć matkę z pasją niż bez
Z korzyścią dla obu stron, ja bym była z takiej matki dumna jak paw
Stary 2011-02-10, 14:09   #3232
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eudajmonia Pokaż wiadomość
Jakby rzeczywiście jego ideałem była kobieta średnio wykształcona, stojąca przy garach, i spełniająca swoje małżeńskie obowiązki - to by taką żonę poślubił, a wybrał kogoś zupełnie odmiennego ;-)
Medialność zazwyczaj zapewniają kontrowersyjne wypowiedzi, więc on gada, bo na tym zarabia.

Ja nie przejmuje się jego działalnością poza-podróżniczą.
Nie odpowiada mi jego światopogląd i się w to nie wkręcam.

Brunette Heart-jak zwykle fajny makijaż.

Stary 2011-02-10, 14:15   #3233
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Zgadzam sie

A kim jest jego żona??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 14:20   #3234
kiediska
Raczkowanie

Cytat:

hm, to, że Wojtuś plecie androny to wiem ja i wiesz Ty, ale masy słuchaja, utozsamiają się ludzmi medialnymi, tym bardziej, ze taki fajny podroznik z niego i smieszny facet z poczuciem humoru. A pozniej taka pani iksinska bedzie szkalowac nauczyciela geja w szkole, ktory uczy jej małego wojtusia, bo jeszcze nie daj boze go dotknie i hiva w domu maja i tragedia. Nie mow, mi, ze nie wiesz jak to działa ;-)

a to, że kobieta wyksztalcona, to w sumie taki dodatek, fanaberia jej, to nie tylko pan wojtus i polowa spoleczenstwa. Kobieta musi mieć prezencję, dzieci urodzic i kluski upichcić. Wystarczy spojrzec na pare prezydencka. Co z tego, że Komorowska jest lepiej wyksztalcona od 90% polakow, co z tego? ona ma schudnąć a nie greką zasuwać! ot co! ))

mi revlon strasznie zapychał buzię, zaskórniki mi sie robiły od niego, ale ładnie kryje, to prawda.

nagrywać bardzo chętnie, ale ostatnio z czasem krucho! pozdrawiam
Stary 2011-02-10, 14:29   #3235
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
A kim jest jego żona??

Beata Pawlikowska-podobno już była.

Stary 2011-02-10, 14:30   #3236
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:

Brunette Heart-jak zwykle fajny makijaż.
Czy mi się wydaje , czy usunęła film z makijażem walentynkowym? Chciałam do niego wrócić, a tutaj nie ma Czy to tylko u mnie ?

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 14:33   #3237
hypnotized28
Raczkowanie

faktycznie u mnie też nie ma
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 14:37   #3238
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
hm, to, że Wojtuś plecie androny to wiem ja i wiesz Ty, ale masy słuchaja, utozsamiają się ludzmi medialnymi, tym bardziej, ze taki fajny podroznik z niego i smieszny facet z poczuciem humoru. A pozniej taka pani iksinska bedzie szkalowac nauczyciela geja w szkole, ktory uczy jej małego wojtusia, bo jeszcze nie daj boze go dotknie i hiva w domu maja i tragedia. Nie mow, mi, ze nie wiesz jak to działa ;-)

Przestań,jak ktoś ma głowę na karku to ma w poważaniu takie poglądy.Program można obejrzeć jak ciekawy,ale z poglądami już zgadzać się nie trzeba.A jak ktoś głupi to nawet w krasnoludki uwierzy.

Cytat:
a to, że kobieta wyksztalcona, to w sumie taki dodatek, fanaberia jej, to nie tylko pan wojtus i polowa spoleczenstwa. Kobieta musi mieć prezencję, dzieci urodzic i kluski upichcić. Wystarczy spojrzec na pare prezydencka. Co z tego, że Komorowska jest lepiej wyksztalcona od 90% polakow, co z tego? ona ma schudnąć a nie greką zasuwać! ot co! ))

O,tutaj dałaś idealny przykład.Co z tego,że Komorowska wykształcona,jak całe życie spędziła jako kura domowa?Zero ambicji zawodowych,wolała 5 dzieci wychowywać.Dla mnie to żaden wzór do naśladowana.Baba,która za przeproszeniem palcem nie kiwnęła,żeby na siebie zarobić,a teraz wielka dama,phi.Już Kwasniewska lepsza,bo wiele lat była aktywną prawniczką i matką również.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Czy mi się wydaje , czy usunęła film z makijażem walentynkowym? Chciałam do niego wrócić, a tutaj nie ma Czy to tylko u mnie ?
Ja ,,wchodziłam'' przez blog.

Edytowane przez marryme21
Czas edycji: 2011-02-10 o 14:38
Stary 2011-02-10, 14:48   #3239
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Beata Pawlikowska-podobno już była.

O kurcze to mnie zaskoczylas

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
O,tutaj dałaś idealny przykład.Co z tego,że Komorowska wykształcona,jak całe życie spędziła jako kura domowa?Zero ambicji zawodowych,wolała 5 dzieci wychowywać.Dla mnie to żaden wzór do naśladowana.Baba,która za przeproszeniem palcem nie kiwnęła,żeby na siebie zarobić,a teraz wielka dama,phi.Już Kwasniewska lepsza,bo wiele lat była aktywną prawniczką i matką również.

eee tam, troche to ona pracowala, opozycje wspierala.

Nie uwazam, ze jak ktos poswieca sie opiece nad piatka dzieci to jest mało wart. To tez bardzo ciezka praca i jak obojgu to odpowiada to ich sprawa. Nie umniejszamy pani Komorowskiej przez to, ze byla kura domowa.
No i chyba w wychowaniu dzieci zrobila kawal dobrej roboty skoro kazde z nich studiuje i to nie byle co.

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-02-10 o 14:49
Stary 2011-02-10, 14:49   #3240
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Przestań,jak ktoś ma głowę na karku to ma w poważaniu takie poglądy.Program można obejrzeć jak ciekawy,ale z poglądami już zgadzać się nie trzeba.A jak ktoś głupi to nawet w krasnoludki uwierzy.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Ja ,,wchodziłam'' przez blog.
a skąd wiesz, że to był JEJ wybór? myślisz, że wszystkie te matki, te utylitartne ciała poświecające się całe życie, siedzące w domu, karmiące własną piersią kolejne dzieci ZAWSZE podejmowały w pełni świadomą i co więcej SWOJĄ decyzję i teraz niczego nie żałują? bo ja mam wątpliwości może nie wszystkie mają tylko szcześcia co Kwaśniewska.

Edytowane przez kiediska
Czas edycji: 2011-02-10 o 14:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości