|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
![]() kończmy offtopa! ![]() kiediska, Angel- nagrywać!no! ![]() Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-02-09 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz być może nie,oboje podróżują za telewizyjne pieniądze. Ale jak Wojciechowska była małą dziewczynką, to wtedy Cejrowski już przemierzał amazońską dżunglę. ![]() Facet od 25 lat podróżuje,ma przygotowanie merytoryczne o danych miejscach,zna języki,kulturę,obyczaje,p lemiona.Ma przygotowanie antropologiczne i etnograficzne jednym słowem mówiąc. ![]() Cytat:
Ale co mają poglądy do podróży?Ja jego postrzegania świata również nie rozumiem i nie akceptuję,nie moja bajka,ale trzeba mu przyznać,że na Ameryce Południowej się zna. ![]() Cytat:
Dziękuję za dogłębna analizę na temat mojego postrzegania wyższości mężczyzn nad kobietami. ![]() Jest akurat odwrotnie,ale widzę,że wiesz lepiej. ![]() Napisałam przykładowe nazwiska i nawet się nie zastanawiałam,że tylko mężczyzn wypisałam,wymieniłam najbardziej znanych-szerszej publiczności- podróżników,nie moja wina,że polskie kobiety na początku XX w. nie miały takich możliwości podróżowania po świecie. ![]() ![]() O świetnych Amerykankach jak np.Margaret Mead czy Ruth Benedict nie zapominając. A panią Elżbietę Dzikowską miałam okazję poznać osobiście i bardzo ją podziwiam. ![]() Cytat:
W przypadku Cejrowski-Wojciechowska tak akurat jest. ![]() Martyna jeździ turystycznie,ucina sobie pogawędki z kobietami,robi sobie słodkie zdjęcia z małymi lwiątkami,słonikami,małpk ami,itd.Zero w tym głębszej refleksji nad kulturą,żadnego etnograficznego kontekstu. Wojciechowski bije ją na głowę-wiedzą,obeznaniem,przekaz em. Zapomniałam również napisać o Beacie Pawilkowskiej-dobra polska podróżniczka. ![]() W TVP jest fajny pogram podróżniczy,prowadzi je małżeństwo Elżbieta i Andrzej Lisowscy.Fajnie się ogląda-fachowo,konkretnie i na temat. ![]() http://pejzaze.onet.pl/57841,gr,7,0,...a,galeria.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
niech któraś nagra o fajnych i skutecznych maseczkach na pyszczek
![]()
![]() |
#3214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeżeli chodzi o bazy, to ja zakochana jestem z paintpotach, totalne zauroczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
![]() Idę malować |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Konto usunięte
|
Ten watek zyje offami wiec dajcie spokoj. To nie szkola- cicho bo idzie pani. Jak nie ma co ciekawgo ogladac to gadamy, zawsze tak bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy on zaczynal w tv byly 2 programy wiec trudno porownywac co i kiedy robi dla tv a kiedy dla siebie. Jeszcze zarzucie M.W ,że jest mlodsza od WC na minus dla niej, litosci. Cytat:
Trudno w progarmie pol godzinnym zawrzeć refleksję ,zarowno MW jak i WC przedstawia ciekawostki,skrawki,urywk i. WC specjalizuje się zdaje sie w krajach ameryki ,program MW byl krecony na calym swiecie i ma innych charakter.Zastanawiam się ile z tych historyjek WC wymyślił lub usłyszał od kogoś i sobie zaadoptował. Pawlikowskiej znieść nie moge ta jej maniera i wymądrzania się ,do tego jej styl mnie rpzeraż a,im starsza tym nosi krósze mini , w myśl zasady z tyłu liceum z przodu muzeum-ale to moje odczucia i nie zapominajmy ,że jest żona WC. ![]() Co do ksiazek sie nie wypowiem bo autorka mnie odrzuca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Niessia wrzuciła haul ciuchowy http://www.youtube.com/watch?v=DFP6Q...&feature=feedu
![]() ![]() fafinettex tez wrzuciła filmik-haul http://www.youtube.com/watch?v=Y1cB0...&feature=feedu Ona coś rzadko nagrywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Konto usunięte
|
zupełnie nie urodowe:
http://www.youtube.com/watch?v=n-d-e...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie znam zbyt dobrze programów Wjecechowskiej jak i jej samej.Do niedawna strasznie mnie drażniła i po prostu przełączałam program jak ją widziałam. Zdanie troche zmieniłam po tym jak obejrzałam ją u Majewskiego. Wydała mi się naprawdę fajną babką , które przede wszystkim ma dystans do siebie . Wiecej niestety o niej nie wiem ![]() Co do Cejrowskiego . Ja faceta strasznie lubię. Lubię jego programy, ksiązki i jego podejście. Co do jego poglądów, kurcze wyluzowac trzeba , ja na nie spoglądam z przymrożeniem oka i nie biore tego do siebie a czasem nawet się uśmiechnę. Więcej dystansu ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-10 o 08:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://jetsonstreet0.blogspot.com |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stylizacje nie w moim guscie, kosmetyki, tez nie badzo ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-10 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Raczkowanie
|
Swietny filmik Joy. Piękna jak zwykle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I naprawde nie rozumiem wrogiego nastawienia do feminizmu. Gdyby nie feministki, sufrażystki i feminisci nie gadalabym tu z dziewczynami z wyksztalceniem wyzszym, z prawem glosu, z checia realizowania kariery zawodowej, z pogladami politycznymi, ze swiadomoscia, co to w ogole jest orgazm i ze kobieta moze miec miec przyjemnosc z seksu itp itd. No halo. Ja do swoich poglądów nie namawiam, ale warto jest się zastanowic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Wtajemniczenie
|
Ok zmienmy temat bo się tu pokłócimy
![]() Kupiłam sobie ostatnio serum do włosów Loton ProVit i powiem Wam ze jest prześwietny ![]() Włosy są sypkie, nawilżone i mają fajny połysk . Używam zamiast jedwabiu i staje na wysokosci zadania ![]()
#3226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Wtajemniczenie
|
Ta firma to sie chyba wlasnie Loton nazywa
![]() Kosztowalo mnie to 9,90 w Naturze i moich wlosow nie przetluscilo.
#3228 |
Raczkowanie
|
a ja mam do Was takie chyba trochę nietypowe pytanie czy znacie jakieś kanały dziewczyn z kręconymi włosami (oprócz nissiax83)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i oczywiście programy podróżnicze tego pana lubię. a co do pani Martyny Wojciechowskiej- prowadzi zupełnie inne programy niż Cejrowski. Sam tytuł "Kobieta na krańcu świata" wskazuje o czym program będzie, więc nie jest jej celem wchodzenie w dżunglę w poszukiwaniu anakondy czy czegoś podobnego. Ale jej osiągnięcia jak zdobycie Korony Ziemi moim zdaniem stawiają ją w szeregu z innymi wybitnymi podróżnikami/ zdobywcami itp. Jaką jest matką? Nie wiem, bo nie przebywam z nią i jej dzieckiem. To, że wyjeżdża często i na długo nie może być wyznacznikiem oceny jej jako matki. Rodzice są ze swoim dziećmi 365 dni w roku,a może nic z tego nie wynikać. Dodatkowo widziałam z nią jakiś program jej życiu prywatnym itp i mam wrażenie, że to po prostu taki typ matki- bez tekstów moja słodziusia, piękniusia córunia, puci puci, dzidzia, nie rezygnująca z części swojego życia jaką są podróże itp. i niektórzy mogą ją odbierać jako wyrodną matkę. to i ja mam udział w offtopie. Dziewczyny jakie macie zdanie- lepszy podkład revlon colorstay czy podkład kobo? Ogólnie nie mam dużo do zakrycia, raczej parę krostek, który od czasu do czasu wyskoczą, ale przydałby mi się podkład, który wyrównałby koloryt skóry. Możecie coś polecić? ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- a i jeszcze miałam napisać Kiediska nagrywaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja stawiam na Revlon ![]() ![]() Kobo tez mialam i nie jest zly, powiedzialabym - poprawny. Ale kolo revlona to on nawet nie stał ![]()
![]() |
#3231 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakby rzeczywiście jego ideałem była kobieta średnio wykształcona, stojąca przy garach, i spełniająca swoje małżeńskie obowiązki - to by taką żonę poślubił, a wybrał kogoś zupełnie odmiennego ;-) Medialność zazwyczaj zapewniają kontrowersyjne wypowiedzi, więc on gada, bo na tym zarabia. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() Z korzyścią dla obu stron, ja bym była z takiej matki dumna jak paw ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie przejmuje się jego działalnością poza-podróżniczą. ![]() Nie odpowiada mi jego światopogląd i się w to nie wkręcam. Brunette Heart-jak zwykle fajny makijaż. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam sie ![]() A kim jest jego żona??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a to, że kobieta wyksztalcona, to w sumie taki dodatek, fanaberia jej, to nie tylko pan wojtus i polowa spoleczenstwa. Kobieta musi mieć prezencję, dzieci urodzic i kluski upichcić. Wystarczy spojrzec na pare prezydencka. Co z tego, że Komorowska jest lepiej wyksztalcona od 90% polakow, co z tego? ona ma schudnąć a nie greką zasuwać! ot co! ![]() mi revlon strasznie zapychał buzię, zaskórniki mi sie robiły od niego, ale ładnie kryje, to prawda. nagrywać bardzo chętnie, ale ostatnio z czasem krucho! pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Czy mi się wydaje , czy usunęła film z makijażem walentynkowym? Chciałam do niego wrócić, a tutaj nie ma
![]()
#3237 |
Raczkowanie
|
faktycznie u mnie też nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestań,jak ktoś ma głowę na karku to ma w poważaniu takie poglądy.Program można obejrzeć jak ciekawy,ale z poglądami już zgadzać się nie trzeba.A jak ktoś głupi to nawet w krasnoludki uwierzy. ![]() Cytat:
O,tutaj dałaś idealny przykład.Co z tego,że Komorowska wykształcona,jak całe życie spędziła jako kura domowa?Zero ambicji zawodowych,wolała 5 dzieci wychowywać.Dla mnie to żaden wzór do naśladowana.Baba,która za przeproszeniem palcem nie kiwnęła,żeby na siebie zarobić,a teraz wielka dama,phi.Już Kwasniewska lepsza,bo wiele lat była aktywną prawniczką i matką również. ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez marryme21 Czas edycji: 2011-02-10 o 14:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Wtajemniczenie
|
O kurcze to mnie zaskoczylas ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
eee tam, troche to ona pracowala, opozycje wspierala. Nie uwazam, ze jak ktos poswieca sie opiece nad piatka dzieci to jest mało wart. To tez bardzo ciezka praca i jak obojgu to odpowiada to ich sprawa. Nie umniejszamy pani Komorowskiej przez to, ze byla kura domowa. No i chyba w wychowaniu dzieci zrobila kawal dobrej roboty skoro kazde z nich studiuje i to nie byle co.
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-10 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kiediska Czas edycji: 2011-02-10 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.