Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 13:55   #2521
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

ej na tym zdjęciu mojego synka to są jajeczka? bo ja w sumie nie miałam podczas badania momentu, w którym pan doktor by nam wyraźnie pokazał. ..... i czy wy też tak macie, że jak widać obraz jest taki wąski? obojętnie w którym programie oglądam jest taki wydłużony i wąski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jajeczka.jpg (63,5 KB, 59 załadowań)

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 13:59   #2522
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ej na tym zdjęciu mojego synka to są jajeczka? bo ja w sumie nie miałam podczas badania momentu, w którym pan doktor by nam wyraźnie pokazał. ..... i czy wy też tak macie, że jak widać obraz jest taki wąski? obojętnie w którym programie oglądam jest taki wydłużony i wąski
nie mam pojęcia czy to jajka
bo ja doświadczenia z jajkami nie mam

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:06   #2523
amarcia
Wtajemniczenie

sania ja też niedoświadczona w tym temacie. Na dwa pośladeczki mi to wygląda a pomiędzy... hmm... dziewczyny tu opowiadały, że jajeczka sa zwykle bardzo duże i chlopcy nimi "świecą"
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:06   #2524
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
zosiaaa wypróbowałaś tą golarkę morii ?????? bo prezent sobie wybieram
Witam. Zapomniałam napisać, golarka jak dla mnie sprawdza się rewelacyjnie, goli do zera, nie martwię się ze się zatnę i najważniejsze nie mam podrażnień normalnie już powinny mi wychodzić czerwone plamki a jak na razie nie ma ich!!!!! Nie zapeszam jeszcze gdyby sie pojawiły to dam znać. Ale ja ogólnie polecam.
Moria dziękuję

Andziot wszystkiego naj z okazji urodzin, zdrowej dzidzi, szczęśliwego rozwiązania i wogule spełnienia marzeń!!!!

Idę nadrabiać dalej

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:07   #2525
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
sania ja też niedoświadczona w tym temacie. Na dwa pośladeczki mi to wygląda a pomiędzy... hmm... dziewczyny tu opowiadały, że jajeczka sa zwykle bardzo duże i chlopcy nimi "świecą"
no właśnie też tak myślę, że to chyba to... musi jakaś posiadaczka jajek się wypowiedzieć

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:09   #2526
moniqac
Zadomowienie

Grazin!!!!!!! zbieraj du* ę! najważniejsze to się rozkręcić!!!!!!
wstawaj - ubieraj się.... ja też miałam rano masakre, teraz się rozkręciłam ciut.

Cytat:
Moniqac moja mama od 6 m-ca słyszała, że przez skróconą szyjkę może już urodzić, a później wywoływali poród, bo mi się nie spieszyło po terminie
o! i tej wersji się trzymam jak pijany płotu .

Cytat:
ja mam w sobie peniska, ale nie umiem rozpoznawać jajeczek i obraz rzeczywiście masz dziwny ja oglądam normalnie.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:10   #2527
amarcia
Wtajemniczenie

Lolka przyszła
Stary 2011-02-18, 14:10   #2528
gusiagatko
Zakorzenienie

Witajcie Ale dzisiaj pospałam, do 11 I zdążyłam już zjeść I i II śniadanko hehe. Coś mam spory apetyt dzisiaj

Cytat:
Witam się z rana
dziś zaczynam ostatni rok z " - dzieściA" w nazwie
(za rok już będzie - dzieścI :prosi: )

Wszystkiego najpiękniejszego

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
nie daleko dla mnie bo tylko 40km ale dla mojego tżta to zbyt duża odległość a może zmarnowany czas...
nie wiem
mało ważne nie chce to nie...
oczy mu się otworza jak dziecko zobaczy a jak nie to see you :P

Najważniejsze, że Ty masz spokój. A dla Tż

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, czy Wy też macie taki problem z bezsennością? Dzisiaj zasnęłam dopiero chwilę po 7 rano. W nocy zabrałam się za prasowanie, co by bezczynnie tak w łóżku nie leżeć. U mnie największy problem jest z tym, że nie potrafię się totalnie wyłączyć tylko gdy kładę się do spania to włącza mi się myślenie - tysiące myśli kotłuje mi się w głowie, zaczynam sobie wkręcać różne filmy- np. że może być coś nie tak z dzidzią itp Koszmar.

Mam podobnie. Wieczorem jestem bardzo zmęczona, oczy się same zamykają. A jak położę się spać to nagle natłok myśli. Po prostu nie mogę przestać myśleć Wczoraj np. cały czas zastanawiałam się nad pokoikiem dla dziecka, a dokładniej nad kolorem ścian. Skoro będę miała jasne mebelki i pościel ecru to jaki kolor ścian będzie pasował, żeby to wszystko ożywić?? I tak chyba ze dwie godziny, a w międzyczasie bieganie na siku Pewnie dlatego spałam do 11. A właśnie skoro już o tym piszę, to może Wy podpowiecie mi z tym kolorem ścian?? Ja oczywiście zbyt intensywnie myślałam i nic nie wymyśliłam:hahaha :

Cytat:
mamusie marcowo-kwietniowe mają świetny tytuł nowego wątku
Wczoraj rzucił mi się w oczy ich tytuł. Świetny jest

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Piona dla Ciotek i Brzuchatkow
Załącznik 3756682

Piąteczka Super ujęcie!

agnieszka_pe25 świetna fotka stópeczki

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-02-18 o 14:11
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:12   #2529
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Saniu, mnie to wygląda na same jądra

A tak poważnie, to nie mam doświadczenia w kroczach dzieci, nawet Hanka mnie się jakaś podejrzana wydała...

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:15   #2530
amarcia
Wtajemniczenie

U nas pokazał taką kreseczkę i to ma być właśnie bronchilda. Niby nic nie wystawało, więc wierzę
Stary 2011-02-18, 14:18   #2531
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
kurde jak sie źle czuje
słaba jestem, chyba ciśnienie mam niskie a musze sie do gina zbierać. dodatkowo jest mi nie dobrze i w ogole i w szczegole jest do dupy i mi sie nic nie chce!
Grazin moze troszkę swiezego powietrza własnie dobrze Ci zrobi

Cytat:
hmmm ja też z jajkami do czynienia nie miałam, ale chyba to takie jajkopodobne cosik

Moniqac a skad Ty pochodzisz, jesli nie tajemnica, że masz 300km do Rodziców? Rozumiem Twoj ból jak tęsknisz.... Własnie najgorzej gdy sie z TŻ cos tam chwilowo nie układa to sie ma taaaaaka straszną ochotę wsiąść za kółko i jechac do mami a tu kawał drogi... Choc ja nie narzekam... mam 120km ale mimo wszystko jest problem

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:23   #2532
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Achaaaa, kurcze widzisz, ja bym na to nie wpadła A te osłony przeciwwiatrowe nie wystarczą?
Jeju, ile to się człowiek musi jeszcze nauczyć
Wiesz, jak maluch jeszcze w poziomie to pewnie byłoby ok, ale ja tak na wyrost myslę, jak już zacznie siedzieć, to wtedy lipa. Ale tak jak mówię, każda z nas ma inny priorytet przy wyborze wózka, więc ja broń boże nie smęcę , że tylko taki z przekładaną jest idealny, no po prostu mi się takiego zachciewa, bo na prawdę zbyt dużo ciągniętych wózków z powodu wiatru widziałam, a z przekładaną nie masz tego problemu.

A idealny jak dla mnie to byłby taki, co to i przekładaną rączkę ma, ale waży tylko ok. 10kg i ma duuuuuuuże pompowane koła, ale to już inna bajka, bo same koło sporo ważą, ach pomarzyć ..........
Stary 2011-02-18, 14:29   #2533
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
o to chyba bardzo się opłaca

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

w gazetce jest tylko proszek lovela 1,8kg za 18,99
ja kupilam lovele na promocji w makro
5 kg za 38 zl
Stary 2011-02-18, 14:29   #2534
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Moniqac moja mama od 6 m-ca słyszała, że przez skróconą szyjkę może już urodzić, a później wywoływali poród, bo mi się nie spieszyło po terminie

Violisiu cudne zakupki

AgnieszkaPe no sunia jest śliczna! zjadłabym ją a ta stópka........ jeny dziś będę się rozpływać z zachwytów przez was hehe
dziekuje kochana
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
obiad zjadlam, kawe pije a wy tu 3 strony zapisalyscie

ooo czyzby aleksandra??

laski, w rossmanie jest plyn do plukania lovela 2l za 12 costam
dokladnie
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:30   #2535
Agnieszka.M
Rozeznanie

Ja mam filmik, na którym bardzo wyraźnie widać jajka, ale w ogóle nie potrafie go odtworzyć na komputerze (w jakimś innym formacie jest nagrany), działa mi tylko w dvd. W każdym bądź razie akurat u mnie to wygląda inaczej, może to być kwestia ujęcia. Widać 2 rozłożone szerokie paski (to są uda), a pomiędzy 2 kule i po środku pasek (ale opis, no ale tak wygląda) i to jest takie ujęcie jakby ktoś cię obserwował od spodu jakbyś siedziała na przezroczystym krześle. Ale na filmiku jest też pare takich momentów jak się kręci i obraca i wtedy też widać klejnoty między nóżkami.

U mamuś marcowo-kwietniowych podejrzałam takie naklejki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca...oration/16306/ Bardzo mi się te motylki podobają, nawet nie wiedziałam, że Ikea ma taki produkt w ofercie, a wygląda na godny uwagi

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:37   #2536
amarcia
Wtajemniczenie

Ten mój brzuch jest normalnie kosmiczny, zobaczcie jaki dziwny czub - też tak macie? Zdjęcie robione od góry, tak jak ja to widzę (od cyców w dół)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie044.jpg (77,7 KB, 32 załadowań)
Stary 2011-02-18, 14:40   #2537
Paulizia
Wtajemniczenie

Aga_pe cudowna stopeczka a jaki dlugi ''jakub'' kto ma takiego dlugiego? mama czy tata???

the sania mnie to wyglada na worek na usg tez mi cos podobnego doktor pokazywal. na wczesniejszym usg widzialam penisa i dwa jaja, a tutaj tylko wór

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Amarcia no calkiem ciekawy ten Twoj brzucholek Moze sie mala wypiela
Stary 2011-02-18, 14:44   #2538
amarcia
Wtajemniczenie

Chyba się odwróciła na dobre
Stary 2011-02-18, 14:45   #2539
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

amarcia mój kuzyn mi mówi że brzuch kobiety z dziewczynką jest czubaty a chłopca okrągły... może to i racja on to zawsze trafi jak spojrzy na brzuch czy to chłopiec czy dziewczynka

a mi to wywróżył jak jeszcze nic nie było widać bo w 9 tygodniu

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:47   #2540
Lolka1212
Zadomowienie

Witajcie kochane mamusie i brzuszki

Ja po czterech dniach nieobecności wracam na wizaż Nie było mnie od poniedziałku, doszło 50 stron, raczej marne szanse na nadrobienie, chyba sobie odpuszczę, chociaż zdaję sobie sprawę, że na pewno wiele mnie opuściło.. Zresztą nie raz sobie myślałam, co piszecie i co u was

Doczytałam od połowy wczorajszego dnia (wiem.. marnie) i z co się zoreintowałam to :

Grazin gratulujemy synka - witaj w gronie siusiaków

Aguś87 chwaliła się wózkiem - nic dziwnego Aga, też bym się chwaliła na twoim miejscu

MoniaK jednak chłopiec chociaż mnie 70% nie przekonuje

Paulizia jestem małpa, ale napiszę, że fajnie i dobrze mi jak piszesz o wadze, która Ci przybyła ..bo przestaje wtedy mieć wyrzuty sumienia i cieszę się, że nie tylko ja zamieniłam się w słoniątko Chociaż i tak nie wiem skąd mam wrażenie, że ty ciutkę przesadzasz ..i pewnie w realu wyglądasz całkiem nieźle!!
Antoś Skarbeczek cudowny!!

Kwiatecek fajnie, że ślub i weselicho zaplanowane! Przyjmij gratki.. Fajne te przygotowania.. ja czasami żałuję, że to już wszystko za mną

Andziotku buckiecik kwiatuszków dla Ciebie ślę

Listopadowa niestety tak! Ja też mam problem z bezsennością.. zwykłe kładę się ok 23 30 do wyrka, spię do 3 00, a później tylko przewracanie się z boku na bok i komibnowanie z liczeniem baranów, żeby usnąć.. I udaje się, zasypiam ok 7 00, a o 7 30 dzwoni budzik!! Gorzej być nie może wrrr Ja raczej odganiam od siebie myśli, że mogłoby być coś nie tak z dziudziusiem, ale też mam tak, że w nocy jakby moje myslenie się bardziej uaktywnia i tak sobie leżę i dumam, analizuje i obliczam No i jak wtedy usnąć?! Nic, a nic nie da rady!!

Ddaiissyy jeszcze do Ciebie? ..bo z tego co się zorientowałm to Cię tu karcą za siedzenie w pracy! Popieram i dopytuję od kiedy na L4 się zdecydujesz?

Oczywiście gartuluję wszystkim mamusiom wstąpienia w noy, zacny tydzień ciąży U mnie 26 się rozpoczyna

Tyle, co doczytałam Reszta na później
Stary 2011-02-18, 14:48   #2541
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Witam. Zapomniałam napisać, golarka jak dla mnie sprawdza się rewelacyjnie, goli do zera, nie martwię się ze się zatnę i najważniejsze nie mam podrażnień normalnie już powinny mi wychodzić czerwone plamki a jak na razie nie ma ich!!!!! Nie zapeszam jeszcze gdyby sie pojawiły to dam znać. Ale ja ogólnie polecam.
Moria dziękuję

Andziot wszystkiego naj z okazji urodzin, zdrowej dzidzi, szczęśliwego rozwiązania i wogule spełnienia marzeń!!!!

Idę nadrabiać dalej

to sobie kupię
a masz ????

czy Wy też mieliście po tym "pyszniutkim" syropku Prenalen mega zgage ?????????
w ogóle jak przypomnę sobie ten smak i zapach czosnku z maliną to normalnie

Stary 2011-02-18, 14:54   #2542
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Lolka wracaj do nas juz z tych Dojczow i chwal sie co kupilas
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
(..)

własnie, Lolka też dziś kolejny tydzień swietuje PEwnie tam baluje :P
Cytat:
Lolka 26-ty zaczyna , my tak razem sobie odliczamy Jeszcze Taverney, ale zniknęła

Jejku... kochane dziewuszki !!

Siedze sobie lajtowo i doczytuję, a tu nagle moje imię pada! Jak mi się miło zrobiło, że ktoś pamięta Wzruszyłam się i jestem happy

Ja jeszcze sobie w DE klabuje Od wtorku mega zakręcony czasu tu miałam, nie było kiedy do was zajrzeć - nad czym bardzo ubolewałam, wierzcie mi.. Dopiero dziś mi się zluzowało i wracam do żywych (w sensie na wątek)
Stary 2011-02-18, 14:56   #2543
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:

to sobie kupię
a masz ????

Tak mam dokładnie tą
a syropki takiego nigdy nie piłam i może dobrze

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:57   #2544
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

to sobie kupię
a masz ????

Ja to może jestem dziwna, ale mi ten syropek smakował i to bardzo , a zgagi nie miałam...no bo jeszcze (odpukac) nigdy nie miałam
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 15:00   #2545
anula_81
Zakorzenienie

Ja sie witam popoludniowo
Wiem, ze mnie okrzyczycie, ale bylam w sklepie, sie przewietrzyc(na szcescie sklep 50 metrow od domu, prawie w kapciach tam poszlam
kupilam kapuste i bedziemy robic jutro badz w niedziele...uwaga golabki! nigdy nie robilam a wlasnie mi sie zachcialo, a co

spotkalam moja sasiadke ktora urodzila w wigilie cvhlopczyka...uwaga 4700 wazyl, przez CC ale opowiadala mi, ze tak jak ja cala ciaze miala uplawy i duzo plamien i miala non stop zwolnienie, bo na poczatku nie wiedzieli czemu a potem sie okazalo ze ma lozysko schodzace na dol i stad male ilosci krwi w sluzie ale jeszcze nie dosc ze donosila, to przenosila, wiec jest ok a maly taki wielgasny, mowie wam normalnie wyglada na polroczne dziecko
i wlasnie sie umowilam z nia na kawke w poniedzialek bo mieszka az za sciana

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
dobry dobry 3-4 x ? Biedulka !
współczuje Ci serdecznie, ja zawsze 1 x i jest to mega uciazliwe a 3-4... mozna się faktycznie całkowiecie wybudzić ze snu

Agnieszka, słodziutka stopeczka, w sam raz do całowania i jaka duuuzia
oj kochana co do sikania to ja siusiam 3-4 a czasme czesciej, znaczy ja ogolnie bez ciazy czesto chodzilam siusiu bo mialam problem z nefrkami, ale w ciazy to juz przegiecie

i kolejna historie sobie utkalam, bo w nocy szczegolnie zima suche powietrze i pije wode, wiec sikam, a ze woda to i siuski wlasciwie przezroczyste, wiec wymyslilam znowu, ze to te wody plodowe!
ehhh dajcie mi po glowie bom glupia!
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
anula - to prawda - od razu właczyłam kompa jak wstałam, wiedziałam, że mi się tu lepiej zrobi .

.
o dokladnie!! moniczko w zwiazku z tym prosze pisac nam koniecznie co chwilke, zebysmy sie o twoj humor nie zamartwialy
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
, napiernicza tam, to ja się odkręcam
Anula, no witam w klubie. Dziecko wyssało mi wszystkie minerały
ja sie w ogole na to nie zgadzam bo w sklepie zlamal mi sie kolejny! wygladam jak mala dziewczynka z polamanymi pazurkami, kazdy innej dlugosci...ehh gdzie sie podzialy moje piekne czerwonokrwiste pazury....laaaaaaaaaaaaa! !!!!!!!!
Cytat:
U nas pokazał taką kreseczkę i to ma być właśnie bronchilda. Niby nic nie wystawało, więc wierzę
u nas tez! dwa razy nawet, za ostatnim niestety nie widzialam, ale moj TZ tak, wiec wierze ze dziewczynka
Cytat:
Ten mój brzuch jest normalnie kosmiczny, zobaczcie jaki dziwny czub - też tak macie? Zdjęcie robione od góry, tak jak ja to widzę (od cyców w dół)
ja tez mam taki czub czesto mamy kosmitki w brzuszku

ide cos zjesc i szykuje obiadek, mezus bedzie troche pozniej, ale juz sobie przyszykuje, powoli zeby miec zajecie

buzialki

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 15:01   #2546
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
dziekuje kochana

dokladnie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
amarcia mój kuzyn mi mówi że brzuch kobiety z dziewczynką jest czubaty a chłopca okrągły... może to i racja on to zawsze trafi jak spojrzy na brzuch czy to chłopiec czy dziewczynka

a mi to wywróżył jak jeszcze nic nie było widać bo w 9 tygodniu
jak mnie takie gadanie wkurza
a to, ze dziewczynki odbieraja kobietom urode, a to, ze musi byc taki brzuch i owaki
a to, ze jak na dziewczynke, to pepek wychodzi na wierzch!!
g... prawda!

ja aby wrzucam do koszyka w dozie i mam juz prawie 150 zl a tu konca nie widac
Stary 2011-02-18, 15:07   #2547
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
eweska - imiona super! bardziej mi odpowiada Bartuś - sama brałam to pod uwagę, ale Piotruś też jest fajne a Ty masz dwójkę do obdzielenia zastanawiałaś który dostanie jakie? czy pierwszy będzie Bartuś? kurde.... ale Ty masz fajnie - bliźniaki .

eweska - jeszcze kuchnia? a co robicie w kuchni? kurde..... dobrze że już część za Tobą - ja się dowiedziałam dzisiaj że jeden z dwóch fachowców którzy u mnie robią się rozchorował a tego drugiego coś bierze.... chyba za 2 tyg to nie skończą
Ciężko z imonami dla chłopaków u nas, nic nam sie jakoś szczególnie nie podoba żeby to było to Ale jeszcze troszkę czasu mamy może nas cos natchnie

co do remontu kuchni to tak, póki i tak jest syf w domu to już wszystko robic za jednym razem, cały czas myśleliśmy o kuchni ale nie wiedzielismy czy małż sie wyrobi z czasem bo do FR trzeba będzie jechać, ale w przyszłym tyg będzie w domku więc może się zabrać za kuchnie bo pokój i przedpokój wykonczy w przyszłym tygodniu.
Dziś jeszcze jedziemy po płyty gipsowe na sufit do przedpokoju i panele do dużego pokoju bo są fajne kolorystycznie i jakościowo w dość niskiej cenie

A i mężul zabiera nas dziś na hamburgery Chodzą za mną już od dłuższego czasu, dawno nie jadłam więc moge sobie pozwolić
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 15:08   #2548
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Lolka jestes ! hej hej szalejesz po niemieckich shopach? Zazdroszczę Obkup się do bólu
Jestes o 1 tydzień do przodu przede mną
Nie wiem co z tym l-4.. Jak ja mam iśc do mojego dyrektora.. wręczyć L-4 i powiedziec, ze co? Idę bo ... ? Zle się czuje? (A czuje sie rewelacyjnie? ) Z jednej strony chciałabym, aby mnie coś chodz na tydzień (mało powaznego ) połozyło do łózka to bym z czystym sumieniem poszła odpocząć a tak Chyba nie umiem I bede tu łaziła jak słoń do konca maja albo prosto z roboty na porodówke Boziu jaka głupia ja jetstem

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 15:11   #2549
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:

Ja przedwczoraj wrzuciłam tylko femibion, żelazo, magnez i 117 zł wyszło Dzisiaj mąż ma odebrać.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 15:16   #2550
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

tam podobno są liście z malin które dziewczyny pija na zmiękczenie szyjki i przyspieszenie porodu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości