|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Nie jestem nieszczęśliwa. tylko ludzie pozbawieni celu są nieszczęśliwi. Ja mam cel. Tam, gdzie jest nieodwzajemnione uczucie występuje nierównowaga sił. Można ją łatwo wykorzystać. Ale nie jest to mądre posunięcie. Miłości często towarzyszy nienawiść, a one mogą istnieć obok siebie. Czy to naprawdę możliwe, żeby w ciągu kilku dni stracić wszystkich, których się kochało.? Czy coś takiego w ogóle da się przeżyć.? Czułam się szczęśliwa. Najgorsze właśnie było to, że czułam się szczęśliwa. w połowie moje, w połowie nie. ta cholerna wena. :|
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2011-02-19 o 23:52 |
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
![]() Nie wiem, czy można stwierdzić, że ktoś żyje po tym, że oddycha. to, że mieszkaliśmy na jednym kontynencie, było dla ciebie zbyt dużym powiązaniem ze mną. dzisiaj bardzo cię kocham. mam ochotę zrobić curry i pooglądać z tobą wiadomości. żyjemy dla takich chwil. dla tych mężczyzn. dla takiego szczęścia. nie wiem czy to ważne, ale podobasz mi się.
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
a teraz, Boże, spraw, bym przestała się uśmiechać na widok tego kretyna.
'jutro na pewno do niego podejdę...'
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
`Nie muszę żyć z muzyki, muzyka żyje we mnie,
I ona będzie trwać nawet gdy wyrwiesz mi serce!; ) `Zamiast siedzieć i myśleć za co kupię szczęście Ja będę robić rap nawet jak utniesz mi ręce. Nie potrafię nic więcej chociaż żyję bez granic Nawet bez rąk w MPC bit wbiję stopami` ` dziś prosisz ją o ręke i obiiecujesz przyszłość a jutro SZKŁO pęknie i pójdziesz prosić inną.` ; ]
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
tylko tu i tylko teraz, żadne 'a jeśli', żadne 'gdyby tak'.
'Szepnął mi ktoś w sekrecie: kochasz się mała w niewłaściwym facecie.' (; Może któregoś dnia znikniesz na dobre. Odejdziesz, abym uwierzyła, że nigdy nie istniałeś. Długa jest droga do raju skarbie, więc nie przejmuj się drobiazgami. 'Kto się pierwszy zaśmieje ten pierwszy pokocha.' (; Może czas zniknąć. Na trochę. Może to właśnie ten moment. Lubię jak muzyka porusza odpowiednie neurony i rozstraja serce (: 'Przestań, zanim zainteresujesz mnie na śmierć.' ((; Uzależnienia są złe, a Ty mnie uzależniasz. Ja zaczaruję świat, zanim on rozczaruje cię. Przyznam się - wierzę, że mogłabym być dla Ciebie (; jeśli Ci z nim nie wyszło, to dlatego, że wszechświat wie, że on na Ciebie nie zasługuje i chroni Cię, żebyś nie była z jakimś dupkiem. (; Jedyne na co mam ochotę, to całkowity, kompletny reset. Uważaj tylko, żeby ta miłość nie skończyła się kacem. ... and you're not afraid to try again, you're just afraid of getting hurt for the same reason. ... i nie boisz się spróbować jeszcze raz, tylko boisz się, że zostaniesz zraniony z tego samego powodu. I tylko chcę Cię ostrzec: nie wyważaj drzwi otwartych na oścież. Pozdrawiam dziewczyny!
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
Czasem martwię się, że zgubiłam wątek Drżące mięśnie drażnią nonszalanckie myśli To wszystko, co teraz robię: Wsłuchuję się, w poszukiwaniu jakiegoś porządku w dźwięk Jaki wydaje nieskończone nieruchome morze Ale gdy tylko sztuczny satelita umiera Przewiewa niczym foliowy śmieć przez ulice nocnego nieba - aż do nieskończoności... Będziemy razem pracować nad problemem, o którym wiemy, że nie rozwiążemy go nigdy Miłości nierównych reszt.. Nasze życia są ułamkiem całości Ale jeśli świat mógłby się zatrzymać zamknięty w ramkę Jak malowidło na ścianie To sądzę, że wtedy dostrzeglibyśmy jego piękno I stalibyśmy, gapiąc się w zachwycie Śniłam o nim, Mógłby mnie wyleczyć z tego zimnego, zatrzymanego w zimie serca Z ciepłem, które byłoby w stanie stopić zamarznięte łzy Z wypalonymi powodami, by podążać dalej. Jeżeli idealna wiosna gdzieś w ogóle czeka Weź mnie tam, weź mnie tam, weź mnie tam, I powiedz, i skłam mi, że wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-499776.html
bardzo proszę o ocenkę ![]() z góry dziękuje _________________________ _________________________ ___ "potykamy się o próg swych marzeń, których nie spełni nawet Bóg, budujemy na swej drodze nowy mur potykamy się o próg doświadczeń, które stanowią życia grunt, uciekamy wierząc, że się spełni cud"
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
_____ wyglądamy jakby wisiał nad nami armagedon, ciemne myśli, to już racjonalizm. wojna wisi w powietrzu pomiędzy uderzeniami serce, a dotykiem dłoni.
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
"
stałam się najszczęśliwszą z kobiet, od kiedy ukryłeś mnie w swoich ramionach nawet sobie nie wyobrażasz ile rzeczy mówię Ci w myślach chciałabym zebyś mnie kochał, tak jak mnie nie kochasz. chciałabym CI wszystko wykrzyczeć, lelcz tak trudno mi przy Tobie szeptać dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. jak wiele trzeba powiedzieć, by nas usłyszano, gdy milczymy? odebrać komuś nadzieję, to największa krzywda, jaką można wyrządzić człowiekowi. nikt nam nie powiedział, kiedy mamy się pożegnać. "
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
22:22 - tak, ja Ciebie też.
naprawdę nie ma ludzi gorszych lub lepszych, są tacy którzy chcą Ci pomóc albo dopieprzyć. jeśli ciało A oddziałuje na ciało B, to ciało C się nie wpier.dala.
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
"Nie mówię, że dziś. Nie myślę, że jutro. Nie marzę, że kiedykolwiek." Tyle słów, które pozostają uwięzione w ustach i chociaż wrzeszczę na Ciebie milczeniem ty wydajesz się w ogóle tego nie zauważać. Wiem, że nie mam na to wpływu, wiem, że to moje serce, samo wybiera sobie króla, a rozum jedynie próbuję przekonać życie, żeby cierpienie rozliczyło mi na raty. Pytasz kiedy zauważyłam, że to nie to samo? Wtedy gdy nasze kolana zetknęły się ze sobą, a ty odskoczyłeś jak oparzony. Jak to możliwe, że ktoś o tak wielkim ciele może mieć takie małe serce? Zamiast odpowiedzieć "ja Ciebie też", zgarnęła ubrania z łóżka i wyszła. Codziennie rano przemierzam zaśnieżone ulice z determinacją w oczach. Może cię spotkam, może przypadkowo tobie też skończyła się nutella, a ty tak kochasz nutelle. |
|
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
Przy nim byłam szczęśliwa i to był błąd .
I pamiętaj kobieto nigdny nie ufaj facetowi . Zlałam ciebie tak jak ty kiedyś zlałeś mnie . Wracam do domu, powiedz światu ze wracam do domu !
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam: grise, smileandsweet14, agrr, ZakreconaNaMaxam,
niebanalnab( i śliczny avek taki pozytywny ), papergirl, xxgroszek07xx, caroline060 (i proszę o więcej) , bitter orange, parala 'Połóżmy się, zapomnijmy o wszystkim, niech świat kręci się jedynie wokół nas
Bądź świadkiem mojego życia Może po prostu nie jestem dla Ciebie, może nie jesteś dla mnie, może to pomyłka? I znów widze porblem tam, gdzie go nie ma, znów mam jakieś chore urojenia, znów nie śpię nocą i pragnę Ciebie Burdel w sercu i w głowie, ten cały nieogarnięty świat- moja rzeczywistość Będę ekscentryczną egoistką, zrobię wszystko na przekór, a Ty nadal będziesz we mnie zapatrzony Zabij to uczucie, które do mnie żywisz, tak chyba będzie nam łatwiej Moje życie całkowicie się zmieniło, nie jest dobrze, nie jest w porządku, nie mam ochoty dłużej stać w miejscu i czuć się tak cholernie bezradną, chcę rtuszyć i być przy Tobie, reszta nie ma jużbtakiego znaczenia'
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
Ej powiedz mi czemu tak jest ,że raz tak cholernie Ci zależy,a za chwilę jest Ci wszystko jedno ;(
Bo kiedyś wrócą te dreszcze, te miligramy szczęścia. Bo wiesz jak Ty ranisz .? Przykre. Patrzę na dziewczynę, której właśnie pęka serce. Na dodatek patrzę w lustro. Kiedyś wydawało mi się,że świat jest taki wielki... Dzisiaj mieści się w Twoich oczach... ![]() ![]() ![]() -I tak będzie lepiej zobaczysz. -Myślisz,że damy radę ? -Jestem pewna,że .. Że Ty tak .. ;(((
|
|
#855 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Bardzo spodobal mi sie ten watek. Takze chcialabym cos dodac od siebie, jesli oczywiscie mozna ![]() Pozdrawiam. - Nie kocham Cię-przeżyje. & Może nie wierzysz, ale gdy ona Cię zrani przyjdziesz właśnie do mnie. & Zawstydza mnie Twój widok, gdy idziesz z nią za rękę, a w mojej ręce jedynie torba z zakupami. & Z wolnością mi do twarzy. & Chciałabym znaleźć człowieka, który w końcu pobiegnie ze mną w deszcz, krzycząc małe co nie co. & Ze szminką w tle i gumą balonową w ustach.
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ___ Jesteś zapatrzonym w siebie nie idealnie idealnym palantem,
który przyjmuje te słowa z pokorą i uznaniem. Już dawno temu mnie straciłeś, jednak nie uznajesz tego za coś złego a ja nie czuję w tej kwestii zagrożenia. Tylko czasem się uśmiecham, gdy jesteś w pobliżu a ja chcę Ci zdrobić na złość moim udawanym szczęściem. Prawdziwa miłość to coś więcej niż sex i pocałunki. Liczy się także to coś po lewej stronie klatki piersiowej zwane sercem. |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
♥czy otulisz moją dłoń, gdy zapłaczę?
łamiesz moje serce od samego początku. upadam. bez Ciebie jestem niczym.
|
#858 |
|
Przyczajenie
|
Jego fizjonomia,jego ruch,jego głos,jego tętno... <3
Miłość to nic, nic z tego co oni mówią... -ZABIJĘ GO! -Więc zabij go i zamknij się już. Odwróciłam się... a tam znów był ON... Zwyczajnie rozkoszowałam się Jego dobrocią. Jest świetnym kucharzem,sympatycznym sluchaczem i dobrym psychologiem,ale nigdy nie był zbyt mocny w okazywaniu uczuć...
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
Nadrabiałam, nadrabiałam, nadrobiłam
I pookradałam Ona na niego wciąż się gniewała, któż to zrozumie kobiet. Był jak spadająca gwiazda, co zgasła bez uczuć. Gdy zły początek ma dobry koniec. Mogę bez Twojej winy doprowadzić się do ruiny xDD _________________________ _______
Edytowane przez Laawendaa Czas edycji: 2011-02-20 o 16:11 |
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie walczę ...
Już tylko czekam ... Teraz już wiem, że to był tylko sen ... Bo Ty nigdy przy mnie nie byłeś...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
mówią, ze jak się wypłaczesz to Ci przejdzie.
jedna WIELKA ściema! nie chcę się już więcej budzić, jeśli moje życie ma tak wyglądać. mogłam. tak, mogłam Ci to wszystko wykrzyczeć w twarz. zrobiłam błąd, że to wszystko było takie za delikatne.
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
' niegrzeczni z natury noszą kaptury '
Może nie zasługuje na to by mnie kochać.. bo cały czas widzisz sku,rwysyństwo w mych oczach. Już wiesz dlaczego nie chciałam z Tobą gadać.. konwersacja z taką osobą to dla mnie dramat! ![]()
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2011-02-20 o 17:45 |
|
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
.
dziękuję za pochwały!
kamisha,papergirl, abubee, Sabiiina- fajnie, że się pojawiłyście! ![]() ______ 'pamiętaj, każdy z nas jest coś wart alejki wspomnień tak mocno trzymałeś mnie za rękę jakbym miała zaraz uciec. Tak głęboko patrzałeś się w moje oczy jakbyś widział mnie pierwszy raz. Tak mocno przytulałeś się do mnie jakby nie było jutra Są powody do mruczenia.. Wszystko, co przeżywała i czego doświadczała, było nielogiczne, niewytłumaczalne, sprzeczne z całą jej wiedzą, ale przecież było. Dlaczego jesteśmy sumą tysiąca kłamstw?'
|
#864 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Martusssia, parala, dolorees, UpsentMinded, xxgroszek07xx, Sabiiina, your blue eyes ♥ bez opamiętania. okradam bez opamiętania ; * kontrastowa0 ;* ___________________ " I hear You breathing in. Another day begins.. Słyszę Twój wdech. Zaczyna się kolejny dzień.. Oh, is there wonder why I'm really feeling in the mood for love? Ach, skąd powód dla którego czuję się w nastroju do miłości? It's You I'm fighting for. Jesteś tym, za którego walczę. Know that You’ll always be deep in the heart of me. No matter where I am today You’ll always be a part of me. Wiedz że zawsze będziesz głęboko w moim sercu. Bez względu na to gdzie jestem dzisiaj, zawsze będziesz częścią mnie. "
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
ratatamm - pojawiam w każdym razie staram się jak najmocniej
- szepty zamkniete w czterech ścianach... obrazy zamknięte w ramach. kołysała się na huśtawce, pragnęła ucieczki. kochała go , i naiwnie wierzyła że wróci. szczypią oczy od łez zmieszanych z tuszem do rzęs. na moim ciele odbite są wspomnienia jego dłoni. nie pozwól mi spaść na samo dno. ..bo moje serce nalezy tylko do jednego meżczyzny którym jesteś Ty. - nie placz on i tak nie wróci. - wiem, ale ja ciągle mam nadzieje, znikomą ale mam. nadal trwam w tej chorej miłości. rozsypywałam się na kilkanaście kawałków, nadal nie potrafię się posklejać. trzymając twoją dłoń czułam się najszczęśliwsza. |
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
chcę być Twym niebem Sabiiina - wielka, cudowna
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
im jest dalej, tym bardziej mnie do Niego ciągnie.
spotkałam go i zgubiłam samotność. widzisz dzięki tobie wszystko zmienia się na lepsze. nie musisz dużo robić tylko bądź zawsze. to całkowicie wystarczy do mojego szczęścia. kochasz mnie, Romeo ?
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Moje zagubione serce szuka swego miejsca
Waląc mi w klatce daje znać Że istnieje, że czeka, że cierpi Przez to, że nie pozwalam mu kochać CIEBIE. Może to czas sprawił, że rany sie zagoiły. A może one nadal istnieją. Może to tylko emocje trochę osłabły, a ja spojrzałam inaczej na to wszystko. A być może to poprostu bezsilność. Nadszedł czas by postwaić znak równości między wolnością a samotnością. I nawet jeśli się wzajemnie przeklinamy To w myślach zawsze powtarzam "kocham". Tacy jesteśmy niby wspaniali, umiemy tylko na siebie wrzeszczeć i trzaskać drzwiami. A zamiast tego, powinniśmy pogodzić się z tym co bylo. Rozdrapujemy blizny jak małe dzieci, tylko po to , by sprawdzić czy nadal bolą. Tak. Bolą, czujesz? "Za każdym razem, gdy się z kimś rozstajesz, zostawiasz u tego kogoś kawałek swojej duszy... A ten ból...to jest brak tego kawałka. Boli, bo jest u kogoś innego. Ten kawałek kiedyś wróci, ale to trwa długo. Czasem widzę te kawałki na różnych ludziach jako takie małe niebieskie światełka. Kawałki dusz ludzi, którzy cię kiedyś kochali i już nie kochają. Wszyscy mamy na sobie takie światełka."
|
|
#869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idealny! zabieram na podpis. jestem na jego miłość.
obiecaj, że nigdy w nas nie zwątpisz. przysięgnij, że nie pozwolisz zwątpić mi. oddycham tlenem, a nie tobą. ale gdyby nie ty, oddychanie nie miałoby sensu. to jest czas na kolejny krok. pora powiedzieć 'kocham cię'. serce mi się topi na twój widok.
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAgel
'Chciałabym po prostu czasem zapomnieć o tym spojrzeniu, uśmiechu i o całym Tobie
Tak, tak, tak jak zwykle to samo, a ja nienawidzę rutyny Spojrzeniem pokazywałeś zbyt wiele Znów siedzę sama, znów czekam, aż napisze, znów cisza, znów się nie odzywa, chyba mam już dość Są takie dni, kiedy łyżeczka myli się z widelcem, a przez lecącą w radiu piosenkę wybucham płaczem, przypominają mi się te chwile spędzone z Tobą Na pytanie ' czy samotność jest Tobie obca?' odpowiadam zawsze ' ani troche' Wytłumacz mi tylko, po co było to wszystko? bo to jedyna rzecz, która dziś jest dla mnie niezrozumiała Nie chcę innych, bo nie są Tobą Szczerze? cieszę się, że ciągle uczę się na błędach, życie coraz częściej daje mi do zrozumienia, że nie należy ufać mężczyzną, nie są tego warci'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

-