Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 19:18   #2971
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

przed chwilą narzekałam ze mi sie nudzi i co??
mama przywiaozła mi chrześnice na tydzien
mała ma 7lat i jest taka jak jej matka ,a matki nie trawie,jest straszna, wszystko wie lepiej ,maskra
chyba wolałam siedziec sama a w dodatku małą jest chora,ma jakie leki i mam jej je podawac:mu r:
Stary 2011-02-20, 19:19   #2972
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

agnieszka_pe25
, nowy avatar To Twoje zwierzątko ?
dlugo w tej szkole siedziec musiałas ? Nie chcesz sobie jakiegoś papierka załatwić, który usprawiedliwałby po części choć nieobecność ?
tak, to moja walentynkowa helena

wiesz, zalatwilam sobie taki swistek od ginka, bede gadac z prodziekanem, ale sa wyklady na ktorych musze byc bo bez tego przedmiot nie do zaliczenia. a dzisiaj siedzialam od 8 do 14. ale wstac trzeba bylo o 6 a tz o 2giej w nocy jechala na lotnisko.
mam naprawde dosyc juz tego remontu, przeprowadzki itd,

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość

A wczoraj moj maly synus, przywalil sierpowym koledze z osiedla i zabral mu rowerek cos czuje, ze w szkole bede czesto wzywana
no wiesz, fajnie ze sobie radzi
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:26   #2973
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

no to agnieszko zazdroszczę takiego prezentu na walentynki

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:26   #2974
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
W takim razie będziemy musiały podzielić się tą wiedzą

Dziewczyny właśnie rozmawiałam z koleżanką, jej szwagierka urodziła w piątek w 32 t.c. przez cesarkę.
Dzidzia waży 1,9 chłopak i dostał 8 pkt. Sam oddycha ale niestety w inkubatorku.
Aż sie przeraziłam, ja jeszcze psychicznie gotowa nie jestem, nie mówić o wszystkich zakupach itp.
A lekarz powiedział że teraz to dużo kobiet rodzi przed teminem tak koło 35-36 tygodnia.
Boże to przecież niedługo !!! Wpadłam w panikę
hehe....
kochana czaasem tak jest, ze porody sa duzo wczesniej
trzeba byc dobrej mysli
Cytat:
wczoraj zamiast ciuszków kupiłam dzidzi
dwa smoki
http://allegro.pl/tommee-tippee-pure...457684283.html

cążki do pazurków
http://allegro.pl/bezpieczne-cazki-d...449383798.html

i taki aspirator Sposobało mi sie to, myslicie ze sie przyda ?
http://allegro.pl/chicco-zestaw-aspi...449404952.html

bo wszystko kupowałam w sklepie w ciemno.. po prostu na zasadzie aby cos kupić że na ciuszki mam szlaban no to cosik wybrac musiałam
sliczne zakupki
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Witam brzuchatki
Ja dzisiaj mam totalnego doła...znowu zasnęłam dopiero o 5 rano, mam już dośc takich nocy
Mała do tego tak malutko się rusza i do tego znowu tak strasznie nisko, czkawke wczoraj czułam w "bronchildzie"
Do tego wszystkiego cały czas czuję ucisk w prawym podżebrzu mimo że nie jem nic tłustego i słodkiego, a wczoraj wieczorem to już był taki ból, że nie mogłam zasnac - koszmar jakiś...
Dobra nie marudzę więcej i znikam.
kochana wspolczuje ci tych nocek

a malutka lezy glowka w dol skoro czujesz czkawke na bronchildzie
a w podzebrzu moze ona ma nozki i dlatego cie uiera co ??

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Wstawiam Wam zdj mojego brzuchola w 29 tc.
piekny

czesc slonca
ja od rana w rozjazdach
najpierw cmentarz
pozniej maz mnie zabral na rybke z grilla

a w miedzczasie wynikla propozycja jego siostry z mezem i chrzesniakiem i kuzynemby jechac do aquaparku oddalonego o 50 km od nas

wiec pojechalismy
wyplawilam sie
ledwo co wlazlamw stroj
za 2 tyg mamy jechc do Olesnicy ale to juz chyba ostatni rz bo juz pozniej w stroj nie wejde

no i spowortem wjerchalismy do kotlina
chlopcy na kotlety po kowalsku dlugosci 20 cm
a ja n nalesniki
boze paskudne byly
teraz zdycham, nieofbrze mi i zaluje, ze je jadlam:pro si:
Stary 2011-02-20, 19:27   #2975
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
no domyslam się, że wrocek i krk to te same stawki..
Trochę szaleństwem jest dać wg mnie za mieszkanie w bloku ok 400-500 tys Faktycznie mieszkania te są fajne (bo dookoła nasi najbliżsi znajomi nabyli takie mieszkanka, wiec oglądałam od "srodka") często jest to ładna okolica,sporo zieleni, monitoring, zamykane osiedla itd.. ale to kurcze ciągle blok...
Jakie to jest chamstwo, że młodzi ludzi chcący mieć własne 4 katy muszą na niemalże całe zycie uwiazać sobie kredyt Ciekawe czy nasze dzieciaczki będą miały lepiej...

A jakie były odczucia Twojego męża andziotku ?? Jak tak przeglądam ceny, to stan surowy zamknięty to wydatek ok 150-250 tys dla domku o powierzchni uzytkowej 100-150m2 (cena z tego co sie zorientowałam uzależniona od grubości bali, ale wiadomo ze lepiej grubsze, niz ciensze, bo to potem przekłada się na oszczędności w ogrzewaniu) Tu przykładowa chałupka na allegro znaleziona
http://allegro.pl/dom-drewniany-z-ba...466705131.html
[B]
jak jeszcze będziesz mieć swoje dzieciątko na świecie, to jeszcze bardziej będziecie chcieli mieć swój kąt zdala od miejskiego zgiełku i swój własny ogródek,
my tak poczuliśmy jak się Zosia urodziła,
dziadki tutaj mają swój dom i jak tu przyjeżdżamy to latem jest dla Zośki raj, cały dzień na podwórku, piaskownica, huśtawka, basen itp , pełno atrakcji, a w blokach to jednak trochę ograniczone jest ....
dlatego nam też marzy się mały domek
tutaj u dziadków w cenie mieszkania we wrocławiu (2-pokojowego) mamy dom ok 100m2, także myślimy też o powrocie w rodzinne strony ...

pamiętam, że mężul był ostro podjarany tymi domami , szukał opinii ludzi którzy w takich domach mieszkają, znalazł nawet firmę która stawia takie domy w naszym województwie, ceny ... koszty utrzymania ...
ale pewnie wszystko przeszło bez echa dlatego że to jednak mało popularne jest, nie wiadomo czy do końca sprawdza się w naszych realiach i czy to rzeczywiście wygląda tak różowo jak to wszyscy przedstawiają ....

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
a to wcale nie bylo trudne bo tz bardzo chetnie zajmuje sie Olkiem i chetnie by gdzies z nim wybywal gdyby tylko mogl, a rzadko kiedy czas pozwala na takie meskie wyprawy, a dla mnie to niezwykle ze nagle jestem sama w domu wzielam sobie kapiel, posiedzialam przed kompem i wlasnie dzwonili, ze juz wracaja, Olus podobno ledwo zywy, ale szczesliwy.
A wczoraj moj maly synus, przywalil sierpowym koledze z osiedla i zabral mu rowerek cos czuje, ze w szkole bede czesto wzywana
mój ma więcej czasu, ale zawsze jak gdzieś idziemy to razem
ciężko mu jest samemu coś zainicjować i jeszcze dać mi wolne popołudnie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:40   #2976
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
mała ma 7lat i jest taka jak jej matka ,a matki nie trawie,jest straszna, wszystko wie lepiej ,maskra
chyba wolałam siedziec sama a w dodatku małą jest chora,ma jakie leki i mam jej je podawac:mu r:
no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSPOŁC ZUJE !! Raany nieznosze takich zarozumialcow I nie ma szans, że wyniesie sie wczesniej ? O kurde

Agnieszka, ale prezencik !! Zazdroszczę !! Pogłaskaj Helenkę od cioci za uszkiem Duzo Ci siusia w domku ?

agus87, czy mowisz o Olesnicy niedaleko wrocławia? Bo jesli tak, to moj tata sie tam urodził
Ale zazdroszcze basenu ! Pan dr mi ostatnio mówił i wręcz polecał chodzenie na basen, podobno dobrze wpływa na dzidziusia a i na mamusie, bo ma troszkę ruchu. Zastanawiałam się własnie, jak wbiję sie w kostium, byłas w 1 czy 2 częściowym? Nie wzbudzałas duzego zainteresowania brzuszkiem ??

andziotku, my obecnie mieszkamy w domu (na piętrze, w domu teściow, z własną kuchnia, łazienką itp) i ogródek też mamy i na szczęscie do tabliczki Kraków 5 km więc mozna powiedzieć, ze mieszkam na wsi ale marzy mi się, całkowicie własny domek. Wspolne wejscie z tesciami... sama rozumiesz.....

Wiesz co, kolezanka z mojej wczesniejszej pracy, mieszka w takim domku kanadyjskim. Nawet byłam u niej na parapetówie i gdyby nie fakt, iż mi powiedziała, jaką metodą jest to dom wybudowany, to w życiu bym nie wpadła na to sama, gdyż dom otynkowany i wygląda jak "normalny"
Jutro ją zaczepię na gg i zrobię wywiad jak po 1,5 roku dom sie spisuje no i jak kształtują sie koszty utrzymania, bo to też wazne.. Jesli chcesz to dam Ci znac

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:41   #2977
principessina
Zakorzenienie

spice1985 ale brzunio, rosnie jak na drozdzach

ddaaiissyy a nie mozesz kupic samego ciasta lub blatu na pizze, to chyba lepsze niz taka cala mrozona? my wczoraj akurat bylismy w pizzerii neapolitanskiej, a pizza z Neapolu charakteryzuje sie tym, ze ciasto jest wysokie, ja taka najbardziej lubie, a jadlam zwykla margherite z mozzarella di bufala (ta mozzarella to tez typowa dla regionu Campania), no juz nie bede Ci tu apetytu robic, chociaz chetnie wymienilabym pizze za ogoraski kiszone
no u nas ciepelko, ale w tym tygodniu ma przyjsc ponoc znaczne ochlodzenie
Stary 2011-02-20, 19:48   #2978
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
tak bez zapowiedzi ????????
nie wyobrażam sobie czegoś takiego
i to jeszcze chorą do ciężarnej !!!!

Cytat:
andziotku, my obecnie mieszkamy w domu (na piętrze, w domu teściow, z własną kuchnia, łazienką itp) i ogródek też mamy i na szczęscie do tabliczki Kraków 5 km więc mozna powiedzieć, ze mieszkam na wsi ale marzy mi się, całkowicie własny domek. Wspolne wejscie z tesciami... sama rozumiesz.....

Wiesz co, kolezanka z mojej wczesniejszej pracy, mieszka w takim domku kanadyjskim. Nawet byłam u niej na parapetówie i gdyby nie fakt, iż mi powiedziała, jaką metodą jest to dom wybudowany, to w życiu bym nie wpadła na to sama, gdyż dom otynkowany i wygląda jak "normalny"
Jutro ją zaczepię na gg i zrobię wywiad jak po 1,5 roku dom sie spisuje no i jak kształtują sie koszty utrzymania, bo to też wazne.. Jesli chcesz to dam Ci znac
jasne że chce

Stary 2011-02-20, 19:50   #2979
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
spice1985 ale brzunio, rosnie jak na drozdzach

ddaaiissyy a nie mozesz kupic samego ciasta lub blatu na pizze, to chyba lepsze niz taka cala mrozona? my wczoraj akurat bylismy w pizzerii neapolitanskiej, a pizza z Neapolu charakteryzuje sie tym, ze ciasto jest wysokie, ja taka najbardziej lubie, a jadlam zwykla margherite z mozzarella di bufala (ta mozzarella to tez typowa dla regionu Campania), no juz nie bede Ci tu apetytu robic, chociaz chetnie wymienilabym pizze za ogoraski kiszone
no u nas ciepelko, ale w tym tygodniu ma przyjsc ponoc znaczne ochlodzenie
princi, mówisz i masz
Własnie przed chwilką kroiłam ogóry kiszone, do sałatki z tuńczyka Ehh szkoda, że net jeszcze nie daje możliwosci wymiany towarów Chętnie bym się z Tobą wymieniła
Sęk w tym, że małż na jakimś zebraniu a mnie nie chce się do sklepu, bo pisząc z Wami jeszcze bawię się w ocenianie wniochów :|
Ajj a smaka mi narobiłaś jedyne co nie przemawia do mnie to fakt, że ja kocham się w cieniutkich spodach
Princi, ochłodzenie u Ciebie to oznacza ile? Plus 5 będziecie mieć ? Pada czasem śnieg ??

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-20, 20:02   #2980
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

andziot moja mama była u nich na kawie i mała powiedziała ze chce do mnie przyjechac to ja spakowali i przywiezli, jak wrócili to sie zdziewiłam z jaka niespodzianka..... teraz mama pojdzie do pracy na cały dzien a ja bede musiała jej czas organizowac przez tydzień
cos mi sie zdaje ze ostatni raz do mnie przyjechała
Stary 2011-02-20, 20:02   #2981
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSPOŁC ZUJE !! Raany nieznosze takich zarozumialcow I nie ma szans, że wyniesie sie wczesniej ? O kurde

Agnieszka, ale prezencik !! Zazdroszczę !! Pogłaskaj Helenkę od cioci za uszkiem Duzo Ci siusia w domku ?

agus87, czy mowisz o Olesnicy niedaleko wrocławia? Bo jesli tak, to moj tata sie tam urodził
Ale zazdroszcze basenu ! Pan dr mi ostatnio mówił i wręcz polecał chodzenie na basen, podobno dobrze wpływa na dzidziusia a i na mamusie, bo ma troszkę ruchu. Zastanawiałam się własnie, jak wbiję sie w kostium, byłas w 1 czy 2 częściowym? Nie wzbudzałas duzego zainteresowania brzuszkiem ??

tak tak ta Olesnica

ja sobie w pazdzierniku kupilam nowy stroj kapielowy taka wieksza M,
ze na brzuszek bylo bardzo duzo miejsca
no i w tym moemncie to miejsce sie konczy
czyli za tydzien zaczynam 8 miesiac, wiec wytzrymalam przez 4 msc w tym stroju
oczywiscie jednoczesciowy stroj
chociaz widzialam babki w dwu

chodzilam na basen tak do 6 miesiaca 2 razy w tygodniu
gin tez powiedzial, ze moge, problemu nie ma
wiadomo moga zdarzyc sie infekcje
ale jialam raz

no a czy wzbudzam zainteresownie
hmmm
wzbudzam
niektorzy normalnie spojrza i nic
a niektorzy to patrza sie na ciebie jak na idiote
Stary 2011-02-20, 20:05   #2982
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

monika21121984, może, Twojej mami było niezręcznie odmówić ? Zresztą nie istotne, na pewno inteligencją nie popisała się matka dziewczynki !! Trzeba mieć tupet, jak Boga kocham... a do tego zero wyobrazni ! Co za pusta baba (przepraszam..)
Ja rozumiem, gdyby wcześniej zadzwoniła do Ciebie i zapytała o zgodę - a tak.. zostałas postawiona przed faktem dokonanym. Ręce opadają

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-20, 20:08   #2983
principessina
Zakorzenienie

ddaaiissyy Kochana technologia idzie do przodu, za niedlugo bedzie telepatia to bedziemy sobie zarelko tez przesylac

a nas cos z mezulkiem dzis naszlo i wpierw obejrzelismy nasz album ze slubu a teraz dvd

a zalicytywalam te oto kurteczke, jak podoba sie Wam, jescie moja wyrocznia
http://allegro.pl/kurteczka-marksspe...460329135.html
no juz nic wiecej nie kupuje, bo dzidzius szybko bedzie rosl, gdzie ja to bede trzymac
Stary 2011-02-20, 20:08   #2984
Paulizia
Wtajemniczenie

Zakochalam sie w tym domu z bali
JA CHCE TAKI DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W GORACH NAJLEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Stary 2011-02-20, 20:08   #2985
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

agus87 oo to wiecej pań w ciazy na basenie? musze wiec sobie sprawić 1 czesciowy, bo w 2 częściowym głupio mi paradować po basenie a na pewno chcę iść, bo odrobina ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziła (oczywiscie, jesli nie ma przeszkód)
To milusio spedziłas weekend Szkoda tylko, że naleśniki Ci nie podeszły ;/

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-20, 20:16   #2986
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agus87 oo to wiecej pań w ciazy na basenie? musze wiec sobie sprawić 1 czesciowy, bo w 2 częściowym głupio mi paradować po basenie a na pewno chcę iść, bo odrobina ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziła (oczywiscie, jesli nie ma przeszkód)
powiem ci kochana, ze zalezy
bo jak czasem ide tu do siebie n basen to nawet 3 na raz w ciagu godziny sie ciezarne przewina

w aquaparku tez sie zdrzy, ze jest wiecej
ale dzisiaj nie widzialam w zadnej poza mna
ale bylam w malutkiej miescince, jarocinie

taa milusi weekend, ale bardzo meczacy
Stary 2011-02-20, 20:17   #2987
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
a zalicytywalam te oto kurteczke, jak podoba sie Wam, jescie moja wyrocznia
http://allegro.pl/kurteczka-marksspe...460329135.html
no juz nic wiecej nie kupuje, bo dzidzius szybko bedzie rosl, gdzie ja to bede trzymac
fajna, tylko akurat na lato wyjdzie, nie za ciepła ?????????

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Stary 2011-02-20, 20:17   #2988
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

princi, powiem tyle, ciesz się, ze nie bede miała syneczka Bo walczyłabym z Tobą o tą aukcje !! Sliczny zestaw a ciuchy Tommiego uwielbiam ! Własnie, czemu gabryska moja jeszcze nie ma nic od niego Dzieki za przypominajkę

Rewelacyjny ten zestaw ! Trzymam kciuki abyś wygrała tą aukcję

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Paulizia, naprawdę Ci sie podoba? Bardzo się cieszę, mnie własnie też podobają się domki w tym stylu. Niestety w górach nie mieszkam, więc jesli przyszłoby co do czego to domek chyba byśmy otynkowali. Jutro pani z banku może sprowadzić nas na ziemię i marzenia prysną Na 17.oo jesteśmy umówieni zrobić rozeznanie ile trza by płacić miesiecznie za jakies 400tys krechy

Jak Ci w Polsce ????? Powiedz mi, Ty płaciłas 13zł za szklankę soku (czy za litr)?? Toć to cena z kosmosu jesli szklanka. Tesknisz za meżulkiem...

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-20, 20:19   #2989
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

no wlasnie zakumala o co chodzi z sikaniem, oczywiscie za odpowiednia nagrode. dzieki, poglaskam na pewno

Cytat:
dziewczyny chcialam isc na basen i sie zdziwilam jak sie nie wbilam w ogromny stroj jednoczesciowy. bo jak sie material naciagal na brzuchu to miseczki wypadaly pod biustem. dluuuugo szukalam w czym sie mozna wykapac zeby nie wyrosnac z tego do konca ciazy i wymyslilam taki top z miseczkami i majtaski.
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:29   #2990
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dziewczynki dzięki za słowa pocieszenia
Anula oby więcej już takie plamienia się nie pojawiały
Gusia te kłucia to na pewno normalne, mi też gin powiedział, że jestem szczupła i ciąża będzie bolec (no i boli )

A co do domków kanadyjskich JESTEM NA TAK Jeżeli będziemy się budowac to tylko w taki sposób, przede wszystkim wybudowanie takiego domu to o połowę mniejsze koszty, a druga rzecz, że naprawdę są ekonomiczne. Ogrzanie takiego domu zimą to naprawdę niskie koszty. Swego czasu dużo czytałam o kanadyjkach, na pewno spotkacie się z opinią, że te domy to nie na nasze warunki, ale wystarczy pomyślec, że są stawiane w Kanadzie i Norwegii gdzie klimat jest ostrzejszy. Piszą też, że taki dom wystarczy na maks. 50 lat - a to też nieprawda, bo jeżeli będzie postawiony z naprawdę dobrego zaimpregnowanego drewna to wytrzyma dużo dłużej
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:36   #2991
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

cześć Dziewczonka : Jak Twoje samopoczucie? Kojarzę, ze pisałaś ostatnio, iż znów dopadły Cie problemy ze spaniem i z kołataniem serduszka. Czy już lepsiejsze samopoczucie ? Mam nadzieję, że to tylko taka chwilowa niemoc była...

O fajnie słyszeć takie opinie o kanadyjkach od kogoś, kto już co nie co wie Czyli, Ty jesteś na tak? No roznica w cenie faktycznie duża a dwa, czas !
Mówisz, że nawet w Norwegi je budują? To nasza Anula, może sie wypowiedzieć cosik na ten temat, moze słyszała coś.

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-20, 20:43   #2992
principessina
Zakorzenienie

andziot ta kurteczka nie jest ciepla, tylko taka na watolince, wiesz ja juz ja zaloze malemu po wyjsciu ze szpitala, podwine rekawki, a pozniej bede miec na chlodniesze wieczory, noz widelec gdziec na polnoc pojedziemy

ddaaiissyy dla dziewczynek to jest tyle rzeczy, sukieneczki, spodniczki, pierdziolki, jednak baba to baba
Stary 2011-02-20, 20:57   #2993
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć Dziewczonka : Jak Twoje samopoczucie? Kojarzę, ze pisałaś ostatnio, iż znów dopadły Cie problemy ze spaniem i z kołataniem serduszka. Czy już lepsiejsze samopoczucie ? Mam nadzieję, że to tylko taka chwilowa niemoc była...

O fajnie słyszeć takie opinie o kanadyjkach od kogoś, kto już co nie co wie Czyli, Ty jesteś na tak? No roznica w cenie faktycznie duża a dwa, czas !
Mówisz, że nawet w Norwegi je budują? To nasza Anula, może sie wypowiedzieć cosik na ten temat, moze słyszała coś.
Kochana z serduchem ok, mam nadzieję, że dzisiaj już będę spac normalnie Nie wiem co ta ciąża robi z człowiekiem, a jak pomyślę, że może byc jeszcze gorzej to brrr....No własnie czas też jest niezły, w 3 miesiące moga taka kanadyjke postawic , nasza Anulka architekt to może się wypowie (i nam ten pomysł wybije z głowy hihi )
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:36   #2994
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Już miałam odpisywać, ale zaczęłam oglądać film i mnie wciągnęło

Eve, coś musiałaś pomylić, bo ja nie znam Konrada, o którym mówisz. Może jakiś błąd fejsika?

Tak sobie podpatruję Wasze zakupy i widzę, że Ikea górą I w sumie dobrze, ceny przystępne, fajne rzeczy

Co do baldachimu, to u Igusi prezentuje się super! Ciekawe, jak będzie u nas, bo łóżeczko będzie stało w rogu, więc baldachim pewnie powiesimy tak, że będzie nad 3 ścianami łóżeczka - długą i 2 krótkimi, a dostęp do Hanutki będzie tylko z jednej strony. No nie wiem. Zobaczymy potem. Jeszcze jest czas

Dziś taka zimnica, ale zaliczyłam super spacer, godzina szybkiego marszu w skrzypiącym śniegu Choróbsko chyba odpuściło, wczoraj się kurowałam, a na noc zrobiłam sobie herbatkę Gripowita i jakoś pomogło. Rano, jak nówka sztunia byłam

Dobra, zahaczę o prysznic i może polatam po wizażu

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:40   #2995
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

Już miałam odpisywać, ale zaczęłam oglądać film i mnie wciągnęło

Eve, coś musiałaś pomylić, bo ja nie znam Konrada, o którym mówisz. Może jakiś błąd fejsika?

Tak sobie podpatruję Wasze zakupy i widzę, że Ikea górą I w sumie dobrze, ceny przystępne, fajne rzeczy

Co do baldachimu, to u Igusi prezentuje się super! Ciekawe, jak będzie u nas, bo łóżeczko będzie stało w rogu, więc baldachim pewnie powiesimy tak, że będzie nad 3 ścianami łóżeczka - długą i 2 krótkimi, a dostęp do Hanutki będzie tylko z jednej strony. No nie wiem. Zobaczymy potem. Jeszcze jest czas

Dziś taka zimnica, ale zaliczyłam super spacer, godzina szybkiego marszu w skrzypiącym śniegu Choróbsko chyba odpuściło, wczoraj się kurowałam, a na noc zrobiłam sobie herbatkę Gripowita i jakoś pomogło. Rano, jak nówka sztunia byłam

Dobra, zahaczę o prysznic i może polatam po wizażu
Stary 2011-02-20, 21:42   #2996
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aguś, właśnie doczytałam, co pisałaś wcześniej Normalnie pięknie się zsynchronizowałyśmy z bezsennością w nocy

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:43   #2997
andziot
Zakorzenienie

ja właśnie pożarłam hamburgera (swojego i część mężula)

Stary 2011-02-20, 21:49   #2998
moniqac
Zadomowienie

andziot - ja bym chętnie wszamała hamburera nie mogę znaleść sobie dzisiaj smaku i tylko bym jadła i jadł... ych.

daisy - Kochana TY mi powiedz - Xerial 10 jest bezpieczny w ciąży? bo ja się już pogubiłąm.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 22:10   #2999
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
andziot - ja bym chętnie wszamała hamburera nie mogę znaleść sobie dzisiaj smaku i tylko bym jadła i jadł... ych.

daisy - Kochana TY mi powiedz - Xerial 10 jest bezpieczny w ciąży? bo ja się już pogubiłąm.
Monia, balsam do ciała SVR Xerial stosuje juz ok 3 lat non stop (również w trakcie ciąży), natomiast peeling SVR Xerial Gommant do ciała użytkuję ok roku, także cały czas podczas ciazy. Nie wydaje mi się, że mogą być te produkty szkodliwe, z uwagi na fakt, że nie posiadają one w składzie jakichś podejrzanych, udziwnionych składnków... Z moją dzidzią dzięki Boziu wszystko w porzo, wiec xerial jej nie zaszkodził
Tak samo wcześniej któras dziewczyna pytała o kosmetyki Tołpy (moria?) Jadę na nich cały czas i też nic sie nie dzieje
(Pewnie dziwne, ze tyle na raz używam, ale na każdą część ciała smaruje się czymś innym )

Po raz pierwszy w życiu uczulił mnie krem..... i to Biodermy, wiec też apteczny.. nie wiem czy to zasługa ciąży czy składników - tak więc ostrzegam przed nim

http://allegro.pl/bioderma-matrician...436598441.html

niby hipoalergiczny i do skóry wrażliwej.. ale nie wiem. Pojawiła mi się na buzi taka drobniutka kaszka. Odstawiłam i po ok tygodniu znikneła.
Zacznę teraz jeszcze raz smarować i przekonam się czy to jego zasługa czy nie bo troszkę żal mi go wywalić..

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-20, 22:14   #3000
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

mała spi narazie nie dała sie mocno we znaki,zobaczymy co bedzie jutro,jak ja jej czas zorganizuje???????
mój mezulo wrocił zmeczony,juz jest nakarmiony wykapany i tez w łózeczku- czeka na mnie
to do jutra

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

andziot ja wczoraj i dzisiaj smażyłam sobie frytki bo taka mnie naszła chęc jestes rozgrzeszona co do tych hamburgerów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości