|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Tak, ale kiepsko się czuć potem ociężałym Dobrze,że nie wpadłam na pomysł pożarcia naleśników na słono (takich normalnych... żółty ser, szyneczka...)Cytat:
![]() Robiłam dzisiaj placuszki cynamonowe i wyszły takie sobie. Niestety, znów mój talent kulinarny się objawił
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie nie myślę o kolacji bo dopiero zjadłam obiad a dokładnie pieczonego łososia
|
#1893 |
|
Rozeznanie
|
ta zaprawa z Lidla jest za***ista!
Czesto jak chce mi sie czegos slodkiego to wypijam z woda mineralna mmmm uwielbiam! a co na kolacje?? tez główkuję...hehhe chyba zrobie sałatkę z pomidorka... bo jakos mnie tak naszło...Pomidorek, cebulka i odrobina jogurtu naturalnego wszytsko wymieszac i zajadac mmm mniam!I wiecie co?? Brakuje mi sera, tak jak nigdy jakos specjalnie za nim nie przepadalam (oprocz plesniowego bo ten uwielbiam) tak teraz mi brakuje... ![]() ale nie dam sie nie nie nie I NIE! Jeszcze tylko 4 kiloski i osiagne I cel i zobacze 7 z przodu...chyba od conajmniej 7 lat nie widzialam takiej cyferki wchodzac na wage!
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-02-22 o 17:41 |
|
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
Nadii mi tez pasuje to cos z lidla
galaretka cudna mi wyszla wcale sie nie chwale :Pa na kolacje sobie zrobie jajecznice lub sprobuje nalesniki zrobic albo jaki serek... jutro warzywka ![]() i chyba mielone kupie bo mam ochote :P macie jakies dobre wyprobowane przepisy na ciasta?
|
#1895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Przy okazji pozdrawiam dukanki z tego forum , bardzo mi bliskie (przeczytane 167 stron II części i chyba 54 strony części obecnej).
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak robisz mielone? bo małż ma ochotę a nie wiem jak zrobić
|
|
#1897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biore mielone jakie kto lubi, daje jajeczko, sol, pieprz, cebulki troche, jakas zieleninke jesli mam (pietruszka, koperek badz szczypiorek) daje troche otrab zmielonych tak zamiast bulki i zeby sie skleilo, merdam w misce i na rozgrzana teflonowa patelke ![]() a w wersji nie dukanowej namoczona bulke zamiast otrebow i na paelke z olejem :P az mi sie jesc zachcialo -trzeba zapic woda
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
małż razem ze mną od wczoraj dzięki
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
No i znowu szamie...
Rzodkieweczki...
|
|
#1900 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
to fajnie masz,ze on tez duka
ja swojemu musze oddzielne jedzenie szykowac jak jest u mnie :Pmmmmmmmmmm rzodkieweczki.. ja jutro sobie zjem tiru riru :Ppopolka jaka prace? bo nie kojarze. bedzie dobrze nie stresuj sie bo nie warto...ja juz o egzaminie czwartkowym mysle :/ :[ chce juz byc po i z wpisem w reku :P
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatwiej mi bo nawzajem się wspieramy no i jedne jedzenie trzeba gotować
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ciekawe jakie pytania usłysze ![]() aa egzamin zdasz śpiewająco
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
dzieki Kochane jestescie
![]() musze zdac innego wyjscia nie mam;p wkocnu chce w terminie te studia skonczyc :P pewnie trudnych pytan nie bedzie tylko czy umiesz obslugiwac kase fiskalna, jakies tam marki papierosow czy cos ;p nie dawac na kreche :P i byc milym dla klientow wiecej nie przychodzi mi do glowy ![]() to ja tez bede trzymac
|
#1906 | |
|
Szara Eminencja
|
Zjadłam 3 faszerowane papryki
I ciągle moge coś jeść, jeść, jeść... Cytat:
![]() U mnie w mieście ma powstać 22 miejsca pracy w sądzie rej.. Tyle, że uwaga cytuje wycinek z gazety : "Żeby wziąć udział w przetargu trzeba wpłacić wadium w wysokości 50 zł za każde stanowisko, o które się ubiegamy. Jednym z kryteriów przyjęcia będzie najniższa zaoferowana cena, czyli pensja. Oprócz tego liczyć się będzie doświadczenie zawodowe '' Nie wiem czy smiać się czy płakać? |
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle co ja zrobiłam
Bo dzisiaj robiłam placuszki cynamonowe. Jakoś mi średnio smakowały w ogóle cynamonu nie było czuć to je przecięłam, dałam do środka szyneczki i wsadziłam do mikrofali
|
#1908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też tak robię kotleciki,ale jeszcze duszę je trochę na wodzie Pyszne i leciutkie,a wcześniej mielone wydawały mi się takie TŁUSTE i nigdy nie jadłam ![]() A tak poza tym to dawno nie pisałam (brak czasu i chęci do życia po STUDNIÓWCE-wytańczyłam sie jak nigdy,a zakwasy mam do dzisiaj )Oczywiście,jak zapowiadałam-GRZESZYŁAM Ale starałam się jak najmniej (rosół wypiłam bez kluseczków,ciepłe danie to było mięsko pieczone (więc ok),ale zjadłam do tego troche ziemniaków,bo nie było zbytnio dobre i dalej wcinałam sałatki ,wędlinkę samą i paluszki drobiowe (niestety w panierce) No i miłam vodkę... Dzisiaj zrobiłam ogromne zakupy w TESCO Pisałyście kiedyś o paluszkach surimi... Kupiłam,nawet dobre,ale lepsze będzie w sałatce (poczekam do PW - za 5 dni) Dzisiaj pierwszy raz robiłam leniwe-PYCHOTA Tego mi brakowało A wczoraj galaretka na herbatce - też super ![]() Postaram się częściej do was zaglądać,ale mam urwanie głowy po prostu... I chyba nie dam rady nadrobić was,bo żeście się rozpisały jak nie wiem Ale tęskniłam za wami Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2011-02-22 o 19:09 |
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ja też się zastanawiam co zjeść na kolację. Na obiadek miałam pysznego grilowanego łososia, a teraz mam pod reką tylko makrelę. Niby nie powinno się jeść na noc wędzonej makreli, ale niestety jestem w pracy i nie mam innego wyjścia :P
wszamam ją całą :P
|
#1911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czemu nie wolno na noc? Ja to chyba mam chęć na jajecznicę z wędzonym łososiem... Ale to potem,bo dopiero zjadłam leniwe
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nadrabiania jak zwykle
Byłam z Tż i naszym szczeniakiem na prześwietleniu Wstąpiłam do biedronki po jogurty i dziś były serki wiejskie light
|
#1913 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
rano w pracy nie miałam internetu, a pózniej to juz musiałam się wziąść za pracę więc dopiero teraz do Was zaglądam - oczywiście dałam radę nadrobić, na obiadek zjadłam roladkę drobiową z ogóreczkiem, cebulką i pieczarkami w sosie curry, ale było mi mało to zrobiłam jeszcz pizze - teraz już sobie pojadłam Cytat:
ale wydawało mi się że coraz gorzej po nich funkcjonuję, tyję, i mam dziwne nastroje plus spadło libido..., zrezygnowałam i nie miałam pojęcia czym się zabezpieczać, próbowałam krążek nuva ring ale czułam taki dyskomfort że meksyk, po porodzie stosowałam przez rok zastrzyki - powiem Wam rewelacja raz na trzy miesiące, brak @, super, ale znów spadek libido, nastroje depresyjne że sam lekarz zabronił mi je stosować, , i przeszłam na plastry - bo na wkładkę nie mogłam się zdecydować, i jestem zadowolona, nie muszę pamiętać o nim codziennie tylko raz na tydzień, libido w normie, nie obciążają wątroby, no i skuteczne są ![]() Cytat:
Cytat:
ja już długo na tej diecie - ale teraz mam mnóstwo pozytywnej energii i chęci do życia- czego i Wam życzę kochane - mimo że mam chwilowy zastój.... a myslę że jeszcze lepiej będzie jak będzie już wiosna Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja na kolacje sobie nalesniki zrobilam...ale mi nei wyszly i przypominaja bardziej omleta niz nalesnika
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za duże wymagania chyba już dawno kogoś nowego nie mieliśmy ![]() edit: Mroziq tak patrzę i mamy taką samą ilość kg do zrzucenia tzn Ty miałaś bo już schudłaś, tyle, że ja 3 cm niższa. Pewnie mamy podobną figurę
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2011-02-22 o 19:49 |
|
|
|
|
#1917 |
|
Rozeznanie
|
Tak sie zastanawiam:
Czy tej zaprawy z Lidla mozna ile sie chce?? Bo ja dzisiaj chyba przebiłam wszystkich pod wzgledem spozycia tegoż chemicznego dodatku... hehe
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzę właśnie Ja sama nie wiem,czy też niższa nie jestem... Zawsze było 165,a ostatnio mierzyłam się u pani pielegniarki a tutaj 163 Ale pięlęgniarka: niska,przygłucha,pomalowa ne włosy na rudo i okulary z denek od słoików Więc nie wiem,czy wierzyć w to |
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
ale narobiłyście mi ochotę na wędzoną rybkę
poleciałam do sklepu i kupiłam dorsza wędzonego i jakiegoś zawijanego śledzia - pycha... A POSZŁAM DO SKLEPU BO SKOŃCZYŁ SIĘ PŁYN DO NACZYŃ A NACZYNIA JUŻ KRZYCZAŁY ZE ZLEWU |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam się sama mierzę to czyli teraz zupełnie mamy podobnie, kurde tylko kiedy ja będę ważyć te nawet 63 kg ![]() ja to jestem w gorącej wodzie kąpana, już bym chciała ważyć mniej
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

.

znowu sie bede stresować
ja jutro sobie zjem 

I ciągle moge coś jeść, jeść, jeść...
a mam problemy z cera bo to rodzaj tradzikowej no i chlopak czeka i czeka;p a na ciaze tez nie jestem gotowa apropo prezerwatyw a wy jak zdecydowaliscie ?? jezeli mozna zapytac..