|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
biore otreby zmielone, troche proszku do pieczenia, odrobine kakao, jajko, troche mleka, mieszam, do miseczki i do mikrofali u mnie niecale 3 min sie kreci
|
#2192 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
A wzrost to pewnie tylko woda...i szybko pójdzie w nie pamięć ![]() Trzymam kciuki za Twój egzamin i wierzę ze jednak Cię dopuszczą ![]() Powodzenia! ![]() Ojjj jakbym miała tak ową to pewnie fruwałabym pod niebiosy...i wstawała bym skoro świt! ja chce do pracy... ![]() No i dzien dobry Kochana, miłego dnia!
|
|
|
#2193 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki Cytat:
![]() Ty sie nie lam wazne , ze Ty rezultaty widzisz - gratuluje zmiany stylu Cytat:
No nie tak od rana o nutellce nie masz SERCA Hej jedyyna
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Zgłaszam wszem i wobec że komunikacja miejska jest do dupki!
nie dość ze sie spoznia! to nie grzeja! no żesz cholera jasna do czego to dochodzi żebym w drodze do pracy zamarzła na sopel! i WYGLADALA jak Bulinek pod taka warstwa ubran rajstopy, getry,spodnie skarpetki, kozaki nic nie dały! za co ja płace?:P a kanary bezlitośnie mandaty wypisuja! nakopie im kiedys w ich 4 litery! ta zniewaga krwi wymaga! i uj wielki kartofelki ![]() zimno jest okrutnie! radze sie bardzo ciepło ubrać jesli macie zamiar gdzies wychodzic ![]() A W dodatek dla ciekawostki dodam że wygaslo mi w piecu i jak sie obudziłam to mi para z ust leciała :P swietne warunki! hahaha:P moze powinnam zostac morsem ![]() tak tak idzie kryzys i ja juz mam sie przystosowac do spartanskiego zycia na to wyglada ![]() W ogole to Gratulejszyn spadkow ja sie dopiero dowiem ile waze 1 marca :P czyli ponad miesiac bez wazenia a jak bedzie wiecej niz powinno to nie recze za siebie ! :Psila mnie nikt nie zatrzyma ! przejade sie do Pierra i powiem co mysle hahahaha :P w zielonym gaju ptaszki spiewaja w zielonym gaju pod jaworem lalala <MARYSIA ODPLYWA wielkim statkiem w rejony gdzie wieczna wiosna> :P
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2196 |
|
Rozeznanie
|
Zawiozłam, a przy okazji do 10 innych miejsc tez zlozylam dokumenty i co?? no i dupa...narazie cisza...czekam
![]() składam już wszedzie gdzie sie da...jestem zdania że zadna praca nie hanbi...tym bardziej wole miec prace niz byc wykształconą bezrobotna ;/
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-02-24 o 08:47 |
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
jedyyna ja dzisiaj mala zawozilam do szkoly bo u nas - 10 szkoda mi jej bylo , zeby na przystanku marzla . Szyby to chyba z 5 min. skrobalam
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() Troche sie boje czy cos znajde ale ........nic nie pomoze trzeba byc dobrej mysli
|
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pracowałaś gdzieś wcześniej??
|
|
#2199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojj jestem dobrej mysli ale nie wiem coraz bardziej sie zniechecam, przeciez to jest chore zeby nie mozna bylo znalezc pracy!przez tyle czasu...porazka jestem zla i tyle...A co do mrozu u nas -15 masakra !---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Oczywiscie... Pracowałam w supermarkecie, w przychodni lekarskiej, w warsztatach terapii zajeciowej ( terapeuta zajeciowy), myjna somochodowa...
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
HEj Dukanki ..
ja umieram dostalam wczoraj @ i myslalam ze sie wykrwawie ...kapalo ze mnie i chlupalo...moj maz juz spanikowal i chcial mnie zawsiesc do szpitala...ale okladalam sobie brzusio zimnymi okladami i przeszlo ...no i nie wstawalam przez pare godzin....niewiem czy to przez dietke?? mialam okres mocny ..ale wczoraj to litry stracilam...nic oczywiscie nie schudlam juz przez 3 tygodnie a przed @ to przytylam jeszcze 1 kg... Tez tak mialyscie??Mezus juz kazal mi ta "glupia diete zaprzestac""?? doradcie mi laseczki bylo71 jest 65 kg od 04.01 dukam ![]() RAzem - 6 kg a bylo -7 |
|
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to pewnie niedługo zaczną się odzywać Wraz z wiosną![]() nie będziesz wiedziała sama co masz wybrać:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :
|
|
#2202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wierze tez w to ze te ktore stosuja sie dokladnie do dukania wszystko po zakonczeniu dietkowania bedzie jak trzeba wkoncu pozostana nawyki zywieniowe hehe
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek u mnie dziś spadek o 0.2 kg niby nie dużo ale cieszy jak cholera
|
#2204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może spróbuj staż zawodowy z urzedu pracy ?? teraz płacą ponad 900zł najlepiej w jakieś świetlicy środowiskowej bo to 4h dziennie
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po stazu pracodawca musi Cię chyba zatrudnić. nie? Więc też nie chcą. Nadia znajdzie sobie normalną pracę, razem z wiosną. Ja to wiem, a urząd pracy to badziewie.
|
|
#2207 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
superowo extra :P oby więcej było :P
|
|
#2209 |
|
Rozeznanie
|
kobitki z WRocławia widzialyscie jaki kuponik na gruponie jest do fryzjera za 49 zł :P az sobie kupiłam
hehe
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
klaski :Cytat:
|
|
|
#2211 |
|
BAN stały
|
gratuluje wszystkim spadków a zziębniętych przytuulam cieplutko ![]() dziewczynki tez macie tak że jak wstajecie z łózka kreci sie w głowie i ciemno sie robi przed oczami takie ciemki jakby?
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co oni maja kase własnie od nowego roku na takie sprawy nie musisz byc na stazu do konca wystarczy ze w miedzy czasie znajdziesz prace na umowe i juz zrywasz staz. A zawsze to jakas kasa. Ja bylam 6miesiecy w Szkole Specjalnej. Praca cięzka ale fajna mi sie podoba duzo mnie nauczyla a z ta umowa po stazu ze musza Cie zatrudnic tez cos slyszalam---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
ja tak mam ale to jak z pracy wyjde o 3.30 a o 6 mały mnie budzi to jestem przemęczona, bo poźniej cały dzień na nogach.
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadiia co to znaczy kankretnego - w jakim zawodzie szukasz pracy
|
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia a skąd Ty jesteś??
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- mi się marzy praca w OSrodku Wychowawczym albo w Areszcie śledczym ale dałabym im popalić heheheh
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam swoja wymarzona prace a nawet 2 Jedna od 4 lat a druga od 2 . Teraz niestety obie zostawie i bede szukac w innym miescie ![]() Dostalam swietne referencje , ale czy to wystarczy ........... ....... ...tak czy inaczej TRZEBA BYC DOBREJ MYSLI
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-02-24 o 10:14 |
|
|
|
|
#2216 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy ktoraś z was na diecie kontroluje poziom cukru we krwi? Martwi mnie bo na czczo miałam 114 (granica do 120). Wypiłam tylko 2 szklanki wody... Trochę mnie to niepokoi, bo przy tej diecie nie powinnam mieć cukru w górnej granicy (przynajmniej tak mi się zdaje...).
|
#2217 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dukanki
U mnie na wadze jeden wielki zastój, 89,2 i koniec Jutro planowo powinnam @ dostać i mam nadzieję, że to już zastój okresowy a nie dukanowy Cytat:
|
|
#2218 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek kachaniutke
![]() Ja przed chwilą wstałam, popijam kawke i zaraz zabieram się do roboty W sobote mam urodziny, przyjdą goście więc muszę upiec placki. Najpierw upieke keks, później jakiś z ciepłymi lodami(przepraszam, że o tym mówie). Mam nadzieje, że w sobote nic mnie nie pokusi i nie zjem tych wszystkich pyszności
|
#2219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wspominam ten czas bardzo pozytywnie ale z tym zatrudnieniem po zakonczeniu to tak roznie bywa...niestety zazwyczaj wyglada to tak ze umowa wygasa i pracodawca nie ma obowiazku przedłużania.Wiesz co napisałam konkretnego ponieważ miałam na myśli umowe o prace lub cokolwiek innego bardziej wiążacego niż staż...aczkolwiek nie twierdze ze to nie jest dobra alternatywa na jakis czas a w tym czasie mozna właśnie szukac tych konkretow...(jestem w takiej sytuacji ze chyba wezme kazda prace jaka mi zaproponuja) Najchetniej chcialabym pracowac w swoim zawodzie ale coz rynek pracy jest dosyc przesycony. Kiedys juz pisalam ze jestem z wyksztalcenia pedagogiem (edukacja zdrowotna z rehabilitacja), mialam okazje popracowac z osobami niepelnosprawnymi, praca czasem dosyc ciezka ale mnie przynosila mnostwo radosci i niestety kiedy musialam odejsc bo bylam tam jedynie na zastepstwie to pozegnaniom i łzom nie bylo konca strasznie mi zal...bo to byla praca moich marzen...
|
|
|
#2220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja pytałam skad jesteś?? wiesz co jest takie cos w opiece społecznej na zasadzie pielegniarki tyle ze ja nie wiem jak to sie nazywa ale Ci juz wyjasniam ![]() bierzesz sobie np niepełnosprawne dziecko pod opieke (z Twoim wykształceniem jak najbardziej) i masz np 6h dziennie zajmowac sie nim wybrac do szkoly odebrac je pomoc w domu pod nieobecnosc rodzicow. I zatrudnia Cie opieka na umowe zlecenie niestety. Rodzice rozliczaja Cie z godzin musisz ich miec iles tam tygodniowo.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

pa 
do pracy spiochy :P 
Ja to nawet 2 dni przed @ miewam zastoje 
od poniedziałku zaczęłam nowy semestr, po 3 tygodniach ferii i dukania więc spadek w tym czasie był ale nikt nic nie zauważył a kurczaki kawałek czasu się z nimi nie widziałam 

zeby nie mozna bylo znalezc pracy!

klaski :

Jutro planowo powinnam @ dostać i mam nadzieję, że to już zastój okresowy a nie dukanowy