Przyczajone Mamy Wizażowe :) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 17:35   #1141
mamz
Zadomowienie

Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)

Dziewczyny oglądacie jakieś seriale?
mamz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 17:53   #1142
Farahh
Rozeznanie

mamz ja oglądam M jak Miłość Czasami Na Wspólnej

Farahh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 18:06   #1143
ciaputka01
Raczkowanie

U mnie też M jak miłość i Na wspólnej, ale oba seriale oglądam jak mi się akurat przypomni, natomiast moja teściowa z zegarkiem w ręku czeka aż się zaczną
ciaputka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 18:14   #1144
mamz
Zadomowienie

Ja nigdy nie byłam miłośniczką seriali zwłaszcza tych które mają po tysiąc kilka odcinków. Lubiłam za to Brzydulę i Majkę, a odkąd siedzę z małą całymi dniami, to oglądam czasami Pierwszą Miłość, no i nie mówiąc o tym, że czasem lubię popatrzeć na Kiepskich choć to już chyba obciach na całego
Stary 2011-02-24, 19:57   #1145
karolinaP103
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamz Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie byłam miłośniczką seriali zwłaszcza tych które mają po tysiąc kilka odcinków. Lubiłam za to Brzydulę i Majkę, a odkąd siedzę z małą całymi dniami, to oglądam czasami Pierwszą Miłość, no i nie mówiąc o tym, że czasem lubię popatrzeć na Kiepskich choć to już chyba obciach na całego
Dlaczego obciach? Czasami trzeba pooglądać coś takiego co nie wymaga od widza żadnego myślenia- ja czasami gałuję na "daleko od noszy"-klimat podobny
Ślędzę pierwszą miłość-nawet tz się wciągnął i jak nie mamy czasu obejrzeć to sobie nagrywamy

Ja byłam z córka w górach jak miała 1,5roku ale gdybym miała możliwośc wyjeżdżać z nią wcześniej to bym skorzystała

Mały właśnie jest w trakcie codziennego wycia. Zaczął koncertować o 18 więc liczę ,że do 22 skończy-inaczej ja się skończę

ciaputka mam nadzieję,że mi go ochrzczą. Wolałabym nawet gdzieś po mszy (tak siostra miała-15min i po krzyku zamiast 1,5godzinnej mszy chrzcielnej) ale teście są bardzo "kościelni" i byłby problem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wszystko 134.jpg (77,9 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez karolinaP103
Czas edycji: 2011-02-24 o 19:59
karolinaP103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 20:32   #1146
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Byłam u dentysty
Na kła muszę mieć 350zł

Cytat:
Napisane przez 22Kamila22 Pokaż wiadomość
koralik niestety u mnie nie wyszłoby tak z tą kolacją po chrzcinach. Na chrzcie i obiedzie będę miała moich rodziców,teściów,brata z dziewczyną, szwagierkę z mężem, kuzynkę z mężem, i 2 babcie...
Spora imprezka się szykuję

Cytat:
Ha!! Maja wczoraj o 21 zjadła 150 ml co na nią to niesamowicie dużo, o 3.00 120 ml, o 7.00 70 ml, 10.00 70 ml i 14.00 150 ml ... Na dobe zawsze zjadała ok 550 ml a przed nami jezcze 2 posiłki a już jest 560 ml
Kochany Cioci Głodomorek

Cytat:
Dziewczyny oglądacie jakieś seriale?
Na Wspólnej

Cytat:
Napisane przez karolinaP103 Pokaż wiadomość
Mały właśnie jest w trakcie codziennego wycia. Zaczął koncertować o 18 więc liczę ,że do 22 skończy-inaczej ja się skończę
Jaki on jest rozkoszny na zdjęciu!!!
Szkoda, że tak koncertuje i doprowadza do szału mamunię

Tż ogląda meczyk, ja strzelę sobie piwko, odpuszczam sobie kije dziś, wykąpie się i hop do wyrka

Do jutra
koralik_1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 08:08   #1147
karolinaP103
Zadomowienie

Mały pokoncertował do 22,30 i spał do 5,30
Oby mu to zostało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 08:36   #1148
marejta
Zadomowienie

Ja oglądam na wspólnej, nigdy nie lubiłam seriali ale wciągnęłam się w niego przez moją już było przyjaciółkę i tak mi zostało, chociaż tyle z niej mam

Karolina, a może z tego twojego słodkiego koncertowania urośnie jakaś gwiazda muzyczna i wtedy w tv z dumą będziesz opowiadać że karierę zaczynał już od najmłodszych lat cieszę się że dzisiaj się chociaż trochę wyspałaś

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 09:22   #1149
mamz
Zadomowienie

Karolina Kacperek ma taką słodka i niewinną buźkę, aż ciężko uwierzyć, że tak Wam daje w kość tym płaczem
Stary 2011-02-25, 11:05   #1150
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Poczyniłam poszukiwania noclegu nad morzem.
Ceny zwalają mnie z nóg
Chcę domek, taki zwykły, drewniany, jednopokojowy z łazienką i aneksem kuchenny, blisko plaży, bo nie zabieram wózka.
Prawdopodobnie pojedziemy sami więc nie ma się z kim dzielić kosztami

Może macie jakieś propozycje, albo możecie coś polecić?

Farahh Twoje miejsce na urlop jest królewskie!!!!
Stary 2011-02-25, 12:21   #1151
marejta
Zadomowienie

Koralik, my dwa lata temu byliśmy ze szwagierką w Międzywodziu. Wklejam link do domków http://www.miedzywodzie.com.pl/drewniane_gal.php chociaż sama nie wierzyłam jak mi mówili ze przy plaży, bo w internecie jak się patrzy to prawie każdy ma blisko do plaży ale te są naprawdę wybudowane na drodze do zejścia na plażę dosłownie 150m byliśmy wtedy z ich córeczką która miała 4 czy 5 miesięcy i było na tyle blisko, ze nawet na sen w południe szwagierka szła z nią do domku. Wiem ze ma domki rożnej wielkości
O zobacz sobie odległość http://www.miedzywodzie.net.pl/miedzywodzie.jpg te domki są ostatnie

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-02-25, 13:44   #1152
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Koralik, my dwa lata temu byliśmy ze szwagierką w Międzywodziu. Wklejam link do domków http://www.miedzywodzie.com.pl/drewniane_gal.php chociaż sama nie wierzyłam jak mi mówili ze przy plaży, bo w internecie jak się patrzy to prawie każdy ma blisko do plaży ale te są naprawdę wybudowane na drodze do zejścia na plażę dosłownie 150m byliśmy wtedy z ich córeczką która miała 4 czy 5 miesięcy i było na tyle blisko, ze nawet na sen w południe szwagierka szła z nią do domku. Wiem ze ma domki rożnej wielkości
O zobacz sobie odległość http://www.miedzywodzie.net.pl/miedzywodzie.jpg te domki są ostatnie
Dziękuję
Fajne miejsce, tylko cen nie widzę
Podoba mi się!
Stary 2011-02-25, 14:45   #1153
marejta
Zadomowienie

Wiem, ze ceny było można chyba trochę negocjować w zależności od tego na jaki czas się jechało, ale mogę się mylić, proponuję zadzwonić i się dowiedzieć jakbyś była zainteresowana bo panią właścicielkę bardzo miło wspominamy

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-02-25, 16:11   #1154
karolinaP103
Zadomowienie

Ja w zeszłym roku byłam w Rewalu. Warunki i ceny mnie zabiły! Za 45zł za osobę mieliśmy pokój w którym było piekielnie zimno i wilgotno. Łazienka wspólna z czsów prl-u. Aneks kuchenny to była 1 lodówka na 6 pokoi! ,butla gazowa i 3 palniki.
Do morza było 10min ale mnie to nie pocieszyło.
Nie wymagam jakiś super warunków ale ja jeżdżę w góry (już lata w to samo miejsce) i za 15zł mam super pokój z telewizorem, osobną łazienkę, cieplutko, aneks kuchenny w pełni wyposażony...
Nad polskie morze prędko nie pojadę
Stary 2011-02-25, 17:51   #1155
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Cytat:
Napisane przez karolinaP103 Pokaż wiadomość
Ja w zeszłym roku byłam w Rewalu. Warunki i ceny mnie zabiły! Za 45zł za osobę mieliśmy pokój w którym było piekielnie zimno i wilgotno. Łazienka wspólna z czsów prl-u. Aneks kuchenny to była 1 lodówka na 6 pokoi! ,butla gazowa i 3 palniki.
Do morza było 10min ale mnie to nie pocieszyło.
Nie wymagam jakiś super warunków ale ja jeżdżę w góry (już lata w to samo miejsce) i za 15zł mam super pokój z telewizorem, osobną łazienkę, cieplutko, aneks kuchenny w pełni wyposażony...
Nad polskie morze prędko nie pojadę
Karola nie strasz
Stary 2011-02-25, 18:29   #1156
marejta
Zadomowienie

A ja w zeszłym roku byłam w Rewalu ze znajomymi, mieliśmy domek murowany dwupokojowy z łazienką i aneksem kuchennym płaciliśmy chyba 160 albo 180 zł za dobę i było bardzo fajnie, jak poszukam namiary to też dam. Wszystko zależy od miejsca jakie się wybierze. Ja wychodzę z założenia ze mam odpocząć i tyle, osobiście uwielbiam wakacje za granicą w ciepłych krajach gdzie zawsze jest pogoda i nigdy nie trafisz na złe warunki (zawsze jeżdżę z jednego biura podróży) ale mój tż uważa, ze wakacje bez naszego morza to nie są wakacje i nawet jak jedziemy na wakacje zagranicę to i tak musimy chociaż na kilka dni wylądować nad Bałtykiem bo jak to on określa u nas jest zupełnie inny klimat jeśli chodzi o spędzanie wakacji

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-02-25, 18:58   #1157
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
A ja w zeszłym roku byłam w Rewalu ze znajomymi, mieliśmy domek murowany dwupokojowy z łazienką i aneksem kuchennym płaciliśmy chyba 160 albo 180 zł za dobę i było bardzo fajnie, jak poszukam namiary to też dam. Wszystko zależy od miejsca jakie się wybierze. Ja wychodzę z założenia ze mam odpocząć i tyle, osobiście uwielbiam wakacje za granicą w ciepłych krajach gdzie zawsze jest pogoda i nigdy nie trafisz na złe warunki (zawsze jeżdżę z jednego biura podróży) ale mój tż uważa, ze wakacje bez naszego morza to nie są wakacje i nawet jak jedziemy na wakacje zagranicę to i tak musimy chociaż na kilka dni wylądować nad Bałtykiem bo jak to on określa u nas jest zupełnie inny klimat jeśli chodzi o spędzanie wakacji
Pocieszająco piszesz

Cena też fajna, jak bym znalazła towarzystwo chętne na wspólne wakacje, to jeszcze kwota by się podzieliła na pół

Moje młodsze dziecko od godziny już smacznie chrapie, a Nikoś - śmiejemy się z jego przyzwyczajeń, że jest mały stary kawaler, grzecznie ogląda w łóżku bajki.
Zawsze zabiera ze sobą wieczorem dwa obrane jabłuszka, chodzi w małych laczkach domowych, które musi mieć przy łóżku... obok stawia nocnik, żeby nie musiał iść siusiu do łazienki i smaruje usta wazeliną

Mam trochę sprzątania, pranie ale chyba zostawię to sobie na jutro, żebym się nie nudziła

Dziewczyny udzielam Wam pierwszej i ostatniej nagany za słabe udzielanie się tutaj
Proszę o POPRAWĘ!!!!

Edytowane przez koralik_1982
Czas edycji: 2011-02-25 o 19:00
Stary 2011-02-25, 19:11   #1158
mamz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koralik_1982 Pokaż wiadomość
Moje młodsze dziecko od godziny już smacznie chrapie, a Nikoś - śmiejemy się z jego przyzwyczajeń, że jest mały stary kawaler, grzecznie ogląda w łóżku bajki.
Zawsze zabiera ze sobą wieczorem dwa obrane jabłuszka, chodzi w małych laczkach domowych, które musi mieć przy łóżku... obok stawia nocnik, żeby nie musiał iść siusiu do łazienki i smaruje usta wazeliną
To naprawdę są nawyki starokawalerskie oby mu tak nie zostało

A Ty jak się masz? Już wydobrzałaś? Widać te naturalne sposoby nie takie złe. Moim zdaniem, jak się jest tylko przeziębionym, to żadna różnica czy się człowiek leczy farmaceutykami czy naturalnie, bo i tak tyle samo czasu mniej więcej to trwa

Ale Wam zazdroszczę, że myślicie o wakacjach i już sobie planujecie...ech...
Stary 2011-02-25, 21:36   #1159
lausanne
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
mam tydzień zaległości bo przymusowo musiałam zamieszkać u teściów. Bez mojego komputera za to oczywiście z Konradkiem. To już 10 tydzien ciąży i dostałam takich mdłości (dzien i noc ) ze nie byłam w stanie opiekować małym Na szczęście najgorsze chyba za mną Wróciliśmy właśnie do domu, a teściowie chyba odetchnęli bo mój synek choc uroczy jest baaaardzo absorbujący. Podczas pobytu u dziadkow - oprocz podporządkowania sobie wszystkich - nauczył się korzystać z nocniczka (ale jestem z niego DUMNA!!!!), udawać pieska i baranka oraz ciuchcię a także mówić "am" jak chce jeść no to muszę się publicznie pochwalić, prawda?
pozdrawiam Was wszystkie
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 21:51   #1160
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
mam tydzień zaległości bo przymusowo musiałam zamieszkać u teściów. Bez mojego komputera za to oczywiście z Konradkiem. To już 10 tydzien ciąży i dostałam takich mdłości (dzien i noc ) ze nie byłam w stanie opiekować małym Na szczęście najgorsze chyba za mną Wróciliśmy właśnie do domu, a teściowie chyba odetchnęli bo mój synek choc uroczy jest baaaardzo absorbujący. Podczas pobytu u dziadkow - oprocz podporządkowania sobie wszystkich - nauczył się korzystać z nocniczka (ale jestem z niego DUMNA!!!!), udawać pieska i baranka oraz ciuchcię a także mówić "am" jak chce jeść no to muszę się publicznie pochwalić, prawda?
pozdrawiam Was wszystkie
No ale z przymusowego wyjazdu do teściów przywiozłaś też kilka cennych rzeczy no może nie ty ale synuś, no bo siusianie na nocnik można chyba nazwać dużym postępem

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-02-26, 07:19   #1161
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Dzień Dobry

Wstałam zrobić głodomorom śniadanie do łóżka i postanowiłam do Was zajrzeć.
Zastanawiam się czy już teraz brać się za moje obowiązki domowe czy jeszcze na chwilkę się położyć :brzyda l:

Cytat:

A Ty jak się masz? Już wydobrzałaś? Widać te naturalne sposoby nie takie złe. Moim zdaniem, jak się jest tylko przeziębionym, to żadna różnica czy się człowiek leczy farmaceutykami czy naturalnie, bo i tak tyle samo czasu mniej więcej to trwa
Dziękuję, dużo lepiej
Zostało troszkę kaszlu ale myślę, że to końcówka

Cytat:
Ale Wam zazdroszczę, że myślicie o wakacjach i już sobie planujecie...ech...
To planowanie nie jest takie łatwe
Wczoraj znalazłam domek ze wszystkim co chciałam, żeby posiadał, zaraz przy samej plaży...ale doba 220zł
Muszę szperać dalej choć przy tym wszystko wysiada

Cytat:
cześć dziewczyny
pozdrawiam Was wszystkie

Brawa dla Konradka klask i:
Mam nadzieję, że mdłości już Cię na stałe opuściły

Kamilko przesyłam Wam całuski
Napisz coś.... jak tam u Was, jak się czujecie?

No dobra.... NA 10 MINUTEK KŁADĘ SIĘ Z DZIECIAKAMI
Potem wstanę i zabiorę się za wszystko
Stary 2011-02-26, 10:52   #1162
mamz
Zadomowienie

Cytat:
cześć dziewczyny
pozdrawiam Was wszystkie
Wielkie gratulacje dla Konradka! Wyobrażam sobie jakaż to musi być ulga (dla kieszeni też) jak dziecko zaczyna wreszcie sikać do nocnika!

Cytat:
To planowanie nie jest takie łatwe
Wczoraj znalazłam domek ze wszystkim co chciałam, żeby posiadał, zaraz przy samej plaży...ale doba 220zł
Muszę szperać dalej choć przy tym wszystko wysiada
No to chyba już tak jest, że albo cena za wysoka, albo miejsce do niczego. Życzę owocnych poszukiwań, coś tam na pewno wyszperasz U nas takimi sprawami to zawsze się mąż zajmuje, ja tylko mówię na początek jakie są wymagania

Lecę robić obiad na jutro! Do usłyszenia później, mam nadzieje, że coś naskrobiecie chociaż sobota to zwykle taki dzień do sprzątania...
Stary 2011-02-27, 07:11   #1163
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Hej!!!

Zapowiada się nam fajny dzień.
Jemy śniadanko i szykujemy się do kina na seans dziecięcy na 10:30
Zajrzę do Was później.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 18:45   #1164
lausanne
Wtajemniczenie

dziękujemy za gratulacje w sumie to jeszcze nie zawsze nam wychodzi, więc pieluchy cały czas małemu zakladam, ale liczę że trening czyni mistrza i mam nadzieję że wkrótce wszystie "potrzeby" będą lądowac w nocniczku najwazniejsze że się nie boi i chętnie siada
pozdrawiam niedzielnie, wykorzystujmy ostatki weekendu
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 19:17   #1165
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

W kinie było super
Dzieciaki zachowały się wzorowo
Jestem z nich dumna!!!
Potem pojechaliśmy na obiad i kawkę do mojej siorki.
I tak miło minął nam dzień

Jutro poniedziałek.... Tż z Nikosiem do pracy i przedszkola, a ja z Natalką mamy zaplanowany cały tydzień do południa
Poumawiałyśmy się na kawki do znajomych

Oby do wiosny.... nasz ogród się zazieleni
Słonko zaświeci i huśtawki, zjeżdżalnie, bujaki, piaskownica wrócą do łask

Nadal zastanawiam się nad wakacjami.
Na pewno pojedziemy do Chłopów, mam dwa miejsca i na jedno musimy się jak najszybciej zdecydować.

Dzieciaki od godzinki już smacznie śpią, zaraz śmigam na kije

Cytat:
dziękujemy za gratulacje w sumie to jeszcze nie zawsze nam wychodzi, więc pieluchy cały czas małemu zakladam, ale liczę że trening czyni mistrza i mam nadzieję że wkrótce wszystie "potrzeby" będą lądowac w nocniczku najwazniejsze że się nie boi i chętnie siada
pozdrawiam niedzielnie, wykorzystujmy ostatki weekendu
Ile ma Konradek?
Pisałaś ale pewnie nie zapamiętałam
Stary 2011-02-27, 21:19   #1166
22Kamila22
Rozeznanie

Ale tu wakacyjnie się zrobiło .. Ahhh aż rozmarzyć się mozna . My zapewne do teściów się wybierzemy bo mieszkają w fajnych rejonach tj. 30 km do Nowego sącza, 15 km do Rożnowa na tamę, 10 km na zalew w Gródku a do tgo jakieś 800 m od domu płynie wielki Dunajec . Później mam nadzieję chociaż na kilka dni wyciągnąć TŻta nad morze ale sama nie wiem czy to dobry pomysł z półrocznym dzieckiem . Za to przyszły rok mamy zaplanowany już hehe... Eurocamp .

koralik u nas ok, czujemy sie dobrze tylko taka jakaś przemęczona jestem. Codziennie gości mieliśmy ostatnio i to sprzatanie w całym domu a do tego zwyczajne obowiązki i jakoś oczy już same mi lecą. Maja robi niesamowite postępy - głowa już wysoko jak na brzusiu leży a do tego tak "gada" jak mamusia tj. jak nkręcona . Na czym w kinie byliście??

Dziś pojechałam za ubrankiem dla naszej Lady do chrztu i dla siebie po jakies eleganckie spodnie i bluzkę i... dupcia!! Nie kupiłam nic . No [przepraszam, opaskę z kokardką jeśli to się liczy . Do tego załamałam się jak okazało się że musze mieć ciuchy o rozmiar większe niż przed ciążą i wszystkiego mi się odechciało..

mamz Słonko jak się czujesz?? Jak samopoczucie??

lausanne pozostaje mi tylko pogratulować
Stary 2011-02-27, 21:48   #1167
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Cytat:
Ale tu wakacyjnie się zrobiło .. Ahhh aż rozmarzyć się mozna . My zapewne do teściów się wybierzemy bo mieszkają w fajnych rejonach tj. 30 km do Nowego sącza, 15 km do Rożnowa na tamę, 10 km na zalew w Gródku a do tgo jakieś 800 m od domu płynie wielki Dunajec . Później mam nadzieję chociaż na kilka dni wyciągnąć TŻta nad morze ale sama nie wiem czy to dobry pomysł z półrocznym dzieckiem . Za to przyszły rok mamy zaplanowany już hehe... Eurocamp .
Z półrocznym dzieckiem są super wakacje
Nie chodzi, grzecznie siedzi w wózku, nie domaga się dziesiątego loda, gofra, tony frytek
Wakacje z małym dzieckiem wspominam najmilej.
Zobaczymy co przyniesie nam ten rok

koralik . Na czym w kinie byliście??

Godzinny seans bajek dla dzieci. Kot Jees, Finley, Noddy i jakieś auta

Cytat:
Dziś pojechałam za ubrankiem dla naszej Lady do chrztu i dla siebie po jakies eleganckie spodnie i bluzkę i... dupcia!! Nie kupiłam nic . No [przepraszam, opaskę z kokardką jeśli to się liczy . Do tego załamałam się jak okazało się że musze mieć ciuchy o rozmiar większe niż przed ciążą i wszystkiego mi się odechciało..
Tylko o jeden rozmiar?
Szczęściara

Kolorowych snów
Stary 2011-02-28, 07:28   #1168
koralik_1982
Rozeznanie

GG do koralik_1982

Witajcie śpiochy!!!
Stary 2011-02-28, 08:35   #1169
mamz
Zadomowienie

Cytat:
Oby do wiosny.... nasz ogród się zazieleni
Słonko zaświeci i huśtawki, zjeżdżalnie, bujaki, piaskownica wrócą do łask :ehem
Ale macie super, własny ogród i huśtawki dla dzieci z takim sprzętem to szybko czas leci, pod warunkiem że jest ciepło Nie ma to jak własny domek, ech moje odwieczne marzenie

Cytat:
Korzystajcie ile się da jak masz teściów w takim fajowym miejscu!

Cytat:
Kochana nie przejmuj się większym rozmiarem, idzie wiosna, więcej się teraz będziesz ruszać, to i łatwiej uda się może zgubić to i owo

Cytat:
mamz Słonko jak się czujesz?? Jak samopoczucie??
A u mnie dobrze, mdłości już chyba przeszły bezpowrotnie, czyli na wieki wieków, bo więcej dzieci nie będzie i gdybym się tylko mogła wyspać, to byłoby super! Ale dobrze jest, nie narzekam.

Cytat:
Z półrocznym dzieckiem są super wakacje
Nie chodzi, grzecznie siedzi w wózku, nie domaga się dziesiątego loda, gofra, tony frytek
Wakacje z małym dzieckiem wspominam najmilej.
Zobaczymy co przyniesie nam ten rok
No już widzę jak takie dziecko grzecznie siedzi w wózku moja musiała jechać, jak tylko stanęliśmy to było niezadowolenie, ale każde dziecko inne a i nad morzem inne atrakcje do oglądania.
Stary 2011-02-28, 08:51   #1170
karolinaP103
Zadomowienie

Cytat:

A u mnie dobrze, mdłości już chyba przeszły bezpowrotnie, czyli na wieki wieków, bo więcej dzieci nie będzie i gdybym się tylko mogła wyspać, to byłoby super! Ale dobrze jest, nie narzekam.

No już widzę jak takie dziecko grzecznie siedzi w wózku moja musiała jechać, jak tylko stanęliśmy to było niezadowolenie, ale każde dziecko inne a i nad morzem inne atrakcje do oglądania.
Co ci nie daje się wyspać?
Ja sądzę,że łatwiej jest jechać z malutkim dzieckiem na wakacje-przynajmniej takim,które nie ucieka z wózka.Większe wymagają większego zaangazowania-moje ostatnie wakacje to tylko uganianie dzię za córką i tłumaczenie dlaczego nie pojedzie na tej karuzeli po raz czwarty

Cytat:

koralik u nas ok, czujemy sie dobrze tylko taka jakaś przemęczona jestem. Codziennie gości mieliśmy ostatnio i to sprzatanie w całym domu a do tego zwyczajne obowiązki i jakoś oczy już same mi lecą. Maja robi niesamowite postępy - głowa już wysoko jak na brzusiu leży a do tego tak "gada" jak mamusia tj. jak nkręcona . Na czym w kinie byliście??

Fajnie,ze masz mozliwość eyjechania do teśców w takie ładne miejsce

Nad morze jeśli się da to jedź Półroczne dziecko nie jest za małe-wymaga tylko butelki,jakiegoś słoiczka,pieluchy... nie będzie chciało jeździć na wszystkich karuzelach i zjadać tony lodów ... i nie będzie uciekać A wózkiem wszędzie zajedziesz

Cytat:
cześć dziewczyny
pozdrawiam Was wszystkie
Gratulacje dla konradka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości