|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Dziewczyny oglądacie jakieś seriale?
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Rozeznanie
|
mamz ja oglądam M jak Miłość
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też M jak miłość i Na wspólnej, ale oba seriale oglądam jak mi się akurat przypomni, natomiast moja teściowa z zegarkiem w ręku czeka aż się zaczną
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie byłam miłośniczką seriali zwłaszcza tych które mają po tysiąc kilka odcinków. Lubiłam za to Brzydulę i Majkę, a odkąd siedzę z małą całymi dniami, to oglądam czasami Pierwszą Miłość, no i nie mówiąc o tym, że czasem lubię popatrzeć na Kiepskich
choć to już chyba obciach na całego
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami trzeba pooglądać coś takiego co nie wymaga od widza żadnego myślenia- ja czasami gałuję na "daleko od noszy"-klimat podobny![]() Ślędzę pierwszą miłość-nawet tz się wciągnął i jak nie mamy czasu obejrzeć to sobie nagrywamy ![]() Ja byłam z córka w górach jak miała 1,5roku ale gdybym miała możliwośc wyjeżdżać z nią wcześniej to bym skorzystała Mały właśnie jest w trakcie codziennego wycia ![]() ciaputka mam nadzieję,że mi go ochrzczą. Wolałabym nawet gdzieś po mszy (tak siostra miała-15min i po krzyku zamiast 1,5godzinnej mszy chrzcielnej ) ale teście są bardzo "kościelni" i byłby problem.
Edytowane przez karolinaP103 Czas edycji: 2011-02-24 o 20:59 |
|
|
|
|
|
#1146 | |||
|
Rozeznanie
|
Byłam u dentysty
![]() Na kła muszę mieć 350zł Cytat:
Cytat:
Na Wspólnej ![]() Cytat:
Szkoda, że tak koncertuje i doprowadza do szału mamunię ![]() Tż ogląda meczyk, ja strzelę sobie piwko, odpuszczam sobie kije dziś, wykąpie się i hop do wyrka Do jutra
|
|||
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Mały pokoncertował do 22,30 i spał do 5,30
Oby mu to zostało |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądam na wspólnej, nigdy nie lubiłam seriali ale wciągnęłam się w niego przez moją już było przyjaciółkę i tak mi zostało, chociaż tyle z niej mam
Karolina, a może z tego twojego słodkiego koncertowania urośnie jakaś gwiazda muzyczna i wtedy w tv z dumą będziesz opowiadać że karierę zaczynał już od najmłodszych lat cieszę się że dzisiaj się chociaż trochę wyspałaś
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Karolina Kacperek ma taką słodka i niewinną buźkę, aż ciężko uwierzyć, że tak Wam daje w kość tym płaczem
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Rozeznanie
|
Poczyniłam poszukiwania noclegu nad morzem.
Ceny zwalają mnie z nóg ![]() Chcę domek, taki zwykły, drewniany, jednopokojowy z łazienką i aneksem kuchenny, blisko plaży, bo nie zabieram wózka. Prawdopodobnie pojedziemy sami więc nie ma się z kim dzielić kosztami ![]() Może macie jakieś propozycje, albo możecie coś polecić? Farahh Twoje miejsce na urlop jest królewskie!!!! |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Koralik, my dwa lata temu byliśmy ze szwagierką w Międzywodziu. Wklejam link do domków http://www.miedzywodzie.com.pl/drewniane_gal.php chociaż sama nie wierzyłam jak mi mówili ze przy plaży, bo w internecie jak się patrzy to prawie każdy ma blisko do plaży
ale te są naprawdę wybudowane na drodze do zejścia na plażę dosłownie 150m ![]() O zobacz sobie odległość http://www.miedzywodzie.net.pl/miedzywodzie.jpg te domki są ostatnie
|
|
#1152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajne miejsce, tylko cen nie widzę ![]() Podoba mi się! |
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, ze ceny było można chyba trochę negocjować
w zależności od tego na jaki czas się jechało, ale mogę się mylić, proponuję zadzwonić i się dowiedzieć jakbyś była zainteresowana bo panią właścicielkę bardzo miło wspominamy
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Ja w zeszłym roku byłam w Rewalu. Warunki i ceny mnie zabiły! Za 45zł za osobę mieliśmy pokój w którym było piekielnie zimno i wilgotno. Łazienka wspólna z czsów prl-u. Aneks kuchenny to była 1 lodówka na 6 pokoi! ,butla gazowa i 3 palniki
Do morza było 10min ale mnie to nie pocieszyło. Nie wymagam jakiś super warunków ale ja jeżdżę w góry (już lata w to samo miejsce) i za 15zł mam super pokój z telewizorem, osobną łazienkę, cieplutko, aneks kuchenny w pełni wyposażony... Nad polskie morze prędko nie pojadę |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
A ja w zeszłym roku byłam w Rewalu ze znajomymi, mieliśmy domek murowany dwupokojowy z łazienką i aneksem kuchennym płaciliśmy chyba 160 albo 180 zł za dobę i było bardzo fajnie, jak poszukam namiary to też dam. Wszystko zależy od miejsca jakie się wybierze. Ja wychodzę z założenia ze mam odpocząć i tyle, osobiście uwielbiam wakacje za granicą w ciepłych krajach gdzie zawsze jest pogoda i nigdy nie trafisz na złe warunki (zawsze jeżdżę z jednego biura podróży) ale mój tż uważa, ze wakacje bez naszego morza to nie są wakacje i nawet jak jedziemy na wakacje zagranicę to i tak musimy chociaż na kilka dni wylądować nad Bałtykiem bo jak to on określa u nas jest zupełnie inny klimat jeśli chodzi o spędzanie wakacji
|
|
#1157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cena też fajna, jak bym znalazła towarzystwo chętne na wspólne wakacje, to jeszcze kwota by się podzieliła na pół ![]() Moje młodsze dziecko od godziny już smacznie chrapie, a Nikoś - śmiejemy się z jego przyzwyczajeń, że jest mały stary kawaler, grzecznie ogląda w łóżku bajki. Zawsze zabiera ze sobą wieczorem dwa obrane jabłuszka, chodzi w małych laczkach domowych, które musi mieć przy łóżku... Mam trochę sprzątania, pranie ale chyba zostawię to sobie na jutro, żebym się nie nudziła ![]() ![]() Dziewczyny udzielam Wam pierwszej i ostatniej nagany za słabe udzielanie się tutaj ![]() ![]() ![]() Proszę o POPRAWĘ!!!! Edytowane przez koralik_1982 Czas edycji: 2011-02-25 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Ty jak się masz? Już wydobrzałaś? Widać te naturalne sposoby nie takie złe. Moim zdaniem, jak się jest tylko przeziębionym, to żadna różnica czy się człowiek leczy farmaceutykami czy naturalnie, bo i tak tyle samo czasu mniej więcej to trwa ![]() Ale Wam zazdroszczę, że myślicie o wakacjach i już sobie planujecie...ech... |
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() mam tydzień zaległości bo przymusowo musiałam zamieszkać u teściów. Bez mojego komputera za to oczywiście z Konradkiem. To już 10 tydzien ciąży i dostałam takich mdłości (dzien i noc ) ze nie byłam w stanie opiekować małym Na szczęście najgorsze chyba za mną Wróciliśmy właśnie do domu, a teściowie chyba odetchnęli bo mój synek choc uroczy jest baaaardzo absorbujący. Podczas pobytu u dziadkow - oprocz podporządkowania sobie wszystkich - nauczył się korzystać z nocniczka (ale jestem z niego DUMNA!!!!), udawać pieska i baranka oraz ciuchcię a także mówić "am" jak chce jeść no to muszę się publicznie pochwalić, prawda?![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1161 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
Wstałam zrobić głodomorom śniadanie do łóżka i postanowiłam do Was zajrzeć. Zastanawiam się czy już teraz brać się za moje obowiązki domowe czy jeszcze na chwilkę się położyć ![]() :brzyda l:Cytat:
Zostało troszkę kaszlu ale myślę, że to końcówka Cytat:
![]() Wczoraj znalazłam domek ze wszystkim co chciałam, żeby posiadał, zaraz przy samej plaży...ale doba 220zł Muszę szperać dalej choć przy tym wszystko wysiada ![]() Cytat:
Brawa dla Konradka ![]() ![]() klask i:Mam nadzieję, że mdłości już Cię na stałe opuściły Kamilko przesyłam Wam całuski Napisz coś.... jak tam u Was, jak się czujecie? No dobra.... NA 10 MINUTEK KŁADĘ SIĘ Z DZIECIAKAMI Potem wstanę i zabiorę się za wszystko
|
|||
|
|
|
|
#1162 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyobrażam sobie jakaż to musi być ulga (dla kieszeni też) jak dziecko zaczyna wreszcie sikać do nocnika!Cytat:
U nas takimi sprawami to zawsze się mąż zajmuje, ja tylko mówię na początek jakie są wymagania Lecę robić obiad na jutro! Do usłyszenia później, mam nadzieje, że coś naskrobiecie chociaż sobota to zwykle taki dzień do sprzątania...
|
||
|
|
|
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
Hej!!!
Zapowiada się nam fajny dzień. Jemy śniadanko i szykujemy się do kina na seans dziecięcy na 10:30 ![]() Zajrzę do Was później. |
|
|
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujemy za gratulacje
![]() ![]() ![]() w sumie to jeszcze nie zawsze nam wychodzi, więc pieluchy cały czas małemu zakladam, ale liczę że trening czyni mistrza i mam nadzieję że wkrótce wszystie "potrzeby" będą lądowac w nocniczku![]() ![]() ![]() najwazniejsze że się nie boi i chętnie siada pozdrawiam niedzielnie, wykorzystujmy ostatki weekendu
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
W kinie było super
![]() Dzieciaki zachowały się wzorowo ![]() Jestem z nich dumna!!! Potem pojechaliśmy na obiad i kawkę do mojej siorki. I tak miło minął nam dzień Jutro poniedziałek.... Tż z Nikosiem do pracy i przedszkola, a ja z Natalką mamy zaplanowany cały tydzień do południa Poumawiałyśmy się na kawki do znajomych ![]() Oby do wiosny.... nasz ogród się zazieleni Słonko zaświeci i huśtawki, zjeżdżalnie, bujaki, piaskownica wrócą do łask Nadal zastanawiam się nad wakacjami. Na pewno pojedziemy do Chłopów, mam dwa miejsca i na jedno musimy się jak najszybciej zdecydować. Dzieciaki od godzinki już smacznie śpią, zaraz śmigam na kije Cytat:
Pisałaś ale pewnie nie zapamiętałam
|
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu wakacyjnie się zrobiło
.. Ahhh aż rozmarzyć się mozna . Później mam nadzieję chociaż na kilka dni wyciągnąć TŻta nad morze ale sama nie wiem czy to dobry pomysł z półrocznym dzieckiem . Za to przyszły rok mamy zaplanowany już hehe... Eurocamp .koralik u nas ok, czujemy sie dobrze tylko taka jakaś przemęczona jestem. Codziennie gości mieliśmy ostatnio i to sprzatanie w całym domu a do tego zwyczajne obowiązki i jakoś oczy już same mi lecą. Maja robi niesamowite postępy - głowa już wysoko jak na brzusiu leży a do tego tak "gada" jak mamusia tj. jak nkręcona ??Dziś pojechałam za ubrankiem dla naszej Lady do chrztu i dla siebie po jakies eleganckie spodnie i bluzkę i... dupcia!! Nie kupiłam nic . No [przepraszam, opaskę z kokardką jeśli to się liczy . Do tego załamałam się jak okazało się że musze mieć ciuchy o rozmiar większe niż przed ciążą i wszystkiego mi się odechciało..mamz Słonko jak się czujesz?? Jak samopoczucie?? lausanne pozostaje mi tylko pogratulować
|
|
#1167 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi, grzecznie siedzi w wózku, nie domaga się dziesiątego loda, gofra, tony frytek Wakacje z małym dzieckiem wspominam najmilej. Zobaczymy co przyniesie nam ten rok ![]() koralik . Na czym w kinie byliście ??Godzinny seans bajek dla dzieci. Kot Jees, Finley, Noddy i jakieś auta ![]() Cytat:
Szczęściara Kolorowych snów |
||
|
|
|
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie śpiochy!!! |
|
|
|
|
#1169 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma to jak własny domek, ech moje odwieczne marzenie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie dobrze, mdłości już chyba przeszły bezpowrotnie, czyli na wieki wieków, bo więcej dzieci nie będzie Cytat:
moja musiała jechać, jak tylko stanęliśmy to było niezadowolenie, ale każde dziecko inne a i nad morzem inne atrakcje do oglądania.
|
||||
|
|
|
|
#1170 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sądzę,że łatwiej jest jechać z malutkim dzieckiem na wakacje-przynajmniej takim,które nie ucieka z wózka .Większe wymagają większego zaangazowania-moje ostatnie wakacje to tylko uganianie dzię za córką i tłumaczenie dlaczego nie pojedzie na tej karuzeli po raz czwarty![]() Cytat:
Nad morze jeśli się da to jedź A wózkiem wszędzie zajedzieszCytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

choć to już chyba obciach na całego

Czasami trzeba pooglądać coś takiego co nie wymaga od widza żadnego myślenia- ja czasami gałuję na "daleko od noszy"-klimat podobny
) ale teście są bardzo "kościelni" i byłby problem.

co na nią to niesamowicie dużo, o 3.00 120 ml, o 7.00 70 ml, 10.00 70 ml i 14.00 150 ml 

i wtedy w tv z dumą będziesz opowiadać że karierę zaczynał już od najmłodszych lat 
ale te są naprawdę wybudowane na drodze do zejścia na plażę dosłownie 150m 
) ze nie byłam w stanie opiekować małym
Na szczęście najgorsze chyba za mną
klask i:
U nas takimi sprawami to zawsze się mąż zajmuje, ja tylko mówię na początek jakie są wymagania
. Za to przyszły rok mamy zaplanowany już hehe... Eurocamp
??
. No [przepraszam, opaskę z kokardką jeśli to się liczy