![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Dziewczyny oglądacie jakieś seriale?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
mamz ja oglądam M jak Miłość
![]() ![]()
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
U mnie też M jak miłość i Na wspólnej, ale oba seriale oglądam jak mi się akurat przypomni, natomiast moja teściowa z zegarkiem w ręku czeka aż się zaczną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie byłam miłośniczką seriali zwłaszcza tych które mają po tysiąc kilka odcinków. Lubiłam za to Brzydulę i Majkę, a odkąd siedzę z małą całymi dniami, to oglądam czasami Pierwszą Miłość, no i nie mówiąc o tym, że czasem lubię popatrzeć na Kiepskich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ślędzę pierwszą miłość-nawet tz się wciągnął i jak nie mamy czasu obejrzeć to sobie nagrywamy ![]() Ja byłam z córka w górach jak miała 1,5roku ale gdybym miała możliwośc wyjeżdżać z nią wcześniej to bym skorzystała ![]() Mały właśnie jest w trakcie codziennego wycia ![]() ![]() ciaputka mam nadzieję,że mi go ochrzczą. Wolałabym nawet gdzieś po mszy (tak siostra miała-15min i po krzyku zamiast 1,5godzinnej mszy chrzcielnej ![]() Edytowane przez karolinaP103 Czas edycji: 2011-02-24 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | |||
Rozeznanie
|
Byłam u dentysty
![]() Na kła muszę mieć 350zł ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na Wspólnej ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że tak koncertuje i doprowadza do szału mamunię ![]() Tż ogląda meczyk, ja strzelę sobie piwko, odpuszczam sobie kije dziś, wykąpie się i hop do wyrka ![]() Do jutra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Mały pokoncertował do 22,30 i spał do 5,30
![]() ![]() Oby mu to zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Zadomowienie
|
Ja oglądam na wspólnej, nigdy nie lubiłam seriali ale wciągnęłam się w niego przez moją już było przyjaciółkę i tak mi zostało, chociaż tyle z niej mam
![]() Karolina, a może z tego twojego słodkiego koncertowania urośnie jakaś gwiazda muzyczna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Karolina Kacperek ma taką słodka i niewinną buźkę, aż ciężko uwierzyć, że tak Wam daje w kość tym płaczem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
Poczyniłam poszukiwania noclegu nad morzem.
Ceny zwalają mnie z nóg ![]() Chcę domek, taki zwykły, drewniany, jednopokojowy z łazienką i aneksem kuchenny, blisko plaży, bo nie zabieram wózka. Prawdopodobnie pojedziemy sami więc nie ma się z kim dzielić kosztami ![]() Może macie jakieś propozycje, albo możecie coś polecić? Farahh Twoje miejsce na urlop jest królewskie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Koralik, my dwa lata temu byliśmy ze szwagierką w Międzywodziu. Wklejam link do domków http://www.miedzywodzie.com.pl/drewniane_gal.php chociaż sama nie wierzyłam jak mi mówili ze przy plaży, bo w internecie jak się patrzy to prawie każdy ma blisko do plaży
![]() ![]() ![]() O zobacz sobie odległość http://www.miedzywodzie.net.pl/miedzywodzie.jpg te domki są ostatnie ![]()
![]() |
#1152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajne miejsce, tylko cen nie widzę ![]() Podoba mi się! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
Wiem, ze ceny było można chyba trochę negocjować
![]() ![]()
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
Ja w zeszłym roku byłam w Rewalu. Warunki i ceny mnie zabiły! Za 45zł za osobę mieliśmy pokój w którym było piekielnie zimno i wilgotno. Łazienka wspólna z czsów prl-u. Aneks kuchenny to była 1 lodówka na 6 pokoi! ,butla gazowa i 3 palniki
![]() Do morza było 10min ale mnie to nie pocieszyło. Nie wymagam jakiś super warunków ale ja jeżdżę w góry (już lata w to samo miejsce) i za 15zł mam super pokój z telewizorem, osobną łazienkę, cieplutko, aneks kuchenny w pełni wyposażony... Nad polskie morze prędko nie pojadę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
A ja w zeszłym roku byłam w Rewalu ze znajomymi, mieliśmy domek murowany dwupokojowy z łazienką i aneksem kuchennym płaciliśmy chyba 160 albo 180 zł za dobę i było bardzo fajnie, jak poszukam namiary to też dam. Wszystko zależy od miejsca jakie się wybierze. Ja wychodzę z założenia ze mam odpocząć i tyle, osobiście uwielbiam wakacje za granicą w ciepłych krajach gdzie zawsze jest pogoda i nigdy nie trafisz na złe warunki (zawsze jeżdżę z jednego biura podróży) ale mój tż uważa, ze wakacje bez naszego morza to nie są wakacje i nawet jak jedziemy na wakacje zagranicę to i tak musimy chociaż na kilka dni wylądować nad Bałtykiem bo jak to on określa u nas jest zupełnie inny klimat jeśli chodzi o spędzanie wakacji
![]()
![]() |
#1157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cena też fajna, jak bym znalazła towarzystwo chętne na wspólne wakacje, to jeszcze kwota by się podzieliła na pół ![]() Moje młodsze dziecko od godziny już smacznie chrapie, a Nikoś - śmiejemy się z jego przyzwyczajeń, że jest mały stary kawaler, grzecznie ogląda w łóżku bajki. Zawsze zabiera ze sobą wieczorem dwa obrane jabłuszka, chodzi w małych laczkach domowych, które musi mieć przy łóżku... ![]() ![]() Mam trochę sprzątania, pranie ale chyba zostawię to sobie na jutro, żebym się nie nudziła ![]() ![]() Dziewczyny udzielam Wam pierwszej i ostatniej nagany za słabe udzielanie się tutaj ![]() ![]() ![]() Proszę o POPRAWĘ!!!! Edytowane przez koralik_1982 Czas edycji: 2011-02-25 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty jak się masz? Już wydobrzałaś? Widać te naturalne sposoby nie takie złe. Moim zdaniem, jak się jest tylko przeziębionym, to żadna różnica czy się człowiek leczy farmaceutykami czy naturalnie, bo i tak tyle samo czasu mniej więcej to trwa ![]() Ale Wam zazdroszczę, że myślicie o wakacjach i już sobie planujecie...ech... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() mam tydzień zaległości bo przymusowo musiałam zamieszkać u teściów. Bez mojego komputera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1161 | |||
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Wstałam zrobić głodomorom śniadanie do łóżka i postanowiłam do Was zajrzeć. Zastanawiam się czy już teraz brać się za moje obowiązki domowe czy jeszcze na chwilkę się położyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Zostało troszkę kaszlu ale myślę, że to końcówka ![]() Cytat:
![]() Wczoraj znalazłam domek ze wszystkim co chciałam, żeby posiadał, zaraz przy samej plaży...ale doba 220zł Muszę szperać dalej choć przy tym wszystko wysiada ![]() Cytat:
Brawa dla Konradka ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mdłości już Cię na stałe opuściły ![]() Kamilko przesyłam Wam całuski ![]() Napisz coś.... jak tam u Was, jak się czujecie? No dobra.... NA 10 MINUTEK KŁADĘ SIĘ Z DZIECIAKAMI ![]() Potem wstanę i zabiorę się za wszystko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lecę robić obiad na jutro! Do usłyszenia później, mam nadzieje, że coś naskrobiecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
Hej!!!
Zapowiada się nam fajny dzień. Jemy śniadanko i szykujemy się do kina na seans dziecięcy na 10:30 ![]() Zajrzę do Was później. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
dziękujemy za gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam niedzielnie, wykorzystujmy ostatki weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Rozeznanie
|
W kinie było super
![]() Dzieciaki zachowały się wzorowo ![]() Jestem z nich dumna!!! Potem pojechaliśmy na obiad i kawkę do mojej siorki. I tak miło minął nam dzień ![]() Jutro poniedziałek.... Tż z Nikosiem do pracy i przedszkola, a ja z Natalką mamy zaplanowany cały tydzień do południa ![]() Poumawiałyśmy się na kawki do znajomych ![]() Oby do wiosny.... nasz ogród się zazieleni ![]() Słonko zaświeci i huśtawki, zjeżdżalnie, bujaki, piaskownica wrócą do łask ![]() Nadal zastanawiam się nad wakacjami. Na pewno pojedziemy do Chłopów, mam dwa miejsca i na jedno musimy się jak najszybciej zdecydować. Dzieciaki od godzinki już smacznie śpią, zaraz śmigam na kije ![]() Cytat:
Pisałaś ale pewnie nie zapamiętałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
Ale tu wakacyjnie się zrobiło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koralik u nas ok, czujemy sie dobrze tylko taka jakaś przemęczona jestem. Codziennie gości mieliśmy ostatnio i to sprzatanie w całym domu a do tego zwyczajne obowiązki i jakoś oczy już same mi lecą. Maja robi niesamowite postępy - głowa już wysoko jak na brzusiu leży a do tego tak "gada" jak mamusia tj. jak nkręcona ![]() ![]() Dziś pojechałam za ubrankiem dla naszej Lady do chrztu i dla siebie po jakies eleganckie spodnie i bluzkę i... dupcia!! Nie kupiłam nic ![]() ![]() mamz Słonko jak się czujesz?? Jak samopoczucie?? lausanne pozostaje mi tylko pogratulować ![]()
![]() |
#1167 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi, grzecznie siedzi w wózku, nie domaga się dziesiątego loda, gofra, tony frytek ![]() ![]() ![]() Wakacje z małym dzieckiem wspominam najmilej. Zobaczymy co przyniesie nam ten rok ![]() koralik . Na czym w kinie byliście ![]() Godzinny seans bajek dla dzieci. Kot Jees, Finley, Noddy i jakieś auta ![]() Cytat:
Szczęściara ![]() ![]() ![]() Kolorowych snów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
![]() Witajcie śpiochy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie dobrze, mdłości już chyba przeszły bezpowrotnie, czyli na wieki wieków, bo więcej dzieci nie będzie ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sądzę,że łatwiej jest jechać z malutkim dzieckiem na wakacje-przynajmniej takim,które nie ucieka z wózka ![]() ![]() Cytat:
![]() Nad morze jeśli się da to jedź ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.