Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 14:06   #391
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
i mam nadzieje, ze nie wyjda mi te brzydactwa

ja zylakow tez ne mam
mam ucisk malej na kosci lonowe co poteguje moje bole ze spojeniem
w nocy to jest tragedia jecze z bolu, jak sie przerwcam na bok

ale jak chodze to czuje jakby za chwile miala wyjsc, bo tak mi naciska na pecherz i na wszystko inne
Ciąża...najpiekniejszy okres w życiu kobiety ...masakr a jakaś.
Dzisiaj jak zaczęłam zrzędzic ginowi, to on do mnie..."niech Pani jeszcze 8 tyg. wytrzyma"....no normalnie nowośc...pocieszył mnie
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:11   #392
Mango08
Rozeznanie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Dziewczonka super, że wiadomości takie pozytywne, a 4 tygodnie szybko zlecą!

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
J
aaa bo ja na ich stronę kuknęłam tzn babylandii i mi sie jakies po 1800 pokazały.
Dziekuje Ci za szczegółowe objasnienia. Tez wahałam się czym sie rózni rocznik 2010 od 2011 - a tu tylko kolor.
I w babylandii są te za 3 tys? Równiez wolałabym live obejrzec, już mnie posciel o glebę rzuciła, jak szmatkowo wyglada na żywo wiec tym bardziej wózek trzeba obczaić.. A co robisz z pościela ?

Tak mysle jeszcze.. tanio wychodzi to 3w1 bo np XLander za troszkę mniej, nie ma chyba opcji 3w1? (sama przed sobą tłumacze, ze nei jest to drogo
Sama nie wiem W piątek byłam przelotem w galerii i zauważyłam, że ten Ricardo nie jest fajny. Na łóżeczku była inna pościel z feretti, wizualnie mi nie pasowała ale materiał już troszkę lepszy. Na szybko po dotykałam wszystkie pościele, jednak żadna mnie nie zachwyciłam, sądziłam, że będą bardziej delikatne. W tym tygodniu może zrobię mały przegląd pościeli i wtedy dam znać.
Przekonałam się, że zanim coś kupię przez neta, to wolę zapoznać się z tym w realu.

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
aga nie mów, że masz zmasakrowane ciało, bo mi się płakać chce Ja ciągle mam nadzieję, że mimo licznych rozstępów i wielu nadprogramowych kg doprowadzę się do stanu sprzed ciąży, no i że będę ładnie wyglądać i moje ciało też

No w sumie mały Jasio jest później Jankiem a z Igansiem może być problem, tzn. dla Ciebie to on nawet jako 15letni kawaler będzie Ignasiem ale w szkole dla kolegów, no sama nie wiem
Ja też liczę na to, że pomimo wielu nadprogramowych kilogramów szybko wrócę do formy.
Właśnie martwię się o to jak będą się do niego koledzy zwracać, bo dla mnie byłby Ignasiem już zawsze

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Mango i jeszcze jedno... czym się róznią maxi cosi te po 2.5 od tych za 3 ?
bo znalazłam własnie na Podkolejowej za 2,470
http://allegro.pl/maxi-cosi-wozek-2w...476799240.html

tu za 2.9
http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-3-2...477949117.html

Sam kolor kosztuje 500zł ?

dopatrzyłam, xlandery tez sa 3w1
Daisy kochana w pierwszej aukcji masz 2w1, czyli bez fotelika, którego cena to w przybliżeniu właśnie 500 zł.

Kwiatecek brzuszek zgrabniutki!

Dziewczyny ja mam jedno pytanie z serii głupich
Jeśli Synek urodzi się duży ok 60 cm albo ok. 4 kg, to czy ubranka 56 będą na niego dobre? Zastanawiam się bo na ostatnim usg w 21 tyg. lekarz powiedział, że mamy się bardziej spodziewać większego dziecka W piątek chciałam zrobić jakieś zakupy naszemu Brzdącowi, ale ze względu na powyższe pytanie nie mogłam zdecydować się jaki rozmiar wybrać i wyszłam z niczym.

Filip 21/06/2011

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2011-02-28 o 14:20
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:14   #393
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
witam na kolejnym watkuuu ale mamy talent do pisania

moj maluszek jak okaże sie chlopcem to też na 100% bedzie Bartusiem, poki co fika we mnie Olusia

a ja sie pochwale jej M1

w 30tygodniuuu
Super brzusio

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość
Ledwo co nowy wątek a tu juz 10 stron

Wklejam moj DUZY brzuchol 25 tydzien 5 dzień
Super, zazdroszczę, bo mój taki malusi!

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Wróciłam.... wszystko ok z szyjką i z małą oczywiście też . Waży 1320g i o 1 dzień wyprzedza termin porodu wg @ czyli idealnie .
Mała leży centralnie na moim pęcherzu, nisko (nawet na usg było widac mój biedny pęcherz wygięty w księżyc, a małej główka leżała sobie jak na poduszce) dlatego mam te kłucia przy chodzeniu....no i niestety też przez to mam hemoroidy
A na bóle w prawym podżebrzu lekarz zalecił Essentiale Forte, żeby wspomóc pracę wątroby i woreczka żółciowego.
Umówiliśmy się też na przyszły tydzień na usg 3d, mamy przyjechac do szpitala to spróbuje zrobic pare fotek, bo zasmucił nas tym, że mała leży bardzo nisko i zasłania rączkami buźkę i może nic z tego nie wyjsc....
No i kolejna wizyta dopiero za 4 tyg., bo powiedział, że jak się nic nie dzieje to nie widzi konieczności częstszych wizyt ...a ja tak bym chciała za 2 tyg.
No to się rozpisałam...idę was nadrobic

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

wklejam fotki śpiącej królewny
Jak smacznie śpi

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Rabiecie te posty jak szalone, ja sprzatam, to jem to wieszam pranie i tak pod czytuje
Brzuszki macie piekne, tez swoj pokaze bo obiecuje juz tydzien, zaraz pomyslicie ze nie slowna jestem
Gratuluje tez dobrych iesci z wizyt
Kwiatecek piękny brzusio

Ja też odliczam dni do tłustego czwartku. I pączusie i wizyta u gina

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:20   #394
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dziewczonka super, że wiadomości takie pozytywne, a 4 tygodnie szybko zlecą!
Dziewczyny ja mam jedno pytanie z serii głupich
Jeśli Synek urodzi się duży ok 60 cm, to czy ubranka 56 będą na niego dobre? Zastanawiam się bo na ostatnim usg w 21 tyg. lekarz powiedział, że mamy się bardziej spodziewać większego dziecka W piątek chciałam zrobić jakieś zakupy naszemu Brzdącowi, ale ze względu na powyższe pytanie nie mogłam zdecydować się jaki rozmiar wybrać i wyszłam z niczym.
No niestety raczej będą za małe, chyba że będzie to jakieś duże 56, bo i takie się zdarzają . Ostatnio z siostrą właśnie rozmawiałam o rozmiarach i powiedziała mi, że dziecko nie wejdzie w ciuszki na styk, czyli np. ma 56cm i wejdzie w rozm. 56. Trzeba pamiętac, że pielucha zabiera dużo miejsca, a w przypadku śpiochów czy półśpiochów dziecko zawsze musi miec możliwośc wyprostowania nóżek (bo tak to ma podkurczone) - inaczej będą go bolec paluszki
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:22   #395
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Ja też odliczam dni do tłustego czwartku. I pączusie i wizyta u gina
Ja na szczęscie mam wizyte w srode Bo w czawrtek po zjedzeniu zaplanowanej ilości pączków nie stanęła bym na wadze u gina

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:23   #396
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

nie zauwazyłam Dzieki Mango za dostrzezenie tej roznicy
Ja tez feretti ogladałam w galerii i szału nie ma

Jesli dziewczynki potrzebujecie naklejki na sciane lub cos innego to dziś promocja

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/oferta/masz_d...ter_polska/961

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:23   #397
violisia
Zadomowienie

dziekuje wszystkim za komplementy brzusia
Wasze brzusie tez cudne wkoncu juz widac ze ejstesmy ciężarówkami( tirówki hehehehe)

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
aga nie mów, że masz zmasakrowane ciało, bo mi się płakać chce Ja ciągle mam nadzieję, że mimo licznych rozstępów i wielu nadprogramowych kg doprowadzę się do stanu sprzed ciąży, no i że będę ładnie wyglądać i moje ciało też

Też tak uważam Jeśli miałabym kiedykolwiek być dumna z dużego brzucha to właśnie teraz i nikt mi tego nie zmąci, nie zabroni i już

No w sumie mały Jasio jest później Jankiem a z Igansiem może być problem, tzn. dla Ciebie to on nawet jako 15letni kawaler będzie Ignasiem ale w szkole dla kolegów, no sama nie wiem

Pauliziu ja taki album sama sobie tworzę, tzn. kupiłam dzienniczek ciąży i prowadzę w nim różne ciążowe zapiski i wklejam też zdjęcia z usg, zdjęcia mojego brzucha, mam też testy ciążowe wklejone i już

Achaaaa czyli rozliczam się sama

violisia ja pamiętam, że Ty miałaś taki mały brzuszek na początku a teraz... Śliczny, kształtny bębenek

Wcale nie duży, myślę że jak na 26t. akuratny

Ofkors
dokladnie ja z utesknieneim czekalam az pileczka wyskoczy jak tobie , kasi, ewesce i innym no i sie doczekalam
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:24   #398
mimbi
Zakorzenienie

ZNALAZLAM!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki dziewczyny za wsparcie, bo juz opadlam z sil
TZ jakis tydzien temu szukal swoich swiadectw pracy i wywrocil nasza szuflade z dokumentami od gory do dolu, skutkiem czego karta ciazy wyladowala w teczce z ... instrukcjami od pralki, zmywarki etc. Wiec ja do tych wszystkich teczek zaczelam zagladac w ramach desperacji, wiecie, jakies swiadectwa szkolne, rachunki etc. i jak juz sie prawie zalamalam totalnie to dotarlam do instrukcji i mysle sobie, ze nawet jak nie znajde to przynajmniej obczaje opcje prania dzieciecych ubran (mam taki program w pralce), a tam mala rozowa kopertka - potanczylam po kuchni z radosci
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:25   #399
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ja na szczęscie mam wizyte w srode Bo w czawrtek po zjedzeniu zaplanowanej ilości pączków nie stanęła bym na wadze u gina
heheeh ja mam wizytę na 8 rano i zaplanowaną glukozę a później w planach jeszcze pączki!! Mam nadzieję, że dam rade

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:31   #400
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

mimbi

Gusia, ale bedziesz miala słodki dzionek

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:35   #401
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
heheeh ja mam wizytę na 8 rano i zaplanowaną glukozę a później w planach jeszcze pączki!! Mam nadzieję, że dam rade
ciekawe czy można by sobie taka glukozę pączkiem zagryzać?
Albo ile pączków z lukrem zamiast 75ml glukozy - bo ja bym wolała
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:44   #402
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Matall to dokupię pajace na pewno, ale kochana Ty jeszcze coś dokupujesz? bo właśnie jak widzę, że mamy po kilka sztuk, to przeraża mnie wizja codziennego prania, chociażby w pralce (woda, prąd)
Ewentualnie pajace 56.
Mam też koszulki, półśpiochy i inne ciuszki, więc powinno starczyć
W piorę i tak w zasadzie codziennie...

andziot Śliczności

Mango08 Myślę, że tak do 58-59 będzie 56, a potem już 62 chyba... Kup i mniejsze (kilka) i większe
Tak chyba najlepiej.

Prawie skończyłam prasowanie
Ale mi to zajęło czasu... Teraz obiad, ostatnie rzeczy do prasowania i wypadałoby za pracę się wziąć...
A już padam
Ale Edzik mi tańczy w brzuchu

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:45   #403
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
ja używałam jak jechaliśmy na szybkie zakupy
wpinaliśmy fotelik i już
poza tym mała była spokojniejsza bo lepiej wszystko widziała, a w gondoli to zawsze na zakupach nam ryczała
no ale ja nie jestem za wożeniem dziecka w foteliku przez pare godzin
Andziotku powiedz mi jeszcze proszę kiedy w takim razie chusty używałaś..
Tak się właśnie zastanawiam.. i myślę i myślę...
kiedy chusty można by używać , a kiedy wózka z wpiętym fotelikiem..
I nawet nie chodzi mi o oszczędności, że albo to albo to.. ale jak to w praktyce wygląda??

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-28 o 14:47
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:02   #404
the_sania
Wtajemniczenie

Mimbi super

Dzięki Andziotku, teraz w sumie wiem, że na pewno dokupię jeszcze po kilka sztuk. Mam tylko nadzieję, że odwiedzający po narodzinach nie będą ograniczali się do kupowania samych malutkich ciuszków i w ogóle tylko ciuszków bo nie wiem co ja z tym zrobię

Kwiatecku śliczny bębenek

Matall codziennie pierzesz?!

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-02-28 o 15:03
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:04   #405
Aliczka88
Zadomowienie

A teraz Wam hece powiem

Ale się uśmiałam hahaha.... Otóż, prawdopodobnie jutro ide z moim mężem na badanie obciążenia glukozą" haha....

Coś ma pochrzanione w prawie jazdy i skończyła mu się ważność, bo kat na przyczepy robił z urzedu pracy i wtedy przy każdej innej kat wbili mu termin ważności do dziś więc pojechał się pytać i kazały mu robić wszystkie badania... przez głupote naszych urzędników musi wyrobić nowe + badania czyli razem jakies 300zł!!! Bo i laryngologa i okuliste musi odwiedzić no i mocz i krew... Eh!

I dzwoni że musi robić jutro glukoze hahaha. Posikałam sie lekko! Tylko nie wiem, czy po prostu zrobią mu z palca i glukometrem czy rzeczywiście bedzie musiał pić glukoze....

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:05   #406
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

nie agus niestety nie ściema strałam się co tydzień wstawiać nowe fotki mojego brzucha żeby mieć porównanie ale teraz niestety jestem w kropce.
Wstawię tylko jak będę miała okazje obiecuję

kwiatecku
piękne masz mieszkanko dla dzidziola no i cóż za seksowne nóżki jak u gazeli

dorkabl ja też wolałabym pączki od glukozy chyba jak każda z nas, a dziś zmiana smaków nastąpiła u mnie na śledzie tym razem i właśnie szamam koreczki z cebulką

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:43   #407
MoniaK
Zakorzenienie

Wpadam na szybko zobaczyć co napisałyście i uciekam na wizytę do okulisty. Ciekawe co mi wyczyta z oczu

Anulka, zupa szpinakowa brzmi pysznie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:48   #408
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

stwierdziłam że muszę zobaczyć czy wszystko mam w mojej torbie spakowanej do szpitala
rozpakowałam i wpakowałam wszystko od nowa chce zapinać torbę a tu zamek mi strzela i teraz do krawcowej zamek do torby wszyć o fuck dobrze ze teraz a nie kiedy zaczęłabym rodzić

Stary 2011-02-28, 15:53   #409
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ahaha, ależ my jesteśmy dla siebie miłe Jak nie potwór śnieżny to monstrum ale kombajn to dopiero strzał w dziesiątkę

Ale jak idziemy w strone rolnictwa to ja czasem czuje się jak "kombajn z rozrzutnikiem gnoju i doczepionymi bronami + snopowiązałka"

A czuje się tak gdy się gdzieś wybieramy w gości i stoje przed szafą pełną ciuchów i we wszystkim właśnie tak wyglądam!!!
dobreeee
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Ciąża...najpiekniejszy okres w życiu kobiety ...masakr a jakaś.
Dzisiaj jak zaczęłam zrzędzic ginowi, to on do mnie..."niech Pani jeszcze 8 tyg. wytrzyma"....no normalnie nowośc...pocieszył mnie
ehehe dokladnie
ja mojemu nie zrzedze
zrzedze tz, ale on mowi, ze sie niepotrzebnie przejmuje takim irzeczami
bo kazda kobieta w ciazy chcialaby wygladac pieknie, wyglada
a my co chwile narzekamy, rozstepy, jakies bole, a bo nam ciezko hehe

dziewczyny jestem w szoku, musze sie wyżalić
poszłam spacerkiem na pocztę wysłać list, wchodzę, 6 osób ja 7
no nic, jak już się doczołgałam to postoję.
gorąco jak w piekle
wszyscy widzą, że w ciąży, brzuch wydęty, ale nic
po 10 minutach, jedno okienko z dwóch się zamknęło, bo listonosze przyjechali się rozliczać, kutwa no
wchodzi facet i do mnie "mogę tylko kupić jeden znaczek" a ja byłam przedostatnia
a ja na niego " nie proszę pana nie może Pan, bo ja też mam jedną rzecz do kupienia"
a babka za mną, otóż to i tak na brzuch spojrzała
i tak stalam, dziewczyny, 30 minut
a na końcu costałam zj.e.bke
wcześniej wzięłam gazetę i tak z nią stoję, bo babki wykupywały, a już przy okienku babka do mnie
"Pani to stąd wzięła"? a ja "tak"
"to proszę bez kolejki nie dotykać" a ja takie oczy
wszyscy na nią, ja na nią i udałam, że jej nie słyszę

stwierdzam iż nasze społeczeństwo polskie jest zacofane, bez kultury i nie umie się zachowwać

AMEN
Stary 2011-02-28, 15:55   #410
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
wklejam fotki śpiącej królewny
O czizzzzas... jaka urooocza zacałowałabym te małe girki w białych "rajstópkach"

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
(...)ja tez zgadzam sie w stu procentach!! dlatego ja z taka panika obserwuje moja pileczke, bo chce wiekszy, wiekszy!! moja psiapsiola powiedziala, ze mam tylko taka pileczke, a ja bym chciala naprawde wielki brzuchol choc to glupie, bo jestem dumna z tej ciazy straszliwie!
anula no to ja Ci powiem, że masz wielki brzuchol mega, mega wielki
Przepis na szpinakową też sobie zapisałam

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Brzuszki macie piekne, tez swoj pokaze bo obiecuje juz tydzien, zaraz pomyslicie ze nie slowna jestem
Kobieto! Brzuch brzuchem - bardzo ładny ale jakie Ty masz uda Jestem bardzo, bardzo zazdrosna

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
moria niechcialam cie zasmucac. no niewygladam najlepiej przez te rozstepy, ja sie juz pogodzilam, chociaz dluuugo trwalo i dbam o to co mam, i tyle. zeby nie wygladalo gorzej. pocieszam sie ze liczy sie zdroweie itd,.. jak wymysla cos na rozstepy skutecznego to wydam tyle ile bedzie trzeba zeby ich sie pozbyc, ale jak narazie kicha.....
No coś Ty aga... kurcze to ja tu się konspiruję przed TŻ'tem aby mnie sobie z bliska nie oglądał do czasu aż się polepszy... raz jak spojrzał na moją łydkę i mówi "a co Ty masz za siniaki?" to mi się gorąco zrobiło Ja cały czas mam nadzieję, że one znikną albo się naprawdę zmniejszą, ciągle je smaruję, peelinguję, owijam się w folię, piję mineralkę, już chyba więcej się nie da

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:56   #411
MoniaK
Zakorzenienie

Aguś biedaku, i tak stałaś w kolejce pół godziny? Ja bym padła na ziemię po 10 minutach. Niestety ludziska są wredne
Stary 2011-02-28, 15:57   #412
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Mimbi super

Dzięki Andziotku, teraz w sumie wiem, że na pewno dokupię jeszcze po kilka sztuk. Mam tylko nadzieję, że odwiedzający po narodzinach nie będą ograniczali się do kupowania samych malutkich ciuszków i w ogóle tylko ciuszków bo nie wiem co ja z tym zrobię

Kwiatecku śliczny bębenek

Matall codziennie pierzesz?!
No tż i moja siostra tyle brudzą, plus moje rzeczy (a odnoszę wrażanie, że jakoś racjonalniej... ) no i tak wychodzi, że najrzadziej co 2 dni

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-28, 16:00   #413
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Aguś biedaku, i tak stałaś w kolejce pół godziny? Ja bym padła na ziemię po 10 minutach. Niestety ludziska są wredne
MoniaK stalam stalam, ale tylko dlatego, ze juz doszlam a mialam dosc pilna przesylke do wyslania firmową
a dobrze, ze drzwi otwarli po 15 minutach bo paczki wynosili
inaczej bym zemdlała
Stary 2011-02-28, 16:04   #414
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny jestem w szoku, musze sie wyżalić
poszłam spacerkiem na pocztę wysłać list, wchodzę, 6 osób ja 7
no nic, jak już się doczołgałam to postoję.
gorąco jak w piekle
wszyscy widzą, że w ciąży, brzuch wydęty, ale nic
po 10 minutach, jedno okienko z dwóch się zamknęło
No coś Ty... Takich ludzi powinno się
Ja ostatnio byłam na odmianę w szoku, bo stałam w kolejce do pobierania krwi (było sporo osób) a facet (taki koło50tki) wstał i powiedział do mnie żebym sobie usiadła, a było jeszcze dużo innych ludzi stojących
Niestety,tacy ludzie to 1/50.

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:04   #415
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK stalam stalam, ale tylko dlatego, ze juz doszlam a mialam dosc pilna przesylke do wyslania firmową
a dobrze, ze drzwi otwarli po 15 minutach bo paczki wynosili
inaczej bym zemdlała
biedna
Ja ostatnio nie wystałam w kolejce do wędlin. Obsługiwała jedna babka i ta kolejka taaak się wlokła a mnie już duszno, gorąco i czuję że źle się dzieje. Musiałam wyjść na dwór i nie kupiłam mięska
Stary 2011-02-28, 16:06   #416
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

matal nie przejmuj się u mnie w domu codziennie po 2 pralki idą najpierw jedna z naszymi ciuchami raz białe a raz kolorowe a następna pralka z ręcznikami (niestety nikogo w domu matka nie nauczyła że ręcznik może wyschnąć na grzejniku i można nim się wytrzeć drugi raz tak więc każdy po kąpieli zużywa 2 ręczniki 1 do włosów drugi do ciała i buch do kosza z praniem...
dobre jest chyba tylko to że każdy sobie sam prasuje

agus biedaku

Stary 2011-02-28, 16:08   #417
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
matal nie przejmuj się u mnie w domu codziennie po 2 pralki idą najpierw jedna z naszymi ciuchami raz białe a raz kolorowe a następna pralka z ręcznikami (niestety nikogo w domu matka nie nauczyła że ręcznik może wyschnąć na grzejniku i można nim się wytrzeć drugi raz tak więc każdy po kąpieli zużywa 2 ręczniki 1 do włosów drugi do ciała i buch do kosza z praniem...
dobre jest chyba tylko to że każdy sobie sam prasuje

agus biedaku
Codziennie 3 ręczniki??
Jaka masakra... A ja na tż krzyczę, że za często zmienia

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-28, 16:10   #418
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Dziewczyny śliczne macie brzuszki

A to mój brzusio. 31 tyg 3 dni o ile dobrze zliczyłam. I mój piękny domowy strój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31 tyg 3 dni.jpg (77,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28022011502.jpg (81,4 KB, 56 załadowań)
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:14   #419
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

matal no niestety sporo tego idzie

martulka śliczny brzusio i jaki pepuszek masz termin na 6 maja???

Stary 2011-02-28, 16:17   #420
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Vanes Termin mam 30 kwiecień według @. Dziękuję za brzuszkowy komplement
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości