|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
normalnyFacet - ja pracuję z facetami, prawdzę m. in. ich trasy w trasporcie zagranicznym. Mam paru takich, co zawsze muszę powiedzieć swoje i mieć rację i lubią jak i narcja jest najichsza. Jak nie masz zajęć, jak pisanie i podpuszaczanie innych dziewczyn na forum , to idzś się zapisz nie wiem to jakieś fundacji dobroczynnej, popracuj do hospisjum.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
mam ochote mu powiedziec, ze nie chce go znac.
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
|
#1655 |
|
Rozeznanie
|
Mrytka - ja też nie mogę się wypowiadać?
![]() Eks poraz kolejny sie zapytała, czy ją jeszcze chociaż troszeczke lubie, tym razem na gg, znów nie odpisałem Jak nie odpisywałem to dodała "czyli nie lubisz..." - Dziecinada
|
|
|
|
#1656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Popieram Kimi, wolontariuszy zawsze potrzeba, myślę, że robiąc coś co się przyda i ktoś będzie Ci za to wdzięczny lepiej wykorzystasz swój wolny czas zamiast pisać tu Może pora powrócić do wolontariatu?
|
|
#1657 |
|
Rozeznanie
|
co za dwulicowa szuja!
mi serce na szybach rysowal, przytulal z calej sily na pare godizn przed zerwaniem, a pare dni wczesniej kombinowal z kumpela z klasy co zrobic, zebym go znienawidzila. tchorz.
|
#1658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(tak właśnie myślałam, że się upomnisz ) Ty piszesz tu o swoim przypadku, a nie narzucasz innym co mają robić, bo jest w Twoim mniemaniu dobre, a czego nie, bo jest złe Więc takie wyjątki przyjmujemy jak najbardziej Twoja eks jest faktycznie bardzo dziecinna, zaczynając od tych jej podrywów wśród znajomych z uczelni kończąc na tym, że jeżeli widzi Cię często, to nie pogada z Tobą w cztery oczy, tylko pisze smsy Próbuje z Tobą pogrywać w jakieś gierki, nie daj jej się
|
|
#1659 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty też mnie g&^*% znasz a jedyne co robisz to trollujesz wątek...Nic pożyteczniejszego...Nie chce mi sie szukać ale z chęcią znalazła bym Ci Twoje odpowiedzi i wymądrzanie na pytania zadawane przez Malle na które nawet nie raczyłeś odpowiedzieć wręcz ba....Zganiłeś jedną z nas że to co napisała to skutek a nie przyczyna... Jak Ci się nie podoba to zabieraj swoje grabki i idź do innej piaskownicy.... I nie życzę sobie,żebyś mnie oczerniał i oceniał bo nic o mnie nie wiesz i nie masz prawa mi mówić,ze jestem wredna, złośliwa i pluje jadem(zresztą po raz kolejny wysnuwasz swoje jakże mało trafne insynuację na mój temat) skoro tak na prawdę nikt inny na forum tego nie zauważył a Ty chcąc pokazać jaki to jesteś wspaniały i dobroduszny bezkarnie jedziesz po innych nie wiedząc co i do kogo piszesz więc dzieciaczku zastanów się chwilę bo w moich postach poza podkreślaniem co mam do Twoich opinii na temat klinowania i obracania kota ogonem ani razu nie napisałam co tak naprawdę o Tobie myślę bo potrafię zachować się kulturalnie i nie wypowiadam się na temat osób których nie znam także milcz jeśli masz o mnie mówić bo najchętniej powiedziała bym Ci co myślę o takich typkach jak Ty ale z racji regulaminu nie chcę dostać bana na konto... Btw.jak nie znasz sprawy to się po prostu zamknij a nie wysnuwasz mi jakieś historyjki na temat mojego własnego życia.... Nie stosuję metody klin klinem i nie zamierzam więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstem że my wredny baby Cię biczujemy za stosowanie klina skoro same tak robimy bo żadna z nas TAK NIE ROBI!! I moze w końcu trafi to do Twojego mózgu,że należy posty czytać ze zrozumieniem a nie dopowiadać sobie na każdym kroku... Jak masz bujną wyobraźnię zostań bajkopisarzem a nie mi tu smolisz jakieś głupoty na wątku !! Dziewczyny wybaczcie,ze jestem taką wredną i jadowitą żmiją dla was ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() Sklinować
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-03 o 20:23 |
|||
|
|
|
#1660 | |
|
Rozeznanie
|
A na wątku znowu wojna
Dziewczynki szkoda nerwów, ignorujcie tego pana nie czytajcie jego wypowiedzi i nie cytujcie, niech idzie skąd przyszedł![]() Cytat:
nie lubię Cię
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda Twoich nerwów .
|
|
#1663 |
|
Rozeznanie
|
Znowu przylazł i zamęt sieje.
Może ktoś skorzysta z Twoich cennych rad..
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
trudno... z niektorymi szlo sie dogadac z innymi nie..no coz bywa
2 kobiety jakos nie mialy kąśliwych uwag ani epitetow ocenzurowanych jednej juz nie ma TU jedna jest...zapewne domyslaja sie o kim pisze no nic tyle na dzis
|
|
|
|
#1665 |
|
Rozeznanie
|
I dwóm tym Paniom od samego początku usilnie włazisz w ....
Żegnaj. Tęsknić nie będziemy
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Spokój już! :d
Nie o to chodzi! Zanim przyszedłeś byl spokój i wszyscy normalnie ze sobą rozmawiali! A teraz sam widzisz co sie dzieje! . Tylko rozpierdzielasz nam dyskusję.
Edytowane przez xXCinderellaXx5 Czas edycji: 2011-03-03 o 20:55 |
|
|
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie lubicie mnie tu ?
nikt mi juz nie odpisal ![]() a mi zle |
|
|
|
#1669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi tez nikt nie odpisal, i chyba dlatego sobie pojde ;d
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam Ci !
![]() Ale widzicie co się tu teraz dzieje ;/
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki zajęły się konwersacją z nf inne wpisy nie zostały zauważone
![]() Cytat:
On był i będzie częścią Twojego życia, kiedyś swoim wnukom będziesz opowiadać o tej swojej wielkiej miłości
|
|
|
#1674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zachowujecie sie jak napaleni gowniarze, ktorzy widza dziewczyne, ktora gra i za wszelka cene chca jej dogryzc. Forum jest dla ludzi, wszytskich... Czemu nie pozwalacie mu tu pisac? On tez ma za soba rozstanie i oprocz tego, ze sie duzo uczy to moze tez potrzebuje wsparcia... Dajcie mu spokoj... To co robicie to dyskryminacja. Forum jest po to by kulturalnie rozmawiac i dyskutowac, a nie wyzywac sie i wyganiac...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce tylko kąśliwych uwag....bo nie rozumiem CO TA wypowiedz moja zrobila ZLEGO "Damian to samo im pisalem x razy i na nic to bylo. Niestety na logike im nie wytlumaczysz u kobiet emocje musza opasc wtedy mozna cos dzialac" stwierdzilem tylko FAKT nic wiecej....i juz zlosliwosci sie posypaly .. a same piszecie ze emocje musza opasc czas itp... Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-03-03 o 21:17 |
|
|
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
2 miesiace, boze, trzymajcie kciuki fizyka mnie woła... a glowa juz boli od placzu
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bądź sobie czym chcesz facetem, kobietą czy obojnakiem, nawet i kosmitą możesz być. Rady możemy przyjmować o ile pokusisz się o jakieś poznanie historii danej osoby i weźmiesz sobie poprawkę na to, że każdy jest inny i każdy może potrzebować czegoś innego, aby wyjść z dołka po rozstaniu. I Ty być może potrzebujesz na to dnia, a inna osoba potrzebuje roku. Tu nie liczy się czas, nikt nie jest gorszy, bo przeżywa coś dłużej bądź krócej liczy się, że ktoś jakoś próbuje. I jedni chcą klina inni nie chcą i nie ma co ich zmuszać do tego czy tamtego i krytykować, że piszą o eksie zamiast rzucać się w ramiona nowej osoby. Ja zrobiłam tak, że mając w głowie jednego chłopaka rzuciłam się w ramiona innego i potem skrzywdziłam go i wiem, że u mnie metoda klina klinem jest najgorszą metodą świata. I za nic w świecie mnie nie przekonasz i wielu osób na tym wątku i denerwuje nas to, że nas krytykujesz, że robimy coś i to nie jest to co radzisz Ty. Weź także pod uwagę, że my jesteśmy kobietami, a Ty facetem i nasze poglądy mają prawo się różnić. I jeżeli zamierzasz nam wmawiać jakie jesteśmy, to daruj sobie pisanie tu, a jeżeli bardzo chcesz nam pisać rady, to rób to w sposób sugerujący, a nie prześmiewczy nasze zachowanie i wychwalający Twoje. Prosimy Cię bardzo, żebyś nas szanował, nasze zdanie, naszą wolną wolę, nasz sposób bycia i życia. Jeżeli nie zamierzasz tego robić, to przestań się udzielać, bo to bez sensu.
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
|
#1680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I właśnie forum jest po to by kulturalnie rozmawiać, a ocenianie osób i stwierdzanie, że "nie dziwię się, że faceci Cię tak traktują" chyba do kulturalnej rozmowy ani dyskusji nie należy. ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- To nie jest FAKT, to jest Twoja OPINIA
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Jak nie odpisywałem to dodała "czyli nie lubisz..."
- Dziecinada

nie lubię Cię