|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() Ty masz się przestań realizować bo misiaczek tak chce?? Sory ale chyba nie wyjechałaś na drugi koniec świata i nie widywaliscie się raz do roku... Bez sensu moim zdaniem takie kurczowe trzymanie przy sobie drugiej osoby...
|
|
#1832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym się dowiedzieć, jaki jest jego stopień zaangażowania. On był najdłużej jakiś niecałe 5 lat. To nie chodzi o to, że ja jestem zaangażowana na maksa, ale o to, że oczekuję z jego strony choc ODROBINY czułości, potwierdzenia, że nie łączy nas tylko łóżko. A zaczynam mieć takie obawy, choc nie chcę się nakręcać przez rozmową. Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz nam dobrze robi, jak wyjdziemy razem do kina, spotkamy się ze znajomymi, choc to rzadko. Wtedy się dobrze dogadujemy i jakas tam bliskość jest. Odległość to jest problem, bo oboje długo pracujemy. Mnie się czasami nie chce po pracy nic robić, jemu też. Czasami jeszcze pracujemy w domu. Jak sie widzieliśmy parę razy po pracy, to niby było fajnie, ale tak jakby nie mogliśmy się otrząsnąć, ze świadomości, że mamy jeszcze długa droge do domu, a w domu obowiązki. Mam w planach rozmowę na weekend. Wczoraj zagadnęłam, że mam z tym problem i wytłumaczyłam o co chodzi. Ale nie rozmawialismy. Nie wiem, jak to rozegrać. Nie chodzi mi o to, żeby mi składał zaraz jakieś deklaracje, tylko, żeby się określił, czego właściwie oczekuje. Może się okaże, że tylko seksu na weekend. ![]() Ja jak mam się starać i angażować, jak mam dawać uczucie, to muszę wiedzieć, że ktoś to doceni. Nie potrzebuję, żeby mnie facet zagłaskiwał na śmierć, ale jak się z kims wiążę, to mam prawo oczekiwać bliskości, a nie tylko seksu raz w tygoniu. ![]() bejbe skasuj go z gg
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2011-03-04 o 19:20 |
||||
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze jest ze mam nadzieje ze jemu sie odwidzi...
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
również miałam taką nadzieję. miesiąc po zerwaniu już jest, od stycznia było źle. Nic się nie zmieniło. chce mnie ale nie chce związku chce mnie czyli do łóżka tylko chyba. Takie wyciągam wnioski. |
|
|
|
|
#1837 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ile leczyłyscie sie po rozstaniu?
|
#1838 |
|
Raczkowanie
|
Mogę zapytać jak dawno temu się rozstaliście? przepraszam za wścibstwo.
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
ja po jednym gościu 2 lata. Na szczęście teraz widzę jaki to drań i w życiu drugi raz nie popełniłabym tego błędu by z nim być. Pozatym dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzę. Zranił/okłamał raz, zrobi tak drugi... Niestety life is brutal, full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co mozna zrobic zeby mniej bolalo
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę innego wyjaśnienia.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
Myśle że nie ma czegoś takiego jak wyleczenie się, na pewno nie całkowite. Wspomnienia, ból, jakiś żal zawsze będą. Trzeba się z tym pogodzić i przede wszystkim nauczyć się żyć swoim życiem, tym co nas otacza, a nie byłym facetem i tym co było między nami.
Po rozstaniu powinnyśmy przede wszystkim mieć przy sobie kogoś bliskiego, kto wysłucha nas, ale często też otworzy oczy na wiele spraw. Całkowite zerwanie kontaktu z byłym też jest dobrym rozwiązaniem. To na pewno pomaga w leczeniu się po rozstaniu .
|
|
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
Jak to mówią czas leczy rany... ja mam takie momenty, że chce zadzwonić do niego i powiedzieć, że rzucę wszystko i wrócę... ale wtedy dzwonię do przyjaciółki dostaję repremendę, że mam studiować i trochę zdrowego rozsądku mi wraca...
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() boje sie ze bede siedziec i rozpamietywac wiem co sie dzialo ze mna przez 4 dni gdy sie rozstalismy schudłam 2 kg, mieszkalam w domku z chusteczek praktycznie
|
|
#1846 |
|
Zadomowienie
|
Wysiłek fizyczny, relaksująca kąpiel, manicure, peelingi, maseczki, udana impreza, rozmowa z kimś mądrym życiowo, jakaś dobra komedia, ogólnie duża dawka śmiechu, zrobienie porządku w szafach z ciuchami, kosmetykach, czasem wystarczy odkurzenie pokoju i wyniesienie do kuchni kilku brudnych kubków po herbacie. Porządek w pokoju to też często porządek w życiu, mniej się stresujemy znalezieniem jakiejś bluzki czy ważnych notatek na uczelnie, bo są tam gdzie być powinny. To wszystko w jakimś stopniu nas relaksuje, odpręża, jesteśmy pozytywnie nastawieni do życia przez co automatycznie wszystko widzimy w lepszych kolorach i nie marnujemy czasu na rozmyślanie o eksie
|
|
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam sily sie nawet podniesc z lozka
paznokcie mam gdzies mmimo ze granatowy lakier z nich zdarłam z nerwów malam isc w pon do fryzzjera ale nie chce sie rozplakac na fotelu
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
niekoniecznie będzie tak też z Tobą ![]() głowa do góry. Siaaaa ma ogromną rację. ![]() nie pisz do niego, nie dawaj mu tej satysfakcji. Ile razy miałam ochotę napisać do byłego, żeby przyjechał i pogadał... ale trzeźwy rozum zachowałam i nigdy nie pisałam. NEVER !!! nie daj się chwili, niech widzi, że mimo tego, że jakaś może słabość Ci do niego została, to radzisz sobie i nie masz zamiaru marnować czasu na myslenie o nim i tym co było. Wiesz jak mówią??'"" Nie warto patrzeć wstecz, bo może ominąć Cię to, co może najlepsze być ""
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
ja w 5 dni schudłam 5 kg, serio przechodziłam jakieś załamanie, potrafiłam nic nie jeść tylko wykąpać się i następnie błagać go przez 3 godziny non stop żeby dał nam szanse chociaż spróbować ostatni raz, że będę na to wszystko patrzeć z dystansem i rozsądnie, i jak dalej będzie źle i nie będzie chciał być ze mną to się rozstaniemy. Odpowiedź była "nie". Żadnych szans dla drugiego człowieka, teraz wiem, że to kwestia jego charakteru. Jeszcze dodam że ze snem też było ciężko, nie wiem jak funkcjonowałam, z tydzień dłużej i mogłabym mieć jakieś problemy zdrowotne, bo to był porządny obóz przetrwania dla mojego organizmu.
|
|
|
|
#1851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1852 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się tylko, żebyście nie zapomniały, że istnieję, bo dzisiaj padam na pyszczek i kompletnie nie mam siły nic więcej napisać
![]() Tylko się pochwalę, że mam prześwietny humor Uwielbiam swoich znajomych, bo sprawili, że czuję, że żyję, a nie smęcę jedynie (Mimo, że X znalazł kolejną wymówkę, żeby się nie spotkać. Nie chce mi się po prostu denerwować i tracić czasu na zamartwianie się, bo weekend mam cały i tak zawalony szkołą)
|
#1853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Masz siłe podnieść się z łóżka o ile się wysypiasz, pijesz coś i jesz. Jeśli nie to marsz do kuchni po chociaż jedną kanapkę i kubek herbaty.Ja do fryzjera poszłam jakieś póltorej tygodnia po rozstaniu, i to jeszcze do faceta fryzjera, bo koleżanki mi tak doradziły. Byłam bardzo zadowolona .
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
no ja wtedy po takim rozstaniu schudłam w miesiąc 10 kg
odbiło sie to na moim zdrowiu, problemy z brzuszkiem.. dobrze, że to juz przeszłość i nigdy nie wroci. patrz komu ufasz kochana
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj idz cos zjedz..kanapke chociaz.
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Przede wszystkim dzięki rozmowom z babcią, która dużo wie o życiu i otworzyła mi oczy na wiele spraw, w dużej mierze też dzięki temu wątkowi, dziewczyny świetnie radzą i wspierają sie nawzajem
.Cytat:
. Ja mam cały weekend zawalony nauką, pierwsze kolokwia itd., sama nie wiem co tu teraz robie, ale muszę się troszkę odstresować .
|
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ilo16na;25517282]Ejj idz cos zjedz..kanapke chociaz.[/QUOTE
] no wlasnie cos poszlam zjesc, bo bym z glodu nie zasnela ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie
popadam w depresje na poczatku rozstania bylo ciezko ale jakos pozniej jakos zaczelam sie przyzwyczajac do sytuacji i ludzic ze jeszcze bedzie dobrze dzis juz wiem ze nie bedzie zaczal sie spotykac z inna a ja stracilam sens zycia nie wiem co robic siedze i placze aby no i co najgorsze zatapiam smutki w alkoholu przez moj zly humor poklocilam sie z wspollokatorami o byle gowno ;( potrzebuje wsparcia rady co mam robic?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

może on ma podobnie .... ;/

.

.