|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Kurczę, co wy z tymi zdradami no
Ja chyba w ogóle nie jestem zazdrosna ale też nigdy nie miałam powodu, a to kogo ma w komórce mój małż to mi ani ziębi ani parzy Chociaż z drugiej strony nigdy nie byłam w sytuacji, że jakaś panna wysyła smsy do małża wiadomych treści. Wtedy nie wiem jak bym się zachowała ![]() Siasiek, jedzenie na śpiocha Moniqa, tylko się nie przepracuj przy tych porządkach
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-03-05 o 08:59 |
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
hejka Lalunie, jak znów super słonecznie choć mróz chyba trzyma bo widzę zamarznięte szyby w autkach.
Jadziś ostatni dzień u rodziców Na dodatek małż leci na kilka dni w delegację i będę siama spała ale to dopiero za tydzieńNie wiecie, czy jakas firma dzieciowa zlokalizowana jest w holandii ? bo jak tak to każe mu zakupy odpowiednie zrobić, bo może taniej ![]() Grazin co za lafirynda z tej ex... przypuszczam, ze teraz załuje ze nie jest z Twoim TŻ ale bardzo dobrze jej tak! Mądrze powiedział Twoj TŻ-nie ruszaj gówna.... Relaksuj sie dziś z Siasią i na zakupkach !!! A potem sie pochwal no i oszczednie z tym piciem monika21121984 a wyobraz sobie potem pierwszy raz po takiej przerwie hihi chyba bede miała stresa jak niemalze 19lat temu ale sie narobiłaś współczuje!Agnieszka.M ale Twoje dziecie rozbrykane mam nadzieje, ze po drugiej stronie brzuszka juz nieco utemperuje swoje harce taaak.. wibracje musicie nabyc koniecznie a metoda na wyspanie (czyt. delegacje z małżem) rozwaliła mnie na łopatki ![]() Jak zazdroszczę kudłatego Antosia eweska odpocznij troszkę choc przy weekendzie moniqac... ale te Twoje ludki mają z Tobą dobrze! Normalnie kraina łaskawości z Ciebie (oczywiscie wtedy gdy pozwolić mozna sobie na to) Szkoda, ze moja pani dyr jest całkowitym przeciwieństwem Ciebie no my też za Tobą tesknimy i łączymy sie w bólu pracy ![]() Ja dołączam do Ciebie w poniedziałek... Nareszcie bedziesz spała u siebie i wszystko takie nowe i pachnące pochwalisz się zdjeciami ![]() Jeśli chodzi o spotkanie w weekend, to za tydzień nie moge... moje kolezanki ze starej pracy przywoża w tajemnicy jedną z nich (bo ma 30 urodziny) i świetujemy je w Krk. Tzn na pewno Magda kapnie sie po drodze o co chodzi, ale oficjalnie, jadą wszystkie na zakupy do Fashion House Mojego TŻta dziadek wylądował w szpitalu wczoraj, z zapaleniem płuc i odmą płucną.. mam nadzieje, ze wyjdzie z tego...
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Poziomeczko
trochę sobie pracuje i rozwaliłaś mnie tym gdzie co jest aktualnie , ja też miewam skurcze i bóle jak na @ - od tygodnia , ale mam nadzieje, że to jeszcze nic nie znaczy. tej wersji sie trzymam jak pijany płotu .MoniaK - szczęściaro, chciałabym nie wiedzieć co to zazdrość, ale nie chce się od rana nakręcać .daisuś - no to Kochana ja od poniedziałku trzymam za Ciebie kciuki i będę myślała, o Tobie. niech pani dyr sobie w końcu daruje .... głupia kwoka. mają dobrze (chociaż oni pewnie inaczej by mówili ), ale tez potrafie być ostra, niestety, niektórzy muszą czuć "bata" żeby pracować.to może za dwa tygodnie? akurat mój TZ ma uczelnie, my mamy dwa latka jego chrześnicy, ale ja skoro nie pije mogę jeździć wtedy.Dziewczyny - za dwa tygodnie w fashion house? dacie rade?! ciekawe czy nam sie uda .przypaliłam grysik ale twardo jem .
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja tez jestem okroooopna zazdrosnica wiec Cie rozumiem doskonale !! jednak jestem pewna, ze Twoj małz skoro sam przeżył taki cios i wie co to znaczy, nie powtórzy takiego numeru !!mozesz spac spokojnie
To co sobota 19.03 wstepnie ?? co Wy na to kochane śląsko-małopolskie Mamusie?Grazin, rezerwuj furę
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
Aga.M nie dopisałam że piękny synuś!!!!!!! fotki obłędne
, mój niestety przez ułożenie nie chce nam pokazać buźki .bałam się właśnie tego, że ta szkoła rodzenia to będzie małe rozczarowanie, ale cóż zrobić. lepiej iść niż nie iść. a płaci się od razu czy po wszystkich zajęciach?. co do karmienia piersią - bo też było na tapecie, oczywiście temat już zakończony, ale skoro mnie nie było to powiem tylko tyle, że ja mam chyba zupełnie nienormalne podejście do macierzyństwa, bo w ogóle nie zakłądam że miałoby być coś nie tak, mimo iż czeka mnie cc, to też nie zakładam że mogę nie mieć mleka od razu, coś czuję że czeka mnie mocne przebudzenie.... tfu tfu tfu.... boje sie natomiast depresji po porodowej, ale z tym się nie będę powtarzała. przypaliłam grysik wiem, wiem, pisam już ale od wczoraj mi się chciało a tu taki smak spalenizny |
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie, a wy się znów umawiacie na spotkanie. Ja też chcę a wszędzie mam daleko
Moniqac, chciałabym mieć kiedyś takiego szefa jak Ty Szczyt szczytów to pewna pani mecenas przez którą miałam prawie wrzody na żołądku
|
#2107 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Zakupki w Ikei udane! Antos ma na czym spac i ma tez komode, w ktorej beda jego rzeczy ddaisy bardzo mi przykro z powodu Dziadzi meza... mocno trzymam kciuki by z tego wyszedl!!!! AgnieszkaM, Twoj Antos to niezly przystojniaczek a piastke to pewnie do Was z dopiskiem ''ja Wam jeszcze pokaze'' No i siupel, ze wloski ma... moj na ostatnim usg jeszcze byl lysy no ale to chlopak to sie nie martwie... najwazniejsze by zdrowe nasze dzieci byly Co do bujaczka to zgadzam sie w 100%... moj tez Antos tez koniecznie potrzebuje, bo w dzien spi a w nocy jak mama chce spac to rzadzi jak nie wiem co ![]() Gusiagatko piekny brzunio... teraz najszybciej bedzie rosl kochana ![]() Grazin nie przejmuj sie pinda Zazdraszczam Wam tych spotkan, bo tez bym chciala chlip chlip
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Siaśkowi i Grazin dzisiejszego spotkania, zazdroszczę spotkania śląskiego!
![]() Kurde, szkoda, że nam się coś Łódź nie chce integrować, a warszawianki zwarte i gotowe na dłuższy wypad ![]() Jeszcze Mimbson mogłaby wyrazić chęć spotkania w połowie drogi Bydgoszcz-Warszawa ![]() Siasiek, jeśli zjadłaś wafelki przez sen, to się nie liczy! PRZEZ SEN SIĘ NIE LICZY! ![]() Ddaaiissyy, to jak masz urlop od TŻ, to wpadaj do mnie Zdróweczka dla dziadka! Moniquac, nie panikuję z tymi skurczami, tylko zastanawiam się, czy to jest to W ogóle nic nie wiem, dziś dzień taki, że niczego nie wiem, jestem wielorybus cellulitus marudus ![]() no i aż mi się smutno zrobiło na ten spalony grysik ![]() Pauliziu, cześć! ![]() No i zgadzam się z Twoją opinią! Kobita, która narzuca się facetowi tylko się upokarza
|
|
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
MoniaK - ja też miałam takich super szefów, że staram się właśnie przez to uważać, chociaż dzisiaj bardziej ich rozumiem - to znaczy rozumiem presję pod jaką są a nie zrozumiem nigdy wywyższania się i chamstwa wobec pracowników - bo to poniżej pasa. staram się pamiętać, że szefowie nigdy nie mówili nawet dziękuję, czy "dobra robota" a tego tez człowiek potrzebuje - więc chodzę i im dziękuje
. ale bywam też trudna, bo nerwowa jestem niestety, ale też przeproszę.może nie tak powinien wyglądać szef - jeśli chodzi o zdobywanie kolejnych szczebli w firmie, ale nie będę nikogo poniżała jak mnie poniżano (mój pierwszy szef... do dziś mam ochote go opluć). Paulizia - Ty się chwal co to za cuda kupiłaś widzę że kciuki za sypanie kasy przyniosły skutki pozytywne .właśnie daisy - zdrowia dla dziadka! za niego.a fotki wstawię jak tylko choć trochę posprzątam, bo jest okropnie brudno. i wszystko jest białe .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-03-05 o 09:45 |
|
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dar do pierogów mam - nie ma co A to ja Wam wkleje fotki nowego lokum dla naszego Bobka Wprawdzie remont był rok temu ale pokaże Wam jak Miśko będzie mieszkał.Zdjęcia z pokoju naszego gdzie bedzie stało łóżeczko, telewizor wyniesie się do drugiego pokoju a komode podsunie pod tą wiszącą szafke no a łóżeczko na miejsce komody Miało stać pod naszym drzewkiem ale tak by na przejściu głupio było. I zdjęcie moich storczyków ![]() No i zdjęcia z ogrodu - do pergoli dziadek robi już huśtawkę A w altanie spędzamy większość czasu w lecie, wózkiem tam wjade czy postawie w słońcu i Miś bedzie spał ![]() No i oczko w którym bedzie kąpany ![]() Także wydaje mi się że szuflad i szafek mam dostatek, najwyżej nasze się przeniesie do gościnnego i jakoś poradzimy
|
|
|
#2111 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja zapraszam do mnie do Anglii na spotkanie
![]() znam fajne sklepy gdzie sa tanie ciuszki
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
Aliczka88 nie cierpię Cię, że mieszkasz w tak super miejscu z ogrode, altanką ito....
.
|
|
|
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U nie za okienkiem śliczna pogoda i mam nadzieję, że nic się nie zmieni. Biorę się zaraz za robotę bo trzeba chatkę ogarnąć a jak z Wami będę tu siedziała to nic nie zrobię
|
#2114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No kawał ogrodu jest bo jakies 30arów + nasze co kupiliśmy obok pod budowe bedzie prawie 60 arów Także Misiek bedzie miał miał gdzie gonić ![]() Myśleliśmy zeby łóżeczko postawic pod wiszącą półką ale Małż stwierdził że może spaść na Młodego w nocy Ale zobaczymy dopiero jak łóżeczko przywiziemy jak to wygląda
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie!
przepraszam, ze wczoraj juz nie pisalam, ale mielismy pelen wrazen wieczor! po pierwsze.... MAM MOJ BUJACZEKKK!!! jest cuuuudnyy jeszcze ladniejszy niz na zdjeciach lekki, latwo bedzie sie go przenosic z miejsca na miejsce, nie zajmuje duzo miejsca, ta czesc gdzie dzidzia siedzi jest zdejmowana i mozna prac, muzyczka super taka lagodna, jestem happy![]() lolka w instrukcji jest do 9 kg ale gadalam z wieloma mamusiami, ze jak dziecko chodzi jak siasiek pisal to juz nie siedzi w takim a nawet jak juz siedzi samo to trzeba uwazac w takich fotelikach(zresza tak tez napisane w instrukcji![]() jak skrecilismy fotelik pojechalismy do IKEI, kupilismy lozeczko, przewijak(szafeczke) lampke, dywan, materac, ochraniacz, spiworek dla malej, malusie wieszaczki oczywiscie lzy w oczach jak sukienki na nich powiesilam i oczywiscie skrecalismy to wieczorem![]() dzisiaj cykne zdjatka, ale pozniej bo wreszcie u nas piekna pogoda i jedziemy na spacer! doczytywalam was wieczorem, zdrady widze na tapecie ![]() daisyy kochana ja tez juz wiem ze raczej we wtorek wracam do pracy, juz do mnei wczoraj wydzwaniali, maja duzo pracy nei radza sobie, tylko sie boje, ze jak wroce, bede miala te ostatnie tygodnie mnostwo stresu, mam nadzieje, ze mnie to nie wykonczy ![]() wspolczuje dziadziusiowi TZ, mam nadzieje, ze bedzie ok, caluje ![]() moniqac ja tez jak duzo polaze, np wczoraj i schyalam sie mialam bole jak na @, nie bardzo mocne, ale byly i brzuch mnie bardzo ciagnal, oczywiscie zmartwilam sie wieczorem, i snily mi sie bzdury, ale moze to normalne? prosze nei przepracuj sie! i ciesze sie ze niedlugo bedziesz we wlasnym domku wreszcie ![]() Aga M przepiekne zdjecia, jak ladnie buzke widac i dobrze ze zebro nie zlamane, a swoja droga uwierzyc nie moge, ze dzidzia moze nam zebra polamac w brzuchu nie do wiary nie?Aliczka dzien dobry a co ty co sobote pierogi kleisz?![]() Eweska milych zakupow ![]() mary poziomkowa no to pozostaje nam zyczyc powodzenia z remontem siasiek, grazin milego spotkania i wspolnych zakupow ![]() anulinko a Tobie mam przypominac, ze w weekend sie nie pracuje??? zbieramy sie, sniadanko i jedziemy najpierw do babyshopu a potem na spacer ![]() bede po poludniu buziale |
|
|
|
#2116 |
|
Rozeznanie
|
witam w leniwa sobote
spało mi sie dobrze bez mezula,łózko całe dla mnie ![]() a teraz do roboty trzeba sie brac ,babka juz marudzi ze cos mam pomóc ,jak mus to mus postaram sie do Was zagladac aliczka pieknie masz w mieszkanku
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie zapomnialam Wam podziekowac za kciukasy
jestescie kochane i pomoglo!!!Moniaqc jeszcze wszytsko jest w pudlach, ale kupilismy: lozeczko http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00115751 komoda http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80178607 lampka http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90072870 Bylismy o krok od kupienia niebieksiego zestawu mebelkow... takiego dla 3 latka... [komoda + szafa] na szczescie rozsadek zwyciezyl...ufff http://www.ikea.com/gb/en/catalog/ca.../series/11779/ szafa ok, ale bym sie niezle naschylala do komody wiec stwierdzilismy, ze narazie kupimy zwykle, proste mebelki, a jak maly urosnie bedzie mial swoje meble ![]() Aliczka tez bym chciala miec taka altane... poza tym zapragnelam juz lata przez te zdjecia Twoje ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Anula nie moge sie zdjec doczekac
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wzajemny szacunek powinien być. Ehh, można by długo na temat mobbingu rozprawiać ale chyba szkoda nerwów.Aliczka, ale Ci zazdroszczę ogrodu
|
|
#2119 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dooobry!!
Piękna dziś sobota, TŻ z psiórem na spacer poszedł a ja zaraz do fryzjera uciekam. W ogóle to się obudziłam na sik o 2:40 i nie spałam aż do 4:30 Później zasnęłam na kanapie ale się też co rusz budziłam bo nie wygodnie i o 8 się poddałam a mam dziś imprezę rodzinną więc już to widzę.Nie dość, że jestem ledwo ruszający się wieloryb to do tego spuchnięte oczy, blada twarze, ach... szkoda gadać ![]() Mam mniej więcej taki: http://allegro.pl/polarkowy-spiworek...482911091.html Ale bawełniany bo nie przepadam za welurkami i polarami ![]() Cytat:
Ale przeglądam inne aukcje tego użytkownika i już mi co nieco w oko wpadło ![]() Piękny Cytat:
No bo jeśli nie będzie potrzebna to lepiej sprzedać ją jako nową w opakowaniu, w końcu to 60zł. Zapytam w szpitalu czy mi w razie czego kobity rozpakuję i wyparzą jeśli będzie potrzebna Cytat:
No i świetne zdjęcia, bardzo fajnie widać buzię eweska - Jestem tego samego zdania jeśli chodzi o gąbki. Wiem, że to siedlisko bakterii, no ale bakterie są wszędzie i nie da się ich wszystkich wyeliminować. Wiecie ile jest np. bakterii, grzybów i wirusów na wózkach z supermarketów Badania sanepidowskie wykazały, że to największe skupisko gronkowca, właśnie rączki od wózków. I w sumie to racja, bo setki osób dotykają tego wózka, chorych i zdrowych i przecież nikt ich nie myje, nie dezynfekuje Jeśli więc będziemy za bardzo chronić dziecko w domu, przed naszymi własnymi bakteriami, to później taki maluch wsadzony do siedziska w wózku złapie wszystko co czyha na tej rączce, no nie? No i pamiętam taki fajny odcinek z House'a z chorymi niemowlętami, nie potrafili ich wyleczyć i na samym końcu dopiero okazało się, że jest to wina nadmiernej dbałości o higienę matek, które używają cały czas mydeł antybakteryjnych i żadna z nich nie miała jakiejś tam choroby wirusowej, która u dorosłego wywołuje tylko sr.czkę Jeśli one nie zachorowały, to nie wykształciły przeciwciał i nie przekazały ich dzieciom i te maluszki złapały to świństwo a u nich powodowało to niewydolność oddechową ![]() mary - ja to jestem bardzo chętna na spotkanie choć trochę się wstydzę bo wyglądam jak pół Pasuje mi nawet przyszły weekend albo w nadchodzącym tygodniu?A co Wy na to łodzianeczki? Może Coffee Heaven w Porcie Łódź albo jakaś inna kawiarenka?
|
|
#2120 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() AgaM jejciu! Jaki synuś śliczny ![]() Cytat:
Ddaaiissyy przykro mi z powodu waszego dziadka! Oby choroba zakończyła się pomyślnie i szybko ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2121 | |||
|
Zadomowienie
|
poziomeczko dziękuję za łączenie się w bólu z powodu grysiku
.Cytat:
my chcemy domek, ale nie wiem jaką będę miała sytuację po powrocie do pracy, więc się musieliśmy wstrzymać. Cytat:
.gratuluję zakupków, super!!! my się wpuścimy w takie zakupy w przyszłym tygodniu (mam nadzieje) jak już będzie posprztąne po remoncie .ja się staram nie przepracowywać - sama zobaczysz jak się wraca do pracy.... jest ciśnienie żeby pokończyć co sie da, albo rozpocząć projekty te które się da póki jeszcze można. ja myślę, że te bóle nic groźnego, ja np. jak pochodzę dużo - np z pracy do sklepu po meble czy farbę, czy światła itp to potem ciągnie mnie brzuch, boli, plecy ola, stopy bolą... to chyba już te miesiące gdzie wysiłek bardziej odczuwamy niż normalnie. Cytat:
bo nie będe miała gdzie wieszać małemu ciuszków, wiem, że to za wczesnie, ale mam tylko szafę w sypialni (zapchaną) i szafę w przepodkoju - tzn jak ją zamówimy ale też będzie zapchan.przyda mi się szafa? kiedyś na pewno nie? sama nie wiem .
|
|||
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj nie dałam rady
tak mnie brzuch bolał przy tych skurczach że się już zastanawiałam czy aby rodzić nie zaczynam ![]() wystraszyłam się porządnie i poszłam spać gdzieś koło 20 i spałam 11h ![]() ale na szczęście w nocy już kurczył się bezboleśnie a dziś już malutko jak na razie kurcze stracha się najadłam !!!!!!! ja chcę dotrzymać do terminu Weredka widzisz jak te pomiary glukometrem są nieprawdziwe świetnie że wyszło oko zazdrości kobietki pisały ![]() no więc mój mężul rozstał się ze swoją dziewczyną przede mną właśnie przez to że był o nią koszmarnie zazdrosny, ale to tak chorowicie że ona nawet nie mogła z koleżanką pogadać, no i nie wytrzymała i go zostawiła .... strasznie się bałam jak zaczynaliśmy się spotykać że będzie taki sam w stosunku do mnie, jak bardzo się zdziwiłam jak się okazało że mi ufa i jest zupełnie inaczej, oczywiście zazdrość była ale taka ludzka, normalna .... co do mnie to jakoś nie miałam nigdy podstaw żeby się bać zdrady .... nie czytam jego smsów, nie przeglądam kontaktów. staram się ufać i jak narazie mnie nie zawoódł Camomile jaki nawilżacz kupujesz ??? ja już sie noszę z kupnem od paru ładnych miesięcy ale ciągle mi szkoda kasy Agnieszka.M śliczne zdjęcia dzidzi ![]() ddaaiissyy zdrówka dla dziadka Tżta Aliczka88 przytulnie tam storczyki wymiatają, mój ostatnio uraczył mnie aż jednym kwiatkiem Paulizia udane zakupy ![]() mężul poszedł z Zosią na spacer mała chyba fikła mi bo strasznie w pachwinach mi miesza (oby nie głową do góry ja pranie już wstawiłam zaliczoną już mam dziś zabawę ciastoliną i malowanie rączkami ![]() pogoda śliczna idę coś jeszcze ogarnąć póki ich nie ma |
|
|
|
#2123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zakupy na maxa!!! Ale wammmm dobrze...Leżaczek widzę, że zachwalasz.. super! Dzięki za info i opinie |
||
|
|
|
#2124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale Wam zazdroszczę tych spotkań !! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ogród z altaną Się zaczerwieniłam aż Miłego dnia Mamusie Ja już mam posprzątane, tylko po zakupy się skoczy i można się obijać
|
|||
|
|
|
#2125 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie
, są wtedy imieniny Józefa, a mój tata właśnie Józef już pozapraszał wszystkich na imprezę.
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniaqc ja nie kupowalam bialych, bo mi kolezanka pokazywala jej biale lozeczko i po roku jest pelno odpryskow i widac drewno... oczywiscie da sie to pomalowac
ja z lenistwa zdecydowalam sie na zwykle jasne drewno co do szafy to ja zrezygnowalam... poki co chyba nie bede potrzebowac, a takie male ciuszki mozna w szufladach poukladac Lolcia no ciesze sie jak glupia... pije kawke i ide sprzatac Antosiowy pokoik Co do zdrad to moze ja tez sie wypowiem... u nas zazdrosci ni ma ![]() kiedys bardziej sie denerwowalam i bylam zazdrosna o... kolegow Moj maz jest dosc specyficzny ku mojej uciesze... kiedys dziewczyny mi zazdroscily, ze jak chodzilismy do klubow to on mial pretekst spotkania sie z kumplami i wszystkie ''prezace'' sie laski przyprawialy go o smiech, bo jak stwierdzil ''mam juz jedna kobietke, po co mi wiecej? chyba bym zwariowal od waszego gadania''. Ja mu ufam i wiem, ze on mi tez... i to jest najwazniejsze w naszym zwiazku... to taka podstawa. Przez to oboje nie wariujemy ![]() Ide zrobic kawke, bo mam do niej... biale michalki zamkowe ![]() 3 miesiace na nie czekalam az dojda do polskiego sklepu ![]() teraz zamowilam ptasie mleczko pomaranczowe
|
#2127 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo w mom miescie same wiesniaki chyba Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja wczoraj po 8 pojechalam do siostry tz wszyscy obserwowali moj brzuch bo nasza corka zrobila sobie pokaz taneczny wczoraj ![]() teraz jestem po sniadanku i.... ![]() namawiam tz na wyjazd do poznania jutro na bema na targ kurtke na wiosne bym sobie kupila, buty jakies baleriny, co bym mogla z niunia sypac wozkiem na spacerki do ikei bysmy wjechali jakies tuniki bym sobie kupila ![]() ale on chce na basen do leszna i nie wiem jak go przekonac, ze sie zle czuje w moim ciele mam paskudne rozstepy na nogach, nogi wygladaja jak golonki w ogole bleee ![]() ![]() ![]() aha musialam zdjac obraczke bo mi odparzalo skore pod nia tak mi bylo ciasno juz aha WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ IŻ ZACZYNAM DZIS 33 TYDZIEN |
||||||
|
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja tylko trochę
, 2 godziny dziennie w biurze, a resztę w domu, który notabene wygląda jak małe biuro rachunkowe ( mój TŻ przymierza się właśnie do zrobienia specjalnych półek na te wszystkie moje papierzyska ).Chcę być aktywna, jak najdłużej się da, bo jak już zalegnę to będzie źleDzisiaj spotkałam dawno niewidzianą koleżankę, która stwierdziła, że mam bardzo mały brzuszek jak na 7 m-c ![]() A tak w ogóle to od kilku dni marudzę TŻ, że źle się czuję z tym, jak wyglądam - cycki jak u murzynki, brzuchol jak u hipopotama. Coraz rzadziej spoglądam w lustro, chyba mi coś na psychę siadło
|
|
|
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulinko, Agus... mam to samo. Lustra nie istnieja dla mnie. Nie potrafie sie przegladac jak kiedys. Jedyce co to tylko brzuch i nie za blisko by celluitu tak nie widziec
Juz sie nie moge doczekac maja i porodu jak juz przejde na diete... naprawde. Dziewczyny jeszcze tylko troche i zabieramy sie za siebie! Bedziemy sexi mamy jak Cichopek
|
#2130 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki....
![]() U mnie pięknie słoneczko świeci ![]() Kurcze a już myślałam,że tylko ja mam lustra pozakrywane purpurową płachtą ,też nie mogę już na siebie patrzeć,a szczególnie na brodę i cellulitis ehhhU mnie na obiadek dziś kopytka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Ja chyba w ogóle nie jestem zazdrosna
ale też nigdy nie miałam powodu, a to kogo ma w komórce mój małż to mi ani ziębi ani parzy
Chociaż z drugiej strony nigdy nie byłam w sytuacji, że jakaś panna wysyła smsy do małża wiadomych treści. Wtedy nie wiem jak bym się zachowała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale to dopiero za tydzień
mam nadzieje, ze po drugiej stronie brzuszka juz nieco utemperuje swoje harce
pochwalisz się zdjeciami
, ja też miewam skurcze i bóle jak na @ - od tygodnia
, ale mam nadzieje, że to jeszcze nic nie znaczy. tej wersji sie trzymam jak pijany płotu 

za niego.