|
|
#2101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
no tak, bo tak najlepiej... bo pozniej Ci moze przeciez to powiedizec, ze Ci nic nie obiecywal, a Ty bedziesz oczekiwala zupelnie innego obrotu sprawy... bez sensu, zaslugujesz na cos lepszego...
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
podobno wszystko dzieje sie po cos.. ale juz sama nie wiem
![]() ja niby tez wszystko usunelam.. ale potem pododawalam i tak w kolko :/ najgorszy jest ten fb.. bo tam wszystko widac, ze znajomych go nie usune bo to ebdzie chyba dziecinne, juz poblokowalam zeby mi nie pokazywalo zadnych jego nowych postow itp ale i tak ciagle do niego zagladam, a on tam pokazuje ze bardzo dobrze mu sie wiedzie ;/ |
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Ile czasu minęło po rozstaniu nim poznałaś nowego faceta?
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pomyslec ze tydzien temu lezałam wtulona w niego boli mnie ze mnie oklamał![]() to moj pierwszy powazny zwiazek był, wiem ze to dziecinne ale naprawde mialam nadzieje ze to na całe zycie ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
"
|
|
#2107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wiesz co mi moj mowil? mamy po 18 lat, ja juz 19, a on do mnie kiedys kiedys, pare miesiecy temu, kiedy wszystko bylo dobrze, bylismy zgrani, umielismy rozmaiwac ze soba, ale wyszlo jak wyszlo, ale mowil mi ze on by chcial zobacyzc mnie w bialej sukni, kiedys jak chcial ze mna zerwac po raz pierwszy, zamiast (o ja glupia!!!) go puscic juz wtedy wolno, to sie plaszczylam, mowilam, ze kocham, bo to zerwanie to troche ni z gruchy ni z pietruchy, i dla mnieto wszystko stracilo sens, dawalam z siebie wszystko, dogadywalismy sie, powiedzialam, ze NIC NIE MA DLA MNIE SENSU, a on odebral to jako ZABIJE SIE, po czym po moim napadzie placzu przyjechal do mnie roztrzesiony i mowil jak bardzo mnie kocha i ze nigdy nikogo tak nie kochal, po paru dniach stwierdzil, ze chce miec ze mna dziecko (:O) po czym uwaga, po 2 miesiacach znowu mowil, ze sie dzieje nie tak jak powinno, chociaz bylo ok, no ale tak czy owak, mowil, ze ma tyle do zaoferowania, a ja jestem niestabilna emocjonalnie i nie chce zebym mu zniszczyla (:O) zycie... po czym po kolejnych miesiacach, klotniach, zawirowaniach stwierdzil, ze co ja sobei wyobrazam, ze chyba nie wydaje mi sie, ze sie pobierzemy (:O), bedizemy miec dzieci (:O:O) i sie razem zestarzejemy, bo zycie jest jakie jest... a raczej juz wiem, ze to nie zycie tylko on... szuja... ja nawet sobie nadziei nie robilam, bo nigdy mi przez gardlo nie przeszlo 'sluchaj, kiedys chcialabym za Ciebie wyjsc i miec z Toba bachora'- wiec tak to z nimi jest...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Ok 3 miesięcy minęło. Potem jeszcze doszedł dylemat nowy czy były. Bo po tygodniu od poznania nowego, były chciał wrócić, zapewniał, że się zmienił, ze chce od nowa budować zwiazek, że mu zalezy itd. I dobrze, że nie dałam się nabrać! Dobrze wybrałam
a nie mogłam przecież przewidzeć czy to nie będzie tylko kilka randek z tym nowym i koniec. Narazie są 4 miesiące ale mam nadzieję, że bedzie wiecej
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci to jakaś wielka pomyłka.
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dzwonił, jest za ścianą, za oknem, znaczy na dworze
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego mowie ze przestaje wierzyc ludziom bo to nie ma sensu..
wkurza mnie ze po nich to wsyztsko szybk splywa a dziewczyny sie mecza placza itp.. i po co? :/ ja juz sobie wmowilam ze on spotyka sie z inna, ma mnie w dupie i ja tez musze zaczac zyc po swojemu |
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pytał jakie bym chciała oswiadczyny, jaki pierscionek![]() pozniej ze slub tylko po 30, pozniej ze po co slub, ze tylko papierek
|
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
i dokoncze, po tym mialam ochote juz skonczyc to, tylko myslalam nad tym, czy sie nie zacpa przeze mnie, zaczelam szukac jakiesj pomocy u psychologow itd, 4 dni milczenia z jego strony, wyobrazcie sobie co ja czulam- wychodzilam z siebie ze zlosci a jednoczesnie czulam bol z powodu tego, ze on mi znowu powie, ze ja nie mam powodu, by z nim konczyc znajomosc, ze jestem rozchwiana, bo wystarczylo jedno jego zdanie, ze on sie nacpa czegos...
nie przeprosil, ale zaczal sie starac, stwierdzil, ze mnie kocha, zebym nie ochodzila, to bylo na poczatku grudnia... po czym na boku kombinowal co by tu zrobic, zebym go znienawidzila i sama to zakonczyla, TCHORZ! dobrze,z e mnie nie zapytal, czy sie zabije, wtedy nie bylam taka madra, ale teraz z pewnoscia dostalby po twarzy...
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-05 o 22:33 |
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, odczekam 20 minut aż na pewno pojedzie, bo powiedziałam, że ok, możemy się spotkać to wyjaśnić wszystko, a on żebym teraz wyszła, bo on jest pod moim domem! A ja że jest 22:30 i nigdzie nie wychodzę, umówimy się w dzień (już tak bywało, a potem kłótnia kilka godzin i mnie z samochodu nie chciał wypuścić
). Mówiłam, że ten człowiek kocha melodramaty, nie zdziwiłabym się jakby tam był nawet pierścionek zaręczynowy ok, wzięłam. To wielki bukiet kwiatów
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-05 o 22:33 |
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem.. Twój się przynajmniej stara.. He, jak facetowi zależy to i w nocy kwiatki załatwi, mój nigdy w przeprosiny nie dał.. z jego grzechami nawet trzy pobliskie kwiaciarnie to mało..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 22:35 |
|
|
|
|
#2117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2118 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbym swojego eksa słyszała, tzn. eks oczywiście nie wydusił z siebie o co mu chodzi, bo i po co przecież panicz ma się stresować, ale wiele razy sugerował podobne rzeczy. Najśmiejszniejsze jest to, że wszystkie punkty można by jemu zarzucić. Szkoda słow na takie dzieci:/. Cytat:
Cytat:
Ale to niedojrzały burak bez uczuć i tego nie rozumie. Nic mu już nie tłumacz, nie proś o kolejne rozmowy, jego rozum nie potrafi pojąć Twoich uczuć i argumentów. Dla mnie eks też był zupełnie obcy, czułam się przy nim taka malutka. Zgrywanie nie wiem jak twardego i zimnego jak kamień gdy osoba, która nas kocha nie może się z tym pogodzić nie jest dobre. Niby powinno się jasno powiedzieć "Nie chce być już z Tobą" i nie robić nadziei drugiej osobie, ale bez przesady, żeby zarzucać jej to, że np. płacze czy histeryzuje. To normalna reakcja jak komuś wali się "świat". Kogoś kto ma uczucia nie powinno to zdziwić. Dlatego nie możesz się już łudzić. Nie to nie. Wytrzymałam dzień w takiej niewiedzy. Tzn. on po 4 godzinach moich próśb i błagań uznał, że "możemy spróbować, ale i tak nam nie wyjdzie". Następnego dnia w ogóle nie pisał, jak odpisał to oschle, nie mogłam tego wytrzymać. Pojechałam na zajęcia i po nich prosto do eksa. Jakieś pół godziny rozmawialiśmy o tym, prosiłam go, żebyśmy na prawdę spróbowali, a ten że i tak się nie uda. To ja w końcu, że wystarczy już tego i że jak nie to nie. Po co mi związek z człowiekiem, który mnie przekreśla całkowicie z dnia na dzień. I wiesz co, w tym momencie poczułam nieziemską ulgę. On mnie jeszcze pocałował w policzek jak wsiadałam do autobusu. Takie to dziwne dla mnie było, jakby mnie całował ktoś zupełnie bez znaczenia:/. Strasznie się wtedy czułam, to był najgorszy tydzień mojego życia. Ale jak widać jakoś da się żyć bez tego mojego "Skarba". Niedługo minie 3 miesiąc. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
no na pewno nie daje o sobie zapomniec..
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ja mam wrażenie, że on dobrze wie, że ja jestem od niego uzależniona w pewien sposób psychicznie i po tylu razach wie, że się postara, postara, a ja w końcu wybaczę, że tak powiem brutalnie - dam tyłka i znów będzie bajkowo. Do czasu. A ja nie chcę potem słuchać jaka to ja jestem i że mam się od... ekhm od niego, że nie będzie nigdy w tym związku szczęśliwy, że nie jestem taka siaka i owaka. Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-05 o 22:41 |
|
|
|
|
#2121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bylam zbyt naiwna jezeli by mi w kims cos nie pasowało, nie bylabym sczzesliwa to bym nie kochała
|
|
#2122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak facetowi zależy to znajdzie czas, pieniądze i chęci na wszystko. Nawet wyczaruje te kwiatki w środku nocy. Jak mu się nie chce to nawet wygrana w totka nie pomoże. |
|
|
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, muszę Wam napisać, że to powierzchownie jest naprawdę cudowny facet. No jakbyście na takiego trafiły to jestem pewna, że większość z Was byłaby zachwycona. Szkoda tylko, że w ten sposób skrzywdził wiele dziewczyn. Więc ostrzegam przed czarusiami, którzy z racji wręcz zawodu, wiedzą co zrobić/powiedzieć/kupić żeby laska zmiękła. We mnie się niby wreszcie zakochał, ale... oj, sporo było takich sytuacji, że nabroił. A potem kwiatki, przeprosiny, kocham Cię itd itd
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Do jasnej .... czy na tym świecie są jeszcze normalni goście?!
|
#2127 |
|
Wtajemniczenie
|
zjedzmniebejbe: nie ma
|
#2128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie widziałam się z P. Powiedział, że może poznać mnie ze swoim kumplem do którego na pewno będę pasować :| Widzę, że potraktował mnie jak przygodę...zależało mu tylko na łóżku :/ kurdę już nigdy więcej klin klinem :| a do tego mój były się odezwał...powiedział, że da mi szansę bo mnie kocha i że mam się zmienić i tęskni... o moim rzuceniu studiów nic nie mówił....
|
|
|
|
#2130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to okropne ja juz nie mam nawet czym płakac chciałabym cofnac czas o jakies prawie 4 lata i go niegdy nie poznac
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

a nie mogłam przecież przewidzeć czy to nie będzie tylko kilka randek z tym nowym i koniec. Narazie są 4 miesiące ale mam nadzieję, że bedzie wiecej

). Mówiłam, że ten człowiek kocha melodramaty, nie zdziwiłabym się jakby tam był nawet pierścionek zaręczynowy
.