|
|
#2311 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() jakkolwiek by to nie brzmialo przeciez jestesmy takie piekne ;pp
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-06 o 19:46 |
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wina pod reka brak![]() (ewentualnie zdarzalo mi sie tez piwko przed kompem pic)
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
ALe to tez relaksuje
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasami drinki z Malibu bo uwielbiam
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-03-06 o 19:57 |
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie pije soczek z czarnej pozeczki
![]() i tak sobie mysle nad tym wszystkim.. |
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=-d3RY...eature=related
Takie emo, to były moje piękne początki z 'metalem' Teraz słucham czegoś bardziej wyszukanego, spokojnie. ![]() A ja nie jem, bo kurde no, trzeba się pilnować. Ja już umyłam włosy, wyprasowałam rzeczy na jutro.. ale kusi mnie żeby nie iść na wykłady bo przecież nie ma obecności sprawdzanej tylko jechać na tę 15 na ćw O, znalazłam, wysłałabym mu to.. "masz, tutaj rachunek. - jaki rachunek do cholery?! - jak to jaki? ten za, 398 nieprzespanych nocy, 879 zużytych chusteczek, 6 litrów wypitego wina, 297 wypalonych papierosów, 12 zjedzonych tabliczek czekolady i 8 litrów pochłoniętych lodów. + 22% vat, za opuchnięte oczy i rozmazany tusz."
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mamy 23 % VAT*
nie ,nie wysylaj nic, to nic nie da, zobaczysz ze za kilka miesiecy ( ) bedziesz wdzieczna sobie i nam ( ) ze nie pozwolilysmy Ci do niego pisac!
|
|
|
|
#2319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten miesiąc bez niego czegoś mnie jednak nauczył, easy.
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
Mój kumpel chciał po niego wysłać samochód żeby się chłopak w bagażniku przejechał... Akurat ten kumpel jest do tego zdolny. Zalety "znania" się z ludźmi z małego marginesiku hehe
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
A co do tej książki "dlaczego mężczyźni kochają zołzy", to ja uważam, że zawiera BARDZO cenne rady, choć z niektórymi się nie zgadzam. Ale je trzeba stosować od początku, od chwili poznania faceta w celu ustanowienia swojej pozycji w nim. A nie po roku bycia na poziomie -300 nagle chcieć przeskoczyć na +150. Między innymi dlatego większość rad i przykładów z książki dotyczy pierwszych randek, zachowania na nich i po nich, początków związku itd. Poza tym przedstawia się metody, dzięki którym mamy oddzielić ziarno od plew. A jak już jesteś w plewami, to książka w pdfie nie pomoże, za późno. A większość dziewczyn tutaj była właśnie z plewami i to wychodzi czarno na białym jak opisują swoje związki.
Po przeczytaniu tej książki zaczęłam obserwować kobiety w swoim otoczeniu, szczególnie starsze ode mnie i w wieloletnich szczęśliwych związkach i one w większości stosują się do tych rad mimowolnie. Widać niektórzy to mają w psychice zapisane, reszta musi sobie wypracować. Jak ja bym chciała wygrać ten karnet do spa
|
|
|
|
#2323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lubie lubie lubie FLYLEAF posluchaj sobie arise nawet nie probuj niczego wysylac... boze ja jutro mam sprawdzian z matmy i oczywisice ten kumpel 'idiota' i moj byly siedza ze mna, wiec ten kumpel pisze do mnie, czy z nimi siedze, bo jak oni sobie dadza rade, a ja, ze nie, chyba, ze on siadzie kolo mnie, to wtedy moge pomyslec...no jeszcze tamtemu pomagac... chyba sni...
|
|
#2324 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ten z wykształceniem podstawowym? ![]() Też u mnie wczoraj sypał śnieg, a dzisiaj już znowu ładne słoneczko ![]() Widzę, że dobrze robię omijając kościół ![]() Też mam w szkole, więc znam ten ból Mój to taki właściwie pół-eksik ![]() Cytat:
![]() Lily, cytowałam, ale się nie zacytowało. O co chodzi z tym, że eks ma do Ciebie przyjechać? ![]() Aaaa i cytowałam też wypowiedź Howdoi, ale też nie ma zaczynam się czuć dziwnie, bo mnie cieszyło i podbudowało jak znalazłam sporo chętnych do tańczenia ze mną itp. Fakt faktem, nikt mnie nie zainteresował, ale samoocena poszła trochę w górę
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-06 o 20:17 |
|||
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
Po co z nim tańczyłam? Szczerze powiedziawszy to przez alkohol. Stał i się gapił na mnie cały czas, więc podeszłam. Jakoś go tak potraktowałam jak każdego kolesia z dyskoteki. Jeśli chodzi o tę drugą sprawę, to wygląda to tak, że powiedziałam mu gdzie idę żeby tam nie lazł przypadkiem. Kiedyś tak było i go nie było, a teraz się odmieniło. Musiał w sumie pokazać kolegom, że ma mnie w dupie głęboko, więc musiał się zjawić.
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj eks kazal mi 3 lata czekac na siebie Ja planuje po raz kolejny paintballa na wrzesien uwielbiam takie zabawy No wiesz co on jest bogiem seksu a Ty go wysmialas....juz wiem dlaczego ja dostalam w dodatku wpadlismy w gadke z proboszczem i stw.ze inteligentna ze mnie dziewczyna
|
|
#2328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co za paranoja teraz,ja nie wiem czy to wszyscy faceci maja te same gadki teraz? :confused :on mnie z tym wpedzil w kompleksy ze ja to nie mam zainteresowan, zajmuje sie tylko studiami(a naprawde mam ciezkie studia i ogrom nauki) a i ze niczym sie nie interesuje |
|
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie sałatke z tuńczyka
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co.. czuję w kościach, jakaś taka intuicja, że on już z kimś nowym piszę.. albo że wrócił do byłej..
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiesz mrytka nie
![]() nie powiedzialam tego Ogólnie nakreciala sie gadka odnosnie wczesnych małżeństw bo miałam do podpisania kartkę do spowiedzi jako matka chrzestna i pow.że mnie się nie spieszy bo jestem młoda i mam zamiar skończyć studia a dopiero potem o małżeństwie żebym miała cokolwiek zanim założę rodzinę ![]() I stw.że jestem inteligentna
|
#2334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli on będzie dalej Cię męczył --> olewaj! Dzwoni- odrzuć, napisze sms- nie odpisuj, będzie krzyczał pod oknem - wylej na niego wode (żartuje, ale nie reaguj, udawaj, że Cię w domu nie ma), wyśle kwiaty pocztą kwiatową (A na Dzień Kobiet na bank to pocznie o ile sam się nie zjawi w Twoich drzwiach)- nie przyjmuj! Wiem, że go to skrzywdzi, ale innej metody nie widze No wiesz co Cytat:
Dobrze, że 8 marca ypada we wtorek. Kij, że mam na drugi dzień koszmarne lekcje Malibu, moja lovka... Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=txmhgEqEGRU Obecnie wole takie klimaty: http://www.youtube.com/watch?v=SYBi-F0ucTs |
|||
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej go koooooocham! ![]() Ale jestem głodna.
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAk sie mowi wtedy postanowienie poprawy(a tej poprawy nie bedzie) To po co mam ksiedzu klamac
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostro. Po zeszyty. Ale nie przyjechał... Napisał mi słodziutko na Skype, że jednak nie idzie jutro, bo dalej choruje... |
|
|
|
|
#2338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No to faktycznie zołza jesteś, bo żadna go nie będzie chciała, a rodzina do końca życia go utrzymywać pewnie też nie zamierzaa, a tak to by Tobie pod dach go wcisnęli
![]() Cytat:
U mnie był kiedyś jeden bardzo fajny ksiądz, z którym można było porozmawiać i fajne kazania głosił, aż się do kościoła chciało chodzić , ale zabrali go czy on się zabrał do innej parafii, widocznie na moją mieścinę za dobre mądrości głosił Ale mojej katechetki, to nikt nie przebije. Zdradzę Wam, dlaczego tak na prawdę rozpadły się Nasze związki Po pierwsze, to zaczęłyśmy się im pokazywać bez pełnego makijażu, w jakimś dresie, a nie w ładnym ubranku, z włosami przetłuszczonymi itp. Kobieta powinna zawsze wyglądać jakby szła na bal, nawet jeżeli jest żoną od iluś tam lat (więc piżamki zamieniamy na sukienki, dresy palimy na stosie razem z mleczkiem do demakijażu )A po drugie, to "wszystkie dziewczyny dają d*py na prawo i lewo za przeproszeniem i nie ma się co dziwić" - tak, tak to jej słowa ![]() Cytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-06 o 20:51 |
||
|
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
Fatalnie się czuję od dwóch dni...
Codziennie zasypiam po 7 rano ;/ a później o 12 nie umiem wstać z łóżka ;/ Nie wiem co się dzieje. Nie mam na nic siły. Masakra jakaś. |
|
|
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
musze sie pochwalic, cos do mnie dotarło
rozmawiałam z moim exem godzine na gg po tym co mi powiedział doszłam do wniosku ze nie potrzebnie traciłam czas, fakt prosiłam sie o powrót ale na koniec dodałam ze to nie ja bede zalowac tej decyzji i to on sie pierwszy odezwie, jestem tego pewna, tylko ze ja nigdy nie dałam facetowi 2 szansy i on nie bedzie wyjatkiem czuje sie odrobine silniejsza. nie płakałam gdy o nim myslalam/opowiadałam przyjaciołce ani nie płakałam gdy zobaczyłam ze jest na fb. mowił ze ma tyle zajec a siedzi w domu;] biedactwo ![]() wiem ze bedzie ciezko, to oczywiscie ale wiem tez ze udowodnie mu ze stracił cos co miał najcenniejszego, ze drugiej takiej jak ja nie znajdzie nigdzie;]
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

mi się też zdarza wypić, np wino do kompa w samotności, jem sobie coś dobrego i pije, czasami można sie tak zrelaksować

tylko wina pod reka brak
polecam 

Mój to taki właściwie pół-eksik ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)