Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 16:27   #2461
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
A wiecie, czegoś takiego to ja chyba nigdy w życiu nie pojmę
Ja też nie mogę tego zrozumieć. Właściwie to chyba właśnie to boli najbardziej... świadomość tego, że tyle czasu oszukiwał, okłamywał patrząc w oczy i czule obejmując. Ile to trwało? Tygodniami? Miesiącami?... I ja głupia tego nie widziałam? Dlaczego?

Dobija mnie jeszcze fakt, że po tym wszystkim płaszczyłam się przed nim... błagałam o jeszcze jedną szansę. Wydzwaniałam, pojechałam do niego ( do innego miasta, gdyż "uciekł" ode mnie do rodzinnego miasta, do swojego domu ) i prosiłam... i prosiłam... i prosiłam.Gdybym widziała kogoś innego w ten sposób zachowującego się, to z pewnością popukałabym sie po głowie. A tutaj niespodzianka... to nagle mi odbiera rozum i upadam na dno błagając go. A co on na to? Kolejny kopniak i słowa o tym, że mnie nie kocha i nie będzie się zmuszał do związku ze mną. A ja dalej swoje... Wkońcu poprosił mnie, żebym dała mu przez weekend spokój... no to dałam. Miał się dzisiaj odezwać , tym bardziej, że miał załatwić dla mnie pewną sprawę związaną z moją firmą. I co ? Oczywiście cisza... i z pewnością nie załatwił tego i ma gdzieś, że ja stracę przez niego klientkę.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:28   #2462
Malla
Nie depcze krokusów

Howdoi - to przestań użalać się nad tym, że jesteś sama. Zasługujesz na kogoś wyjątkowego, więc nie desperuj, tylko czekaj cierpliwie Ilona mówiła, że jesteś śliczna, więc będzie się do Ciebie kleiło wielu, ale nie daj się, nie dla psa kiełbasa

Dearlie - jestem w podobnej sytuacji, ale już się pogodziłam z tym, że nie zawsze słowa mają znaczenie słownikowe.
Stary 2011-03-07, 16:31   #2463
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
mrytka Trzymaj się i wierzę, że z egzaminem wszystko będzie ok
Dziękuję

Dzisiaj było spotkanie, bo X wyszedł po mnie jak wracałam ze szkoły. Przeprosił i powiedział coś takiego, że pewnie to nic nie zmieni, bo nie będę chciała czekać na niego i jego decyzje i że nie sądził, że tak zareaguję na oddawanie rzeczy i że mu głupio, że się z tym zgłosił do mnie przed ważnym dla mnie dniem i gdyby wiedział, że tak wyjdzie, to by inaczej się zachował.

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ten Twój X jest dziwny.... nie rozumiem go, On się boi zaangażować czy co, daliście sobie szanse spotykaliście się a teraz inaczej się zachowuje, spotkać się nie chce. Faceci mnie zadziwiają.

A ja to mam jakiś kryzys..... nie wiem co się ze mną dzieje, może to hormony i czas zmienić tabletki, głupie rzeczy przychodzą mi do głowy. Nowego nie ma, pojechał do domu, praktycznie się nie odzywa, na pewno jest zajęty Nasłuchałam się od Niego o jego kolegach... niby On taki nie jest, ale nigdy niewiadomo. Do tego ten jego kontakt z eks i tłum koleżanek. Jakieś dziwne mam przemyślenia
No jest dziwny

Nie ma co się martwić przez jakieś własne wymysły Szkoda nerwów

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Pozwól że nie skomentuje tego bo nie zamierzam przeklinać a tu same brzydkie słowa mi sie cisną na moje biedne usteczka
Wyszło wczorajsze piwsko i chipsy....Syf mi się robi zaraz nad górną wargą i boli jak cholera

Też nie wiem czemu ja takiego skarbu nie doceniłam
Wiecie co jest najlepsze że juz któraś osoba z kolei zapytała mnie ostatnio co ja widziałam w tym matole
Jego mamusia mnie nie lubi bo synuś jej nagadał bzdur,napłakał się,zabić się chciał i ja już byłam beeeeeeee bo on biedny,chory a ja co?? a ja go zostawiam W ogóle on jak z nim zrywałam to dalej uważał,że jestem jego i rościł sobie do mnie prawo no bo go "zdradziła"...Byłam z innym....Kutwa....Człowie ku...Zerwałam z Tobą wcześniej jak byś nie pamiętał

Moja mama jest z moim ojcem 29 lat....To on zawsze wstaje pierwszy On robi jej śniadanie,gotuje,sprząta i co?? Nadal są razem mimo wzlotów i upadków ale się kochają
Chociaż mama się zestarzała,roztyła i jest marudna
Więc są wyjątki od reguły a ja chcę faceta a nie księciunia któremu będę całować stópki i dziekować ze łaskawie na mnie spojrzy
No way xD
Pozwalam Dzisiaj odpokutował i wyszedł po mnie, więc może faktycznie nie miał czasu. Też go nie rozumiem Nie podoba mi się, to, że przez wszystkie te akcje z przeprosinami mam wrażenie, że nic się nie skończyło i czuję się jakby ta sytuacja była po prostu wyjaśniona (wiem, głupie) i boję się, że się zderzę z rzeczywistością niedługo i dopadnie mnie wielki dół

To też jest baaaaardzo dziwny człowiek

Moja pani od religii pewnie by rzekła coś w stylu, że to w takim razie nie miłość

Cytat:
Nie nie nie
Receptą na udany związek jest szybki seks bez zabezpieczenia,test ciążowy,szybki ślub i dzidziuś
i weź jeszcze pięknie wyglądaj i usługuj Panu swemu
To też dobra metoda na złapanie męża ewentualnie na trochę kasy z alimentów

Cytat:
pisz, pisz, bo ja czytam z zapartym tchem jakich błędów w przyszłości nie popełnić
Na pewno coś wyniosę z najbliższej lekcji, więc nie omieszkam czegoś ciekawego napisać na poprawę humoru, żebyśmy się mogły wszystkie pośmiać

Cytat:
Ja to jakoś w to nie do końca wierzę... zawsze byłam cholernie wybredna w kwestii doboru partnera (i najwyraźniej zawsze w końcu wybrałam źle ), ale po prostu w jakiś sposób naprawdę bardzo niewielu facetów potrafi mnie sobą zainteresować/czuję chemię
Mnie też mało facetów interesuje... Ale jak mnie już jakiś zainteresuje tak porządnie, to ciężko mi się od niego odczepić

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Sorry, nie ze wszystkimi. Ze mną nie
Ze mną też nie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Jest marzec a ja nie tknęłam dyplomu Źle się to skończy
Do roboty!
Ja też się zacznę przygotowywać do matury

Cytat:
Muszę zaplanować sobie jakiś konkretny dzień w tym tygodniu, w którym np od 11 rano poświęcam cały dzień na dyplom.

Niech będzie środa.

POSTANOWIONE!
Cytuję, żebyś się nie mogła wymigać

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:38   #2464
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Howdoi - to przestań użalać się nad tym, że jesteś sama. Zasługujesz na kogoś wyjątkowego, więc nie desperuj, tylko czekaj cierpliwie Ilona mówiła, że jesteś śliczna, więc będzie się do Ciebie kleiło wielu, ale nie daj się, nie dla psa kiełbasa

Dearlie - jestem w podobnej sytuacji, ale już się pogodziłam z tym, że nie zawsze słowa mają znaczenie słownikowe.

Nie będę użalać, będę cierpliwie czekać. Zobaczymy co los przyniesie
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:13   #2465
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Dzisiaj było spotkanie, bo X wyszedł po mnie jak wracałam ze szkoły. Przeprosił i powiedział coś takiego, że pewnie to nic nie zmieni, bo nie będę chciała czekać na niego i jego decyzje i że nie sądził, że tak zareaguję na oddawanie rzeczy i że mu głupio, że się z tym zgłosił do mnie przed ważnym dla mnie dniem i gdyby wiedział, że tak wyjdzie, to by inaczej się zachował.
Dziwne to wszystko
Cytat:
Cytuję, żebyś się nie mogła wymigać
Dzięki
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:26   #2466
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dobija mnie jeszcze fakt, że po tym wszystkim płaszczyłam się przed nim... błagałam o jeszcze jedną szansę. Wydzwaniałam, pojechałam do niego ( do innego miasta, gdyż "uciekł" ode mnie do rodzinnego miasta, do swojego domu ) i prosiłam... i prosiłam... i prosiłam.Gdybym widziała kogoś innego w ten sposób zachowującego się, to z pewnością popukałabym sie po głowie. A tutaj niespodzianka... to nagle mi odbiera rozum i upadam na dno błagając go. A co on na to? Kolejny kopniak i słowa o tym, że mnie nie kocha i nie będzie się zmuszał do związku ze mną. A ja dalej swoje... Wkońcu poprosił mnie, żebym dała mu przez weekend spokój... no to dałam. Miał się dzisiaj odezwać , tym bardziej, że miał załatwić dla mnie pewną sprawę związaną z moją firmą. I co ? Oczywiście cisza... i z pewnością nie załatwił tego i ma gdzieś, że ja stracę przez niego klientkę.
Oj, niepotrzebnie te wszystkie rzeczy. Od tego facet na pewno nie wróci, w sumie załatwiłaś sobie pewnie jego większą niechęć do związku A jakby wrócił, byłby z Tobą pewnie tylko z litości Także teraz do roboty, poradzisz sobie na pewno bez niego
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:09   #2467
kopamatakawa
Rozeznanie

A ja wam powiem coś. Zablokowałam byłego na fb, jego kolegę i jeszcze innych parę osób, które mogą na jego rzecz szpiegować Teraz myślą, że w ogóle się usunęłam. Dodatkowo tymczasowo zmieniłam numer gg Numeru telefonu nie zmienię
Stary 2011-03-07, 18:12   #2468
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Malla jeżeli chodzi o nasz cały związek to skomplikowana sprawa. Mam świadomość, że do "ów wygaśnięcia" przyczynił się mój fatalny charakter. Jestem wyjątkowo wybuchowa, nerwowa i zabrocza. Dodatkowo w ostatnim czasie rozpoczęłam właśną działalność, która przynosi kiepskie zyski, co spowodowało u mnie napady histerii. Przejrzałam na oczy i zauważyłam, że to jest problemem. Postanowiłam coś z tym zrobić i udałam sięna początek do psychologa... widoczenie on oczekiwał cudów po pierwszej wizycie, bo tylko tyle wizyt udało mi się przed jego porzuceniem odbyć. Nie dał mi szansy na zmianę. Przekreślił mnie i tyle.
O, masz zupełnie tak jak ja . Ja też jestem straszna wariatka, choleryczka i wszystko co najgorsze. Miałam w życiu sporo sytuacji, o których po prostu aż wstyd wspominać. Tyle że to nie był nasz największy problem. On zawsze to jakoś znosił, a było mu tym łatwiej, że był chodzącym spokojem (pełen szacunek dla niego w tym momencie). Ja w końcu do psychologa się nie wybrałam nigdy. Może kiedyś się zbiorę, ale coś nie wydaje mi się, żeby mi pomógł. Tobie pomogły wizyty?

Cytat:
Jest marzec a ja nie tknęłam dyplomu Źle się to skończy
U mnie dokładnie tak samo. NIC jeszcze nie mam... Brr, strach się bać. Też cały czas albo praca, albo jakieś zajęcia na uczelni (niestety jeszcze mam, np. jutro cały dzień...), albo mi się nie chce .

Cytat:
A czy to takie ważne, aby z kimś być?

Rób coś dla siebie, a nie dla facetów.
Dokładnie tak! Ale jak na złość pojawia się coś ostatnio coraz więcej facetów, a ja... z jednej strony chcę mieć czas dla siebie, z drugiej strony chętnie bym coś tam popróbowała. Ale chyba jeszcze za wcześnie...
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:36   #2469
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Pozwalam Dzisiaj odpokutował i wyszedł po mnie, więc może faktycznie nie miał czasu. Też go nie rozumiem Nie podoba mi się, to, że przez wszystkie te akcje z przeprosinami mam wrażenie, że nic się nie skończyło i czuję się jakby ta sytuacja była po prostu wyjaśniona (wiem, głupie) i boję się, że się zderzę z rzeczywistością niedługo i dopadnie mnie wielki dół

To też jest baaaaardzo dziwny człowiek

Moja pani od religii pewnie by rzekła coś w stylu, że to w takim razie nie miłość
No serio odkupienie za winy =2.0 litra + na 3 zdrowaśki za gorący piec

Dziwny to mało powiedziane dzisiaj się dowiedziałam,ze 5 lat z nim byłam nie wiem w jakim kinie grali tą bajkę

No przecież...Wybacz zapomniałam,ze jej zdanie góruje nad wszystkim...

Mam taki humor,że mnie cały dzień nosi nie wiem dlaczego
Odbiło mi się za 3 tyg.usmiechu na twarzy i za brak złego humoru w czasie okresu
Jeszcze syfek mi się buduje zaraz nad wargą a boli jak cholera
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-07 o 18:51
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:07   #2470
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Wróciłam z uczelni z całkiem niezłym humorem,

najbardziej jednak boli mnie to, że chce mi się słodkiego a nie mogę

Ilona, haha, tak, mam dobry humor
To chyba po przeczytaniu tego tekstu - 'myśląc o nim stawiasz go na piedestale'
Wydrukuje to i dzisiaj dobrze przeczytam.

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:18
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:24   #2471
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziwne to wszystko

Dzięki
Też tego nie rozumiem, ale staram się nie martwić, tylko skupić na nauce, bo teraz to jest moim priorytetem ( nie wierzę, że ja to piszę )

Cytat:
(...)

Dziwny to mało powiedziane dzisiaj się dowiedziałam,ze 5 lat z nim byłam nie wiem w jakim kinie grali tą bajkę

(...)

Odbiło mi się za 3 tyg.usmiechu na twarzy i za brak złego humoru w czasie okresu
Gdyby miał chociaż to średnie wykształcenie, to można się śmiać, że lat nie umie liczyć, ale z wykształceniem podstawowym i brakiem chęci do jakiejkolwiek nauki, to czego się spodziewać?

Czasami trzeba mieć gorszy dzień, bo by nam za dobrze było

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Wróciłam z uczelni z całkiem niezłym humorem,

najbardziej jednak boli mnie to, że chce mi się słodkiego a nie mogę
Ja dzisiaj to tak strasznie dużo zjadłam, że aż mi wstyd A mam chęć na coś jeszcze

.
Stary 2011-03-07, 19:28   #2472
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Przeprosił i powiedział coś takiego, że pewnie to nic nie zmieni, bo nie będę chciała czekać na niego i jego decyzje
Jak to, przecież dałaś mu czas
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Ja też jestem straszna wariatka, choleryczka i wszystko co najgorsze(...). On zawsze to jakoś znosił, a było mu tym łatwiej, że był chodzącym spokojem (pełen szacunek dla niego w tym momencie).
Miałam tak z eksem
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
U mnie dokładnie tak samo. NIC jeszcze nie mam... Brr, strach się bać. Też cały czas albo praca, albo jakieś zajęcia na uczelni (niestety jeszcze mam, np. jutro cały dzień...), albo mi się nie chce .
To jak ja
Stary 2011-03-07, 19:28   #2473
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma co się martwić przez jakieś własne wymysły Szkoda nerwów
No prawda, prawda i tak już dzisiaj mi lepiej, niedługo wraca do miasta, więc się ciesze.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:30   #2474
Duszek2
Raczkowanie

Wróciłam i padam..
Dziewczyny mam pytanko. Tak jak wczesniej wspominałam On nie odzywa się bo jak mi dzisiaj powiedział i wczoraj zle sie czuje bardzo i nie wiem czy sama napisać czy czekać aż on się odezwie....
P.S. Uwielbiam czosnkowe bagietki

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

właśnie taka chrupciam mmm
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:30   #2475
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Nie nie nie
Receptą na udany związek jest szybki seks bez zabezpieczenia,test ciążowy,szybki ślub i dzidziuś
i weź jeszcze pięknie wyglądaj i usługuj Panu swemu
No patrz, a ja głupia nie wiedziałam.

Cytat:
Ofelia 20 - myślę, że za mało dbaliśmy o bliskość i pewność siebie wzajem, a za dużo o sprawy łóżkowe.
Cytat:
Pamiętak jak Elve też o tym wspominała, w Twojej sprawie. No, ale nie wiąże się to tak do końca, z tym, że te sprawy łożkowe pojawiły się szybko, tylko z tym, że przysłoniły inne tematy. Z drugiej strony, widywaliście się przede wszystkim w weekendy, i pewnie dlatego tak wychodziło, jak się w końcu spotkaliście, to chcieliście się sobą nacieszyć W każdym razie wiem, że też muszę zwracać uwagę na te inne aspekty i o nie dbać, żeby wszystko było na swoim miejscu w związku.
Cytat:
Coś jak u naszej Kimi.
A innych zajęć było też dużo, tylko miały niższą rangę.
Poczułam się wywołana.
Ja juz wiem, że za mało dbamy o bliskość, pewność sytuacji, choc M ją ma, ale ciężko jest stworzyć bliskość i atmosferę intymności na telefon.
Tak czy inaczej próbujemy. Mnie jest ciężko się przestawić na atmosfere bliskości, jak mam na głowie jeszcze sprawy z pracy i świadomość, że mam jakies obowiązki. Wpadłam ostatnio na pomysł, żeby się organizować w tych obowiązkach, zapisując wszystko w kalendarzu. Takie planowanie.

My jak sie spotkamy, to też nie możemy się sobą nacieszyć. Dlatego przeważnie rzucamy się na siebie. Chciałabym, żeby codzienne sprawy nie zabiły tej bliskości, ale żebyśmy sie potrafili tymi sprawami dzielić.
Taką naprawdę prawdziwą bliskość czułam, jak rozmawialiśmy o tych ostatnioch wątpliwościach w sobotę. Wiedziałąm, że naprawdę się wtedy rozumiemy i że oboje chcemy dojść do porozumienia, al rozmawialiśmy przez telefon. Niestety z racji odległości większość rozmów przeprowadzamy przez telefon.

Wróciłam wściekłą z pracy, wszystko mnie irytowało, na szczęście juz mi nieco przeszło.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:30   #2476
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
"Jestem taki szczęśliwy bo niczego mi nie brak
może poza nieszczęściem żeby w szczęście je zmienić
jestem taki radosny bo niczego mi nie brak
może poza rozpaczą bym mógł szczęście docenić"
Stary 2011-03-07, 19:37   #2477
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdyby miał chociaż to średnie wykształcenie, to można się śmiać, że lat nie umie liczyć, ale z wykształceniem podstawowym i brakiem chęci do jakiejkolwiek nauki, to czego się spodziewać?

Czasami trzeba mieć gorszy dzień, bo by nam za dobrze było

Ja dzisiaj to tak strasznie dużo zjadłam, że aż mi wstyd A mam chęć na coś jeszcze
W sumie fakt ale on zawsze dobry był z matmy
Ale po tych moich 6-14 orgazmach w czasie 1 seksu to 5 lat bycia razem nie powinno mnie już nic w jego wykonaniu dziwić
Mam taką ochotę mu strzelić w ten pusty,zaćpany masówkami i innymi koksami łeb,ze to poezja
Tak wpadłam na genialny pomysł opisu
"rzeżączkę można wyleczyć...Dobrze ,że głupota nie jest zaraźliwa"

No po 3 tyg.dobrego humoru (nawet z okresem o dziwo to taki kiepski dzień jest co najmniej dziwny

To ja sie nie przyznaję ale wczoraj wieczorem otworzyłam czekoladę truskawkową i calutką wchłonęłam taką miałam zachciewajkę

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
"Jestem taki szczęśliwy bo niczego mi nie brak
może poza nieszczęściem żeby w szczęście je zmienić
jestem taki radosny bo niczego mi nie brak
może poza rozpaczą bym mógł szczęście docenić"
w sumie racja
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-07, 19:37   #2478
solideja
Zadomowienie

No świetnie
Napisał do mnie czy się wybieram z nim na ten koncert co mieliśmy iść razem, bo on zajmował się organizacją i za darmo (miał załatwić to jeszcze mojej koleżance)
Ja mu odpisałam, że doszłam do wniosku, że to jednak zły pomysł żebym się wybierała, że z mojej strony za dużo emocji.
Był w szampańskim nastroju, zachowywał się tak jakby to on ze mną zerwał i w podtekście było, że jeszcze będę żałować swojej decyzji a on się będzie jutro świetnie bawił ze swoimi koleżankami Wiem, że robi to żeby pokazać mi jak go to nie rusza chociaż ruszyło, ale cholera zdezorganizowałam się, powinnam się jeszcze dzisiaj pouczyć a nie mogę normalnie, rozbita jestem i zaraz pójdę do lodówki
Stary 2011-03-07, 19:38   #2479
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
No patrz, a ja głupia nie wiedziałam.

Wróciłam wściekłą z pracy, wszystko mnie irytowało, na szczęście juz mi nieco przeszło.
A widzisz głuptasie było myśleć tak jak dzisiejsze 16-stki

Widzę nie tylko ja miałam dzisiaj kiepski dzień...
Kolega namiętnie odgrywa się za mój awans mam go już dosyć...Zawsze się musi wtrącić kiedy nikt go nie prosi o zdanie tylko po to,żeby mnie wkurzyć...Nie pojęte to jest
Cytat:
Stary 2011-03-07, 19:42   #2480
Duszek2
Raczkowanie

Kimi- ja także jestem w związku na odległość i większość naszych rozmów to rozmowy telefoniczne... strasznie to jest trudne.
Powiedz jak ze sobą rozmawiacie żeby ten związek nie zamarł że tak powiem? Jak budujecie ten związek? O czYm rozmawiacie?
Stary 2011-03-07, 19:56   #2481
Malla
Nie depcze krokusów

Mrytka - to jak to w końcu, rozstał się z Tobą czy nie?
Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Tak jak wczesniej wspominałam On nie odzywa się bo jak mi dzisiaj powiedział i wczoraj zle sie czuje bardzo i nie wiem czy sama napisać czy czekać aż on się odezwie...
Trudno powiedzieć, wiem po sobie, że osoby z depresją są kruche, ale i gwałtowne...
Cytat:
Wiem, że robi to żeby pokazać mi jak go to nie rusza chociaż ruszyło, ale cholera zdezorganizowałam się, powinnam się jeszcze dzisiaj pouczyć a nie mogę normalnie, rozbita jestem i zaraz pójdę do lodówki
Patrząc na to, że 11 razy walnęłaś głową w mur w wypowiedzi, mocno Cię to poruszyło.
Nie daj mu się zmanipulować
Stary 2011-03-07, 20:00   #2482
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak to, przecież dałaś mu czas
Źle się wyraziłam
Chodziło mu o to, że te przeprosiny teraz nic nie zmienią (sytuacji naszego związku), bo ja już się zniecierpliwiłam czekaniem na decyzję, więc nie pogodzimy się raczej na tyle by być ze sobą, a jedynie po to, żeby mieć trochę lepsze stosunki (i pewnie uspokoić jego sumienie)
Cytat:
No prawda, prawda i tak już dzisiaj mi lepiej, niedługo wraca do miasta, więc się ciesze.
To dobrze, że lepiej

.
Stary 2011-03-07, 20:01   #2483
Duszek2
Raczkowanie

No właśnie Malla.... Ech...czasem nie wiem jak się powinnam "obchodzić" z nim żeby czegoś źle nie zrobić
Stary 2011-03-07, 20:04   #2484
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
To dobrze, że lepiej

Ale ten wątek czasami sprawia, że zaczynam myśleć... jak sobie poczytam te wszystkie historie, było pięknie, nagle się znudziło, zmieniło, odwidziało... wiem, że u mnie nie musi tak być, ale biorąc pod uwagę statystyki .....

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 20:04   #2485
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Patrząc na to, że 11 razy walnęłaś głową w mur w wypowiedzi, mocno Cię to poruszyło.
Nie daj mu się zmanipulować
Walnęłam też z tego powodu, że mnie to poruszyło i to mnie złości On dokładnie wie co robić, ehh. Nie dość, że świetnie zna psychikę kobiet to i mnie porządnie poznał (szczególnie w kwestii jak mnie skrzywdzić i jak udobruchać żeby sobie po******) Jestem zła sama na siebie.
Stary 2011-03-07, 20:06   #2486
tuppence__
Przyczajenie

Łapie mnie dół mieliśmy się przyjaźnić i normalnie z sobą gadać, a jest jakoś tak sztucznie. W dodatku zapytałam go wtedy czy już mnie nie kocha a on odp "coraz mniej" i że musi odpocząć bo już ma tego dość i stracił przez ten czas szacunek do siebie i do mnie (ale ja raczej żadnego braku szacunku nie zauważyłam). Nie wiem, w którym momencie i co zepsuliśmy i nie wiem czy w razie czego będę jeszcze po tych słowach potrafiła z nim być

Źle mi
tuppence__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 20:06   #2487
solideja
Zadomowienie

Cytat:
ale biorąc pod uwagę statystyki .....
biorąc statystyki to co piąta z nas się puszcza za kasę. Liczymy do pięciu?

Cytat:
Napisane przez tuppence__ Pokaż wiadomość
W dodatku zapytałam go wtedy czy już mnie nie kocha a on odp "coraz mniej" i że musi odpocząć bo już ma tego dość i stracił przez ten czas szacunek do siebie i do mnie
Nie wiem, dla mnie to są symptomy tego, że facet będzie chciał odejść. Na dobre. Musielibyście razem odbudowywać ten związek, a on chyba raczej nie chce?

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-07 o 20:09
Stary 2011-03-07, 20:08   #2488
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Chodziło mu o to, że te przeprosiny teraz nic nie zmienią (sytuacji naszego związku), bo ja już się zniecierpliwiłam czekaniem na decyzję
Nie rozumiem. Zostawił Cię tak, że wyszło na to, że Ty jego?
Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
No właśnie Malla.... Ech...czasem nie wiem jak się powinnam "obchodzić" z nim żeby czegoś źle nie zrobić
Nakłonić do terapii... Może skonsultuj się z jakimś psychologiem w tej sprawie albo inną mądrą osobą?
Stary 2011-03-07, 20:17   #2489
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie rozumiem. Zostawił Cię tak, że wyszło na to, że Ty jego?
No, bo tak właściwie, to ja powiedziałam, że to koniec. On przyniósł mi moje rzeczy i chciał żebym oddała mu jego. Dałam i zapytałam co z nami, a on uparcie twierdził, że nic się nie zmieniło tylko chce swoje rzeczy no i przy okazji dał mi moje (chociaż nie wszystkie) Mi się to zachowanie nie podobało i drążyłam temat, a on nie umiał mi nic powiedzieć i to mnie zdenerwowało, więc powiedziałam, że w takim razie to koniec. Teraz chciał się spotkać pogadać, bo głupio mu było, że tak się zachował (że dał mi powód do myślenia, że to się całkiem rozsypało i nie chciał/nie umiał ze mną pogadaći to tuż przed tymi egzaminami). Stwierdził, że jednak te przeprosiny nie zmienią wiele, ale chciał to po prostu zrobić.

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-07 o 20:19
Stary 2011-03-07, 20:24   #2490
tuppence__
Przyczajenie

Cytat:
Nie wiem, dla mnie to są symptomy tego, że facet będzie chciał odejść. Na dobre. Musielibyście razem odbudowywać ten związek, a on chyba raczej nie chce?
Jeśli serio 'kocha' mnie tak jak mówi to pewnie nie chce. Tylko ja jakoś tego nie umiem pojąć ani zrozumieć, bo byliśmy sobie naprawdę bliscy i zawsze mogliśmy na siebie liczyć, więc nie czaje jak jakieś drobne kłótnie mogą to tak diametralnie zmienić... Może faktycznie się nie dobraliśmy, ja nerwowa, on nerwowy. Pewnie każdą miłość da się zepsuć...
tuppence__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości