|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Ja też nie mogę tego zrozumieć. Właściwie to chyba właśnie to boli najbardziej... świadomość tego, że tyle czasu oszukiwał, okłamywał patrząc w oczy i czule obejmując. Ile to trwało? Tygodniami? Miesiącami?... I ja głupia tego nie widziałam? Dlaczego?
Dobija mnie jeszcze fakt, że po tym wszystkim płaszczyłam się przed nim... błagałam o jeszcze jedną szansę. Wydzwaniałam, pojechałam do niego ( do innego miasta, gdyż "uciekł" ode mnie do rodzinnego miasta, do swojego domu ) i prosiłam... i prosiłam... i prosiłam.Gdybym widziała kogoś innego w ten sposób zachowującego się, to z pewnością popukałabym sie po głowie. A tutaj niespodzianka... to nagle mi odbiera rozum i upadam na dno błagając go. A co on na to? Kolejny kopniak i słowa o tym, że mnie nie kocha i nie będzie się zmuszał do związku ze mną. A ja dalej swoje... Wkońcu poprosił mnie, żebym dała mu przez weekend spokój... no to dałam. Miał się dzisiaj odezwać , tym bardziej, że miał załatwić dla mnie pewną sprawę związaną z moją firmą. I co ? Oczywiście cisza... i z pewnością nie załatwił tego i ma gdzieś, że ja stracę przez niego klientkę.
|
|
|
|
#2462 |
|
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - to przestań użalać się nad tym, że jesteś sama. Zasługujesz na kogoś wyjątkowego, więc nie desperuj, tylko czekaj cierpliwie
Ilona mówiła, że jesteś śliczna, więc będzie się do Ciebie kleiło wielu, ale nie daj się, nie dla psa kiełbasa ![]() Dearlie - jestem w podobnej sytuacji, ale już się pogodziłam z tym, że nie zawsze słowa mają znaczenie słownikowe.
|
|
#2463 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Dzisiaj było spotkanie, bo X wyszedł po mnie jak wracałam ze szkoły. Przeprosił i powiedział coś takiego, że pewnie to nic nie zmieni, bo nie będę chciała czekać na niego i jego decyzje i że nie sądził, że tak zareaguję na oddawanie rzeczy i że mu głupio, że się z tym zgłosił do mnie przed ważnym dla mnie dniem i gdyby wiedział, że tak wyjdzie, to by inaczej się zachował.![]() Cytat:
![]() Nie ma co się martwić przez jakieś własne wymysły Cytat:
Dzisiaj odpokutował i wyszedł po mnie, więc może faktycznie nie miał czasu. Też go nie rozumiem Nie podoba mi się, to, że przez wszystkie te akcje z przeprosinami mam wrażenie, że nic się nie skończyło i czuję się jakby ta sytuacja była po prostu wyjaśniona (wiem, głupie) i boję się, że się zderzę z rzeczywistością niedługo i dopadnie mnie wielki dół ![]() To też jest baaaaardzo dziwny człowiek ![]() Moja pani od religii pewnie by rzekła coś w stylu, że to w takim razie nie miłość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ze mną też nie Do roboty! Ja też się zacznę przygotowywać do matury ![]() Cytat:
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będę użalać, będę cierpliwie czekać. Zobaczymy co los przyniesie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także teraz do roboty, poradzisz sobie na pewno bez niego
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
A ja wam powiem coś. Zablokowałam byłego na fb, jego kolegę i jeszcze innych parę osób, które mogą na jego rzecz szpiegować
Teraz myślą, że w ogóle się usunęłam. Dodatkowo tymczasowo zmieniłam numer gg Numeru telefonu nie zmienię
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja też jestem straszna wariatka, choleryczka i wszystko co najgorsze. Miałam w życiu sporo sytuacji, o których po prostu aż wstyd wspominać. Tyle że to nie był nasz największy problem. On zawsze to jakoś znosił, a było mu tym łatwiej, że był chodzącym spokojem (pełen szacunek dla niego w tym momencie). Ja w końcu do psychologa się nie wybrałam nigdy. Może kiedyś się zbiorę, ale coś nie wydaje mi się, żeby mi pomógł. Tobie pomogły wizyty?U mnie dokładnie tak samo. NIC jeszcze nie mam... Brr, strach się bać. Też cały czas albo praca, albo jakieś zajęcia na uczelni (niestety jeszcze mam, np. jutro cały dzień...), albo mi się nie chce .Dokładnie tak! Ale jak na złość pojawia się coś ostatnio coraz więcej facetów, a ja... z jednej strony chcę mieć czas dla siebie, z drugiej strony chętnie bym coś tam popróbowała. Ale chyba jeszcze za wcześnie... |
|
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odkupienie za winy =2.0 litra + na 3 zdrowaśki za gorący piec ![]() Dziwny to mało powiedziane dzisiaj się dowiedziałam,ze 5 lat z nim byłam ![]() No przecież...Wybacz ![]() Mam taki humor,że mnie cały dzień nosi ![]() Odbiło mi się za 3 tyg.usmiechu na twarzy i za brak złego humoru w czasie okresu Jeszcze syfek mi się buduje zaraz nad wargą a boli jak cholera
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-07 o 18:51 |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z uczelni z całkiem niezłym humorem,
najbardziej jednak boli mnie to, że chce mi się słodkiego a nie mogę ![]() Ilona, haha, tak, mam dobry humor ![]() To chyba po przeczytaniu tego tekstu - 'myśląc o nim stawiasz go na piedestale' Wydrukuje to i dzisiaj dobrze przeczytam.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-07 o 19:18 |
|
|
|
#2471 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Też tego nie rozumiem, ale staram się nie martwić, tylko skupić na nauce, bo teraz to jest moim priorytetem ( nie wierzę, że ja to piszę
)Cytat:
![]() Czasami trzeba mieć gorszy dzień, bo by nam za dobrze było Cytat:
A mam chęć na coś jeszcze
|
|
#2472 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
No prawda, prawda
i tak już dzisiaj mi lepiej, niedługo wraca do miasta, więc się ciesze.
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam i padam..
Dziewczyny mam pytanko. Tak jak wczesniej wspominałam On nie odzywa się bo jak mi dzisiaj powiedział i wczoraj zle sie czuje bardzo i nie wiem czy sama napisać czy czekać aż on się odezwie.... P.S. Uwielbiam czosnkowe bagietki ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- właśnie taka chrupciam mmm |
|
|
|
#2475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja juz wiem, że za mało dbamy o bliskość, pewność sytuacji, choc M ją ma, ale ciężko jest stworzyć bliskość i atmosferę intymności na telefon. Tak czy inaczej próbujemy. Mnie jest ciężko się przestawić na atmosfere bliskości, jak mam na głowie jeszcze sprawy z pracy i świadomość, że mam jakies obowiązki. Wpadłam ostatnio na pomysł, żeby się organizować w tych obowiązkach, zapisując wszystko w kalendarzu. Takie planowanie. My jak sie spotkamy, to też nie możemy się sobą nacieszyć. Dlatego przeważnie rzucamy się na siebie. Chciałabym, żeby codzienne sprawy nie zabiły tej bliskości, ale żebyśmy sie potrafili tymi sprawami dzielić. Taką naprawdę prawdziwą bliskość czułam, jak rozmawialiśmy o tych ostatnioch wątpliwościach w sobotę. Wiedziałąm, że naprawdę się wtedy rozumiemy i że oboje chcemy dojść do porozumienia, al rozmawialiśmy przez telefon. Niestety z racji odległości większość rozmów przeprowadzamy przez telefon. Wróciłam wściekłą z pracy, wszystko mnie irytowało, na szczęście juz mi nieco przeszło.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||
|
|
|
#2476 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
"Jestem taki szczęśliwy bo niczego mi nie brak
może poza nieszczęściem żeby w szczęście je zmienić jestem taki radosny bo niczego mi nie brak może poza rozpaczą bym mógł szczęście docenić" ![]()
|
|
|
#2477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale po tych moich 6-14 orgazmach w czasie 1 seksu to 5 lat bycia razem nie powinno mnie już nic w jego wykonaniu dziwić ![]() Mam taką ochotę mu strzelić w ten pusty,zaćpany masówkami i innymi koksami łeb,ze to poezja ![]() Tak wpadłam na genialny pomysł opisu ![]() "rzeżączkę można wyleczyć...Dobrze ,że głupota nie jest zaraźliwa" ![]() No po 3 tyg.dobrego humoru (nawet z okresem o dziwo to taki kiepski dzień jest co najmniej dziwny To ja sie nie przyznaję ale wczoraj wieczorem otworzyłam czekoladę truskawkową i calutką wchłonęłam taką miałam zachciewajkę ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
No świetnie
Napisał do mnie czy się wybieram z nim na ten koncert co mieliśmy iść razem, bo on zajmował się organizacją i za darmo (miał załatwić to jeszcze mojej koleżance) Ja mu odpisałam, że doszłam do wniosku, że to jednak zły pomysł żebym się wybierała, że z mojej strony za dużo emocji. Był w szampańskim nastroju, zachowywał się tak jakby to on ze mną zerwał i w podtekście było, że jeszcze będę żałować swojej decyzji |
|
|
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
było myśleć tak jak dzisiejsze 16-stki ![]() Widzę nie tylko ja miałam dzisiaj kiepski dzień... Kolega namiętnie odgrywa się za mój awans
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Kimi- ja także jestem w związku na odległość i większość naszych rozmów to rozmowy telefoniczne... strasznie to jest trudne.
Powiedz jak ze sobą rozmawiacie żeby ten związek nie zamarł że tak powiem? Jak budujecie ten związek? O czYm rozmawiacie? |
|
|
|
#2481 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Mrytka - to jak to w końcu, rozstał się z Tobą czy nie?
![]() Cytat:
Cytat:
Nie daj mu się zmanipulować
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Źle się wyraziłam
Chodziło mu o to, że te przeprosiny teraz nic nie zmienią (sytuacji naszego związku), bo ja już się zniecierpliwiłam czekaniem na decyzję, więc nie pogodzimy się raczej na tyle by być ze sobą, a jedynie po to, żeby mieć trochę lepsze stosunki (i pewnie uspokoić jego sumienie )Cytat:
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie Malla.... Ech...czasem nie wiem jak się powinnam "obchodzić" z nim żeby czegoś źle nie zrobić
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Ale ten wątek czasami sprawia, że zaczynam myśleć... jak sobie poczytam te wszystkie historie, było pięknie, nagle się znudziło, zmieniło, odwidziało... wiem, że u mnie nie musi tak być, ale biorąc pod uwagę statystyki .....
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On dokładnie wie co robić, ehh. Nie dość, że świetnie zna psychikę kobiet to i mnie porządnie poznał (szczególnie w kwestii jak mnie skrzywdzić i jak udobruchać żeby sobie po******) |
|
|
|
|
#2486 |
|
Przyczajenie
|
Łapie mnie dół
mieliśmy się przyjaźnić i normalnie z sobą gadać, a jest jakoś tak sztucznie. W dodatku zapytałam go wtedy czy już mnie nie kocha a on odp "coraz mniej" i że musi odpocząć bo już ma tego dość i stracił przez ten czas szacunek do siebie i do mnie (ale ja raczej żadnego braku szacunku nie zauważyłam). Nie wiem, w którym momencie i co zepsuliśmy i nie wiem czy w razie czego będę jeszcze po tych słowach potrafiła z nim być![]() Źle mi |
|
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
biorąc statystyki to co piąta z nas się puszcza za kasę. Liczymy do pięciu?
![]() Nie wiem, dla mnie to są symptomy tego, że facet będzie chciał odejść. Na dobre. Musielibyście razem odbudowywać ten związek, a on chyba raczej nie chce? Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-07 o 20:09 |
|
|
|
#2488 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nakłonić do terapii... Może skonsultuj się z jakimś psychologiem w tej sprawie albo inną mądrą osobą?
|
|
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
No, bo tak właściwie, to ja powiedziałam, że to koniec. On przyniósł mi moje rzeczy i chciał żebym oddała mu jego. Dałam i zapytałam co z nami, a on uparcie twierdził, że nic się nie zmieniło tylko chce swoje rzeczy no i przy okazji dał mi moje (chociaż nie wszystkie)
Mi się to zachowanie nie podobało i drążyłam temat, a on nie umiał mi nic powiedzieć i to mnie zdenerwowało, więc powiedziałam, że w takim razie to koniec. Teraz chciał się spotkać pogadać, bo głupio mu było, że tak się zachował (że dał mi powód do myślenia, że to się całkiem rozsypało i nie chciał/nie umiał ze mną pogadaći to tuż przed tymi egzaminami). Stwierdził, że jednak te przeprosiny nie zmienią wiele, ale chciał to po prostu zrobić.
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-07 o 20:19 |
|
|
|
#2490 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Wkońcu poprosił mnie, żebym dała mu przez weekend spokój... no to dałam. Miał się dzisiaj odezwać , tym bardziej, że miał załatwić dla mnie pewną sprawę związaną z moją firmą. I co ? Oczywiście cisza... i z pewnością nie załatwił tego i ma gdzieś, że ja stracę przez niego klientkę.

Ilona mówiła, że jesteś śliczna, więc będzie się do Ciebie kleiło wielu, ale nie daj się, nie dla psa kiełbasa 

i że mu głupio, że się z tym zgłosił do mnie przed ważnym dla mnie dniem i gdyby wiedział, że tak wyjdzie, to by inaczej się zachował.
Nasłuchałam się od Niego o jego kolegach... niby On taki nie jest, ale nigdy niewiadomo. Do tego ten jego kontakt z eks i tłum koleżanek. Jakieś dziwne mam przemyślenia