|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Rozeznanie
|
Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat
Branoc
![]() W przyszłym roku będę się z Tobą łączyć w bólu ![]() Btw. dzisiaj podjęłam ostateczną decyzję,że idę od razu zaocznie na psychologię. Ale czesne mnie zabiło - 2500zł na UJ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Twoja mama też biedna z tymi zmianami... Niech uważa na siebie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zaraz jadę do domu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
![]() dzisiaj zajecia, a poźniej korki, nie wiem czy do 18.30 bede mogła zajżeć, takze miłego dnia!!!
#4775 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A demot genialny! Cytat:
Cytat:
![]() Niestety ludzie nie mają za grosz wyobrażni.... tz po wszystkim zadzwonił do mamy i ją zrypał o zapinanie małej w foteliku.... ciekawe czy to do niej dotrze...... Co do szybkiej jazdy, to mój brat niestety jeździ jak szalony, w prawdzie nie wyprzedza na trzeciego, tylko tam gdzie może to lubi sobie depnąć.... pamiętam jak miał sportowy samochód.... jechaliśmy na lotnisko - balice, droga prościutka, pogoda piekna i wszystko widać, bo zero zakrętów, przed nami jechał tir, widział, że się dosyć szybko zbliżamy, więc puścił kierunek, że możemy wyprzedzać bo czysto.... zaczynamy wyprzedzać, jestesmy w połowie tego tira a tu nagle na przeciwko jedzie drugi!! skąd sie wział? nie wiadomo.... no ale przy takiej prędkości jaką mielismy - ok 200km/h...... inne samochody szybko się zbliżają...... nie było szans się wycofać, na szczęscie kierowcy się rozsuneli ile mogli..... i przeszliśmy między tymi tirami dosłownie na grubość lakieru....... jak sobie przypomne jak wrzeszczałam w tym samochodzie.............. .od tamtej pory sie boje z własnym bratem jeździć, chociaż tej sportówki juz nie ma..... mimo to szybko jeździ......brrr..... Tak wogóle dzień dobry.... nawet nie wiem o której tż wrócił..... a rano wyszedł o 6 więc nawet nie miałam z nim jak pogadac........... za to rano jak się obudzilam to na poduszce leżały piekne tulipany i mały prezencik - koszulka nocna i komplet bielizny... cuuudne ![]() Mój misio kochany........... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja dostałam od TŻcika bukiet róż i toffifee ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dziwię się, że nie możesz się doczekać... Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest to, że ludzie jeżdżą jak wariaci. Ja jak skręcam z ruchliwej drogi do mnie do domu to pomimo, że mam włączony kierunkowskaz 'w lewo' i z naprzeciwka nic nie jedzie - patrzę w boczne lusterko, odwracam się czy za mną jakiś debil nie wyprzedza. Bo już parę razy zdarzyło się tak, że chcieliśmy skręcać, mamy kierunkowskaz a idiota za nami nas wyprzedza !! ![]() Cytat:
![]() A to te czesne 2500 to za semestr? Idę coś wszamać, bo jeszcze dziś nie nie jadłam ![]() A potem lecę przygotowywać się na weekendowy zjazd na uczelni. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzeba było jej powiedzieć, że od tego właśnie ona tam jest, żebyś przymierzyła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kurcze, to jest na prawdę straszne ![]() ![]() ![]() ale już się nie denerwuj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo osobówka nie ma problemu z podjazdem a TIR wiozący ogromny ciężar nie ma siły z małej prędkości podjechać pod górkę, bo go towar w dół ciągnie... Dla mnie TIRy i osobówki powinny miec oddzielne drogi bo jedni drugich nie rozumieją ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że na odwrót, bo morsi pisała o hamowaniu, więc pewnie tir zjeżdżał z góry za nią... ja się panicznie boję zwłaszcza z początku zimy jak jade z góry a tir za mną.... nigdy nie wiadomo czy go ciężar nie popchnie, albo nie pociągnie na śliskiej nawierzchni.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hamulce TIRy mają bardzo silne... no chyba że ten miał zepsute, to ja juz nie wiem ![]() już myślałam że na Intymnym bo nick Paula kojarzy mi się własnie z intymnego i ona właśnie tak dogryza wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie zdałam tej poprawki... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buu no to przykro.... ale chyba Ci nie zależalo prawda?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
sajkolidżist
|
No nie zależało mi ale jakoś tak mi smutno, jeszcze rodzice ciągle wydzwaniają mnie pocieszać i od tego "pocieszania" się pobeczałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
sajkolidżist
|
![]() A był już Twój Bartek dowiedzieć się czegoś w szpitalu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
W koncu nie pojechał, bo już chcial jak najszybciej do domu, jeszcze jak mu napisałam, że się źle czuje....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko napisałam od strony "tego z tyłu"... bo nie każdy ma możliwość żeby się dowiedzieć czemu TIRowcy zachowują się tak a nie inaczej ![]() ojej - nie płakusiaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego jak kobieta jest w ciąży i odchudza się, albo wstydzi się pokazywać z brzuchem...albo jak w ogóle chce żeby za wszelką cenę urodziła się np.dziewczynka, bo ona synka nie chce. Przykro mi, że osądzasz mnie po jednym nic nie znaczącym zdaniu. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się znowu dziś koszmarnie czuję, pół nocy nie przespałam, niedobrze mi jest, boli mnie głowa, katar mam. I jeszcze taki podły humor..
![]() |
#4788 | |||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Aniqa przypomniało mi się własnie, że jak ja chodziłam po salonach to w jednym też się trafiła babka, z głupimi komentarzami, typu "u nas sie sukni nie mierzy jak nie jest Pani zdecydowana na kupno" no to jak mam kupic bez mierzenia...
O i jeszcze mi się jeden komentarz przypomniał!! "Salon" z 5-cioma sukniami na krzyż... wielka, paskudna baba- podejrzewam że włascicielka.... pomogła mi oczywiście zakładać suknie... ja rozmiar 36/38 on twardo że pewnie w 40 nie wejde! i wciska mi tą 40... no ok zmierzyłam.... ścisnęła mi gorset, kiecka leci! nie dziwne w takim rozmiarze..... wychodze pokazac się siostrze, schyliłam się żeby zobaczyć jak się dół układa a baba w krzyk "Prosze się nie zginać bo zaraz strzeli!! " ![]() pusciłyśmy pani delikatną wiązankę...... no masakra co za babsko....... ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Ale mimo wszystko podziwiam "Tirowców" jak jeżdża np po ciasnych miasteczkach.... i skladaja się na tych ciasnych uliczkach ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze ta baba która wciskała Ci ten rozmiar i głupio mówiła, że strzeli... ![]() Na mnie każda suknia była za duża, ale mogłam zmierzyć którą tylko chciałam, miałam spiętą klamerkami z tyłu i jakoś tam się trzymała, grunt, że mogłam zobaczyć jak w niej wyglądam. Gdybym się spotkała z czymś takim jak Wy to sama bym na to zareagowała, bo to jest lekka przesada..
![]() |
#4791 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uważa ![]() ![]() Cytat:
Też bym się bała jeździć z Twoim bratem.. masakra bardzo romantycznie z tym prezencikiem, chociaż podejrzewam, że Twój TŻ inaczej to wszystko sobie zaplanował.. ![]() ![]() Cytat:
Miłego dnia dziewczyny! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W wielkim skrócie 2,5 roku temu byłam na słowacji, wjeżdżając w zakręt (łuk w lewą strone), dokładnei na środku zakrętu wskoczyła mi przed maskę sarna.... nie było szans jej zauwazyc na tym zakręcie..... zaczęłam hamować, ale że to bylo rano, to rosa na poboczach... poza tym drobne kamyczki... zblokowałam kierownice rękami, żeby nie stracić panowania.... ale tylne koło poszło po tych kamyczkach, sliskiej trawie i samochód zaczął wirować na drodze.... na odcinku 78m obróciło mną 3 razy o 360st, 34m ciągneło samochód bokiem, poza tym odbijał się jak piłka od wysokiego brzegu po lewej stronie drogi i od krzaków i drzew po prawej.... nabierając przez te obroty prędkości.... ostatecznie samochód zatrzymał się na barierce przydrożnej.... barierka wbiła się w bak pełen paliwa (czemu sie nie zapalilo? nie mam pojęcia...)... i samochód sie zawiesił.... gdyby nie to że samochód wbil sie na barierkę samochód poleciałby w małą przepaść, którą osłaniała barierka....... Mnie z samochodu wyrzuciło przy którymś obrocie, przez boczną szybe obok kierowcy.... wpadłam na drzewo (średnica pnia jakieś 8cm) uderzyłam miednicą... złamalam sobą to drzewo i poleciałam w głąb lasu 11m od drogi.... samochód w tym czasie obróciło i uderzył dokładnie w to miejsce... gdybym się nie sturlała w ten las to pewnie uderzył by we mnie własny samochód....... jechałam z dwiema koleżankami, im na szczęście nic się nie stało, pamiętam tylko moment hamowania i jak wychodze z tego lasu.... jak przez mgłe zobaczylam ten wiszący samochód i że nikt się w środku nie rusza..... pamiętam że zaczęłam krzyczeć i jedna z dziewczyn się ocknęła.... zaczęła wysiadać z samochodu, druga też...... krzyczeć zaczeły dopiero na mój widok.... miałam rozwaloną całą prawą stronę twarzy, miesien policzkowy na wierzchu, rozciętą prawą powieke, brew, pełno szkieł w twarzy, rozwaloną szyję z kawałkiem szyby - na szczęscie nie wbiła się w tętnice tylko obok..... ogólne potłuczenia.... poszarpane ubrania..... zobaczyłam się w lusterku, stwierdziłam że nic mi nie jest.... niestety krwi mi zaczęło ubywać i pamiętam tylko jak zaczęłam lecieć na asfalt....... nawet nie wiem kto mnie zawiózł do szpitala i to odwiózł mnie do polskiego szpitala! zanim tam karetka dojechała to ja juz byłam szyta w naszym szpitalu.... 1,5 h szycia na żywca bez znieczulenia, tłumaczyli mi to tym, że nie mogą znieczulić bo jest 2mm do oka rozwalone i 3mm do tętnicy szyjnej.... tak że na sali operacyjnej byłam cały czas przytomna i bez znieczulenia.... oczywiście w szoku ale pamiętam to doskonale.............. mniej więcej tak to wygladalo.... szczegółów było duużo więcej... mówiłam, że brzmi jak tani dramat...... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
szok.. jestem w szoku, że wyszłyście z takiego wypadku cało. To naprawdę ogromne szczęście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki Bogu, że wszystkie jesteście całe ![]() nawet sobie nie potrafię wyobrazić jak straszne to przeżycie musiało być ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to mnie już nie interesuje... właśnie sprzątam kompa stacjonarnego to wrzuce Ci zdjęcie ze szpitala, jak chcesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Agula, jakaś siła wyższa nad Wami czuwała, że z tego wyszłyście cało praktycznie. Nawet sobie nie wyobrażam tego. Całe szczęście, że to wszystko już za Tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
pokaż..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Kompresuje mi się folder na kompie, jak przerzucę na lapka to Wam wstawie na wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
sajkolidżist
|
Na razie mam lekkiego doła i nie wiem co robić.
Agula, ten Twój wypadek - coś strasznego! Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale tak jak Almikowi, wydaje mi się, że jakaś siła wyższa Wam pomogła z tego wyjść cało! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.