|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() Postaram sobie to wybić z głowy, może ćwiczenia mi w tym pomogą. Będę się pewnie lepiej czuła w swoim ciele, a zdrowe jedzonko i warzywka uwielbiam. Tak mówię o sobie trochę jakbym ważyła ponad sto kilo, ja tylko dużo marudzę, pewnie gdybym przestała się opychać byłoby lepiej. Tak na prawdę to wagę i BMI mam w normie, nie nadwaga czy otyłość, tylko ja tak krytycznie na siebie patrzę. TY?! przecież jesteś szczuplutka, bez obaw możesz śmigać w szorcikach Cytat:
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym nie miała obecnie faceta to kto wie czy bym się nie skusiła, żeby pójść
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ale fajna dzis pogoda.. bylam na spacerze i jest tak fajnie i wiosennie
![]() Mialabym kogos wyciagnac na spacer w weekend(z rodzaju meskiego)ale jak skoncze zajecia to bedzie juz ksiezyc a z praktycznych szkoda sie urywac.W ogole musze wlosy ofarbowac(robie szamponetka) bo mam 3 kolory na glowie.. zjedzmnie jak pocwiczysz to bedzie CI lepiej
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam jeździć na rowerze
Tylko też jakoś nie mam z kim
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja ja jestem chetna na rower ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() tez musze cos zrobic z wlosami, sa okropne wlasnie sie ladnie ubralam ( ) i rozpuscilam wlosy i ehm.. stwierdzilam ze musi byc kitka bo te wlosy psuja caly wizerunek
|
||
|
|
|
#2857 |
|
Raczkowanie
|
Ja! Ja!
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
ckin2u, u mnie miesiąc i tydzień. Naprawdę jakoś magicznym sposobem od momentu, gdy upłynął miesiąc wszystko się zmieniło
. Co nie oznacza, że w ogóle nie myślę o byłym. Myślę i się martwię :/. Jak tyle nas chętnych na rower, to super! Tylko że pewnie jesteśmy porozsypywane po całej Polsce. Ja jeżdżę głównie po Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie, chociaż tak naprawdę z byłym zjechaliśmy też Wielkopolskę, Śląskie, Jurę Krakowską - Częstochowską, nawet Czechy i Niemcy nam się troszku udało. Tak naprawdę to on mnie nauczył jeździć na rowerze, bo wcześniej to jazda równała się dla mnie pedałowaniu i trzymaniu kierownicy . Były kazał mi zjeżdżać między drzewami z górki w lesie, podjeżdżać pod kamieniste pagóry i inne takie. Tak się zakochałam w rowerach, że teraz mam na nie większy przypał niż on. Kurczę, jednak ten związek dał mi dużo dobrego mimo wszystko. Jest tylko jeden problem...... nie potrafię jeździć sama na rowerze, bo notorycznie się gubię. No ale czego oczekiwać od osoby, która myli prawą z lewą stroną . A jeszcze co do wspólnego rowerowania, to ja mogę zawsze wskoczyć ze swoim sprzętem w pociąg i gdzieś przyjechać. Dajcie tylko znać .
|
|
|
|
#2859 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wstydzę się półnagości.
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowię się nad moimi zaletami dzisiaj w autobusie. Wstydzisz się - chciałabyś to zmienić czy uważasz to za zaletę, że nie paradujesz rozebrana po ulicy? No pięknie! złamał się paznokieć w połowie długości! O nie taki liliputek teraz.. nienawidzę jak mi się łamią.. źle to wygląda w porównaniu z długimi.. wiedziałam że miałam nie zmywać lakieru.. bez lakieru są takie słabe
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-09 o 11:48 |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i zrobię "taniec z gwiazdami" na parkiecie
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA mialam slabe paznokcie lamiace sie przy slabych wynikach ... I biore codziennie Salfazin(cynk z wit ) i wlosy lepsze i paznokcie.. buzia nieco.. (W ogole to ja sama sobie paznokcie zalatwilam tipsami ale to juz czas przeszly..)
|
|
|
#2863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedyś miałam takie ładne długie .. Teraz już nawet zapuścić nie umiem bo sie łamią i rozdwajają
|
|
#2864 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na mnie wszystko jest duże i zwisa jak worek. Koniecznie nam je przedstaw! Mamy już ambicję zawodową i zamiłowanie do szpilek. Z jednej strony śmieję się z tych, które się ubierają krótko i zwisają im fałdki czy cellulit - nie widzę siebie dobrze z tyłu i ciągle bym się zastanawiała, co tam widać. Na imprezy planuję ubierać coś pod spód.
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mija 10-ty dzień bez mojego ukochanego F. ... nadal bardzo cieżko. Obiecałam sobie, że dziś się do niego nie odezwę, więc proszę o wsparcie, bo bardzo mi trudno... chciałabym tak bardzo wiedzieć co u niego. Tak szalenie za nim tęsknię...
|
|
|
|
#2866 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja go zbojkotowałam i strzeliłam wczoraj focha ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html i bardzo sobie chwalę, tylko pierwszych kilka użyć było tragicznych i już chciałam go wyrzucić. Potem się uspokoił, nie wiem czy to kwestia, że było za dużo w tubce, czy że teraz się trochę utlenił ![]() Ja mam inne pytanie. Jak nakładacie 2 warstwy tuszu? Bo nie raz w jakichś makijażach jest "nałóż 2 warstwy tuszu dla lepszego efektu" ale ja umiem nałożyć tylko jedną, jak nałożę drugą, to mam kupę na rzęsach ![]() Cytat:
Po Twoich postach myślałam, że właśnie ważysz ze sto kilo i chciałam Ci doradzać jakieś ćwiczenia albo dietę, ale tak, to radzę Ci ogarnij się zanim popadniesz w jakieś zaburzenia odżywiania. Cytat:
Cytat:
Po tym co napisałaś na swoim wątku, to naprawdę niech Cię Bóg chroni przed pisaniem do niego. On i Tobie i sobie zrobił wielką przysługę, że zakończył znajomość. Nie męcz ani jego ani siebie. |
||||||
|
|
|
#2867 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - nawet chudzielce mają cellulit i fałdki...
Nie nakładam 2 warstw tuszu, tylko przez jakieś 2 minuty na oko przejeżdżam ileś tam razy szczoteczką po rzęsach. W tuszach Maybelline denerwuje mnie to, że na początku są zbyt rzadkie i robią owadzie nóżki.
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale takie fałdki i celulity i chudzielców to nie jest nic zdrożnego i nie widzę powodu, żeby to ukrywać
Po prostu człowiek tak wygląda i nie ma co udawać, że normalny wygląd człowieka to wyfotoszopowana lala z okładki jakiegoś magazynu.Ja przynajmniej zamierzam korzystać z tego, że jestem młoda, żeby w wieku 45 lat nie stwierdzić, że ja pierdzielę, miałam super ciało a wkręcałam sobie, że mam jedną fałdkę za bardzo, a jedną za mało, a teraz to już po ptokach ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Ja właśnie jak przejeżdżam już któryś raz szczoteczką po rzęsach, to mam wszystkie sklejone i do widzenia. A jak robię tak, jak radzą makijażystki, czyli czekam aż warstwa wyschnie i wtedy nakładam kolejną, to mam pół kilo glutów na rzęsach. Może ja po prostu sierota makijażowa jestem
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-09 o 13:34 |
|
|
|
|
#2869 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - cellulit wygląda obleśnie i jeśli ja się śmieję z pomarańczek defilujących po ulicy, to liczę się z tym, że dla kogoś też będzie to nieapetyczne.
Rzęsy się sklejają, bo tusz jest za rzadki lub szczoteczka nie została stworzona do rozdzielania. Na wyschnięty nie polecam nakładać, bo się poprzednia warstwa osypie i zgluci. Dziś akurat przy kawie 2 babeczki skomplementowały moje rzęsiska Nie ma to jak komplement od kobiety!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-09 o 13:42 |
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś przez długi czas używałam Max factor Masterpiece.
Potem kupiłam Telescopic loreal, używam go naladal i jestem zadowolona
|
#2871 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż sobie z ciekawości weszłam na profil eksa i oczywiście jakieś głupie komentarze itp . Jeden od jakiejś laski i pod spodem komentarz od kolegi, że co oni by bez niego zrobili . Co można zrozumieć, że gdyby nie on to nie poznaliby się z eksem. No tak, patrz siaaa, bo jeszcze eksiu się zakocha i kogoś uszczęśliwi swoją osobą. Normalnie powinien włączyć mi się agresor, że jak to, może oni będę razem, a co ze mną, ale szczerze mówiąc mnie to nie rusza. Nawet obejrzałam sobie jego zdjęcia i nic. No to teraz jako postanowienie wielkopostne postanawiam sobie że nie wejde na profil eksa przez 40 dni .Cytat:
![]() :conf used:Cytat:
Też nie przepadam za jakością tuszów maybelline, choć szczoteczki mają dobre. Ostatnio kupiłam tusz Wibo za całe 7 zł, ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.html i jestem bardzo zadowolona . Idealny na czarną godzinę .---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
. Za dużo wolnego czasu plus złamane serce = robienie głupot...
|
||||
|
|
|
#2872 |
|
Zadomowienie
|
Oj to prawda, ja też miałam cellulit, chociaż nie aż tak bardzo widoczny, potem schudłam z 4 kilo (chociaż wtedy obiektywniej wyglądałam lepiej), cellulitu już nie ma. Ale ja przy każdym prysznicu, codziennie, leje lodowatą wodę na pośladki i uda, to mój rytułał
potem krem, niekoniecznie antycellulitowy, skóra jest ładna i gładka, polecam Przez poł roku też używałam chińskich baniek do masażu, i naprawde jest efekt, ale to nie dla osób, które mają skłonność do pękających naczynek. Ja się czasami tak mocno masowałam, że miałam siniaki, ale to było w zimie, wiec nie pokazywałam moich nóg. A jeżeli ktoś ma kupe kasy na zbyciu, to podobno najlepsze efekty daje mezoterapia bezigłowa, jak już nie będę sobie radziła domowymy sposobami to może sobie przed 40 takie coś zafunduje
|
#2873 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ofelia - mam niestety problemy z naczynkami, dużo popękanych na nogach, kobiety w mojej rodzinie mają skłonności do żylaków i pewnie mnie też to czeka, to jedno z przeciwwskazań do brania tabletek anty. Po Syrence strasznie mnie swędziała skóra pół nocy.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-09 o 14:01 |
|
|
|
|
#2874 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeśli daje dwie warstwy to jedna po drugiej, nigdy nie czekam aż pierwsza wyschnie, bo wszystko mi sie skleja. Kiedyś gdzieś przeczytałam, że rzęsy należy malować w taki sposób, że najpierw przykładamy szczoteczkę do rzęs, ruszamy w obie strony i wtedy jednym gładkim ruchem przesuwamy do góry. Przy niektórych tusza ta metoda działa jak zbawienie .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2875 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Moja mama ma właśnie taką skórę, rzeczywiście ciezko przeprowadzać na niej jakiekolwiek zabiegi, wszystko musi być delikatne.
|
|
#2876 |
|
Nie depcze krokusów
|
siaaaa - dawno nie kupiłam tuszu. Wygrywam na Wizażu lub dostaję z Maybelline
![]() Ofelia - tak, nawet po balsamach swędziała. Teraz Syrenką szoruję podłogę
|
|
#2877 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam Bell Push up i zoom zoom i jestem bardzo zadowolona
a wypróbowałam już chyba połowę tuszy
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
No to uciekam od Was znowu. Myślę, że w najbliższym czasie, nic bardziej zaskakującego niż ostatnie wydarzenia, się nie zdarzy w moim życiu
. Teraz pewnie napiszę Wam jak eksowi urodzi się dzidzia . Pa kochane |
|
|
|
#2879 |
|
Rozeznanie
|
OtTakaJa:
Pojawiasz się i znikasz i znikasz i znikasz..
|
|
|
|
#2880 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziwna jestem Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Mam legginsy i rajstopy 1600 (!) den :P

. Idziesz?
. Może któraś z was, hmm?
. Chociaż nie sądzę, żebym była w stanie się jak na razie w którymś zakochać, a chyba szkoda...
wlasnie sie ladnie ubralam (

taki liliputek teraz.. nienawidzę jak mi się łamią.. źle to wygląda w porównaniu z długimi.. wiedziałam że miałam nie zmywać lakieru.. bez lakieru są takie słabe 
Po Twoich postach myślałam, że właśnie ważysz ze sto kilo i chciałam Ci doradzać jakieś ćwiczenia albo dietę, ale tak, to radzę Ci ogarnij się zanim popadniesz w jakieś zaburzenia odżywiania.