|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
|
|
#2312 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
MADZIWNIA ale ja tez tylko wyrazilam swoje zdanie...
ja rozmwialam z moja siostra w sumie bardzo krotko...i ona mi powiedziala,ze cos takiego jest ale ja nie dopytalam do konca...a slyszalam o tym ale myslalmz,e to od strony kosciola moze jakas zasada...a teraz wiem,ze to przesad ... ja nie odmowie...ale jesli przelozy bo sama wierzy w takie rzeczy to nie bede sie z nia sprzeczala...bo nie moge komus zabronic wierzenia w jakies przesady lub przekonania... Madzia no wlasnie czasami piszemy niezbyt jasno(moglam wiecej sie rozpisac i podac wiecej inf) a inni czasami za bardzo sie wczuwaja w wypowiedz...i fajnie ze masz swoje zdanie i je wyrazilas ale musisz tez brac pod uwage,ze inni moga miec inne zdania,poglady i nie trzeba od razu pisac,ze cos jest paranoja tylko dlatego,ze jest nie zgodne z Twoim zdaniem... moze i ja zle zareagowalam bo nie wiedzialas,ze chodzi o moja siostre...a ja jak lwica bronie jej bo jest mi bardzo bliska i nigdy nikomu nie pozwole nic na nia powiedziec
MOJA PRINCESSA 26.03.2010 http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011 NASZ SLUB 11.08.2012 Edytowane przez agnieszka09 Czas edycji: 2011-03-10 o 14:01 |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
ania p - tak sobie myslałam że w sobotę wybieram się do sklepu gdzie znalazłam buty emel. Jak wiesz jaki wzór chcesz dla Szymka i konkretny rozmiar to sprawdzę czy mają. W razie czego mogę kupić
|
#2314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Aneczka
dla Maciusia za 11 miesięcyMrowak wszystkiego najlepszego dla Gabi ,100 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dużej wiedzy do tego nie trzebaChociaz robiłam też mieszanki ojca klimuszki ,ale część ziół musiałam kupić bo wszystkich nie zdobyłam Cytat:
![]() ja zostawiam tylko na drugi dzień Cytat:
![]() ______________ U nas nie pada ale coś wisi w powietrzu , a konkretnie chmura wielka. Fajne książeczki mają być za tydzień w lidlu z dźwiękami , dzisiaj kupiłam taką w księgarni tylko ma mniej guzików http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_17101.htm Kupowałam dzisiaj pampki i jak na złość nigdzie promocji , czy któraś używa już 5? tak zerknęłam na ilość i jest ich chyba 10 mniej , przeciez wcale nie są takie duzo większe.My na razie na 4 lecimy jeszcze ,4+ nie kupuję bo sa identyczne wielkością jak 4 a w opakowaniu mniej ![]() Kantują nas na każdym kroku Dzisiaj w radiu mówili ,ze teraz mamy wszystko jak w sklepach po 5 zł. i cukier i paliwo i chleb zaraz będzie ,nie wiadomo śmiać się czy płakać . W internecie czytałam ,że u niemców już taniej jak u nas ![]() Ludzie niby pieniędzy nie mają a pod bankomat się nie dopchasz , nie wspomnę że zaparkować pod biedronką graniczy z cudem. Mój Miko po dwóch inhalacjach pulmikortem i atroventem już o niebo lepiej i całą noc przespał bez kaszlu. |
||||
|
|
|
#2315 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Asiulek ja gotuję Danielowi ogórkową bardzo lubi z marchewką i koperkiem,surowe też je,bardzo zdrowe są ogóreczki Moda super oferta zastanawiam się czy nie kupić na majówkę ![]() Ciekawe jak Madzia.... Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-10 o 15:07 |
||
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
gmyrelka to juz sama nie wiem o co chodzi mieszają i tyle z tą wagą
![]() tak was wzieło na wspominki porodowe... ja tam wolę do tego nie wracać, podobnie jak anakazar przezyłam poród 2w1 zakonczony cc i gdybym wiedziała ze tak to wyjdzie to juz po zajsciu w ciąże załatwiałbym sobie cc ![]() Zosia Urocza mała policjantka a my dzis zarezerwowaliśmy wczasy ![]() strasznie podobała mi sie ta willa rosa co młoda w tamtym roku wklejała link ale tz wyszykał cos podobnego ale z mega ogrodem i wypasionym placem zabaw dla dziecihttp://www.klif-rowy.pl/index.htm i jedziemy tm razem na przełomie maja i czerwca zawsze był lipiec sierpien albo wrzesien wiec teraz szybciej Bałtyk w sumie zawsze zimny najwazniejsze zeby było słonecznie juz nie moge sie doczekac
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Młoda ale super,że to wkleiłaś własnie wysłałam zapytanie o wolne terminy
moze uda się pojechac na majówkę.a tu znalazłam jeszcze inną stronkę tego typu i jest jeden z ostatnich naszych tematów http://www.zakuponik.pl/6,lodz mikrodermabrazja za 35 zł Ferrou w klubie nie ma Twoich namiarów chciałam dryndnąć ![]() Gusinek ślicznie to wygląda. Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-10 o 15:31 |
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ten klif to niedaleko rosy jest
on taki spory bardziej w glab tylko bierzesz pod uwage ze tam na plaze idzie sie bite 30 miniut?? chyba ze bedziecie jezdzic autem do glownego zejscia...sorrki poprawka on blizej tego glownego zejscia jest po drodze do "rynku" go mijalismy bardzo fajnie sie prezentowal
Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2011-03-10 o 16:03 |
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
LIBRA jejku przypomnialy mi sie lata dzieciece...mam zawsze robila soki z czarnego bzu na zime
a kompot z agrestu jest na obnizenie goraczki IZAIZULA
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotki zgodnie z obietnicą w kolejności... rok temu - pierwsze minuty życia
porodówka. I wczoraj.---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Haha - nie mogę załadować - wyrzuca mnie z załączników
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
GUSINEK to tylko teraz zyczyc udanego wypoczynku...
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- MEGI musisz chyba je zmniejszyc
|
#2323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na stronie napisali ze 450metrów dla nas ok zawsze troche pochodzimy, a auto niech odpoczywa na parkingu![]() nas urzekł ten plac zabaw, a koles przez tel mówił ze ro czesc zabawek ze w tamym roku jeszcze mase dokupili dziekujemy, mam nadzieje ze pogoda dopisze, nie chodzi o upały ale zeby tylko nie padało ![]() izazula no i duzo jodu dlatego ze mniejsze tłumy ![]() a co do jodu to słyszałam ze jak pochmurno i wietrznie to jest go jakos wiecej
mój skarb Bartuś przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2011-03-10 o 16:17 |
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Libra no ja tż chyba powiem,żeby zakupy busem jakimś zrobił jak będzie wracał do Pl ![]() Ci co mają bliżej do Niemiec to na weekendowe zakupy będą latać. U nas z tego co piszecie to jeszcze ceny aż tak nie podskoczyły-ale pewnie kwestia czasu ![]() Gusinek jak też to miejsce oglądałam i podoba mi się bardzo,ale rowy za daleko ode mnie i szukam czegoś bliżej-o ile uda nam się czasowo gdzieś w Polsce wyjechać.Jak nie to zostanie nam Szwecja. Byłam na pierwsze przejażdzce maclarenem i ale on mnie denerwuje ma zamiast jednej rączki te dwa "rogi"to prowadzenia i cholernie mi niewygodnie.Tak jedną ręką mogłam prowadzić,a w tym się nie da.Jakoś póki się nie przyzwyczaje chylę czoła x-landerowi ![]() U nas też już pada,wiatr się uspokoił.
|
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę temat porodu wrócił, ja tez się umęczyłam, bóli dostałam ok 2 w nocy, ok 6 rano zrobiło się już boleśnie (oczywiście bóle krzyżowe
nie chciałam znieczulenia, zresztą i tak nie mogli mi dać tego w kręgosłup, bo dają to dopiero na porodówce, a tam się idzie jak jest min. 4cm mała już cały czas była ze mną ohhh jak mi sie to wszystko teraz przypomniało ja dziś małej w końcu kupiłam buty w diechmanie, o takie http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...na,rzep,rozowe jak tylko jej założyłam na nogi to biegała po całej galerii i nie chciała zdjąć nawet, żeby babka je odkodowała, więc w biegu to robiliśmy oczywiście z 20 razy się wywaliła, ale jej się podobało, zaczepiała wszystkich, ganiała za dzieciakami a ja za nią
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
anakazar powiadasz ze ze Szczecina daleko do rowów hmmm ciekawe
my to mamy daleko prawie 600km ![]() co do maclarena to nie strasz, mam nadzieje ze mi podpasi, chociaz po jednym wypadzie na zakupy mam wrazenie ze on taki rozchwiany jest w porównaniu do x-landera- w tym wszystko sztywne zwarte a maclaren taki delikatny mi sie wydaje i jak narazie cholernie ciezko sie go składa i rozkłada ![]() minka bardzo fajne buciki, a mała musiała po prostu przetestowac nowy zakup
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Weszły
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my zawsze jezdzimy max do Pobierowa czy Międzyzdroji czyli od nas jakieś 70-80km i trzymamy się blisko takiej odległości.Nie chcę nam się dalej jezdzić.Wiesz co?mi się on też wydaje taki rozchwiany,ale pewnie mam takie wrażenie,bo nigdy takim maleństwem nie jezdziłam.X-L jest świetny,sztywny...Musimy się przyzwyczaić i będzie dobrze ![]() Minka bardzo ładne te buciki Widziałyście może zapowiedz rozmów w toku?"róż konta róż"ja padłam jak zobaczyłam wysolaryzowane 18-stki.Normalnie miały tak spalone stare mordy(bo nie buzie)że spokojnie 30-35 lat bym im dała.Obrzydliwe.Fuu.
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
megi super fotki i jak ten czas leci szook, super przystojniak Ci rośnie
no i gratuluje wypieku torta ![]() a i masz super malunek na ścianie
mój skarb Bartuś przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2011-03-10 o 16:53 |
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilysmy ze spacerku
kupilam sobie butki kurde ale na obcasie a mnie tak nogi na obcasach bola;/ no ale nic, dam rade bo kto jak nie ja:Ptak mi sie spodobaly ze musialam.... ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- my 2 miech juz 5 uzywamy ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- minka a ty masz kopy! mialysmy sie w koncu umowic.
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano nie ma, zapomniało mi się tam dopisać było trzeba maila napisać :P Zaraz uzupełnię w kontaktach ![]() Aaaa.. Igorek ślicznie się prezentuje, przystojniaka
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Megi śliczny Igorek
![]() Agnieszka nie wiedziałam że kompot z agrestu na obniżenie gorączki , dobrze wiedzieć Anakazar to nie byłoby takie głupie z tym busem z zakupami , ja też nie wiem czy jak tż pojedzie to nie będzie mi czasem zakupów przywoził patrz tuhttp://finanse.wp.pl/kat,104128,titl...wiadomosc.html nie wspominając już że zdecydowanie wolę niemiecką chemię niż polską w sensie niemiecki persil niż kupiony w polsce ,niemieckie lenory pachną że na odległość czuć ze pranie wisi ,polskie nie itd. przejażdżka rowerem zaliczona, wiało trochę ale w sumie ciepło ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Darusia od razu z 4 wskoczyliście na 5? czy kupowałaś te 4+ ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Minka śliczne kolory bucików i w ogóle całe buciki , dla dziewczynek ładniejsze są rzeczy , to niesprawiedliwe
Edytowane przez libra777 Czas edycji: 2011-03-10 o 17:46 |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Panna policjantka dziękuje wizażowym ciociom
![]() Megi - Igorek już taki duży ale nadal słodzutki
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Yoonka gdzie Ty sie podziewasz ,widzę Cię! co tam u was?
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie darusia ale powiem, że wg mnie 4 od 4+ w ogóle sie od siebie nie róznią. to pic na wodę... a w paczce mnie... wiec chyba lepiej na 5 przejść
|
#2336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
megi Igorek jest swietny chlopak; imreza sie udala? ferrou, ok; dzieki za wyjasnienia; a ten podklad mineralny to taki w kamieniu? polecasz cos? ja wole w sumie fluid; mam teraz nawet fajny |
|
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
![]() czytam sobie ![]() mala zlapala jakis katarek niefajny i cieknie jej z nosa. w pracy zapierdziel, a kasy z tego nie ma. meza mam po 18 w domu dopiero. takei tam zwyczajnosci. planujemy wyjazd na majowke do Chmielna na kaszubach. juz sie nie moge doczekac
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrzcie na to...
http://www.joemonster.org/p/526127/A...na_Facebooku_D
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to na razie nic nie planuję , bo nie wiadomo kiedy tz dostanie urlop, i na ile wszystko pod znakiem zapytania,jesli w ogóle gdzieś pojedziemy to będzie to nie planowane
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
ale super kluseczki czekoladowe. mniam!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

dla Maciusia za 11 miesięcy
). Wszystkie dzieciaczki coś konsumują
Jeszcze były onieśmielone 
dużej wiedzy do tego nie trzeba

ma zamiast jednej rączki te dwa "rogi"to prowadzenia i cholernie mi niewygodnie.Tak jedną ręką mogłam prowadzić,a w tym się nie da.