Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 12:50   #3031
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Dzień dobry Ale u mnie dzisiaj wietrzna pogoda...
Rano byłam u lekarza na kontroli. Już mam dość... Jestem chora trzeci tydzień
Zjadłam już opakowanie Duomoxu, prawie dwa opakowania Rovamycine ( też antybiotyk ), prawie dwa opakowania pastylek Tantum Verde, wypiłam dwie butelki syropu Prenalen, butelkę syropu z Prawoślazu i butelkę Stodalu. Dodatkowo piję syrop z cebuli, mleko z miodem i masłem i dalej jestem chora. Boli mnie gardło i mam straszny kaszel
Dzisiaj na kontroli dostałam receptę na Bioparox i mam kupić syrop sosnowy. Tyle, że zjeździliśmy cały Olsztyn i nie ma nigdzie Bioparoxu, a syropu sosnowego mi nigdzie nie sprzedali, bo podobno jest niebezpieczny dla kobiet w ciąży, bo zawiera kodeinę... I co ja mam robić? A w środę znów mam iść na kontrol... Chyba się wykończę...

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 12:52   #3032
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

monia pisałam coś do Ciebie
kolina jaki skład ma ten kocyk?
ja kupię kocyk tej firmy
http://aukcjewp.wp.pl/listing.php/se...category=28118
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 12:56   #3033
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Mnie się podoba, jeżeli możesz to napisz mi która butelka do czego i na jaki wiek itp. Bo Ja nic nie wiem

Kochane bo Was tak czytam, czytam i doszłam do wniosku, że też powinnam iść w kierunku zakupów dla bobaska. Kupić coś co jest neutralne i potrzebne, że będzie pasowało dla dziewczynki i dla chłopaka. Co takiego można kupić, abym mogła już to mieć, nie wiem jakieś kocyki, smoczki itp? Jestem totalnie ciemna z tej dziedziny życia
Ja też pierworódka więc zielona ale jeszcze się nei zagłębiam w ten temat, trafilam na tą aukcję przypadkowo więc ją wrzuciłam do zbiorowej konsultacji

Mysle, ze możesz kupic dużo rzeczy, nie znając płci dziecka

Łóżeczko masz? Np prześcieradła, pieluszki tetrowe, ręcznki do kąpieli, przybory typu szczotka do włosów, nożyczki itp - i to mówi ta co jeszcze nic z tych rzeczy nie ma

najlepiej poczytać listy z wyprawkami, zawsze wpadnie Ci cos w oko, co będzie potrzebne dla dziecka niezależnie od płci
Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Agula to może faktycznie przesilenie wiosenne?
Ja też gorzej się czuję ale nie nakręcam się bo wiejm czm to grozi niestety.

Ja magnezu biorę 4 tabletki ale forte -zalecenie kardiologa 3 lata temu i tak do dziś-ginekolog zadowolo0ny bo nie musi mi przypominać.

Jak ja się cholernie nudzę!!!
Chcę zrobic coś dobrego,ale co?

Iza wczoraj tak się wyszalała,że dziś ja muszę detektorem podsłuchiwać.
Straciła siły u rodzinnego i stomatologa
Póki co zwalam na przesilenie... ja też z nudów zaczęłam robić coś chyba dobrego wystawiam wszystkie zbędne mi rzeczy, ubrania itd na allegro.... postawiłam sobie na cel, że to ja nazbieram na łóżeczko skoro i tak siedze w domu to co mi zależy.... a zawsze jakieś zajęcie mam

Jakbyś musiała piętro wyżej (czyt. brzuszek - buzia)takich remontów i burczenia słuchac to też byś się dzisiaj się rozkoszowała ciszą i spokojem

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 12:57   #3034
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
ja czasami jakies laskotki czuje, ale daleko nam do wyczucia ruchow przez skore, musimy poczekac

co do zakupow, to w kazdym temacie mozna znalezc cos neutralnego, biele, beze i wzory w zwierzatka, to jest i dla chlopca i dziewuszki

mozesz juz pieluszki, falnelki i takie tam wyszukac, to bedzie potrzebne a zwykle biale sie kupuje

kocyki tez, ja kupilam jasniutki, a jeszcze jeden mi sie podoba, o taki http://allegro.pl/kocyk-gluck-kremow...490264068.html

No wlasnie jakos kremowe do mnie nie przemawiaja
Chyba faktycznie poczekam na wizyte, ma nadzieje ze sie dowiem kim jest moj lokator i wtedy wyrusze na lowy
Powiem wam, ze jak przez allegro zoorganizowalam z Tż prawie cale wesele, tak co do dzieciątka jakoś nie jestem przekonana, wolałabym dotknąć,zobaczyć jaka dł itd...Pepco bedzie swietna sprawa

~~*~~

agulaaabar no wlasnie, z łóżeczkiem to jest tak, ze pewnie bedzie robione na ostatnim miejscu, bo Tz moj je zrobi,a jak ma sie stolarza w domu to jak z szewcem. Masz szewca w domu a butów nie ma :P Ale zaczne sie ogladac za kocykami, recznikami, jakies waciki itp

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-03-11 o 13:02
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 12:59   #3035
Natka_
Zakorzenienie

Dziekuję, miło że Wam się podobają moje zakupki

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
natka śliczne rzeczy a ta czapeczka wiazana z uszkami skąd?
Ta wiązana z H&M

Cytat:
juz wiem o co mialam was zapytac, dzieki agulaaabar za przypomnienie

o magnez
suplementujecie dodatkowo?
ja biore tylko femibion natal
a juz kilka razy natknelam sie tu na wypowiedz, ze jecie cos jeszcze, jak np magnez 3xdziennie
powinno sie jesc dodatkowo?
dzieki
Tu link do tej stronki z czapeczkami http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17862082

Ja biorę tez magnez, ale z zalecenia lekarza Megne B6. Biorę jeszcze luteinę, femibion natal 2 i Żuravit, wszystko z zalecenia lekarza
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:00   #3036
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja kupowałam wyprawkę w kolorze kremowym, zielonym.A ja poznałam płeć to w niebieskim gondolkę wózek kupiłam zielona a spac turkus.
możecie kupować wszystko nie znając płci.Ja na początek kupiłam sobie piżamy szlafrok bo to różnie bywa mam taniego sprzedawce z all a piżamki fajne.

natka bede musiala do hm jechać

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-11 o 13:02
Stary 2011-03-11, 13:02   #3037
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzięki za trzymanie kciuków.
Bakterii w moczu już nie mam, ale za to pojawiła się glukoza.
Gin trochę nastraszyła mnie cukrzycą ciążową, za tydzień muszę zrobić badania na obciążenie glukozą i zobaczymy czy wszystko jest ok.
Ponad to moje łożysko cały czas nachodzi na szyjkę ( jest przodujące) i jeśli to się nie zmieni to czeka mnie cesarskie cięcie, którego wolałabym uniknąć.
Czy któraś z mam miała taką sytuację z łożyskiem, które się później jednak przesunęło?
No i kompletna abstynencja nas czeka, zero współżycia- grozi to krwotokiem.
Maluszek rozwija się prawidłowo- ma prawie 13cm i waży 220g i jest nadal synkiem, ale od natłoku tych wszystkich informacji nie potrafię się tym cieszyć.
Witam
Ja też mam łożysko przodujące ale brzeżnie i też sie troche denerwuje Moja gin powiedziała że jest jeszcze czas i łożysko może ułożyć sie właściwie . Moja kumpela też miała taką sytuacje z łożyskiem i do porodu ładnie ułożylo sie na swoim miejscu Więc Marzena musimy mieć nadzieje i
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:04   #3038
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
ja kupię kocyk tej firmy
doczytalam ze 100% polyester

drewex ma podobne, wieksze

a o ktorym kocyku piszesz, bo pod podanym linkiem wyswietla sie duzo propozycji
Stary 2011-03-11, 13:09   #3039
zanka205
Zakorzenienie

umyłam okna w pokoju, miałam myć jeszcze w kuchni ale dziadek wrócił, psy szczekały i dziecko wstało
to pomyję kiedy indziej, jeszcze u Filipa w pokoju
wymyłam podłogę na balkonie, była tak brudna, że 3 razy wodę zmieniałam
szok, ale tak czy siak jak się ciepło zrobi to trzeba będzie jeszcze kilka razy przemyć te płytki
no i teraz odpoczywam bo ledwo żyję

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:09   #3040
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dzieki mam jeszcze jedno pytnko - czy lekarz pokazuje jak głeboko wepchnac ten krazek, czy to w sumie obojetne czy do końca az dochodzi... i czy partner cos czuje?
Ja na początku kupowałam ciuszki typu uniseks, do tego wszytskie pirdółki jak nożyczki, szczotki, aspirator do noska, kocyki, pieluchy tetrowe, flanelowe, prześcieradełka do łóżeczka, ew. pościel, materac do łóżeczka itd.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:11   #3041
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Tu link do tej stronki z czapeczkami http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17862082

Bozie ! Jakie słodkie. Na pewno sobie kupię dla bobaska, nic tylko zjeść takiego szkraba!

Stary 2011-03-11, 13:11   #3042
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Wklejam zdjęcia wczorajszych zakupów Troche kupiłam ja, troche siostra W pepco nie są takie drogie rzeczy a jakościowo fajne, w Kaji również

*Ta czapeczka wełniana z uszkami beżowymi to jest ta z allegro, co kiedyś wysyłałam Wam linka
Widzę, że body z tygryskiem z biedrony króluje też je mam. Fajne zakupy

Wiecie co? A mnie wcale nie tak łatwo jest znaleźć coś uniwersalnego dla maluszka, póki jeszcze płci nie znam. Pomijam allegro, bo ja też z tych co wolą pomacać, ale we wszystkich sklepach w których byłam to większość rzeczy albo typowo niebieskich dla chłopa lub różowych dla dziewczynki. Dziś np. byłam w tesco i były 3paki bodziaków - ale albo niebieskie albor różowe - nic poza tym. Kupiłam te niebieskie, bo wzór i kolor bardzo delikatny więc jak będzie dziewczynka też jej to założę, ale wcale nie jest mi łatwo coś znaleźć Moze do złych sklepów chodzę???

W temacie antykoncepcji - ja pewnie do tabsów wrócę, zawsze je brałam i dobrze się czułam więc pewnie do nich wrócę. Spirala nie bardzo - planujemy jeszcze dzieci, a gumki odpadają - nie używamy

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:14   #3043
zanka205
Zakorzenienie

a ja właśnie siedziałam na necie i dowiedziałam się, że jestem już w 6. miesiącu

Stary 2011-03-11, 13:28   #3044
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
a ja właśnie siedziałam na necie i dowiedziałam się, że jestem już w 6. miesiącu

Gdzie to wyczytałaś?!

Ja powiem Ci jestem z tego wszystkiego głupia, bo popatrzyłam na wyniki beta-HCG które robiłam dla pewności po teście ciążowym i według wyniku, wyszło że jestem 3-4 tydz ciazy ( badanie robilam 24 listopada)
a potem poszłam do (23 XII) i wg ostatniej miesiaczki był to już 8 tydz
Ale trzymam się daty Gina

Stary 2011-03-11, 13:30   #3045
marzena_S
Zadomowienie

Vaniliova, cieszę się, że nie jestem sama z tym problemem- zawsze we dwójkę raźniej.
Trochę już ochłonęłam po wizycie i doszło do mnie, że faktycznie mam jeszcze sporo czasu, żeby wszystko się unormowało, więc trzeba trzymać się myśli, że wszystko będzie dobrze.
Dzisiaj byłam w biedronce i nie było ani jednego bodziaka.
Zastanawiam się czy w ogóle ich nie było, czy wszystko zostało wykupione.
Były za to różne śliniaki i skusiłam się na jeden komplet 3szt.

Zanka, gratuluję rozpoczęcia 6 miesiąca.

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2011-03-11 o 13:31
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:30   #3046
zanka205
Zakorzenienie

proszę
1 miesiąc I trymestr – 1-4 tydzień
2 miesiąc I trymestr- 5-8 tydzień
3 miesiąc I trymestr- 9-13 tydzień
4 miesiąc II trymestr- 14-17 tydzień
5 miesiąc II trymestr- 18-22 tydzień
6 miesiąc II trymestr- 23-27 tydzień
7 miesiąc III trymestr- 28-31 tydzień
8 miesiąc III trymestr- 32-35 tydzień
9 miesiąc III trymestr- 36-40 tydzień

Stary 2011-03-11, 13:35   #3047
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
doczytalam ze 100% polyester

drewex ma podobne, wieksze

a o ktorym kocyku piszesz, bo pod podanym linkiem wyswietla sie duzo propozycji
ja bym wolała bawełniany lub akrylowy.Miałam kiedyś z polyestru i mały się pocił a na tej str są kocyki Belpla musze zmierzyć kocyk synka i kupie taki sam rozm
Stary 2011-03-11, 13:35   #3048
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
proszę
1 miesiąc I trymestr – 1-4 tydzień
2 miesiąc I trymestr- 5-8 tydzień
3 miesiąc I trymestr- 9-13 tydzień
4 miesiąc II trymestr- 14-17 tydzień
5 miesiąc II trymestr- 18-22 tydzień
6 miesiąc II trymestr- 23-27 tydzień
7 miesiąc III trymestr- 28-31 tydzień
8 miesiąc III trymestr- 32-35 tydzień
9 miesiąc III trymestr- 36-40 tydzień

No wlasnie a to trzecia paranoja u mnie bo według tygodni to mi tez wychodzi 5 miesiaca teoretycznie według pierwszego dnia ostatniej miesiaczki 5 miesiac bede miala dopiero 22 marca wtedy kiedy niby według tego bedzie to 6 miesiac

Stary 2011-03-11, 13:36   #3049
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Vaniliova, cieszę się, że nie jestem sama z tym problemem- zawsze we dwójkę raźniej.
Trochę już ochłonęłam po wizycie i doszło do mnie, że faktycznie mam jeszcze sporo czasu, żeby wszystko się unormowało, więc trzeba trzymać się myśli, że wszystko będzie dobrze.
Dzisiaj byłam w biedronce i nie było ani jednego bodziaka.
Zastanawiam się czy w ogóle ich nie było, czy wszystko zostało wykupione.
Były za to różne śliniaki i skusiłam się na jeden komplet 3szt.

Zanka, gratuluję rozpoczęcia 6 miesiąca.
pytałam gdzie i u jakiego lekarza byłaś?
Stary 2011-03-11, 13:37   #3050
brumek
Zakorzenienie

Na razie mówię tylko DZIEŃ DOBRY!
A teraz lecę 3 strony wstecz nadrabiać waszą twórczość
Stary 2011-03-11, 13:37   #3051
brunetka2000
Zakorzenienie

Witajcie
Mam jakąś chandrę dzisiaj!!! W ogóle się nie wyspałam Wstałam z wielkim bólem głowy
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:39   #3052
BABONIK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Za sroda jestem jak najbardziej za! I chyba G.Krakowska?

.
ja też jestem za środą mam nadzieję,ze nic się nie wydarzy nieoczekiwanego i będę mogła się z Wami spotkac

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Przeziębienie mnie bierze,masakra.
.

za zdrówko

Cytat:
jedne dzieci nie chcą pić z Aventu inne z TT, a inne z Lovi
do tego dochodzi kwestia smoczków
racja,róznie bywa
ale widzę,że ogólnie problem z butelkami to chyba pojawia się rzadko, raczej maluchy akceptują butelki wszystkie o ile są do nich przyzwyczajane od początku wiem,że dzieci karmione dług cyckiem nie chcą widziec butelki na oczy

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ten zestawik, mam tez do niego laktator i podgrzewacz TT.
lubiłam TT teraz też może kupię

Cytat:
lekarz wczoraj mowil ze to nawet moga byc nerwobole od kregoslupa
mże byc u mnie 90% bóli w okolicach brzucha i klatki piersiowej to od kręgosłupa

Cytat:
porobiłam fotki
1. bodziaki z Biedronki
3. kocyk, okrycie kąpielowe, 3 pieluszki flanelowe
2.4.5.6.7. ubranka używane z paczek z Allegro
piękne zakupy

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
u mnie to samo było brzucha nie było, nie było i nagle w przeciągu kilku dni piłeczka
u mnie był tylko tłuszczyk,a teraz to już jest tłuszczyk+ ciąża

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:40   #3053
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Witajcie
Mam jakąś chandrę dzisiaj!!! W ogóle się nie wyspałam Wstałam z wielkim bólem głowy
biedna
polecam zimny okład, tabl.apap i spacerek
Stary 2011-03-11, 13:50   #3054
BABONIK
Zadomowienie

Madziulka przykro mi,że nadal Cię trzyma zdrówka życzę

Natka to znaczy,że synuś już ma wyczucie smaku hipp mniam mniam

Marzena_S- nie martw się nie potrzebnie,takie łożysko się zdarza i jeśli będzie potrzeba CC to nic strasznego-jestem na to żywym zadowolonym z CC przykładem, nie stresuj się,ale z bzykanka nici jakoś to przeżyjesz co??

Ja chce spiralkę, w każdym bądź razie coś stałego zabezpieczjacego.jeszcze nie myślałam o tym do końca...ktoś cos wie szerzej na ten temat??Carmela?Nerola?

Jacieeeee- i co tak szalejesz???? mi się nie chce,libido = zero

Natka-śliczne zakupy

c.d.n.

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:50   #3055
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie juz sie zastanawiam czym sie truc antykoncepcyjnie po ciazy, tabletki mi coraz gorzej sluza, watroba wysiada... myslalam o plastrach ale chyba by mnie wkurzal - na cyckach przyklejac nie mozna a na plecach czy ręce to bedzie sie odznaczal, a aja niekoniecznie chce sie afiszowac plastrem...
tylko coś wtrącę w sprawie plastra - można przykleić na pośladku. IMHO to idealne miejsce, bo nie przeszkadza i kompletnie nikt go nie widzi. więc nie zawsze plaster to afiszowanie się

Ja osobiście raczej w ogóle nie będę się zabezpieczać, bo jak najszybciej chcę mieć drugiego malucha

Cytat:
Ja jutro 5 zaczynam

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Witajcie
Nie smuć się Masz tu nas i będziemy Ci humor poprawiać aż do skutku!!!
Stary 2011-03-11, 13:51   #3056
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupię kocyk tej firmy
eee. kiedy? ja to jakos albo nie widzialam albo cos zapomnialam.. powtórzysz pytanko?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:59   #3057
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
eee. kiedy? ja to jakos albo nie widzialam albo cos zapomnialam.. powtórzysz pytanko?
pytałam czy masz przeczucia co do płci?
Stary 2011-03-11, 14:05   #3058
83monia
Zakorzenienie

aaaaa, no to nie zauwazylam pytania... przyznam sie szczerze ze czasem czytam co 5 wyraz w postach

wiec, mysle ze bedzie chłop kolejny, ale zobaczymy, mam nadzieje, 16go sie już każe c i jak ma tam miedzy nogami.

poza tym chyba nie mam jakis preferencji, nawet myse ze dwa chlopaki sie lepiej dogadaja niz parka i bede miala swiety spokój (znaczy sie: beda sie "grzecznie" razem bawic...)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:06   #3059
nerola
BAN stały

Babonik niestety nic wiecej nt.spirali nie wiem
Jedynie,ze zakłada się podczas miesiaczki,kupujesz ja w aptece(ale gin pewnie poleci najlepsza),koszt to ok. 500 zł, i starcza na kilka latek.

Będę sie interesować tą formą antykoncepcji bo nie chcę truć wątróbki,uniknać skutków ubocznych.
Nie wiem jakie sa minusy.

A tak w ogóle to kochana jesteś!!!!
I Meszsares
I Shira
Kochane wszystkie.Dziękuję!!!!:ro za:
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:10   #3060
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
aaaaa, no to nie zauwazylam pytania... przyznam sie szczerze ze czasem czytam co 5 wyraz w postach

wiec, mysle ze bedzie chłop kolejny, ale zobaczymy, mam nadzieje, 16go sie już każe c i jak ma tam miedzy nogami.

poza tym chyba nie mam jakis preferencji, nawet myse ze dwa chlopaki sie lepiej dogadaja niz parka i bede miala swiety spokój (znaczy sie: beda sie "grzecznie" razem bawic...)
ja myślę podobnie przeczucia też mam na chlopaka
Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Babonik niestety nic wiecej nt.spirali nie wiem
Jedynie,ze zakłada się podczas miesiaczki,kupujesz ja w aptece(ale gin pewnie poleci najlepsza),koszt to ok. 500 zł, i starcza na kilka latek.

Będę sie interesować tą formą antykoncepcji bo nie chcę truć wątróbki,uniknać skutków ubocznych.
Nie wiem jakie sa minusy.

A tak w ogóle to kochana jesteś!!!!
I Meszsares
I Shira
Kochane wszystkie.Dziękuję!!!!:ro za:
a słyszałaś o zawieszce antykoncepcyjnej?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości