Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 12:56   #3211
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
Powód: taki, który spotkał większość zakochanych lasek, które kochały ZA BARDZO i były zbyt dobre
Wiesz, odnoszę podobne wrażenie, po prostu wydaje mi się, że niekiedy staramy się zbyt bardzo... A oni tego nie doceniają No ale skoro nie chcą naszej miłości, to już ich sprawa. Niech spadają, na świecie chodzi jeszcze mnóstwo facetów, którzy potrafią to uszanować.

Cytat:
On jest z nią teraz, dokładnie w miesiąc po rozstaniu pochwalił się o tym na jednym z portali społecznościowych, a mianowicie na fejsie, dając do zrouzmienia naszym wszystkim znajomym i mojej oraz swojej rodzinie... A ja się czuję jak wykorzystana zabawka... Dlaczego
Jak miesiąc po rozstaniu można mieć nową pannę? Nie rozumiem i chyba nigdy tego nie zrozumiem...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:05   #3212
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
między nami naprawdę była olbrzymia więź... magia, której nie można opisać słowami.
BYŁA. To nie jest więź na całe życie, da się ją zniszczyć.
Cytat:
Ta magia byłaby do dzisiaj, gdybym nie zdeptała jej swoim paskudnym zachowaniem.
Bardzo możliwe, dlatego warto pogodzić się ze swoim wnętrzem pod okiem specjalisty, aby nie zepsuć kolejnych wielkich możliwości.
Cytat:
Ten człowiek naprawdę bardzo mnie kochał i był w stanie spędzić ze mną resztę życia.
Ależ nie wątpię. W bardzo wielu związkach tak właśnie jest, nie tylko w Twoim.
Cytat:
Ja poprzez swoje czyny udowodniłam, że nie jestem warta takiej miłości. I będę sobie pluła w twarz jeszcze przez wiele lat, że nie uszanowałam tego co miałam.
Rozumując w ten sposób, nigdy się z tego nie wyplączesz i nigdy nie stworzysz udanego związku.
Cytat:
Nie mogę w to uwierzyć, że wolał ją... Dziewczynę, której nie kocha... Zamiast walczyć o mnie... On jest z nią teraz, dokładnie w miesiąc po rozstaniu pochwalił się o tym na jednym z portali społecznościowych, a mianowicie na fejsie, dając do zrouzmienia naszym wszystkim znajomym i mojej oraz swojej rodzinie... A ja się czuję jak wykorzystana zabawka... Dlaczego
Najnormalniej w świecie Cię zdradził i jak miał jakieś wątpliwości, czy ona zechce z nim być lub czy jemu faktycznie chce się być z nią, to mydlił Ci oczy, że jej nie kocha, tylko Ciebie. Pewnie jej mówił to samo w tym czasie Wszystko co robił, było typowe do bólu i świadczy tylko o tym, że nie warto na niego marnować ani sekundy dłużej.
Cytat:
on będzie jednak z tą dziewczyną po tym jak go potraktowałam bo już jej to obiecał.
Wybacz, ale nie mogę... będzie z nią, bo jej obiecał
Nie daj robić z siebie idiotki
Stary 2011-03-11, 13:13   #3213
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
jak on zarywa do tej dlugonoznej rudej..

..to mialam ochote mu napluc w twarz...
Cytuję tylko kawałek, ale przeczytałam całość i każdy post od wczoraj.
Jak dla mnie jego zachowanie jest po prostu śmieszne. Robi na złość, pokazuje swoją 'zaje*bistość' na każdym kroku. Podrywa inną laskę, daje jej kwiatki, jakieś tajniakowanie za plecami, ryki na korytarzu i końskie zaloty. Czarno na białym, chce żebyś była o niego zazdrosna, kto wie, może chce też żebyś to TY błagała go o powrót, żebyś znowu się nim zaopiekowała, traktowała jak jajuszko. Faceci lubią czasami być jak dzieci. Żeby każdy koło nich skakał, pieścił i kochał, tulił do snu i śpiewał. A jak już rozkazy Pana Szanownego się wypełni, nagle ni z gruchy ni z pietruchy, pan wyfruwa. Bardzo przewidywalny scenariusz. Sama widzisz, że robi wszystko żebyś tylko na niego patrzyła. Ta laska go nie będzie chciała, a przed kolegami pokazuje jaki z niego twardziel bo nie płacze jak Ty, nie martwi się tylko wyrywa nowy towar.
To Ty powinnaś teraz się wykazać stalową pokerową twarzą. Nie wyrywać innego faceta, nie bawić się w to co on. Tylko żyć. ŻYĆ, po swojemu.
I nie pokazywać mu na każdym kroku że żyć bez niego nie umiesz. Nie pisz o żadne ściągi na WOS, o ołówek, po co Ci to? masz inne koleżanki mające drukarki i worda żeby te ściągi porobić.

Cytat:
Napisane przez xMalenKaaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ; )
Moge się do Was przyłączyć ?
6 dni temu zostawił mnie chłopak..
Przeczytałam Twoją historię.. i to wszystko dziwne dla mnie. Trochę niezrozumiałe. Zostawia, potem przytula, potem się znowu kochacie. On Cię chce - ale u siebie w łóżeczku, Ty masz cierpliwie czekać a on musi się wyszumieć.

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
To wyślę mu 1 czerwca
Też o tym dzisiaj myślałam, Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka, DZIECKO moje.

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Mój ma 5 lat,rozpuszczony jak dziadowski bicz
Nie martw się, mój też. Totalna samowolka.

problem w tym, że mojego nie da się okiełznać.

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
coraz bardziej boje sie mojego zycia... przeznaczenia...
Nie masz się czego bać. Nie wierzę w los ani w przeznaczenie.
To MY SAMI budujemy swoje życie, a nie jakieś durne fatum.
Mój też był pseudo muzykiem-budowlańcem

Tak w ogóle jestem ANTY narkotyki. Marihuana (między innymi) zniszczyła ten związek.

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
To oznacza, że przyjął nową strategię działania, teraz mi pokaże jaki jest zaje***** i jak bardzo mnie [takiej beznadziejnej] nie potrzebuje Metoda, żebym wróciła na kolanach błagając o szansę A ja z każdą chwilą "rozmowy" zastanawiam się, co ja robiłam z tym człowiekiem. Pewnie będzie mnie tak "szanował" jak swoją poprzednią byłą Czasami to jej współczuje, mnie chyba [ponoć] nie zdradzał chociaż
Żartujesz?
Dziecinada! Tu kwiatki, przepraszanki, żyć nie umie bez Ciebie a teraz jaki to on nie jest zajefajny.
To jest ża-ło-sne.
Prawie jak u Cinderelli (jeśli przekręciłam to przepraszam)

Cytat:
F. zawsze miał w moim serce bardzo wyjątkowe miejsce i podświadomie czułam, że to jeszcze nie koniec naszej historii.
Też przeczytałam wszystko co napisałaś. Jak dla mnie to wszystko trochę śmiesznie wygląda, faktycznie jakbyś na niego czekała te 6 lat. Idealizujesz go - za bardzo. Nie widzisz w nim żadnych wad? na świecie jest tylu facetów! Pomyśl - jak facet zdecydował się mieć dwie dziewczyny, skąd wiesz, że w związku z Tobą nie będzie miał innej? a może dwie kolejne?

"Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyznę, to ja go nie chcę" podpis OtTakiejJa
-> problem nie leży w tej dziewczynie, tylko w facecie.

A wiecie, jurto jest ten pogrzeb kuzyna..
______
W ogóle zawsze podobał mi się kolega mojego byłego, tak taaak w moim guście, nawet bardziej niż ex. zanim poznałam go osobiście to nawet na zdj mi się podobał. Ale chyba nie na miejscu tak wyrywać najlepszego kolegę mojego Koteczka.
Aaah, on zawsze mówił, że żałuję, że to on pierwszy nie zagadał do mnie, bo M (ex) go w tym wyprzedził.. mmm

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-11 o 13:22
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:17   #3214
OtTakaJa
Zakorzenienie

Nudy mam, dziecko mi usnęło, więc popiszę sobie, a co mi tam

Cytat:
Jak miesiąc po rozstaniu można mieć nową pannę? Nie rozumiem i chyba nigdy tego nie zrozumiem...
Można, można, nawet kilka dni po rozstaniu można mieć nową pannę

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wybacz, ale nie mogę... będzie z nią, bo jej obiecał
Nie daj robić z siebie idiotki
No co, mój eks też mi tak mówił, że 'wiesz, no wróciłbym do Ciebie, no ale już X obiecałem, zrozum'

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:20   #3215
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Normalnie. Związek nie psuje się w momencie rozstania, tylko wcześniej i jeśli uczucie wygasa, a człowiek jest gotowy, to może zacząć nowy związek. Ja zaczęłam w 2 tygodnie po zostaniu porzuconą po 8 latach. Byłam wtedy na to gotowa, choć popełniłam masę błędów, które ostatecznie doprowadziły mnie tutaj. Ale da się? Da się. I to nic dziwnego, to tylko my chcemy, żeby było im smutno i z nikim się nie wiązali. A prawda jest taka, że po prostu chcemy, żeby wrócili.
Stary 2011-03-11, 13:23   #3216
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Haha, przypomniało mi się, jak pierwszy mój facet, dawno temu pytał mnie czy będę z nim CHODZIĆ.
A ja 'po bułki do tesco?' złapał buraka, wykręcił się ale była love potem. Co prawda krótka, ale była

Stary 2011-03-11, 13:27   #3217
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Haha, przypomniało mi się, jak pierwszy mój facet, dawno temu pytał mnie czy będę z nim CHODZIĆ.
A ja 'po bułki do tesco?'

To tak jak:
-Wyjdziesz za mnie?
-Czy ja wszystko muszę za ciebie robić?

Stary 2011-03-11, 13:49   #3218
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
No co, mój eks też mi tak mówił, że 'wiesz, no wróciłbym do Ciebie, no ale już X obiecałem, zrozum'
Czyli X szybciej go 'zaklepała'?

Cytat:
Normalnie. Związek nie psuje się w momencie rozstania, tylko wcześniej i jeśli uczucie wygasa, a człowiek jest gotowy, to może zacząć nowy związek. Ja zaczęłam w 2 tygodnie po zostaniu porzuconą po 8 latach. Byłam wtedy na to gotowa, choć popełniłam masę błędów, które ostatecznie doprowadziły mnie tutaj. Ale da się? Da się. I to nic dziwnego, to tylko my chcemy, żeby było im smutno i z nikim się nie wiązali. A prawda jest taka, że po prostu chcemy, żeby wrócili.

Wczoraj wieczorem jak już leżałam sobie w łóżku pomyślałam sobie, co by było, gdyby eks chciał do mnie wrócić... Przypomniałam sobie jak mnie traktował przez ostatnie dni i im więcej sobie przypominałam, tym bardziej już mi się go 'odechciewało'. Ale faktycznie, masz rację - to tylko nasze widzimisię, żeby się z nikim nie wiązali, a co oni zrobią to już inna sprawa... Chociaż wcale bym się nie obraziła, gdyby trochę odczekali

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

Stary 2011-03-11, 13:54   #3219
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli X szybciej go 'zaklepała'?
No chyba tak. Wiesz, tłumaczył się tym, że no nie może jej tak zostawić, bo już się z nią pospotykał i to nie wypada (ale mnie po 1,5 roku wypadało). A jak po jakimś czasie od rozstania prosił mnie o szansę, a ja już miałam kogoś, to stwierdził: 'no ale jak to, ty nie możesz wybrać jego, przecież z nim jesteś krótko, a ze mną byłaś tyle'. Faceci.

Stary 2011-03-11, 14:00   #3220
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
No chyba tak. Wiesz, tłumaczył się tym, że no nie może jej tak zostawić, bo już się z nią pospotykał i to nie wypada (ale mnie po 1,5 roku wypadało). A jak po jakimś czasie od rozstania prosił mnie o szansę, a ja już miałam kogoś, to stwierdził: 'no ale jak to, ty nie możesz wybrać jego, przecież z nim jesteś krótko, a ze mną byłaś tyle'. Faceci.

Mogłaś powiedzieć, że już temu komuś obiecałaś Na pewno by zrozumiał

"

Stary 2011-03-11, 14:02   #3221
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłaś powiedzieć, że już temu komuś obiecałaś Na pewno by zrozumiał
Zrozumiał do tego stopnia, że teraz w 3 miesiące po tym bierze ślub. Wyrozumiały chłopak z niego

Stary 2011-03-11, 14:10   #3222
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam w takiej sytuacji tylko po drugiej stronie. Mój obecny chłopak zerwał z dziewczyną i krótko po tym poznał mnie na imprezie. Te dwie sytuacje miały miejsce w jednym tygodniu, z czego ich związek rozlatywal sie już jakiś czas i to nie było ich pierwsze rozstanie. W każdym razie, tamta robiła jazdy, dzwoniła, pisała, przyjeżdzała, chciała wrócić.... ale to była jego decyzja, ja ich związku nie zepsułam.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:11   #3223
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Rodzynek też niczego sobie choć dla mnie stanowczo za młody...
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
A to swoją drogą
Bez przesadyzmu

Ja mogę powiedzieć, że całkiem stanąłem na równe nogi Z eks mam codziennie kontakt, bo jesteśmy razem w grupie, ale jakoś po czasie udało się to wszystko pogodzić. Nie wyszło nam, trudno. Jesteśmy teraz dobrym koleżeństwem. Można? Można. Zapytacie pewnie czy myśle o niej jeszcze. Stwierdziłem, że podświadomość ma tutaj ogromne znaczenie. Od początku sobie powiedziałem, że jeśli nie wyszło, a mam z nią jeszcze spędzić jeszcze troche czasu na studiach, to trzeba to jakoś pogodzić. Jakoś mi się to udało
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:13   #3224
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Tak mówicie o tym poznawaniu.. ja już nigdy nikogo nie poznam, na to wychodzi.

Stary 2011-03-11, 14:15   #3225
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Zerwał ze mną w piątek mówiąc ,że już mnie nie kocha i nie chce ze mną być ,ponieważ nie chce mieć na razie dziewczyny..
Uwielbiam tę wymówkę
Nie rzuca się kogoś po to, by wpaść w objęcia samotności.
Rzuca się, bo się do kogoś nic nie czuje lub poczuło się do kogoś nowego.
Nie zdziw się, jak za tydzień będzie łaził za rączkę z inną, zwykle tak się kończy "nie chcę mieć dziewczyny"
Cytat:
Wróciliśmy do Niego do domu o 5 rano ,położyłam się u Niego do łóżka ,chciałam go dotknąć ,ale za każdym razem mnie odpychał.
Prawdziwy mężczyzna nie powinien pozwolić Ci zostać na noc po rozstaniu.
Kobieta z honorem nie sypia u faceta, który właśnie ją zostawił.
Cytat:
Obudził mnie o 11 przytulając się do mnie ,po chwili zaczął mnie całować i zaczeliśmy się kochać.. Po skończeniu przeprosił mnie mówiąc ,że nie mógł się powstrzymać.. Czułam się jak szmata.
I niestety sama się tak dałaś upodlić Co sobie wyobrażałaś, wielki come back? Najpierw powinna być rozmowa i starania, dopiero potem łóżko. Tyłkiem go w sobie nie rozkochasz, wręcz przeciwnie, dałaś mu pewność, że ma Ciebie na każde kiwnięcie palcem. Pokazałaś mu, że Twoją największą wartością, jaką możesz zaoferować, jest Twoje ciało, a nie dusza, charakter. Że można Tobą pomiatać, bo na to pozwalasz. Że nie jesteś wyzwaniem dla mężczyzny, tylko łatwym kąskiem. Oj, nieładnie

Chcesz, żeby pożałował i błagał o powrót? Nie odzywaj się do niego, niech sobie sam przemyśli, co czuje. Pewnie chłopaczyna chce się wyszaleć i jak zaliczy jedną czy drugą, to wróci - mam nadzieję, że Ty wtedy go nie przyjmiesz z otwartymi ramionami.
Stary 2011-03-11, 14:15   #3226
bonifaczka
Raczkowanie

Ech dziewczyny sama już nie wiem co o tym myśleć. Nie wiem zupełnie na czym jestem, bo jak narazie stanęło na tym, że on mnie owszem kocha, ale potzrebuje czasu bo ma chwilowo dość, dużo na głowie i musi ochłonąć. To wszystko popredzone było bardzo ostrą kłotnią i mnostwem zlych słów rzuconych w moją stronę.
To było wczoraj wieczorem, do poniedziałku mamy się nie kontaktować. Opisu na gg nie zmienił - nadal ma taki "nasz", statusu na fejsie też nie.
Echhhh, boję się że w poniedziałek będzie koniec

bonifaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:18   #3227
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Zrozumiał do tego stopnia, że teraz w 3 miesiące po tym bierze ślub. Wyrozumiały chłopak z niego
Honorowy. Obiecał i dotrzymał słowa
Cytat:
...jeszcze 9 miesięcy...
Stary 2011-03-11, 14:22   #3228
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Iiiii, tam, ja też... przez najbliższy tydzień Jak tu kogoś poznawać jak mi ciurkiem z nosa leci
Poznamy, poznamy, ja łapię dołki co jakiś czas, że może ten był najlepszy z tych wszystkich, bo same dna widzę, ale potem dochodzę do wniosku, że na pewno czeka na mnie jakiś facet tylko jeszcze o tym nie wie A po drodze poznam mnóstwo cudownych ludzi, co z zazdrością mojego ex byłoby niemożliwe

Troche mnie kumpele podobijały, bo opowiadały ostatnio jak to im się super mieszka z ich bojfrendami. Całe szczęście że ja ze swoim nie zamieszkałam, związek by się skończył dużo szybciej

Uszy do góry!

Cytat:
Prawdziwy mężczyzna nie powinien pozwolić Ci zostać na noc po rozstaniu.
Kobieta z honorem nie sypia u faceta, który właśnie ją zostawił.
Malla ma rację, 9/10 facetów nie ma nic przeciwko niezobowiązującemu bzykanku z byłą. Szkoda, że byłe nie są świadome, że sek nie równa się powrót.

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-11 o 14:26
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:25   #3229
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:

Dlaczego miałabyś nie poznać ?
Stary 2011-03-11, 14:26   #3230
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez bonifaczka Pokaż wiadomość
Nie wiem zupełnie na czym jestem, bo jak narazie stanęło na tym, że on mnie owszem kocha, ale potzrebuje czasu bo ma chwilowo dość, dużo na głowie i musi ochłonąć.
Potrzeba przerwy to też częsta wymówka facetów. Dochodzi do tego, bo partnerzy nie potrafią ze sobą rozmawiać o tym, co ich łączy i czego od siebie oczekują.
Nie masz wyjścia. Daj mu czas, ale nie siedź w domu i nie płacz, zajmij się sobą, odnów zakurzone kontakty. Obawiam się, że ten czas nie będzie dotyczył jedynie najbliższego poniedziałku, bo pewnie jeśli na dzień dzisiejszy miałby wybierać, to by Cię rzucił. W jego głowie może się to klarować tygodniami, a nawet miesiącami. Nie czekaj na niego biernie, rozwijaj się.

A w poniedziałek powtarzaj sobie:
I’m not the type of girl that will let them see her cry.
Sugababes, "Stronger" http://www.lyrics007.com/Sugababes%2...%20Lyrics.html
Cytat:
Napisane przez bonifaczka Pokaż wiadomość
Opisu na gg nie zmienił - nadal ma taki "nasz", statusu na fejsie też nie.
Ach, te internetowe społeczności
1. nie usunie Cię teraz, żebyś mu nie robiła awantur
2. nie usunie Cię teraz, bo mu się nie chce, nie przywiązuje do tego wagi, nie ma nowego obiektu, dla którego szybko musiałby wymazać przeszłość
3. nie usunie Cię nawet jak Cię zostawi, bo... j/w
4. a czy głupi opis i status na głupim portalu są takie istotne?!

Ludzie żyją w internetowej ułudzie idąc na łatwiznę. Nie potrafią ze sobą przebywać, rozmawiać ani spotykać się normalnie, więc nie dziwię się, że tak łatwo teraz rozpadają się związki.
Stary 2011-03-11, 14:28   #3231
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze oby więcej takich wyrozumiałych na świecie

"

Stary 2011-03-11, 14:36   #3232
Dearlie
Zakorzenienie

A ja jestem właśnie po rozmowie z moim F. ... jesteśmy umówieni na niedzielę. Nie omieszkał mnie poinformować, że nie zmienił zdania, ale skoro tego potrzebuję, to chętnie się ze mną spotka. Ostatecznie umówiliśmy się na spacer i rozmowę. Całkiem fajnie nam się rozmawiało przez ten telefon...
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:45   #3233
solideja
Zadomowienie

Cytat:
A ja jestem właśnie po rozmowie z moim F. ... jesteśmy umówieni na niedzielę. Nie omieszkał mnie poinformować, że nie zmienił zdania, ale skoro tego potrzebuję, to chętnie się ze mną spotka. Ostatecznie umówiliśmy się na spacer i rozmowę. Całkiem fajnie nam się rozmawiało przez ten telefon...
Nie rozumiem. Facet robi dla Ciebie najlepszą rzecz jaką może- stawia sprawę jasno (spójrz na przypadki innych dziewczyn - jak kręcą). A ty nadal sobie robisz nadzieję...
Stary 2011-03-11, 14:48   #3234
lily92920
Zakorzenienie

Dobra, jestem już!!!
Nie moge bez Was życ

Wkurzyłam się na Was wczoraj, ale dzisiaj już nie jestem zła

Byłam na wagarach. Jak wracałam do domu to znowu eks podszedł do mnie na przystanku... Boże, co za kretyn. Wkurza mnie jego sposób bycia (taaak, on teraz prowadzi inne zycie ) gadanie, naiwność wobec innych fałszywych ludzi... Nawet ten jego kapelusik, który mu kupiłam i nowy FLAUSZOWY (!!!) płaszcz działają mi na nerwy, żal.ru. ...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-11 o 14:54
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:57   #3235
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Nie rozumiem. Facet robi dla Ciebie najlepszą rzecz jaką może- stawia sprawę jasno (spójrz na przypadki innych dziewczyn - jak kręcą). A ty nadal sobie robisz nadzieję...
Ale jaką nadzieję? Przecież piszę, że zaczynam już akceptować jego decyzję. Moje emocje znacznie już opadły w porównaniu do tego, co się ze mną działo jeszcze te kilka dni temu. Jasno i wyraźnie napisałam w jakim celu chcę się z nim spotkać ( nie wiem czy tutaj czy u siebie na wątku).
Stary 2011-03-11, 14:59   #3236
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ale jaką nadzieję? Przecież piszę, że zaczynam już akceptować jego decyzję. Moje emocje znacznie już opadły w porównaniu do tego, co się ze mną działo jeszcze te kilka dni temu. Jasno i wyraźnie napisałam w jakim celu chcę się z nim spotkać ( nie wiem czy tutaj czy u siebie na wątku).
Ok, w takim razie idę doczytać Twój wątek, bo tam nie jestem na bieżąco. Zmartwiło mnie to "Całkiem fajnie nam się rozmawiało przez ten telefon..."
Stary 2011-03-11, 15:00   #3237
Malla
Nie depcze krokusów

Też to tak odebrałam Może dlatego, że sama sobie robię nadzieję z każdą rozmową Ale nadzieje są coraz mniejsze. Prawdę mówiąc, śmieję się z tego człowieka, tylko czasem dopadają mnie sentymenty.
Stary 2011-03-11, 15:02   #3238
martuska2o
Rozeznanie

Lily:
Jesteś boska
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:08   #3239
Dearlie
Zakorzenienie

Dziewczyny to jest 10-letnia znajomość... ja nie jestem w stanie zakończyć jej w takiej złości, w jakiej odbyło się to podczas ostatniego spotkania. Chociażby przez szacunek do tego czasu i naszych uczuć, które przez moment były ( nawet jeśli jego już wygasły) uważam, że powinniśmy zakończyć to na spokojnie i wyjaśnić sobie wszystko do końca. Pewnie i będę ryczeć jak głupia po tym spotkaniu, mając świadomość, że może widziałam go ostatni raz, ale czuję, że muszę to zrobić. Jestem to winna i sobie i jemu.
Stary 2011-03-11, 15:08   #3240
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dobra, jestem już!!!
Nie moge bez Was życ

Wkurzyłam się na Was wczoraj, ale dzisiaj już nie jestem zła

Byłam na wagarach. Jak wracałam do domu to znowu eks podszedł do mnie na przystanku... Boże, co za kretyn. Wkurza mnie jego sposób bycia (taaak, on teraz prowadzi inne zycie ) gadanie, naiwność wobec innych fałszywych ludzi... Nawet ten jego kapelusik, który mu kupiłam i nowy FLAUSZOWY (!!!) płaszcz działają mi na nerwy, żal.ru. ...

A mi działa na nerwy ten Pan "X", zaczynam się czuć osaczona i prześladowana, wszędzie ON. To jest niemożliwe, żeby ciągle zagadywać 2 sekundy po tym jak wejde czy to na fb czy na gg:/.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości