|
|
#3391 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
post jest! Dlatego ich tak uciszyło! Ja nie uznaję, tzn. mam nadzieję że nikogo tu nie zrażę, nie jestem wierząca w sensie katolickim, więc nie czuję się zobowiązana postować Eh, no tak, będę musiała poczekać, bo większość moich znajomych jest wierzących jednak :P No nic, warto czekać ![]() (Eh, a dzisiaj istnieje szansa, że spotkam mojego ex ex -> )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musze pojsc pykac maturke, ale ogladam 'matura to bzdura' i umeiram ze smiechu.a wiecie co! ogladalam wczoraj ten serial z kumorek, adamczykiem, olszowka i szycem 'przepis na zycie' - to co na tvnie i plakalam z glowna bohaterka przez to, ze ten idiota ja zostawil po tylu latach, ale zaraz sie ogarnelam, ze jestem glupia, bo sama na chwile zaczelam znowu przezywac, ale mi przeszlo, olszowka jest moim zdaniem najlepsza bohaterka.... cytacik: facet: lubie inteligentne kobiety ona: widocznie przeciwienstwa sie przyciagaja... ))))
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
A mówiłam Wam o nowym płaszczu mojego eksa? Że flauszowy i działa mi na nerwy itp.? No to wyobraźcie sobie, że on go kupił, bo jego dwóch przyjaciół kupili sobie takie same
|
|
|
|
#3394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój to jak czasami w czymś przylezie do tej szkoły to cycki opadają no ale już nie ma swojego stylisty(mnie ) więc wygląda jak idiota
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec czuje sie od niej lepsza bo mam w glowie duzo duzo duuuuuuuzo duzo wiecej od niej jakos sie musze pocieszac, a was wszystkie kocham ;*chociaz moglabym sie nie znizac do poziomu wyzywania go od frajerow, ale smiechu w twarz sobie nie oszczedze... i teraz wyobrazam sobie jego mine jak ta piekna nie przyjdzie na spotkanko HAHAHAHAHHAH a ile razy mnie tak przycial, ze sie umawialismy, a on nie przyszedl hahahaha zycie sie zemsci
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-12 o 15:16 |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Taa tylko, że on teraz przeprasza, prosi i przysięga, że już wszystko zrozumiał... Z jednej strony chciałbym jeszcze spróbować, ale z drugiej obawiam się, że skończy się tak samo, a wtedy będzie mi dużo ciężej się pozbierać. ![]() |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale chociażby większość dyskotek zawiesza działalność i jest mniej chętnych na imprezy
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:14 |
|
|
|
|
#3399 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz sama przemyśleć, co jest dla Ciebie najlepsze. Podjąć decyzję i w niej wytrwać. Nikt za Ciebie tego nie zrobi Cytat:
|
||
|
|
|
#3400 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie mówiąc o wstręcie do różnych zapachów ![]() Dobry cytat ![]() Cytat:
Wiesz ja i moja przyjaciółka mamy podobny gust i mamy dużo ubrań podobnych I często nas się ludzie pytają czy siostrami jesteśmy ![]() Może Twój eksio też chce wyglądać tak jak jego przyjaciele? ![]() Cytat:
Ale pamiętaj, że żeby to miało sens, to nie można chować w sobie urazy do drugiej osoby i obie strony muszą baaardzo tego chcieć i bardzo się starać. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Kocham Cię ![]()
|
|
#3401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na co dzień ma swoje stałe zestawy czyli dżinsy+sweter, dżinsy + bluza i tak w kółko aha, ma jeszcze swój cudny golf
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
zwiastun mojego serialu
w ogole to polecam, bardzo fajny ![]() lily wies sie bawi, wies tanczy i spiewa
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-12 o 15:24 |
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziekuje
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:34 |
|
|
|
|
#3405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prawie jak ja dwa dni po rozstaniu
|
|
|
|
|
#3406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zestawy mojego to: luźne dzinsy + bluzka z długim rekawem+ krótki rekaw, luzne dzinsy+ koszula (+ bluzka pod spodem ale niezawsze) + rozwalone trampki, luźne dzinsy + sweter też luźny (ale to mial na sobie tylko 3 razy, przynajmniej tylko ja widzialam do 3 razy w życiu w tym), luźne dzinsy+ bluza+ koszulka... http://www.youtube.com/watch?v=jxDAaRUVjm0 może tak? Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:35 |
||
|
|
|
#3407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą fajnie musi to wyglądać jak idzie 3 chłopaków i mają identyczne płaszcze
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-12 o 15:35 |
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet się domyślam kiedy je kupili... Już wczesniej miałam tą rozkmine, ale myślałam, że tylko on go kupił. Zwiał raz z wf i pojechali razem do galerii, więc pewnie wtedy je kupili, bo przyszedł w nim na drugi dzień Ja nienawidze jak ktoś ma taką samą rzecz jak ja! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:40 |
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo to i tak sporo. mój zawsze bluzka z krótkim pod spodem, ZAWSZE zero urozmaiceń, no chyba że w lecie ja zawsze się starałam ładnie wyglądac, nawet jak mi się nie chciało...on chyba myśli że jest tak cudowny że nic nie musi![]() Cytat:
Edytowane przez mlko92 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:42 |
||
|
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sorry, musialam przyspamowac ;P
|
|
#3412 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
k:
|
||
|
|
|
#3414 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo czekamy, i czekamy, i doczekać się nie możemy .Z tą urodą sama prawda .Cytat:
![]() I Przepis na życie też . Świetna obsada . Ona: Kocham Cie On: Ooooj tam... rozwaliło mnie to . Ale na forum i tak lepsze padają |
||
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tez elegancik, bardzo mi się podobały ubrania, które nosił (niektóre sama mu sprawiłam w prezencie), zawsze wypsikany, codziennie umyte włosy, wykąpany, pachnący, wyprasowane ubranka, włoski nastroszone a w głowie jak się teraz okazało siano
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-12 o 16:28 |
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
głowna bohaterka jest taka ślepa, że aż mnie strzela, od pierwszej chwili widać brak szacunku ze strony męża, a ona jak ta głupia wszystko dla niego robi, super prezenciki i pyszne śniadanka trafiła na chama nie jej wina, ale sama sobie winna, że tyle lat z nim zmarnowała, powinna pierwsza go kopnąć w cztery litery juz dawno temu no ale nie byłoby serialu![]() Mrycia- rozmawiałam wczoraj z Nowym, o moich wątpliwościach, o tym seksie i o paru innych sprawach, czuje sie lepiej, on też się cieszy, że mu powiedziałam o tych rozterkach, gadaliśmy cały wieczór. Ja się czuje o wiele lepiej dzisiaj idziemy na urodziny do kolezanki, także będzie zabawa
|
|
#3419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę tylko powiedzieć, że nie jestem żadną pięknością, ale też nie odstraszam brzydotą ![]() Btw założyłam sobie inne konto na wizazu... Żeby w razie, gdyby wyszła moja bytność tutaj powiedzieć "a tak tak, korzystam pod nickiem ******* kochanie " Bo coraz częściej są sytuacje, że mówię "wiesz bo wyczytałam, że coś tam na takim forum" albo przytaczam jakieś zabójcze wątki stąd i jest pytanie "a na jakim to forum? Na tym o wizazu czy na tym drugim?" Także zabezpieczenie ważna rzecz Cytat:
A na początku też zawsze ubierał się dokładnie tak samo, jeden fason spodni, t-shirty i bluzy (n/c). Po wielu zachętach, żeby spróbował chociaż coś przymierzyć, teraz już sam sobie radzi świetnie ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() Wy też tak macie, że porobicie sobie mega bogate plany na dany dzień, wszystko super fajnie idealnie a tu... OKRES |
|||
|
|
|
#3420 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Listy są ok, ale jeśli się je napisze i zakopie lub spali, nie wyśle. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cóż, byle się nie wymigiwał od rozmów, które Ty umiejętnie zaczniesz...Cytat:
Jestem zwolennikiem wyciskania związku jak cytryny, do znudzenia, gdy już obie strony mają siebie serdecznie dosyć i nie mają żadnych wątpliwości, że to koniec.Rozumiem, że jesteście razem w klasie. Ale poza szkolnymi murami MUSISZ się od niego odciąć. Kaczki zeszyciki, misie, zdjęcia - precz!!!Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

Eh, no tak, będę musiała poczekać, bo większość moich znajomych jest wierzących jednak :P No nic, warto czekać 
" Teraz mnie dopadły największe wątpliwości, ale i tak już za późno. Pewnie dobrze zrobiłam, coś czuję, że po tym wszystkim nie byłoby już tak samo, a teraz po tym ponad tygodniu bez Niego jest mi łatwiej, niż gdybym po kolejnej kłótni usłyszała o parę słów za dużo...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Już jakiś szampan został otwarty? 

k: 

a w głowie jak się teraz okazało siano