Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 14:58   #3391
solideja
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Mimo, że jest post ja też będę dzisiaj piła
Niestety nie obleję święta ruskiego szampana jak należy, bo umówiłam się na kebaba i piwo, ale przynajmniej nie zanudzę się sama w domu.
Aaaa... no tak, ale ja jestem durna post jest! Dlatego ich tak uciszyło! Ja nie uznaję, tzn. mam nadzieję że nikogo tu nie zrażę, nie jestem wierząca w sensie katolickim, więc nie czuję się zobowiązana postować Eh, no tak, będę musiała poczekać, bo większość moich znajomych jest wierzących jednak :P No nic, warto czekać

(Eh, a dzisiaj istnieje szansa, że spotkam mojego ex ex -> )

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
i najsmieszniejsze jest to, ze jak wiem, ze on sobie teraz dokarmia ego ta dlugonoga ruda, to mi jak sobie pomysle 'i tak mu nie da' to mnie dziki rechot bierze
Zawsze jak piszesz o tej rudej to mnie tak ściska w dołku, całe szczęście że długonoga nie jestem

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Ale jak Ci z nim nie wyjdzie, to będzie tylko wtopa, bo dojdzie to do Twojego eks i będą się z Ciebie śmiali. A jak Ci wyjdzie, to nigdy się nie uwolnisz od obecności człowieka, który tak Ci szarpie nerwy, bo przecież są przyjaciółmi, on będzie zawsze gdzieś obok Ciebie.

Poza tym zazwyczaj faceci nie rozważają w ogóle możliwości związku z byłymi dziewczynami ich przyjaciół. I tak jest zresztą bardzo zdrowo.
DOKŁADNIE, dać ciastko tej kobiecie bo mądrze prawi

Cytat:
Napisane przez tuppence__ Pokaż wiadomość
Skończyłam to. Napisałam smsa bo wiem, że na żywo nie dałabym rady, odpisał tylko "" Teraz mnie dopadły największe wątpliwości, ale i tak już za późno. Pewnie dobrze zrobiłam, coś czuję, że po tym wszystkim nie byłoby już tak samo, a teraz po tym ponad tygodniu bez Niego jest mi łatwiej, niż gdybym po kolejnej kłótni usłyszała o parę słów za dużo...
Na pewno tak samo by nie było, mogło by być inaczej, ale czy dobrze? Skoro on taki "zdecydowany" a w Tobie się wypaliło. Tak chyba będzie lepiej. Pozbierasz się i znajdziesz zdecydowanego
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:03   #3392
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Million, tak czy siak i tak mu się po d*pie dostanie I jeszcze z podkulonym ogonkiem będzie siedział na Twojej wycieraczce, bo dopiero zobaczy co stracił

Szampański nastrój, powiadasz? Już jakiś szampan został otwarty?
dopiero wieczoooooooorem musze pojsc pykac maturke, ale ogladam 'matura to bzdura' i umeiram ze smiechu.
a wiecie co! ogladalam wczoraj ten serial z kumorek, adamczykiem, olszowka i szycem 'przepis na zycie' - to co na tvnie
i plakalam z glowna bohaterka przez to, ze ten idiota ja zostawil po tylu latach, ale zaraz sie ogarnelam, ze jestem glupia, bo sama na chwile zaczelam znowu przezywac, ale mi przeszlo,
olszowka jest moim zdaniem najlepsza bohaterka....
cytacik: facet: lubie inteligentne kobiety
ona: widocznie przeciwienstwa sie przyciagaja... ))))
Stary 2011-03-12, 15:04   #3393
lily92920
Zakorzenienie

A mówiłam Wam o nowym płaszczu mojego eksa? Że flauszowy i działa mi na nerwy itp.? No to wyobraźcie sobie, że on go kupił, bo jego dwóch przyjaciół kupili sobie takie same DAREMNE!!!!!!!!!!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:07   #3394
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A mówiłam Wam o nowym płaszczu mojego eksa? Że flauszowy i działa mi na nerwy itp.? No to wyobraźcie sobie, że on go kupił, bo jego dwóch przyjaciół kupili sobie takie same DAREMNE!!!!!!!!!!
SZAŁ
mój to jak czasami w czymś przylezie do tej szkoły to cycki opadają no ale już nie ma swojego stylisty(mnie) więc wygląda jak idiota
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:08   #3395
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Zawsze jak piszesz o tej rudej to mnie tak ściska w dołku, całe szczęście że długonoga nie jestem

babo, ale Ty jestes super, a tamta jedyne co ma do zaoferowania to sliczna buzie, ladne nogi, w ogole bez obrazy piekne tutaj chudzielce, ale ona nie ma tylka wiec czuje sie od niej lepsza bo mam w glowie duzo duzo duuuuuuuzo duzo wiecej od niej jakos sie musze pocieszac, a was wszystkie kocham ;*

chociaz moglabym sie nie znizac do poziomu wyzywania go od frajerow, ale smiechu w twarz sobie nie oszczedze...
i teraz wyobrazam sobie jego mine jak ta piekna nie przyjdzie na spotkanko
HAHAHAHAHHAH
a ile razy mnie tak przycial, ze sie umawialismy, a on nie przyszedl hahahaha
zycie sie zemsci

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-12 o 15:16
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:11   #3396
tuppence__
Przyczajenie

Cytat:
Na pewno tak samo by nie było, mogło by być inaczej, ale czy dobrze? Skoro on taki "zdecydowany" a w Tobie się wypaliło. Tak chyba będzie lepiej. Pozbierasz się i znajdziesz zdecydowanego

Taa tylko, że on teraz przeprasza, prosi i przysięga, że już wszystko zrozumiał... Z jednej strony chciałbym jeszcze spróbować, ale z drugiej obawiam się, że skończy się tak samo, a wtedy będzie mi dużo ciężej się pozbierać.
tuppence__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:11   #3397
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa... no tak, ale ja jestem durna post jest! Dlatego ich tak uciszyło! Ja nie uznaję, tzn. mam nadzieję że nikogo tu nie zrażę, nie jestem wierząca w sensie katolickim, więc nie czuję się zobowiązana postować Eh, no tak, będę musiała poczekać, bo większość moich znajomych jest wierzących jednak :P No nic, warto czekać

(Eh, a dzisiaj istnieje szansa, że spotkam mojego ex ex -> )
Ja też tak za bardzo nie uznaję postu.
Ale chociażby większość dyskotek zawiesza działalność i jest mniej chętnych na imprezy

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:12   #3398
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
SZAŁ
mój to jak czasami w czymś przylezie do tej szkoły to cycki opadają no ale już nie ma swojego stylisty(mnie) więc wygląda jak idiota
No dokładnie... A tak się zapierał, że nie ubierze flauszowego płaszcza i sweterka, bo uważa, że do tego jeszcze nie dorósł No, a jednak mu się zmieniło. Choć beze mnie, czyli swojego stylsty nie umie wszystkiego dobrać żeby pasowało. Jeszcze do tego ubierze tą swoją koszulę w krate, którą razem kupiliśmy, glany i kapelusz... I wieś się bawi!!!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-12 o 15:14
Stary 2011-03-12, 15:16   #3399
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Taa tylko, że on teraz przeprasza, prosi i przysięga, że już wszystko zrozumiał... Z jednej strony chciałbym jeszcze spróbować, ale z drugiej obawiam się, że skończy się tak samo, a wtedy będzie mi dużo ciężej się pozbierać.
Odbiegam od tematu, ale od razu stanął mi przed oczami mój eks, który przepraszał, błagał, rozumiał i obiecywał poprawę, a potem wychodziło że on to wszystko gadał tylko po to żeby mnie zatrzymać, a nic nie rozumiał i dalej szedł w zaparte

Musisz sama przemyśleć, co jest dla Ciebie najlepsze. Podjąć decyzję i w niej wytrwać. Nikt za Ciebie tego nie zrobi

Cytat:
Ja też tak za bardzo nie uznaję postu.
Ale chociażby większość dyskotek zawiesza działalność i jest mniej chętnych na imprezy
U mnie jakoś nie zauważyłam zmniejszonej działalności klubów (choć klubowiczów tak) a studenckie puby - nadal nie można znaleźć wolnego stolika
Stary 2011-03-12, 15:19   #3400
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
dopiero wieczoooooooorem musze pojsc pykac maturke, ale ogladam 'matura to bzdura' i umeiram ze smiechu.
a wiecie co! ogladalam wczoraj ten serial z kumorek, adamczykiem, olszowka i szycem 'przepis na zycie' - to co na tvnie
i plakalam z glowna bohaterka przez to, ze ten idiota ja zostawil po tylu latach, ale zaraz sie ogarnelam, ze jestem glupia, bo sama na chwile zaczelam znowu przezywac, ale mi przeszlo,
Ja ostatnio zaczęłam siebie nawet podejrzewać o bycie w ciąży, bo rozczulały mnie jakieś bzdury w telewizji Już nie mówiąc o wstręcie do różnych zapachów
Dobry cytat

Cytat:

Wiesz ja i moja przyjaciółka mamy podobny gust i mamy dużo ubrań podobnych I często nas się ludzie pytają czy siostrami jesteśmy
Może Twój eksio też chce wyglądać tak jak jego przyjaciele?

Cytat:
Wiesz, ja mam złe doświadczenia z wracaniem do siebie, więc mogę być nieobiektywna
Ale pamiętaj, że żeby to miało sens, to nie można chować w sobie urazy do drugiej osoby i obie strony muszą baaardzo tego chcieć i bardzo się starać.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
U mnie jakoś nie zauważyłam zmniejszonej działalności klubów (choć klubowiczów tak) a studenckie puby - nadal nie można znaleźć wolnego stolika
Ja to mieszkam w małej mieścinie, więc tu więcej ludzi uznaje post niż w większych miastach

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Jeszcze do tego ubierze tą swoją koszulę w krate, którą razem kupiliśmy, glany i kapelusz... I wieś się bawi!!!

Kocham Cię

.
Stary 2011-03-12, 15:19   #3401
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
No dokładnie... A tak się zapierał, że nie ubierze flauszowego płaszcza i sweterka, bo uważa, że do tego jeszcze nie dorósł No, a jednak mu się zmieniło. Choć beze mnie, czyli swojego stylsty nie umie wszystkiego dobrać żeby pasowało. Jeszcze do tego ubierze tą swoją koszulę w krate, którą razem kupiliśmy, glany i kapelusz... I wieś się bawi!!!
Wieś się bawi mój wygląda w takim płaszczu jak idiota a tak na co dzień ma swoje stałe zestawy czyli dżinsy+sweter, dżinsy + bluza i tak w kółko aha, ma jeszcze swój cudny golf
Stary 2011-03-12, 15:23   #3402
ver_million
Rozeznanie

zwiastun mojego serialu
w ogole to polecam, bardzo fajny

lily wies sie bawi, wies tanczy i spiewa

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-12 o 15:24
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:24   #3403
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Wieś się bawi mój wygląda w takim płaszczu jak idiota a tak na co dzień ma swoje stałe zestawy czyli dżinsy+sweter, dżinsy + bluza i tak w kółko aha, ma jeszcze swój cudny golf
Napisałabym Wam w czym mój potrafił wyskoczyć (ja rozumiem, że wakacje, ale jak on mógł to kupić w ogóle?), ale to jest tak charakterystyczne, że jeszcze mnie tu ktoś rozpozna
Stary 2011-03-12, 15:25   #3404
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz ja i moja przyjaciółka mamy podobny gust i mamy dużo ubrań podobnych I często nas się ludzie pytają czy siostrami jesteśmy
Może Twój eksio też chce wyglądać tak jak jego przyjaciele?

Kocham Cię
No, ale wiesz... Nie chodzi o podobny styl, tylko o 3 idnetyczne płaszcze, które nie są zupełnie w stylu ubierania żadnego z nich, co za tym idzie, nic im do nich nie pasuje i wygląda cała banda tragicznie... Ci jego koledzy są uważani za ciacha, a on nie i może chce ich naśladować żeby panny za nim latały...?! Bo pamietam, że kiedys sie mnie pytal, co te dziewczyny widza w tym B. a ja, że "Nie wiem, bo mnie on wręcz odstrasza i tylko Ty sie dla mnie liczysz..."

A dziekuje Ja Ciebie również

Czas edycji: 2011-03-12 o 15:34
Stary 2011-03-12, 15:29   #3405
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
zwiastun mojego serialu
w ogole to polecam, bardzo fajny
"Przecież tak mnie kochał!" prawie jak ja dwa dni po rozstaniu
Stary 2011-03-12, 15:33   #3406
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
No mójemu też nie pasuje ten płaszcz do glanów i tych jego luźnych portek.
Zestawy mojego to: luźne dzinsy + bluzka z długim rekawem+ krótki rekaw, luzne dzinsy+ koszula (+ bluzka pod spodem ale niezawsze) + rozwalone trampki, luźne dzinsy + sweter też luźny (ale to mial na sobie tylko 3 razy, przynajmniej tylko ja widzialam do 3 razy w życiu w tym), luźne dzinsy+ bluza+ koszulka...

Cytat:

lily wies sie bawi, wies tanczy i spiewa
http://www.youtube.com/watch?v=jxDAaRUVjm0 może tak?

Cytat:
Napisałabym Wam w czym mój potrafił wyskoczyć (ja rozumiem, że wakacje, ale jak on mógł to kupić w ogóle?), ale to jest tak charakterystyczne, że jeszcze mnie tu ktoś rozpozna
Dawaj, nikt nie rozpozna!

Czas edycji: 2011-03-12 o 15:35
Stary 2011-03-12, 15:33   #3407
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
No, ale wiesz... Nie chodzi o podobny styl, tylko o 3 idnetyczne płaszcze, które nie są zupełnie w stylu ubierania żadnego z nich, co za tym idzie, nic im do nich nie pasuje i wygląda zała banda tragicznie... Ci jego koledzy są uważani za ciacha, a on nie i może chce ich naśladować żeby panny za nim latały...?! Bo pamietam, że kiedys sie mnie pytal, co te dziewczyny widza w tym B. a ja, że "Nie wiem, bo mnie on wręcz odstrasza i tylko Ty sie dla mnie liczysz..."

A dziekuje Ja Ciebie również
Widać jeden, który ma największe powodzenia złapał taki płaszczyk, to i reszta też, żeby nie byli gorsi i też mogli laseczki powyrywać
Swoją drogą fajnie musi to wyglądać jak idzie 3 chłopaków i mają identyczne płaszcze

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-12 o 15:35
Stary 2011-03-12, 15:38   #3408
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Widać jeden, który ma największe powodzenia złapał taki płaszczyk, to i reszta też, żeby nie byli gorsi i też mogli laseczki powyrywać
Swoją drogą fajnie musi to wyglądać jak idzie 3 chłopaków i mają identyczne płaszcze
No własnie, dlatego się poryłam, jak koleżanka mi napisała

Nawet się domyślam kiedy je kupili... Już wczesniej miałam tą rozkmine, ale myślałam, że tylko on go kupił. Zwiał raz z wf i pojechali razem do galerii, więc pewnie wtedy je kupili, bo przyszedł w nim na drugi dzień

Ja nienawidze jak ktoś ma taką samą rzecz jak ja!

Czas edycji: 2011-03-12 o 15:40
Stary 2011-03-12, 15:40   #3409
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
No mójemu też nie pasuje ten płaszcz do glanów i tych jego luźnych portek.
Zestawy mojego to: luźne dzinsy + bluzka z długim rekawem+ krótki rekaw, luzne dzinsy+ koszula (+ bluzka pod spodem ale niezawsze) + rozwalone trampki, luźne dzinsy + sweter też luźny (ale to mial na sobie tylko 3 razy, przynajmniej tylko ja widzialam do 3 razy w życiu w tym), luźne dzinsy+ bluza+ koszulka...

oo to i tak sporo. mój zawsze bluzka z krótkim pod spodem, ZAWSZE zero urozmaiceń, no chyba że w lecie ja zawsze się starałam ładnie wyglądac, nawet jak mi się nie chciało...on chyba myśli że jest tak cudowny że nic nie musi

Cytat:
No własnie, dlatego się poryłam, jak koleżanka mi napisała

Nawet się domyślam kiedy je kupili... Już wczesniej miałam tą rozkmine, ale myślałam, że tylko on go kupił. Zwiał raz z wf i pojechali razem do galerii, więc pewnie wtedy je kupili, bo przyszedł w nim na drugi dzień
no nieee

Edytowane przez mlko92
Czas edycji: 2011-03-12 o 15:42
Stary 2011-03-12, 15:41   #3410
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Dawaj, nikt nie rozpozna!
To były... tamtaradam... oczoje*ne dresy o kolorze wściekłej trawy, przeplatane granatowymi paskami adidasa. Przy wzroście prawie 2 metry wyglądało to genialnie
Stary 2011-03-12, 15:42   #3411
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
HaHAHAHAHHAHAHAHAHA sorry, musialam przyspamowac ;P
Stary 2011-03-12, 15:44   #3412
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
To były... tamtaradam... oczoje*ne dresy o kolorze wściekłej trawy, przeplatane granatowymi paskami adidasa. Przy wzroście prawie 2 metry wyglądało to genialnie
O Chryste
Stary 2011-03-12, 15:46   #3413
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
oo to i tak sporo. mój zawsze bluzka z krótkim pod spodem, ZAWSZE zero urozmaiceń, no chyba że w lecie ja zawsze się starałam ładnie wyglądac, nawet jak mi się nie chciało...on chyba myśli że jest tak cudowny że nic nie musi
No ja też, codziennie inny zestaw, na spotkania sie odstawiałam, mini, leginsy, dekolty, ochy i achy, a ten potrafi 3 dni w tym samym chodzić... Bo uważa, że ma mało ubrań i chyba musi oszczędzać...

Cytat:
O matko, ale wioska

Cytat:
HaHAHAHAHHAHAHAHAHA sorry, musialam przyspamowac ;P
k:
Stary 2011-03-12, 15:48   #3414
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
To, że jest ładną dziewczyną, to bardzo dobrze, ale nie bierzcie sobie facetów, którzy polecą na Waszą urodę Tacy zwykle, jak się okazuje, że laska oprócz pięknego opakowania jest naprawdę fajną osobą, wymiękają, bo oni nie są wcale tacy fajni i nie potrafią udźwignąć ciężaru W tym przypadku akurat brzydkie dziewczyny mają łatwiej, wprawdzie mniej towaru ale za to lepszy jakościowo.
Tak przy okazji... kiedy Ty się nam pokażesz? bo czekamy, i czekamy, i doczekać się nie możemy.

Z tą urodą sama prawda.

Cytat:
Kocham Matura to bzdura

I Przepis na życie też. Wczoraj obejrzałam 2 odcinki na vod. Świetna obsada.
Ona: Kocham Cie
On: Ooooj tam...
rozwaliło mnie to i jeszcze pare innych tekstów. Ale na forum i tak lepsze padają
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 15:51   #3415
solideja
Zadomowienie

Cytat:
O Chryste
Cytat:
O matko, ale wioska
Od razu mi się humor poprawia jak o tym myślę I włosy na żel, którego niecierpiałam. A tak poza tym to elegancik był w sumie
Stary 2011-03-12, 15:59   #3416
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Od razu mi się humor poprawia jak o tym myślę I włosy na żel, którego niecierpiałam. A tak poza tym to elegancik był w sumie

O matko, włosy na żel na szczęście mój rzadko miała takie pomysly, ale za to nadrabiał je czym innym
Stary 2011-03-12, 16:23   #3417
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Włosów mojego nie da się postawić nawet teraz na żelu, choć są dosyć krótkie jak na niego

Mój tez elegancik, bardzo mi się podobały ubrania, które nosił (niektóre sama mu sprawiłam w prezencie), zawsze wypsikany, codziennie umyte włosy, wykąpany, pachnący, wyprasowane ubranka, włoski nastroszone a w głowie jak się teraz okazało siano

Czas edycji: 2011-03-12 o 16:28
Stary 2011-03-12, 18:12   #3418
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Mnie ten serial działa na nerwy już od pierwszego odcinka głowna bohaterka jest taka ślepa, że aż mnie strzela, od pierwszej chwili widać brak szacunku ze strony męża, a ona jak ta głupia wszystko dla niego robi, super prezenciki i pyszne śniadanka trafiła na chama nie jej wina, ale sama sobie winna, że tyle lat z nim zmarnowała, powinna pierwsza go kopnąć w cztery litery juz dawno temu no ale nie byłoby serialu

Mrycia- rozmawiałam wczoraj z Nowym, o moich wątpliwościach, o tym seksie i o paru innych sprawach, czuje sie lepiej, on też się cieszy, że mu powiedziałam o tych rozterkach, gadaliśmy cały wieczór. Ja się czuje o wiele lepiej dzisiaj idziemy na urodziny do kolezanki, także będzie zabawa

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:19   #3419
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Tak przy okazji... kiedy Ty się nam pokażesz? bo czekamy, i czekamy, i doczekać się nie możemy.
Oj nie wiem czy się doczekacie Mogę tylko powiedzieć, że nie jestem żadną pięknością, ale też nie odstraszam brzydotą

Btw założyłam sobie inne konto na wizazu... Żeby w razie, gdyby wyszła moja bytność tutaj powiedzieć "a tak tak, korzystam pod nickiem ******* kochanie "
Bo coraz częściej są sytuacje, że mówię "wiesz bo wyczytałam, że coś tam na takim forum" albo przytaczam jakieś zabójcze wątki stąd i jest pytanie "a na jakim to forum? Na tym o wizazu czy na tym drugim?" Także zabezpieczenie ważna rzecz
Cytat:
Mój tez elegancik, bardzo mi się podobały ubrania, które nosił (niektóre sama mu sprawiłam w prezencie), zawsze wypsikany, codziennie umyte włosy, wykąpany, pachnący, wyprasowane ubranka, włoski nastroszone a w głowie jak się teraz okazało siano
Jakbyście zobaczyły mojego przed i po... Kiedyś to no cóż, nie skomentuję, a teraz... istne ciacho A na początku też zawsze ubierał się dokładnie tak samo, jeden fason spodni, t-shirty i bluzy (n/c). Po wielu zachętach, żeby spróbował chociaż coś przymierzyć, teraz już sam sobie radzi świetnie

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Mrycia- rozmawiałam wczoraj z Nowym, o moich wątpliwościach, o tym seksie i o paru innych sprawach, czuje sie lepiej, on też się cieszy, że mu powiedziałam o tych rozterkach, gadaliśmy cały wieczór. Ja się czuje o wiele lepiej dzisiaj idziemy na urodziny do kolezanki, także będzie zabawa
Super, dobry znak!

Wy też tak macie, że porobicie sobie mega bogate plany na dany dzień, wszystko super fajnie idealnie a tu... OKRES ? I cały misterny plan wpi*du
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 18:20   #3420
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez triolka Pokaż wiadomość
Od wczoraj się czuje fatalnie. Na myśl o byłym chce mi się wymiotować...a jednak serce mi się kraje, bo chce żeby wrócił.
Musisz to przetrwać, przeczekać.
Cytat:
Dołączyłam mu list. Dość mocny. Napisałam ze jest nieodpowiedzialnym człowiekiem i ostatnim chamem bo nawet nei potrafił powiedzieć "przepraszam". Nie wiem czy dobrze zrobiłam...
Nigdy nie jest to dobre wyjście. To na facetów nie działa.
Listy są ok, ale jeśli się je napisze i zakopie lub spali, nie wyśle.
Cytat:
Od tygodnia jem leki na uspokojenie....jak jestem na uczelni jest ok.Ale jak w domu jestem jest fatalnie....moze do psychologa powinnam pójść nie wiem;(
Jak jestem w domu, to też mi odwala, dlatego wpadłam w imprezowo-spacerowy szał.
Cytat:
do tego wszytskiego aktywował już swoje konto na portalu radnkowym na którym ześmy się poznali...
A mój pewnie robi sobie dobrze do zdjęć lasek z imprez i co? I nic, miej na to wyj.... jak to się teraz po młodzieżowemu mówi
Cytat:
powiedział mi parę przykrych rzeczy, typu, że już dawno nie czuł tego czegoś, ale był ze mną bo myślał, że jeszcze się ułoży, że dalej mnie kocha, ale nie radzi sobie z moim charakterem itp.
Nad charakterem można pracować, tylko trzeba o tym rozmawiać.
Cytat:
Kiedy ja zaczęłam wyrzucać swoje żale jak to mnie skrzywdził i tym podobne, nagle zrozumiał, że strasznie mnie kocha, nie chce mnie stracić, było mu ze mną cudownie...
Króliczek się wymykał...
Cytat:
Obiecał solidne postanowienie poprawy, w tym, że będzie ze mną rozmawiał.
Już znam te męskie obietnice Cóż, byle się nie wymigiwał od rozmów, które Ty umiejętnie zaczniesz...
Cytat:
Tylko problem w tym, że ja już chyba nie chcę z nim być. Co to jest, że w przeciągu 2 dni tak diametralnie może się zmienić jego zdanie? Chyba przestaje go kochać i wolę rozstać się teraz w zgodzie niż znów za jakiś czas po jakiejś bezsensownej kłótni i znów usłyszeć o parę zdań za dużo...
A jak się rozstaniesz, to będziesz narzekać, że mogłaś walczyć Jestem zwolennikiem wyciskania związku jak cytryny, do znudzenia, gdy już obie strony mają siebie serdecznie dosyć i nie mają żadnych wątpliwości, że to koniec.
Cytat:
Ja tam akurat wcale sobie dobrze nie radzę z rozstaniem...
Rozumiem, że jesteście razem w klasie. Ale poza szkolnymi murami MUSISZ się od niego odciąć. Kaczki zeszyciki, misie, zdjęcia - precz!!!
Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
dla mnie to też chore... tylko wiesz jak się jest zakochanym, a może raczej zaślepionym osobą z którą się było 4 lata i wiedziało się o niej wszystko to nie chce się za bardzo pozwolić jej odejść... aż w końcu powiedziałam dość... bawił się i mną i nią... jestem ciekawa czy ona wiedziała o tym że się spotykamy, że wydzwania do mnie... dlaczego nie dawał mi spokoju? skoro już miał ją.
...bo jest palantem i nie ma co więcej o tym myśleć. Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla niego.
Cytat:
To, że jest ładną dziewczyną, to bardzo dobrze, ale nie bierzcie sobie facetów, którzy polecą na Waszą urodę Tacy zwykle, jak się okazuje, że laska oprócz pięknego opakowania jest naprawdę fajną osobą, wymiękają, bo oni nie są wcale tacy fajni i nie potrafią udźwignąć ciężaru W tym przypadku akurat brzydkie dziewczyny mają łatwiej, wprawdzie mniej towaru ale za to lepszy jakościowo.
Jako brzydka potwierdzam Nie miałam nigdy problemów ze znalezieniem faceta <puka_się_w_niemalowany_p oliczek> bo mnie nie wyrywali na wygląd, tylko zainteresowanie rodziło się w trakcie spotkania, rozmowy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości