|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Nie wiem, jutro w kościele nad tym pomyślę, i w niedziele też! ![]() Na stałe też bym nie chciała.. ale poflirtować - czemu nie. ![]() I nie wiem czy on teraz już jakiejś dziewczyny nie ma.. nie wiem
|
|
#3362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Ale jeśli ma chodzić tylko o zwykły flirt... Ej, nie ma się nad czym zastanawiać .
|
||
|
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
hej. Tytuł wątku mnie przyciągnął, ale nie wiem czy tu pasuje bo widzę że tu wcale tak źle Wam nie jest, a ja cierpię przez zerwanie z facetem mimo że to ode mnie wyszło. Jak WY sobie tak dobrze radzicie? Ja od tygodnia jestem cała w chusteczkach i z czerwonymi od płaczu oczami...
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Musimy sobie dobrze radzić, bo zaryczałybyśmy się tutaj wszystkie na śmierć. A szkoda życia. Jak to u Ciebie wszystko wyglądało? ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3366 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A że stałaś się niezależna bez niego, to bardzo dobrze, ale wiesz, że w połączeniu z tym samym mężczyzną może po pewnym czasie być tak samo? Decyzja należy do Ciebie ![]() Cytat:
Dobra historia Mi się dziś śniło, że poszłam do więzienia (ja i moje sny )Cytat:
Cytat:
Ja Ci powiem, jakie będą wg mnie konsekwencje. Wersja A, on nie przyjmie Twoich zalotów, wersja B - przyjmie. Wersja A - Ty odstawisz scenę, on się jakoś delikatnie wycofa, bo pomyśli, że ma do czynienia z psychiczną laską, która snuje jakieś intrygi, powie wszystko Twojemu eksowi i wszystkim kolegom i będą mieli z Ciebie polew na najbliższe 5 lat a Ty będziesz uchodziła w towarzystwie za stukniętą. 90% facetów, jakich znam, by się tak zachowało. Wersja B - on leci na takie zaloty, ergo - jest psycholem. I masz następnego do kolekcji, po swoim byłym Bo normalny mężczyzna by na to nie poszedł. Po co Ci to, mało jest innych facetów na świecie? Cytat:
![]() Ale za jaki, przecież mnie dziś nie było ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Jestem zgoła innego zdania i podtrzymuję to, co napisałam wcześniej. Tyle w temacie. |
|||||||||||
|
|
|
#3367 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byliśmy razem ponad 4 lata. Ogólnie o mnie się troszczył i kochał mnie. Zerwałam z Nim, bo rozmowy nic już nie dawały. Miałam nadzieje że on coś wtedy zrozumie. Zerwałam z Nim w piątek. O ile w sobotę poleciało mi kilka łez to gdy dowiedziałam się że on sobie zrobił imprezę z kolegami to zaczęłam ryczeć i trwa to do dziś. Ja ostatki olałam, byłam w złym stanie psychicznym. Dostałam bukiet róż w dzień kobiet, ale myślę że kupił go tylko dlatego że wypadało, no tak na odczepnego. Kontaktuje się ze mną jak coś chce, czyli prawie wcale. Nie wydaje się mi by mu na mnie zależało. A szkoda, bo m wcale nie przestało. ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
Jeszcze się trochę gubię, bo sporo tu cytujecie, ale mam nadzieje, że w końcu to ogarnę. Na resztę już odpisałam. Wiem jedno chciałabym żeby on o mnie powalczył, żeby pokazał że to nie były zmarnowane 4 lata, że mu zależy. Jednak chyba się nie doczekam. |
||
|
|
|
#3368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, zależy jak to wszystko będzie wyglądało. Facet nie może się niczego domyślić. To da się zrobić, tylko nie można przesadzić .Ale też myślę, że lepszy będzie niekolega-eksa. Jest tylu fajnych facetów, a bejbe jest na prawdę ładną dziewczyną, więc nie powinno być problemu. Ja mam tak, że albo żaden się do mnie nie przyczepia i siedze sama, albo na gg mam gorącą linię, nie wiem od czego to zależy .Za wszystko co tutaj piszesz ![]() Cytat:
Ja na Twoim miejscu bałabym się, że on o mnie powalczy, a nie po cichu marzyła o tym. Powinnaś się związać z kim odpowiedzialnym, z jakimiś ambicjami. |
||
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Przez chwile pomyslalam, ze moze chodzimy razem
![]() I super jest to zajecia bo baaaardzo kobiece ![]() Ja dzis lece na zajecia, a pozniej do klubu Mam zamiar zalozyc swoje nowe haremki
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#3370 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flirt.. sama nie wiem. Niby nic zgroźnego. ;> Ale powiem Ci, i Wam, że ja też czasami lubię zabiegać o kogoś.. na przykład na samą myśl że mogłabym się z nim spotkać, z tym ![]() Cytat:
Cytat:
No jasne że istnieją! Dokładnie, musimy się upominać i przywracać do pionu bo wątek by nam się zalał łzami ![]() Cytat:
![]() Jeśli nie przyjmie - na tym temat się kończy. Cytat:
![]() B - jest najbardziej normalny z całej tej 'paczki' ![]() Cytat:
Nie robię mu tym na złośc - tylko sobie dla przyjemności.Widzę zdania są podzielone co do mojego chytrego planu, jedne mówią czemu nie, Fubizka kategorycznie nie.. hm, to jest rzecz do przemyślenia ![]() Dzięki Cytat:
Tej to dobrze.. ah potańczyć..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-12 o 10:46 |
|||||||
|
|
|
#3371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama nie wiem co mam myśleć o tej imprezie, ja też czasem po większej kłótni wychodziłam się pobawić żeby odreagować no ale prawda jest taka że o powrocie nawet nie mam co myśleć bo T nie wykazuje zainteresowania tym, nawet najmniejszego |
|
|
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
Od wczoraj się czuje fatalnie. Na myśl o byłym chce mi się wymiotować...a jednak serce mi się kraje, bo chce żeby wrócił.
Miałam jego ksiązke w domu, wysłałam mu ją pocztą, żeby go nie oglądać. Dołączyłam mu list. Dość mocny. Napisałam ze jest nieodpowiedzialnym człowiekiem i ostatnim chamem bo nawet nei potrafił powiedzieć "przepraszam". Nie wiem czy dobrze zrobiłam......ale chciałam zeby wiedział, bo on chyba sobie sprawy nawet nei zdaje, ze mnie skrzywdził. Od tygodnia jem leki na uspokojenie....jak jestem na uczelni jest ok.Ale jak w odmu jestem jest fatalnie....moze do psychologa powinnam pójść nie wiem;( do tego wszytskiego aktywował już swoje konto na portalu radnkowym na którym ześmy się poznali.....NIE DAJE RADY!!! Edytowane przez triolka Czas edycji: 2011-03-12 o 11:56 |
|
|
|
#3373 |
|
Przyczajenie
|
No i niby znów jesteśmy razem. W tygodniu pogadaliśmy i powiedział mi parę przykrych rzeczy, typu, że już dawno nie czuł tego czegoś, ale był ze mną bo myślał, że jeszcze się ułoży, że dalej mnie kocha, ale nie radzi sobie z moim charakterem
itp. Kiedy ja zaczęłam wyrzucać swoje żale jak to mnie skrzywdził i tym podobne, nagle zrozumiał, że strasznie mnie kocha, nie chce mnie stracić, było mu ze mną cudownie... ![]() Wczoraj spotkaliśmy się i pogodziliśmy. Obiecał solidne postanowienie poprawy, w tym, że będzie ze mną rozmawiał. Tylko problem w tym, że ja już chyba nie chcę z nim być. Co to jest, że w przeciągu 2 dni tak diametralnie może się zmienić jego zdanie? Chyba przestaje go kochać i wolę rozstać się teraz w zgodzie niż znów za jakiś czas po jakiejś bezsensownej kłótni i znów usłyszeć o parę zdań za dużo... Nie mam pojęcia co robić
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja patrze na to trochę ze swojej perspektywy. Między mną, a eksem nie było dobrze już od wakacji. Chciałam wtedy założyć taki "swój" wątek, ale się bałam. Właśnie tego, że ktoś mi coś doradzi, zerwę z nim, a to przecież nie jego wina że on taki jest, bla, bla bla. Ja się postaram, zawalczę o nasz związek! Taa... I starałam się jak poje.bana. Jeździłam do niego w kółko, robiłam zadania, obiadki, w sprawach łóżkowych byłam na każde jego zawołanie i zboczenie, nie miałam prawa o nic sie upominać, on mógł wszystko - wychodzić kiedy chce, z kim chce. Ja miałam siedzieć w domu, bo przecież na imprezie poznam kogoś i go zostawię. Serio byłam jego służebnicą, aż do grudnia, możesz sobie przeliczyć ile czasu. I po tych moich staraniach on tak po prostu mnie zostawił. Możesz sobie teraz pluć w brodę, że jesteś zła, bo zerwałaś, że mogłaś zawalczyć o swój związek, ale sama pomyśl: czy to by coś zmieniło? Gdyby on Cie kochał, kłęczałby teraz przed Tobą na kolanach, błagał o powrót, mówił, że się zmieni, a nie imprezował. Wg mnie Twoje wszelkie starania byłyby stratą czasu i prędzej czy później skończyłyby się podobnie jak u mnie. Doskonale Cie rozumiem, że czujesz się winna, całe wakacje tak się czułam, nie miałam na tyle odwagi, żeby zerwać. A chyba lepiej bym na tym wyszła. |
|
|
|
|
#3376 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znalazłan na yt filmik z koncertu na którym byłam! I ciagle jestem jak tańcze albo jestem w pogo
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zadomowienie
|
Lily, nie marudź już!
Cytat:
.Natrętny adorator nadal nie daje mi spokoju, a ja głupia myślałam, że chociaż te dwa dni... wysyła mi jakieś mmsy z wycieczki:/ |
|
|
|
|
#3379 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiecie co jest najlepsze? że mój ex uważał, że sex podczas gdy ze sobą nie byliśmy ( jakieś 2 tyg po roztsaniu) a potem nagłe jego żałości co do rozpadu naszego związku i wmawianiu mi że być może ze sobą będziemy bla, bla, bla... to nie jest zdrada... może i nie, ale jeśli planuje się jakies powroty i nadzieje to nie leci się do łózka z inną. jak już się ma tę drugą to zostawia się byłego partnera w spokoju, a nie mąci się patykiem w dwóch rzekach ;/ znacie jakieś dobre książki, poradniki na rozstanie? mijają 2 miesiące, a nie ma dnia żebym o nim nie pomyślała... albo co bym mu nie powiedziała, co robiliśmy razem, taki natłok myśli... nie umiem się oderwać ;/ Edytowane przez ktosinka Czas edycji: 2011-03-12 o 13:47 |
|||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), a ja, że zawsze byłam mega towarzyska to trochę czasu potrzebowałam, żeby odnowić kontakty. Między nami zaczęło się psuć, więc nie chciałam go wszędzie ze sobą zabierać... Bo tylko by fochy stroił. Dlatego mi na ten temat tak docina -.- U mnie jest tak, że albo nuda, albo ciąg imprezowy... Niby dobrze że nikt mnie teraz nigdzie specjalnie nie wyciąga, bo mam trzy prace do ogarnięcia, ale akurat wolałabym, żebym się po rozstaniu nie mogła odgonić od propozycji ![]() A w ogóle to dzień dobry Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-12 o 14:08 |
||
|
|
|
#3382 | |
|
Zadomowienie
|
Twoje włosy
Cytat:
czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę sie tego wszystkiego od nowa."
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i sobie nawymyslalam troche, mam nadzieje, ze mi nie puszcza nerwy, a wlasciwie nie wygra chec zemsty, bo troche ich jest i najsmieszniejsze jest to, ze jak wiem, ze on sobie teraz dokarmia ego ta dlugonoga ruda, to mi jak sobie pomysle 'i tak mu nie da' to mnie dziki rechot bierze on sobie juz robi nadzieje, ze ona bedzie jego, a ona sie pobawi pobawi i bedzie miala w nosie. nie tacy do niej startowali i ich olala
|
|
#3384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tacy zwykle, jak się okazuje, że laska oprócz pięknego opakowania jest naprawdę fajną osobą, wymiękają, bo oni nie są wcale tacy fajni i nie potrafią udźwignąć ciężaru W tym przypadku akurat brzydkie dziewczyny mają łatwiej, wprawdzie mniej towaru Cytat:
Poza tym zazwyczaj faceci nie rozważają w ogóle możliwości związku z byłymi dziewczynami ich przyjaciół. I tak jest zresztą bardzo zdrowo. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mimo, że jest post ja też będę dzisiaj piła
![]() Niestety nie obleję święta ruskiego szampana jak należy, bo umówiłam się na kebaba i piwo, ale przynajmniej nie zanudzę się sama w domu. ![]() Cytat:
![]() U mnie też tak jest, że jest ciąg imprezowy Tylko teraz post, a post się kończy w święta tuż przed maturami, więc pewnie dopiero po maturach bym się mogła wybrać, a potem w czerwcu mam jeszcze jeden egzamin, więc do czerwca to trochę za daleko i chyba złamię post i gdzieś się wybiorę niedługo ![]() Cytat:
) i jak ona go olała, to łaskawie przypomniał sobie o mnie
|
|
#3387 |
|
Przyczajenie
|
Skończyłam to. Napisałam smsa bo wiem, że na żywo nie dałabym rady, odpisał tylko "
" Teraz mnie dopadły największe wątpliwości, ale i tak już za późno. Pewnie dobrze zrobiłam, coś czuję, że po tym wszystkim nie byłoby już tak samo, a teraz po tym ponad tygodniu bez Niego jest mi łatwiej, niż gdybym po kolejnej kłótni usłyszała o parę słów za dużo...
|
|
|
|
#3388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i bardzo dobrze ![]() jemu potrzeba takiego kopa w d.upę. Może przestanie myśleć jaki to on zaje****y nie jest przperaszam, ale rozwalają mnie tacy frajerzy
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ja na palcach moge policzyc ilu miala i wychodzi kolo 5ciu (a to tylko Ci, z ktorymi ja wiem, ze byla, nie wiadomo z kim i gdzie jeszcze), a razem z nia przyszedl jej staly chlopak, ktory wozi sie z piecioma po korytarzu, a ona robi co chce,po czym i tak koniec koncow do niego wraca. na studniowke zaprosil ja typ, chudzinka, moim zdaniem przystojny i inteligentny, a ona poszla bawic sie ze swoim bylym, ktorego zaprosila jakas inna maturzystka. i dacie glowe, ze przez caly wieczor (no oprocz poloneza) z typem, ktory ja zaprosil ani razu nie tanczyla... ;d i ona zbiera usmiechy kazdego na korytarzu, odwzajemnia i co? i pstro. nawet jak sie uda, niech sobie dokarmi ego exio, a ja sie bede wciaz z niego smiala, bo jest burakiem, jesli sie musi w ten sposob dowartosciowywac a jak widac, to bardzo powierzchowne, bo ona jest z tego co widac i slychac TYLKO LADNA. poza tym przede mna moj exio byl z dziewucha, ktora byla naprawde sliczna z buzi i w ogole, ale niestety troszke nie taka byla jezeli chodzi o rozumek, to mowil, ze sie cofnal przez nia wiec teraz sobie odbije, a jesli go w serduszku uczucie uklulo to sie w koncu rozczaruje tak jak ja ![]() poza tym mam szampanski nastroj dzisiaj ![]() edit: a co do tej rudej to jeszcze najlepsza jest jej strategia, ona sie nimi bawi, bo wie jacy sa glupi, ze na nia leca, zapraszaja do kina, kwiatuszki dostaje, jest adorowana, a pozniej umawia sie z nimi, oni przychodza na spotkanie i jej nie ma, a zadzwoniwszy do niej dowiaduja sie 'sorry bejbe, jestem z kolezanka, teraz nie moge' wiec dobra agentka
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-12 o 14:55 |
|
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
Million, tak czy siak i tak mu się po d*pie dostanie
![]() Szampański nastrój, powiadasz? Już jakiś szampan został otwarty?
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

. To znaczy... dobrego flirtu nigdy nie odmawiam
, ale tak żeby na poważnie to chyba jeszcze nie. Jakoś tak o związkach myślę póki co z pewnym niesmakiem.

Tylko czekać aż znowu zacznie im się nie układać i ciekawe do kogo przyleci ;/
.
.
bo już mi o tym docinki robił 
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)