Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 13:21   #3331
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Ja zjadłam pomidorówkę i wybieram się na spacerek z Zmalowaną Teraz mam problem z ubraniem się, bo w płaszczyk ledwo sie dopinam może polara nałożę tyle, że wyglądam jakbym piłkę miała pod nią. No nic tak już musi być
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:26   #3332
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

ja czytałam, że w ciąży na biegunkę węgiel można normalnie brać
poza tym trzeba siebie obserwować, nie wiem czy jest sens do szpitala od razu jechać
w końcu jeden wirus na każdego działa inaczej, jeden będzie wymiotował i mial biegunkę przez nawet 3 dni, a inna osoba tylko mdłości i lekkie rozwolnienie
miałam raz żołądkową grypę, noc się męczyłam, nie wymiotowałam bo to dla mnie traumatyczne przeżycia więc się powstrzymywałam popijając gorzką herbatę
rano było lepiej, ale ból mięśni i stawów dopadł i wysoka gorączka, w zasadzie cała choroba u mnie trwała ok. 24h

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:45   #3333
agulaaabar
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o żołądkową, to ja mam jedną sprawdzoną metodę....... mianowicie mocno schłodzoną coca-cole... niektórzy wola pepsi ale ja osobiście nie lubię i faktycznie że po takiej lodowatej coli wymioty ustały, bo np po smekcie wymiotowałam dalej niż widziałam.....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:50   #3334
Kolina
Zadomowienie

witam niedzielnie
ja tak na chwilke, nie nadrobilam wszytskich postow od piatku, wieczorkiem poczytam
wczoraj mialam zalegla wizyte i gina - potwierdzil ze to chlopczyk, jak sie wyrazil "na pewno i juz nic mu nie odpadnie" taki dowcipnis
wszystko jest prawidlowo, moja pocieta szyjka trzymie jak trzeba, w usg nie widac nieprawidlowosci
nie mam niestety fotek bo nie byl dobrze ulozony, probowalismy na 3d zoaczyc twarzyczke, ale nie bylo dobrze widac
mam tylko filmik z badania
ja mam usg polowkowe 29.03, wiec licze na fajne zdjecia wlasnie z tego terminu

kupilam posciel na allegro, uzywana, w opisie podano ze w bardzo dobrym stanie, zobaczymy
wylookalam na stronie ikei posciele od 39zl, musz epodjechac zobaczyc czy sa z dobrej bawelny, bo to chyba dobra cena jak na posciel nowa

zmykam na obiadek, tesciowie gotuja wiec mam labe
Stary 2011-03-13, 13:54   #3335
DaKaro
Zadomowienie

Witam niedzielnie.

Co do tych ciąż z zaskoczenia, to mnie trudno w coś takiego uwierzyć...brak okresu, kopniaki, może dziewczyny po prostu sobie wmawiają, że nie są w ciąży?

Zaraz zabieram się za obiadek, mąż zabrał mojego lapka, rozkręcił go i czyści...już się boję.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:55   #3336
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mam b.dużo znamion tzw pieprzyków.Jestem ciekawa czy mój synek będzie miał mój Oluś jest blondaskiem więc może też będzie mieć

smecta jest b.dobra nawet dla dzieci.Ja wczoraj kupilam bo maly 2 rzadkie kupki zrobil a bałam się że na tym się nie skończy.Narazie więcej kupek brak

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-13 o 13:57
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:39   #3337
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratunku!!!!!
Mój mąż złapał grypę żołądkową Boje się, że się zarażę od niego Co robić ??? Wygoniłam go do innego pokoju, ale wątpię, żeby to pomogło w końcu mieszkamy w jednym mieszkaniu Czy ta choroba jest groźna dla maluszka ???? strasznie się martwię
kochana nic się nie martw, dziewczyny dają dobre rady więc warto skorzystać, a denerwować się nie ma co bo mój małż też przechodził jelitówkę a mnie nic nie dopadło więc nie ma reguły głowa do góry

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry
jakoś dołka mam...
proszę nie dołować się !!!! wszystko będzie dobrze !!! proszę się nie zamartwiać tylko cieszyć

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
mam nadzieję że ten dołek sobie szybko pójdzie

Wrzucam Wam zdjecia zakupów i zaległego wózka wózek nie wygląda pięknie bo pokój jeszcze przed malowaniem, nie chciało mi się go z domu wyciągać żeby sfotografować
ciuszki w większości na 62, chyba jedno 68, zestaw za całe 12 zł

U nas też piękna pogoda, po południu wyciągam męża na lody

A co do ruchów to do niedawna mały się wieczorami wiercił, a od jakiegoś czasu już cały dzień czuję, bez reguły o jakiej porze

super zakupy i wózek my też się prawdopodobnie ja jedo zdecydujemy tylko na inny model na fyna 4ds ale są w sumie podobne

Cytat:
Zmalowana męża nie ma, z dzieckiem sama nie za bardzo, bo obolała jestem, a Filip lubi uciekać (ja nie mogę go gonić) no i muszę czekać tak do 15.00 gdzieś
może jak mąż wróci to się przejdziemy gdzieś
ja po prostu zaczęłam się martwić o moją córeczkę... byłam twarda, ale się po prostu boję
jeszcze co chwilę dopada mnie wilczy apetyt i nie mogę nad nim zapanować, a kg przybywają

na wymioty dobra też wygazowana coca cola

dziewczyny które już wyraźnie czują kopniaki maluchów i są na podobnym etapie co ja
gdzie Was maluchy kopią? czy tak na wysokości pępka czujecie i tak pod nim? czy tylko bardzo nisko w okolicach pęcherza?
mój Szymek kopie gdzie popadnie , w sumie to raz bardzo nisko, zaraz w okolicach pęcherza a za moment już wysoko , nie mam pojęcia jak to robi ale fakt faktem czuję też ruchy powyżej pępka.

A dziś rano do pojechał ostro, chyba jakiegoś break dance tańczył bo brzuch mi falował , super uczucie i walory wizualne

A tak wogóle to witam w niedziele, u mnie do tej pory dosyć aktywna była, zakupy, mycie i odkurzanie autka. potem ponad 1,5 h spacerek oczywiście z mężusiem bo samej by mi się nie chciało tyle robić
A zaraz będę żeberka na obiadek smażyć i teraz do końca dnia laba

Miłego popołudnia mamusie
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:49   #3338
lemoorka
Zakorzenienie

Zanka Jakoś przeoczyłam,co dokładnie z sercem Małej?

U mnie tez będa dodatkowe badania serca MAłego- za wysokie tętno i coś z środsercem, w przyszłym tygodniu jadę do Katowic. A Ty kiedysz masz dodatkowe badania?
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:59   #3339
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

U mnie tez będa dodatkowe badania serca MAłego- za wysokie tętno i coś z środsercem, w przyszłym tygodniu jadę do Katowic. A Ty kiedysz masz dodatkowe badania?
do KAtowic?? a to do jakiejś specjalistycznej przychodni?? a tak wogóle to jesteś też z okolic ??
Stary 2011-03-13, 15:10   #3340
nerola
BAN stały

Co do twardnień brzucha to pisałam wiele razy,że są i będa bo macica ćwiczy.
Póki nie są bolesne.

Ja je mam całą dobę.

Zanka mnie mała kopie wszędzie tzn. w pęcherz,szyjkę,odbyt,na bokach zwłaszcza jak leżę na boku,to pcha tam nóżkę i smyra,nad pępkiem pod żebrami,po żołądku.

Niesamowite takie historie o ciażach w niewiedzy.

Jak mi się żarcia z grilla chce

Ja nadal kuleję i łażę rozkrakiem.Ta kość łonowa mnie wykończy.No ból niesamowity
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 15:19   #3341
agulaaabar
Zakorzenienie

Dziewczyny bo tak mnie męczy temat, wiem że muszę z gin o tym pogadać, ale chciałam znać Wasze zdanie, zwłaszcza że wiele z Was rodziło.....

Chodzi mi o spojenie łonowe, z tego co się orientuje to przy porodzie ono sie musi rozszerzyć, czy rozejść jakoś ,chyba tak?

I teraz pytanie, co sie stanie gdyby się np nie rozszerzylo czy coś?

Mam nadzieje ze mnie zrozumiałyście.... bo nei wiem jak to wytlumaczyc...

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-13, 15:31   #3342
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zaneta ale w brzuchu Ci ciasno tak?

to może coś takiego http://allegro.pl/poszerzacz-spodni-...485127230.html
wydaje się dość łatwe do zrobienia
pasa ciążowego ja osobiście nie polecam, kupiła jeden i jakoś mi nie podpasował, widać, ze spodnie rozpięte i jakoś się nie ładnie układał

Dokładnie w brzuchu mi ciasno, zapiać się zapnę nawet w nie których, ale żebym miała gdzieś wyjść z tak zaciśniętymi spodniami to sobie nie wyobrażam. Ja właśnie taki poszerzacz myślałam sobie zrobić, trochę muszę przerobić spodnie.

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość

Jak mi się żarcia z grilla chce

Ja nadal kuleję i łażę rozkrakiem.Ta kość łonowa mnie wykończy.No ból niesamowity
Oooo a jak mi się chce!! taka pyszna kiełbaska albo karczek pysznie przyprawiony i sałata z sosem czosnkowym ! Mmmm

Bedzie dobrze z tą kością łonową wyobraziłam sobie jak możesz chodzić rozkrakiem

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Dziewczyny bo tak mnie męczy temat, wiem że muszę z gin o tym pogadać, ale chciałam znać Wasze zdanie, zwłaszcza że wiele z Was rodziło.....

Chodzi mi o spojenie łonowe, z tego co się orientuje to przy porodzie ono sie musi rozszerzyć, czy rozejść jakoś ,chyba tak?

Ja nie wiem o czym mowa i chyba wolałabym nie wiedzieć i się mniej stresować..

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 15:48   #3343
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

ja mam jechać do Rudy Śląskiej, jutro idę do przychodni po skierowanie i dokładne namiary bo lekarz oczywiście mówił gdzie ale byłam tak przejęta, że nie pamiętam nic poza miastem
a z serduszkiem to coś z zastawką, ogólnie pracuje dobrze, ale czasem jakoś krzywo się zamyka czy coś tak zrozumiałam
tak mnie wczoraj wzięło i zaczęłam się martwić
jak nie urok to sraczka
w pierwszej ciąży do Zabrza i Bytomia jeździłam przez cukrzycę, bo tylko tam prowadzą, a to jednak kawałek ode mnie i był problem żeby się tam dostać a teraz do Rudy znowu
staram się myśleć pozytywnie
a tętno małej na połówkowym było 150 wcześniej wyższe ciut, co potwierdza teorię, ze przy tętnie powyżej 140 dziewczynka

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 15:54   #3344
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jechać do Rudy Śląskiej, jutro idę do przychodni po skierowanie i dokładne namiary bo lekarz oczywiście mówił gdzie ale byłam tak przejęta, że nie pamiętam nic poza miastem
a z serduszkiem to coś z zastawką, ogólnie pracuje dobrze, ale czasem jakoś krzywo się zamyka czy coś tak zrozumiałam
jak nie urok to sraczka
w pierwszej ciąży do Zabrza i Bytomia jeździłam przez cukrzycę, bo tylko tam prowadzą, a to jednak kawałek ode mnie i był problem żeby się tam dostać a teraz do Rudy znowu
a tętno małej na połówkowym było 150 wcześniej wyższe ciut, co potwierdza teorię, ze przy tętnie powyżej 140 dziewczynka
Będzie dobrze, pewnie chce zrobić badania tylko żeby się upewnić że wszystko jest w porządku

~~*~~

Znalazłam jakiś pas ciążowy na allegro za 8 zł, zamówiłam sobie 2 biały i czarny, zobaczmy jak to się będzie sprawdzać Jak ok, to będę miała wzór do zrobienia sobie jeszcze innych. A teraz zabieram się za maszynę, musiałabym coś poszyć

~~*~~

A tak nawiasem pisząc, z tego co wyczytałam na forum są tutaj mamuśki które nie sa pierwszy raz w ciąży. Powiedzcie kochanie, co byście zrobiły , naprawiły albo nadrobiły przy 1 waszej ciąży? Teraz macie większe doświadczenie niż my pierwszo-ciążowe mamy. Jakie dałybyście Nam rady ?

Stary 2011-03-13, 16:29   #3345
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
jak nie urok to sraczka
u mnie teoria z tętnem się nie sprawdziła
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 16:38   #3346
agni82
Zadomowienie

jak mi błogo
Wyszlismy z moim te na obiadek do restauracyjki i juz mi dobrze. Dziecko tez chyba usnęło. Ja go czuję tak raczej w niższych partiach mego brzucha ( po prośbach już nie w bardzo dolnych i niewygodnych dla mnie). Ale do pępka to ma może z 5 cm. więc moja macica musi jeszcze byc mała.

Za to piersi urosły, tzn. obwód pod piersiami się poszerzył i chyba sobie jakieś gumki wstawię bo nie będę co 2 miesiące biustonoszy kupowac.

Nerola biedna, ale dobrze że jeszcze masz siły się udzielac. Ty tu chyba najbardziej z nas doświadczona. Więc rady Twoje sa bardzo cenne, a i smutno bez Ciebie.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 16:48   #3347
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

A masz jakieś podstawy żeby się o to u siebie martwić??
Ja jak byłam u ortopedy, to akurat omawialiśmy odwrotny przypadek, tzn jak po porodzie spojenie łonowe się nie zejdzie. Lekarz powiedział, że wówczas trzeba dużo na boku leżeć, żeby wspomóc proces schodzenia się.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 16:59   #3348
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
witam niedzielnie
ja tak na chwilke, nie nadrobilam wszytskich postow od piatku, wieczorkiem poczytam
wczoraj mialam zalegla wizyte i gina - potwierdzil ze to chlopczyk, jak sie wyrazil "na pewno i juz nic mu nie odpadnie" taki dowcipnis
wszystko jest prawidlowo, moja pocieta szyjka trzymie jak trzeba, w usg nie widac nieprawidlowosci
Kolinko, super wieści

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Co do tych ciąż z zaskoczenia, to mnie trudno w coś takiego uwierzyć...brak okresu, kopniaki, może dziewczyny po prostu sobie wmawiają, że nie są w ciąży?
Albo prędej nie sobie tylko swoim naiwnym rodzicom

Cytat:
U mnie też odwrotnie - tętno 150 i chłopak jak się patrzy!
Stary 2011-03-13, 17:00   #3349
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Za to piersi urosły, tzn. obwód pod piersiami się poszerzył i chyba sobie jakieś gumki wstawię bo nie będę co 2 miesiące biustonoszy kupowac.
u mnie jest to samo.... piersi mi urosly, obwód jeszcze bardziej.... z 75b przeskoczyłam już na 80c ! i jest na styk

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
A masz jakieś podstawy żeby się o to u siebie martwić??
Ja jak byłam u ortopedy, to akurat omawialiśmy odwrotny przypadek, tzn jak po porodzie spojenie łonowe się nie zejdzie. Lekarz powiedział, że wówczas trzeba dużo na boku leżeć, żeby wspomóc proces schodzenia się.
niestety tak.... miałam wypadek samochodowy, potłuczona miednicę i właśnie roztrzaskane spojenie łonowe, które dodatkowo jakos krzywo się zrosło.... wiem, że przede wszystkim muszę z gin pogadać ale chciałam zapytać czy któraś miala z tym styczność...

Czas na zmiany !
Stary 2011-03-13, 17:21   #3350
Zmalowana
Zakorzenienie

My już po spacerku z brunetką i pysznym ciachu A teraz wciągnęłam obiadek i wcale się nie najadłam.

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:25   #3351
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
jak mi błogo
Wyszlismy z moim te na obiadek do restauracyjki i juz mi dobrze. Dziecko tez chyba usnęło. Ja go czuję tak raczej w niższych partiach mego brzucha ( po prośbach już nie w bardzo dolnych i niewygodnych dla mnie). Ale do pępka to ma może z 5 cm. więc moja macica musi jeszcze byc mała.

Nerola biedna, ale dobrze że jeszcze masz siły się udzielac. Ty tu chyba najbardziej z nas doświadczona. Więc rady Twoje sa bardzo cenne, a i smutno bez Ciebie.
Ja kupilam sobie przedluzacze do biustonoszy w Triumfie są 2 szt : biały i czarny za 6zł, świetna sprawa kiedy miseczki masz ok a obwód pod piersiami się poszerzył

Stary 2011-03-13, 17:25   #3352
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
My już po spacerku z brunetką i pysznym ciachu A teraz wciągnęłam obiadek i wcale się nie najadłam.
Tak tak suuuuuuuuuuuuper był spacerek. Dziękuję Zmalowana , gdyby nie ty to bym chyba cały dzień przesiedziała w domu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:16   #3353
SweetAngel1984
Zadomowienie

zmalowana - ciacho?
fajnie Wam dziewuchy ja dzis dzien spedzilam w domu........tzn nie do konca na balkonie bylam a teraz jem kolacje kanapke z......... truskawkami i cukrem ......

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-13 o 18:17
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:22   #3354
nerola
BAN stały

Zanetaa dziękuję za pocieszenieWe środę spytam lekarza co z ta kością łonową.

Agni82 no mam już dość tego całodobowego bólu.
A mało piszę bo nadal mam doła.Tyle mi głupich myśli przychodzi do głowy,że aż szkoda gadać.
Jednak poprawia się nieco samopoczucie ale tylko nieco.Jest dla mnie nadzieja chyba

A my dopiero wróciliśmy z podwórka-było ognisko pod gankiem(żebym po keczup nie musiała daleko łazić).
Upiekliśmy kiełbaski,chleb,ziemniacz ki i jabłka.Takze my już po kolacji.Krystian padł i już śpi.Pies sie wyszalał.Tylko nieco śmierdzimy dymem.
Izie się podobało bo szalała

Zanka nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja mam ni9edomykalnosć dwóch zastawek i to nie jest Bóg wie jaka wada a moja uroda.Leków nie trzeba,zyć można.A do tego arytmię.
Także u Lenki to nie wada a jej natura a po drugie jestem pewna,ze to zniknie

Moje piersi w ciagu paru dni znów się okrutnie zmieniły.Wielkie,twarde,l eci siara,otoczka "gąskowata".
Staniki z przedłużkami noszę.Ale już niedługo trzeba będzie zaopatrzyć się o rozmiar większy
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:29   #3355
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Agula ja mysle, ze w najgorszym wypadku wzieliby cie na cesarke, zeby dziecko nie utknelo.

Zaneta ja tez sobie kupilam pas ciazowy, bo mam jedne spodnie dzinsowe ciazowe, ale one maja dzins siegajacy nawet na brzuch, tylko, ze jakies takie dziwne sa, ze mi z tylka leca, no i w planie mam obciac ten nadmiar dzinsu i wszyc pas. Mam nadzieje, ze bedzie ok.

U mnie ze stanikami ok, ale za to brzuch... i waga... wczoraj bylismy u kuzynki i znowu przytylam. Chyba wyrzuce wage....
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:31   #3356
Kajool
Zadomowienie

zanka moja dzidzia tez wali mnie tak nisko, z jednej strony tylko.
Piekna niedziela dzisiaj byla. dostalam caly worek ciuchow dla Szymka i wszystko wyschlo. Dostalam tez dwa foteliki samochodowe i nie wiem co z tym zrobic, bo chcemy kupic wozek caly zestaw i bede miala trzy foteliki.Musze gdzies je wydac czy co, bo nie bede miala jak przejsc w mieszkaniu.
Jutro mam wizyte kontrolna, ciekawe co tam u malucha slychac. Bylam tez u okulisty i musze pogadac z ginkiem na temat porodu. Bo okazalo sie, ze mam jakies zmiany na siatkowce i nie wiadomo jak z porodem naturalnym. Cholipka.... Boje sie cesarki.
Dziewczyny a czy ktoras z was rodzila w innym szpitalu niz miejsce zamieszkania?? Jak to wyglada od strony technicznej??
Stary 2011-03-13, 19:18   #3357
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Zanetaa dziękuję za pocieszenieWe środę spytam lekarza co z ta kością łonową.

Agni82 no mam już dość tego całodobowego bólu.
A mało piszę bo nadal mam doła.Tyle mi głupich myśli przychodzi do głowy,że aż szkoda gadać.
Jednak poprawia się nieco samopoczucie ale tylko nieco.Jest dla mnie nadzieja chyba

A my dopiero wróciliśmy z podwórka-było ognisko pod gankiem(żebym po keczup nie musiała daleko łazić).
Upiekliśmy kiełbaski,chleb,ziemniacz ki i jabłka.Takze my już po kolacji.Krystian padł i już śpi.Pies sie wyszalał.Tylko nieco śmierdzimy dymem.
Izie się podobało bo szalała

Zanka nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja mam ni9edomykalnosć dwóch zastawek i to nie jest Bóg wie jaka wada a moja uroda.Leków nie trzeba,zyć można.A do tego arytmię.
Także u Lenki to nie wada a jej natura a po drugie jestem pewna,ze to zniknie

Moje piersi w ciagu paru dni znów się okrutnie zmieniły.Wielkie,twarde,l eci siara,otoczka "gąskowata".
Staniki z przedłużkami noszę.Ale już niedługo trzeba będzie zaopatrzyć się o rozmiar większy
ognisko.......jak ja bym chciala ognisko....ale niestety mieszkanie w bloku nie zna tych uroków
Stary 2011-03-13, 19:23   #3358
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
ognisko.......jak ja bym chciala ognisko....ale niestety mieszkanie w bloku nie zna tych uroków
oj my z mężusiem też mamy smaki na grilowe jedzonko ale niestety jeszcze nie było okazji (też mieszkamy w bloku) a na działkę to ciut za wcześnie ale za to moje kochanie właśnie zrobiło mi sałatkę z zupek chińskich więc zaraz będzie obżarstwo na kolacyjkę
Stary 2011-03-13, 19:27   #3359
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
oj my z mężusiem też mamy smaki na grilowe jedzonko ale niestety jeszcze nie było okazji (też mieszkamy w bloku) a na działkę to ciut za wcześnie ale za to moje kochanie właśnie zrobiło mi sałatkę z zupek chińskich więc zaraz będzie obżarstwo na kolacyjkę
sałatkez zupek???? jak to sie robi???
Stary 2011-03-13, 19:29   #3360
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy ktoras z was rodzila w innym szpitalu niz miejsce zamieszkania?? Jak to wyglada od strony technicznej??
teraz nie ma tak ze trzeba rodzic w swoim szpitalu, ja mam meldunek w dowodzie 350k od Gdańska, a tam chce rodzić, to zaden problem o ile w szpitalu beda miejsca.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości