Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 16:10   #3511
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

moje dziecie ma angine, meeega angine, lezy i sie nawet nie rusza. od wczoraj wlasciwie nic nie jadl, wszystko w płynie...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 16:11   #3512
mamad1
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Śliczne ciuszki kupujecie Patrzę z zazdrością trochę, bo ja na razie muszę wstrzymać się z zakupami- przynajmniej dopóki mi nie dostarczą tych obiecanych i ewentualnie, gdy stwierdzę, że jeszcze czegoś potrzebuję. Byłam dziś w lumpku i miałam kilka sztuk w ręku, ale w końcu je odłożyłam- chociaż z wielkim żalem... Ale samo oglądanie to też przyjemność
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 16:11   #3513
dziubek79
Zakorzenienie

no nic kobietki koniec siedzenia i czytania (p.s. zakupki super !!!! )
zbieram się do lekarza, odezwę się wieczorkiem
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 16:20   #3514
BABONIK
Zadomowienie

dziubek

monia , dla synka, trzymam zeby angina odeszła , zdrówka zyczę

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
babonik - to gratuluje szpitala, u nas jak slysze o szalejacych gronkowcach to ja tam nic obcinac dziecku nie bede, chocby mialo półmetrowe paznokcie.
...
a dziękuję Ci bardzo ale wyobraź sobie jakie jaja nie ranię mojego dziecka podczas obcinania paznokci uwierzysz???????????

ale jaja, nie??

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
skierowanie mam
zadzwoniłam i termin ustalony na 25.03 o 10.00
strasznie się boję
jednak to Genom w Rudzie
to bardzo dobre wiadomości Zanetko,super szybki termin super, tamnie łatwo się szybko dostac

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 16:25   #3515
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
moje dziecie ma angine, meeega angine, lezy i sie nawet nie rusza. od wczoraj wlasciwie nic nie jadl, wszystko w płynie...
Zdrówka dla synka. Oby choróbsko jak najszybciej minęło.

Co do okryc na wiosne to ja się pochwale kurtką która sobie kupiłam w lumpku, ma dopinaną podinkę wiec na teraz jest idealna ( od wczoraj w niej śmigam ) W tej chwili spokojnie sie dopina i mysle że na jakies 3 tygodnie wystarczy a potem moge nie zapinac dolnego guzika i po zdjeciu podpinki jeszcze w niej pochodze jak będzie cieplej I uwaga kupiłam ja za zawrotną sume 1 zł Mąż mówi że pochodze miesiąc i jak będzie zamała to moge wyrzucić. A trafiłam na nia zupełnie przypadkiem bo szukałam materiału na ten adapter do pasów i stwierdziłam że najlepsza będzia jakas kurtka do pocięcia a tu sobie na wieszaku wisi ta kurteczka i do mnie woła to ją wzięłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STA76217.jpg (27,7 KB, 43 załadowań)
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 16:43   #3516
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Zdrówka dla synka. Oby choróbsko jak najszybciej minęło.

Co do okryc na wiosne to ja się pochwale kurtką która sobie kupiłam w lumpku, ma dopinaną podinkę wiec na teraz jest idealna ( od wczoraj w niej śmigam ) W tej chwili spokojnie sie dopina i mysle że na jakies 3 tygodnie wystarczy a potem moge nie zapinac dolnego guzika i po zdjeciu podpinki jeszcze w niej pochodze jak będzie cieplej I uwaga kupiłam ja za zawrotną sume 1 zł Mąż mówi że pochodze miesiąc i jak będzie zamała to moge wyrzucić. A trafiłam na nia zupełnie przypadkiem bo szukałam materiału na ten adapter do pasów i stwierdziłam że najlepsza będzia jakas kurtka do pocięcia a tu sobie na wieszaku wisi ta kurteczka i do mnie woła to ją wzięłam
Faajna ,no i jaka cena zawotna

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:07   #3517
nerola
BAN stały

Babonik no właśnie wcześniej lekarz mówił,ż emamy czas na tę rozmowę o porodzie.Ostatnio absolutnie nie miałam łba by pogadac bo modliłam się,zeby w ogóle nier urodzić.
Ale we środę znów będę truła-muszę zapisać bo mam w planie prośbę o zrobienie USG mojego nieszczęsnego łona.

Ja też nie kaleczyłam dzieci przy obcinaniu a czasem obgryzałam im paznokcie jak coś gdzieś haczyło.

Zakupki idą pełną parą
Dla siebie swetry takie do kolan mam także nie panikuję.Balerinek kilkanaście par też.Dam radę.
Te sweterki z linków podobne do moich 2.I bardzo wygodnie się nosi,takze śmiało kupujcie.

Za to dostałam propozycje od 2 dziewczyn z szafki,z którymi wcześniej sie wymieniałam,ze dostanę trochę ubranek,bucików,skarpetek ,pościel do wózkaAleż sie cieszę.I to za parę ml. perfum.Za darmo nie chcę.
Zrobiłam Izie porządki i wyszło mi,ze mam 3 pary bodziaków na długi a to stanowczo dla mnie za mało(mam jeszcze 3 dzieci i z praniem ciężko wyrobić a włozyc do pralki 1 kg. ubranek dla małej to marnotrastwo chemii,wody i prądu zwłaszcza,ze w 60 i 70 stopniach kupy złażą .).
Na krótki mam sporo,na ramiączka nic a nic ale za to sukienki letnie-3.rampersy- 2.
Jak sie okazuje wszystko inne w większym rozmiarze a nie lubię podwijać by wyglądało jak w worku.
Pajace też idą od dziewczyn bo malutkich raptem 5 mam a lubię koło 10 sztuk mieć.

Monia oby Arturek szybko pożegnał paskudna angine.Bidulek malusi.

A...T wrócił i dupa z interesu ale właśnie ja ożyłam i mu podsunęłam pomysł,który leży u nas w stodole od czasu ciaży z Krystkiem.startuje w piątek.
Takie dwie dobre duszyczki zapaliły mi światełko i zaczęłam inaczej myśleć.Trzeba się brać za robotę a nie uzalać sie nad swoim marnym losem.

Dziewczynki czy jest jakiś program,który rozliczy mi podatek?Nie chcę komuś płacić bo wiecie jak u mnie z kasą a jutro chcę odwiedzić skarbówkę by jak najszybciej dostać zwrot.

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-03-14 o 17:13
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:10   #3518
SweetAngel1984
Zadomowienie

brunetka - hehe nie martw się ja tez jestem zakupoholiczka wiem o tym ale leczyc wcale sie nie chce a zakupy ekstra

ja juz obiadek przyszykowałam..... teraz tylko na meza czekam bedzie dla mnei jako obiado kolacja

jak wynosiłąm dzisiaj krolika na balkon cos mi sie zrobilo w plecy i teraz nei moge sie wyprostowac...ani siedziec ani chodzic tylko lezec.......oby to nie bylo znow zapalenie rdzeni kregowych mialam je na poczatku ciazy plakalam z bolu.....teraz krolik czeka az maz go wniesie spowrotem bo ja nie dam rady.....
co tu moze pomoc na ten bol?

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-14 o 17:29
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:12   #3519
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Nie będę togo już komentować tylko się pochwalę
Zmalowana powiedziała, że jestem zakupoholiczką A tak zrobi dzisiaj mój mąż
ale ladne jak nowe!
mezowi nie mow, skoro ma z siekiera biegac..
ja juz nic nie mowie...

Cytat:
maluszek biedniusi, jakies cieple fluidy wysle, moze cos pomoga

margaret82, ale zakup suma, fiu, fiu - poplynelas jednym slowem

a ja mam dzisiaj zaproszenie do lumpka po 18 znajoma mojej mamy prowadzi lumpek i powiedziala ze maja nowy towar i zanim na sklep da mamy przyjsc poprzebierac tego to juz na pewno mezowi nie powiem
czuje ze z walizka wroce....
zagladalysmy do jej sklepu ale nigdy nie proponowala nam poszperac poza godzinami otwarcia
na pewno sie pochwale jak bylo
ja mam nadzieje ze cos ciazowego wygrzebie
Stary 2011-03-14, 17:28   #3520
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
a ja mam dzisiaj zaproszenie do lumpka po 18 znajoma mojej mamy prowadzi lumpek i powiedziala ze maja nowy towar i zanim na sklep da mamy przyjsc poprzebierac tego to juz na pewno mezowi nie powiem
czuje ze z walizka wroce....
zagladalysmy do jej sklepu ale nigdy nie proponowala nam poszperac poza godzinami otwarcia
na pewno sie pochwale jak bylo
ja mam nadzieje ze cos ciazowego wygrzebie
bosheeee nic mi nie mó ja bym mogla w lumpku zamieszkac....co ja bym dala zeby byc tam z Tobą
Stary 2011-03-14, 17:31   #3521
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Babonik no właśnie wcześniej lekarz mówił,ż emamy czas na tę rozmowę o porodzie.Ostatnio absolutnie nie miałam łba by pogadac bo modliłam się,zeby w ogóle nier urodzić.
Ale we środę znów będę truła-muszę zapisać bo mam w planie prośbę o zrobienie USG mojego nieszczęsnego łona.

Ja też nie kaleczyłam dzieci przy obcinaniu a czasem obgryzałam im paznokcie jak coś gdzieś haczyło.

Zakupki idą pełną parą
Dla siebie swetry takie do kolan mam także nie panikuję.Balerinek kilkanaście par też.Dam radę.
Te sweterki z linków podobne do moich 2.I bardzo wygodnie się nosi,takze śmiało kupujcie.

Za to dostałam propozycje od 2 dziewczyn z szafki,z którymi wcześniej sie wymieniałam,ze dostanę trochę ubranek,bucików,skarpetek ,pościel do wózkaAleż sie cieszę.I to za parę ml. perfum.Za darmo nie chcę.
Zrobiłam Izie porządki i wyszło mi,ze mam 3 pary bodziaków na długi a to stanowczo dla mnie za mało(mam jeszcze 3 dzieci i z praniem ciężko wyrobić a włozyc do pralki 1 kg. ubranek dla małej to marnotrastwo chemii,wody i prądu zwłaszcza,ze w 60 i 70 stopniach kupy złażą .).
Na krótki mam sporo,na ramiączka nic a nic ale za to sukienki letnie-3.rampersy- 2.
Jak sie okazuje wszystko inne w większym rozmiarze a nie lubię podwijać by wyglądało jak w worku.
Pajace też idą od dziewczyn bo malutkich raptem 5 mam a lubię koło 10 sztuk mieć.

Monia oby Arturek szybko pożegnał paskudna angine.Bidulek malusi.

A...T wrócił i dupa z interesu ale właśnie ja ożyłam i mu podsunęłam pomysł,który leży u nas w stodole od czasu ciaży z Krystkiem.startuje w piątek.
Takie dwie dobre duszyczki zapaliły mi światełko i zaczęłam inaczej myśleć.Trzeba się brać za robotę a nie uzalać sie nad swoim marnym losem.

Dziewczynki czy jest jakiś program,który rozliczy mi podatek?Nie chcę komuś płacić bo wiecie jak u mnie z kasą a jutro chcę odwiedzić skarbówkę by jak najszybciej dostać zwrot.

Ja rozliczyłam się przez http://e-deklaracje.mf.gov.pl/, rozliczam się sama bez Tż bo on ma więcej roboty z podatkiem Ja wpisałam tylko w pit-37 odpowiednie kwoty i sam mi wyliczył co i jak. Teraz czekam na info czy moje rozliczenie doszło. W tamtym roku też tak robiłam, ale nie byłam pewna czy wszystko było ok to poszłam stać w kolejkach i sprawdzić czy moje rozliczenie doszło i doszło więc w tym roku nie mam ochoty chodzić po urzędach i też wysłałam rozliczenie przez internet.

~~*~~

Coś mnie gardło zaczeło boleć, zaraz zabieram się za płukanie szałwią i mam nadzieję że przejdzie.
Porobiłam trochę na maszynie, wymyśliłam sobie że na zwykły top dam falbany i tyle roboty z tym brak juz mi dzis cierpliwosci, jutro też jest dzień

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:32   #3522
Zmalowana
Zakorzenienie

To znowu my
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3140137.jpg (74,1 KB, 51 załadowań)

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:34   #3523
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
NatkaMutsy nie ma małej spacerówki mój prawie 2 latek się bez problemu mieści a znajoma 2,5 latka wozi
mogę ci w klubie pokazać mojego synka w Mutsy jak miał ok 15 mies.
blondynko bardzo prosiłabym o takie zdjęcie Bylam dzisiaj znowu oglądać wózki, tym razem tam w Zabrzu gdzie Dziubek była i oglądałam mutsy i murę.

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Natka- bardzo podoba mi się Maxi Cosi Mura,ale cena dla mnie za wysoka

U mnie furorę do odciąganie kataru robi KATAREK- sama go używam,przy dużym wysięku z nosa córka jest już większa i sama idzie,włącza odkurzacz i odciąga
No cena właśnie duza, bo kurcze za komplet 2700... Nam wózek dziadki kupują, więc nam wydatek choc jeden odpada. Zobaczymy, jeszcze troche czasu jest

Mądra ta Twoja córa

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
skierowanie mam
zadzwoniłam i termin ustalony na 25.03 o 10.00
strasznie się boję
jednak to Genom w Rudzie
Zanko wszystko bedzie dobrze zobaczysz Pojedziesz i sie przekonasz, ze to nic powaznego Ja już zaciskam kciuki

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam ze spaceru i z zakupów i powiem Wam, że muszę...pożegnać się z moimi szpilkami będę biegać na boso chyba albo wyciągne już balerinki i tyle :/ bo wszystko mam mega wysokie, nie jestem 'przystosowana' do ciąży :P
Ja już chodzę w balerinkach Mam dość kozaków hehe

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Nie będę togo już komentować tylko się pochwalę
Zmalowana powiedziała, że jestem zakupoholiczką A tak zrobi dzisiaj mój mąż
Śliczne, a mężowi nie pokazuj

monia zdrowia dla Arturka!

Kolina udanego buszowania
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:35   #3524
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Brumek wiem, że w tamtym roku ok. 20 marca chodziłam już w adidasach i cienkiej bluzie dresowej, czy balerinkach i cienkim sweterku
A ja 7 kwietnia byłam w Zakopanem i była taka śnieżyca, że w całym mieście prąd wysiadł, -3 stopnie, mgła. Jednym słowem zima w pełni

Zrobiłam generalne porządki w piwnicy. Wywaliłam mnóstwo satrych rupieci, poprzestawiałam, poustawiałam opony itp itd. I boję się że troszkę przeholowałam Bo to wszystko ciężkie jak cholera. Niby nic mnie w brzuchu nie boli, ale chyba jednak nie powinnam była. Jak to jest z tym dzwiganiem w ciąży? Naprawdę jest to groźne, czy tak od czau do czasu to się nic nie stanie?
Stary 2011-03-14, 17:35   #3525
pieleszka
Wtajemniczenie

margaret gratuluję synusia
i niechybnie sama niedługo na licpowych zostane w niewiedzy...
dziubek za wizytę!!!
monia biedny ten Twój Arturek...żeby szybko wyzdrowiał życzę!!!
zanka już też zaciskam ale na pewno wszystko się okaże ok!!!
nerolka
poszukaj dobrze bo na pewno w necie sa te programy do rozliczania, może na jakis rządowych stronach?? ja nigdy nie używałam, bo mnie rozlicza koleżanka, ale słyszałam, że są...a w ogóle to możesz też złożyć PIT przez internet...nie trzeba osobiście. mąż tak składał w zeszłym roku. wydrukował sobie tylko kopię żeby mieć w razie w.
kolina zazdroszczę tej wizyty w lumpku po godzinach!! też bym chciała tak na spokojnie i bez tego tłumu ludzi, w nieprzebranych ciuszkach pobuszować... ja poszukuję ciążowej spódnicy i spodni, ale u nas marnie w tym temacie.... jak nic nie znajdę w paru jeszcze lumpkach to sie do sklepu wybiore, ale żal kasy bo w sklepach to drozyzna....

a ciuszków dla dzidzi ostatnio dostałam całą reklamówe od koleżanki, która w grudniu urodziła i jej synuś już z tych najmniejszych - 56-62 powyrastal... to mam tego całkiem sporo (nie liczyłam dokładnie). najwięcej bodziaków i półśpiochów, ale są też i pajace i zwykłe śpioszki i te niedrapki i czapeczki...a wszystko cudne jak będę miała kiedys wene to popatrzę ile dokładnie czego jest i ile ewentualnie dokupić z tych a 62 rzeczy i będę miała z głowy ciuszki. zostaną kosmetyki i rzeczy dla mnie do szpitala....

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 17:36   #3526
Natka_
Zakorzenienie

Zmalowana jejku jaki brzusio Rośniesz ładnie, a raczej sam brzuszek
Stary 2011-03-14, 17:43   #3527
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
To znowu my
hohoh no brzuszek śliczny teraz juz nikt nie zaprzeczy zes w ciąży
Stary 2011-03-14, 18:02   #3528
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Aga, a z niedrapkami to chyba jest tak że nie wolno od razu obcinać paznokci? Więc wtedy potrzebne? Kiedy obcinałyście pierwszy raz?
A w auchan są tanie niedrapki -całe 1,80
Tak, tak jak Monia pisala, nie w szpitalu. Przy pierwszym dziecku w szpitalu powiedzieli mi, ze po ok 2 tyg, ale polozna na wizycie w domu, powiedziala, ze spokojnie juz moge, wiec obcielam jakos w pierwszym tyg. zycia. drugiej natomiast w drugim tyg, bo tydzien siedzialysmy w szpitalu.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:03   #3529
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dziubek

monia , dla synka, trzymam zeby angina odeszła , zdrówka zyczę

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

a dziękuję Ci bardzo ale wyobraź sobie jakie jaja nie ranię mojego dziecka podczas obcinania paznokci uwierzysz???????????

ale jaja, nie??
wiesz, ciesze sie bardzo, mi tez sie nie zdrzylo, ale mojej mamie owszem (podobno ciekawie wyglada noworodek z obandazowanym paluszkiem...), dlatego wole przestrzegac... moze wtedy inne nozyczki (nie moze ale napewno!) były, ale jednak sie zdarzylo...a po historii kardiologa ktory mowil ze w sali operacyjnej gronkowiec szalał bo chyba na lampie sie zalegl (lampie co miala go zwalczac, dobry jest!) i ciagle na kogos "spadal" to ja wole dmuchac na zimne...

ale moze ja tez traume mam, bo pamietam ze mi babcia obcinala nozyczkami krawieckimi

brumek - gdzies slyszalam teorie ze do 10 kg mozna w ciazy dzwigac

brat pit - ja uzywam jakiegos w stylu http://programpit.com/ jeszcze sie nie rozliczalam ale co roku z takich korzystam i wysylam poczta (nie lubie stac w urzedzie) poleconnym

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:12   #3530
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
My znowu byliśmy w sobote oglądać wózki i ja już całkiem zgłupiałam :/ Chyba nie kupie wkońcu żadnego Już tyyyle wózków odrzuciłam, na które wcześniej byłam zdecydowana, że zgłupiałam, dla mnie chyba nie ma wózka
Jeździłam trzykolowymi i muszę Wam powiedzieć, że średnio mi się nimi jeździło, ze względu na to że są niestabilne, wjechać w jakąś dziurę na wertepach to można dziecko wyrzucić z wózka... A tak chciałam trzykolowy. No i dosyć dogłębnie obejrzeliśmy Maxi Cosi Mura 4, solidny, spacerówka składana na leżąco, montowana również w przeciwnym kierunku do kierunku jazdy, gondola fajna duża, pompowane koła... No i nie wiem, miała może któraś z Was z nim do czynienia?
Ten Recaro, który nam się spodobał niestety nie ma rozkładanej spacerówki na leżąco, można ją tylko pochylić, co dyskwalifikuje ten wózek...
Co prawda sama nie mam tego wozka, ale bliska kolezanka tak. Troche przy okazji spacerow jezdzilam tym wozkiem, mi sie podoba. Kolezanka go sobie chwali. Gondola jest bardzo duza, tak jak piszesz spacerowka montowana w dwoch kierunkach, budka fajna, ze w razie slonca mozna bardziej ja nasunac i zaslonic slonce. Gdybym nie miala wozka, kupilabym ten albo ewentualnie ktorys Mutsy.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:13   #3531
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Natko dodałam zdj w klubie powiedz mi ja je zob to usunę
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:15   #3532
Vaniliova11
Zadomowienie

Cześć Mamuśki
Dziś rano zaliczyłam dentystę mój synek okropnie sie wiercił gdy siedzialam na fotelu musiałam głaskać brzuszek
Margaret gratuluję synka
Monia dla Twojego synka dużo zdrówka
Sloneczko Tobie również zdrówka przepędz to choróbsko
Zmalowana fajny ciążowy brzuś
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:18   #3533
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

zmalowana masz śliczny brzunio tak okrąglutki
Stary 2011-03-14, 18:19   #3534
Natka_
Zakorzenienie

blondynko widziałam, łoooj miejsca a miejsca Może sa jakies inne starsze modele i one maja jakies małe te spacerowki, bo tu nie wygląda zeby byla mala
A tak w ogole to słodki ten Twój synek

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Co prawda sama nie mam tego wozka, ale bliska kolezanka tak. Troche przy okazji spacerow jezdzilam tym wozkiem, mi sie podoba. Kolezanka go sobie chwali. Gondola jest bardzo duza, tak jak piszesz spacerowka montowana w dwoch kierunkach, budka fajna, ze w razie slonca mozna bardziej ja nasunac i zaslonic slonce. Gdybym nie miala wozka, kupilabym ten albo ewentualnie ktorys Mutsy.
Dziękuję za opinię Teraz właśnie zastanawiam się Mura czy Mutsy Chyba powiem mężowi żeby wybierał, bo ja już sama nie wiem

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-03-14 o 18:20
Stary 2011-03-14, 18:23   #3535
dziubek79
Zakorzenienie

no ja już po wizycie , ale mam mały dołek bo bardzo chciałam podejrzeć ile waży i mierzy Szymek ale pani doktor powiedziała że za miesiąc zrobimy usg no nic ważne że po ginekologicznym badaniu stwierdziła że jest ok, szyjka zamknięta, bez grzybków a serducho waliło jak szalone no nic trzeba teraz czekać do 11 kwietnia na podglądanie
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:24   #3536
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Natka dzieki
dodaję zdj z gondolką która kupiłam dla nowego dzidziola.Poprzednio miałam taka śliczną zieloną a ta taka sobie ale była okazyjnie kupiona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4rider.jpg (27,1 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-03-14, 18:35   #3537
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
no ja już po wizycie , ale mam mały dołek bo bardzo chciałam podejrzeć ile waży i mierzy Szymek ale pani doktor powiedziała że za miesiąc zrobimy usg no nic ważne że po ginekologicznym badaniu stwierdziła że jest ok, szyjka zamknięta, bez grzybków a serducho waliło jak szalone no nic trzeba teraz czekać do 11 kwietnia na podglądanie
najważniejsze że synuś zdrów a do 11.04 juz nie daleko szybko zleci zobaczysz

mi lekarz powiedzial ze moj synus ma 16 cm a to dopiero 4,5mc to chyba troche duzo ???? nie za duzo??
Stary 2011-03-14, 18:45   #3538
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
To znowu my
Twój brzuszek z dnia na dzień coraz piękniejszy Zazdraszczam bo u mnie to nadal niewiele widać pod ubraniem

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie podejrzałaś Szymka, ale najważniejsze, że wsio ok

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:54   #3539
Natka_
Zakorzenienie

Ta szara gondolka też bardzo ładna (moje kolory) hihi

Dziubek szkoda, że nie było usg, ale ważne ze wszystko ok

A wyobrazcie sobie, ze kiedys nie robiono kobietom usg i dopiero się dziecko widzialo po urodzeniu
A teraz na kazdej wizycie usg, mozna zobaczyć maluszka

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

karolinee ja w 20 tc tez malo widoczny mialam, dopiero teraz w 22 cos wiecej wychodzi Także cierpliwosci
Stary 2011-03-14, 18:57   #3540
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
niech szybko zdrowieje!!!

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
tez sie musze rozliczyc, a zawsze mi ktos pomagał...

Cytat:
To znowu my
pięknie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A ja 7 kwietnia byłam w Zakopanem i była taka śnieżyca, że w całym mieście prąd wysiadł, -3 stopnie, mgła. Jednym słowem zima w pełni
My tez bylismy rok temu do 10 kwietnia, fakt troche sniegu popadalo, ale szybko sie chlapa zrobiła, sniezycy nie pamietam :P

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości