Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 21:33   #361
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Dzisiaj jak mój mąż szedł wieczorem do domu, to mało brakło a jakiś pijany pacan by w niego wjechał, bo mu się przysnęło za kierownicą! Dobrze że zaczął hamować, bo nie wiem jakby to się skończyło Boże, takim powinni od razu zabierać prawo jazdy!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Caate mnie się z tych torebek najbardziej ta podoba http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:41   #362
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Co do allegro, popieram Twoja opinie tez nie lubie byc sprzedajacym
I tez chetnie zapoznam sie z jakimis radami dotyczajacymi sprzedazy na allegro...

Wiesz co zaczelo sie tak niepozornie na uczelni i od przedmiotów najpierw od anatomii pozniej na ratownictwie medycznym zauwazylam u siebie jakas wewnetrzna sile pomagania drugiem czlowiekowi. Ciekawiło mnie zawsze co od czego sie dzieje, na wiele zmian w organizmie czlowieka szukalam takiego fachwego wytlumaczenia. Lubilam zawsze wiedziec jak dbac o zdrowie co robic a czego nie i generalnie ta tematyka mnie interesuje, teraz to trakuje juz jak hobby i taka odskocznie. Lubie poczytac zaglebic sie w ta tematyke, tak to wyglada
Wlasnie zorientowalam sie po Twoich postach ze jestes lekarzem, takze coz moge wiecej powiedz jak nie to ze Ci cholernie zazdrosze
U mnie juz nie te lata, juz za bardzo ukierunkowalam sie w tym co robie, ze tak delikatnie mowiac siedze juz w tym po uszy

Ale za to nie pogardzilabym mezem doktorem ale bym go wtedy katowala
Wiecznie zadawalabym mu pytania a on pewnie w domu mial by ze mna jeszcze gorzej niz w pracy

Dzieki za odpowiedz, tak to juz jest ze kazdemu co innego sluzy dlatego opiennie sa podzielone
Ja mimo wszytsko napewno zakupiei sama przetestuje juz mnie od jakiegos czasu wola..
A wiesz ze na studiach mialam taki okres czasu ze poznalam duzo ludzi z pielegniarstwa i kosmetologii i kazda (bo to dziewczyny byly ) mi mowila ze zaluje ze nie poszla na lekarski?
Ja w sumie na poczatku LO juz wiedzialam co chce

Ale meza lekarza to bym w zyciu nie chciala, nawet jakby mi za to zaplacili

Caate - u mnie to nie od yasminelle Biore je juz dosc dlugo i nie zauwazylam zwiazku z bolem glowy a nimi, jak ich nie bralam to tez mialam taki bol, dosc charakterystyczny, mam po prostu problemy z kregoslupem w odcinku szyjnym, nawet sobie zrobilam rtg A-P i boczne i normalnie wyszla tragedia
I raczej nic sie z tym nie da zrobic

Kalpana - ale przysnelo mu sie bo byl pijany? Czy taki zmeczony? Bo jak pijany to uwazam ze prawo jazdy nalezy zabierac i dozywotni zakaz prowadzenia a jak zmeczony no to coz, nie powinno sie prowadzic jak sie jest spiacym ale zyjemy w takim masakrycznym kraju ze ludzie pracuja po mase godzin na dobe i czasami ciezko nie jechac autem nie zmeczonym.

Dobrze ze sie nic nie stalo

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-03-14 o 21:46
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:46   #363
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to taka szmatka, do sprzatania kurzu itp, ja kupilam w realu za 3-4zl
zwilzam woda, umyta twarz nia 'szoruje' tak delikatnie

nie wiem co zrobic z tymi torebkami, zadecydujcie za mnie

po glowie mi chodzi ta skorzana, stac mnie na nia, ale nie wiem czy warto tyle kasy wydawac i czerwony kolor, nie zawsz bedzie mi pasowac...
ale cos czuje ze pojade jutro po nia

a tak to na all, moge sobie te dwie kupic, ktore mi sie podobaja:
http://allegro.pl/torebka-kuferek-ak...498842517.html mimo iz ma zloto, podoba mi sie to polaczenie
i ktoras z tych:
http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html
http://allegro.pl/torebka-japan-styl...507946386.html
http://allegro.pl/ekstra-torebka-gwi...487598518.html

waham sie tak, bo jak kupie tansza, to moge jechac z TZtem na week do Krk, a jak kupie ta za 390zl, to mnie nie stac, ale do Krk zawsze mozemy pozniej pojechac, a torebke czas jakas kupic, dlatego tak zdecydowac sie nie moge

zaraz dodam jakis moj make up dzienniak, zeby nie bylo ze tylko Was wykorzystuje

mnie tez dzisiaj Talullah co jakis czas glowa boli i przestaje... nie zastanawialas sie, ze to moze od yasmienelle? ja odkad je odstawilam, juz nie mam takich bolow 4dniowych, jak mialam
mi się najbardziej ta osatnia podoba... ja bym na twoim miejscu pewnie wzięła tanszą i pojechała do krk

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:48   #364
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Moja córeczka będzie miała na imię Liliana albo Lea
a dla chłopca jeszcze nie wymyśliłam

jutro mam rozmowe kwalifikacyjną i po prostu nie wiem co mam ze sobą zrobić...

Anastazja86, współczuje, ale również wierzę że wszystko będzie dobrze!
powodzenia

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Który róż? U mnie jutro paczka
ten z ofert demo w odcieniu różowym (nie pamiętam nazwy) :P jest to mój pierwszy róż

caate

kurcze zastanów się czy warto na torebkę wydawać tyle kasy, wydaje mi się że 390 to trochę przesada, wolałabym sobie kupić za ta kasę 3 różne, no ale twoja decyzja. Z tych co wkleiłaś to jak dla mnie http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html ta jest taka znośna, ale żadna mnie nie powaliła, ta czerwona w ogóle mi się nie podoba no ale każdy ma swój gust

Talullah
dziękuję

mirkaaa
mgiełki zaczęłam używać od niedawna więc na efekty jeszcze trochę za wcześnie Zdam relację przy dłuższym użyciu I dziękuję za odpowiedź odnośnie rzęs

Pisałyście o imionach dla dzieci no więc moje typy:
dla dziewczynki: nie będe oryginalna ale również Maja Amelka, Antosia, Hania
a dla chłopca nie wiem

byłam z Tż na godzinnym spacerku i zaraz wpadam do łazienki a potem juz słodkie spanie, więc dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:54   #365
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
waham sie tak, bo jak kupie tansza, to moge jechac z TZtem na week do Krk, a jak kupie ta za 390zl, to mnie nie stac, ale do Krk zawsze mozemy pozniej pojechac, a torebke czas jakas kupic, dlatego tak zdecydowac sie nie moge
ja bym się nie wahała i wybrała wyjazd do krk i jakąś tańszą torebkę, i podeszłabym do tego tak: torebkę można kupić zawsze później, a cudownie spędzony weekend z TŻ-em nie ma sensu odkładać ja właśnie miałam pojechać z TŻ do Krakowa i nie wyszło Nam
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 21:55   #366
lacrimachristi
Zakorzenienie

kurde ale mi sie nic nie chce ...
Stary 2011-03-14, 22:04   #367
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A wiesz ze na studiach mialam taki okres czasu ze poznalam duzo ludzi z pielegniarstwa i kosmetologii i kazda (bo to dziewczyny byly ) mi mowila ze zaluje ze nie poszla na lekarski?
Ja w sumie na poczatku LO juz wiedzialam co chce

Ale meza lekarza to bym w zyciu nie chciala, nawet jakby mi za to zaplacili

hahahaha to sie usmialam
a co do meza, to wiesz co?
ja bym wszytsko oddala

No ja to tez jestem na uniwerku medycznym takze mam stycznosc nie powiem

A moge zapytac jaka specjalizacja?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

mirkaaa
mgiełki zaczęłam używać od niedawna więc na efekty jeszcze trochę za wcześnie Zdam relację przy dłuższym użyciu I dziękuję za odpowiedź odnośnie rzęs

a dla chłopca nie wiem

byłam z Tż na godzinnym spacerku i zaraz wpadam do łazienki a potem juz słodkie spanie, więc dobranoc
Spoko, pytaj zawsze

Co do imion dla dzieci to dla chłopca podoba mi sie kilka: Mateusz, Daniel, Oskar a dla dziewczynki: Wanessa i Nel
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:05   #368
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Kalpana - ale przysnelo mu sie bo byl pijany? Czy taki zmeczony? Bo jak pijany to uwazam ze prawo jazdy nalezy zabierac i dozywotni zakaz prowadzenia a jak zmeczony no to coz, nie powinno sie prowadzic jak sie jest spiacym ale zyjemy w takim masakrycznym kraju ze ludzie pracuja po mase godzin na dobe i czasami ciezko nie jechac autem nie zmeczonym.

Dobrze ze sie nic nie stalo
Właśnie był pijany. Nawet TŻ mi pokazywał to miejsce i gość jechał po całej drodze.... TŻ mówił, że to chyba był taki gość od nas ze wsi, co on chla non-stop Na szczęście że nic się nie stało... Gość odbił w drugą stronę i prawie w drzewo uderzył, ale pojechał dalej... A najgorsze, że to miało miejsce na takiej wielkiej górze, więc prędkość można niezłą osiągnąć

Talullah mam do Ciebie pytanie, związane ze zdrowiem... Co jakiś czas boli mnie żołądek, lekarze tylko faszerują mnie tabletkami, chociaż sami nie wiedzą, czy one pomogą, bo nie wiedzą co mi dokładnie jest. Straciłam ochotę chodzić do lekarza rodzinnego, bo tylko sobie bardziej psuję żołądek tymi lekami, które nic nie dają Chciałam skierowanie do gastrologa, bo wydaje mi się, że to jelita, ale doktorek mi nie dał, bo powiedział, że na razie będziemy próbować lekami leczyć, a dopiero potem jak nie pomoże, to da mi skierowanie Dzisiaj strasznie mnie bolał od rana żołądek i pod żebrami- takie uczucie, jakby mi ktoś je bardzo mocno ścisnął bandażem i co jakiś czas w podbrzuszu. Oprócz tego towarzyszyło mi ciągłe burczenie, przelewanie i "pukanie" w brzuchu, jakby mi tam pękały pęcherzyki powietrza. To "pukanie" w brzuchu też mam od dawna, ale przepisane przez lekarza Espumisan i Colon C nie pomogły. Podejrzewasz co to może być? Bo z tym moim lekarzem chyba do porozumienia nie dojdę :/ Muszę przepisać się do innego...
Przepraszam, bo nie powinnam wątku zaśmiecać

K

Sz
Stary 2011-03-14, 22:05   #369
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzisiaj jak mój mąż szedł wieczorem do domu, to mało brakło a jakiś pijany pacan by w niego wjechał, bo mu się przysnęło za kierownicą! Dobrze że zaczął hamować, bo nie wiem jakby to się skończyło Boże, takim powinni od razu zabierać prawo jazdy!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Caate mnie się z tych torebek najbardziej ta podoba http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html
dziekuje

tez nie lubie takich kierowcow, albo jak sa krotkie swiatla, a korek jest a oni tak mozolnie ruszaja ze skrzyzowania ze tylko dwa auta przejada

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
powodzenia

ten z ofert demo w odcieniu różowym (nie pamiętam nazwy) :P jest to mój pierwszy róż

caate

kurcze zastanów się czy warto na torebkę wydawać tyle kasy, wydaje mi się że 390 to trochę przesada, wolałabym sobie kupić za ta kasę 3 różne, no ale twoja decyzja. Z tych co wkleiłaś to jak dla mnie http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html ta jest taka znośna, ale żadna mnie nie powaliła, ta czerwona w ogóle mi się nie podoba no ale każdy ma swój gust

Talullah
dziękuję

mirkaaa

a dla chłopca nie wiem

tak, tylko z tym Krk jest tak, ze to ja bym stawiala wiecej kasy i do rodziny TZta, wiec nie wiem czy mi sie tak chce i czy nie bede szczesliwsza kupujac sobie torebke, ktora jest przepiekna jak dla mnie
wiem, ze gusta sa rozne, ale czasami warto pytac, tymbardziej ze to nie mala kasa, wciaz mam metlik, bo po prostu jak zobaczylam tamta torebke to bylo jedno wielkie 'wooow' i ciagle mi w glowie

a ja potrafie wiele rzeczy sobie odmowic, dla tej jednej....

a wlasnie u mnie z imionami, to wolalabym chlopca, podobaja mi sie imiona Kuba, Tomek, Sebastian

z dziewczynkami to gorzej, jakos sie nie zastanawialam

dzisiaj z TZtem jak jechalismy na zkaupy to w radiu mowili, ze kobiety lubia seks bo kojarzy im sie on z posiadaniem dzieci i pozniej co jakies dziecko minejalismy, albo w jakims sklepie byl dzieciecy to TZ tak mnie meczyl tym ale widze, z emu sie zmienia postawa, sam stal i usmiechal sie do tych dzieciakow w wozku ktore sie darly na pol sklepu, ale takie smieszne byly mowie Wam, a jedno dziecko do mnie rece wyciagalo, chyba mu sie mamy pomylily

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mi się najbardziej ta osatnia podoba... ja bym na twoim miejscu pewnie wzięła tanszą i pojechała do krk
dzieki Kitka
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:07   #370
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie lubie allegro, tzn lubie byc tylko kupujacym
Raz chcialam sprzedac ksiazke ze studiow ktora w sumie do niczego mi nie byla potrzeba no i nic, tylko za wystawienie musialam zaplacic wiec jeszcze bylam stratna

Macie jakies rady jak wystawiac?

SamaraNW - pewnie ze napisze, podobno po 2 tyg regularnego brania maja byc efekty, zobacze

I doskonale Cie rozumiem ja sie teraz czuje normalnie przewlekle psychnicznie zmeczona.

A co do pacjentow - to bylo bardzo bardzo mile uczucie

Mirkaaa - a co sie stalo ze zaczelas o niej marzyc?
to jest chyba dość popularny zapach, ja bym wystawiła w licytacji od 1zł na 9dni raz, że zyskasz wielu obserwujących z tak niską ceną startową a dwa, że przez 9dni zawsze ktoś się namyśli, napali, potem na koniec licytacji zrobi wszystko żeby wygrać no i najlepiej zrób swoje real fotki możesz też napisać, że jak cena dobije do iluś tam zrobisz przesyłkę gratis

Caate mi się też ostatnia najbardziej podoba

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:14   #371
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Caate najbardziej mi się ostatnia podoba, ale reszta w ogóle mi w oko nie wpadła najważniejsze, żeby się Tobie podobała

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:22   #372
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Caate najbardziej mi się ostatnia podoba, ale reszta w ogóle mi w oko nie wpadła najważniejsze, żeby się Tobie podobała
z tym ciezko, bo mi sie wszystkie podobaja

ale dziekuje dziewczyny, klikne chyba na ta pierwsza czarna w linku
bede miala na wyjazd do Krk, a jak nie to kupie sobie za to buciki na wiosne

wklejam moj dzisiejszy makijaz, przepraszam za wyglad zdjec, ale robilam przed chwila, a malowalam sie o 10rano, poprawilam na szybko tylko usta tym blyszcyzkiem z Gosha, musze w dzien Wam pokazac go bo pieknie sie blyszczy no i zdjecia wloskow, kolorek juz sie wyplukal i jest wg mnie ladniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC19541.jpg (68,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19539.jpg (130,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19524.jpg (45,2 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 239SSCAM13.jpg (44,1 KB, 76 załadowań)
Stary 2011-03-14, 22:22   #373
BlackSwann
BAN stały

Hej dziewczyny, czy można do Was dołączyć?

Postanowiłam ostatnio, że wraz z nadejściem wiosny zacznę o siebie porządnie dbać. A ta dzisiejsza pogoda natchnęła mnie do tego podwójnie Poza tym jestem przed okresem i mam dni paszteta, więc stwierdziłam, że zamiast biadolić to się porządnie za siebie wezmę. Mam już nawet wstępny plan i zrobiłam dziś zakupy w rossmannie, ale może nie będę Was zanudzać, póki nie powiecie mi czy przyjmiecie mnie do swojego grona

Pozdrawiam!
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:26   #374
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość

Postanowiłam ostatnio, że wraz z nadejściem wiosny zacznę o siebie porządnie dbać. A ta dzisiejsza pogoda natchnęła mnie do tego podwójnie Poza tym jestem przed okresem i mam dni paszteta, więc stwierdziłam, że zamiast biadolić to się porządnie za siebie wezmę. Mam już nawet wstępny plan i zrobiłam dziś zakupy w rossmannie, ale może nie będę Was zanudzać, póki nie powiecie mi czy przyjmiecie mnie do swojego grona

Pozdrawiam!
pewnie, witaj
Stary 2011-03-14, 22:27   #375
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
z tym ciezko, bo mi sie wszystkie podobaja

ale dziekuje dziewczyny, klikne chyba na ta pierwsza czarna w linku
bede miala na wyjazd do Krk, a jak nie to kupie sobie za to buciki na wiosne

wklejam moj dzisiejszy makijaz, przepraszam za wyglad zdjec, ale robilam przed chwila, a malowalam sie o 10rano, poprawilam na szybko tylko usta tym blyszcyzkiem z Gosha, musze w dzien Wam pokazac go bo pieknie sie blyszczy no i zdjecia wloskow, kolorek juz sie wyplukal i jest wg mnie ladniej
śliczny makijaż oko pomalowałaś a'la megan fox, jak otworzyło mi się Twoje zdj i tylko oczy było widać to normalnie megan i włoski też śliczne już jaśniejsze dużo

Cytat:

Pozdrawiam!
Witaj

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:27   #376
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

BlackSwann jasne witaj

Caate śliczne masz włosy no i ten błysk

Stary 2011-03-14, 22:30   #377
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam!
Witaj

Caate makijaż jak zawsze śliczny I błyszczyk bardzo fajnie wygląda

Lecę już spać, jutro znowu pobudka o 5.30 Dobranoc

K

Sz
Stary 2011-03-14, 22:32   #378
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
BlackSwann jasne witaj

Caate śliczne masz włosy no i ten błysk
dziekuje
to po revlonie, jak wyprostuje zawsze takie sa

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
śliczny makijaż oko pomalowałaś a'la megan fox, jak otworzyło mi się Twoje zdj i tylko oczy było widać to normalnie megan i włoski też śliczne już jaśniejsze dużo

Witaj
o jak milo
mialam nie wstawiac makijazu, ale za to, ze Wam truje tak z torebkami, to chcialam byc mila i cos pokazac od siebie ciesze sie, z eoko sie podoba, bo zastanawialam sie czy korzystnie mi w takim poleczeniu bez pomalowanych dolnych rzes.

Za brwi przepraszam, ale skonczyla mi sie kredka, a henny dawno nie robilam to cieniem tym co na powiekach przejechalam po brwiach, pierwszy raz w zyciu, pedzelkiem od eyelinera

Cytat:

Pozdrawiam!
zapraszmy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Witaj

Caate makijaż jak zawsze śliczny I błyszczyk bardzo fajnie wygląda

Lecę już spać, jutro znowu pobudka o 5.30 Dobranoc
dziekuje, spij dobrze
Stary 2011-03-14, 22:33   #379
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Caate,
mnie się dwie ostatnie podobają najbardziej.
Idę spać po długim i męczącym dniu.
Stary 2011-03-14, 22:35   #380
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje
to po revlonie, jak wyprostuje zawsze takie sa
no nie mogę się na nie napatrzeć

edit. i zapomniałam jeszcze o makijazu normalnie oczy bomba

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-03-14 o 22:36
Stary 2011-03-14, 22:35   #381
BlackSwann
BAN stały

Dziękuję za miłe przyjęcie
Nie wiem jeszcze jakie macie plany urodowe, ale ja postanowiłam dziś kilka rzeczy:
- walczę cały czas z bliznami potrądzikowymi i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej
-zakupiłam balsam antycellulitowy, żeby go wreszcie regularnie używać
- zamierzam też używać co kilka dni balsamu brązującego, bo straszny bladzioch ze mnie
- kupiłam ten nowy ujędrniający szampon Elseve i mam nadzieję, że poprawi się ich wygląd
- na poprawę humoru i przywitanie wiosny kupiłam różowy lakier do paznokci i cielisty błyszczyk do ust z drobinkami
- zamierzam też regularnie łykać witaminy oraz pić czerwoną herbatę

Powiedzcie mi moje drogie, czy któraś z Was orientuje się w temacie zdrowego odżywania i diet?
Stary 2011-03-14, 22:41   #382
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

BlackSwann jaki balsamik antycellulitowy sobie kupilas?

Stary 2011-03-14, 22:43   #384
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Caate, makijaż jak zwykle super. Jakiego cienia użyłaś, żeby tak oko rozświetlić? ten jasny?
Stary 2011-03-14, 22:43   #385
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam!

zanudzaj ile wlezie witaj

caate
na tych zdjęciach, kolorek wydaje się mi byc podobny do tego którego miałaś ale może przez światło tak... w makijażu bardzo ci korzystnie ja tak nigdy nie próbowąłam, żeby tylko górne rzęsy pomalować, ale Tobie naprawdę ładnie

haniu
słodkich snów, czekamy na zdjęcia

dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:44   #386
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2011-03-14, 22:45   #387
buahhot
Marcelover ♥♥♥

BlackSwann witaj a możesz sprawdzić czy tym szamponie Elseve fioletowym jest w składzie alkohol denat?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:45   #388
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Czekoladowa ten -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1

Mam jeszcze w domu resztkę tego Ziaji rozgrzewającego, na kwc jest na pierwszym miejscu, ale chciałam spróbować czegoś innego, choć już go kiedyś używałam
Stary 2011-03-14, 22:47   #389
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Przypisuję się pod to pytanie

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Czekoladowa ten -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1

Mam jeszcze w domu resztkę tego Ziaji rozgrzewającego, na kwc jest na pierwszym miejscu, ale chciałam spróbować czegoś innego, choć już go kiedyś używałam
Też mam z Eveline ale na rozstępy

A Twój balsam pomaga??

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 22:48   #390
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej BlackSwan jeśli chodzi o diety, to śmiało pytaj.
Co do imion dla dzieci to mi się podobają Emilia Aleksandra i Tomasz Adrian.
Caate, żadna z tych torebek mi się nie podoba.
Alles Ja ćwiczyłam 8min abs, legs i buns i efekty były nawet, nawet. Jednak dla mnie lepsze było Insanity.

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2011-03-14 o 22:50
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości