|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 15,52% |
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
5 | 8,62% |
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
13 | 22,41% |
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
31 | 53,45% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
![]() może to znak że nic się nie dzieje złego ![]() mężul pojedzie to zaraz wyciągnę moje sorbety z zamrażalki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Andziot dobrze, ze sie lepiej czujesz? W ogole kiedy masz ta wizyte, bo jak dzwonic nie chcesz...
![]() A Zosienka to bardzo madra dziewczynka jesli wie, ze mamusia musi odpoczywac... kochana jest ![]() A ja znowu wozki przegladam ![]() Moria to moze wsadz potworka i przejedz sie po ulicy np. by sprawdzic. Najwyzej umyjesz kolka.
#4803 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje kochane za wszystkie kciuki dla babci
![]() Babcia już po operacji, jak na razie jest wszystko w porządku, jeszcze nie wiadomo ile polezy w szpitalu....odetchnęłam ![]() Moria szkoda, że jest problem z kółkiem ![]() ![]()
![]() |
#4804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie wydaje ze chyba to nie ssanie a raczej siusianie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Rozeznanie
|
Kasia... współczuję skracającej szyjki ale najważniejsze to teraz leżenie... leż i bez żartów, bo teraz najważniejszy moment... mi w 32 tc lekarz pozwolił już wstać, więc głowa do góry... szybko minie
![]() Grazin cieszę się, że wszystko wraca do normy ![]() ![]() Mimbi niezła historia ![]() ![]() ![]() Aliczka szacunek dla Babci... to już sędziwy i dostojny wiek ![]() Matal I HATE U za te 5 kg... ![]() ![]() Moria jak pech, to pech... nie dość, że tyle czasu czekałaś to jeszcze to kółko ![]() ![]() Któraś z Dziewczyn pisała o biustonoszach do karmienia firmy Alles ... otóż ja skorzystałam z jej opinii z zamówiłam 3 sztuki, są super i mogę z czystym sercem polecić... zaznaczę, że ja mam dosyć obfity biust i zawsze chodzę w sztywniakach ![]() ![]() Jeśli chodzi o koszule do szpitala, to ja zamówiłam 3 najtańsze z allegro z zamiarem wzięcia do szpitala... ja po prostu w koszulach nocnych takich normalnych nie sypiam, a te co mam w domciu to się raczej do szpitala nie nadają ![]() ![]() ![]() ![]() No i teraz najfajniejszy moment... wklejam kołyskę ![]() W związku z jej zakupem postanowiliśmy, że na razie wstrzymujemy się z zakupem łóżeczka (a co za tym idzie odpada mi pościelowy dylemat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, dziękuję za słowa otuchy. Ja to się tak jakoś tym mocno nie przejęłam, no bo wady zawsze mogą się pojawić nawet w najlepszym sprzęcie. Wkurzył mnie tylko TŻ, że ma takie srakie podejście. Zamiast mnie pocieszyć i powiedzieć "No to wymienią i już" to ten mi pierdzieli, że przesadzam i że to jest żadna wada ![]() Ale ja go nie słucham, zgłoszenie już wysłałam, teraz jeszcze popchałam go trochę, nie mogę szybkich kroków robić więc tak średnio mi idzie to testowanie ale pokażę Wam filmik i powiedzcie czy to jest normalne: WÓZEK
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() renessme ale kołyska cudowna ![]()
![]() |
#4808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale czaderska!!!!!!!! ![]()
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczonka Cieszę się bardzo, w końcu możesz odetchnąć ![]() moria przykro mi z powodu wózka i podejścia Tż. Bardzo dobrze, że złożyłaś reklamację. Wózek nie kosztuje grosze i powinno się za takie pieniążki oczekiwać w 100% sprawnego sprzętu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() siusia??? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zadomowienie
|
Złapało mnie przeziębienie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
moria44 obejrzalam filmik i tak mysle ze skoro jedno skreca w domku a drugie nie to musi byc cos nie tak i wyjechanie na dworek nic nie zmieni. Dobrze, ze zareklamowałaś. Jestem ciekawa co napiszą.
![]() |
#4813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe, tak to wód ![]() Dziewczyny no i jak obejrzałyście filmik? Widzicie jak się lewe kółko ładnie obkręca a prawe nie? ![]() ![]()
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
hej kochane!
mama dzwonila , juz jest w domu, caly czas slaba i brzuch ja boli plus miala jakis krwotok w czasie zabiegu ale juz ok, ma dzisiaj odpoczywac, ale jak wszystko bedzie ok to moze leciec do mnie! ma sie tylko obserwowac pod katem krwotoku. dziekuje wam za wszystko kochane ![]() Camomile musze powiedziec mojemu TZtowi, ze nie tylko ja po calym domu jezdze wozkiem z radoscia ![]() co do malowania, ja tez amatorsko, akwarele i akrylle na plotnach, raczej takie hobby, ale TZ lubi je czasem wieszac ![]() ja malowac zaczelam na studiach bo studia tez takie polartystyczne wiec juz tak mi zostalo ![]() Andziot ja wlasnie pochlonelam pyszniaste truskawki i lece do sklepu po nastepne,chcesz tez? Paulizia dzieki za kciuki ![]() Eweska dziekuje za kciuki i dobre slowo ![]() ![]() renessme sliczna kolyska ![]() moria gdyby to byl wozek za 100 PLN to pewnie bym olala, ale za taka kase to nie jest jakas tam bzdurka tylko zakup ktory ma dlugo sluzyc, w zwiazku z czym nie przejmuj sie TZtem , oni nie rozumieja takich rzeczy, doklanie auto jest swiete a w wozku kolko moze byc krzywe. nie otwiera mi sie twoj filmik... daisyy a ty jeszcze u diabetologa? |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
ogladam film z Eminemem na tvn7
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Wtajemniczenie
|
Moria... ale drugie kolko sie tak nie obkreca prawda? Tylko jak skrecasz gdzies tak? Dziwnie to troche wyglada... ale ja sie nie znam tak naprawde i nie chcialabym Ci tu mieszac zbytnio
![]() Weredko fluidy zdrowia dla Ciebie!!! ![]() Dziewczonko najwazniejsze, ze operacja sie udala! Wszystko bedzie dobrze tylko Babcia musi odpoczac ![]() Renessme chyba sie zakochalam ![]() Chyba sobie pierogow ruskich ugotuje [nie szalec-mrozone ![]() ![]()
#4817 |
Zadomowienie
|
dzięki za wsparcie,jesteście kochane.
Lężę i odpoczywam wstaję do wc i jak chłopcy już pilnie czegoś chcą z czym sami sobie nie potrafią dać rady.Kochani są ,starszy widział jak wstaje i krzyczy mamo nie wstawaj bo bedzie cię bolało. Musi być dobrze,trzymam nogi zaciśnięte byle do maja zmykam na kąpiel i dalej leżeć dobranoc
#4818 |
Zakorzenienie
|
no ja czytałam ze do wód
![]() ![]() mam nadzieje ze nie pomieszało mi sie cos ![]() niech ktos potwierdzi?? czy dzidzia sika w brzuchu? ![]() zdecydowanie to jedno jakby nieruchome. ale do przodu i do tyłu jeździ normalnie> czy sie blokuje? i jak sie przy skretach zachowuje?
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moria obejrzałam filmik. Na wózkach się zupełnie nie znam, ale zastanawiający jest fakt, że jedno koło jest tak ładnie zwrotne a drugie nie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | ||
Zakorzenienie
|
tez
![]() Cytat:
![]() polej no tego piccolo ![]() Cytat:
koszule bo nie wiadomo czy nie spadly na ziemie, czy nie sa podbrudzone, a wiadomo, ze dziecko bedzie mialo mnostwo kontaktu z twoim cialem w szpitalu i nie chce go narazac na zadne zarazki wiec piore i prasuje ![]() a pieluszki, no wiadomo ze tak ![]() ![]() czuje sie roznie dzisiaj mialam mega 3 skurcze z bolem jak na @ powiedzialam o tym poloznym w Szkole Rodzenia najwazniejsze, by nie bylo ich wiecej jak 5-6 jak bedzie tyle to na IP i badaly detektorem serduszko Oleńki powiedzialam tez o tym tetnie poniedzialkowym ogolnie to dzisiaj tetno niunia miala okej ale polozna mowi, ze w piatek mam przyjechac na KTG na IP ![]() i bedziemy spokojne, ze wzgledu na te skurcze i na to tetno jutro nie, bo moj lekarz ma dyzur, a po co ma wiedziec ![]() one tez go nie lubia i zdziwione, ze mi ktg nie robil ![]() ![]() co za idiota pierwsza i ostatnia ciaza prowadzona u tego pana ![]() ![]() ![]() aha i tesciowa mowi, kup te papcie ( bo wszystko mam procz papci do szpitala, bo w domu mam 2 pary z kozuszkiem, a tam jest cieplo ![]() i spakuj torbe, bo wszystko juz masz jak masz takie skurcze, to ty wczesniej urodzisz, zobaczysz ![]() kochane robimy zakłady ![]() ja urodze do 20 kwietnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej sie troche wypocic i unikać wyjscia na zewnatrz. A tak czosneczek, cytrynka i miodzik. Cytat:
![]() ![]() a wiec Grazin to mogło byc siusianie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i widać że chłopcy już dojrzali i odpowiedzialni ![]() wsparcie w nich też na pewno będziesz mieć trzymaj się kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Grazin ale masz rozrabiaka brzuchowego
![]() Kasia86 ale przyjemnie się czyta i wyczuwa twój dobry humorek ![]() ![]() Moria nic się nie denerwuj.. zobaczymy jaki odzew na reklamację otrzymasz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
no to dobrze mówiłam
![]() ufff
#4826 | ||
Wtajemniczenie
|
anula - super, że Twoja mama ma już zabieg za sobą
![]() Cytat:
Ja też się właśnie nie znam więc nie wiem czy nie przesadzam ale wydaje mi się, że oba kółka powinny podobnie reagować przy jeździe na wprost czy też przy skręcaniu a tak nie jest. Do tego jak się tymi kółkami w powietrzu zakręci to to po prawej stawia większy opór. Cytat:
Pamiętam, że pchałam wózek wystawowy w sklepie i on idealnie reagował a mój ma czasem taką delikatną przycinkę. Wg mnie to przez to jedno kółko.
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
anula_81
![]() ![]() moria widać bez dwóch zdań, że jest coś nie tak z tym kółkiem...dobrze, że napisałaś reklamację...a tżtem się nie przejmuj, chłopy tak maja ![]() agus87 to odpoczywaj kochana i jeszcze się nie śpiesz na porodówkę ![]() kasia1361 ściskaj mocno nogi i się nie daj, dobrze, że masz takich dzielnych chłopców ![]()
#4828 |
Zakorzenienie
|
moria a nie wystarczy tam nasmarować tylko żeby lepszy poślizg był ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
Moria nie ma co... ciekawe co Ci ze sklepu odpowiedza? Chyba mozesz zwrocic wozek nawet nie zglaszajac przyczyny... chyba? Jezeli gorzej chodzi to faktycznie musi byc cos nie tak, bo tez mi sie wydaje, ze oba powinny reagowac tak samo! Listopadowa ma tez XA ciekawe czy u niej chodzi normalnie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.