Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 20:45   #4051
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Witam Laseczki

Mój eks dzisiaj dał popis swojego dziadostwa, po raz n-ty udowodnił, że nie jest mnie wogóle wart, jest załosny! Wyobraźcie sobie, że siedziałam z koleżankami i uslyszalam, coś w rodzaju "Chodz ją wku****y..." i moj eks został zawołany, one zaczęły się z nim przytulac, ba, jedna go nawet pocałowała w policzek... Jak to zobaczyłam coś mnie zakuło w sercu, poważnie, chyba nigdy tak nie miałam... To zapewne uczucie rozdartego na pół serca... Łza poleciała, ale pomyślałam "Ej, nie patrz na nie, są idiotkami, on też" i zabrałam się w poszukiwaniu OW na szkole. Po lekcjach byłam u mamy i tam się rozkleiłam, powiedziałam, że nie chce chodzić do szkoły do konkursu, ale mnie opieprzyła. I powiedziała, że ona mi już mówiła, ale on od kilkunastu miesięcy zachowuje się, jakby był niezrównoważony psychicznie i jeszcze jedna taka akcja, to zadzwoni sobie do niego i mu powie, żeby mi du*y nie zawracał swoją żałosną osobą... Cholera no, chce mieć spokój przed konkursem, chce się uczyć, bo chce coś osiągnąć, nie to co on...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 20:51   #4052
mrytka
Wtajemniczenie

Lily, ja już Ci pisałam, że tak mało czasu zostało, to dasz radę to przetrwać Weź się w tym czasie za naukę do konkursu i do matury, bo to jest teraz najważniejsze. A eks dziad i gwiazdeczki będą sobie kombinować pewnie dlatego, że go masz gdzieś i mu to nie pasuje

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:04   #4053
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
A eks dziad i gwiazdeczki będą sobie kombinować pewnie dlatego, że go masz gdzieś i mu to nie pasuje
No własnie, nie latam za nim, jakby chciał (co nawet publiczie rozgłasza!) a one się mszczą za swoje fochy. Poziom... Podstawówkowy...
Stary 2011-03-16, 21:14   #4054
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No własnie, nie latam za nim, jakby chciał (co nawet publiczie rozgłasza!) a one się mszczą za swoje fochy. Poziom... Podstawówkowy...
Taaa, przymilanie się nie działa, to trzeba Lily zdenerwować
I w gwiazdeczkach pewnie znalazł sprzymierzeńców no bo one pewnie szukają jakiejś sensacji, to wpadł zapewne na genialny pomysł zgłoszenie się do nich.
Oj tak poziom podstawówkowy. U mnie właśnie w podstawówce się takie akcje odczyniało, bo też miałam w klasie takie dziewczyny, które kombinowały jak tu się z kimś skłócić, żeby było ciekawiej Widocznie te Twoje gwizdy zatrzymały się mentalnie na poziomie podstawówki Olać sikiem prostym je i zająć się maturką i konkursem

(Pewnie się powtarzam )

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:17   #4055
Manna101
Raczkowanie

przynajmniej ty masz czystą kartę i nie będziesz miała sobie czego potem wypominać. A kolega jak na chłopca z maturalnej klasy to ma na prawdę nie za dużo w głowie, albo po prostu ma problemy z poczuciem własnej wartości i moze chce sie jakoś dowartościować....
Stary 2011-03-16, 21:35   #4056
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Manna101 Pokaż wiadomość
przynajmniej ty masz czystą kartę i nie będziesz miała sobie czego potem wypominać. A kolega jak na chłopca z maturalnej klasy to ma na prawdę nie za dużo w głowie, albo po prostu ma problemy z poczuciem własnej wartości i moze chce sie jakoś dowartościować....
No właśnie. 6 klasa szkoły podstawowej... że też jemu sie chce bawić w takie głupie gierki
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:39   #4057
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Taaa, przymilanie się nie działa, to trzeba Lily zdenerwować
I w gwiazdeczkach pewnie znalazł sprzymierzeńców no bo one pewnie szukają jakiejś sensacji, to wpadł zapewne na genialny pomysł zgłoszenie się do nich.
Oj tak poziom podstawówkowy. U mnie właśnie w podstawówce się takie akcje odczyniało, bo też miałam w klasie takie dziewczyny, które kombinowały jak tu się z kimś skłócić, żeby było ciekawiej Widocznie te Twoje gwizdy zatrzymały się mentalnie na poziomie podstawówki Olać sikiem prostym je i zająć się maturką i konkursem

(Pewnie się powtarzam )
Mówiłam, to zapewne taka symbioza, on sie odgrywa i one, więc współpracują...
One zawsze znajdują sobie kogoś, z kim się kłócą. U mnie w podstawówce nawet tak nie było! Te dwie pipy to chyba najgorsi "luCie" jakich spotkałam :/ Mówie to, bo już niestety z nimi obcuje od 3 lat...

Cytat:
Napisane przez Manna101 Pokaż wiadomość
Wiesz, ja myslalam, że dalej bede się z nim przyjaźnić, albo chociaż bedziemy dobrymi znajomymi, beziemy się spotykać na neutralnym gruncie... No wiecie o co chodzi, że będzie tak normalnie poprostu... Nie wiedziałam, że okaże się takim pustakiem i jego urazone ego bedzie mu zaćmiewało "musk" :/
Nie wiedziałam, że bedzie taki dziecinny. W szkole zgrywa niezłego inteligenta i chodzi na olimpiady (Och, nie wiem po co!), a pod płaszczykiem ogólnej wiedzy z matematyki i polskiego skrywa niezłe chamstwo i koszmarne zachowanie, niczym dziecko z patologicznej rodziny!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-16 o 21:41
Stary 2011-03-16, 21:44   #4058
ver_million
Rozeznanie

smutno mi.
to juz moj drugi tak beznadziejnie zakonczony zwiazek.
drugi,z ktorym uprawialam seks.
a mam 19lat. i chce mi sie ryczec... nad sama soba.
Stary 2011-03-16, 21:45   #4059
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Poczytuję, podczytuję i jakoś nie piszę... Na wstepie to Was gorąco ściskam Nie wiem czemu nie piszę ale chyba nic nowego po prostu u mnie się nie dzieję Ale jest w porządku, tak mi się wydaje. Chodzę na ten aerobik, dodatkowo na latino solo się zapisałam, więc 3 razy w tygodniu mam jakieś konkretne zajęcie. Kurcze a nadrobić to mi się nie uda już na pewno, czasem tylko wejdę i poczytam co u Was, bo bardzo mnie to ciekawi zauważyłam, przyzwyczaiłam się do dzielenia się z Wami co u mnie i z chęcią czytam co u Was.
No i... zdecydowałam się jednak spróbować dostać się na AT Znalazłam osobe, która udzieli mi pewnych rad, pomoże się przygotować. Zobaczymy co z tego będzie. Tak więc od kilku dni intensywnie szukam tekstów na egzamin wstępny i coś jakoś kiepsko :/ Siedzę w ksiązkach i nie bardzo mogę znależć coś dla siebie... Może macie jakies pomysły? Jakiś ciekawy emocjonujący monolog, wiersz, fragment prozy? Takie wiecie, coś ekstra, coś gdzie jest dużo emocji, które można fajnie zaprezentować?
AT, co to takiego?

Cytat:
Witam Laseczki

Mój eks dzisiaj dał popis swojego dziadostwa, po raz n-ty udowodnił, że nie jest mnie wogóle wart, jest załosny! Wyobraźcie sobie, że siedziałam z koleżankami i uslyszalam, coś w rodzaju "Chodz ją wku****y..." i moj eks został zawołany, one zaczęły się z nim przytulac, ba, jedna go nawet pocałowała w policzek... Jak to zobaczyłam coś mnie zakuło w sercu, poważnie, chyba nigdy tak nie miałam... To zapewne uczucie rozdartego na pół serca... Łza poleciała, ale pomyślałam "Ej, nie patrz na nie, są idiotkami, on też" i zabrałam się w poszukiwaniu OW na szkole. Po lekcjach byłam u mamy i tam się rozkleiłam, powiedziałam, że nie chce chodzić do szkoły do konkursu, ale mnie opieprzyła. I powiedziała, że ona mi już mówiła, ale on od kilkunastu miesięcy zachowuje się, jakby był niezrównoważony psychicznie i jeszcze jedna taka akcja, to zadzwoni sobie do niego i mu powie, żeby mi du*y nie zawracał swoją żałosną osobą... Cholera no, chce mieć spokój przed konkursem, chce się uczyć, bo chce coś osiągnąć, nie to co on...
Poziom podstawówki, piaskownicy. Nie możesz sobie znaleźć innego towarzystwa. Juz niedługo będziesz koniec szkoły, wytrzymaj.

Dziewczynki, pracują ciężko na swoją niezależność. Zamiest siedzieć jak baran i czekać aż zadzwoni i zapełni mi czas i dostarczy nowych emocji, birę się za co popadnie. Mam za sobą porządki w szafach. Przydałoby mi sie parę rzeczy z ikei do wprowadzenia porządku.
Nie wiem tylko czy to nie jest czasami zagłuszanie własnych emocji: tęsknoty, braku czułości przez inne rzeczy? Chyba nie, bo przeciez nie przestaję tego czuć, ale nie jestem ciągle pod wpływem tych emocji. Chyba lepiej, żeby M pogadał sobie z kobietą, która mu nie wisi na szyi bezradnie, bez włąsnych zajęć. Lepiej jak jest z kobietą potrafiącą się samą sobą zająć...
Jutro mam spotkanie z kumpelami a za tydzień joga. Ide lulu. Buziam.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2011-03-16 o 21:49
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:51   #4060
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Mówiłam, to zapewne taka symbioza, on sie odgrywa i one, więc współpracują...
One zawsze znajdują sobie kogoś, z kim się kłócą. U mnie w podstawówce nawet tak nie było! Te dwie pipy to chyba najgorsi "luCie" jakich spotkałam :/ Mówie to, bo już niestety z nimi obcuje od 3 lat...
Ja nie mogę, jak czytam takie historie to przypomina mi się, dlaczego wolę zadawać się z facetami . Co to w ogóle ma znaczyć "chodź ją wkur****" ?? Masz jakoś konkretnie na pieńku z tymi dziewuchami, czy co one myślą że są? Grr nienawidzę takich typków!

Tak w ogóle to wczoraj byłam jeszcze u byłego na filmie i pizzy. Najpierw marudził potwornie, jak zwykle. Później zauważyłam, że już nie jestem jego dziewczyną i nie muszę tego wysłuchiwać, więc dał na wstrzymanie i było bardzo fajnie . A poza tym to były dostał pracę, co prawda bez szału, więc chodzi i marudzi. Ale wydaje mi się, że robi to tak trochę dla zasady, a naprawdę to się cieszy .

Opowiedział mi też o dziewczynie, z którą się spotykał (wygląda jak mój negatyw ). Jednak nic z tego nie będzie, bo się nie rozumieją. Z tego wyszła też niestety później brzydka konkluzja, że my we dwójkę rozumiemy się najlepiej. I kolejna, że nie rozumieliśmy się tylko w jednej, najważniejszej kwestii - przyszłości :/. Ale wiecie co? Gdyby kiedyś, za jakiś czas on wziął się za siebie, zaczął trochę inaczej podchodzić do życia... To chyba jednak chciałabym go z powrotem :/.

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-03-16 o 21:52
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:54   #4061
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Ja nie mogę, jak czytam takie historie to przypomina mi się, dlaczego wolę zadawać się z facetami . Co to w ogóle ma znaczyć "chodź ją wkur****" ?? Masz jakoś konkretnie na pieńku z tymi dziewuchami, czy co one myślą że są? Grr nienawidzę takich typków!
Tzn. jedna z nich sie na mnie obraziła, za totalna głupote, która nie była wcale z mojej winy... I usunęła mnie z fb. I teraz się mści z koleżanką, wykorzytując eksa, a on tez może "pokazać" jaki to jest za✂✂✂iaszczy i tak się bawią w piaskownicy

Czas edycji: 2011-03-16 o 21:55
Stary 2011-03-16, 21:55   #4062
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
smutno mi.

Trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej.
Wiesz ,najwyraźniej to po prostu nie ci faceci.
Pojawi się w końcu ktoś z kim zbudujesz prawdziwy, fajny związek.
Uszka do góry
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:56   #4063
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
smutno mi.
Nie rycz tylko wyciągnij wnioski.

Dziewczyny dzisiaj oficjalnie zaczęłam ćwiczenia mięśni ramion i pupy. Wiosna idzie, trzeba się ruszyć
Stary 2011-03-16, 21:57   #4064
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
smutno mi.
Nie płacz Nie warto! (i kto to mówi, nie...?! )

Jesteś śliczną, młoda pannicą. Całe życie przed nami
Stary 2011-03-16, 21:59   #4065
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny dzisiaj oficjalnie zaczęłam ćwiczenia mięśni ramion i pupy. Wiosna idzie, trzeba się ruszyć
No, to ja rozuuumiem
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:02   #4066
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
tak, uwazam, ze to wcale nie okazalo mojej slabosc, braku inteligencji, czy klasy, po prostu nie bedzie mi nikt z kpina w glosie, nie pierwszy raz zreszta gadal takich rzeczy i robil ze mnie idiotki, bo wiem co mowil;
dzis doszlam do wniosku, ze on przestal mnie traktowac powaznie w momencie, kiedy zobaczyl, ze mam jakis problem, najlepiej bylo mu wytlumaczyc, ze jestem nienormalna, a nienormalna nie jestem, a o nawet w rozmowie ze mna mnie tak traktowal i dzisiaj tak samo, ja do niego mowie i prosilam, zeby nie przerywal... wiec dostal... za wszystko co mi nagadal... wczesniej. i on wie za co dostal, przynajmniej jak jest na tyle ogarniety to to przeanalizuje....
Tylko żeby nie miał podniety, że zdołał Cię sprowokować... Ale dobrze, że Ci ulżyło

Cytat:
Witam Laseczki

Jeszcze im dać łopatki i wiadereczka... i niech się bawiąPrędzej czy później im się znudzi, musisz to wytrzymać

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:07   #4067
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
No, to ja rozuuumiem
Jak masz jakieś dobre rady to słucham. (głownie chodzi mi o jakieś koktajle na mase, albo coś)
Stary 2011-03-16, 22:16   #4068
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Nie płacz Nie warto! (i kto to mówi, nie...?! )

Jesteś śliczną, młoda pannicą. Całe życie przed nami
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość

Trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej.
Wiesz ,najwyraźniej to po prostu nie ci faceci.
Pojawi się w końcu ktoś z kim zbudujesz prawdziwy, fajny związek.
Uszka do góry

boze wiem,ale rycze jak glupia... ze mi sie nie udaje, juz nie nad nim, a nad soba...
jeden jedyny wniosek, jaki wyciagne z tego wszystkiego to to, zeby nie ufac od razu... myslalam, ze jest przyjacielem... a tu klops... potezny klopssss...

tak poza tym troche sie przeziebilam, ale chcialam zaczac jezdzic na rolkach, bo juz sucho jest, ale no, chora... i uczyc sie musze...

to jest jakies glupie, nie chcialam niczego zalowac, a teraz...
exexa moglabym spotkac, nie mialabym nic przeciwko, juz normalnie z nim gadam, tak tego exa nie chce widziec na oczy, niech zniknie mi z pola widzenia...

wnioski, jakie wnioski... wszystko jest teraz takie 'o d*pe potluc'...

ludzie juz maja dosyc mojego gadania, nie umiem cierpiec wewnetrznie, tylko sie uzewnetrzniam jak glupia, nie wiem po co, i co mi to daje- nic- bo dowiadywalam sie szczegolow tylko w ten sposob... nie wiem co dalej... ta sama uczelnia...

najchetniej to bym wyniosla sie na studia do innego miasta, ale kasy nie mam... i sie nie zanosi, bo jesli chce na polibudzie studiowac to trzeba sie wziac do nauki i na prace moze nie byc czasu...

Stary 2011-03-16, 22:24   #4069
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
smutno mi.

Nieee płacz!! Nie wolno! Następny będzie lepszy, bo będziesz bogatsza o nowe doświadczenia

Cytat:
Polecasz może jakieś? Szczególnie na pupe

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:30   #4070
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Nieee płacz!! Nie wolno! Następny będzie lepszy, bo będziesz bogatsza o nowe doświadczenia
kiedy ja nie wiem jak ogarnac moje zycie...

i nie wiem kto wymyslil prad zmienny, ale go nie lubie ;(

a tak poza tym... ja widzialam juz od pewnego momentu, ze sie wali, ale wcale nie chcialam tego konczyc, az runelo w gruzach calkiem. i popelnilam drugi raz ten sam blad... nie zakonczylam tego w pore... buuuuuuuuuuuuuu ;(

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-16 o 22:51
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:35   #4071
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Jak masz jakieś dobre rady to słucham. (głownie chodzi mi o jakieś koktajle na mase, albo coś)
A co? Chcesz przytyć? Ja nic nie biore. Po prostu ćwicze, ćwicze i...ćwicze Koktajle to ja sobie swego czasu sam przygotowywałem, ale to latem, jak miałem swoje maliny, pożeczki, truskawki...wszystko mieszałem z jogurtem naturalnym mikserem...pycha Bardzo pożywne i sycące. W googlach poszperasz to znajdziesz sporo rad. Ja w ciągu 3 lat przytyłem dzięki siłowni 14 kg. Zero odżywek. Tylko ćwiczenia. Jem tylko więcej nabiału. W ogóle od siłowni mam większe pragnienie na jedzenie, więc chyba dlatego mi przybyło tylke kg. Ale oczywiście wszystko jest zamienione na mięśnie
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:47   #4072
qathe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ech no ja niestety nie wiem jaki mam trądzik i w jakim stanie, nie znam się na tym, więc lepiej sobie daruję
Z tradzikiem to nie ma zartow.Lepiej sie wybierz do dermatologa

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:56   #4073
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

to jest jakies glupie, nie chcialam niczego zalowac, a teraz...
exexa moglabym spotkac, nie mialabym nic przeciwko, juz normalnie z nim gadam, tak tego exa nie chce widziec na oczy, niech zniknie mi z pola widzenia...

ludzie juz maja dosyc mojego gadania, nie umiem cierpiec wewnetrznie, tylko sie uzewnetrzniam jak glupia, nie wiem po co, i co mi to daje- nic- bo dowiadywalam sie szczegolow tylko w ten sposob... nie wiem co dalej... ta sama uczelnia...
Mam to samo, im mniej widze tego śmiecia tym jestem bardziej szczęśliwa... No cóż, obie wkopałyśmy się w klasowe związki i niesety, musimy jeszczcze, jak policzyła mrytka, te 25 dni wytrzymać...

Też nie umiem okazać, że wszystko jest w porzadku. A to jest złe, bo oni widza, że mnie to jednak rusza i dalej chcą mi dowalać... Nie wiem, jak ja to zrobie, ale MUSZE się zaprzeć i jakoś na to nie zwracac uwagi... ;(

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
kiedy ja nie wiem jak ogarnac moje zycie...

i nie wiem kto wymyslil prad zmienny, ale go nie lubie ;(

a tak poza tym... ja widzialam juz od pewnego momentu, ze sie wali, ale wcale nie chcialam tego konczyc, az runelo w gruzach calkiem. i popelnilam drugi raz ten sam blad... nie zakonczylam tego w pore... buuuuuuuuuuuuuu ;(
No to możemy sobie podac rączki Tyle, że u mnie było już lepiej, już myślałam, że przetrwaliśmy kryzys, a tu wał...

Czas edycji: 2011-03-16 o 22:55
Stary 2011-03-16, 22:57   #4074
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Mam to samo, im mniej widze tego śmiecia tym jestem bardziej szczęśliwa... No cóż, obie wkopałyśmy się w klasowe związki i niesety, musimy jeszczcze, jak policzyła mrytka, te 25 dni wytrzymać...

Też nie umiem okazać, że wszystko jest w porzadku. A to jest złe, bo oni widza, że mnie to jednak rusza i dalej chcą mi dowalać... Nie wiem, jak ja to zrobie, ale MUSZE się zaprzeć i jakoś na to nie zwracac uwagi... ;(
no ja dzisiaj rzucilam w niego jego plecakiem, bo niestety stal tam gdzie nie powinien... i to bylo glupie i dziecinne, ale mu po prostu zrobilam pzrysluge, ze jeszcze mu zanioslam ten plecak... od dzisiejszego dnia, jesli uwaza, ze cos dalej ze mna nie tak, to jego problem, niech podrywa kogo chce, mi to ryba, mi to w sumie ryba juz od tygodnia, odkad o tym wiem, ale moze by sie nia zajal, a nie ciagle o mnie nawija... nie przerazajcie mnie! 25dni!?
a ja jeszcze prad zmienny klepie... bleee... a powinnam byc duzo dalej, ale na szczescie same przyjemne dzialy mi zostaly a z matmy tylko arkusze

Czas edycji: 2011-03-16 o 22:58
Stary 2011-03-16, 23:05   #4075
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
no ja dzisiaj rzucilam w niego jego plecakiem, bo niestety stal tam gdzie nie powinien... i to bylo glupie i dziecinne, ale mu po prostu zrobilam pzrysluge, ze jeszcze mu zanioslam ten plecak... od dzisiejszego dnia, jesli uwaza, ze cos dalej ze mna nie tak, to jego problem, niech podrywa kogo chce, mi to ryba, mi to w sumie ryba juz od tygodnia, odkad o tym wiem, ale moze by sie nia zajal, a nie ciagle o mnie nawija... nie przerazajcie mnie! 25dni!?
a ja jeszcze prad zmienny klepie... bleee... a powinnam byc duzo dalej, ale na szczescie same przyjemne dzialy mi zostaly a z matmy tylko arkusze
Ja to mam ochote zarzucić mu majtkami w pysk przy całej klasie, które u mnie leżą... A to nie byle jakie majtki, wiecie, takie "szekszowne". Ale boje się, że odwdzięczy mi się tym samym Choć myśle, że moje białe figi są całkiem normalną rzeczą i nie zrobią większej furory w porównaniu z jego stringami ze słoniem (wiecie, "szalony" prezent urodzinowy od kolegi ). Ech, musze i tak się upomnieć o moją bielizne, bizuterie, całą sesje zdjęciową, ktora u niego leży, kajdanki i żel! Nie będzie tego wykorzystywał z jakąś inną wstrętną babą za 10 lat Ani sam ze sobą!

Czas edycji: 2011-03-16 o 23:11
Stary 2011-03-16, 23:09   #4076
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Polecasz może jakieś? Szczególnie na pupe
Hmm... tak sobie myślę co by Ci polecić. Kiedyś robiłam wymachy nóg, nożyce itp i niewiele to dało. Ostatnio na wf-ie robiliśmy różne ćwiczenia i powiem Ci, że po nich następnego dnia nie mogłam siedzieć na pupie tak mnie bolała. Pierwszy raz czułam, że cos tam się poćwiczyło. I właśnie próbuje sobie przypomnieć co tam było na pupe... Nie wiem jak to opisać więc dodaje link z obrazkiem:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=570
Musisz robić tak jak ta babka i tak jakby podskakiwać, najlepiej jak masz długi korytarz w domu albo coś i idziesz w taki sposób, najpierw robisz na jedną noge, później na drugą. Wydaje mi się, że po tym tak mnie pupa bolała, ale jeszcze będę pisać za pare dni jaki to daje skutek.

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
A co? Chcesz przytyć? Ja nic nie biore. Po prostu ćwicze, ćwicze i...ćwicze Koktajle to ja sobie swego czasu sam przygotowywałem, ale to latem, jak miałem swoje maliny, pożeczki, truskawki...wszystko mieszałem z jogurtem naturalnym mikserem...pycha Bardzo pożywne i sycące. W googlach poszperasz to znajdziesz sporo rad. Ja w ciągu 3 lat przytyłem dzięki siłowni 14 kg. Zero odżywek. Tylko ćwiczenia. Jem tylko więcej nabiału. W ogóle od siłowni mam większe pragnienie na jedzenie, więc chyba dlatego mi przybyło tylke kg. Ale oczywiście wszystko jest zamienione na mięśnie
Tak, chce przytyć, ale tak jak Ty. Nie chce być kupą tłuszczu tylko ewentualnie mięśni. Właśnie czytałam o różnych koktajlach, cała masa ich jest, z jakimiś białkami, albo zmiksowanymi płatkami owsianymi.
Stary 2011-03-16, 23:10   #4077
mikusia176
Przyczajenie

Witam Was wszystkie
Czytałam te Wasze historie niejednokrotnie i cały czas myślałam aby mnie nie przydażyła się żadna z Nich.
Niestety dnia dzisiejszego po 2,5roku związku usłyszałam
" Nie mam już siły i nie chce z Tobą być'
Pomimo moich próźb zero wytłumaczenia które jakkolwiek należałoby mi się po tak długim czasie wspólnej miłości.

Powiem szczerze,że przeczuwałam co nieco, ale sama sytuacja mnie bardzo przybiła .
Ostatnimi dniami ex miał problem z tym iż w nowej pracy za bardzo i za szybko się odnalazłam. Poznałam wielu nowych ludzi (w tym oczywiście płci przeciwnej). Spotkałam się z nimi w celach tzw. integracji. Spotkania były czysto zapoznawcze trwały niedługo.
Jednak nie potrafił tego znieść.
Jest mi teraz bardzo przykro, bo tak naprawdę nic takiego się nie wydarzyło.

Rok temu przechodziliśmy kryzys. Udało nam się wszystko uratować.
Aczkolwiek tym razem wydaje mi się, że nie ma już na to szans.
Widzę teraz jak bardzo się różniliśmy.. Ja byłam tą dynamiczną pełną energii i planów na przyszłość, otwartą i proaktywną.
On tym melancholikiem, romantykiem który żył przeszłością.

Trochę rzeczy w moim życiu się niedawno zawaliło.
Pomysł opisania Wam mojej historii potwierdza tylko fakt że sobie już nie radze.
A niestety należę do osób które za wszelką cenę chcą same sobie ze wszystkim radzić i nie mają skłonności do żalenia się dookoła.

Pozdrawiam

* A 6 W !
mikusia176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 23:10   #4078
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Ja to mam ochote zarzucić mu majtkami w pysk przy całej klasie, które u mnie leżą... A to nie byle jakie majtki, wiecie, takie "szekszowne". Ale boje się, że odwdzięczy mi się tym samym Choć myśle, że moje białe figi są całkiem normalną rzeczą i nie zrobią większej furory w porównaniu z jego stringami ze słoniem (wiecie, "szalony" prezent urodzinowy od kolegi ). Ech, musze i tak się upomnieć o moją bielizne, bizuterie, całą sesje zdjęciową, ktora u niego leży, kajdanki i żel! Nie będzie tego wykorzystywał z jakąś inną za 10 lat Ani sam ze sobą!

ta... masz racje! niech oddaje.
ja sie wykazalam honorem i oddalam mu zaraz po rozstaniu kase za studniowke, tylko ze studniowka kosztowala mniej niz 3stowki, no i pytalam go, czy mu za cos wisze jeszcze, bo mam kase to moge mu oddac, a on, ze nienie, ze tylko studniowka, po czym przychodze do szkoly, wreczam mu 3 stowki, a on WSZYSTKO chowa do portfela, na co ja: gdzie moja reszta? on: NAZBIERALOBY SIE ja: no chyba jestes niepowazny, w dodatku wredny on: jeszcze masz cos do powiedzenia na moj temat ja: nie, oszczedze sobie
ale sie we mnie zagotowalo... jeszcze piataka mi wisi. ale mam go w d*, niech sie zapcha tymi swoimi pieniazkami...
on tam spi na pieniadzach, za cos musi kupowac narkotyki... gorzej jak tatus utnie dostep do zrodla i samochod zabierze...ojejj... ciekawe czy wtedy tez bedzie mowil 'ze ma tyle do zaoferowania'swoja osoba

Czas edycji: 2011-03-16 o 23:13
Stary 2011-03-16, 23:17   #4079
lily92920
Zakorzenienie

Ide spać, bo jestem debilem, sialalala...

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
ta... masz racje! niech oddaje.
ja sie wykazalam honorem i oddalam mu zaraz po rozstaniu kase za studniowke, tylko ze studniowka kosztowala mniej niz 3stowki, no i pytalam go, czy mu za cos wisze jeszcze, bo mam kase to moge mu oddac, a on, ze nienie, ze tylko studniowka, po czym przychodze do szkoly, wreczam mu 3 stowki, a on WSZYSTKO chowa do portfela, na co ja: gdzie moja reszta? on: NAZBIERALOBY SIE ja: no chyba jestes niepowazny, w dodatku wredny on: jeszcze masz cos do powiedzenia na moj temat ja: nie, oszczedze sobie
ale sie we mnie zagotowalo... jeszcze piataka mi wisi. ale mam go w d*, niech sie zapcha tymi swoimi pieniazkami...
on tam spi na pieniadzach, za cos musi kupowac narkotyki... gorzej jak tatus utnie dostep do zrodla i samochod...ojejj... ciekawe czy wtedy tez bedzie mowil 'ze ma tyle do zaoferowania'swoja osoba
Huehue, szuja... Ja mojemu chciałam oddać za wizyte u lekarza, bo sam mnie zaciagnął i sam zapłacił, ale uznał, że to był nasz wspólny problem, więc nie musze mu oddawać. Pytałam, czy mam mu oddac też inną kase, ale nie chciał. Sama nieładnie mu wypomniałam podczas wizyty w pizzerii z kolega i moja przyjaciółką. Bo coś kolega mu chciał pozyczyć, a on, że dobra... No to ja na to, że mi wszyscy wiszą kupe kasy, a on że niby kto, więc zaproponowałam, że zaczne mu wymieniać, ale się zgasił... To trzeba gasić. Jak widzisz, że łajza coś Ci chce dosrac, jedź po nim! Ja tak robie i mam mega satysfakcje! Powaznie. Jeszcze jak widze tą obrażoną mine, to już kompletnie, choć teraz przypasowałam, bo zaraz poleci do idiotek i zacznie coś z nimi kminić i odstawiać szopki...
Stary 2011-03-16, 23:30   #4080
juniorka89
Wtajemniczenie

Kimi zabiją mnie na wrzucanie mojej szafy na forum

Dzisiaj odwiedziłam Tally 3 nowe rzeczy plus jakieś 8 par kolczyków - 80 zł mniej w portfelu ale jaki usmiech na buziaku

Lily mnie to już słów szkoda na tego Twojego patałacha...A sam fakt,że wrzuciłaś foto ze studniówki z nim daje mu większe pole do popisu jakim to on "kasanową" nie jest

Żal,bida i rozczarowanie jednym słowem

Padam na twarz ogólnie...ponad 10 godz. w pracy,jutro to samo albo i lepiej nawet...Brak mi sił a zajecia mam w weekend żeby było śmieszniej

Po wieczornych rozmowach z moją mamą (o dziwo jednak da sie z nią pogadać ) moja mam pow.mi,ze trafiam na samych debili i ze ona z ojcem jest od 16 roku życia,moja siostra ze szwagrem od 18 stki a ja stara dupa 22 i zero...Posucha...Ale cóż Jak podsumowała moja mama wyjatek w rodzinie musi w końcu być
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0250.jpg (62,3 KB, 25 załadowań)
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości