|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Witam Laseczki
Mój eks dzisiaj dał popis swojego dziadostwa, po raz n-ty udowodnił, że nie jest mnie wogóle wart, jest załosny! Wyobraźcie sobie, że siedziałam z koleżankami i uslyszalam, coś w rodzaju "Chodz ją wku****y..." i moj eks został zawołany, one zaczęły się z nim przytulac, ba, jedna go nawet pocałowała w policzek... Jak to zobaczyłam coś mnie zakuło w sercu, poważnie, chyba nigdy tak nie miałam... To zapewne uczucie rozdartego na pół serca... Łza poleciała, ale pomyślałam "Ej, nie patrz na nie, są idiotkami, on też" i zabrałam się w poszukiwaniu OW na szkole. Po lekcjach byłam u mamy i tam się rozkleiłam, powiedziałam, że nie chce chodzić do szkoły do konkursu, ale mnie opieprzyła. I powiedziała, że ona mi już mówiła, ale on od kilkunastu miesięcy zachowuje się, jakby był niezrównoważony psychicznie i jeszcze jedna taka akcja, to zadzwoni sobie do niego i mu powie, żeby mi du*y nie zawracał swoją żałosną osobą... Cholera no, chce mieć spokój przed konkursem, chce się uczyć, bo chce coś osiągnąć, nie to co on...
|
|
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
Lily, ja już Ci pisałam, że tak mało czasu zostało, to dasz radę to przetrwać
Weź się w tym czasie za naukę do konkursu i do matury, bo to jest teraz najważniejsze. A eks dziad i gwiazdeczki będą sobie kombinować pewnie dlatego, że go masz gdzieś i mu to nie pasuje
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I w gwiazdeczkach pewnie znalazł sprzymierzeńców no bo one pewnie szukają jakiejś sensacji, to wpadł zapewne na genialny pomysł zgłoszenie się do nich. ![]() Oj tak poziom podstawówkowy. U mnie właśnie w podstawówce się takie akcje odczyniało, bo też miałam w klasie takie dziewczyny, które kombinowały jak tu się z kimś skłócić, żeby było ciekawiej Widocznie te Twoje gwizdy zatrzymały się mentalnie na poziomie podstawówki Olać sikiem prostym je i zająć się maturką i konkursem ![]() (Pewnie się powtarzam
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
przynajmniej ty masz czystą kartę i nie będziesz miała sobie czego potem wypominać. A kolega jak na chłopca z maturalnej klasy to ma na prawdę nie za dużo w głowie, albo po prostu ma problemy z poczuciem własnej wartości i moze chce sie jakoś dowartościować....
|
#4056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One zawsze znajdują sobie kogoś, z kim się kłócą. U mnie w podstawówce nawet tak nie było! Cytat:
Nie wiedziałam, że bedzie taki dziecinny. W szkole zgrywa niezłego inteligenta i chodzi na olimpiady (Och, nie wiem po co!), a pod płaszczykiem ogólnej wiedzy z matematyki i polskiego skrywa niezłe chamstwo i koszmarne zachowanie, niczym dziecko z patologicznej rodziny! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-16 o 21:41 |
||
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
smutno mi.
to juz moj drugi tak beznadziejnie zakonczony zwiazek. drugi,z ktorym uprawialam seks. a mam 19lat. i chce mi sie ryczec... nad sama soba.
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki, pracują ciężko na swoją niezależność. Zamiest siedzieć jak baran i czekać aż zadzwoni i zapełni mi czas i dostarczy nowych emocji, birę się za co popadnie. Mam za sobą porządki w szafach. Przydałoby mi sie parę rzeczy z ikei do wprowadzenia porządku. Nie wiem tylko czy to nie jest czasami zagłuszanie własnych emocji: tęsknoty, braku czułości przez inne rzeczy? Chyba nie, bo przeciez nie przestaję tego czuć, ale nie jestem ciągle pod wpływem tych emocji. Chyba lepiej, żeby M pogadał sobie z kobietą, która mu nie wisi na szyi bezradnie, bez włąsnych zajęć. Lepiej jak jest z kobietą potrafiącą się samą sobą zająć... Jutro mam spotkanie z kumpelami a za tydzień joga. Ide lulu. Buziam.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2011-03-16 o 21:49 |
||
|
|
|
#4060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Co to w ogóle ma znaczyć "chodź ją wkur****" ?? Masz jakoś konkretnie na pieńku z tymi dziewuchami, czy co one myślą że są? Grr nienawidzę takich typków! Tak w ogóle to wczoraj byłam jeszcze u byłego na filmie i pizzy. Najpierw marudził potwornie, jak zwykle. Później zauważyłam, że już nie jestem jego dziewczyną i nie muszę tego wysłuchiwać, więc dał na wstrzymanie i było bardzo fajnie . A poza tym to były dostał pracę, co prawda bez szału, więc chodzi i marudzi. Ale wydaje mi się, że robi to tak trochę dla zasady, a naprawdę to się cieszy . Opowiedział mi też o dziewczynie, z którą się spotykał (wygląda jak mój negatyw ). Jednak nic z tego nie będzie, bo się nie rozumieją. Z tego wyszła też niestety później brzydka konkluzja, że my we dwójkę rozumiemy się najlepiej. I kolejna, że nie rozumieliśmy się tylko w jednej, najważniejszej kwestii - przyszłości :/. Ale wiecie co? Gdyby kiedyś, za jakiś czas on wziął się za siebie, zaczął trochę inaczej podchodzić do życia... To chyba jednak chciałabym go z powrotem :/.
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-16 o 21:52 |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak się bawią w piaskownicy
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-16 o 21:55 |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej. Wiesz ,najwyraźniej to po prostu nie ci faceci. Pojawi się w końcu ktoś z kim zbudujesz prawdziwy, fajny związek. Uszka do góry
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny dzisiaj oficjalnie zaczęłam ćwiczenia mięśni ramion i pupy |
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Prędzej czy później im się znudzi, musisz to wytrzymać
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4068 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
boze wiem,ale rycze jak glupia... ze mi sie nie udaje, juz nie nad nim, a nad soba... jeden jedyny wniosek, jaki wyciagne z tego wszystkiego to to, zeby nie ufac od razu... myslalam, ze jest przyjacielem... a tu klops... potezny klopssss... tak poza tym troche sie przeziebilam, ale chcialam zaczac jezdzic na rolkach, bo juz sucho jest, ale no, chora... i uczyc sie musze... to jest jakies glupie, nie chcialam niczego zalowac, a teraz... exexa moglabym spotkac, nie mialabym nic przeciwko, juz normalnie z nim gadam, tak tego exa nie chce widziec na oczy, niech zniknie mi z pola widzenia... wnioski, jakie wnioski... wszystko jest teraz takie 'o d*pe potluc'... ludzie juz maja dosyc mojego gadania, nie umiem cierpiec wewnetrznie, tylko sie uzewnetrzniam jak glupia, nie wiem po co, i co mi to daje- nic- bo dowiadywalam sie szczegolow tylko w ten sposob... nie wiem co dalej... ta sama uczelnia... najchetniej to bym wyniosla sie na studia do innego miasta, ale kasy nie mam... i sie nie zanosi, bo jesli chce na polibudzie studiowac to trzeba sie wziac do nauki i na prace moze nie byc czasu... ![]() ![]()
|
|
#4069 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieee płacz!! Nie wolno! ![]() Cytat:
Polecasz może jakieś?
|
|
#4070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie wiem kto wymyslil prad zmienny, ale go nie lubie ;( a tak poza tym... ja widzialam juz od pewnego momentu, ze sie wali, ale wcale nie chcialam tego konczyc, az runelo w gruzach calkiem. i popelnilam drugi raz ten sam blad... nie zakonczylam tego w pore... buuuuuuuuuuuuuu ;(
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-16 o 22:51 |
|
|
|
|
#4071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nic nie biore. Po prostu ćwicze, ćwicze i...ćwicze Koktajle to ja sobie swego czasu sam przygotowywałem, ale to latem, jak miałem swoje maliny, pożeczki, truskawki...wszystko mieszałem z jogurtem naturalnym mikserem...pycha Bardzo pożywne i sycące. W googlach poszperasz to znajdziesz sporo rad. Ja w ciągu 3 lat przytyłem dzięki siłowni 14 kg. Zero odżywek. Tylko ćwiczenia. Jem tylko więcej nabiału. W ogóle od siłowni mam większe pragnienie na jedzenie, więc chyba dlatego mi przybyło tylke kg. Ale oczywiście wszystko jest zamienione na mięśnie
|
|
|
|
|
#4072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie umiem okazać, że wszystko jest w porzadku. A to jest złe, bo oni widza, że mnie to jednak rusza i dalej chcą mi dowalać... Nie wiem, jak ja to zrobie, ale MUSZE się zaprzeć i jakoś na to nie zwracac uwagi... ;( ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-16 o 22:55 |
||
|
|
|
#4074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja jeszcze prad zmienny klepie... bleee... a powinnam byc duzo dalej, ale na szczescie same przyjemne dzialy mi zostaly a z matmy tylko arkusze
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-16 o 22:58 |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ech, musze i tak się upomnieć o moją bielizne, bizuterie, całą sesje zdjęciową, ktora u niego leży, kajdanki i żel! Nie będzie tego wykorzystywał z jakąś inną wstrętną babą za 10 lat
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-16 o 23:11 |
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zadomowienie
|
Hmm... tak sobie myślę co by Ci polecić. Kiedyś robiłam wymachy nóg, nożyce itp i niewiele to dało. Ostatnio na wf-ie robiliśmy różne ćwiczenia i powiem Ci, że po nich następnego dnia nie mogłam siedzieć na pupie tak mnie bolała
. I właśnie próbuje sobie przypomnieć co tam było na pupe... Nie wiem jak to opisać więc dodaje link z obrazkiem:http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=570 Musisz robić tak jak ta babka i tak jakby podskakiwać, najlepiej jak masz długi korytarz w domu albo coś i idziesz w taki sposób, najpierw robisz na jedną noge, później na drugą. Wydaje mi się, że po tym tak mnie pupa bolała, ale jeszcze będę pisać za pare dni jaki to daje skutek .Cytat:
. Nie chce być kupą tłuszczu tylko ewentualnie mięśni . Właśnie czytałam o różnych koktajlach, cała masa ich jest, z jakimiś białkami, albo zmiksowanymi płatkami owsianymi |
|
|
|
|
#4077 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie
![]() Czytałam te Wasze historie niejednokrotnie i cały czas myślałam aby mnie nie przydażyła się żadna z Nich. Niestety dnia dzisiejszego po 2,5roku związku usłyszałam " Nie mam już siły i nie chce z Tobą być' Pomimo moich próźb zero wytłumaczenia które jakkolwiek należałoby mi się po tak długim czasie wspólnej miłości. Powiem szczerze,że przeczuwałam co nieco, ale sama sytuacja mnie bardzo przybiła . Ostatnimi dniami ex miał problem z tym iż w nowej pracy za bardzo i za szybko się odnalazłam. Poznałam wielu nowych ludzi (w tym oczywiście płci przeciwnej). Spotkałam się z nimi w celach tzw. integracji. Spotkania były czysto zapoznawcze trwały niedługo. Jednak nie potrafił tego znieść. Jest mi teraz bardzo przykro, bo tak naprawdę nic takiego się nie wydarzyło. Rok temu przechodziliśmy kryzys. Udało nam się wszystko uratować. Aczkolwiek tym razem wydaje mi się, że nie ma już na to szans. Widzę teraz jak bardzo się różniliśmy.. Ja byłam tą dynamiczną pełną energii i planów na przyszłość, otwartą i proaktywną. On tym melancholikiem, romantykiem który żył przeszłością. Trochę rzeczy w moim życiu się niedawno zawaliło. Pomysł opisania Wam mojej historii potwierdza tylko fakt że sobie już nie radze. A niestety należę do osób które za wszelką cenę chcą same sobie ze wszystkim radzić i nie mają skłonności do żalenia się dookoła. Pozdrawiam
|
|
#4078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ta... masz racje! niech oddaje. ja sie wykazalam honorem i oddalam mu zaraz po rozstaniu kase za studniowke, tylko ze studniowka kosztowala mniej niz 3stowki, no i pytalam go, czy mu za cos wisze jeszcze, bo mam kase to moge mu oddac, a on, ze nienie, ze tylko studniowka, po czym przychodze do szkoly, wreczam mu 3 stowki, a on WSZYSTKO chowa do portfela, na co ja: gdzie moja reszta? on: NAZBIERALOBY SIE ja: no chyba jestes niepowazny, w dodatku wredny on: jeszcze masz cos do powiedzenia na moj temat ja: nie, oszczedze sobie ale sie we mnie zagotowalo... jeszcze piataka mi wisi. ale mam go w d*, niech sie zapcha tymi swoimi pieniazkami... on tam spi na pieniadzach, za cos musi kupowac narkotyki... gorzej jak tatus utnie dostep do zrodla i samochod zabierze...ojejj... ciekawe czy wtedy tez bedzie mowil 'ze ma tyle do zaoferowania'swoja osoba
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-16 o 23:13 |
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Ide spać, bo jestem debilem, sialalala...
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Kimi zabiją mnie na wrzucanie mojej szafy na forum
![]() Dzisiaj odwiedziłam Tally 3 nowe rzeczy plus jakieś 8 par kolczyków - 80 zł mniej w portfelu ale jaki usmiech na buziaku ![]() Lily mnie to już słów szkoda na tego Twojego patałacha...A sam fakt,że wrzuciłaś foto ze studniówki z nim daje mu większe pole do popisu jakim to on "kasanową" nie jest ![]() Żal,bida i rozczarowanie jednym słowem ![]() Padam na twarz ogólnie...ponad 10 godz. w pracy,jutro to samo albo i lepiej nawet...Brak mi sił a zajecia mam w weekend żeby było śmieszniej Po wieczornych rozmowach z moją mamą (o dziwo jednak da sie z nią pogadać ) moja mam pow.mi,ze trafiam na samych debili i ze ona z ojcem jest od 16 roku życia,moja siostra ze szwagrem od 18 stki a ja stara dupa 22 i zero...Posucha...Ale cóż Jak podsumowała moja mama wyjatek w rodzinie musi w końcu być
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Łza poleciała, ale pomyślałam "Ej, nie patrz na nie, są idiotkami, on też" i zabrałam się w poszukiwaniu OW na szkole. Po lekcjach byłam u mamy i tam się rozkleiłam, powiedziałam, że nie chce chodzić do szkoły do konkursu, ale mnie opieprzyła. I powiedziała, że ona mi już mówiła, ale on od kilkunastu miesięcy zachowuje się, jakby był niezrównoważony psychicznie i jeszcze jedna taka akcja, to zadzwoni sobie do niego i mu powie, żeby mi du*y nie zawracał swoją żałosną osobą... Cholera no, chce mieć spokój przed konkursem, chce się uczyć, bo chce coś osiągnąć, nie to co on...

Weź się w tym czasie za naukę do konkursu i do matury, bo to jest teraz najważniejsze. A eks dziad i gwiazdeczki będą sobie kombinować pewnie dlatego, że go masz gdzieś i mu to nie pasuje

Olać sikiem prostym je i zająć się maturką i konkursem 

. Co to w ogóle ma znaczyć "chodź ją wkur****" ?? Masz jakoś konkretnie na pieńku z tymi dziewuchami, czy co one myślą że są? Grr nienawidzę takich typków!
). Jednak nic z tego nie będzie, bo się nie rozumieją. Z tego wyszła też niestety później brzydka konkluzja, że my we dwójkę rozumiemy się najlepiej. I kolejna, że nie rozumieliśmy się tylko w jednej, najważniejszej kwestii - przyszłości :/. Ale wiecie co? Gdyby kiedyś, za jakiś czas on wziął się za siebie, zaczął trochę inaczej podchodzić do życia... To chyba jednak chciałabym go z powrotem :/.

Prędzej czy później im się znudzi, musisz to wytrzymać