Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 12:35   #4171
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

wodaqua - jestem w 2 ciazy, tym razem niby z corka i powiem co ze mnie bardziej wymecza (mdłosci itp.) niz w pierwszej, wiec to chyba chlopy jednak łaskawe dla mamusiek...

dobra, chyba teraz wyszło http://www.youtube.com/watch?v=awQbg74gyi0 Kingusia

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:37   #4172
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Witajcie

Monia, Brunetka gratuluję córeczek!
Ja chyba zostanę niedługo ostatnią lipcówką, która nie zna płci...

wodaqua witaj
A skąd jesteś dokładnie? Ja pochodzę z Mazur, ale obecnie mieszkam na Warmii

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:41   #4173
mamad1
Zadomowienie

Wodaqua witaj!
Co do płci, to moja mama miała mdłości tylko w ciąży ze mną i siostrą, a przy braciach już nie. Zatem może jednak dziewczynka
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:43   #4174
agni82
Zadomowienie

Beata spokojnie. takiej wielkości usuwają laparoskopowo. A musiała ci sie pojawic przed ciążą żeby dojśc do takiego rozmiaru. Jak ja pytałam swego gina wówczas. to mi powiedział, że takiej wielkości się nie wchłonie, a i czasami stosuje się jakieś pigułki, ale to też juz za duzy rozmiar.

Czekoladowa, bo wypełniona była krwią (taka brązowa), ale u mnie taki wygląd ze względu na endometriozę. u ciebie jest pewnie zwykła. W ciąży z tego co wiem one nie rosną, a po ciąży. Wytną i spoko.
Czy nawracają?hmmm to chyba zależy od organizmu kobiety. Ja mając endometriozę, będąc przez 8 miesięcy na silnych hormonach, które wywoływały efekt menopauzy również powinnam miec problem z zajściem w ciążę, ale 4 miesiące starań i hop!!

Nie martw się na zapas.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

mamad1 obalam Twoją teorię. Mdłości przez 3 miesiące i mam chłopaka
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:44   #4175
zanka205
Zakorzenienie

witam nową mamę wodaqua jeśli chcesz być na liście podaj swoje imię
monia
śliczna córeczka, a filmik długi

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2011-03-17 o 12:59
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:46   #4176
brunetka2000
Zakorzenienie

Wróciłam z lumpka Nakupiłam caaaałą siatkę ubranek Ide porobić fotki a nastepnie muszę zrobić miejsce w szafie na ubranka dla Ali
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:53   #4177
wodaqua
Zadomowienie

Dziękuję za miłe przywitanie
zanetaa88, agulaaabar - nie wiem kiedy nadrobię to czytanie, ale staram się, staram W zasadzie na zwolnieniu czasu jest dużo )
Co do ciuszków ciążowych zakupiłam w lumpeksie - uwielbiam to szperanie za perełkami - jeansy h&m mama i na allegro kolejne w typie bojówek, bo już mnie brzuchol ciśnie, a po domu dersiki są the best Odważyłam się też na leginsy - kupiłam na allegro takie:
http://allegro.pl/legginsy-getry-spo...486546864.html
do sukienki ze szmat i kilku tunik - wydaje mi się że tak będą najbardziej pasowały, bo krótszych bluzek nie założę, nie ma mowy! Nie z moim tyłkiem :P (widzę, że podobne podejście ma karolinee1983
agulaaabar, wg miesiączki termin mam na 07 sierpnia, a po ostatniej wizycie wg wielkości dziecka na 02 sierpnia, więc czas pokaże, tym bardziej u mnie, kiedy mam już teraz pewną cesarkę...
karolinee1983, Madziulka_17 - mieszkam w Kętrzynie A Wy Dziewczyny? Karolinee chyba Olsztyn... Madziulka, do Warmii mam całkiem niedaleko
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wodaqua - jestem w 2 ciazy, tym razem niby z corka i powiem co ze mnie bardziej wymecza (mdłosci itp.) niz w pierwszej, wiec to chyba chlopy jednak łaskawe dla mamusiek...
,
Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Wodaqua witaj!
Co do płci, to moja mama miała mdłości tylko w ciąży ze mną i siostrą, a przy braciach już nie. Zatem może jednak dziewczynka
Ja stwierdziła, że kobieta kobiecie takich sensacji by nie zafundowała! A tu takie zakoczenie, zołza będzie pewnie :P
zanka205, witaj, zaraz dostaniesz pw z moimi danymi wg schematu.
brunetka2000, widzę że kolejna fanka szmateksów Miło
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:54   #4178
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja wczoraj po YCD pierwszy raz zostałam skopana tak ze ręką przez brzuch czułam, superowe to bylo, późno bo jutro zaczynam 22 tydzien

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
oj zazdroszczę Wam tego spotkanka , no bo kto najlepiej zrozumie ciężarną jak nie inna ciężarna ?? może jednak kobietki ze Śląska też się skrzykną i damy radę gdzieś się spiknąć i jednym autkiem podjechać do krakowa ???
Jestem z Gliwic i piszę się na taką podróż

Beatko mi też się wydaje, że będziesz miała dziewczynkę

Oliweczka dziwne, że Cię nie bada na kozie:/ Bo jak inaczej zbada stan szyjki i tego co dzieje się w środku z macicą ? Musisz poruszyć ten temat.
Ja też mam na każdej wizycie badanie na kozie, usg i co miesiac badania krwi, moczu...
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Was dziewczyny:
któraś z Was ma u siebie w tej chwili zdiagnozowaną torbiel na jajniku? albo miała i została jej usunięta?

bo ja mam na prawym od początku ciązy, już jak byłam pierwszy raz gdzieś w 3-4tc to ją zauważył, mam wpisane w karcie ciąży że jest to torbiel gładkościenna, ma 57mm nie powieksza się od początku ciąży ale też nie zanika i na początku gin mówił że powinna się sama wchłonąć ale ostatnio mówił mi że raczej się nie wchłonie już ale żeby się nie martwić i jak urodzę to będziemy myśleć co zrobić z tą torbielą, zapytałam jak się to leczy i czy usuwa operacyjnie to powiedział że tak - operacyjnie.

I stąd moje pytanie - czy taką dużą torbiel usuwa się laparoskopowo czy normalnie tak wycina jak wyrostek? bo ja nic nigdy nie miałam wycinanego, w szpitalu nigdy nie byłam nawet... a tak mi się przypomniało teraz właśnie.
Moja mama miała, jednak jej nie nadawała się do laparoskopii, bo nagle zaczeła się z dnia na dzien powiększać, ale ona miała jakąś najgorszą odmianę torbiela (potwiorniak czu coś takiego). Miała normalną operację, ale już jest ok. twoj jest mały więc może załapiesz się laparoskopią.
Znowu koleżance torbiel sama zanikła, brała jakieś tabletki i lepiła plastry antykoncepcyjne. Także narazie się nie martw skoro lekarz trzyma ręke na pulsie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Zmierzyłam właśnie moje pierwsze jeansy ciążowe bardzo wygodne, mogłyby być od kolan w dół bardziej opiete bo lubie typowe rurki, ale zawsze je mozna zwęzić
pokaż!

wodaqua witaj

Mi przyszły legginsy ciążowe, bardzo fajne, ale muszę je jeszcze zmierzyć
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 12:56   #4179
BABONIK
Zadomowienie

Nerola- więc trzymam służę radą oczywiście
a spotkac się tak z "ciężarówkami" to fajnie

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
cholera, żałuję, ze nie zrobiłam zdjęcia tym mamom szpilkowym - mówię Wam dziewczyny tak ubrane były, że zastanawiałyśmy się na jakim forum się poznały a na pewno mają wspólnego stylistę
!

zdecydowanie ten sam gust ale faktycznie,szkoda,ze zdjęcia nie mamy

a wrzuc to nasze zdjątko,bo jestem bardzo ciekawa

a mój e-mail to jastin.fm@poczta.fm

Cytat:
Czyli, że sam gryka-kokos byłby lepszy? bez tej pianki?
ale ta pianka chyba po to,żeby materac był miększy.my sobie chwalimy ten materac

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Witam Byłam na tym usg i wszystko w porządku
no i super więcej sobie do głowy nie przybieraj!!!

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Ja już dzisiaj po wizycie. ...
szkoda,że nie było Twojego lekarza,najważniejsze,że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

oj zazdroszczę Wam tego spotkanka , no bo kto najlepiej zrozumie ciężarną jak nie inna ciężarna ?? może jednak kobietki ze Śląska też się skrzykną i damy radę gdzieś się spiknąć i jednym autkiem podjechać do krakowa ???
to świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Chciałabym dopisać się do sierpniowej gromadki
witamy,im nas więcej tym fajniej

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Wróciłam z lumpka
Alicja ślicznie, gratuluję zakupów

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:00   #4180
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Oliweczka za przywitanie i ośmielenie
Mam 29 lat, mieszkam na Mazurach, męża mam od prawie 4 lat, a znamy się juz przeszło 8 lat. Pracuję w budżetówce, ale obecnie jestem na zwolnieniu ze wzgledu na ciążę i problemy z kręgosłupem.
Oczekujemy na pierwszą dzidzię, wg miesiączki pojawi się na świecie 07 sierpnia 2011 r. i wstepnie dowiedzieliśmy się że będzie to dziewczynka choć cały czas wydawało mi się, że będzie to facet, bo strasznie mnie wymęczył, dopiero po końcu 4 m-ca zaczęłam czuć się normalnie Na razie to tyle, pewnie inne informacje uzupełnię z czasem.
Pozdrawiam!
Witaj
Jak ja bym chciala mieszkać na Mazurach
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:07   #4181
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Beatko mi też się wydaje, że będziesz miała dziewczynkę

Moja mama miała, jednak jej nie nadawała się do laparoskopii, bo nagle zaczeła się z dnia na dzien powiększać, ale ona miała jakąś najgorszą odmianę torbiela (potwiorniak czu coś takiego). Miała normalną operację, ale już jest ok. twoj jest mały więc może załapiesz się laparoskopią.
Znowu koleżance torbiel sama zanikła, brała jakieś tabletki i lepiła plastry antykoncepcyjne. Także narazie się nie martw skoro lekarz trzyma ręke na pulsie
potworniak - jest coś takiego - czytałam że w takich to w środku nawet moga być zęby i włosy - masakra jakaś normalnie skóra cierpnie jak się czyta

mój niby wygląda na taki o łagodnym przebiegu i nie rośnie, a możliwe że miałam go już przed ciążą bo wcześniej to u gina dawno temu byłam.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Beata spokojnie. takiej wielkości usuwają laparoskopowo. A musiała ci sie pojawic przed ciążą żeby dojśc do takiego rozmiaru. Jak ja pytałam swego gina wówczas. to mi powiedział, że takiej wielkości się nie wchłonie, a i czasami stosuje się jakieś pigułki, ale to też juz za duzy rozmiar.

Czekoladowa, bo wypełniona była krwią (taka brązowa), ale u mnie taki wygląd ze względu na endometriozę. u ciebie jest pewnie zwykła. W ciąży z tego co wiem one nie rosną, a po ciąży. Wytną i spoko.
Czy nawracają?hmmm to chyba zależy od organizmu kobiety. Ja mając endometriozę, będąc przez 8 miesięcy na silnych hormonach, które wywoływały efekt menopauzy również powinnam miec problem z zajściem w ciążę, ale 4 miesiące starań i hop!!

Nie martw się na zapas.
No właśnie mówił że zaraz po porodzie jak dojdę do siebie to się trzeba tym zająć i mieć to z głowy, oby nie było to nic groźnego, staram się być dobrej myśli i nie wkręcać sobie niczego ale same wiecie że ciężarne miewaja różne wariackie schizy
Agni dzięki za wsparcie psychiczne

Babonik, dodajcie w klubie zdjęcia z Waszego spotkania - pooglądamy chętnie

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-17 o 13:10
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:08   #4182
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
kurcze, a ja bede musiala zakupic wózek "rok po roku" ( mimo, iz mam jeszcze poprzedni, zwykly) bo moja cora bedzie miala 23 miesiace jak urodze nastepna
mój w maju 2 latka konczy ale bez wozka swietnie daje sobie rade juz od dawna
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:08   #4183
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
karolinee1983, Madziulka_17 - mieszkam w Kętrzynie A Wy Dziewczyny? Karolinee chyba Olsztyn... Madziulka, do Warmii mam całkiem niedaleko
No ja teraz warszawianka z przymusu, ale Olsztyn to moje rodzinne miasto i często tu bywam, a Madziulka chyba w Olsztynie też mieszka, że tak się wtrącę za nią. A z Ketrzyna na Warmię. to pewnie, że blisko

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:09   #4184
kindzia890
Raczkowanie

Witam nową mamusie
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:12   #4185
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napewno Agatka ma się dobrze, moje maleństwo wczoraj też za bardzo się nie chciało ruszać może ze dwa razy kopnęło wieczorkiem mocniej i tyle, jakiś leniwy dzień miało, może pogoda nie podobała im się i nasze dzieciątka nie miały nastroju na harce
Mam nadzieje

Cytat:
Spokojnie, dzieci też mają jeden dzień lepszy drugi gorszy Jednego dnia ruszaja się częściej a drugiego mniej. Nasz Maly też normalnie wieczorem daje czadu a wczoraj był spokojny, ale dzisiaj rano juz kopie mamusie.

Cytat:
Oliweczka mnie zawsze bada, czy wszystko jest jak byc powinno, czy nie ma jakiejś infekcji itd. i na każdej wizycie mam usg.

Właśnie dotarły moje spodnie ciążowe z allegro ide mierzyc
Mnie też zawsze najpierw na samolot, a dopiero potem usg. A badania zleca co drugą wizyte.

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ja juz od dawna chodze w ciążówkach i też uważam że są niezastąpione, ale jak się zrobi cieplej, to się chyba w nich uparuję, bo mają taki wysoki golf trzeba będzie inne ciuszki.
Dzwonila do mnie mama, że przyszła paczka zamówiłam leginsy ciążowe dwie sztuki i koszulę, ale to w oddzielnych paczkach, ciekawe co przyszło
A do dziewczyn chodzących w leginsach- zakladacie do nich raczej tuniki i dłuższe bluzeczki, sweterki, czy również zwykłe, krótkie? a na stopy co? ale mam pytania nie[COLOR="Silver"]
Ja tylko do tunik, albo sukienek, za duży tyłek
A buty. Przy moim rozmiarze 40 powinny być na obcasie, ale szczerze mówiąc mam to koło nosa i o leginsów będę zakłdać albo balerinki (jak sobie je kupie), albo trampki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:12   #4186
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

pokaż!

Mi przyszły legginsy ciążowe, bardzo fajne, ale muszę je jeszcze zmierzyć
http://allegro.pl/sliczne-spodnie-ci...485469989.html

Kupione na tej aukcji, a w rzeczywistości wyglądają tak (z tym, że na mnie sa 5 cm za długie i do zdjęcia je podwinęłam, to są M-ki i nie są na mnie opięte... ale w koncu jeszcze przytyje, więc powinny byc dobre na wiosnę) troche nie wyraźne zdjęcia mi wyszły...
Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

ale ta pianka chyba po to,żeby materac był miększy.my sobie chwalimy ten materac
dzięki na pewno kupimy ktorys z tych dwóch: gryka-kokos, albo gryka-pianka-kokos
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3177.jpg (41,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3180.jpg (38,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3178.jpg (45,9 KB, 34 załadowań)

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:13   #4187
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Witaj
Jak ja bym chciala mieszkać na Mazurach
Nie powiem, nie ma na co narzekać, w końcu urok Mazur polega na jego zadupiastości :P
Karolinee, ja też bywam w Olsztynie, ale w celach zakupowych Mam nadzieję, że nie jesteś taką Warszawianką, jakich się tu u nas nie lubi :P
Stary 2011-03-17, 13:14   #4188
brunetka2000
Zakorzenienie

A oto i moje dzisiejsze zdobycze
Te niebieskie rampersy na końcu wzięłam dla Filipka synusia Zmalowanej nie mogłam się im oprzeć

Za bardzo nie wiem co to jest to różowe, ale wygląda jak taki becik czy coś np. po kąpieli tak mi sie wydaje jak źle myślę to niech któraś mnie poprawi ( rozłożone i złożone )

część I
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04185.jpg (96,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04186.jpg (111,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04187.jpg (62,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04188.jpg (32,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04189.jpg (103,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04190.jpg (132,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04191.jpg (125,9 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-03-17, 13:16   #4189
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja leginsy kupie u siebie co prawda nie ciążowe tylko zwykłe, ale jak ma 50% zniżki to jeszcze to wykorzystam póki mogę do tego jakaś fajna tunika.

Okropność z tym katarem tak męczy, najgorzej jak dwie dziurki mam zatkane zaczynam powoli czuć smak potraw więc idzie wszystko ku lepszemu.

To Ja w ogóle nie wymiotowałam, ani nie czułam że jestem w ciaży, brzuszek idzie mi do przodu, zachcianki mam na wszystko: jem np kanapkę z nutella a zaraz mnie nachodzi ochota na ogórkową odrzuciło mnie na jakiś czas do mięsa ale wołowego.

KOGO ODRZUCIŁO OD MIĘSA WOŁOWEGO ?!!?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:16   #4190
brunetka2000
Zakorzenienie

część II
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04192.jpg (124,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04193.jpg (113,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04194.jpg (152,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04195.jpg (87,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04196.jpg (108,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04198.jpg (124,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04199.jpg (154,9 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-03-17, 13:17   #4191
DaKaro
Zadomowienie

Nie wierzę, ale już naprodukowałyście z rana. Zaczynamy dzisiaj 19 tydzień.
Brunetka gratulacje, piękna córeczka!
Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
ugo rozmawialam z moja siostra, ona w uk mieszka, przegladalysmy angielskie strony, tam ciuszki i wiele akcesoriow dla maluszka sa tansze niz u nas
musze zrobic liste i czesc zakupow ona mi zrobi - moja mama koncem maja do niej leci, to przywiezie
Dokładnie w UK naprawdę jest tanio jeśli chodzi o ciuszki dziecięce. Po powrocie będę mieć tu siostrę nadal, to będzie nam słać potrzebne rzeczy (będzie chrzestną swoją drogą).
Cytat:
Ja się teraz wyprowadzam, ale też robie zakupy tutaj póki mogę.
Wracasz do Polski, czy emigrujesz do innego państwa?
Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Co do objawów ciążowych to nie ma co sie sugerować, Już tutaj nie raz została obalona teoria ze kwaśne to na chlopca a słodkie na dziewczynkę Chociaż u mnie niby się sprawdziło I brzuch podobno też mam na chłopca i że niby się nie zmieniam na twarzy i rosnę tylko w brzuszku a to też ponoć na chłopca
Mam podobnie, ale nie chcę się nastawiać na określoną płeć, pragnę tylko zdrowego bobaska. Na początku byłam bardziej nastawiona na chłopca, a teraz śmiejemy się z przyjaciółką, że jak będę mieć dziewczynkę to będzie w sam raz dla jej 1,5 rocznego synka i w końcu będziemy rodziną.
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy tez macie taki problem? że jak się golicie gdziekolwiek to potem idzie sie zadrapać mnie tak swedza np nogi, że potem mam az siniaki, bo w nocy niekontroluje drapania
Nie widzę większych zmian, choć wydaje mi się, że szybciej mi rośnie owłosienie.
Cytat:
Napewno Agatka ma się dobrze, moje maleństwo wczoraj też za bardzo się nie chciało ruszać może ze dwa razy kopnęło wieczorkiem mocniej i tyle, jakiś leniwy dzień miało, może pogoda nie podobała im się i nasze dzieciątka nie miały nastroju na harce
Tez tak mamy, jednego dnia dzidzia jest bardziej aktywna, drugiego leniwa.
Cytat:
ja mam jutro wizytę ze specjalistą w sprawie tych cyst na mózgu Emila. Więc bardzo proszę o trzymanie kciuków Was wszystkie.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
A w sobote ide na rozmowe w sprawie pracy...
Carmela mocno zaciśnięte, powodzenia!

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:18   #4192
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

Kupione na tej aukcji, a w rzeczywistości wyglądają tak (z tym, że na mnie sa 5 cm za długie i do zdjęcia je podwinęłam, to są M-ki i nie są na mnie opięte... ale w koncu jeszcze przytyje, więc powinny byc dobre na wiosnę) troche nie wyraźne zdjęcia mi wyszły...

dzięki na pewno kupimy ktorys z tych dwóch: gryka-kokos, albo gryka-pianka-kokos

Bardzo fajne dżinsy ładnie leżą

Stary 2011-03-17, 13:18   #4193
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Te niebieskie rampersy na końcu wzięłam dla Filipka synusia Zmalowanej nie mogłam się im oprzeć

Za bardzo nie wiem co to jest to różowe, ale wygląda jak taki becik czy coś np. po kąpieli tak mi sie wydaje jak źle myślę to niech któraś mnie poprawi ( rozłożone i złożone )

część I

Świetne są te spodnie bufiaste, no rewelacyjne!
Kurcze niech już jest wypłata, chce do lumpa

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:20   #4194
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

KOGO ODRZUCIŁO OD MIĘSA WOŁOWEGO ?!!?
mnie na początku odrzucało od wędlin pod jakakolwiek postacią ale teraz już mogę jeść wszystko

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
część II
to różowe to chyba jakiś kocyk kąpielowy bo ma "czapeczkę" w rogu
tak mi się wydaje

Stary 2011-03-17, 13:21   #4195
Zmalowana
Zakorzenienie

Brunetka szaleństwo czas zacząć. A TŻ nawet nie może się skrzywić teraz Super ciuszki

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:21   #4196
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
A buty. Przy moim rozmiarze 40 powinny być na obcasie, ale szczerze mówiąc mam to koło nosa i o leginsów będę zakłdać albo balerinki (jak sobie je kupie), albo trampki
No właśnie, ja też mam 40 i niestety płaski but wygląda kiepsko, ale w tym stanie pozwolę sobie na wszystko, bo jakoś nie wyobrażam sobie obcasików i brzuchola A jesli chodzi o rozmiar stopy, to moja malutka na ostatnim usg pokazała, że rozmiar stopy będzie po mamusi - jak przyłożyła stópkę to aż na głos powiedziałam, że taka wielka, i doktorek się zaśmiał, że rzeczywiście :P A ma facet doświdczenie i niejedno już widział. Mam nadzieję że na max 40 jej się zatrzyma
Brunetko, ładnie zaszalałaś na tych szmatkach
Stary 2011-03-17, 13:21   #4197
SweetAngel1984
Zadomowienie

brunetka - no to szaleństwu możesz dać upust hehehe widze że to tylko rozgrzewka ale za to jaaaaak cudna

No więc dodałam swoje zdjecie do avatarka

a to efekt mojego jednorazowego wypadu do lumpka...a wyszlam do lekarza ...... Podobają Wam się?????

1. dwie pary spodenek:
- jeansiki
-sztruksowe lekko ocieplane
2.półspiszki welurkowe baaardzo jasna pistacja
3.bodziak podkoszulek hehe albo na lato jak jeszcze bedzie cieplo pod koniec sierpnia
4.śliniaczki na rzepy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07514.jpg (140,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07516.jpg (114,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07517.jpg (75,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07518.jpg (117,8 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-17 o 13:36
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:23   #4198
Zmalowana
Zakorzenienie

Niedługo trzeba będzie utworzyć klub zakupoholiczek

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:23   #4199
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
ja wymiekam z tych rzeczy z uszkami, no przeboskie to jest normalnie

sama tez mam(dla dzicka nie dla mnie) taka bluze , kombinezon i czapeczke uszatke

AAAA i juz wczesniej miałam pisac ze w poprzednim mieszkaniu mielismy takie same panele, dab bagienny czy jakos tak sie nazywal ten kolor-jakos brzydko. Teraz mamy jasne bo na tych ciemnych było kurz widac, a na jasnych kazda plamke z wody, ślady psich łap i sierść, to juz wolalam kurz, coz czlowiek sie uczy cale zycie

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.

Edytowane przez CarmelaSoprano
Czas edycji: 2011-03-17 o 13:25
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 13:25   #4200
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

super wyglądasz
mam te same spodnie, tylko, że w rozmiarze S i wyglądam ja grubas jakiś jak to możliwe
może dlatego, że jestem niska i mam krótkie nogi

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości