|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Ide spać. Dobranoc
Jutro już weekend, w sumie
|
|
|
|
#4202 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz widzę, że to tak nie działa już ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Już głupio mi mówić znajomym, nie idziemy tam bo mój były tam jest ;/ 12 osób nie będzie zmieniało lokalizacji, bo ja mam durnego byłego. Już nie chce mi się nawet wałkować tego tematu na forum, bo już rzygam tym. DLatego tego smsa chciałam do niego napisać, ale nic to by nie dało w sumie. Olać ciepłym moczem trzeba i nie zwracać uwagi na dziecko jak spotkam następnym razem
|
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
Jakby co... to to na fb to wkręt, więc się nie jarać
![]() (nie nadążam za swoim życiem )(dla tych co nie mają mojego fb-mam faceta) Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-18 o 00:04 |
|
|
|
#4204 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
Jakże interesujący nick
|
|
|
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ PIĘKNE
![]() ![]() jaki to mamy za✂✂✂isty dzień ![]() Pada deszczyk, wieje wiaterek, wszystko mokre , parasolkę chce porwać aahhhhhhh zachwycająca pogoda
|
|
|
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
Btw
Gdzie się podziewa dolcevita??
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4209 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Koń akurat w tle był ładny A komentarz nie był mój więc czuje się bez winy ![]() A i owszem więc jak weszłam to nie bardzo wiedziałam o co kaman ![]() Oddam Ci swoje 20 cm będę szczęśliwsza bo pozbędę sie problemu a Tobie się nogi wydłużą...Malla I love You ![]() Co do reszty mówiłam właśnie o tym jaka jestem "od środka" i ze drugiej takiej nie znajdzie Cytat:
Zszokowało mnie to tylko i nie bardzo wiedziałam o co chodzi ![]() Cytat:
Mnie niestety buzia się nie zamyka Ale moze to i lepiej Z góry wiem kto ze mną wytrwa a kto odpadnie w przedbiegach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba,ze jest nadopiekuńczym wariatem i chce sam wykazać swoją "męskość" i opiekuńczość...Wiec kobieta do garów a ja zarabiam Po co ma się realizować skoro gdy będzie ze mną jedyne co ma robić to z wdzieczność nosić pantofle w zębach i się cieszyć,ze "misiaczek" tak strasznie się o nią troszczyyyyyyy ![]() No fu*&^ng way [!!] Piffko odstresowało ale po 1 bro kosmos w głowie ![]() przesolony kebab i gadulcowanie ![]() Napisałam do tego imbecyla po rozmowie z koleżanką i utwierdzeniu sie w tym,ze moje zaręczyny 2 lata temu były prawdziwą informacją... Wiec napisałam mu kulturalnego esa,ze jeśli usłyszę jeszcze jedną rzecz na mój temat która bedzie nieprawdą i będzie mnie oczerniać to inaczej sobie pogadamy... Nic nie odpisał patefon ![]() Wiecie co jest najśmieszniejsze...Że on trenował z siostrą jak mają wygladać jego oświadczyny Myślałam,ze upadnę na środku ulicy
|
|
#4210 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mam nadzieję, że to nie ten palant, który mi się do skrzynek włamywał...
Po co 40-letniemu facetowi konto na Wizażu?
|
|
#4211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie chodził, bo może nie miał wtedy ochoty Cię powkurzać, albo po rozstaniu, nie chodził, żeby nie było, że za Tobą lazi (żebyś sobie czegoś nie wymyśliła), bo w sumie po co iść tam gdzie Ty skoro jest dużo innych fajnych klubów Naprawde nie widze żadnego sensu informowania go gdzie jesteś, z mojej perspektywy, wygląda to tak jakby ta informacja o tym gdzie jesteś, była komunikatem przyjdź tam. A on przychodzi i Ci wyśmienicie psuje zabawe, podrywa panienki, zachowuje sie jak idiota, popisuje z kolegami itd
|
|
#4212 |
|
Rozeznanie
|
dżuniorka:
Powiedzmy ![]() Malla: A kto wie.. |
|
|
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę spać, bo chyba zwariowałam już całkiem
|
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie zajeżdza jakimś tanim przekrętem ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
|
|
#4215 |
|
Nie depcze krokusów
|
Juniorka - pewnie przekręt, ja na gg jestem jako 50-letnia Emilia
|
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
To powiem Ci Malla,ze sie dobrze konserwujesz jak na 50-tkę
|
#4217 | ||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z pierwszym często jest najtrudniej zerwać, ale zrobić to w tej sytuacji trzeba. Od tego się nie umiera, za to od tkwienia w patologicznym związku można się wykończyć. Cytat:
![]() Może być tak jak mówisz, że jak straci, to nagle zacznie obiecywać, poprawi się, będzie się starał, ale to wszystko DO CZASU. Potem znowu będzie to samo. Nie ma sensu i tyle. Cytat:
Wykorzystaj to w następnym związku, w tym już za długo leżysz na ziemi, żeby nagle w jego oczach stać na wyprostowanych nogach. Nawet jak nagle zaczniesz jeździć czołgiem po mieście.Cytat:
Nie wyobrażam sobie inaczej ![]() Cytat:
"Cytat:
Jak tak, to ja poproszę Cytat:
Żeby nie było, to żaden przytyk do Ciebie, tylko takie ogólne przemyślenia rzucone w eter ![]() Cytat:
Jak mój niedoszły eks, to kochanie zajmij się nauką zamiast na wizazu siedzieć
|
||||||||||||||||
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic dodać, nic ująć. ![]() Fubizka a mnie się wydaje, że normalnego faceta kręci, jak dziewczyna nie zatraca swojego pazura i nie traci swojej potulności. Widzę po sobie, że lepiej się dogaduję z M, jak zachowuję niezależność i jadowity języczek ![]() Przeszłąm wczoraj batalię z jednym moim pracownikiem o zachowanie szacunku do kobiet, a konkretnie mnie. Bo nie pozwolę sobie, że nawet, jak ktoś jest wkurzony, żeby mnie wyzywał, a on tak wczoraj wyskakiwał, a w sumie to nie miał powodu. Przeprosił, choć nieco z łaską, narazie jest poprawa. Ech faceci... Klaudia nawet jak odejdziesz, to nie licz, że za bardzo coś go zmieni. Mój eks podobno teraz siedzi z założonymi rękami i czeka,aż do niego wróce.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#4219 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie w ten pochmurny poranek.
Widze, ze z Bydgoszczy to tutaj większa ekipa. ![]() Dziękuję Wam za te wszystkie słowa. Czytając to naprawde jest mi łatwiej i jestem pewna, że nie tylko mnie. Jesteście Kochane ![]() Klaudiax89x – Kochana doskonale wiem co w tej chwili czujesz. Ja czułam to samo. Kochałam go i nigdy bym go nie zostawiła kiedy byliśmy szczęśliwi. Niestety kiedy pokazywał swoją drugą twarz miałam go serdecznie dość. Czułam, ze tylko ja się staram i tylko ja w tym związku myślę o nas. Miejmy nadzieje, ze Twoja sytuacja szybko się wyjaśni. Ja też bym się nigdy nie zgodziła na chwilowy związek z kimś innych. Dla mnie to chore. Ja już wiem, że bycie z facetem „bo się zmieni” jest tylko stratą czasu. Panna_Prym - Tak to właśnie jest, ze to co mamy doceniamy dopiero wtedy kiedy to tracimy. Daj mu czas, ale czasami dyskretnie mu o sobie przypomnij. Tak jak już Ci ktoś napisał, czasami zwykłe odwołanie się do wspomnień wystarczy... ![]() A jeśli chodzi o mnie to jakoś daje rade. Ogólnie to próbują mnie zeswatać z moim przyjacielem. Wczoraj byliśmy razem na imieninach u naszego wspólnego wujka i szczerze mówiąc nie czułam się tam zbyt komfortowo Te ciągłe komentarze i żarty. Chłopak jest naprawde fajny i dodam, że zakochany we mnie juz dość długo. Ja mu ciągle kosza dawałam, bo byłam ze swoim eks związana.
Edytowane przez Dorcia86 Czas edycji: 2011-03-18 o 09:35 |
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie nadrobiłam, mam tyle na głowie że nawet forum jest na drugim miejscu, co dopiero ten podlotek
![]() Nie myślałam o nim jakieś 5 dni, nie płaczę, nie tęsknie, budzę się rano z płomykami w oczach. Dlaczego? bo mam małego szczurka, dzisiaj będzie drugi, za tydzień trzeci. Życie jest piękne. I uwaga... stała się rzecz której nigdy bym się nie spodziewała - EKS napisał.
Tak triumfalnie chciałam to ogłosić, bo to ostatnia rzecz na którą teraz czekałam. Napisał 'cześć, co tam u Ciebie?' Na początku chciałam odpisać 'a co, M(jego byłabyła) ci nie dała d... że sobie przypomniałeś?' a potem pomyślałam, że bardziej go zaboli jak napiszę 'oo! świetnie mi się wiedzie! a u ciebie?' Mniejsza z większym, nie odpisałam w ogóle i nie wiem czy powinnam. ![]()
|
#4221 |
|
Raczkowanie
|
nie odpisuj!!
Najbardziej boli obojętność, a to, że wydaje Ci się, że jesteś silna i jak mu odpiszesz to nic się nie stanie jest błędne, będziesz czekać na każda wiadomość i karmić się złudzeniami. Nie warto. |
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zjedzmnie-nie odpisuj.. W ogole fajnie ze jestes w lepszym humorze
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona - oj jestem, jestem
gdybyś miała 5tygodniowe cudo pod ulubioną bluzą też byłabyś najszczęśliwsza na świecie ![]() I żaden facet nie byłby już tutaj potrzebny. Jadąc autobusem uświadomiłam sobie - no do jasnej ciasnej, super pogoda, godziny dalej lecą a ja marnuje czas na niego. Było - minęło, widocznie nie byliśmy sobie pisani. Jak już się serce zagoi znajdę kogoś innego - może. Jeśli nie - to całe życie będę niańczyć szczury Co nie zmienia faktu, że jak do końca roku nie będę miała chłopa to dostaję skrzynkę wódki!
|
#4224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo chyba coś przeoczyłam![]() A eksowi nie odpisuj, tak jak napisały dziewczyny, obojętność zaboli go najbardziej.
|
|
#4226 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze na dzielnicy go nie spotkałam, ale już w mieście to tak.Jedna to panienka była, która sama podeszła do niego, z którą tańczył jak w przedszkolu 50cm od siebie i na dwa. Jego zachowanie mnie wkurzyło bardziej, bo cały czas gapił się na mnie i patrzył co ja robię. Koledzy spoko byli gadali ze mną, ale jak ja już zaczęłam z kimś rozmawiać i tańczyć, to się pogniewali na mnie za eksa ![]() siaa wcześniej się zastanawiałam i wręcz bałam się gdzieś iść żeby go nie spotkać. Teraz wygląda to trochę inaczej tylko on denerwuje mnie swoim zachowaniem jak już mnie widzi. Pies ogrodnika ;/ ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Bardzo dobre podejście, a kogoś innego znajdziesz w najmniej spodziewanym momencie ![]() Idę do pracy moje drogie Nastraja mnie ona pozytywnie W sumie miesiąc dopiero tam pracuję, ale jak na razie nie jest źle. Może dzisiaj jeszcze wrócę późną nocą do Was. Bądźcie grzeczne
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-03-18 o 10:59 |
||
|
|
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
U mnie leje
zgłaszam reklamację!zjedzmniebejbe jestem z Ciebie dumna że robisz takie postępy oby tak dalej eksowi nie odpisuj dziewczyny mają rację, obojętność boli najbardziej, sama o tym wiesz![]() Dorcia nie bój się tylko próbuj, teraz jesteś wolna, więc może akurat wam się uda ![]() howdoi czyżby Cię dopadło?
|
|
#4228 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo ja już miejsce na skrzynkę robię na strychu
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Oj,co ja bym dała by mieć podobne spojrzenie na to wszystko jak Ty zjedzmniebejbe!
do mnie wciąż nie dociera to,że jego milczenie i obojętność oznacza po prostu "koniec",że jest tchórzem,bo mi tego nie powie w 4 oczy.Najgorsze jest to,że nic na to nie wskazywało,przedstawił mnie swoim rodzicom,przyjaciołom oraz kilku pracownikom w pracy jako swoją dziewczynę,fakt byliśmy bardzo krótko ale wystarczyła jedna szczera rozmowa,bym się zauroczyła tym bardziej,że ostatni TŻ nigdy nie okazywał mi uczuć,nie mówił miłych rzeczy,uznawał to za zbędne bo wystarczyło,że się ze sobą po prostu JEST.Zaczynam myśleć o sobie w kategoriach śmiecia...
|
|
|
|
#4230 |
|
Nie depcze krokusów
|
noooka - absolutnie nie możesz tak myśleć! Zdarza się, że gdy przychodzą zmiany w życiu, odchodzi motywacja do układania go z dotychczasowym partnerem. To tylko świadczy o tym, że "to nie to".
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

no cóż, skoro musicie oboje chodzic w to samo miejsce, to będziecie sie widziec, szkoda tylko, ze ta relacja jest taka dziwna.... mi by sie nie chciało co tydzien czy dwa razy w tygodniu użerać z eksem, na imprezie. No powiedziałaś mu gdzie sie wybierasz, w ogóle nie wiem po co, bo tłumaczenie, że nie chciałaś żeby tam szedł jest dziwne, skoro nie chciałaś żeby szedł trzeba było nie gadać, wtedy to już małe prawdopodobieństwo, że sie spotkacie.
Już głupio mi mówić znajomym, nie idziemy tam bo mój były tam jest ;/ 12 osób nie będzie zmieniało lokalizacji, bo ja mam durnego byłego. Już nie chce mi się nawet wałkować tego tematu na forum, bo już rzygam tym. DLatego tego smsa chciałam do niego napisać, ale nic to by nie dało w sumie. Olać ciepłym moczem trzeba i nie zwracać uwagi na dziecko jak spotkam następnym razem 

Przepraszam Cię za nie 

"

zgłaszam reklamację!