Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 23:33   #4201
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Ide spać. Dobranoc

Jutro już weekend, w sumie
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:41   #4202
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Jasne, że znam, też kiedys chodziłam, ale ostatnio to już dużo dużo mniej no cóż, skoro musicie oboje chodzic w to samo miejsce, to będziecie sie widziec, szkoda tylko, ze ta relacja jest taka dziwna.... mi by sie nie chciało co tydzien czy dwa razy w tygodniu użerać z eksem, na imprezie. No powiedziałaś mu gdzie sie wybierasz, w ogóle nie wiem po co, bo tłumaczenie, że nie chciałaś żeby tam szedł jest dziwne, skoro nie chciałaś żeby szedł trzeba było nie gadać, wtedy to już małe prawdopodobieństwo, że sie spotkacie.
No cóż do pewnego momentu właśnie tak to było, że jak ja powiedziałam gdzie będę, tam jego nie było Teraz widzę, że to tak nie działa już

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Nie myślisz, że czas już skończyć te rozkimy "co powiesz", "co zrobisz"? Nie czujesz, że to wszystko od nowa Cie denerwuje?
Mnie denerwuje jego zachowanie jak mnie widzi Już głupio mi mówić znajomym, nie idziemy tam bo mój były tam jest ;/ 12 osób nie będzie zmieniało lokalizacji, bo ja mam durnego byłego. Już nie chce mi się nawet wałkować tego tematu na forum, bo już rzygam tym. DLatego tego smsa chciałam do niego napisać, ale nic to by nie dało w sumie. Olać ciepłym moczem trzeba i nie zwracać uwagi na dziecko jak spotkam następnym razem
Stary 2011-03-17, 23:48   #4203
solideja
Zadomowienie

Jakby co... to to na fb to wkręt, więc się nie jarać
(nie nadążam za swoim życiem )
(dla tych co nie mają mojego fb-mam faceta)

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-18 o 00:04
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:50   #4204
martuska2o
Rozeznanie

Malla:
Jakże interesujący nick
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:52   #4205
howdoi
Zadomowienie

CZEŚĆ PIĘKNE

jaki to mamy za✂✂✂isty dzień
Pada deszczyk, wieje wiaterek, wszystko mokre , parasolkę chce porwać
aahhhhhhh zachwycająca pogoda
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:53   #4206
martuska2o
Rozeznanie

Btw
Gdzie się podziewa dolcevita??
Stary 2011-03-17, 23:54   #4207
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Mnie denerwuje jego zachowanie jak mnie widzi Już głupio mi mówić znajomym, nie idziemy tam bo mój były tam jest ;/ 12 osób nie będzie zmieniało lokalizacji, bo ja mam durnego byłego. Już nie chce mi się nawet wałkować tego tematu na forum, bo już rzygam tym. DLatego tego smsa chciałam do niego napisać, ale nic to by nie dało w sumie. Olać ciepłym moczem trzeba i nie zwracać uwagi na dziecko jak spotkam następnym razem
No dokładnie. Chodź tam gdzie chcesz i nawet sie nie zastanawiaj czy spotkasz tam eksa, nie daj sie zwariować.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:54   #4208
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
CZEŚĆ PIĘKNE

jaki to mamy za✂✂✂isty dzień
Pada deszczyk, wieje wiaterek, wszystko mokre , parasolkę chce porwać
aahhhhhhh zachwycająca pogoda
Oho chyba ktoś nam się zakochał

No u mnie to całkiem niezła noc już jest
Stary 2011-03-17, 23:54   #4209
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tu w wątku są ładniejsze dziewczyny od Miss Polonia z ostatnich 10 lat
Komentarze o koniu były chamskie...

To te 'godne uwagi' komentarze?

Mojemu będzie trudno znaleźć szczupłą z większym niż mój. Należę do tych nielicznych, którym cały tłuszcz zbiera się w biuście... Za to nogi króciutkie

Tak, wiem, jestem wyjątkową ofertą Może oni się mnie po prostu boją? Wyglądam na malutką kuleczkę, która potrzebuje ochrony, ale jestem konkretna, niezależna i mam cięty język, do tego mieszkam sama, dobrze zarabiam i mam pasje. Czy facetom to przeszkadza?

PS. To nie chodzi o to, że jestem piękna i mądra, bo jestem brzydka, nie onieśmielam wyglądem. Kto mi komplementuje urodę, temu śmieję się w twarz.
Pozostawie to bez komentarza bo nie mam w zwyczaju oceniać ludzi po wyglądzie :P Głupie zboczenie jakieś
Koń akurat w tle był ładny A komentarz nie był mój więc czuje się bez winy
A i owszem więc jak weszłam to nie bardzo wiedziałam o co kaman

Oddam Ci swoje 20 cm będę szczęśliwsza bo pozbędę sie problemu a Tobie się nogi wydłużą...
Malla I love You mnie niestety (albo i stety) jęzor też się wyostrzył i zdaje sobie z tego sprawę dlatego na dzień dobry ostrzegam petenta,ze bywam wredna
Co do reszty mówiłam właśnie o tym jaka jestem "od środka" i ze drugiej takiej nie znajdzie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Już zlokalizowałam te komentarze, otóż koledze się pomyliło, miały być do mnie, a że fb głupieje, to nie chcą się usunąć Przepraszam Cię za nie

Na szczęście, bo inaczej bym się załamała
Nie masz za co Zszokowało mnie to tylko i nie bardzo wiedziałam o co chodzi
Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
A ja osobiście lubie takie przypadki, kiedy kobieta ma cięty język Poprzednio właśnie taką dziewczyne miałem, ale ja już mam taki wpływ na dziewczyny, że one momentalnie sie przy mnie uspakajają Od zawsze wychwalają we mnie ten stoicki spokój, co dla nich jest takim swojego rodzaju kubłem zimnej wody Co do twojej urody to ja sie nie wypowiem, bo tylko jedno zdjęcie się wyświetla (to w górach). Chociaż po zdjęciu profilowym, w życiu bym nie powiedział, że jesteś niska

A co do kwestii pracy, pensji i zamieszkania, to dla mnie byłoby to na wielki plus Co nie oznacza, że jestem jakimś obibokiem i bym liczył tylko na swoją drugą połówke

Allgemein, bardzo lubie trudne przypadki dziewczyn Dla mnie one są zagadką i ciesze się, gdy stają sie przy mnie potulne jak owieczki
Taaaaaaakkkkk... Kobieta im dłużej ma zamkniętą buzię tym wiekszą tajemnicą jest dla faceta: Mnie niestety buzia się nie zamyka Ale moze to i lepiej Z góry wiem kto ze mną wytrwa a kto odpadnie w przedbiegach

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Malla:
Żeś mnie wypatrzyła
A na froncie nic się nie dzieje. W sumie. Próbuje chyba nieśmiało mnie zagadywać smsami.. domyślam się, że robi podchody.. 3mam dystans, chociaż ponownie powtórzę, iż jednak wolałam jak był z nią..
Jeszcze Ci później opiszę dokładnie cała sytuację sprzed tygodnia to rozjaśnię trochę sprawę może
Poza tym mam urwanie głowy w robocie i w domu. Problemy mamy z naszymi dziewuchami, masakra ile krwi te dzieciaki potrafią napsuć. Jutro jadę w teren obadać rodzinę i warunki w domu mojej jednej wychowanki, masakra zwiedzanie elbląskich melin mnie czeka..
Eksiowi załaczyło się "Aj lawju Cię" ??

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Bo normalny facet cieszy się, gdy jego dziewczyna jest niezależna, potrafi zadbać o siebie, ma studia, pracę, mieszkanie. Tylko kretyni szukają dziury w całym i uciekają jak tchórze na sama wzmiankę o usamodzielnieniu się.
W sumie fakt Chyba,ze jest nadopiekuńczym wariatem i chce sam wykazać swoją "męskość" i opiekuńczość...Wiec kobieta do garów a ja zarabiam Po co ma się realizować skoro gdy będzie ze mną jedyne co ma robić to z wdzieczność nosić pantofle w zębach i się cieszyć,ze "misiaczek" tak strasznie się o nią troszczyyyyyyy

No fu*&^ng way [!!]

Piffko odstresowało ale po 1 bro kosmos w głowie
przesolony kebab i gadulcowanie
Napisałam do tego imbecyla po rozmowie z koleżanką i utwierdzeniu sie w tym,ze moje zaręczyny 2 lata temu były prawdziwą informacją...
Wiec napisałam mu kulturalnego esa,ze jeśli usłyszę jeszcze jedną rzecz na mój temat która bedzie nieprawdą i będzie mnie oczerniać to inaczej sobie pogadamy...
Nic nie odpisał patefon
Wiecie co jest najśmieszniejsze...Że on trenował z siostrą jak mają wygladać jego oświadczyny
Myślałam,ze upadnę na środku ulicy
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:54   #4210
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Malla:
Jakże interesujący nick
Mam nadzieję, że to nie ten palant, który mi się do skrzynek włamywał...
Po co 40-letniemu facetowi konto na Wizażu?
Stary 2011-03-18, 00:00   #4211
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
No cóż do pewnego momentu właśnie tak to było, że jak ja powiedziałam gdzie będę, tam jego nie było Teraz widzę, że to tak nie działa już
Rozumiem, że można sie spotkać w jednym klubie np. w tym kubryku, skoro oboje chodzicie tam bardzo często. Ale bez przesady na mieście, nie tak łatwo na siebie wpaść, przynajmniej nie z taką częstotliwością. Wieksze prawdopodobieństwo, że go nie będzie w danym klubie jak mu nie powiesz, dla mnie to logiczne

Nie chodził, bo może nie miał wtedy ochoty Cię powkurzać, albo po rozstaniu, nie chodził, żeby nie było, że za Tobą lazi (żebyś sobie czegoś nie wymyśliła), bo w sumie po co iść tam gdzie Ty skoro jest dużo innych fajnych klubów Naprawde nie widze żadnego sensu informowania go gdzie jesteś, z mojej perspektywy, wygląda to tak jakby ta informacja o tym gdzie jesteś, była komunikatem przyjdź tam. A on przychodzi i Ci wyśmienicie psuje zabawe, podrywa panienki, zachowuje sie jak idiota, popisuje z kolegami itd

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 00:00   #4212
martuska2o
Rozeznanie

dżuniorka:
Powiedzmy
Malla:
A kto wie..
Stary 2011-03-18, 00:01   #4213
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Allgemein, bardzo lubie trudne przypadki dziewczyn Dla mnie one są zagadką i ciesze się, gdy stają sie przy mnie potulne jak owieczki
Przeczytałam ten fragment i przydałby mi się taki facet, ale ja w tę magię uspokajania nie wierzę.

Idę spać, bo chyba zwariowałam już całkiem
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 00:14   #4214
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że to nie ten palant, który mi się do skrzynek włamywał...
Po co 40-letniemu facetowi konto na Wizażu?
A skad wiesz,ze to 40-latek??
mnie zajeżdza jakimś tanim przekrętem

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Przeczytałam ten fragment i przydałby mi się taki facet, ale ja w tę magię uspokajania nie wierzę.

Idę spać, bo chyba zwariowałam już całkiem
Ja bym sie chciała uspokoić ale jak na razie jak trafiał mi sie spokojny to on szybciej wariował niż ja pokorniałam
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-18, 00:17   #4215
Malla
Nie depcze krokusów

Juniorka - pewnie przekręt, ja na gg jestem jako 50-letnia Emilia
Stary 2011-03-18, 00:22   #4216
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Juniorka - pewnie przekręt, ja na gg jestem jako 50-letnia Emilia
To powiem Ci Malla,ze sie dobrze konserwujesz jak na 50-tkę
Cytat:
Stary 2011-03-18, 02:04   #4217
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiax89x Pokaż wiadomość
Malla owszem, nie była to nigdy związek parterski... zawsze, od samego początku za nim biegałam...
I popełniłaś duży błąd. Za facetami się nie lata.
Cytat:
a kiedy w lepszych momentach rozmawialiśmy tak o wszystkim i mówiłam mu to to za każdym razem tłumaczył się tym, że on już tak ma i nic na to nie poradzi, że szybko się denerwuje i nie patrzy na to co mówi... że taki jest i powinnam to zaakceptować heh...
Nie powinnaś. Tyle.
Cytat:
Setki razy stałam nad jego łóżkiem i płakałam, a on przykrył się, odwrócił do ściany i nie odzywał się, a jak już odezwał to tylko bardziej jeszcze mnie zranił...
Kolejny błąd, facet w ten sposób pokazuje Ci, że ma Cię w dupie a Ty mu jeszcze nadskakujesz.

Cytat:
Jego mama nawet tłumaczy mi, że zasługuję na kogoś lepszego, że ona by tego nie zniosła, że powinnam go kopnąć w tyłek bo to dla mnie żadna strata, to on dużo straci... że ona mnie bardzo lubi, i chciałaby żeby miał taką porządną dziewczynę, ale nie chce mieć mnie na sumieni, że widziała i nie ostrzegła mnie, że kiedyś on mi życie zniszczy...
Kolejny raz mama ma rację! Pomyśl, skoro kobieta mówi tak o swoim synu, to to na pewno nie jest wydumana sprawa. Zresztą ona go zna najlepiej...

Cytat:
Piszę do niego setki razy i czekam pół dnia na jakąkolwiek odpowiedź... jak już się doczekam to słysze, że był z klegami i nie patrzył na telefon, albo był czymś zajęty i nie miał czasu... A kiedy jesteśmy razem to non stop zerka na telefon i gdzieś pisze... wteyd zawsze ma czas...
Nie pisz, nie dzwoń, nie puszczaj sygnałów.

Cytat:
Tyle razy jak byliśmy umówieni on mi w ostatniej chwili oznajmia, że jednak wychodzi z kolegami, kiedy zaczynałam mieć pretensje to mówił, że przecież mamy całe życie przed sobą i jeszcze nie raz się zobaczymy, żebym się nie martwiła bo mnie kocha itd...
Ja jestem zdania, że to Ty masz całe życie przed sobą i nie ma sensu go marnować na gościa, który Cię traktuje jak szmatę. Zasługujesz na coś zupełnie innego.

Cytat:
ilo16na tak jestem z 89...
Wiesz, on też mnie nie szanuje, setki razy zwracałam mu uwagę, ale to na nic...
Jak ktoś Cię nie szanuje, to zwracanie uwagi raczej nic nie da...
Cytat:
W głębi serca wiem, że z biegiem czasu gdybym się z nim rozstała to było by to dla mnie najlepsze wyjście, jednak kocham go i ciąglę, nie wiem skąd, ale mam nadzieje i głupia powtarzam sobie, że w końcu się zmieni... cóż czekam już 3 i pół roku i się nie zmienił...
To dobrze, że to wiesz, bo tak właśnie jest. Teraz jeszcze miej odwagę coś z tą wiedzą zrobić, bo samo się nie naprawi. Życie masz jedno - przynajmniej wg moich wierzeń
Cytat:
ehh...
On jest moim pierwszym poważnym chłopakiem, z którym właściwie łączy mnie wszystko i może też to mnie tak trzyma, i tak się boję zmiany... Poprostu nie wyobrażam sobie życia bez niego, nie wyobrażam sobie kogoś innego oprócz niego blisko mnie...

Z pierwszym często jest najtrudniej zerwać, ale zrobić to w tej sytuacji trzeba. Od tego się nie umiera, za to od tkwienia w patologicznym związku można się wykończyć.

Cytat:
Ofelia 20 No właśnie nie raz już myślałam, że może gdymy zrobiła pierwszy krok, zostawiła go... to jakoś by się otrząsnął i coś by się zmieniło... coś by do niego dotarłol.. jednak zawsze z tego rezygnowałam jak dochodziła do wniosku, że on jest zbyt "dumny" i że z pewnością by się nawet nie odezwał do mnie... ale nigdy nie spróbowałam więc nie wiem... nie zrobiłam tego nigdy bo w głębi duszy boję się, że mógłby nie wrócić... A przecież gdyby nie wrócił to sytuacja była by jasna... Ja go kocham więc zawsze próbowałam, walczyłam... On nie robi nic...
Dość tego kochana
Może być tak jak mówisz, że jak straci, to nagle zacznie obiecywać, poprawi się, będzie się starał, ale to wszystko DO CZASU. Potem znowu będzie to samo. Nie ma sensu i tyle.

Cytat:
Sam wiele razy mówił mi, że gdybym ja była twardsza to on nie raz na kolanach by za mną przyszedł... ale gadanie...
To nie jest gadanie, to jest prawda Wykorzystaj to w następnym związku, w tym już za długo leżysz na ziemi, żeby nagle w jego oczach stać na wyprostowanych nogach. Nawet jak nagle zaczniesz jeździć czołgiem po mieście.
Cytat:
Każda z Was nie wyobrazała sobie życia bez niego, a jak się okazuje, każda z Was jest teraz szczęsliwa...
Co więcej, były tu o wiele cięższe przypadki, niż Ty, w tym sensie, że były dziewczyny, które potrafiły usprawiedliwiać dosłownie wszystko. Ty nie masz aż tak zaburzonej wizji świata, po prostu się boisz. Uwierz w siebie i przestań się bać.

Cytat:
Fajnie być z kimś, kto prezentuje podobny poziom wiedzy
Nie wyobrażam sobie inaczej

Cytat:
A ja osobiście lubie takie przypadki, kiedy kobieta ma cięty język
Ta, ta... Każdy tak gada Każdego to kręci, ale do momentu aż skończą mu się riposty, wtedy jest "ej pobite gary! "
Cytat:
Poprzednio właśnie taką dziewczyne miałem, ale ja już mam taki wpływ na dziewczyny, że one momentalnie sie przy mnie uspakajają
Serio? Umiesz tak też przez internet? Jak tak, to ja poproszę
Cytat:
O właśnie Wam się podobają takie kobiety, bo chcecie, żeby przy Was były tymi owieczkami, a jak nie są, to do dupy A z drugiej strony jak są, to Wam się nudzą

Żeby nie było, to żaden przytyk do Ciebie, tylko takie ogólne przemyślenia rzucone w eter

Cytat:
Ale mamy fajnych podglądaczy, np. srakakaka https://wizaz.pl/forum/member.php?u=623504
Sądząc po nicku, to któryś z eksów Jak mój niedoszły eks, to kochanie zajmij się nauką zamiast na wizazu siedzieć
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:05   #4218
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Jak ktoś Cię nie szanuje, to zwracanie uwagi raczej nic nie da...

To nie jest gadanie, to jest prawda Wykorzystaj to w następnym związku, w tym już za długo leżysz na ziemi, żeby nagle w jego oczach stać na wyprostowanych nogach. Nawet jak nagle zaczniesz jeździć czołgiem po mieście.

O właśnie Wam się podobają takie kobiety, bo chcecie, żeby przy Was były tymi owieczkami, a jak nie są, to do dupy A z drugiej strony jak są, to Wam się nudzą
Zacytowałam prawie cały post dla potomności.

Nic dodać, nic ująć.

Fubizka a mnie się wydaje, że normalnego faceta kręci, jak dziewczyna nie zatraca swojego pazura i nie traci swojej potulności. Widzę po sobie, że lepiej się dogaduję z M, jak zachowuję niezależność i jadowity języczek

Przeszłąm wczoraj batalię z jednym moim pracownikiem o zachowanie szacunku do kobiet, a konkretnie mnie. Bo nie pozwolę sobie, że nawet, jak ktoś jest wkurzony, żeby mnie wyzywał, a on tak wczoraj wyskakiwał, a w sumie to nie miał powodu. Przeprosił, choć nieco z łaską, narazie jest poprawa. Ech faceci...

Klaudia nawet jak odejdziesz, to nie licz, że za bardzo coś go zmieni. Mój eks podobno teraz siedzi z założonymi rękami i czeka,aż do niego wróce.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:29   #4219
Dorcia86
Przyczajenie

Witam serdecznie w ten pochmurny poranek.

Widze, ze z Bydgoszczy to tutaj większa ekipa.

Dziękuję Wam za te wszystkie słowa. Czytając to naprawde jest mi łatwiej i jestem pewna, że nie tylko mnie. Jesteście Kochane

Klaudiax89x – Kochana doskonale wiem co w tej chwili czujesz. Ja czułam to samo. Kochałam go i nigdy bym go nie zostawiła kiedy byliśmy szczęśliwi. Niestety kiedy pokazywał swoją drugą twarz miałam go serdecznie dość. Czułam, ze tylko ja się staram i tylko ja w tym związku myślę o nas. Miejmy nadzieje, ze Twoja sytuacja szybko się wyjaśni. Ja też bym się nigdy nie zgodziła na chwilowy związek z kimś innych. Dla mnie to chore. Ja już wiem, że bycie z facetem „bo się zmieni” jest tylko stratą czasu.

Panna_Prym - Tak to właśnie jest, ze to co mamy doceniamy dopiero wtedy kiedy to tracimy. Daj mu czas, ale czasami dyskretnie mu o sobie przypomnij. Tak jak już Ci ktoś napisał, czasami zwykłe odwołanie się do wspomnień wystarczy...

A jeśli chodzi o mnie to jakoś daje rade. Ogólnie to próbują mnie zeswatać z moim przyjacielem. Wczoraj byliśmy razem na imieninach u naszego wspólnego wujka i szczerze mówiąc nie czułam się tam zbyt komfortowo Te ciągłe komentarze i żarty. Chłopak jest naprawde fajny i dodam, że zakochany we mnie juz dość długo. Ja mu ciągle kosza dawałam, bo byłam ze swoim eks związana.

Edytowane przez Dorcia86
Czas edycji: 2011-03-18 o 09:35
Dorcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:54   #4220
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Jeszcze nie nadrobiłam, mam tyle na głowie że nawet forum jest na drugim miejscu, co dopiero ten podlotek
Nie myślałam o nim jakieś 5 dni, nie płaczę, nie tęsknie, budzę się rano z płomykami w oczach. Dlaczego? bo mam małego szczurka, dzisiaj będzie drugi, za tydzień trzeci. Życie jest piękne.
I uwaga...

stała się rzecz której nigdy bym się nie spodziewała -

EKS napisał.

Tak triumfalnie chciałam to ogłosić, bo to ostatnia rzecz na którą teraz czekałam.
Napisał 'cześć, co tam u Ciebie?'
Na początku chciałam odpisać 'a co, M(jego byłabyła) ci nie dała d... że sobie przypomniałeś?' a potem pomyślałam, że bardziej go zaboli jak napiszę 'oo! świetnie mi się wiedzie! a u ciebie?'

Mniejsza z większym, nie odpisałam w ogóle i nie wiem czy powinnam.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:56   #4221
natalcia1655
Raczkowanie

nie odpisuj!!
Najbardziej boli obojętność, a to, że wydaje Ci się, że jesteś silna i jak mu odpiszesz to nic się nie stanie jest błędne, będziesz czekać na każda wiadomość i karmić się złudzeniami. Nie warto.
natalcia1655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:01   #4222
ilo16na
Zakorzenienie

Hej.
Zjedzmnie-nie odpisuj..

W ogole fajnie ze jestes w lepszym humorze

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:12   #4223
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ilona - oj jestem, jestem gdybyś miała 5tygodniowe cudo pod ulubioną bluzą też byłabyś najszczęśliwsza na świecie
I żaden facet nie byłby już tutaj potrzebny.

Jadąc autobusem uświadomiłam sobie - no do jasnej ciasnej, super pogoda, godziny dalej lecą a ja marnuje czas na niego. Było - minęło, widocznie nie byliśmy sobie pisani.
Jak już się serce zagoi znajdę kogoś innego - może.
Jeśli nie - to całe życie będę niańczyć szczury

Co nie zmienia faktu, że jak do końca roku nie będę miała chłopa to dostaję skrzynkę wódki!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:16   #4224
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ilona - oj jestem, jestem gdybyś miała 5tygodniowe cudo pod ulubioną bluzą też byłabyś najszczęśliwsza na świecie

Jadąc autobusem uświadomiłam sobie - no do jasnej ciasnej, super pogoda, godziny dalej lecą a ja marnuje czas na niego. Było - minęło, widocznie nie byliśmy sobie pisani.

Co nie zmienia faktu, że jak do końca roku nie będę miała chłopa to dostaję skrzynkę wódki!
a ja sie ciesze nawet bardzo, ze w koncu sobie to uswiadomilas
Stary 2011-03-18, 10:45   #4225
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Czyli kupiłaś szczurka tak? Bo chyba coś przeoczyłam

A eksowi nie odpisuj, tak jak napisały dziewczyny, obojętność zaboli go najbardziej.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:49   #4226
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Rozumiem, że można sie spotkać w jednym klubie np. w tym kubryku, skoro oboje chodzicie tam bardzo często. Ale bez przesady na mieście, nie tak łatwo na siebie wpaść, przynajmniej nie z taką częstotliwością. Wieksze prawdopodobieństwo, że go nie będzie w danym klubie jak mu nie powiesz, dla mnie to logiczne

Nie chodził, bo może nie miał wtedy ochoty Cię powkurzać, albo po rozstaniu, nie chodził, żeby nie było, że za Tobą lazi (żebyś sobie czegoś nie wymyśliła), bo w sumie po co iść tam gdzie Ty skoro jest dużo innych fajnych klubów Naprawde nie widze żadnego sensu informowania go gdzie jesteś, z mojej perspektywy, wygląda to tak jakby ta informacja o tym gdzie jesteś, była komunikatem przyjdź tam. A on przychodzi i Ci wyśmienicie psuje zabawe, podrywa panienki, zachowuje sie jak idiota, popisuje z kolegami itd
W trakcie związku i po rozstaniu, to on siedział z dupą w domu i się wkurzał, że ja chodzę gdziekolwiek. Wielki imprezowicz się z niego zrobił w grudniu. Chodził tam, gdzie jego koledzy i się nie widzieliśmy, bo ja tam nie chodziłam. Wtedy jeszcze całkiem dobrze żyliśmy, więc dobrze wiedział gdzie ja chodzę najczęściej. Dopiero jak przestałam się odzywać zaczął chodzić tam gdzie ja, a potem jak się widzieliśmy ustaliliśmy, że nie chodzimy w te miejsca, gdzie druga osoba chodzi, albo dowiemy się, że idzie.. No i doopa wyszła. Co do miasta, no to szanowny eks się przeprowadził ulicę obok Jeszcze na dzielnicy go nie spotkałam, ale już w mieście to tak.
Jedna to panienka była, która sama podeszła do niego, z którą tańczył jak w przedszkolu 50cm od siebie i na dwa. Jego zachowanie mnie wkurzyło bardziej, bo cały czas gapił się na mnie i patrzył co ja robię. Koledzy spoko byli gadali ze mną, ale jak ja już zaczęłam z kimś rozmawiać i tańczyć, to się pogniewali na mnie za eksa Ach jakie to głupie. Czuję się jak bohaterka marnej telenoweli

siaa wcześniej się zastanawiałam i wręcz bałam się gdzieś iść żeby go nie spotkać. Teraz wygląda to trochę inaczej tylko on denerwuje mnie swoim zachowaniem jak już mnie widzi. Pies ogrodnika ;/

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:

No i to mi się podoba Bardzo dobre podejście, a kogoś innego znajdziesz w najmniej spodziewanym momencie

Idę do pracy moje drogie Nastraja mnie ona pozytywnie W sumie miesiąc dopiero tam pracuję, ale jak na razie nie jest źle. Może dzisiaj jeszcze wrócę późną nocą do Was. Bądźcie grzeczne

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-03-18 o 10:59
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 12:00   #4227
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

U mnie leje zgłaszam reklamację!

zjedzmniebejbe jestem z Ciebie dumna że robisz takie postępy oby tak dalej eksowi nie odpisuj dziewczyny mają rację, obojętność boli najbardziej, sama o tym wiesz

Dorcia nie bój się tylko próbuj, teraz jesteś wolna, więc może akurat wam się uda

howdoi czyżby Cię dopadło?
Stary 2011-03-18, 12:20   #4228
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
mam małego szczurka, dzisiaj będzie drugi, za tydzień trzeci. Życie jest piękne.
A jednak super! Wrzuć fotki na wątek szczurkowy
Cytat:
Tak triumfalnie chciałam to ogłosić, bo to ostatnia rzecz na którą teraz czekałam.
Napisał 'cześć, co tam u Ciebie?'
Masz teraz zwyżkę formy, piłeczka jest po Twojej stronie i wykorzystaj to - nie odpisuj nic. Patrz, jakie nieodpisywanie jest teraz proste
Cytat:
A szczurki jakiej są płci?
Bo ja już miejsce na skrzynkę robię na strychu
Stary 2011-03-18, 12:40   #4229
noooka
Raczkowanie

Oj,co ja bym dała by mieć podobne spojrzenie na to wszystko jak Ty zjedzmniebejbe!
do mnie wciąż nie dociera to,że jego milczenie i obojętność oznacza po prostu "koniec",że jest tchórzem,bo mi tego nie powie w 4 oczy.Najgorsze jest to,że nic na to nie wskazywało,przedstawił mnie swoim rodzicom,przyjaciołom oraz kilku pracownikom w pracy jako swoją dziewczynę,fakt byliśmy bardzo krótko ale wystarczyła jedna szczera rozmowa,bym się zauroczyła tym bardziej,że ostatni TŻ nigdy nie okazywał mi uczuć,nie mówił miłych rzeczy,uznawał to za zbędne bo wystarczyło,że się ze sobą po prostu JEST.Zaczynam myśleć o sobie w kategoriach śmiecia...
noooka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 12:51   #4230
Malla
Nie depcze krokusów

noooka - absolutnie nie możesz tak myśleć! Zdarza się, że gdy przychodzą zmiany w życiu, odchodzi motywacja do układania go z dotychczasowym partnerem. To tylko świadczy o tym, że "to nie to".
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości