|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
niedługo trzecia i 11 osób w barze
![]() czy dzisiaj jest pełnia ? tym razem idę naprawdę !
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cera płytkounaczyniona b. podatna na emocje a dzisiaj znowu się działo i aż pulsuję Cytat:
---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- wątpię, Gryx chciał tam przeczytać, że absolutnie jeść nie wolno jak się chce shuść edit no właśnie, coś pokręciłam Cytat:
bezsenni posiedzą jeszcze
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-19 o 02:43 |
||||
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
erotyk na axn
kurde nie fiedziałam ze tv nadaje takie cosie - mało wiem został w skarpetkach ale odkręciłaś mnie trza nawigować - mzo emam słą przeglądarkę łyso wyjdzie jak teraz powiem dobranoc co nie? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-19 o 02:52 |
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem
![]() ale poczytam, a nóż widelec Cytat:
ja palę ostatnią i śmigam na pięterko
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1269 | |||
|
BAN stały
|
Na tle fototapety a'la rajska plaża?
Cytat:
Ja tak z garniturem mam ![]() Stwierdzam nie po raz pierwszy, że poza perfumy nie mam co nosa wyściubiać (czy jak to tam się mówi), nic ciekawego dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Dobranoc (jeszcze tylko fajka w oknie) |
|||
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
si-fi
powiedz jeszcze, że austriacki będziesz ich pilnować ![]() to ja mykam kolorowych all
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobię Was po pracy nie chce mi się iść
|
|
|
|
#1273 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- a farbiusz chemiczny po całości? hę? ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- i dużych rąsiach najs ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() ło i ło ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- w forever 18 som takie bawełniaki: góra tiszercik z napisem I'm purrfect, dół luźny we kotki ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- a do ludzi bez ubrań?
|
|||
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
poszalałyście tyle napisać.
Jestem u sisterki wczoraj siedziałam jej z dziećmi a dzisiaj idę z nią do pracy i będzie mnie klepać będeu pieukna ![]() Rejcz ten erotyk si-fi tzn że miał tam czułki??
|
|
#1275 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Za oknem zima
![]() Fierszyk: W województwie podkarpackiem facet już miał upaść plackiem, lecz w ostatnim okamgnieniu przeciwstawił się ciążeniu, podpierając się swym wackiem. Przeczytałam wczoraj i się poplułam w pociągu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1276 | |||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
o rany - 11 stron czy jakoś tak
![]() ale nadrobiłam! Cytat:
Ja chciałam go też używać, ale te męskie otwarcie dla mnie odpada. Później faktycznie pachnie trochę jak Avignon i BC Cytat:
Są sceny!!!! Cytat:
Kashmina dla mnie to popłuczyny, prawie nic nie czuję, nie wiem czemu ![]() DV mam uraz do tego, tak samo do Sensuous, kojarzą mi się z byłą szefową, wstrętną starą babą, grubą, spoconą i z włosami na dekolcie ![]() Moje typy wiosenne: Pleasures, Truth, LuluRose, wiem banalne ![]() Cytat:
Rok temu byliśmy na pogrzebie 20latka, który rzucił się pod pociąg. Znałam go od małego brzdąca 3 letniego, kolega mojego brata. Nigdy tego nie zapomnę co było na pogrzebie. ![]() Cytat:
Tylko dlaczego na PET kierują dopiero osoby umierające>???? Nie mogę tego zrozumieć! Moja koleżanka dostała skierowanie na PET na 3 tyg przed śmiercią, odczekała 2 tyg w kolejce, po czym PET ją wykończył, dostała zapaści. Lekarz powiedział, że gdyby nie to badanie, żyła by jeszcze może z 2 miesiące. Przypadek niedawny, skierowanie na PET na pilne na koniec listopada, ok. połowy listopada śmierć mamy mojej koleżanki. Po co oni to robią? Czemu to ma służyć?
|
|
#1277 | |||
|
Zakorzenienie
|
nawet się wyspałam
![]() Fenjal ostatnio wrócił do Rossmanów, ale ceny ma nieprzyjazne Cytat:
Chociaż ja bym jeszcze dodała czerwony pasek, albo jakąś broszkę lub rzucające się w oczy kolczyki, żeby mniej oficjalnie było ![]() Cytat:
![]() ja sobie siedzę nad kawą w czarnej bluzie z kapturem z nadrukiem, a jakże, AMSTERDAM i czarnych luźnych portkach, wedle producenta będących dołem od piżamy albo jeden monstrualny czułek ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
i kficzem
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() ![]() Co do ubrań domowych - po przyjściu z pracy automatycznie się przebieram - mam dyżurny sweter i spodnie z dresu ![]() Zainspirowana przez Rozterkę, kliknęłam Stellę Absolute. Przecież wiosna idzie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-19 o 09:42 |
|
|
|
#1279 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly mnie Nadniemnem zaraziła, przeszukałam półki u Rodziców i nie ma, u Babć tyż nie ma
ale za to znalazłam całe multum innych książek o których zapomniałam że nie czytałam, np. całą półka klasyki piw-owskiej, będę nadrabiać, Flauberta capnęłam na początek i "Pogrążyć się w mroku" - tytuł w sam raz dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że będziecie robić foty na dzisiejszym spotkaniu, pokaż kreację Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale niewiem czy dobrze myślę - i czy zadziała na operę Cytat:
przebieranie włączyło mi się na studiach, w związku z kotą i kłakami wszędobylskimi doceniam praktyczność, nie przebrana zakłaczyłabym ciuchy dopracowe i albo chodziałabym ofutrzona albo nerwowo odkłaczała się przed wyjściem Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam to samo, jak iedyś zaktualizowałam IE - zdechł całkiem, a ja komputerowe antytalencie nie wiedziałam czemu ![]() Zainstalowałąm firefoxa i od tamtej pory mam spokój ![]() Cytat:
![]() Co być tu później na TŻ nie narzekała literacko, to by było, jak by się pod pociąg rzucał gdzieś w Skiernierwicach, jak Wokulski ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Nie marudaj - jak miałam już kilka razy reinstalację przeglądarek i 2 razy całego systemu, więc mi wszystkie zakładki poszły się ryćkać. Znalazłam drugi raz ulubione strony i żyję ![]() ![]() Co do nocnego siadania w barze w ciuchach - jak tam zwykle siedzę ![]() A po domu chodzę w dżinsach. Zadnych dresów ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-19 o 10:06 |
|||
|
|
|
#1281 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Też się zaraz rozejrzę za jakimś odzieniem... Ja się chyba zrobię na szaro. Do zobaczenia ![]() Cytat:
![]() Chyba ustrzelę w ciemno. ![]() Cytat:
__ To czego się Gryx dowiedział na Dietetyce?
|
|||
|
|
|
#1282 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
U nas stoi jeden z najnowocześniejszych aparatów do angiografii w kraju-i co?Stoi,bo NFZ nie chce podpisać kontraktu ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- A ja siedzę w bluzeczce i samych majtkach Czas chyba spodnie ubrać Za to pranie i zmywanie za mną dzisiaj muszę posiedzieć na All i kupić sobie jakieś adidasy,bądź Pumy,bądź Nike,bądź Reeboki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1284 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak na Ciebie działa pranie i zmywanie?
![]() Stanik tyż posiadam na sobie,bo grawitacja jest nieubłagana i bezlitosna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1286 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ale ta bluzka jest dosyć długa,bo jednak nie mogę zapominać,że mieszkam na parterze
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możecie polecić jakiś super dobry suplement na wzmocnienie paznokci? Mam tak miękkie, że wczoraj pękła mi płytka paznokciowa. Mam super zadziora, boli jak chol
|
|
|
|
#1288 |
|
Wpisz tu zomzing
|
u mnie działa belissa (różowa) plus siemię
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Dzię dobry...
Dopiero wstałam- pora się szykować na zlocik. Zdjęcia? Wezmę aparat, ale robienie zdjęć tylko mnie wkurza, bo potem nikt nie chce, żeby go pokazywać. A może będzie inaczej? ![]() 2,5h do spotkania a ja z leżenia przeszłam do siedzenia i jeszcze mam zamiar się kawy napić
|
#1290 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
nieeee...a SO? wycofali? ![]() Cytat:
nom na suotko to tak ale z cukierem a nie dzeremerem ![]() co do ziemniaczanych z cukrem to niepojmeu Cytat:
nom własnie...bo pet to nowość (obstawiam ze tylko w polsce), a TK ja np mialam robione juz 18 lat temu, bez łaski w miescie wcale nie duzym Cytat:
jazem to jest ,tez lubie z serem...ale taki placek z serem to ma chyba 1000 kalorii ![]() ![]() nom......hinduski narzeczony mojej kuzynki kąpiącej sie 3 razy dziennie tez jej to zasugerował bo oni sie przebierają juz w progu zeby se chaupy nie skazić brudem tego swiata ![]() Cytat:
no własnie moze temu ma słuzyc zeby udowodnic ze juz sie leczyc nie opłaca ![]() -robimy pet i odsyłamy delikwenta do chaty-przynajmniej sie koszt pet zwróci ,ale podobnie było z kt-moj wujek kt głowy nie doczekał....mysle ze z pet tez sie zmieni za kilka lat
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

a dzisiaj znowu się działo i aż pulsuję

, ale śmietana kwaśna