Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 13:02   #4861
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Dzień dobry

Beatka u nas też były plotki, że ślub napewno ze względu na ciążę Ludzie lubią gadać i żyć życiem innych, szczególnie w małych miejscowościach. A dzidzuś nasz został poczęty 2 tygodnie przed ślubem więc ciężko żeby planować ślub z tego powodu, kiedy przygotowania zaczęły sie już w styczniu
Ale mnie akurat nie obchodzi co ludzie gadają, już sie tym nie przejmuje, bo nie ma sensu

Brumek brzuszek już ładnie rośnie, ależ Ty szczuplutka

U nas chrzestną napewno moja siostra a nad chrzestnym się zastanawiamy bo mąż jest jedynakiem, pewnie jakiegoś kuzyna

U nas zima wróciła, znowu tak nieprzyjemnie, ale dzisiaj już nie pada śnieg

Brunetka wydaje mi się, że nie ma przeszkód, żebyś poszła na taki film

Miłej soboty
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:15   #4862
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Hej, hej!

Ja juz po czesciowym obiedzie - zupa krupnik, na drugie robie placki z jablkami, ale to jak dziewczyny wstana.

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Ja w pon rano przed 5 ze skurczami juz co 2-3 min trafilam na izbe przyjec do szpitala i wypuscili mnie dopiero dzisiaj dostalam kroplowki z magnezem i potasem, Fenoterol na skurcze i Isoptin na zlagodzenie skutkow ubocznych (drgania miesniowe i kolatanie serca) po Fenoterolu co 4 godz (6 x na dobe) i jako tako sie uspokoilo naszczescie (odpukac). Mam jeszcze twardnienia ale co kilka godz tak z 7 na dobe i naszczescie juz nie sa czeste. Mam lezec duzo i brac dalej leki tak jak w szpitalu. Narazie naszczescie szyjka dluga 3,5cm i zamknieta, oby tak dalej bede Was nadrabiac po troszku. Pozdrawiam
Lilka, ale mialas przezycia! Oby juz nie bylo skurczy! Dobrze, chociaz, ze szyjka trzyma.

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj sie objadłam słodkim od rana normalnie aż czuję jak mi w boki idzie, ale dzisiaj mam to gdzieś... ostatnio usłyszałam od brata, że w końcu jak kobieta wyglądam, bo przed ciąża to mu wieszak przypominałam (172 cm, 56-57 kg...ech jak mi sie tęskni do tego...)
E te chlopy, nie znaja sie. Przez chwile mialam podobne wymiary, bo 172 i 57/58 kg zanim zaszlam w ciaze. I to byl najlepszy dla mnie czas. Wcale nie chuda, a po prostu zgrabna. Chcialabym wrocic do tej wagi.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Da się wyciągnąć , a pójdziemy do ciuszka ?
Właśnie wróciłam z targu, kupiłam pyszną swojską wędlinkę i zjadłam kanapeczki z ogóreczkiem kiszonym

Mam pytanie własnie dotyczące chrzestnych. Ja mam siostrę i mój mąż też ma siostrę Teraz nasuwa sie moje pytanie kogo mam wziąć za chrzestną, żeby sie żadna nie obraziła
Czy te siostry sa zonate? Jesli np tylko jedna, to ja bym wziela, ta ktora nie ma meza, a na chrzestnego meza tej drugiej.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To jeszcze tylko szybciutko pochwalę się swoim brzuszkiem. Dziś zaczynam 19 tydzień
O matko, jaka figura! Tez tak chce!

Ja zaraz wrzuce do klubu moja dzisiejsza golizne, tylko sie nie przestraszcie
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:27   #4863
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja to juz ze 3 razy byłam w ciąży
1 raz jak mi się M. oświadczył po 2 miesiącach "chodzenia", potem w międzyczasie jak zamieszkaliśmy razem, no i ślub braliśmy, bo ciąża.
OMG co ja z tymi dzieći zrobiłam

Ale mnie dli dziś fuuu, mam takie uczuce w żołądku jakby stare jajo zjadła. Wysłąłąm męża po loda, zeby sobie zmienić smak

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:33   #4864
Vaniliova11
Zadomowienie

Witajcie zimowo
Brumek normalnie kompleksy mam taki brzuszek miałam przed ciążą i niektórzy myśleli że już wciąży jestem
Też mam na obiad kurczaka udka pomysł na kurczaka w ziołach i papryce
Na chrzestnych bierzemy moją kumpele i kuzyna Tża . Ale w rodzinie Tża będzie dziecko z dwiema matkami chrzestnymi

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Ja z moim Tż w ciągu prawie roku poznaliśmy sie zaręczyli i wzięli ślub no iteż były plotki że napewno w ciąży jestem
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:33   #4865
DaKaro
Zadomowienie

Witam popołudniowo. Nie mogłam się rano z łóżka podnieść, leżeliśmy z mężem i rozmawialiśmy chyba ze 2 godziny, uwielbiam takie poranki.
Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Wy juz I tak macie cos kupione a ja nic , Bo czekam do 6-7 miesiaca nie chce zapeszac. A teraz ide juz spac I tak jest za kazdym razem jak przeczytalam zaleglosci , to juz mi sie nie chce pisac...dobrej nocy zycze
Też kochana nic nie mam, 5 par skarpetek, które dostałam od przyjaciółki. Czekam do następnej wizyty (4 kwietnia) może trafię na lekarkę hinduskę, bo niestety Irlandki nie chcą mówić jaka płeć dziecka. Może się uda.
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Aaa DA KARO - gratuluje bliźniaczek!! snilo mi sie, ze nam napisałaś, że po wizycie okazało sie że w brzuszku 2 dziewuchy siedzą
ale sen miałaś, z moim postem w roli głównej. Kto wie, może i dziewczynka będzie, ale raczej nie bliźniaczki, bo w rodzinie nie ma, więc mało prawdopodobne.
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
kurczak...kapuśniak...hmm m...no ja wlasnie nie wiem co na obiad zrobic bo cos mi sie chce ale nie wiem co Wy tez tak macie?
Mam to samo. Dzisiaj rano na śniadanie wyjęłam chyba wszystko co miałam w lodówce. Mąż się pyta, czy ktoś do nas przychodzi, a ja, że nie wiem na co mam smaka. Skończyło się na kanapkach z ogórkiem kiszonym i patriotycznie "Smalcu świętokrzyskim", kawą i jogurtem. Jak już któraś z Was pisała, ciąża jest piękna, można mieszać smaki i nic po tym się nie dzieje.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:45   #4866
SweetAngel1984
Zadomowienie

brumek - ja przed ciaza o takim marzylam hahahah

Scio - ja tez posłałam męza po loda..... bedzie jako deser po obiedni

DaKAro - no u mnei nie dokonca tak jest....

przewertowalam wszsytkie wozki i doszlam do wniosku ze podobaj mi sie dwa - polski RAF -POL (nie wiem czemu ale dla mnie jest fajny i wizualnie i ma to co mi potrzebne )
i X-Lander ma wszsytko to co tylko mozna sobie zamrzyc zdecyduje sie na ktoryś z tych
.......

Ale macie młodych mężów.....ja mam 27 lat a mój staruszek 35 zacznie w maju

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-19 o 13:50
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:46   #4867
sygine
Zadomowienie

No to i ja się witam po nadrobieniu 4 stron od wczorajszego wieczora Normalnie maniaczki pisania z was!

Lilka dbaj o siebie i trzymaj się cieplutko!

Jeśli chodzi o tytuły wątku to mi się też bardzo podoba zarówno 3 tytuł Zanki, jak i 3 Brumka

Takie zdjęcia zimowe wklejacie że aż mi się zimno zrobiło, a u nas od rana piękne słoneczko świeci, tylko temperatura raczej zimowa Ale mam nadzieję, że już niedługo i ona się zmieni na bardziej wiosenną
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:47   #4868
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Sweet ja już zapomniałam, ze loda zjadłam

Agatka jest już z nami
Stary 2011-03-19, 13:48   #4869
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja z moim M faktycznie brałam ślub bo ciąża ale planowana i chcieliśmy być "legalnie" razem.Więc dziecko Nas zmotywowało
U mnie obie ciąże w 100% planowane

dodam że jesteśmy razem 11 lat

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-19 o 13:53
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:49   #4870
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki.

Witam w sobotę ze zgagą, która męczy mnie trzeci dzień. Mąż wczoraj przywiózł mi po pracy 4 paczki migdałów bo nie mógł patrzyć jak się męczę z czego jedną wyparzył nawet i obrał, co do niego niepodobne, bo przy takich zajęciach zaraz nerwów dostaje. Niestety słabo pomagają bo dziś to samo dalej Rano zamówiliśmy drzwi i panele, a teraz jako starsza siostra idę pomóc młodszemu bratu testy robić (szóstoklasista ech)

A co myślicie o wózku Bebetto Solaris? Podoba mi się wizualnie, cena dość przystępna, no i polski produkt. Tylko że to nowość i nie wiem jak się sprawdzi. Poprzednie modele miały niezłe opinie. Myślę też o Jedo Fyn 4ds ale Bebetto jest tańszy.

Dominik 29.07.2011r

Edytowane przez jacieeeee
Czas edycji: 2011-03-19 o 13:52
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 13:55   #4871
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Sweet ja już zapomniałam, ze loda zjadłam
za mna od miesiaca chodza waniliowo - truskawkowe z pudelka...... i odpuścić mi nie chcą a widziałam je tylko w sklepie ktory jest kawalek ode mnie wiec zeby po nie pojsc musza mnie plecy przestac naiwaniać ibeda moje caaałe moje

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.

Witam w sobotę ze zgagą, która męczy mnie trzeci dzień. Mąż wczoraj przywiózł mi po pracy 4 paczki migdałów bo nie mógł patrzyć jak się męczę z czego jedną wyparzył nawet i obrał, co do niego niepodobne, bo przy takich zajęciach zaraz nerwów dostaje. Niestety słabo pomagają bo dziś to samo dalej Rano zamówiliśmy drzwi i panele, a teraz jako starsza siostra idę pomóc młodszemu bratu testy robić (szóstoklasista ech)

A co myślicie o wózku Bebetto Solaris? Podoba mi się wizualnie, cena dość przystępna, no i polski produkt. Tylko że to nowość i nie wiem jak się sprawdzi. Poprzednie modele miały niezłe opinie. Myślę też o Jedo Fyn 4ds ale Bebetto jest tańszy.
Ja tek jak wyżej pisalam upodobałam sobie RAF -POL (nie wiem czemu ale dla mnie jest fajny i wizualnie i ma to co mi potrzebne )
i X-Lander ma wszsytko to co tylko mozna sobie zamrzyc zdecyduje sie wiec na ktoryś z tych co ty wybralas wolalabym bebetto
Stary 2011-03-19, 13:55   #4872
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
za mna od miesiaca chodza waniliowo - truskawkowe z pudelka...... i odpuścić mi nie chcą a widziałam je tylko w sklepie ktory jest kawalek ode mnie wiec zeby po nie pojsc musza mnie plecy przestac naiwaniać ibeda moje caaałe moje
Ach te ciążowe zachcianki.

Ja zaraz będę konsumować z mężem chipsy, z tym ze on do piwka, a ja do mineralnej

Agatka jest już z nami
Stary 2011-03-19, 13:57   #4873
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Ach te ciążowe zachcianki.

Ja zaraz będę konsumować z mężem chipsy, z tym ze on do piwka, a ja do mineralnej
ooooo chipsy................... .......chyba moj R bedzie musial jeszcze jedna rundke zrobic ...tak mam ochote na chipsy.....

co jeszcze masz dobrego hehehe napisz zeby w razie czego nie musial isc po raz 3 do sklepu
Stary 2011-03-19, 14:01   #4874
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja zjadłam bułkę z ziarnami z żółtym serkie , sałatą i ogórkiem.Zaraz idę drugą zrobić bo b.mi zasmakowało

mi ost Zanka narobiła apetytu na lody Algida-krówka muszę wkońcu je sobie kupić

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

ja od dawna ma ochote na jakieś dobre wafelki kiedyś pochłaniałam knopersy a dzisiaj pomimo diety kupiłam tego co reklamują Horalky co ma brzegi z czekolady i jest pyszny dawno tak dobrego nie jadłam
Stary 2011-03-19, 14:02   #4875
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Ja to juz ze 3 razy byłam w ciąży
1 raz jak mi się M. oświadczył po 2 miesiącach "chodzenia", potem w międzyczasie jak zamieszkaliśmy razem, no i ślub braliśmy, bo ciąża.
OMG co ja z tymi dzieći zrobiłam

Ale mnie dli dziś fuuu, mam takie uczuce w żołądku jakby stare jajo zjadła. Wysłąłąm męża po loda, zeby sobie zmienić smak
ja z tymi "ciążami" miałam podobnie. A tu dopiero dzieci po prawie 2 latach małżeństwa.
Lody też bym zjadła...
Stary 2011-03-19, 14:05   #4876
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
ooooo chipsy................... .......chyba moj R bedzie musial jeszcze jedna rundke zrobic ...tak mam ochote na chipsy.....

co jeszcze masz dobrego hehehe napisz zeby w razie czego nie musial isc po raz 3 do sklepu
eee mam jeszcze żelki i czekolade żurawinowo-brzoskwiniową i zupe pomidorową, innych dobroci sobie nie przypominam

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja zjadłam bułkę z ziarnami z żółtym serkie , sałatą i ogórkiem.Zaraz idę drugą zrobić bo b.mi zasmakowało

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

ja od dawna ma ochote na jakieś dobre wafelki kiedyś pochłaniałam knopersy a dzisiaj pomimo diety kupiłam tego co reklamują Horalky co ma brzegi z czekolady i jest pyszny dawno tak dobrego nie jadłam
ooo tez uwielbiam knopersy te horalky tez dobre takie chrupiące

Agatka jest już z nami
Stary 2011-03-19, 14:13   #4877
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:

a przepraszam jakiej diety ciazowej?
knopers ylubie ale wole niemiecka HANUTE

Scio - czekolada....lepiej zeby wzial w razie W

Czas edycji: 2011-03-19 o 14:14
Stary 2011-03-19, 14:17   #4878
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
a przepraszam jakiej diety ciazowej?
knopers ylubie ale wole niemiecka HANUTE

Scio - czekolada....lepiej zeby wzial w razie W
nie moge dobić do 15-20kg i wprowadziłam pewne zmiany w diecie

ja ost ciagle mam ochotę na sok z cz.porzeczek.Z synkiem piłam pomarańczowy , wodę , cole

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-19 o 14:19
Stary 2011-03-19, 14:20   #4879
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
nie moge dobić do 15-20kg i wprowadziłam pewne zmiany w diecie

ja ost ciagle mam ochotę na sok z cz.porzeczek.Z synkiem piłam pomarańczowy , wodę , cole
ja przed ciaza za duzo wazylam wiec nie powinnam przytyc ani kilograma teraz ale to nie mozliwe....narazie przytylam 1,5 kg a to 18 tydzien to duzo czy malo?
az pojde sie zwazyc bo juz 20 dni minelo od ostatniego wazenia ............
Stary 2011-03-19, 14:30   #4880
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
ja przed ciaza za duzo wazylam wiec nie powinnam przytyc ani kilograma teraz ale to nie mozliwe....narazie przytylam 1,5 kg a to 18 tydzien to duzo czy malo?
az pojde sie zwazyc bo juz 20 dni minelo od ostatniego wazenia ............
mało przytyłaś

ja do 20tc mam +4kg ale 3 kg przytyłam w 4 tyg.Do wagi porodowej co miałam z synkiem brakuje mi 10 kg
Stary 2011-03-19, 14:31   #4881
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja od jutra się będę ograniczać

Agatka jest już z nami
Stary 2011-03-19, 14:40   #4882
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
mało przytyłaś

ja do 20tc mam +4kg ale 3 kg przytyłam w 4 tyg.Do wagi porodowej co miałam z synkiem brakuje mi 10 kg
aha no to wszsytko przede mna przez 20 dni moglam nadrobic tymi ciastkami codziennymi czasem paczka szla..........

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Ja od jutra się będę ograniczać
to ja sie przyłącze

zaraz idę sie "odszczurzyć " (wykąpać wypachnic wypucować ) przy okazji zwarze swoje sadło i powiem wam ile mi przybylo hehe

Czas edycji: 2011-03-19 o 14:42
Stary 2011-03-19, 14:40   #4883
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja zjadłam ogórka zielonego a nie mam czym popić i sobie sok z pomarańczy zrobiłam a M jak wroci z pracy kupi sok z cz.porzeczek
Stary 2011-03-19, 15:03   #4884
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

ja teraz normalnie na zapach chipsów, jakichkolwiek to
odrzuca mnie zupełnie chociaż wcześniej lubiłam, z frytkami to samo, czasem skubne kilka jak małż zrobi dla siebie ale jakoś z apetytem to mi nie wchodza.

Jedyne co ze słonych przegryzek to popcorn taki z mikrofali w pudełku najlepiej

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:25   #4885
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość

Czy te siostry sa zonate? Jesli np tylko jedna, to ja bym wziela, ta ktora nie ma meza, a na chrzestnego meza tej drugiej.
Obie siostry są mężatkami
Chrzestną jestem u mojej siostry jej pierwszego synka, a mój mąż jest chrzestnym u swojej siostry, ale u drugiego dziecka Dobry kontakt mam z jedną i drugą. Naprawdę mam duży problem i błagam o pomoc Na was mogę tylko liczyć
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:29   #4886
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
To jeszcze tylko szybciutko pochwalę się swoim brzuszkiem. Dziś zaczynam 19 tydzień
Też mam taki malutki brzuszek, bo szczupła bardzo jestem... Chciłabym żeby już troszkę bardziej urósł...
Stary 2011-03-19, 15:35   #4887
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

A ja wlasnie wcinam placki z jablkami... mniam...dziewczyny juz swoje porcje zjadly, ale Zuzia mi podbiera...

No to brunetka nie pozostaje nic innego jak zrobic losowanie...

Kurcze dopiero teraz zauwazylam jaka gafe palnelam w poprzednim poscie...ale nie smiejcie sie ze mnie...to ciaza

Edytowane przez AgaGuernsey
Czas edycji: 2011-03-19 o 15:37
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:36   #4888
DaKaro
Zadomowienie

brunetka trudno tak doradzić, znasz je obie, a poza tym to może jeszcze maluszek się trafi następny, to wtedy weźmiesz tą drugą.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 15:37   #4889
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
O następna lubelska mamusia Nie wiem czy już doczytałaś, ale w kwietniu organizujemy spotkanie Piszesz się ??? Jeśli tak i masz jakąś propozycje gdzie możemy się spotkać to napisz
No jasne, że się piszę A gdzie? to chyba wszystko jedno, może być na herbatkę w akwareli, na kawę w petit cafe, na naleśniki w zadorze.. A dużo nas będzie?

Co do chrzestnej matki ja bym brała taką, której bliżej do kościoła. Wg mnie to nie ma być ciocia od prezentów tylko taka, co nie będzie miała problemu, żeby na chrzest czy z innej okazji pójść do spowiedzi itp.

Cytat:
Ty chudzielcu Nie widać ciązy Ja w 19 tc miałam już chyba + 5 kilo... Teraz w 24. tc mam +8

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Czekam do następnej wizyty (4 kwietnia) może trafię na lekarkę hinduskę, bo niestety Irlandki nie chcą mówić jaka płeć dziecka. Może się uda.
Jak to nie chcą mówić

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Witam w sobotę ze zgagą, która męczy mnie trzeci dzień. Mąż wczoraj przywiózł mi po pracy 4 paczki migdałów bo nie mógł patrzyć jak się męczę z czego jedną wyparzył nawet i obrał, co do niego niepodobne, bo przy takich zajęciach zaraz nerwów dostaje. Niestety słabo pomagają bo dziś to samo dalej.
Są skuteczne leki na zgagę, któe tylko miejscowo neutralizują kwasy i są zupełnie bezpieczne. Gin mi jakiś zapisał, ale wtryniłam gdzieś receptę.. postaram się poszukać.

A co do wózka nie myślałaś o jakimś używanym? Za cenę jedo czy bebeto można mieć mutsy czy maxi cosi z fotelikiem, przyglądałam się z bliska i porównywałam i ja chyba jednak kupię używany.
Stary 2011-03-19, 16:22   #4890
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
A co do wózka nie myślałaś o jakimś używanym? Za cenę jedo czy bebeto można mieć mutsy czy maxi cosi z fotelikiem, przyglądałam się z bliska i porównywałam i ja chyba jednak kupię używany.
Wiesz co, ja mam takie zboczenie, że nie umiem kupować używanych rzeczy. Jasne, że maxi cosi to spełnienie moich wózkowych marzeń, ale jeśli nie mogę pozwolić sobie na nowy, to wolę coś tańszego. Kiedyś chodziłam do lumpków, ale to też nie moja bajka. I nie dlatego, że się brzydzę czy coś w ten deseń...tylko nie umiem. Podziwiam Nasze mamusie wątkowe, które takie perełki wyszukują w ciuszkach

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości