Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 16:08   #2011
xantialorenz
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
u mnie taki "wykrzyknik" przy produkcie jest dobrą reklamą- wtedy lepiej kupują, szczególnie jak jeszcze im przypomnę.. tak było z Celebre jak pojawiła się z wykrzyknikiem - prawie tuzin poszedł

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

ja tam pytania nie pisałam, tylko się zdziwiłam ze jej nie widzicie bo ona co katalog jest na karcie kolorów - rzadko kiedy w jakiejś promocji

ale bierz ją w ciemno- naprawdę warto.. tak fajnie temepruje że dużo żelu zostawia

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

z zestawem pędzli to może warto poczekać... jak sprzedaż kolorówkę złotą to dostaniesz ładniejszy zestaw gratis przecież
Dziewczyny uważałabym na takie nastawienie, bo ja mam ten zestaw pędzli.. No cóż, zachwycający to on nie jest. Przede wszystkim myślałam, że to będzie większe, a to jakieś mini wersje, czy co..

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o netto to powiem Wam jak ja to robię, i do czego mi ono służy... Dajmy na to, że jest jakaś oferta dla nas, że za sprzedaż tego i tego mozemu kupić to i to... Wtedy wklejam do katalogu karteczkę stick on z napisem.. Zamów ze strony 15-20 na kwotę x, a bedziesz miała możliwość zakupu produktu Y (tutaj coś z netto) w cenie takiej... Nawet do tej ceny dodaję cos dla mnie... I wtedy idzie... A ja zaliczam prawie wszystkie oferty dla kk
o, dziękuję, chyba skorzystam z tej rady . Nie mam jeszcze ani jednego zamówienia na 7. A tyle rzeczy na liście. Nie rozumiem, jak dla mnie ten katalog jest o niebo lepszy od 6, a z 6 miałam zamówienie na ponad 1200 zł. wtf?!

nie jem słodyczy od: 14.03.2011
zrobię szpagat!

Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:10   #2012
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Hej,
u mnie zamówienia z 05 wolno spływają... mam dopiero na 100zł, jak znam życie to na ostatnią chwile...
Nadal mam brak charmów ptaszka i zabki, czekam od katalogu 02. Chyba napisze do nich zeby wysłali prezent przeprosinowy, bo moja cierpliwość sie kończy.
Zapytam jeszcze z ciekawości, co oni właściwie wysyłają na te przeprosiny? Cos z netto? Nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji i nie korzystałam z takiej opcji dlatego pytam.
Ja dostałam w okresie świąt bożonarodzeniowych podkład/puder sypki medium beige wiec stanowczo za ciemny jak dla mnie. Poszedł na prezent dla klientki o 'cygańskim' typie urody.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:13   #2013
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
oczyszczający tonik z białą herbatą z netto 2 sztuki (zakochałam się w nim);

a co do toników czy jest u nas jakiś dobry tonik , który za bardzo nie wysusza cery? czy ten matujący Solutions jest ok? planuję kupić jakiś tonik ale nie wiem które byłby dobry
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:15   #2014
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytania o anew clinical na cellulit! Jakieś opinie??
używam, ale nie z myślą o zmniejszeniu cllulitu, a o ujędrnieniu pupci (zalegał mi w avonowej szufladzie, więc stierdziłam, że najpierw to zużyję, zanim kupię coś typowo ujędrniajacego); no i żadnegoi ufektu po nim nie widzę pod względem cellulitu w sumie moja wypowiedź może nie być wiążąca, bo nie tym się skupiłam, ale zero napięcia skóry, zero ujędrnienia .... DLA MNIE bubel ale zuzyję do końca opakowania, bo co mi zalezy

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a co do toników czy jest u nas jakiś dobry tonik , który za bardzo nie wysusza cery? czy ten matujący Solutions jest ok? planuję kupić jakiś tonik ale nie wiem które byłby dobry
matujący z solutions ma w sobie alkohol, bo jest przeznaczony do skóry tłustek bądź z tendencją do przetłuszczania się, więc zapewno trochę wysusza; w jakim stopniu, to nie wiem, bo ja toników z alko nie mogę używać
mam wobec tego solutions niebieski - jest bezalkoholowy, no niby nawilżający ... niby

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:20   #2015
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
hehe a na mnie z szóstki się patrzy Kryśka czyli torebka Kristina,str.119,podoba mi się,mam nadzieję że któraś zamówi i wrzuci fotkę
mmmww777 zamówiła ta Torebkę pisałam , by wrzuciła fotki gdy już będzie miała aparat
Stary 2011-03-19, 16:22   #2016
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
hihihi zbankrutuje

własnie zauważyłam na str 68 zestaw pędzli hmmmm
hehe ja mam to samo uczucie po kazdym dniu czytania forum bo ciagle cos dopisuje do wish listy a zam wysylam dopiero 27.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:22   #2017
Avonak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Już Ci jej zazdroszczę,ja na nią poluję w minikatalogu,ale to jeszcze tak daleeeko...

o torbie marzę i obawiam się że będzie w brakach,niech tylko spróbują

i dołączam się do pytania o poduszeczki,i czy stopa się ich obrze trzyma? bo ja mam ten problem,że mam wąskie stopy i chodząc w jakichkolwiek sandałach mam palce poza butem,na betonie może by mi przytrzymały stopę

ja mam te żelowe poduszeczki, mi się dobrze trzymaja buta mozna chodzic tanczyc i co sie da jeszcze polecam
ps. ostatnio poszukuję bezowej szminki.... czy ta z Color Trend sugar cane jest mocno jasna???

Edytowane przez Avonak
Czas edycji: 2011-03-19 o 16:24
Avonak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 16:22   #2018
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
używam, ale nie z myślą o zmniejszeniu cllulitu, a o ujędrnieniu pupci (zalegał mi w avonowej szufladzie, więc stierdziłam, że najpierw to zużyję, zanim kupię coś typowo ujędrniajacego); no i żadnegoi ufektu po nim nie widzę pod względem cellulitu w sumie moja wypowiedź może nie być wiążąca, bo nie tym się skupiłam, ale zero napięcia skóry, zero ujędrnienia .... DLA MNIE bubel ale zuzyję do końca opakowania, bo co mi zalezy
No jak nie ujędrnia to i na cellulit raczej się nie sprawdzi
Stary 2011-03-19, 16:24   #2019
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Strasznie mnie wkurzyła! Ani razu nie usłyszałam "dziękuję", a teraz ma pretensje... Innym dziewczynom jak chcą coś z ofert łączonych lub typu jak kupisz za tyle, to to możesz mieć za X i pójdę na rękę, to mnie prawie po stopach całują, a ona uważa, że się jej to należy I cały dzień popsuty... Najchętniej chciałabym, żeby się przeniosła do innej kk. Sama jej nie wyrzucę, bo boję się, że postawi mnie w złym świetle jako konsultantkę przed innymi klientkami
wiesz co... ja żeby się nie denerwować to już poszłabym jej na ręke.. a niech zamawia, wzrasta Ci poziom opustu przecież.. jeśli to jedna z wielu Twoich klientek jest taka "pogięta" to nie walcz z nią - niech sobie zamawia - zawsze uważam, że lepiej mieć wielu bylejakich przyjaciół niż jednego prawdziwego wroga, bo a nuż ona wróci do bycia kk i odbierze Ci klientki
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:25   #2020
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Zamawiałyście może te żelowe poduszeczki pod stopy?? Właśnie mam jedno zamówienie na nie ale moja mam też jest nimi zainteresowana, tylko pyta, czy je się jakoś podkleja w bucie, czy jak? Jak one się trzymają?
ja ich uzywam wlasnie do szpilek z odkrytymi palcami (takie srebrne sandalki weselne) i sa rewelacyjne! przylepiaja sie do tej sciolki, bo jest ona sliska, ale trzeba pamietac, zeby regularnie myc te poduszeczki bo ja kiedys po jednym weselu nie umylam, zapomnialam o tym i na nastepnym mi sie wysuwaly z butow wiec musialam w lazience ratowac moje poduszeczki i stopy

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:27   #2021
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad kremem "kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień" z Anew Rejuvenate (niebieski) str. 87, katalog 5. Wprawdzie jest on 30+, a ja mam 20, ale mam drobne zmarszczki pod oczami i worki, i po opisie myślę że byłby dobry... Co o nim myślicie? Mogłabym go używać?
podbijam będę wdzięczna za więcej opinii
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:27   #2022
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

Zastanawiam się nad kremem "kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień" z Anew Rejuvenate (niebieski) str. 87, katalog 5. Wprawdzie jest on 30+, a ja mam 20, ale mam drobne zmarszczki pod oczami i worki, i po opisie myślę że byłby dobry... Co o nim myślicie? Mogłabym go używać?
Ja uzywam go od ladnych paru lat a mam 25 i bardzo sobie go chwale. Zawsze mam jedna sztuke na zapasie. Mysle ze spokojnie mozesz go uzywac.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:28   #2023
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Hej,
Nadal mam brak charmów ptaszka i zabki, czekam od katalogu 02. Chyba napisze do nich zeby wysłali prezent przeprosinowy, bo moja cierpliwość sie kończy.
Ja zamawiałam żabkę w 3 terminie katalogu 03 i normalnie przyszła
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:29   #2024
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ja miałam na niego alergię, i podobno wiele osób płakało po jego użyciu

a jeśli chodzi o oznaczenie wieku, to wcale nie musisz się trzymać tych reguł z opisu , wszystko zalezy od potrzeb skóry.. spróbuj tego kremu, może Ty nie będziesz płakać po nim

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-19 o 16:31
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:36   #2025
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
temperówka jest w k5 na str.68 tylko ją warto kupić.. kiedyś próbowałam żelową kredkę zatemperować zwykłą temperówką od kredek mojego dziecka i niestety to była porażka
potwierdzam , warto ją kupić

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Czy tą temperówką dobrze się struga kredki innych firm?

tak ja mam tą temperówkę i dobrze struga kredki rożnych firm

Cytat:
bez temperówki ani rusz
racja

a skoro o TEMPERÓWCE mowa to powiem Wam ,że ta nasza Avonowa jest taka sama jak ta Temperówka z Rossmanna mogą się różnić : jedynie ceną( Ross.. : ok.3,90 a Avon ok. 5,90 w promocji ) i kolorem górnego wieczka

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
żelowe kredki są bardzo fajne - trzymają się cały dzień, nie mażą się i łatwo się je temperuje warto spróbować
ja napewno zamawiam żelową fioletową a później może inny kolorek chętnie zamówiłabym też jakąś granatową /niebieską kredkę ni za jasną (ale z żelowych takiego odcienia nie ma ) , którą polecacie? z tych wysuwanych? diamentową Blue czy zwykłą wysuwana niebieską ?

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
dzieki bardzo za informacj

proszę bardzo służę pomocą w przyszłości

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Droga Konsultantko,
W odpowiedzi na zapytanie dotyczące Zestawu biżuterii Eldorado w programie na katalogii 05-07/2011 informujemy, że będą przyznawane losowo - nie ma możliwości wyboru rozmiaru pierścionka.
Pierścionek występuje w dwóch regulowanych rozmiarach:
6-7 (16,5mm - 17,3mm)
8-9 ( 18,1mm - 18,9mm).
co im szkodziło zrobić dwa kody na ten zestaw biżuterii z właściwym rozmiarem chociaż byłby wybór a tak to nie

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-19 o 16:49
Stary 2011-03-19, 16:39   #2026
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi zbankrutuje

własnie zauważyłam na str 68 zestaw pędzli hmmmm
te pędzle są krótkie takie mini, wstawiałam kiedyś fotki
Cytat:
Z netto chyba można po jednej sztuce??
ile chcesz sztuk
Cytat:
tak, przynajmniej wszystkie moje zbiory świetnie się strugają... ona struga nie jak zwykłe temperówka że w szpikulec łącznie z drewnem, a samo drewienko struga tak walcowato że nie ścina wnętrza kredki
zaraz chyba fotki zrobię
polecam temperówkę
Cytat:
Zamawiałyście może te żelowe poduszeczki pod stopy?? Właśnie mam jedno zamówienie na nie ale moja mam też jest nimi zainteresowana, tylko pyta, czy je się jakoś podkleja w bucie, czy jak? Jak one się trzymają?
wkłada się je luzem, może do pełnych butów będą dobre, ja próbowałam założyć do sandałków to wypadały mi przodem podczas noszenia
Cytat:
No ja ją właśnie Tobie wykupię

Moja mama latem chodzi często w klapkach takich wyższych i zastanawia się, czy te poduszeczki jej nie będą z nich wyskakiwać przy chodzeniu
będą wyskakiwać
Cytat:
polecam solusions moc nawilżenia
Cytat:
jestem zadowolona z tego kremu

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-03-19 o 16:41
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:39   #2027
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

dziołszki szukam od pól godizny kodu na ten notes dla lidera , a potrzebuje go na gwałt

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 16:51   #2028
amigagdynia
Rozeznanie

Cytat:
Mialam ten z solutions do mieszanej i bylam zadowolona. Nie wysuszyl mi mojej mieszanej cery. Chyba kupie go ponownie teraz bo jest w dobrej cenie a nie mam toniku.
Stary 2011-03-19, 16:59   #2029
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

matujący z solutions ma w sobie alkohol, bo jest przeznaczony do skóry tłustek bądź z tendencją do przetłuszczania się, więc zapewno trochę wysusza; w jakim stopniu, to nie wiem, bo ja toników z alko nie mogę używać
mam wobec tego solutions niebieski - jest bezalkoholowy, no niby nawilżający ... niby
ja niby mam cerę mieszano -tłusta ale ostatnio już mi sie nie świeci /nie przetłuszcza się , jest mniej wyprysków, prawie wcale i zastanawiam się od czego to tak mi się zrobiło ostatnio używałam tylko maseczki Tajskiej i żelu na wypryski z Clearskin i myłam twarz zieloną pianką Solutions i zmieniłam podkład mineralny na inny mineralny (ale nie z Avonu ) , cudny zresztą

a tonik chciałam jakiś kupić naprawdę dobry obojętnie jakiej firmy (ale myslałam że może coś z Avonu byłoby okej )
ale jeszcze nie wiem dokładnie jaki sobie mam tonik kupić
Stary 2011-03-19, 17:07   #2030
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Ja dostałam w okresie świąt bożonarodzeniowych podkład/puder sypki medium beige wiec stanowczo za ciemny jak dla mnie. Poszedł na prezent dla klientki o 'cygańskim' typie urody.
a ja w prezencie przeprosinowym dostalam ostatnio te miniatury szamponow co sa w iso beznadzieja nawet nie dalam tego klientkom bo byloby mi wstyd dac cos takiego i jeszcze w dodatku butelki byly napelnione tylko do polowy kiedys dostalam tonic solusion i jeszcze kiedys krem do rak avon care

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Ja mam te żelowe podkładki, i używam ich do butów z dziurką na palec/e, chociaż w jednych podjeżdżają mi troszkę do przodu.Ale tak ogólnie godne polecenia.
u mnie klientki tez chwala te podkladki i czesto je zamawiaja
Stary 2011-03-19, 17:08   #2031
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
ja niby mam cerę mieszano -tłusta ale ostatnio już mi sie nie świeci /nie przetłuszcza się , jest mniej wyprysków, prawie wcale i zastanawiam się od czego to tak mi się zrobiło
Starzejesz się
Tak naprawdę im dłużej ktoś ma tłustą cerę tym później będzie miał zmarszczki. Moja mama ma nadal mieszaną, a znam 30latki, które mają masakrycznie suchą(znam nawet 20latki z suchą).
Stary 2011-03-19, 17:09   #2032
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
ja niby mam cerę mieszano -tłusta ale ostatnio już mi sie nie świeci /nie przetłuszcza się , jest mniej wyprysków, prawie wcale i zastanawiam się od czego to tak mi się zrobiło ostatnio używałam tylko maseczki Tajskiej i żelu na wypryski z Clearskin i myłam twarz zieloną pianką Solutions i zmieniłam podkład mineralny na inny mineralny (ale nie z Avonu ) , cudny zresztą

a tonik chciałam jakiś kupić naprawdę dobry obojętnie jakiej firmy (ale myslałam że może coś z Avonu byłoby okej )
ja polecam ten niebieski solusion lub ten zielony ale zielony do mieszanej nie do tlustej ten do tlustej bardzo wysusza buzke
Stary 2011-03-19, 17:11   #2033
amigagdynia
Rozeznanie

Cytat:
Tez myslalam nad tym kremem a mam 25 i zamawiam zestawik z miniaturkami i tym kremem pelnowartosciowym w k7. Mam nadzieje ze sie nie zawiode
Stary 2011-03-19, 17:12   #2034
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

polecam solusions moc nawilżenia

dziękuję
może właśnie go wypróbuję chociaz nie wiem czy go przypadkiem nie miałam kiedyś tyle ,że w innym opakowaniu hmmm

pamiętam też że były kiedys z Solutions 2produkty w 1 opakowaniu chyba mleczko i żel dzien /noc moc nawilzenia mialam i mialam uczulenie na jedna czesc tego produktu
Stary 2011-03-19, 17:17   #2035
amigagdynia
Rozeznanie

Cytat:

ja napewno zamawiam żelową fioletową a później może inny kolorek chętnie zamówiłabym też jakąś granatową /niebieską kredkę ni za jasną (ale z żelowych takiego odcienia nie ma ) , którą polecacie? z tych wysuwanych? diamentową Blue czy zwykłą wysuwana niebieską ?

Diamentowa blue zdecydowanie. Zawsze gdy sa w promocji mam zamowienia na pare sztuk tej kredki. Podobno jest swietna!!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:

Najlepszy tonik jaki w zyciu uzywalam to plyn micelarny z Avene ktory ma roznorodne zastosowanie. Cudenko warte swojej ceny
Stary 2011-03-19, 17:23   #2036
patrycja11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytania o anew clinical na cellulit! Jakieś opinie??
Moją klientka jest bardzo zadowolona i kupuje regularnie, więc chyba jest ok
Sama nie miałam okazji przetestować ale może kupię bo się oplata w Demo

Można stosować ten krem w wieku 20lat??
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:25   #2037
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Starzejesz się
Tak naprawdę im dłużej ktoś ma tłustą cerę tym później będzie miał zmarszczki. Moja mama ma nadal mieszaną, a znam 30latki, które mają masakrycznie suchą(znam nawet 20latki z suchą).
hehe
suchej jeszcze nie mam , jest taka w sam raz

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
dziołszki szukam od pól godizny kodu na ten notes dla lidera , a potrzebuje go na gwałt

pewnie juz nie potrzebny no ale : 92155 14 zł

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Diamentowa blue zdecydowanie. Zawsze gdy sa w promocji mam zamowienia na pare sztuk tej kredki. Podobno jest swietna!!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Najlepszy tonik jaki w zyciu uzywalam to plyn micelarny z Avene ktory ma roznorodne zastosowanie. Cudenko warte swojej ceny

dziękuję za info

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Ja uzywam go od ladnych paru lat a mam 25 i bardzo sobie go chwale. Zawsze mam jedna sztuke na zapasie. Mysle ze spokojnie mozesz go uzywac.
a jakie efekty po nim zauważyłaś?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
U mnie podobnie jak u Was Katalog 4 - rewelacja Ale 5... Na chwilę obecną mam niecałe 300 i to już z moim zamówieniem:/ Muszę jeszcze ponapastować moje dziewczynki, bo chciałabym chociaż do 500 dobić
I mam wreszcie jakiś ruch z Anew (pomijając moją Mamę) Klientka, która ostatnio wzięła czerwone serum, teraz chce 2 kremy na dzień

a co do Anew to Twoja klientka chce 2 kremy z kat. 5 ?
to zamów je jeszcze z kat. 4 i być moze dostaniesz gratis produkty za sprzedaż Anew i Solutions no i w 4 miałaś duży opust a w 5 sama nie wiesz jaki jeszcze będziesz miała
Stary 2011-03-19, 17:29   #2038
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Zielony tonik z solutions strasznie wysusza cerę, ja go używam najczęściej w lecie kilkanaście razy dziennie ale tylko na miejsca, które mi się świecą i jest ok, próbowałam na całą buzię ale tak mi ją ściągnął że musiałam mega ilości kremu nałożyć żeby tego nie odczuwać.

Zamówiłam sobie w demo tą czarną kredkę z drobinkami, próbowałam na ręce na razie i tak maluje się nią bardzo lekko- porównałabym ja do tej żelowej aż z ciekawości popatrzyłam w katalogu czy taka nie jest.
Drobinki są takie delikatne- w katalogu przedobrzyli z tym świeceniem, bez rozmazania gąbeczką i po rozmazaniu są widoczne- bardzo delikatne, może być fajny efekt na oku.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 17:32   #2039
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
A co myślicie o tej nowej kosmetyczce prowansalskiej z k5. Jest pojemna?

tu sa jej fotki : #2106 , #2025
więc sama oceń
Stary 2011-03-19, 17:50   #2040
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
tu sa jej fotki : #2106 , #2025
więc sama oceń
Z tych zdjęć to można co najwyżej ocenić kolor, ale czy pojemna to nie bardzo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości