|
|
#2011 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Przede wszystkim myślałam, że to będzie większe, a to jakieś mini wersje, czy co.. ![]() Cytat:
. Nie mam jeszcze ani jednego zamówienia na 7.
|
|
#2012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2013 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
używam, ale nie z myślą o zmniejszeniu cllulitu, a o ujędrnieniu pupci (zalegał mi w avonowej szufladzie, więc stierdziłam, że najpierw to zużyję, zanim kupię coś typowo ujędrniajacego); no i żadnegoi ufektu po nim nie widzę
pod względem cellulitu w sumie moja wypowiedź może nie być wiążąca, bo nie tym się skupiłam, ale zero napięcia skóry, zero ujędrnienia .... DLA MNIE bubel ale zuzyję do końca opakowania, bo co mi zalezy ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
mam wobec tego solutions niebieski - jest bezalkoholowy, no niby nawilżający ... niby
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam te żelowe poduszeczki, mi się dobrze trzymaja buta mozna chodzic tanczyc i co sie da jeszcze polecam ![]() ps. ostatnio poszukuję bezowej szminki.... czy ta z Color Trend sugar cane jest mocno jasna??? Edytowane przez Avonak Czas edycji: 2011-03-19 o 16:24 |
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
ja ich uzywam wlasnie do szpilek z odkrytymi palcami (takie srebrne sandalki weselne) i sa rewelacyjne! przylepiaja sie do tej sciolki, bo jest ona sliska, ale trzeba pamietac, zeby regularnie myc te poduszeczki bo ja kiedys po jednym weselu nie umylam, zapomnialam o tym i na nastepnym mi sie wysuwaly z butow wiec musialam w lazience ratowac moje poduszeczki i stopy
|
#2021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będę wdzięczna za więcej opinii
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam na niego alergię, i podobno wiele osób płakało po jego użyciu
a jeśli chodzi o oznaczenie wieku, to wcale nie musisz się trzymać tych reguł z opisu , wszystko zalezy od potrzeb skóry.. spróbuj tego kremu, może Ty nie będziesz płakać po nim Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-03-19 o 16:31 |
|
|
|
#2025 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak ![]() racja ![]() a skoro o TEMPERÓWCE mowa to powiem Wam ,że ta nasza Avonowa jest taka sama jak ta Temperówka z Rossmanna ![]() Cytat:
a później może inny kolorek chętnie zamówiłabym też jakąś granatową /niebieską kredkę ni za jasną (ale z żelowych takiego odcienia nie ma ) , którą polecacie? z tych wysuwanych? diamentową Blue czy zwykłą wysuwana niebieską ? ![]() proszę bardzo służę pomocą w przyszłości Cytat:
chociaż byłby wybór a tak to nie ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:49 |
|||
|
|
|
#2026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
te pędzle są krótkie takie mini, wstawiałam kiedyś fotki
![]() ile chcesz sztuk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestem zadowolona z tego kremu Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:41 |
||||
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
dziołszki szukam od pól godizny kodu na ten notes dla lidera , a potrzebuje go na gwałt
|
#2028 |
|
Rozeznanie
|
Mialam ten z solutions do mieszanej i bylam zadowolona. Nie wysuszyl mi mojej mieszanej cery. Chyba kupie go ponownie teraz bo jest w dobrej cenie a nie mam toniku.
|
|
|
|
#2029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ostatnio już mi sie nie świeci /nie przetłuszcza się , jest mniej wyprysków, prawie wcale i zastanawiam się od czego to tak mi się zrobiło ostatnio używałam tylko maseczki Tajskiej i żelu na wypryski z Clearskin i zmieniłam podkład mineralny na inny mineralny (ale nie z Avonu ) , cudny zresztą a tonik chciałam jakiś kupić naprawdę dobry obojętnie jakiej firmy (ale myslałam że może coś z Avonu byłoby okej ) ale jeszcze nie wiem dokładnie jaki sobie mam tonik kupić |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie klientki tez chwala te podkladki i czesto je zamawiaja
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę im dłużej ktoś ma tłustą cerę tym później będzie miał zmarszczki. Moja mama ma nadal mieszaną, a znam 30latki, które mają masakrycznie suchą(znam nawet 20latki z suchą). |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję może właśnie go wypróbuję chociaz nie wiem czy go przypadkiem nie miałam kiedyś tyle ,że w innym opakowaniu hmmm pamiętam też że były kiedys z Solutions 2produkty w 1 opakowaniu chyba mleczko i żel dzien /noc moc nawilzenia mialam i mialam uczulenie na jedna czesc tego produktu
|
|
|
|
#2035 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2037 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
suchej jeszcze nie mam , jest taka w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
pewnie juz nie potrzebny no ale : 92155 14 zł ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
dziękuję za info ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
a co do Anew to Twoja klientka chce 2 kremy z kat. 5 ? ![]() to zamów je jeszcze z kat. 4
|
|||||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Zielony tonik z solutions strasznie wysusza cerę, ja go używam najczęściej w lecie kilkanaście razy dziennie ale tylko na miejsca, które mi się świecą i jest ok, próbowałam na całą buzię ale tak mi ją ściągnął że musiałam mega ilości kremu nałożyć żeby tego nie odczuwać.
Zamówiłam sobie w demo tą czarną kredkę z drobinkami, próbowałam na ręce na razie i tak maluje się nią bardzo lekko- porównałabym ja do tej żelowej aż z ciekawości popatrzyłam w katalogu czy taka nie jest. Drobinki są takie delikatne- w katalogu przedobrzyli z tym świeceniem, bez rozmazania gąbeczką i po rozmazaniu są widoczne- bardzo delikatne, może być fajny efekt na oku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Przede wszystkim myślałam, że to będzie większe, a to jakieś mini wersje, czy co.. 

. Nie mam jeszcze ani jednego zamówienia na 7.

czy ten matujący Solutions jest ok? planuję kupić jakiś tonik ale nie wiem które byłby dobry 
ale zuzyję do końca opakowania, bo co mi zalezy