![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
oj nie wiedziałam że ten tonik ma również takie zastosowanie ![]()
![]() |
#2222 | ||||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-03-20 o 13:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pokazuję tylko mamie i teściowej i jednej mojej sąsiadce.. reszta nawet nie pyta to póki co nie muszę się tłumaczyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- hmmmm rozmiar rozmiarem ale czy one rzeczywiście coś pomagają w pielęgnacji dłoni czy stópek ?
![]() |
#2225 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tez tym zielonym nasaczam wacik bardzo podobnie ale zaczynam myslec ze to wlasnie po nim mam az tak duzo syfkow, czy to mozliwe? ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
aha , ale chyba oleje to wynalazki
![]()
#2228 | ||
patrysina
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak zaczełam z avonem to nic do czasu kiedy pokusilam sie o krem solutions niebieski ten walsnie nawilzajacy i dostałam babli i wypuklych pecherzykow cos jak pryszczy moze pamietasz pisalam o tym ostatnio, wiec znowu wrocilam do nivea....i jest ok tlyko ze chyba wina tych syfkow sa podklady a zrestza to juz nie wiem bo ponad miesiac mam jeden sie zagoi i nastepny najgorsze jest to ze mam straszne slady po nich jestem blada i wszystko widac;( niewiem co dalej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Secundo: przy zamówieniu mówię, że dany produkt może być niedostępny, bo to taki typ oferty. Poza tym klientki zamawiają u mnie, a nie u innych konsultantek niepokazujących netto. I tyle. Zamknijmy już lepiej ten temat żeby uniknąć jakichś niemiłych scysji ![]() Ponawiam pytanie o dobrą piankę do włosów i tusz dający efekt sztucznych rzęs ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2232 | ||
patrysina
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() co do pianki to nic nie podpowiem bo akurat nie używam z tuszów jak dla mnie najlepszy super shock a już wogóle jak widzę co wyprawia z nim kumpela to opada mi szczęka, to właśnie od niej nauczyłam się go używać bo najpierw tuszuje całe rzęsy a po chwili przeciągam szczoteczką tylko po końcówkach i wówczas rzęsy są boskie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
ja na noc kłade sobie krem źródło energii night a na dzien moc nawilżenia day i gitarka
![]()
#2234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
solutions odpada, anew tez;( po nich mam uczulenia;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pianki,- ja mam tą z k5 ze str. 135 i nie narzekam - przynajmniej nie pozostawia po odparowaniu takiego "kurzu" na włosach ![]() a efekt sztucznych rzęs?? to chyba nie z naszymi tuszami - nasze po miesiącu wysychają |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
patrysina
|
a może faktycznie warto by zacząć od próbek nie wiem czy są próbki kremów w avonie hmm z anew na pewno a z pozostałych to nie wiem, ja mam akurat skórę mieszaną z tzw tłustą strefą T i bardzo polecam właśnie kremiki z avon liv ostatnio będąc pod wrażeniem Waszych opinii na temat serum solutions wzięłam właśnie moc nawilżenia i okazyjnie też używam i muszę stwierdzić że mam po nim fajną skórę ale jak już wspomniałam używam okazyjnie bo nawilżenie jest dość intensywne, nie wiem czy to ma znaczenie ale ja jestem jeszcze przed trzydziestką i ogólnie nie mam większych problemów ze skórą systematycznie kremu na dzień i na noc używam mniej więcej od roku, do okolic oczu na razie nie mam potrzeby, zawsze mój największy problem to były wypryski ale teraz już w tej kwestii jak pisałam jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Przyczajenie
|
![]() Mam kilka pytan 1.chciałam zapytać o błyszczyk w szmince(wysuwany) używała któraś z was?? interesują mnie wszystkie kolory a szczególnie berry lucious oraz picanto. czy zdjecia w katalogu sa wiarygodne jak sie te kolory prezentuja?? 2. co myslicie o blyszczyku dazzle pink radiance? sztuczny? bardzo widoczny? trwały? (a inne kolory?) 3. błyszczyk plump pout kolory: - honey delight -pink pucker 4.ucr szminka nawilzajaca (powieksza usta, "mrowi") -pink freeze, rose chill, frosty nectar 5. ucr powiekszajaca szminka spf 15 -dazzling pink, naked truth, radiant rose chodzi mi glownie o to czy w katalogu sa zdjecia odpowiadajace realnym kolorom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Polecam piankę dodającą objętości - str. 134 w katalogu 5
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym ze ja mam sucha skore tylko na czole reszta jest ok, wiec moze mam mieszana? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Co do kremów Avonu...coraz częściej słyszę że uczulają,wobec tego my konsultantki powinnyśmy przy każdym zamówieniu jakieś próbki dla klientek brać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe czy nowa seria bedzie sie roznila skladem czy bedzie to samo tlyko w nowym opakowaniu?hmm.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Przyczajenie
|
i jeszcze kilka pytan
![]() 1. Torebka Magdalena, taka niebieska z kokardka i kolorowa podszewka. fajna?porzadnie uszyta? trwala? dobrze sie nosi? 2. jaki jest najlepszy szampon na przetluszczajace sie wlosy w avon? z gory dziekuje za pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do szminek powiększających usta - nie mam żadnego z powyższych odcieni, mam coś z koralem (nie pamiętam teraz nazwy). Jest fajna, mrowi, ale nie radzę jej nakładać na spierzchnięte ust ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |||||||
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Zużyłam jednak do końca, żeby mi w szafce nie zalegał. Cytat:
Cytat:
![]() Postanowiłam więc kupić jej inną (mgiełka Ella Ballerina - jest super!) a odżywkę w sprayu Naturalsa "wykończyć" na sobie. Dopiero kilka razy jej użyłam - włosy się nie przetłuszczają, i faktycznie, są mięciutkie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy pamiętacie takie grube kredki do powiek (Creamy Ice -kremowa, Icicle-srebrzysta), do dziś je mam i właśnie tylko ta temperówka potrafi je ładnie naostrzyć ![]() Kredki innych firm także ![]() A ja skusiłam się jakiś czas temu na Coral Reef. Jak tylko wyjęłam lakier z kartonika, to się z lekka przeraziłam - bo jest bardzo intensywny. Ale używam go teraz z powodzeniem... do pedicuru ![]() Przez okrągły rok mam koralowe paznokcie u stóp ![]() Cytat:
![]() A swój naszyjnik noszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że to Twój wybór i nikt nie ma prawa Cię oceniać. Ty jesteś twórcą swojej sprzedaży w Avon i Twojego sukcesu. Temat zamknięty
Mądrze i ładnie napisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Przyczajenie
|
![]() a co myslicie o torebce TALIA, która sie prężnie stara wyrobic magiczne 1600?? ja raczej ją kupię, za 45zł torebka ze skóry;oooo duża promocja świetna okazja. ale moze wydziałyście ja na żywo, wiec jakies uwagi?? sugestie?? kiedy bedzie mozna ją zamówic i liczyc na dostawe? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny a co powiecie o nowej profesjonalnej kredce do powiek? miała któraś z Was? zastanawiam się nad kupnem, ale ona ma taką grubą końcówkę i nie wiem jak to będzie malowało...???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ją widziałam. Nie zrobiła na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, nei jest pojemna bardziej na lato. Podejrzewam że w normalnej sprzedaży to bym jej nie kupiła, ale jeśli jest okazja to tez ją wezmę , zawsze można sprzedać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Spiritus Movens
|
Cytat:
Nie elektryzują mi się po tej szczotce włosy. Jak używam z suszarką (już nabrałam wprawy) to nic mi się nie wplątuje. Wręcz przeciwnie, jak nakręcam pasmo włosów to odwijam takie samo jak zawinęłam. Szczotka ma metalowy trzon, szybko się więc nagrzewa i włosy szybciej się podkręcają. Wcześniej miałam szczotkę całą plastikową, i nie dość że musiałam dłużej trzymać na niej strumień ciepła (co powodowało zbytnie przesuszenie a nawet nadpalenie włosów) to jeszcze niesamowicie wplątywała pasma obok, wyrywała mi sporo włosów. Już wcześniej napisałam, jest to najlepsza szczotka do modelowania włosów jaką miałam ![]() Dużym plusem jest też jej rączka - taka leciutka, aksamitna w dotyku ![]() Na katalogowy wrzuciłam jej fotki ![]() I dla porównania, tej co mi włosy wyrywała, też ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.