|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
![]() Malys ![]() ![]() ![]() Gratuluję utraty wagi ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
![]() My używamy na zmianę pampersów i rosmanowskich ![]() A ja pokażę co wczoraj wydumaliśmy we trójkę na konkurs do przedszkola ![]() ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o chusteczki - u nas identycznie ![]() Cytat:
![]() ![]() To mnie rozumiesz z tym wstawaniem ![]() Ciekawe jak domownicy przyjęliby "gorsze" ![]() Cytat:
![]() Sama nie wiem jak to robimy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwsze koty za płoty ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do oprawy to nie pomoge... przynajmniej nie dzis ![]() A co do mleka krowiego, to my na nim robimy kaszke, ale przeciez owsianke i kaszke mozna ugotowac na wodzie i potem dodac kilka miarek mleka modyfikowanego ![]()
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do licznika kalorii, to mi sie odechcialo na niego parzec, jak trenerka na silowni powiedziala mi, ze to nie jest wiarygodny pomiar. Dzieki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tz szczesliwi dojechal. Z mieszkaniem sie nie udalo, spi w hotelu. Mowil, ze tam dookola jest las i duzo mostow. Ciekawe czy mi sie spodoba. Kalifornia mi sie nie podoba, bardzo brakuje mi tu zieleni, parkow, drzew. Tu jest beton wszedzie, choc tz mowil, ze na polnocy stanu byly same farmy i snieg! Oczywiscie sie boje tu sama byc w mieszkaniu. A dzis wieczorem, bralam prysznic, Oli czekal przed drzwiami lazienki, a tu nagle swiatlo zgaslo! Myslalam, ze padne trupem. Oczami wyobrazni widzialam cien idacy w moja strone... Oli sie przestraszyl i zaczal strasznie plakac, wiec ja cala mokra wyskoczylam z lazienki zeby go ratowac. Balam sie isc do salonu, a tam byl moj telefon. W koncu poszlam, potykajac sie w ciemnosciach o zabawki, malo nog nie polamalam. Zadzwonilam do tz i... swiatlo wrocilo. Ale bylo strasznie, upiornie, zwlaszcza, ze nigdy wczesniej to sie nie zdarzylo- tylko teraz, jak bylam sama! Wrrrrrr Nie wiem, czy wytrzymam sama do piatku. Moze w srode po wizycie u lakarza polecimy. Ostatnio, jak bylismy na szczepieniu w zeszlym tygodniu, pytalam lekarza, to powiedzial, ze nie ma potrzeby dawania mleka modyfikowanego, zeby dawac krowie. Co o tym myslicie?
![]() |
#1056 |
Wtajemniczenie
|
no i wykrakałam - Iza dziś ma zapchany nos
![]() pewnie by nie jedli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() moje rozpieszczone po weekendzie dziecko jest nie do opanowania dzisiaj... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() my zdazylismy zaliczyc juz dzisiaj pediatre...bylismy z ta rana na paluszku André, bo nieladnie juz wyglada i bable pojawily sie w dole palca... ![]() Lekarz obejrzal i potwierdzil, ze jest nieciekawie ![]() Przepisal masc antyseptyczna, jesli do 2-3 dni nie zacznie sie poprawa to trzeba bedzie bardziej radyklanie dzialac... ![]() Powiedzial, ze prawdopodobnie bylo tak ze maly sie lekko skaleczyl i wlozyl tego palca z ranka do buzi w czasie kiedy mial te swinstwa w buzi...no i ten wirus przeniosl sie na rane i teraz jest co jest...Nawet nie bede mowila jaka jestem zla... ![]() Poza tym ok...weekend byl super...ledwo, co bylismy w domu na drzemki malego i z powrotem na dwor ![]() Maly przechodzi samego siebie z piciem mleka w nocy...dzisiaj pil 3 razy! ![]() ![]() Bogus cisze sie bardzo, ze tz znalazl prace ![]() ![]()
#1059 |
Rozeznanie
|
Hej, ja nadrobię może jak Millka spać pójdzie, bo nie miałam czasu...
Póki co kolejna porcja wiosennych widoków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie
melduje, ze zyje i mam sie nawet calkiem niezle ![]()
#1061 |
Rozeznanie
|
karenina -często jest tak, że są skrajne poglądy - te, co chcą pracować krytykują te siedzące (właściwie pracujące) w domu z dzieckiem i odwrotnie - te siedzące w domu mówią o pracujących, ze wyrodne itd. Moim zdaniem każdy ma swoją intuicję, swoje patrzenie na wychowanie i rodzinę i każdy robi jak uważa. Jesteśmy dorośli i nikomu nic do tego... Sama mam takie zdanie, że dziecku jednak najlepiej z mamą i hasło - "Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko" często jest nadużywane. Jednak nie mam złego zdania o mamach pracujących, bo nie wiem jaką mają sytuację, nie jestem w ich skórze.Lody z mleka karmiacych mam - hmmm... Po co?Mam nadzieję, że z paluszkiem będzie lepiej. Straszne to...
Agusia - ja mam do Bielska jakieś 20km, a tam galerii handlowych pod dostatkiem. Generalnie mam blisko do okolicznych miasteczek. olalicious - sprzątaczki??? Jak cudnie! Marzę o takiej pani... No a zeby być w domu z dzieckiem i się spełniać, to trzeba też realizować się choćby w swoich pasjach, ten czas z dzieckiem spędzać aktywnie, bo jakby tak tylko siedzieć w domu, to każdy mógłby zwariować ![]() simpatica - u nas już daaaawno nie ma słoików, więc i udział w konkursie niemożliwy... suonko - jak tam malutka się ma??? konspiracja - daję jej po prostu małe porcje. W weekend pierwsze i drugie danie równa się porcji jednego dania w tygodniu. Nie je więc więcej niż w tygodniu. Eee, zresztą ona uwielbia jeść... gissh - Dominika urocza ![]() ![]() ![]() elalank - fajnie. Namawiam moją szwagierkę, która prowadzi u nas Klub Kangura na takie ratownicze spotkanie. Miejsce zamieszkania cudne, ale jak już pisałam, lubię na czas jakiś wybywać do wielkiego miasta ![]() ![]() ![]() katarina - zazdroszczę tylu zajęć. Ja planuję się zapisać na różne jak wreszcie zacznę jezdzić autem, czyli może od września już się uda. Fajnie, że jesteś taka aktywna ![]() ![]() tarasia - od dawna daję krowie (o ile coś z tego krowiego mleka w tym napoju wogóle jest). Millka nie ma z tym problemu. Kiedyś pewien pediatra mówił, że można dawać już od 6miesiąca nie jako samodzielny posiłek, ale jako składnik, np. do przygotowania kaszki. bogus - gratuluję pracy TŻta. Większość ludzi zmiany przerażają, ale często wychodzi to na dobre. Teraz masz mnóstwo roboty, ale jak się już uspokoi to będzie dobrze ![]() Maria - widoki piękne, ale nie takie powinny być o tej porze roku!!! ![]() brombusia - ja szyję jakieś tam maskotki jak mam czas... A ten piesek w kratkę cudny jest ![]() ![]() wywa - koniec dołowania!!! Siedź tu z nami, to będzie Ci lepiej ![]() DiTu - fajnie z tymi pieluchami... U mnie Millka też zabiera zabawki starszemu bratu i tak szybko z nimi ucieka!!! Śmiesznie to wygląda - taki miniczłowiek biegnący z prędkością strusia pędziwiatra ![]() ![]() katevalley - u nas zima wciąż trzyma... aniulka - gratuluję zamieszkania w domku ![]() gucia - cieszę się żeś w dobrym humorze ![]() My już prawie zdrowi. W sobotę kupiliśmy wreszcie barierkę na górze przy schodach - jaki to luksus - ta myśl, ze nie trzeba uważać, że Mi nie spadnie... Wczoraj byliśmy u znajomych - oczywiście dzieci obciachu mi narobiły, ale to długa historia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() kiedys w Anglii jak mieszkalismy, mąż pracował 24h bo mieli betonowanie i zostałąm samiuteńka na noc! A tamtejsze budownictwo - no cóż - wszystko słychac, każdy tłupot, chrapanie sąsiada itp., wyobraźcie sobie ze zastawiłąm drzwi od sypialni łóżkiem, bo sie bałąm że ktoś wejdzie. Na szczescie to była jedyna samotna noc tam. a co do mleka krowiego, ja jeszcze nie planuje dawać, tylko w budyniu, itp., ale mój małż jadł mleko krowie od 8 miesiąca życia (tak sobie moje teścióka ze swoją mamą wykombinowały) i jest zdrowy. A po za tym - może w Stanach mają inną opinie na ten temat ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- u nas choroba jeszcze trzyma, ale jest już dużo lepeij ![]() wczoraj wysłałąm plan parteru do projektantki - ciekawe co nam wymyśli ![]() dziś w Częstochowie słonecznie, temp 8 st. , no a my w domku ![]()
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane...
Przede wszystkim dziekuje za mile powitanie ![]() Musze sie chyba przestawic, na wczesniejsze wstawanie, bo ja dopiero zjadlam sniadanko i dopijam kawke, a tu juz prawie poludnie. Ale to wszystko przez moja zmore, jak ona spi to i ja spie ![]() W sobote tyle sie napisałam i wizaz zjadl mi wszystko i juz nie chcialo mi sie powtarzac. Byli u nas znajomi, którzy biora slub w sierpniu i znajoma chce ode mnie odkupic suknie!!! Leży rewelacyjnie, nie trzeba skracac, ani zwezac, tylko gorset w biuscie troche za luzny. Jak ją przerobi to ją ode mnie odkupi ![]() Wiecie, ze moje dziecko od piatku nie robi sobie drzemek w poludnie. Nie mam juz do niej siły, a nie dosyć, ze nie spi w dzien to idzie spac ok 22. Toż to szatan a nie dziecko!!! Zrobiła sie strasznie niedobra. Wszystko wymusza placzem, krzyczy Nieee, niee, nieee, albo mowi Chodz i ciagnie mnie za reke, jak nie pojde to ryk i grochy takie, ze ho ho... Kareninko piszą cos o tym w tej magicznej książce?? DiTu zazdraszczam nocnikowania, moja bianka ucieka z nocnika, bo jest zimny ![]() Eluś, co najbardziej lubisz z Sushi? My tez bylismy w sobote ![]() ![]() Aniulka, fajnie, ze juz jestescie na swoim ![]() Jo@śka, ja też przez dlugi okres siedzialam w domu i tylko dziecko i sprzatanie, ale to nie dla mnie, ja zawsze byłam aktywną osobą i siedzac w domu dostawalam juz wariacji... Teraz czuje, ze zyje! A wiosna piękna ![]() No i nie pamietam co komu jeszcze mialam napisac ![]() A wiecie, co... Kiedys moja ciotka powiedziala mi, ze mozna obliczyc jaka bedzie plec dziecka, powiem Wam, ze komu nie obliczalam to sie sprawdzalo. Musze tylko znac date urodzenia obojga partnerow i date zaplodnienia ![]() ![]() Oki zbieram sie i na siłke lece... Buziaki
#1064 |
Raczkowanie
|
I znowu mnie wyrzuciło z Wzazu, agrrrrryyyy
![]() Zapomniałam dodać, ze zycze zdrówka wszystkim małym chorowitkom ![]() A to moja Bianka
#1065 |
Zakorzenienie
|
Bogus też bym się napewno bała...
Joaśka u nas są mniej wiosenne w takim razie ![]() Katarina córcia śliczna ![]() ![]() a ja myłam okna zostało mi jedno, ale Piotruś tam akurat śpi... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |||
Zakorzenienie
|
jasne, ze pomozemy
![]() A co do mleka, to mysle, ze powinnas posluchac intuicji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mamy bedace z dziecmi w domu to podziwiam. Najzwyczajniej w swiecie potrzebuje tez czegos innego ![]() no ba ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ogolnie malo interesuje to jak zyja inni...niech sobie zyja jak chca, dopoki nie wchodza w jakis sposob w moj zycie co mi do tego? ![]() Dlatego takie komentarze wyglaszane na moj temat tak mnie irytuja...jakbym prosila o rade to jasne, ale ja naprawde nie potrzebuje doradcow ![]() Tylko ciekawi (i smieszy ![]() Co do sprzatania, gotowania...mhm...mamy tez pania sprzatajaca, malz gotuje....no to faktycznie mam nuuuudno... ![]() ![]() Cytat:
No maly bunt sie zaczyna... ![]() Pewnie ze pisza, ale to tak na szybko sie nie da...moze kup..? Co do spania to moze drzemki Bianka po prostu juz nie potrzebuje..? Duzo dzieci w tym wieku wyklucza sobie sen dzienny. ![]() A ze idzie tak pozno spac (moim zdaniem to bardzo pozno), sprobuj budzic ja wczesniej rano, wymeczyc bardzo przed spaniem....rytualy wieczorne i powoli powoli do przodu... ![]() Sliczna dziewczynka, a jaka duza sie juz wydaje! Jak dwulatka wyglada ![]() Maly spi, ide umierac na sofe, bo cos mnie bierze przeziebienie... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-21 o 12:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | ||||
Zakorzenienie
|
hejo
![]() fajnie, gratuluję - a z przeprowadzką pewnie łatwo nie będzie ale 3 mam kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oleńka tak na oko waży z 10 kg? ![]() ![]() ciekawe jak nasze dzieci zareagują na swój widok ![]() Cytat:
![]() ![]() ~~ A ja cóż, weekend spędziłam na uczelni a dziś cieszę się pierwszym dniem wiosny ![]() ![]() ![]() ~~ Aha i jeszcze: Katekatee wszystkiego najlepszego mimo iż spoźnionego ![]() ![]() Aniulko super że już w nowym domku ![]() Katrinka ale masz śliczną córeczkę ![]() ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2011-03-21 o 12:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Rozeznanie
|
Katarina - właśnie usypiałam Millkę całą godzinę! Nie mogła zasnąć. Wiem, że nie powinnam jej tak umęczać, ale trochę jestem padnięta i chciałam odpocząć - samolub ze mnie... Z nią nie mogłam zasnąć, bo jeszcze synek w domu. Mam nadzieję, ze ten problem ze spaniem, to jednorazowo tak, ale skoro piszesz, ze u Ciebie bez drzemek, to nei wiadomo... Bianka cuuuudna! Fryzyrkę ma taką ładną i płaszczyk jaki fajowy. O! Właśnie Mi wstała po 20minutach...
![]() ![]() gucia - jak wyżej ![]() karenina - oczywiście zgadzam się z Tobą ![]() ![]() Nie strasz z tym spaniem dziennym... Myślałam, że dłużej posiedzę, ale cóż... W takim razie pędzę z dzieciakami robić rajskie szaszłyki z okazji pierwszego dnia wiosny (kawałki owoców na patykach do szaszłyków, maczane w miodzie). |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś myślałam podobnie i jakby mi ktoś kiedys powiedział, że pójde na wychowawczy to popukałabym się w czoło, przeciez to nuda, a ja nie z tych co dadzą się zamknąc w garach i pieluchach! Ale najwyraźniej dzięki Stasiowi przeszłam male przeistoczenie ![]() Ten czas się nigdy nie powtórzy i dzieci nasze wiecznie nie będą takie malutkie, skore do przytulania itd.. potem pójdą do przedszkoli do szkół, będa miec inne autorytety, najwazniejsza juz nie będzie mamusia ![]() I jeśli bym mogla to chetnie zostalabym z nim do 3 roku zycia, az poszedlby do przedszkola. Niestety myślę jednak ze zawodowo byłaby to za długa przerwa... A spelniam sie codziennie aż nadto: dzisiaj korzystając z porannej obecności męża bylam już o 8 rano na fitnesie, potem na dluugim spacerze. A wieczorem mam spotkanie z kumpelami. oczywiście nie codzień jest tak towarzysko, ale ja na nudę narzekac nie mogę. Cytat:
![]() Pani do sprzatania tez zazdroszczę, to co Ty jeszcze codziennie odkurzasz? ![]() Cytat:
![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-03-21 o 14:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
karenina19 zazdrościć pani sprzatacjącej ojjj jak by mi się przydała hehehe ja w dzień w dzien musze odkurzać i myć podłogi czasem i dwa razy dziennie
![]() ![]() ![]() Całujemy paluszek Andre żeby się szybko zagoił ![]() Katarina śliczna jest ![]() Teraz zaczeła wstawać koło 7 rano czasem 8 i powiem Ci że owiele lepiej bo drzemka jest teraz np. o 12:30 lub 13 i wieczorem zaśnie nawet o 8:30 a czasem o 22 więc różnie to u nas jest. Moje dziecko jest niezniszczalne jeszcze mi chyba tak sama nie padła, noo może raz się zdarzyło że na krzesełku zasypiała już ![]() ![]() Zaczynam już myśleć żeby nawet z tej drzemki zrezygnować ![]() simpatica u nas też dziś ładnie, ale wiaterek zimny ![]() Dziś Kinga zrobiła siku i kupke do nocnika hehehe ale jak zobaczyła co w nocniku jest to jaka radość była hehehe ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Myślałam, że dłużej posiedzę, ale cóż... W takim razie pędzę z dzieciakami robić rajskie szaszłyki z okazji pierwszego dnia wiosny (kawałki owoców na patykach do szaszłyków, maczane w miodzie).[/QUOTE] Owoce w miodzie hmm... musze spróbować |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
heloł
![]() bossszze ledwo żyję! poszłam z Olką na spacer 2, 5 h i czuję się, jakbym na Mont Everest wlazła ![]() Wszystko mnie ciągnie w dół, koszmar jakiś. A to dopiero 27 tydzień. jak będę miała chwilkę to wrzucę moje arcydzieło, ale jak będziecie się śmiać to się obrażę i więcej się tu nie pokażę ![]() Brombi a o jakim misiu pisałaś? Cytat:
Sprawdziłam, że jest w Poznaniu Sakana, ale tam jeszcze nie byłam. Mam 2 ulubione restauracje sushi (77 i Violet) ale na pewno i tam się wybiorę. Polecasz?? kompletnie nie znam daty zapłodnienia ![]() ![]() I moja Olcia to tez diabełek, chyba musza przejść po prostu ten etap! Blanka jak już duża! ![]() Zebra-kupiłam już Dady, są fajne, ale na noc nie zdały egzaminu. Ale faktycznie miło się zaskoczyłam, że są delikatne i takie cienkie DiTu- ![]() Kareniana- no co za paskudztwo z tym paluszkiem. Oby szybko sie zagoiło!! Ja też sobie nie wyobrażałam siebie w domu i to jeszcze nie tak dawno temu. Ale cenię sobie teraz, że jestem z Olcią, bo wiem że ona mnie potrzebuje. Na razie jest mi za dobrze, żeby myśleć o powrocie do pracy ![]() ![]() Edytowane przez elalank Czas edycji: 2011-03-21 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Kanspi, alez mi Sandra tez dostarcza codziennie nowych atrakcji, ale glownie chodzi o to, zeby miec "odskocznie" od codziennych "domowych" obowiazkow
![]() ![]() ![]()
#1074 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Ale ona przychodzi tak z doskoku tylko ![]() Cytat:
Jakbym siebie czytala ![]() Cytat:
Czasami dwa razy dziennie...i podloge tez przelece chociaz na dole... ![]() ![]() Cytat:
Ela ty sie tak nie przemeczaj, ok? ![]() Wstaw wstaw ![]() ![]() Dopiero przed chwila weszlismy do domu...nogi wejda mi zaraz do pewnej czesci ciala... ![]() André zdazyl podczas spaceu sciagnac plaster z palca 3 razy! Normalnie....wrrrrr..... ![]() A i dzieki mojemu dziecku poznalam dzisiaj wielu milych ludzi.... ![]() Samochod stal naprzeciwko kawiarni wiec mamusia heja do srodka i pytam czy to auto moze kogos z gosci...nikt mnie slyszy, ale jak maly wlaczyl syrene to od razu uwaga skupila sie na nas... ![]() Jedna kobieta wstala i mowi, ze auto jest jej, ale kluczyki ma maz, ktory jest akurat u dentysty obok...wiec sobie poczekalam...na szczescie kawiarnia miala pieeekny kacik dla dzieci z klocakmi i autkami wiec malego nie bylo przez prawie godznie a ja wypilam kawke i zjadlam ciacho ![]()
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U mnie ostatnio czas jakos tak szybko leci ze mam malo czasu na neta ![]() Dzis spedzilysmy cale popoludnie u Kamilki prababci bo dawno juz nie bylysmy, Kamilka sie wyszalała za wszystkie czasy i mam nadzieje ze szybko teraz padnie ![]() Dzis byla u nas nieciekawa nocka kamilka przez dwie godziny plakala na zabki chyba i wreszcie dalam jej syropek i jak zaczal dzialac to zasnela smacznie i spala juz z nami w łóżeczku ![]() A teraz moja mala łobuziara zesikala mi sie na poduszke ![]() ![]()
#1076 |
Zakorzenienie
|
Heloł Kociki moje
![]() Katarina Bianka jest śliczna ![]() Chyba do Tatusia podobna, w każdym razie usta jakoś tak kojarzę, że tatusiowe. Kareninko zdrówka Andrusiowi życzę ![]() Boguś ![]() Będzie dobrze, nie ważne czy Kalifornia czy Oregon, ważne że razem ![]() Guciu dobrze, że laboratorium dalej stoi ![]() Ditu ptaszki śliczne ![]() Co do bycia z dzieckiem, to myślę że to jest indywidualna sprawa każdej z nas. Ja mam mieszane uczucia, jak wychodzę rano z pracy, to cierpię że muszę Fifulca zostawić. A jak siedziałam w domu w ferie, to się nudziłam ![]() Co do moich dziecięcych fantazji, to miałam strasznie rozbujałą ![]() W nocy jak patrzyłam przed siebie to widziałam różne rzeczy, jakieś statki kosmiczne, pod łóżkiem mieszkały diabły, a za oknem ukrywały się potwory. Jak o tym opowiedziałam koleżance, która jest psychologiem w przedszkolu, to mi powiedziała, że to rodzaj psychozy dziecięcej ![]() Także nie ma z czego się śmiać ![]() Ale już tak nie mam, zostały mi tylko bardzo intensywne sny, nawet jak mi się przyśnie w autobusie, tak z jednym otwartym okiem, to od razu zaczyna mi się coś śnić ![]()
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a to wyliczanie płci z krwi, to pierwsze słyszy, ale brzmi mi mało prawdopodobnie
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Nie o misiu, a o piesku w kratkę
![]() Tym piesku http://www.youtube.com/watch?v=IL6BIt0rDGE Moje dziecko jak to widzi na minimini to cały czas się uśmiecha ![]()
#1080 |
Zakorzenienie
|
Ela ciesze się, że się nie zawiodłaś na peiluchach, bo głupio by mi było w końcu zachwalam je
![]() ![]() Brombi grunt, że mineły strachy ![]() ![]() Karenina ale mieliście przygode samochodową ![]() A ja się nasprzątałam. naspacerowąłam z moim akrobatą i wogóle lajtowy dzionek miałam (poza kłótnią z Tż). Super wiosna i wogóle...ale wiem, że będe miaął wielki kłopot ... ogarnięcie ogrodu...jak ja to uczynie z tak absorbującym dzieckiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.