|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
The Body Shop - Wild Cherry Lip butter - wiśniowe masełko do ust, nowe 10 ml
The Body Shop - Cocoa butter Lip Care Stick - nowy The Body Shop - Pędzel do pudru face&body, nowy - świetne opinie na kwc Cienie Gosh - Diablo wydajne, więc mogę trochę odsypać, w ostateczności oddać całe opakowanie: + 04 Pinkie + Purple Rain + Coco (iskrząca biel) (interesują mnie odsypki) Sincler - Chowany pędzelek do różu, nowy --- Bell - błyszczyk milky shake 3d - odcień 08 - exp 05/2011 - nowy Znajdziesz coś u mnie? Odp proszę w moim wątku ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- All about eyes. Jaki kod? Nowa jestem i proszę mi wybaczyć pytanie ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- A30 ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Napisałam Ci na wiadomości priv
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia różowych/fioletowych cieni:
próbki w woreczkach, raz -2 uzyte. brown sugar - aroma hitromiss - aroma gorgon - DC e- shopping - meow diva - BG minerals buble gum - EGM baby rose - sweetescent glitzy - joppa - bright red - sweetscent old fashioned rose - sweetescent w słoiczku próbka lumiere - pink pearl oraz pełen wymiar cienia ze sweetescent - GENIE - on jest bardzo duży, ma wiecej proszku niz sample edm, jeśli sie orienujesz, sam fakt ze nasypany po brzeg i bez sitka. strawbery despair - aroma --- bo takie zwykłe cienie to mam: loreala fiolety, sensiqu - róz sensique - poczwórne róz /fiolet.
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-03-16 o 06:55 |
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
paczuszka wysłana,poszła poczta ,bo na kuriera musiałabym czekac do konca tyg,uznałam ze tak bedzie szybciej
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy miałabyś może jeszcze jakieś brązy/beże na zbyciu?
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame Divine - około 75% z 50 ml, EDP
Odlewka NU edt, w atomizerze 5 ml, zostało może 3,5 m + Lush - odstąpię 1/6 kuli peelingującej sugar babe - w sam raz na 1 raz ![]() + Lush - niewielki kawałek na próbę - mydełko sexy peel Lush - Strawberry feels forever - kostka do masażu - mogę odstąpić kawałek na próbę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-39659-opis-Lush-Strawberry-Feels-Forever-Kostka-do-masazu.htm Lush - peeling Aqua Mirabilis - mogę odstąpić pół kostki ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,40010,aqua-mirabilis.html &next=1 + The Body Shop - Spiced vanilla peeling do ciała 200 ml Oriflame - Giordani Gold, wersja 30 ml, nowy, -- czy ma atomizer? ODZYWKA Z ORIFLAME jakies probki z brazów mam chyba, ale sypkie.
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i peelingu TBS
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za podkład loreal true match C2? Oddam wiele
link do mojego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514857 Edytowane przez meggy1900 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:12 |
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się + Elemong BB cream 60g - użyty 3-4 razy, ubytek minimalny --
więc może sobie coś dobierzesz? ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- to podziękuje bo na ebay dostane go za wiele mniej niż wartość moich rzeczy. pozdrawiam |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
a może do tego:
The Body Shop - Wild Cherry Lip butter - wiśniowe masełko do ust, nowe 10 ml |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do nowego kosmetycznego wątku.
Chciałaś to mydełko-szampon i atomki a ja Swarowskiego (mydełka nie wystawiłam, ale w ostateczności może oddam ).
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, tak wstępnie wpadło mi w oczko to co poniżej. Tak jak pisałam w wątku meteorki oddam tylko za zapachy z wisha ale na inne propozycje jestem otwarta
![]() + Lush - niewielki kawałek na próbę - mydełko sexy peel + Lush - kostka do masażu therapy - cała lub część TBS- Cocoa butter Lip Care Stick Lepo - Oliwkowy Scrub do ciała - nowy 200 ml tuba EXP 07/2011 Avon Anew Clinical - Krem na naczynka na nogach Deborah 24ore perfect, odcień 3 Clinique - korektor pod oczy all about eyes |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele ponad kolczyki nie wypatrzyłam, może troszkę Lush'a na spróbowanie,
ale nie oddam próbek za nowe, zafoliowane mydełko. ![]() Za mydełko zapłaciłam 11,24 euro i jest jeszcze w folii, czyli kosztuje tyle co te kolczyki (allegro 35-44 zł / NOWE!), więc nie wiem jak będzie z naszą wymianką... Mogę oddać ew. kostkę za kolczyki, ale nie wiem czy taka zamiana Ci odpowiada. Gdybym miała jeszcze do niej dorzucać, byłaby dla mnie zupełnie nieopłacalna... ![]() Mogłabym ew. dodać Ci 2-3 sample mineralne, ale nic ponad to, bo i tak cenowo jest już na moją niekorzyść, skoro nowiutkie kolczyki mogę mieć już za 35 zł... Mam nadzieję, że to rozumiesz.
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy ty chcesz tylko te sypane cienie? chetnie perf, mniej lush, bo sredni sie z nimi polubiłam, tylko ciekawość, i okazja sprawdzenia , na 1 raz produktu mi odpowiada. poszukam jeszcze co mam z bezy ale to w czwartek, bo chwilowo nie mam mnie .
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy peeling tbs jest mocny to nie wiem, nie używałam ![]() Na ile wyceniasz swoje cienie? Bo nie bardzo wiem, co proponować ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- niestety tym razem nic, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Na korektorze clinique i kostce therapy chyba
A przyuważyłam właśńie że masz balsam do ust z lush
Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-03-21 o 10:51 |
|
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
Podobają mi się :+ Lush - It started with a kiss - Lip tint / balsam do ust 10 g, raz maźnięty + The Body Shop - Wild Cherry Lip butter - wiśniowe masełko do ust, nowe 10 ml |
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
czesc sloniku, jakis czas temu pytalas u mnie o roz Nouby. Nie wiem czy go wczesniej nie bylo czy przeoczylam ale wpadl mi w oko pedzel do twarzy i ciala TBS.
Czy nadal interesowalby Cie moj rozyk? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
przepraszam,że dopiero teraz. Chciałabym kolczyki,ale martwi mnie to,że bigle nie sa srebrne - zapewne mnie uczulą ![]() Wobec tego interesuje mnie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sk.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...html&%20next=1 Chociaż najbardziej zależało mi na kolczykach
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Hm a maseczka i kredka? nie wymieniłabyś z aolejek i Kallosa?
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie mogę się zdecydować
Na pewno kawałek kostki therapy, żel Avon i balsam do ust lush Płyn Avene jest ważny do listopada 2012.PS.Też czekasz na lush od Bethie? Ja już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Podoba mi się u Ciebie + Lush - kostka do masażu therapy - cała lub część Lush - peeling Aqua Mirabilis - mogę odstąpić pół kostki + The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic z świątecznej serii merry cranberry, 250 ml, nowy Clarena - Owocowy, krzemowy peeling do ciała - nowy Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-03-22 o 11:15 |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Nie orientuję się w cenach Lush`a, więc zdaję się na Twoją uczciwość.
L`occtiane koszt.64, Tołpa też 60 + |
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
hej, podoba mi się u Ciebie para rzeczy- głównie z the body shop. Zajrzyj proszę do mnie
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
China glaze - cherry pie Orly - Blushing bud oraz ewentualnie: Opi - elephantastic pink Orly do frencha Orly Winter Wonderland niestety nic |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.